Den här boken har jag fått lånat av Niclas mamma Åsa. Det är riktigt bra så här långt (har läst 6 sidor). Lagom för en som jag som itne har sytt mer än det som jag gjorde i syslöjden för 2-3 år sedan.

Idag har jag varit i skolan en kort stund och haft svenska. Efter det och lunchen åkte jag ner på stan för inspiration. Det har att göra med mitt projekt där jag ska försök sy en klänning eller två klädesplagg (eller fler). Vi får se hur det går men nu känns det inte som att det finns någon återvändo så det får bära eller brist. Jag hoppas att det bär!
 
Hur som helst stannade jag inte i tygaffären länge utan åkte hem och skissade lite. Vilket gick riktigt bra! Dock funderar jag på att gå till tygaffären igen sen för lite tips och mer noggrann granskning av mönstret snart igen. Jag hade ändå inte riktigt den orken idag. Men som sagt har jag fått lite gjort hemma och i skolan. Sen tänkte jag också fortsätta vara lite flitig nu genom att antingen börja skriva en text om Alice i underlandet till svenskan eller skicka iväg ett franskt mail. Vad ska jag välja?
 
// Elaine
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0