Jag har fått ett skoproblem. Igår skrev jag det här inlägget men hann aldrig posta det:

"Jag har ett fånigt problem... I den vevan att jag föll för de där träklackarna hittade jag också två andra fina skor med träklack. De kostar 450 och 550 kr men tills på söndag är det halva priset. Ska jag då köpa dem nu när de är billiga. Eller ska kag hindra mig själv? Men jag vill ju ha ett par sånna här...men pengar är ju alltid pengar.... De flesta tycker förstås att jag ska låta bli antar jag? Haha

För mitt stora problem är också att jag inte  bestämma mog för vilka av dessa. Antingen de över i den färgen eller de under i beiget ( gick inte att kopiera den bilden, därför de i grönt)" ? De är riktigt coola. Men kanske har de andra stabilare? Men de beiga är lättare att matcha..."



....Men sen bestämde jag mig för att de var de turkosa skorna som är bäst. Men när jag då har bestämt mig för de ser jag att de finns i beiget. Det gjorde att jag fick beslutsångest igen. Ett par beiga skulle vara väldigt lätta att matcha men de turkosa dras jag lite mer till och till svart skulle de vara riktigt snygga. Men hur mycket har jag som matchar till det?




Vilken färg ska jag välja?

// Elaine

Kommentarer
Postat av: Christine&Paris

De blå helt klart, finast till sommaren :)

2012-04-09 @ 15:11:17
URL: http://christineiparis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0