Idag har jag börjat brainstorma kring den animeradefilmen som jag ska göra i grupp. Sen efter lunch hade jag kroki med Stina Wollter igen. Förra gången jobbade vi med volym men denna gång var det dags för plan. Jag gillar Stinas sätt att teckna på och det passar mig mycket bättre än att rita så mycket konturer och ja det verkar vara mitt sätt också. För fick nämligen (ska försöka att inte skryta nu och få för mycket hybris) mer beröm än jag någonsin fått. Jag fick även konstruktivkritik såklart men nu börjar jag också tycka att kroki är roligt. Haha. Några citat som jag fick höra av Stina var: "Du tecknar verkligen med kärlek" och "Han ser ut som en grekisk gud". Så det gjorde min dag. 
 
Sen lyckades jag också lösa dataproblemet med att med Niclas hjälp på telefon koppla in min dator till en annan skärm och därmed kan jag nu fortsätta ladda upp bilder här. En trasig skärm stället till enormt mycket... Jag höll på att bli galen på den igårkväll... Så nu vill jag tacka gudarna för att jag har fått lite medvind idag! haha
 
Sen två roliga saker - Jag träffade på en granne här på området ikväll och krokimodellen för dagen var en som jag känner igen från grundskolan. Världen är liten ibland. 
 
// Elaine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0