Jag har lugnat ner mig lite nu så jag tänkte uppdatera med lite roligare inlägg. Fast egentligen stödjer det inte det jag skrev i det förra så bra... Det här här nämligen gårdagens "look". Jag matchade mina gula naglar en sista gång med blusen från vila innan jag tog bort det idag. Till det blev det sen jeans, skinnjacka och halsbandet som jag fick av Annette. Samt matchade eiffeltornsörhängen till det.

Vad jag menar med att det inte stödjer mitt förra inlägg är att dagens konsumtion (vi pratar om det på engelskan nu)förstör världen så mycket och jag vet att jag bidrar till den. Egentligen borde vi alla handla mer på secon hand och köpa miljövänligt. Men det svåra med det mer miljövänliga är ibland priset. För mig är också kläder en stor grej av vem jag är, en hobby. Så är det nog också för de flesta och många som bloggar gillar ju just att visa upp kläder (modeblogga). Så jag vet inte vad jag ska säga. Kläder behövs ju men jag ska försöka fundera lite på vad jag köper mer i framtiden. Men det vore bäst om bara alla klädföretag kunde granskas mer och dra ner på allt. För när massa kläder finns så köper man. Det är engentligen så hemskt. Men jag älskar kläder.Jag kan inte förneka det.

Men ja angående det där med att gå i bikini i april... Det kommer nog en dag då alla får som de vill. Då isarna har smält och det är så varmt på hela jorden att man inte står ut. Det finns kanske ingen kall plats i alla fall att fly till... Men ja då har de som vill gå i bikini i Sverige i april ( kanske t.o.m i januari) fått som de vill.

// Elaine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0