Idag var det dags för sista skolfotot. Men sen blir det väl ett kort vid studenten också...Som jag förresten kom på att jag inte vill ta än. Då måste jag liksom skiljas från fyra av mina närmaste kompisar, bestämma vad jag ska göra sen och lämna min fina skola. Som förresten med stor sannolikhet ska stängas ner nästa höst. Jag har ju gått ut då men jag tänker på de som går i ettan eller tvåan och lärare. Nej hoppas inte det blir så! Det är så synd på fin skola och fina lokaler!
 
Sen före skolfotot lämnade jag in en projektplan, hade design i 3 timmar då jag skissade upp en planlösning på min design  till projektet om att göra ett "hus" till Tree hotel. På vägen hem fick jag också sällskap av Niclas och hans kompisar. Det enda jobbiga den här 11 september ( usch ja för det som hände för 11 år sedan) är att jag har gått och varit täppt. Ja jag har alltså dragit på mig en förkylning...Men jag överlever nog den!
  
// Elaine

Kommentarer
Postat av: Maja

fin tröja :)

Jag har förresten just dragit igång en frågestund och skulle verkligen uppskatta om du ställde några/någon fråga där om du har tid och ork. Tack hur som helst.
http://mjlundstrom.blogg.se/2012/september/f-r-a-g-e-s-t-u-n-d.html

2012-09-11 @ 20:07:06
URL: http://mjlundstrom.blogg.se
Postat av: elin

Hej!
Var gärna med i tävlingen på min blogg! Enkla regler och du har chansen att vinna ett ögonfrans serum från super glandin till ett värde av 400 kr! :) Tryck bara här : http://inspira.blogg.se/2012/september/tavling-eyelash-serum.html#comment
Kram!

2012-09-11 @ 20:12:26
URL: http://inspira.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0