Hej!!

Detta har varit en fullspäckad men superrolig baddag!!! :) Äntligen får man bada lite när det är sommar! ;)
Först fick jag med mig Isabelle och Linnea och badade på dagen. Vi var kanske lite för skrattiga och fjantiga i poolen med det var bara kul för oss såklart ;) Sen fikade vi med lite bullar som mamma bakat. Det var ju varmt så det var ju också svalkande att bada.

Sen på kvällen han jag bara komma hem, så kom Niclas och hans föräldrar och hämtade mig. Vi åkte ut med deras båt till några klippor och badade. Det var jättemysigt i solen som sedan blev till en solnedgång.  Först var bara den korta resan dit fin då Niclas och jag satt längst fram på båten och kände viden i håret och även ögonfransarna?! x) haha. Sen så hoppade vi i och badade. Det var 19 grader varmt så det var skönt i vattnet. Niclas och jag tävlingssimmade lite på låtsas, klättrade upp på en flytring och bara simmade i solen. Sen grillade hans pappa korv till oss som vi åt på klipporna och sen fick vi bullar :)

Tyckte verkligen att det här var en toppendag. Har sett fram emot att åka ut och bada med dem och deras båt ett tag. Det var ju nästan första gången jag åkte en liten båt ( har väl åkt ca 2 gånger innan). Men som sagt det var jättekul och mysigt - en av de bästa dagarna på sommarlovet! :)

Lite bilder..

...från kvällen






..och dagen


// Elaine

Kommentarer
Postat av: Lovisa

GUSSE MYCKET FOLK PÅ POOLBADET? Jäklar i min lilla låda. hahahah

2011-07-28 @ 12:43:45
URL: http://hallplatsverkligheten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0