Jag måste bara återberätta Lovisas dröm som hon hade natten till idag. Förlåt Lovisa men jag tyckte att den var lite smårolig ;)

Den handlade i alla fall om att jag hade öppnat en klädbutik. fast det var något konstigt med mig och den där butiken för jag betalade ingen hyra. Så det var något svart över den x) haha. Sen anställde jag Lovisa men hon skulle jobba gratis för jag ville egentligen inte ha henne där. Sen gillade Lovisa två av plaggen i min butik som hon köpte  ;) Dock så var inte jag designern till dem och Lovisas och min stil är lite olika så jag kan förstå det för hon vill nog inte ha mina söta rosettiga och glamorösa kläder på dig, som jag nog skulle designa om det var i vekligheten x)

Men visst låter det både som mig och inte som mig? Jag verkade väldigt snål och oärlig. Snål kan jag vara ibland men jag har hemskt svårt för att komma försent till saker, låta bli att jobba när jag inte måste fast att jag vill strunta i det osv. Jag är laglig nästan till 100 % jag! xD haha

Men ja en klädbutik skulle man ju vilja ha ;) Men jag vet som sagt inte om jag hoppas att Lovisas dröm slår in - dvs att jag blir en FÖR snål och oärlig vuxen. Visst jag kan hålla med om att jag behöver koppla av ibland med ja jag vet inte. Fast en klädbutik i Paris har man ju drömt om!

Något sånt här!


// Elaine

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Haha naw, först på rubriken lät det som om värsta erkännelsen, och jag ba NEJ VAD HAR JAG SAGT NU haha, mend et var det ju såklart inte. :) Nej men det var en jättefin affär, du borde öppna en! Och jag tror det var mycket blandad smak därinne, så lugna puckar på det haha ;)

2011-10-21 @ 21:36:52
URL: http://hallplatsverkligheten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0