Hej!

Igår invigde Niclas och jag min vänner-box genom att börja på andra säsongen för vi har redan sett alla första avsnitt. Sen idag så åkte vi ut med deras båt som vi gjorde en kväll tidigare på lovet. Den här gången stannade vi i en vik där det var sandig botten som sedan blev lerig och läskig med sjögräs. Men man kunde gå ut en bra bit och det var varmt och mysigt att ligga och sola, grilla korv och fika i solen på klipporna efter. Men fast att det blåste lite så var det ganska varmt i vattnet (18 grader) så det var helt okej att bada :) Sen på hemvägen satt vi i fram när vi flög fram på vågorna i vinden.

Sen när jag kom hem nu på kvällen fick jag pappas hemagjorda pizza och efter det tog jag en promenad i mina nya easyton och med ett par stavar. Det är mysigt att ta en promenad på sommarkvällarna! :)

Just det: Zingo (Niclas hund) fyllde år idag! :) Mellvin fyllde ju år i förrgår och i present hade han fått en mjukisand som han var helt galen i. Han sprang och flängde med den överallt. haha
Sen så fick jag också se min kompis Sofie, som jag inte träffat på ett år, rida förbi Niclas :)

Alltså har det här varit en bra dag. Vill verkligen ta del av alla dagar nu innan skolan börjar. Men eftersom ju Zingo faktiskt fyller år så påminner jag om att ni kan rösta på dem i fototvälingen hos granngården HÄR (bilden längst ner till vänster på pudlarna). Jag vet att många har röstat och det vet jag att det är glada för ;)

Nu efter all denna text kommer det lite bilder från idag! x)





// Elaine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0