De fantastiska djuren

 
Alla djuren som vi såg igår var fantastiskt fina. Förrutom ormarna och krokodilerna. Sen var Schimpanserna var lite  läskigt smarta.
 

Outfit 29/6-7 Denimblått, Gult & Guld

 
 
Topp - Indiska / Jeans - Lindex / Chokers - River Island & Glitter /  Sandaletter - Skopunkten / Ring & Örhängen - Gina Tricot 
 
Gårdagens outfit.
 
// Elaine

29/6-17 Sommardag på djurparken

 
 
Idag har Niclas och jag varit till djurparken och besökt massa fina djur. Vi såg först när orangutangerna blev matade och sen åt vi varmröktlax till lunch vid vattnet. Så vi båda har varit nostalgiska och mindes semestrar med våra föräldrar när vi var små. Jag sa t.e.x "Jag har väl sett apor förr" när mamma sa "Tiitta Elaine, apor!" när jag var liten. Jag var inte så tacksam då. Men vi var roade idag ändå, bland alla barnfamiljer. 
 
Mer bilder kommer!
 
 
 
// Elaine

Outfit 28/6-17

 
Jeans - Lindex / Blus - Primark / Skor -  Din sko / Väska - New Look / Choker - River Island / Örhängen - Glitter
 

Bohemisk & Medelhavsinspirerad blus

 
 
River Island - 250 kr (ord. 499 kr)
 
Den här blusen var det sista som jag köpte på River Island förr förra helgen. Jag invigde den redan förra vecka (här) men fotade i vanlig ordning den innan den användes. Dock var den svårhängd och ser mycket finare ut på än på en galge.
 
// Elaine

28/6-17 Minigolf & solig dag på stan

 
Idag har vi haft en ledig dag hos mig. Niclas och jag åkte hit igår (med ett litet stopp hos hans mormor och morfar). Förrutom det bara städade jag och handlade igår. Men idag sken solen så vi har varit ute hela dagen och spelat minigolf, besökt en italiensk matmarknad (köpte dock inget) på stan och haft picknick på kvällen. Men efter en hel dag med sol är jag trött.
 
Imorse såg jag förresten det allra sista asnittet av Pretty Little Liars. Det var spännande och efterlängtat men också sorligt. Vad ska jag se fram emot för serie nu?
 
 
// Elaine

Sommarklänning - River Island


 
River Island - 219 kr (ord. 650 kr)
 
Den här klänningen köptes på River Island  i Stockholm för förra helgen. Den var så fin med blommor och fåglar på. Dessutom fyndade jag den till ett riktigt kanonpris med 430 kr rabatt.
 
Ge mig i alla fall en sommarkväll i sommar då jag kan använda den och sen blir det midsommarklänningen för nästa år.
 
// Elaine
 

Färgglad blomma

 
Jag hittade en roligt blomma hos mormor i helgen. Det visade sig sen att mamma hade köpt den till henne. Den var otroligt rolig så jag var ju bara tvungen att ta fram kameran i samma veva som jag fotade mormor med min blomkrans på huvudet.
 
//Elaine
 

Sommarsminket 2017

 
 
Nude Mangifique Cushion Foundation -Loréal
Glam nude BB-cream - Loréal
False Lash wings waterproof Mascara - Loréal
Tranclucent mattifyning powder - Elf
Blotting Sheets - Elf
 
Till sommaren måste ag ha en lättare bas och vattenfast mascara. Mascara är den vattenfasta mascara som ger bäst volym. Den mattande pudret är också mitt favoritpuder men eftersom jag blir ännu mer glansig på sommaren har jag blottingpapper i väskan också (även om alla säkert inte kommer användas), också från elf.
 
Men något nytt som jag provar i år är en BB-cream och en lätt foundation. Foundationen är som en kudde som man duttar på och den hittade jag på Åhlens rea för 100 kr och jag blev sugen på att prova. Den funkar fint och ger ett lätt finish. Sen älskar jag den skinande och lila förpackningen på dessa produkter.
 
// Elaine
 
 

Gul och småblommig klänning

 
Bikbok - 149 kr (ord 399 kr)
 
Den här klänningen från Bikbok tycker jag är fin. Det är volangerna och blommönstret som gör det. Det känns riktigt somrigt! Jag provade den i Stockholm men den satt inte ledigt på mig men jag funderade ändå på att köpa den men den blev en annan sommarklänning istället.
 
