Oj nu har det varit tyst här ett litet tag...:/ Men jag har varit hos min pojkvän. Var ritkigt slut igår efter den långa dagen (hade ändå tur att få sluta en halvtimme tidigare). Fast det brydde jag mig inte om utan jag drog till Niclas efter maten, hade saknat honom så mycket. I alla fall var det ju vila att titta på Dobidoo där med hans föräldrar och sen se massa avsnitt av underbara vänner! :)

Sen idag så åkte vi tillsammans med hans famlij, moster och ena kusin och såg Jacke Sjödin som spelar gitarr och är väldigt rolig. Niclas gillar honom och fick prata lite med honom sen :) Efter gick vi och kollade på lite rea av klädder och smink Niclas mamma, jag, moster och kusin. Lite "tjejigt" så där mitt i allt medan killarna väntade. Sen så träffade jag också på min farmor och faster där :)

Efter det där åkte vi hem till Niclas och åt tårta för att fira att hans brorsa precis har tagit körkort :) Det blev en jättegod prinsesståra med blåbär från Lovisas kära konditori (inte för att det har med saken att göra men) ;) haha. Niclas mormor, morfar och andra kusin hade ocksp kommit då. Så det blev lite festligt!

Tycker att det vartiktigt kul med sommarvärme och sol igen även om det var väldigt varmt!
Men snart är det snö och då vill man allt ha sommar...även om jag också gillar vintern. MEN är är det ju allt sensommar visar dagens väder.

Fick inga bilder idag utan det får bli de från webben


Yårtan såg inte ut sphär utan den här är tagen från en blogg och det är bloggaren själv som har gjort den. Otroligt duktigt, Älskar blommorna! (bloggen hette http://tiiinky.blogspot.com )

// Elaine

Kommentarer
Postat av: vadfanskajagheta.se - Uppsalas största blogg

sv: hihi ja dom är riktigt mumsiga :D

2011-08-27 @ 21:45:09
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Sara

Jag har en dagens blogg tävling... skulle vara kul om du ville vara med! :D

2011-08-27 @ 22:18:41
URL: http://nolongerironic.webblogg.se/
Postat av: papis

underbar header

2011-08-27 @ 22:36:14
URL: http://www.papis.se
Postat av: Lovisa

Jaha ja, jag fattade inte riktigt det där med lovisas konditori, trodde att det fanns ett ställe som hette så haha, men nu fattar jag - hembageriet vaaa? ;)

2011-08-28 @ 09:51:30
URL: http://Hallplatsverkligheten.blogg.dr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0