Outfit 28/4-17 Svart & Aprikos

 
 
Blus - Cubus / Jeans - Gina Tricot / Boots - Vagabond /Jacka - Dorothy Perkins / Örhängen - Guldfynd / Choker - Ur&Penn / Solglasögon - New Look
 
Här är min outfit från i fredags.
 
// Elaine
 
 
 

29/4-17 Lördag bland djuren

 
 
 Idag kom Madde tillsammans med hennes lilla son och sambo för att hälsa på lammen. De fick även träffa pudlarna. Efter det lånade jag Niclas verkstad för att göra några modeller till projektarbetet. Men sen blev det (för mig) årets första bad i badtunnan. Dock var det väldigt blåsigt och kallt då. Sen tog jag bilen hem igen. Det blir mycket körande den här helgen.
 
// Elaine
 

28/4-17 Fredagsshopping & hemmagjord pizza

 
Idag var jag i skolan en stund på förmiddagen men jag var så stressad och snurrig där så jag åkte hem istället. Hemma hämtade jag upp Niclas och åkte och fredagsshoppade lite till honom. Som bonus fick jag köra endel. Sen blev vi bjudna på hemmagjord pizza av mamma, pappa och Robin. 
 
När jag sen skjutsade hem Niclas tog jag med mamma till lammen så hon fick träffa dem. Men nu är jag riktigt trött efter den här intensiva fredagen.
 
// Elaine
 

Sisters point - randigt

 
 Bilder: HouseofDoris.com 
Sisters point - 299 kr / 399 kr / 399 kr 
 
Det finns verkligen mycket ljusblåa, fina blusar nu i vår. De klassiskt randiga är väldigt populära. Jag personligen vill ha alla.
 
Dessa bilder kommer från House of Doris.
 
// Elaine

27/4 Pitchträning, Skissning & 3 dagar gym

 
Imorse hade vi gemensam frukost i skolan och igår tolkade vi musik i form.
 
Jaha då är det snart fredag igen då. Jag har börjat med ett projekt själv i skolan så igår och idag har jag skissat samt haft handledning med mina lärare och "produktchef-möte" (med en kursare). Sen i tisdags var jag på picthträning.
 
Förrutom det har jag varit och gymmade tre dagar i rad. I tisdags var Madde med men igår och idag när jag var själv fokuserade jag på kondtion. Så det blev 45 min kondtition ikväll med cykeltur dit och hem inräknat. Igårkväll när jag cyklade dit och hem var det riktigt soligt och vårigt (trots allt hagel tidigare).
 
// Elaine

Vårpasteller - H&M

 
 
299 kr / 199 kr / 149 kr / 249 kr / 249 kr
 
Som tidigare nämnt älskar jag pasteller på våren. I år gillar jag dimgrönt och gult över huvudtaget - i alla nyanser.
 
Utav dessa blusar är favoriterna de med volanger!
 
'// Elaine

Flasklammet Carina

 
 Så gosig som nästan somnade i min famn.
 
// Elaine
 
 
 

Inredning i guld

 
Gold
 
 

Canopy Designs sphere light, 5 885 SEK / Towle gold plated silverware, 1 140 SEK / Grey mug, 125 SEK / Umbra office accessory, 385 SEK / Gold accent pillow, 430 SEK / Gold accent pillow, 430 SEK / Brass dining chair, 6 100 SEK / PBteen paris chair, 2 625 SEK
 
Under förberedelserna igårkväll inför dagen, ranade jag över de här fina inredningsdetaljerna. Jag skulle vilja ha allt hemma hos mig men den söta rosetstolen tyckte jag verkligen stack ut.
 
// Elaine

Outfit 24/4-17

 
 
Tröja & Topp - Cubus / Byxor & Halsband - Gina Tricot / Jacka - Dorothy Perkins / Boots - Vagabond 
 
Här är min outfit från igår.
 
// Elaine
 
 

Ljus & Mörka Molly

 
Gina Tricot - 299 kr /st
 
På frukostshoppingen på Gina Tricot förra veckan hade jag siktet instält på dessa. Ni minns kanske att jag köpte ett par jeggins i modellen Molly (hög midja superstretch) för några veckor sedan? Jag tänkte att jag skulle köpa några par till att bunkra med nu när jag hittat jeans som jag är nöjd med. Så därför passade jag på när det var 25 %rabatt. 
 
