Det här inlägget är kanske mest riktat till Lovisa som en förr bad om att få se mitt rum. De flesta som läser min blogg har nog sett det eftersom de varit hos mig några gånger. Lovisa har också varit här men tror inte hon la så mycket på minnet hur det såg ut...

I alla fall så ser mitt rum ut såhär när det är nystädatat (tog bilderna en dag när jag hade städat såklart. haha) Det är mycket grejor på en liten yta men jag trivs ändå att ha det så här trångt faktiskt ;) Jag kan även dra ut min säng så det blir en dubbelsäng men med alla kuddar fungerar den som en soffa om man är fler som ska titta på min lilla tv! ;) Sen har jag datorn gömd i hörnet så det är där jag skapar alla inlägg här på bloggen.

När der gäller inrednignen så gjorde jag (eller pappa rättare sagt) om det på våren förra året. Före var väggarna lila och jag hade en vångingssäng. Men sen valde jag vita tapeter med blommor som jag älskar. Sängen var perfekt till mig och garderoben är i samma serie som den. Den målade vita väggen är min fondvägg och längs den har jag mina assecoarer. Tillsist tänkte jag säga att jag också har ett par limegröna som jag byter till ibland. Gillar limegrönt och lila!

Ni ser väl också mina fina Paris-saker? ;) haha




// Elaine

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Myyyysigt! :D Nej men alltså jag tycker också om små rum, men jag menar att du borde ha ett större rum så du får plats med alla dina klääder? ;) Hahaha du om någon behöver verkligen ha en walk-in-closet ;)

2011-11-14 @ 10:15:35
URL: http://hallplatsverkligheten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0