Jag såg att jag hade fått en award från Lovisa. Det känns smickrande - som att vinna en Oscar- typ ;) haha, Nej men jag blev jätteglad över de roliga och fina orden som hon hade skrivit om mig och min blogg:

"Min klass- och bloggkamrat, fann varandra för ett år sedan, i samma klass, med samma släkt (nästan). Mycket rolig och estetisk tjej, duktig på att fotografera det mesta och när hon hinner får hon ner ideér på papper med. Även hennes officiella "personliga tränare", göder henne vid lunch och pushar henne på idrotten"

- Det sista stämmer verkligen!! haha

Tack Lovisa!!! :)
 

Jag antar att jag också ska svara några frågor så så här ser mina svar ut:

1. Varför började du blogga?
Jag började blogga för jag fick en sån där snabb idé som jag ibland får (speciellt förrut). Jag brukade inte läsa bloggar, förstod inte riktigt det roliga i det. Men jag bestämde mig för att kolla in på Kenzas blogg en dag och då kom jag på att jag också ville ha en blogg där jag kunde skriva lite om mina dagar som en dagbok. Jag fick liksom en kick helt plötsligt och jag kom att tänka på hur jag kunde uttrycka mig själv och mina intressen där. Framförallt tänkte jag på mina "designade! och gjorda saker som jag kunde visa - ville alltså ha bloggen som en portfolio. Så jag skapade min blogg den kvällen i februari förra året (2010) då jag läste Kenzas blogg. Dock var jag ju slarvig och stavade mitt bloggnamn fel... fy på mig! x)

2. Vilka bloggar följer du?
Jag läser lite olika bloggar. Mina vänners kikar jag alltid in hos i hopp om att de har uppdaterat. Sedan följer jag några stora bloggare som jag fastnat för t ex Kenzas (som jag nämnde ovan), blondinbella, tyras, fokis, kissies också men den vet jag egentligen inte varför jag läser x) Resten är bloggar som jag har fastnat för Fatmas, Enligtsissi och Christine i Paris.

3. Favoritfärg(er)?
Som man kan se på bloggdesignen känner jag något för lila - gärna i en stark ton. Tycker att färgen är så uppgiande. Sen har jag alltid gillat blått, speciellt havsblått och Turkost får vi inte glömma! Dock gillar jag många andra färger också t. ex limegrönt.

4. Favoritfilm?
Jag har bara sett Titanic två gånger men ändå påstår jag att det är min favoritfilm. Den är så fin! Sen gillar jag Twilight. A walk to remember blev jag helt såld på förr så jag tror den är en av de bästa filmer jag sett också.
Men jag gillar också roliga komedier! :)

5. Vilka länder drömmer du om att besöka och varför?
Behöver jag säga Frankrike? haha. Även om jag har varit där är det fortfarande min dröm att komma dit igen. Annars drömmer jag om att besöka Korsika (tillhör ju frankrike men), Malta och Italien för utsikterna över hav, vingårdar och skog.  Det verkar jättevackert där och så även uppe i Norge. Att korsa atlanten och resa till USA vore väldigt häftigt också, speciellt till New York!  


Jag tänker nu göra som Lovisa och "dela ut" några award till de bloggar som jag gillar - inklusive Lovisa.



Fatmas

En otroligt strukturerad fint upplagd blogg. Designen är stilren liksom inläggen som varieras med modetips och tips på tv-serier. Hon vet det mesta om alla tv-serier och allt som skrivs känns genomtänkt. Hon vet vad alltså hon pratar om, det känns professionellt.

Christine i Paris

Bloggen som tar mig till Paris (då hon bor där och inte i Sverige) varje dag. Hon delar med sig av sina dagar och det känns verkligen som om hon pratar med en när hon skriver. Jag gillar verkligen de inspirerande bilderna och inläggen. Denna blogg är obligatorisk att kika in på varenda dag för min del.
 
Lovisa

Lilla Lovisa. Det känns som att jag känt henne väldigt länge och varje dag jag kommer till skolan kan jag vänta mig något roligt från hennes sida.  Hon är verkligen en naturbegåvning och skulle lätt kunna bli illustratör (om hon bara ville). Hennes små teckningar gör en grön av avund. Virkning som en av hennes bloggar handlar om, är hon också en mästare på!

Pimpim

Min vän som jag hade tur att träffa i 8:an men som jag dock inte ser så mycket av nu om dagarna. Bloggen är i alla fall start inriktad på hennes liv och passion - hästarna. Pimpim skriver ner sina åsikter och berättar helt säker det man vill veta om hästar.

Ellinor 

Min vän som jag är såå glad att jag har lärt känna trots att vi aldrig gått i samma skola. Hon kan verkligen skriva och när det dyker upp ett inlägg vet jag att jag har något välskrivet framför mig att läsa. Ellinor satsar på kvalité och är superduktig på allt hon gör.


Ni som är nominerade får gärna nominera några bloggar som ni tycker förtjänar ett award och sen svara på frågorna här över. Tror att det finns en regel - att bloggarna inte får ha mer än 100 följare.

// Elaine


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Haha nu fick jag nästan tårar i ögonen, fint sagt du! Kommer inte köra en till award haha, skulle bli lite konstigt, men jag tackar och bockar för den! :D

2011-10-05 @ 20:25:32
URL: http://hallplatsverkligheten.blogg.se/
Postat av: Christine&Paris

Vad fint skrivet om mig, vad gullig du är! Tack!

Jag har företsen redan gjort den där, här hittar du det inlägget :)

http://christineiparis.blogg.se/category/om-mig.html



Hoppas du får en fin torsdag!

2011-10-06 @ 09:32:17
URL: http://christineiparis.blogg.se/
Postat av: Fatma - Fatmas.blogg.se

Va fint, tack!

2011-10-06 @ 20:36:57
URL: http://fatmas.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Tack finaste vännen min, vad fint skrivet, jag blir ju rörd! :* Är så glad att jag lärt känna dig också, och du är en av mina allra bästa vänner! Glöm inte det! <3

2011-10-14 @ 22:39:21
URL: http://baraenbloggare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0