Det enda som jag har gjort idag är att tagit skolfoto. Man kan nästan säga att jag inte har gjort någotning mer på hela dagen men ändå är jag fruktansvärt slut och irriterad på något sätt. På skolfotot var det inte hela klassen och mycket kändes oorganiserat och rörigt. Tror inte att bilden på mig blev så bra som jag hade trott eller hoppats...
Men det är gjort nu i alla fall. Synd att inte Amanda var med bara :( Sen ville jag ta en kompisbild på de andra men ingen vill göra det med mig...x)

Sen fick jag sitta och ha håla i någon timme (då jag lyckades med att bara titta på Ipaden och inte göra något vettigt. Sen när vi skulle ha formgiving (där vi designar lampor) fick vi reda på att vi inte skulle fortsätta med kursen utan det skulle bli i vår istället... Ja schemat är väldigt snurrigt nu och det gör mig irriterad att jag inte får någotnting gjort när jag är i skolan för jag är ändå jättetrött när jag kommer hem.

Jag gick i alla fall en halvtimme på stan och letade efter inspiration till lampan (även fast jag ska göra den nästa år). Efter det var jag helt slut för mina nya jeans och skor tog död på mig. Men bra att jag hade dem ändå för man såg hela mig på skolfotot. Jag fick liksom lärarens placering...x)

Aja nu ska jag sluta var gnällig, men just nu känner jag såhär när en fökylning är på gång och man saknar sin pojkvän :(

Så här såg jag i alla fall ut på skolkortet i år. Som ni ser var jag gladare imorse (fast jag hade smyckesångest) än jag är nu. Hoppas på en bättre dag imorgon :)






// Elaine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0