Som jag sagt missade jag inte starten på årets melodifestival igår. Jag och Niclas satt bänkade framför tv:n och kommenterade de olika låtarna genom hela programet. Som vanligt blev jag missnöjd med de låtar som gick vidare. Råkade skrika i Niclas öra ibland pågrund av det. Stackars honom x)

Mina två favoritlåtar blev faktiskt Sean Banan och Marie Serneholt i alla fall. Jag hade inte trott att jag skulle gilla Seans låt men det var riktigt rolig och svängig. Dock kanske en aning för mycket? Tror att många retade sig på den faktiskt...Jag klarade däremot inte av att se kläderna på tjejerna. De såg typ ut som kycklingar. haha
Men när Sean Banan imponerade på mig blev jag dock lite besviken på Marie Serneholt. Låten var bra men jag hade förväntat mig lite mer krydda ;) haha Men en plats i finalen hade hon väl i alla fall förtjänat? Men nej det fick hon inte, synd :( Sen förstod jag att Loreen skulle gå vidare redan innan kvällen var slut. Det var fart i låten och hon har fin röst. Men platsar den verkligen i melodifestivalen? Jag vet inte om jag tycker det men jag har ändå en känsla av att den kan komma långt. Kanske till och med vinna allt...? Jag kan inte låta bli att tycka om refrängen ändå.

Maries guldiga dräkt påminde omden Agnes hade när hon var med och tävlade med låten "Love, Love, Love"



// Elaine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0