Örhängen Topshop & Bohoo

 
 
Stora - Topsshop
Hjärtan - Bohoo
 
Här har vi två par örhängen fån två britiska märken. De stora är verkligen ett par statmentörhängen.
 
// Elaine

Outfit 13/12-18 Luciaglitter & Grönt

 
Blus - H&M
Kjol - Gina Tricot 
Hårband & Örhängen - Glitter 
Halsband - Gina Tricot 
Boots - Ellos 
 
På Lucia får man ha på sig glitter. Eftersom det annars är vardagsmat för mig (speciellt nu i juletider) valde jag att ha det överallt - både i håret, öronen, i blusen och på kjolen.
 
// Elaine

Glittermask

 
 
H&M 15 kr (ord. 79 kr)
 
I samma veva som jag fyndade badhanddukarna på H&M gjorde jag också det här superfyndet. Det var halva reapriset (alltså 75 %) på Halloweensaker. En sån här glittermask har jag alltid velat ha. Nu ska jag bara få gå på maskeradbal. Någon som arrangerar på nyår?
 
// Elaine

Outfit 11-12/12-18 Brunt glitter

 
Byxor - Cubus 
Tröja - H&M 
Örhängen - Gina Tricot 
 
Gårdagens och tisdagens outfit har vi här.
 
// Elaine
 

Timberlands i konjak

 
 
Timberlands - 300 kr (ord. 1100 kr)
Väst - C&A 300 kr
 
De här vinterskorna köpte jag på rea i våras till 70 % rabatt. Jag köpte ett par svarta innan som jag visade då men pågrund av priset och hur bekväma de var köpte jag också dessa. Dock hoppas jag på lite snö (lagom mycket) till jul för då gör de sig bäst.
 
// Elaine

Lila handdukar

 
Home Home 
Handdukar - 30 kr/st (ord. 79 kr/st)
Badhanddukar -90 kr (ord. 179 kr/st)
 
De nya lila handdukarna i mitt badrum har jag sprungit på hela hösten. Här har vi historien:
 
Först hittade jag handukarna på rea på H&M Home i September. Sen i Stockholm ledade jag efter badlakanen när jag var med Amanda. Men etersom jag inte hittade några köpte jag istället två hellila som mathchade bra på Hemtex istället.Men tror ni inte att jag springer på 2 st av en slump på rea två månader senare (i November), bara för det?! så då var jag ju tvungen att köpa dem också.
 
Men det slutar inte där - två veckor senare springer jag på ytterligare två (och jag hade ju vid det laget inte lika många av varje) så jag köpte dem med som reservhanddukar. Så nu kan jag tala om att jag har många fina handdukar och den som håller utkik kan göra fynd. Jag betalade dessutom 480 kr istället för ca 1040 kr.
 
// Elaine

2:a advent 2018 Julpyntat

 
Den här helgen har jag inte gjort ett dugg förutom att tagit igen med serier och varit och handlat mat.(ink julmust och julskinka). Det enda julpynt jag har, har kommit upp också den här veckan (egentligen förra helgen). Jag gillar lila, guldigt och grönt juplynt för de färgerna har jag redan i min lägenhet. Rött föredrar jag på kläder istället under julen. 
 
Jag väntar bara in julen nu. Jag har inte träffat Niclas på tre veckoroch familjens besök förra helgen var ganska hastigt. 
 
// Elaine

Outfit 6/12-18 Marinblått & Guld

 
 
Blus & Cardigan - VILA 
Choker & Jeans- Gina Tricot 
Ring - Edblad 
Boots - Deichmann
 
Outfit från de två senaste dagarna. 
 
// Elaine
 
 

Ett halvår kvar i lägenheten

 
Då var det bara ett halvår kvar i lägenheten. Men så jag kommer sakna det när det är över.! Det är ju dessutom nu som jag har fått i ordning det som jag vill ha det med handdukar, och överkast (som jag har köpt med tiden). Så ja nu ska jag njuta i mitt lilla mysiga krypp in! 
 
// Elaine

Adventsstjärna

 
ICA 20 kr
 
Den här adventsstjärnan köpte jag på ICA i helgen för 20 kr (På rea). Jag misstänker att den inte gått så bra att själva eftersom den har många vassa kanter. Man får vara försiktig med den. Som designer skulle jag säga att det kanske inte var en så bra iidé men som konstnär och estetiker tyckte jag att den var fin med sin enkelhet. 
 
// Elaine

Outfit 1-2/12

 
 
Tröja - H&M
Jacka - Josefin (Gina Tricot )
Byxor - Vero Moda 
Örhängen - Monki
Boots - Vagabond 
 
Nu börjar mörkret göra sig påmind på bild - speciellt när det inte finns någon snö. Därför kan jag inte göra något åt bildkvalitén just nu men jag vill ändå dela med mig av helgens gröna och svarta outfit.
 
// Elaine

Musik för plugg

 
 
 
Igår satt jag inne hela dagen (likaså i lördags, torsdags och lördags) och skrev på en portfolioanalys som vi sen gick igenom/redovisade lite av idag i skolan. Sen följde jag med Camilla spontant på en liten julshoppingrunda på kvällen (köpte en kudde till ett kuddfordragl, plastblommor, tvål och diskborstar på IKEA och rusta). 
 
Men vad jag skulle säga var att jag inte brukar gilla att sitta hemma och plugga men nu när mörkret och regnrusket tagit över har jag inte haft något emot det. Dessutom har jag hittat vilken musik jag ska lyssna på när jag pluggar. Jag behöver näligen lite pepp i form av musik men inte så fokus tas från plugget. Därför tycker jag om dessa låtar som texten inte är så tydlig i eller på ett språk som jag förstår. Där funkar ju samiska och 80-tal tydligen ganska bra. I 80-tal liksom synteen över texten tycker jag för annars blir det att jag skriver fel saker eller fokuserar för mycket på texten. Vad jag menar är att det är musiken jag vill ha när jag pluggar. 
 
Förörvirgt är Jon Henriks musik så vacker! Såg att han skulle vara med melodifestivalen nästa år. Jag hejar redan på honom. Det är dags att han får representera Sverige!
 
// Elaine

Outfits November 2018

 
 Inspirationen flödade i November - vilket är väldigt ovanligt för månaden.
 
Den personliga favoriten är den senapsgula men jag gillar faktiskt alla skarpt.
 
// Elaine

2/12-18 Första advent & Invigning av bocken

 
 
Idag har jag varit på bockinvigning med familjen. De kom hit på dagen och åt max till lunch, hjälpte mig att storhandla och sen tog vi en promenad till bocken. Calle Moreaus underhöll och Clara Henry var konfrencier. Fint! Dock var det antagligen min sista bockinvigning. 
 
Efter invigningen gick vi hem och åt middag hos mig. Sen hade jag första adventsmys för mig själv (förrutom hela dagen då).
 
// Elaine

Outfit 30/11-18 Konjaksfärgat & Paljetter

 
Tröja - Caramelle 
Byxor - Vero Moda 
Örhängen - Dollarstore
Väst - C&A
Stövlar - Timberland 
 
Fredagens och Novemembers sista outfit såg ut så här.
 
// Elaine

Zebrahanddukar

 
 
H&M Outlet 40 kr (ord. 79 kr)
 
De här två gästhandukarna köpte jag i somras på H&M Outlet i Malmö. Men sen glömdes de tyvärr bort men jag vet att de kommer komma till användning någon gång. H&M har verkligen fina och roliga handdukar. 
 
// Elaine

RSS 2.0