För ett tag sedan kom jag på hur mycket jag verkligen vill åka till Paris/ Frankrike och stanna där ett litet tag. Jag vill sitt på ett litet franskt café, känna smaken av macarons, känna lukten av baguetter och sammtidigt sitta och försöka tjuvlyssna på fransoser vid bordet bredvid. 

Jag fick uppleva det där lite när jag var i Paris för tre år sedan och det är jag jätteglad för. Men det var långt ifrån allt som man kan uppleva. Tänk om jag en dag verkligen kunde förstå de där fransoserna vid bordet brevid också. Om jag åkte på språkresa eller liknande till Paris i några veckor skulle jag nog verkligen få uppleva det jag drömmer om. Tänk dessutom vad bra jag äntligen skulle kunna bli på franska!

Jag skulle behöva den inspirationen för just nu känner jag mig lite osäker och knagglig på franskafronten. Så jag hoppas att jag kan hålla franskan vid liv lite nästa år när jag inte ska läsa det och sen kanske dra iväg dit. Det skulle bli svårt för hemmakära jag men tänk vilken dröm det skulle vara!

Vi får se vad framtiden har framför sig för mig sen!



// Elaine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0