Jag har gott om jackor till våren - hela fyra stycken. Men när jag ser alla vårjackor i affären blir jag lite sugen på en ny. Jag skulle gärna vilja ha en beige då det både fungerar till svarta och bruna skor/väskor men det blir ju väldigt lätt smutsigt.
 
Men även om jag inte tänker köpa en ny jacka i första taget (tror jag, haha) så provade jag den här inne på H&M igår. Men fast att jag provade den största storleken (42) så var mina armar lite för stora (Hej muskler kanske? haha) men istället var den för stor kring midjan. Ska det verkligen vara såhär? Ska allting sys i så konstiga proprtioner? Man ska träna men ändå inte bygga muskler så att man kan komma i alla kläder? 
 
Jag börjar bli trött på det. Jag tränar så mycket jag kan och orkar, känner mig inte ful fast jag inte är jättesmal men ibland så kommer det verkligen över mig när jag provar kläder i affärerna och med dagens konstiga ideal. Det borde inte läggas så stor vikt på storlek och med det sagt borde jag kanske egentligen inte bry mig själv, vilket jag försöker att inte göra? Men jag är avundsjuk på en smal som kan ha allt som som finns i butikerna och är det inte konstigt att jag tar åt mig då alla som har över 36 och S tycks vara "tjocka" utifrån samhällets snea perspektiv?
 
Någon som känner som jag?
 
// Elaine 

Kommentarer
Postat av: Isabella

Du är inte ensam! Mitt problem är liknande... Har väldig timglas-figur med stor byst, väldigt smal midja och breda höfter. Min pojkvän säger att det är en ideal-kvinnokropp, och jag svarar "ja kanske för 50 år sedan, men idag ska du helst ha pojkfigur och stl 36."
Att hitta kläder som passar är en konst i sig, men man lär sig vissa modeller som sitter snyggare och tex jeans köper jag alltid från samma märke då jag vet exakt vilken storlek som passar mig och sitter snyggt..Så istället för att vara en "stl 38" eller vad man nu är så är jag en 42, 40, 38 och 36. Man köper väl ändå kläder som sitter snyggt och inte bara för att den tröjan var "min storlek"...

Aja! Du är iaf inte ensam! :D

2013-02-10 @ 01:34:49
URL: http://imsogoingfrench.blogg.se
Postat av: Camilla

Jag är själv kurvig och har 40/42 i kläder, handlar till 99% ALLT på H&M, tycker också att några av de jackorna jag testat senaste tiden är jättetajta i armarna.

2013-02-10 @ 13:49:53
URL: http://thisiscamilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0