Jag kom på att jag borde bli lite bättre på att leva upp till mitt svåra bloggnamn nu när det är så svårt. Jag förstår att mademoiselle är riktigt jobbigt att stava (Jag själv hade problem med det förrut och det finns ingen riktigt logik själva order - som betyder fröken på franska) och förmodligen gör det att det är svårt att hitta min blogg. Det var alltså inte så smart att döpa min blogg till det kanske...
 
Men hur som helst syftar jag på att jag borde bli bättre på att skriva om franska nu när jag ska envisas med att heta MademoiselleElaine. Eller?
 
Därför täntke jag nu tipsa om att den som kan och vill borde åka till paris nu mellan 21 november och 10 januari för att då lyses hela paradgatan Champs-Elysée upp. Alla träd längs gatan ska pyntas med ljusslingor eller liknande. Dessutom ska skådeseplerskan och modelllen Diane Kruger tända allt under invigningen i år och ljuset kommer skifta i olika färger beroende på tidpunkt på kvällen. I alla fall om jag har förstått en fransk text rätt..
 
Det vore mysigt att befinna sig där då!
Bilderna över är tagna från Facebooksidan Paris och är tagna förra året.
 
// Elaine 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0