Gud vad lång tid det tar att fixa ihop de här "tillbakablick-inläggen". Jag måste sluta ta så mycket kort nästa år för jag har för mycket bilder och som jag inte organiserat så bra. Det får bli mitt nyårslöfte till 2012 - att organisera bilderna bättre på datorn. Alltså jag behöver fler mappar. Men min mobil är inte så smart när den lägger in bilder heller. Den har blivit lite knäpp på fler sätt ocks¨å och det gör mig ledsen. Min fina uppvikbara, bruna Nokia i borstat stål med tangentbord. *Snyft :(

Men bilderna var det nu - Här är fortsättningen på mitt år med bilder från sommaren. Det var en av de bästa sommrarna i mitt liv. Jag han med så mycket roliga saker! :)

I Juni hade jag bröjar sommarlovet med att bjuda över Ellinor på en myskväll, fira Niclas som fyllde 17 år genom att åka dit med en present och äta tårta, ha filmkväll med "gänget" som jag kallar dem, gunga med Isabelle och Linnea, äta sommarens första jordgubbar, träffa Lovisa på stan och luncha på max, ta första doppet, sommarjobba i 3 veckor,  vara med och vaccinera Zingo och Mellvin, åka med Niclas till havet och ha pickinc på klipprona med goda mackor, fira farmors födelsedag och midsommar med att lyssna på Niclas på midsommarfirande. Se bara Juni var fyllt med roliga och minnesfulla saker!



















Sen i Juli han jag med ännu mera saker. Pplockade jordgubbar med Pimpim, firade mamma och pappa som fyllde år, drog med tjejerna och såg Eric Saade, åkte på kryssning till Ríga, hade en lyckad shoppingdag med Niclas, hälsade på mammas kompis Carina, hennes man och katt. Åkte till min stuga, var med Isabelle, hade en shoppingdag med min kompis Josefine där och åt lunchade med henne. Sen var jag på ett traktorrace och träffade lite kompisar, såg en fotbollsmatch med Ellinor, fick följa ut på sjön i Niclas båt med hans föräldrar, där vi badade i solnedgången näst intill.Sen badade jag mer med kompisarna, spelade minigolf, hade spelkvällar och åkte till Västerås. Sen hade vi en otroligt spännande vattenkrig!

 




















Sen i Augusti firade jag min sjuttonde födelsedag med familjen, släkten och Niclas. Spelade minigolf med lillebror och morbror -Jag tror jag vann ;) Var bjuden på grillkväll hos Linnea, åkte än en gång och badade med Niclas båt, badade med Linnea, Pimpim och Niclas och åt massa gott. Blev bjuden på en båttur igen och smörgåsbord av Niclas pappa. Träffade Frida och Linnea i stan och åt mjukglass. Tog sista doppet och sen avslutade lovet  med en speldag hos mig. Efter det tog skolan tag i mig igen!


















// Elaine


Kommentarer
Postat av: Linnea

Vilken Eric konsert var det där, vart var det nånstans? :D

2011-12-29 @ 15:35:28
URL: http://linneagjardman.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Hoj oj oj där såg man riktigt glad ut du! x)

2011-12-29 @ 17:57:25
URL: http://hallplatsverkligheten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0