Idag har det varit speldag hos mig.Isabelle, Markus och Niclas kom hit för att "fira" att de andra två i "gänget" - Linnea och Frida började skolan idag. Vet att Frida har sett fram emot det och nog Linnea med så det gick nog ingen nöd på dem. Men vi hade det i alla fall jättekul och tiden sprang iväg. Vi han spela spelet som vi spelade förra gången  som är motsatsen tilll monopol, 5 sekunder och Risk. Niclas och Markus gick verklgien in för risk men Isabelle och jag tröttnade x) Så den sista tiden såg vi några avsnitt av vänner :)

Den här bilden är inte från idag men det är RISK vi spelar här. Man ska lyckas ta över hela landomrädet för att vinna men det tar en himla tid! haha. Bilden är också Markus och jag är de gröna gubbarna.


Sen så har jag fått se mitt preliminära schema inför hösten och först tyckte jag inte alls att det såg så bra ut som jag hoppats men nu verkar det faktiskt göra det ändå :) Med tanke på att jag kommer läsa måna designämnen och såklart franska + att jag slipper matte. Jag kommer inte vara så smart sen men det är så härligt att tänka på att jag inte kommer ha några matteprov!! :)

// Elaine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0