En sak som jag tror att en del kanske kan undrar över är varför Niclas och jag inte bor ihop?  Jag vet att vissa har trott det. Vi har ju trots allt varit tillsammans i snart 5,5 år så det är inte så konstigt i så fall. Visst funderar jag på den frågan själv ibland. Men så här är det ju: Vi är båda två esteter, vi vill båda plugga vidare och för mig är det jättteviktigt just nu att jag får göra det som jag länge har velat.Dvs. plugga på design/konstskolor, resa och fokusera på mig själv. Niclas är en del av mitt liv och skulle det passa för båda att vi bodde ihop och framförallt hittade ett boende i dagens samhälle så skulle vi kunna ta chansen. Men om jag inte får göra det jag vill nu och inte Niclas heller så tror jag inte att någon av oss blir lycklig på sikt. För jag vet själv att jag kommer att ångra mig om 10 år om jag inte följer mitt hjärta och hjärna för den delen också. Sen kan man ju försöka kombinera Niclas och designen/plugget. Så visst vill jag flytta hemifrån på riktigt och med Niclas någon gång. Självklart. Bara för att vi inte bor ihop just nu betyder ju inte att det inte blir så. Det får framtiden visa.
 
Men för tilfället tar vi en sak i taget och tar oss tid till att ses. Jag bor på skolan i veckorna (precis som Niclas gjorde när han gick här för två år sedan) för att jag kände att det var något som jag behövde göra själv. Man hittar sig sjäv och växer otroligt mycket på det. Därför tror jag att det är bra att man får ha sitt eget lilla kryp in någon gång . Sen har vi fått jobba för att få det att fungera under den här tiden jag har varit "borta". Man får hitta tid helt enkelt.
 
Så jag tycker inte att man ska hindra varande från att göra det som de vill, utan peppa och lyfta varandra i ett förhållande. Ja vi ses bara max en gång i veckan, i bland varannan men det är en kort tid (som snart är slut) men vad gör det egentligen? Det är också mysigt att sakna varandra (till en viss grad dock) och telefonen finns ju alltid. Niclas lyssnar på mig nästan varje vardagskväll och han är en sådan otrolig stöttepelare och klok person.
 
// Elaine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0