I Oktober träffade jag Niclas nya får. Var på en regning höstmarknad, var på Kinarestaurang med Niclas och gick sen på teater (hans födelsedagspresent). Någon vecka senare var jag på samma restaurang med Ellinor.Sen fyllde Robin (Lillebror) 18 år vilket firades med släkten en dag och sen till havs med buffé några dagar senare. Tillsist var Isabelle och jag på butiksmingel där vi fick lite smink, bubbel och rabatterbjudanden. Just denna månad hade jag också två redoviningar i skolan vilket innebar att jag hade ganska fullt upp men när månaden var slut var redoviningarna klara och det var tentorna kvar.
 
 
I November pluggade jag till tentan i Kultur och Samhälle. Riktigt mycket. Sen hade jag tentan i slutet av månaden. Annars gjorde jag inte så mycket annat förrrutom att jag var och shoppade en eftermiddagen med Niclas och Åsa. 
 
 
I December började jag läsa den sista boken i franskakursen och sen hade jag tentan i mitten på månaden. En vecka senare fick jag reda på att jag hade klarat både tentorna. Det firades med jul. Både hemma och hos Niclas. Sen blev det lite mellandagsshopping och sen firades nyår med gänget.
 
Det var sista delen av årsresumén 2014!
 
// Elaine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0