Hej!

Den här dagen har både varit en lång dag men också en kort dag och mjukstart på veckan. Jag hade nämligen bara två lektioner i skolan. Den ena var arkitektur där jag febrilt försökte få ihop en modell på ett konstigt hus. haha. Sen på GK:n redivisade jag min parfym. Det gick bra för jag fick det jag ville ha sagt sagt men sammtidigt började jag skratta åt mig själv för jag kände att jag gjorde bort mig lite och då gjorde jag det bara mer och mer när jag skrattade. Jag är som chandler i Vänner som alltid ska skämta och säger konstiga saker..x). Men alla verkade tycka de andra tycka att det var kul in alla fall så! ;)

Sen när skoldagen var slut gick jag på ansiktsbehandling och ryggmassage som jag fick i julklapp av mamma och pappa. Det var riktigt avslappnade och skönt. Jag som har massa nationella prov framför mig i veckan och nästa vecka + har lätt att stressa behövde det. Sen blev detssutom ansiktsbehandlingen (med brynplocking och porrengöring värt att tillägga) längre än det var tänt så jag kände mig fräsh och utvilad när jag kom ut därifrån. Men istället var jag inte hemma förrens kl 7. Men vad gör egentligen det, för det var kul att få prova på. Tack mamma och pappa för den julklappen! :)

Jag kände mig som sagt fräsh när jag gick ut därifrån med mineral fundation och allt men jag kände inte för att ta någon bild så det blir en annan bild på mig idag, från imorse.



// Elaine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0