 
Med andra ord är dessa byxor ett hett tips från mig! Den enda nackelen är att de inte har fickor men sen kostar de också bara 299 kr. Samt att de finns i massa oika färger. Jag såg gröna senapsgula och vinröda på rea. Jag tänker spara dessa mörka till hösten.
 
 
// Elaine
 

24/4-17 Förstudie: Brödrost

 
 
 
Idag har jag aft presentation av ett kort grupparbete från förra veckan. Det var en förstudie utan en brödrost (de andra hade andra hushållsapparater).Så på förmiddagen var det genomgång av det och på eftermiddagen reflektion. Efter det var huvudet fullt med tankar och med tanke på att jag jobbade lite i helgen var jag slut i huvudet. På morgon vaknade jag dessutom med huvudvärk så nu på kvällen har jag unnat mig ledig tid.
 
// Elaine

23/4-17 Lugn helg i skolan

 
Den här helgen har jag tagit det lungt själv. Men jag har varit i skolan och gjort klar en presentation både igår och idag. Idag var Camilla med och vi var där från kl 3 till 8. Så nu är jag inte stressad över det längre som jag var igår. Hur som helst var jag och gymmade igår oxkså, på förmiddagen. Men idag prioriterade jag skolarbetet.
 
// Elaine

Lammen 2017 del 2

 
 
Dessa bilder fotade jag förra helgen. 
 
På bild 4 &5 hittade mamman först sina lamm som låg och sussade i hörnet.
 
// Elaine
 
 

Outfit 21/4-17 Bootcut & Skinnjacka

 
 
 
Byxor & Topp - Gina Tricot / Halsband - Guldfynd / Örhängen - Forever21 / Jacka - Dorothy Perkins / Skor - Vagabond
 
 Här är min outfit från i torsdags och igår. Jag invigde mina nya bootcutjeans och kunde äntligen ha skinnjackan utan att frysa.
 
// Elaine
 
 

Tips - Jordgubbspudding

 
 
Jag måste tipsa om denna proteinpudding! Den är min nya favorit. Den är ett bra mellanmål när man tränar.
 
// Elaine
 

21/4-17 Förstudie i grupp & Frukostshopping

 
Den här veckan har jag i grupp gjort en förstudie av en Brödost. Så i tisdags planerade vi upp de här dagarna. Då beslutade vi att arbetsdagen var slut vid 4 men idag jobbade jag över till halv 7 och imorgon blir det också lite jobb. Men igår och i tisdags hann jag med att gymma med Madde. 
 
Sen imorse var jag iväg på en shoppingfrukost (ingen storshopping av massa olanerade blusar, jag lovar) innan skolan. Jag var ändå vaken tidigt och på köpet fick jag en cykeltur i solen + en macka till frukost. Det passar ju bra när jag bara hade morötter till frukost hemma. Där har vi livet som student och shopaholic. Haha
 
// Elaine
 

Sabrina Carpcenter

 
Jag har inte upptäckt denna artist och låt förrens nu. // Elaine

Lilla Charlie

 
I helgen fick jag träffa Charlie för första gången. Eftersom han var så pytteliten och ville ha mat eftersom han är ett flasklamm, föll jag lite extra för honom. Jag funderade på att smuggla hem honom till mig. Så liten och söt. Jag ber Niclas kolla till honom åt mig nu när jag inte är där.
 
// Elaine
 
 

Leopardprickar & Ränder

 
Bikbok - 49 kr (ord. 249 kr)
 
Jag gillar de här softistikerade, pliserade modellen på klänning. Enligt mig är det bra att den är lång. Sen har jag börjat gilla randigt i lodrät riktning.
 
// Elaine

7B Pretty Little Liars

 
Äntligen har absolut sista delen av Pretty Little Liars börjat igen! Jag har längtat sedan i Augusti förra året så att April äntligen är här och att jag precis sett senaste avsnittet känns för bra för att vara sant i min serievärld.
 
// Elaine
 

Satin & Fågelbroderi

 
 
 
Lindex - 99 kr (ord.399 kr)
 
Den här jackan invigde jag i helgen. Jag fyndade den för halva reapriset på Lindex för några veckor sedan.
 
