I September drog skolan igång för fullt och det var fortfarande sensommar. Jag försökte verkligen att njuta av den första tiden och nu när jag ser tillbaka på den, tre månader senare, saknar jag det. Jag fick prova en vecka i grafik, en vecka i skulptur och en vecka måleri, ha teater som tillval (inte mitt bästa val dock) och börja med kroki, bl.a med Stina Wollter. Sen tog jag promenader efter skolan för att leta efter fåren med mina nyfunna vänner. Alexandra och jag försökte träna och började med någon kvällspromenad. Sen var det skördefest då mamma, pappa, Åsa, micke och Niclas kusiner kom och hälsade på.
 
Vi i konstklassen åkte till Moderna museet och konstgallerier en regning dag och jag bakade muffins med Evelin och Elisabeth från klassen en kväll. En annan kväll innan Amanda reste till Australien träffade jag henne över en kinamiddag. Sen hälsade såklart Niclas på mig på skolan och sen på helgerna åkte jag hem för att jobba och äta en god middag med familjen. Jag åkte ju också på en öroninflammation som inte var så rolig då, i tecå veckor. Därför var det mysigt att få komma hem till familjen och bli lite ompysslad.
 
 
I Oktober 
 
I Oktober kände jag att jag började komma in i skolan. Jag började med screentryck, fortsatte med kroki varje måndag,ritade massa händer och fötter, började skulptera på en geometrisk paprika och ett porträtt. Jag började också med ett nytt tillval - skrivarverkstad och bokcirkel. På höstkvällarna var det skrivaruppläsning i caféterian och ibland såg Alexandra och jag på Catfish i aulan. Sen innan jag somnade läste jag lite ur en fransk roman och i slutet av månaden hade jag tagit mig igenom den (stolt tjej). Sen var det dags för slottsfesten som jag aldrig kommer att glömma. Den innehöll vandring i lönngångar, dubbnning till riddare ,finmiddag och fest på det. När vi sen närmade oss höstovet i slutet på månaden var jag riktigt slut som artist så då passade det bra med lov. 
 
Sen under lovet träffade jag Maria från franskan en dag för en lunch på stan, jobbade lite och försäkte ta igen lite tid hemma.
 
 
I November började andra halvlek utan höstterminen.Det betydde att jag gjorde klart mitt porträtt i skulpturen, hade måleri, hade en kvällsföreläsning i konsthistoria, målade grisaille och hade en krokilektion som jag verkligen tyckte om. Jag och Niclas firade 5 år tillsammans och gick ut och åt en finare middag, samt besökte biografen. Sen firade vi Haloween i efterskott på skolan med en halloweenfest och sen typ sista dagen i månaden var det dags för första advent.
 
 
I December screentryckte jag,  hade grafik, hade den sista krokin med Stina Wollter, åt första skinckmackan på slottet, jobbade helg, var på Lucia på slottet, åt julbord och hade en stor konstutställning. Sen firade vi Alexandras födelsedag med fika och bastubad. Tillsist blev det jul så jag fick jullov och jobbade över julen. Men jag hann med att fira jul och nyår ändå.
 
// Elaine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0