Förra veckan blev jag klar med mitt café. Jag passade på att fota det då också och när jag ändå höll på också min klara parfym. Jag blev klar med skisserna för ett bra tag sen och efter det gjorde jag min modell som blev klar för kanske 2 veckor sen. Nu återstår bara att designa en förpacking till den parfymen som jag ska göra idag. Fast jag har redan börjat lite.

Jag kommer självklart visa bilder på den sen och allting tillsammans men jag kunde inte hålla mig så jag måste bara visa upp min presentation och modell nu. Jag hoppas ni gillar den! :)






Som ni ser har mina 3 ord som jag designat flaskan efter varit " Romantiskt " "Lyxig" "Vanilj" . Den doftar alltså av vanilj men jag ville mer att flaskan skulle spegla det romantiska och lyxiga. Sen tänker jag att själva behållaren med parfym i (det som är innanför det silvriga) är matt vitt eller genomsinligt med lite vit pudrat över den (som typ snö eller vaniljsocker) för att ge just känslan av vad den doftar som - Vanilj. Det är alltså en silverram runt hela flaskan (som är ritat med grått). Ett annat färförslag är också att ramen är i guld. Men korken och en del av "parfymbehållaren" (inanför ramen) är i alla fall vitt. Sen sitter det också en diamant på den för att förstärka den där lyxiga känslan.

// Elaine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0