// Elaine

Outfit 16/4-17 Denim & Beige

 
Jacka - Lindex / Linne - Cubus / Örhängen - Ur&Penn / Jeans,  choker & Solglasögon - Gina Tricot / Skor- Dinsko
 
Här är min outfit från isöndags och igår.
 
// Elaine
 
 
 

Ny Fanta Pink Grapefruit

 
 Jag har provat nya fanta zero med grapefruktsmak - helt okej. Men som med vanliga fanta zero har den en bismak som jag kunde vara utan. Pepsi Max och 7Up light har inte den. Men grapefruktsmaken är uppfriskande!
 
// Elaine

17/4-17 Annandag Påsk - Aprilväder

 
Den här påskhelgen har det verkligen varit aprilväder. Inte minst idag var det supersoligt (men iskallt) ena sekunden och snöigt andra. Jag var och hälsade på farmor med pappa innan jag åkte mot mig och under den tiden var det mycket skiftande. Sen när jag kom fram till mig blev det en promenad i strålande sol men en timme senare yrde snön utanför fönstret och solen var som bortblåst...
 
// Elaine

Mascara

 
Jag har provat en ny mascara från Isadora (min gamla var även av det). Jag har jämt problem med att jag blir svart under ögonen under dagen - även om jag har vattenfast mascara. Den här är inte vattenfast men jag gav den ett försök eftersom den hette "All day long" och även om jag inte har hunnit prova den så länge vill jag inbilla mig att jag inte blir lika svart under ögonen. Men det kan ju vara en kombination med eyeliner, kajal och foundation.
 
Blommorna på bilden fick jag av Carina för några veckor sedan.
 
// Elaine
 

Örhängen

 
 
 
Glitter - 45 kr (ord. 155 kr)
 
 De här nya örhängena har jag använt flitigt på sista tiden.
 
 

16/4-17 Påskdagen hos mormor

 
Idag har jag varit och hälsat på mormor med mamma och Robin. Mormor var riktigt trött. Jag satt hos henne i 3 timmar vilket är jobbigt när man inte ser någon må bra och lika jobbigt är det när man har åkt därifrån. Jag känner mig ärligt talat tom och hjälplös. Men det blev lite påskfika i alla fall.
 
// Elaine
 
 
 

Outfit 14/4-17 Gul påskkjol

 
 
Kjol, Jacka & Ring - Lindex / Linne & Strumpbyxor .- Cubus / Örhängen -Glitter / Boots - Dinsko / Halsband - Lindex
 
Här är min outfit från i fredags. Jag invigde den påskiga och gula nya kjolen från Lindex.
 
// Elaine

15/4-17 Påskafton

 
Ingen påsk utan påskmiddag?
 
Igår morse tog jag en promenad med pappa (jag tog också en med mamma i fredags). Sen var jag över till Niclas och matade lamm och hjälpte till att ordna upp inne hos dem. Ett nytt lamm hade kommit natten innan dessutom. Så jag fick äntligen min mysstund med lammen. Efter det blev det en promenad med hundarna innan Niclas och jag åkte på påskmiddag hos mamma och pappa. Sen blev det en tredje promenad innan solen gick ner. Sen började snö falla och jag skjutsade hem Niclas.
 
// Elaine

14/4-17 Långfredagen - Påskbio

 
Bild: sf.se
 
Igår var jag på bio med Niclas familj och såg skönheten och odjuret. Före var på restaurang och åt Kinabuffé. Jag fick också i mig några bitar sushi. Dock råkade jag radera bilderna när jag skulle överföra dem till datorn nu på morgonen..
 
Ah jag är så besviken eftersom det också var bilder på lammen som raderades...Men ni kan tänka er bilder på massa kinamat samt biopocorn. Filmen var hur som helst bra enligt mig.
 
 
// Elaine
 

Ny favoritglass

 
Den här nya Magnum (Double Raspberry) provade jag i helgen och blev stormförtjust i. Mitt första inttryck var att den påminde om "Marabou Sensation med hallon och yoghurt" som fanns förrut. Den var min absoluta favoritchoklad genom tiderna så att denna glas liknade den var ett gott tecken. Dessutom var den mindre än en vanlig magnum och därmed inte lika mastig.
 
// Elaine
 
 

13/4-17 Skärtorsdagen

 
Idag har jag varit och gjutit fotinlägg. Sen hämtade mamma upp mig påvägen hem. Eftersom det är 2 år sedan morfar dog idag så vi besökte hans grav innan vi åkte hem. Sen blev det landgångar till middag så här på skärtorsdagen.
 
