Här är mina nya glasögon!
 
Det tog ett tag att få dessa klara då de behövde de guldiga till Danmark för specialglas (mina ögon sitter tydligen tätt ihop. Så efter att ha provat ut dessa hade jag två veckor på mig att fundera på saken, sen gjorde jag en synundersökning och tre veckor senare (för två veckor sedan) var de klara för avhämtning. Men jag hade inte tid för att hämta ut dem förrens förra helgen så jag har inte ritkigt vant mig vid dem än.
 
Jag valde två par eftersom det var halva priset på både glas och bågar. Piloterna, Ray- Ban valde jag för att jag ville testa något nytt men samtidigt ha något enkelt och lätt för de dagar man har större smycken. De svarta var istället en uppgradering av mina gamla bruna (som jag fortfarande kommer använda vid dataanväning och läsning) men lite djärvare eftersom de var svarta och också med de snygga gulddetaljerna. Dessutom har jag funderat på ett par svarta så det kändes som läge nu att våga. Sen älskar jag ju Marc Jacobs.
 
Ni som såg min topp 10 från utprovningen i slutet av Juli. Tyckte ni jag valde rätt? Jag ska säga att jag hade otroligt svårt att välja för det fanns så mycket fint. 
 
// Elaine
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0