Januari 2016 Första månaden på året innebar till en böjan ingen snö men nyårsfirande och trettondagsmiddag hemma. Men sen kom snön när jag åkte tillbaka till Wik. Det jag minns ungefär så här ett år senare är att jag hade måleriblock. Så jag målade hela dagarna med en vacker utsikt över ett vinterlandskap och när de andra hade gått hem satt jag på min favoritlåt ( "Sax" med "Fleur East") och stod och målade och dansade på samma gång - då kände jag mig lycklig. Lycklig över att jag fick lära mig att måla bättre och vara på en fin plats med fina männsikor. Sen vid och efter middagarna umgicks jag med Alexandra och Ann-Kristin. En kväll var vi in till stan och käkade, shoppade och såg sen på nya hungergames (sista filmen) på bio. När vi kom tilbaka till Wik fanns det inge vattenpå grund av en stor vattenläcka. 
 
 
 
 
Februari 2016 Andra månaden på Wik detta år fortsatte med snö (efter ett litet uppehåll). Men i Tengbom (skolan) hade vi börjat med skulptur igen och inriktat oss på att lära oss gjutning.Sen blev det mer kroki - bl.a Stinas "Modellen i mönsterskogen". På kvällarna var det mysiga kvällsföreställningar och en gång försvann strömmen så det blev SVART PÅ HELA OMRÅDET ute i skogen, snacka om en skrämmande upplevelse. Andra spännand upplevelser var när Alexandra (och iband Amanda) satt i skolhuset och såg på Prettyl Little liars på kvällarna. Sen var det Wikfestival och massa gamla elver kom på fest. Några kvällar var jag tvungen att säga hejdå till Ann-Krsitin som skulle hem till Tyskland. Därför hade vi en avslutningsmiddag på Tacobar. Sen kom "Sportlovet"och jag besökte Stinas utställning samt lunchade med Ellinor i stan en dag. Tillsist dök det upp ett litet (och tidigt) lamm hos Niclas i slutet på månaden som tröst för avskedet av Ann-Krsitin.
 
 
 
 
Mars 2016 Den största händelsen för våren och Mars var att jag åkte på konstresa till Berlin med klassen. Där besäkte vi Berlinmuren.Förintelsemonumentet och massa konstmuseum. Shopping och lite sightseeing gjorde jag på egen hand. Sen kom jag hem lagom till påsk och till klassens konstutställning så dagen efter bar det av raka vägen till den. Före vi åkte höll jag på med tavlan till uställningen och hade grafik. Jag tryckte ca 20 tryck för hand (som att kopiera men gå den låga vägen istället för till kopiatorn. Haha).Dagen före att jag skulle till Berlin hade jag sådan resfeber så jag fick komma över på lunch och fika hos Josefin och Ian för att lugna nerverna. Haha
 
Fortsättning föjer...
 
 // Elaine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0