// Elaine

2 kjolar & Bootcutjeans

 
Gul kjol & Blå kjol - Lindex 50 kr/st (ord 250 kr/st)
Bootcutjeans - Gina Tricot 199 kr (ord. 399 kr)
 
Jag vet inte riktigt hur jag lyckats köpa tre underdelar förra helgen?
Kjolarna kostade båda 50 kr/st på Lindex och då jag älskade båda färgerna och priset kunde jag inte låta bli. Den blåa var det första solklara valet eftersom jag har en tröja i samma färg (älskar just den blåa färgen) och jag hade tidigare en kjol i den färgen och modellen som jag älskade. Den senapsgula är min typ av modell och jag gillar den musitga och gula färgen. Här föll jag för priset.
 
De svarta byxorna är Bootcutjeans. Jag hade t'änkt att köpa ett par Kakigröna byxor i samma modell (Molly) som jag köpte förrut dels för att jag ällskar modellen men också för det skulle matcha bra med min jacka. Jag hade sett ett par i exakt samma gröna färg som jacka tidigare och bestämt mig efter några veckors tänkande att det var lika bra att passa på när jag hittat en modell som passade mig. Men jag måste ha inbillat mig för de enda gröna byxor som jag hittade var inte alls i samma färg. Jag var minst sagt förrvirrad för jag var så säker på min sak. Så istället blev det att jag hittade dessa på rea, i en liknande modell (upptill i midjan )men då med bootcut så jag valde att "bunkra" med dem istället. 
 
Ja kanske inte den mest välbehövliga shopping men 2 kjolar och ett par byxor till priset 300 kr istället för 900 kallar jag kap!
 
// Elaine
 
 

Randigt & Broderi från Bikbok

 
Bikbok 
199 kr (ord. 249 kr)
99 kr (ord. 349 kr)
99 kr (ord. 399 kr)
 
Randigt i bått och vitt har ju alltid varit klassiskt. Men jag gillar den härt twisten med broerade blommor. Just nu är det riktig rea på dessa på Bikbok. Priset har dessutom skjunkit mer sist jag kollade.
 
// Elaine

Tre seminarier - intressanta designfrågor

 
 
Den här veckan har jag haft tre seminarier. I måndags handlade det om yrkesrollen som industridesigner igår om tillverkning och idag om "svensk smak". Just dagens tema har alltid fascinerat mig. Som förberedelse läste jag "Svensk smak" skriven av Beckmans nuvarande rektor bl.a - Zandra Ahl och den var verkligen intressant. Dessutom såg jag Henrick Schyffert och Fredrik Lindströms show - "Ljust & Fräsht".
 
Sen igår var jag och tränade på eftermiddagen men idag känner jag mig trött. I måndaga hade skolan en tyst minut för offren i terrorattacken. 
 
// Elaine

Outfit 11/4-17 Svart lack Grått och Rosé

 
 
Tröja - Gina Tricot / Jeans - Kappahl / Ring - Cubus / Örhängen - Pieces / Halsband - River Island / Skor - Vagabond / Jacka - Rut & Circle
 
Gårdagens outfit
 
// Elaine
 
 
 
 

Egen design: Kapsylöppnare

 
 
 
 
 

Från provhytten: Vårrea

 
Gina Tricot 
 
 

Gult med volanger

 
Lindex - 99 kr (ord. 299 kr) 
 
Det här är ett av mina senaste fynd som jag redan har invigt. Jag bara älskar den starka klargula färgen och volangerna. Den passar till alla årstider. 
 
Blommorna på bilden fick jag av Carina när hon var hit på besök. Som om det inte räckte med att bli bjuden på brunch.
 
// Elaine
 

En tyst minut

 
En tyst minut för offren i terrorattacken hölls idag på högskolan.
 
 
 

9/4-17 Plugghelg & Glass i solen

 
 
Den här helgen har självklart tyngts ner även den hemska terrorattacken i fredags. Hade jag bott i Stockholm hade jag varit på minnesstunder. Men jag har haft massa att plugga den här helgen.Jag hade sett fram emot en lugn helg med Niclas då vi inte sett varandra på tre veckor, pågrund av plugg och jobb på varsitt håll. Men helgen blev ändå lugn eftersom jag bara behövt läsa en massa. Så jag läste kurslitteratur och Niclas sov/vilade.
 
