I September var det fortfarande varmt och somrigt ibörjan. Så jag mumsade på hallon och jordgubbar, satt ute i solen barbent och tog en härlig promenad när Niclas bror fyllde år. Sen började jag franska kursen och fick mådde inte alls bra. Jag funderade på om jag skulle hoppa av eller inte. Jag valde sen att läsa på heltid men det har varit svårt ändå och september var definitivt den jobbigaste månaden. Men jag hade roligt ibland också, speciellt när jag var och hälsade på Niclas i sitt nya "hem" och skola. Vi var också på slottsvandring och bara njöt av den sista delen av sommaren.
 
 
 
I Oktober kom jag in i pluggandet lite bättre och började plugga till två tentor. Jag köpte ny mobil, var på modevisnng med mamma, var ut till Niclas igen, lunchade med Amanda, tog en höstpromenad med hundarna och  åt en mysig middag med Niclas medan. Sen i slutet på månaden firade jag lillebrors födelsedag, färgade håret och var och jymade/simmade med Niclas. Sen började jag också hoppa som extraarbetare på mitt sommarjobb.
 
 
I November firade Niclas och jag 3 år tillsammans med att gå på bio. Pappa kom hem från USA med lte choklad, jag var på butiksmingel firade farsdag med en supergod smörgåstårta och skrev min första större tenta på universitetet. Efter firades det med fika tillsammans med några andra från kursen.
 
 
Sen kom December och första advent. Det firades med en blåsig julmarknad, där Niclas band spelade. Det kom ett snöoväder i samma veva som pappa kom hem från Japan. Snön smällte sen bort... Niclas tog i alla fall körkort och jag åkte min första riktiga biltur med honom. Sen började julen nalkas och den följdes av mellandagar med mellandagsshopping och konsert och nu väntar bara nyårsafton.
 
Elaine
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0