Sen blev det en paus till IKEA på lunch igår och en promenad i solen idag. Det var varmt, fåglarna kvittrade och jag såg två sädesärlor (riktigt vårtecken), förrutom vårblommor. Sen blev det årets första glass på en parkbänk.
 
// Elaine

Inredningsdekor: Fjärilar på väggen

 
 
Dollarstore - 30 kr
 
För några veckor sedan hittade jag dekorationsfjärilar på Dollarstore. Jag som gillar fjärilar och har det som tema i min lägenhet tyckte att det var en yperlig idé att pynta väggen med  (more is more). Dock skulle jag ändå vilja ha en stor eller några små tavlor och sätta fjärilarna på ramarna så vi får se om jag hittar på några. Tillsvidare ser det ut så här hos mig.
 
// Elaine

I det tunga och mörka

 
Jag behöver väl inte ens nämna terrorattacken i Stockholm igår? Det har för mig bara vait en tidsfråga..
Man kan inte annat än förundras över denna värld. 
Det fina är ju denna godhet och medmännsklighet  som vi sett födas ur denna ondska. 
 
Hur som helst hittade jag goda nyheter mitt i alla hemska och det var att det har kommit fler lamm. Vad jag ser fram emot att få mysa med dem!
 
// Elaine

Möt Tigge

 
När jag skulle fota fåren förra helgen dock det upp en katt på taknocken. Tigge heter han och bor hos Niclas och fåren.
 
// Elaine
 

Presentation kapsylöppnare

 
Det har redan gått en vecka sedan jag presenterade min kappsylöppnare. Här har ni presentationen och en tydlig bild på modellen.  Den var en examinationsuppgift inom kursen "Skissteknik och CAD-modellering".
 
Jag har börjat med att skissa den för hand för att sedan bygga en 3D-modell i CAD som sedan skrevs ut i plast av en 3D-skrivare.Efter det har den bearbetats i verkstaden med slipning, spackling och målning. Den gröna färgen är gummifärg som precis som det låter är ett yttre gummiaktigt lager.
 
Renderade bilder kommer inom kort!
 
// Elaine

Kaki från Bikbok

 
Bikbok:
 
Kappa - 349 kr
Kjol - 99 kr (199 kr)
Skjorta - 299 kr
 
Just nu har jag fått något för kakigrönt. Det är ju mode men det är en så himla bra färg till blont hår (jag har ju ändå blonda slingor nu), till vardags och med guldiga accessoarer. Dessutom passar både svart och brunt till. 
 
// Elaine

Workshop på Norska

 
Det var intressant med norska i alla fall. Så lika svenska men ändå inte. Det blev nog en del missförstånd "Husk", "skjönner", "Morsom" och "Måle" är bra konstiga ord. Man vill som svensk tro att de ska betyda "Hur", "Känner", "Mår som" och "måla". Haha 
 
 Jag är utmattad efter 3 dagars workshops med två norrmän från ett företag som heter "Drap og Design". Vi har jobbat med att försöka ta ett ägg genom en automatiserad bana. Det var så himla svårt och jag är som sagt helt utslagen nu.
 
Igår var jag i skolan till 10 och idag åt jag ingen lunch. Jag har inte diskat på tre dagar eller städat. Tiden bara sprang förbi och jag vet inte vad jag åstadkommit. Nu skulle jag bara vilja ta helg men det går inte. Det har blivit litet gymmat i måndags och tisdags i alla fall.
 
// Elaine

Dröminredning

 
Dreamdecor
 
Dreamdecor by elaine-hagg featuring a white chaise

 
Så här drömmer jag någon ång att få pyntta min lägenhet. En fin sänggavel, en rund fotölj, transparanta stolar, och en provdocka bl.a.
 
// Elaine
 
 

Outfit 3/4-17

 
Tröja - Lindex / Jeans - Gina Tricot / Örhängen - Glitter / Boots - Dinsko
 
Här är min outfit från i söndags och måndags. Jag bara älskar den här tröjan med volanger i världens vårigaste härligaste gul!
 
// Elaine

Dior i Roséguld

 
Sådan vacker och gudomlig väska i rosé från Dior. Bilderna är från thassianaves och pegueibodes  instragram.
 
// Elaine

Två nyfödda lamm

 
Här har vi lite bilder som ja fotade i lördags. Det var första gången jag träffade de ny lammen och jag hade turen att få se två födas också även om det kan anses lite äckligt (ursäkta bilderna i så fall). Hade vi kommit en timme tidigare hade vi missat det. 
 
Sen fick jag se några lite äldre också. Jag lyckades få några fina bilde och två som visar hur busiga lammen är. Jag syftar på de två sista. 
 
// Elaine
 
 
 
 

Boohoo

 
 
 
 
 

 
 
Boohoo.com
 
Den britiska sidan Boohoo har hur mycket fint som helst. Jag Hade så gärna velat ha den där uppiffade klasiska bootse, kristalchokern bältet och alla fina kläder!
 
Allt detta var på rea förra veckan och verkar som det kan vara det även nu...Jag vet dock inte hur det är att beställa därifrån.
 
// Elaine drömmer
 
 
 
 
 
 



3/4-17 Ny kurs, Benpass & Promenad

 
Idag hade jag programmöte på morgonen och sen började jag en ny kurs som heter "Designmetoder". Jag åt sen lunch med Madde och efter det drog vi och tränade ett tungt benpass. 
 
Sen gick jag ner på Stan i varmt och soligt väder för snabb handling och sen blev det promenad hem. Efter det hade eftermiddag gått men jag började planera veckan och nästa i alla fall. Mycket tack vare Camillas driv. Hur som helst blir det en krävande vecka. Jag som hade hoppats på en lugn efter förra veckan.
 
// Elaine

Svart topp - Army

 
 
 50 kr Holmlunds (ord. 199 kr)
 
En bra svart top som jag fyndade för några veckor sedan till superpris. Passar både till vardags och fest!
 
// Elaine

Versace - Accessoaries

 
Versace - Accessoaries
 
 

Versace block heel sandals, 9 400 SEK / Versace jewelry, 4 480 SEK / Versace leather strap watch, 13 195 SEK / Versace stainless steel watch, 12 310 SEK / Versace watch, 10 650 SEK / Versace sunglasses, 4 875 SEK / Versace brown sunglasses, 1 735 SEK / Versace fragrance, 3 275 SEK
 
 

Helgen 1-2/4 -17 Fika i solen

 
 Den här helgen har jag varit hem. I lördags tog jag bilen och klippte mig/blekte slingor.
Sen åkte jag och Robin och fikade hos farmor.
 
Påvägen hem hälsade vi på de nya (för i år) lammen. Passande nog föddes två nya när vi var där så det var en ny upplevelse.  Sen åt vi tacos och tog en promenerad Robin och jag (trots mulet väder).
 
Idag var vädret strålande. Jag var bjuden på fika hos Josefin tillsammans med Frida, så jag tog bilen även dit. Det var riktigt mysigt då vi satt ute i solen hela tiden. Det var första fikat för i år ute för min del.
 
// Elaine
 
 

Schampo & Balsam

 
 
Här är två produkter från Crush som jag har fått rekomenderat från min frisör. Inpackningen använder jag redan men shampoot verkar bra. Maria, min frisör, använde det på mig igår och det kändes bra. Sen doftar de så himla gott! Inpackingen doftar annanas och schampoot vattenmelon/melon.
 
// Elaine
 

Tillbaka till: Blonda slingor

 
Igår var jag och klippte mig  (mycket välbehövligt). Men jag klippte mig inte bara utan gjorde även slingor som jag funderat på länge. Jag var ju blond när jag var liten och slingor när jag var tonåring. Men nu är det minst 8 år sedan. 
 
Nu känner jag mig hur som helst vårfräsch lagom till våren förhoppningsvis har börjat på riktigt!
 
// Elaine

1:a April 2017 - Aprilskämt

Här är några Aprilskämt som jag inte har gått på idag. Mycket roliga! Dumle med ketchup lät väldigt äckligt...
 
Hur som helst tror jag inte att jag har blivit lurad idag. Jag försökte lura Niclas men han gick inte på det...
 
// Elaine

Rumsparfym - Orkidé

 
Jag har letat efter en rumsdoft till ett bra studentpris ett tag och nyligen hittade jag en på Lidl. Jag valde orkidédoft. Jag tyckte att det passade hos mig.
 
// Elaine
 

RSS 2.0