// Elaine

26/6-17 Brunch på IKEA

 
Idag har jag varit på shoppingäventyr i stan hela dagen, från 10  till 7. Men vi hänge på låset till IKEA vid halv 9 och käkade brunch (frukost snarare) där först, med Niclas föräkdrar. Men sen var det ingen klädrunda utan heminredningsshopping till Niclas. Så efter frukosten blev den en runda på IKEA och därefter följde Dressman, Rusta, XXL, Stadium och lunch på Chop chop. 
 
Efter denna dag är jag helt slut i huvud och fötter men vi har fått mycket gjort i alla fall. 
 
// Elaine
 

Outfit Midsommardagen 2017

 
 
Blus - H&M / Jeans - Lindex / Örhängen & Halsband - Glitter / Krans/Diadem - TGR
 
Här är min outfit från i lördags och i söndags. Jag passar på att använda mina blomkransar under hela midsommarhelgen. Denna är fyndad på TGR.
 
// Elaine

En liten fågel

 
Vi ha verkligen mycket fåglar i vårt träd nu. Bla två hackspettar! Men sen också massa småfåglar. Fast man sitter ute kommer de dit och igår lyckades jag fånga en talgoxe på bild - på nära håll som ni ser.
 
// Elaine
 

25/6-17 Jorgubbar hos mormor

 
Idag har jag hälsat på lilla mormor. Hon var förvånansvärt pigg och ville spela fia tre gånger (varav en gång vann jag). Sen åt vi jordgubbar och pratade om förr, när jag var liten och morfar. Så glad är hon inte ofta men hon är alltid tacksam när jag kommer vilket är snällt. 
 
Så nu har jag fått bort det från samvetet då jag hälsat på både mormor och farmor i midsommar/den här helgen och varit hemma. Sen tog jag två promenader imorse med både mamma och Niclas
 
Bra söndag!
 
// Elaine

Outfit midsommarafton 2017

 
Kjol - Gina Tricot / Blus - H&M /Skor - Dinsko / Halsband & Vit krans - Glitter / Lila krans - Second hand 
 
 
 

Väska med blommor

 
Zara 179 kr 
 
Den här väskan är som gjord för mig. Men jag lyckades motstå den i Stockholm förra helgen i alla fall.
 
// Elaine

Midsommardagen 2017 - Hos farmor

 
På måndag fyller farmor år så därför vi varit dit idag och ätit mat. Det blev sallad till lunch och sen kladdkaka och jordgubbar till fika.Lagom och bra men sen blev det lite midsommarmat till middag när solen kom fram efter regn. 
 
Efter middagen tog jag och Robin sen en kvällspromenad. 
 
// Elaine

Midsommar med Mellvin & Tigge

 

 
Midsommar bland djuren är så som midsommar ska vara. Synd att fåren inte var i närheten för de hade nog kanske velat vara med på en midsommarbild de också. Zingo ville dock bestämt inte. Men Mellvin ställde upp och Tigge kom ändå han.
 
Som ni ser bestämde han sig för att vara med mig på bilderna. Tydligen gillar han mig (fast att jag inte är så gosig mot honom). Men när jag skulle åka hem och äta middag hade jag nämligen honom efter mig. Han skulle gå kring benen, följa efter mig, sitta framför bilen (fast jag startade den), nästan hoppa upp på motorhuven. Ställa sig vid dörren och kika in på mig genom fönstret. Ja han kan minnsann vara gosig den där katten men han blir lätt för busig och rivig så jag har en väldig respekt för honom. 
 
// Elaine
 
 
 

Midsommarafton 2017

 
 
Midsommarafton igår spenderades både hos Niclas föräldrar och hemma. Någon midsommarstång hann vi inte med men istället blev lite sillunch mitt på dagen hos Niclas föräldrar. Sen åkte jag hem och åt middag med mamma, pappa och Robin.. Efter jordgubbsefterrätten åkte jag tillbaka till Niclas och spelade lite sällskapsspel innan det var dags att skutsa hem Niclas. Jag agerade alltså chaufför och drack giventvis alkholfritt. Men det gör jag oftast ändå så det var inga problem. 
 
// Elaine

Glad midsommar!

 
Jag säger glad midsommar med lite prästkragar!
 
// Elaine

Daisy Top & Riley Shirt

 
Bildkälla: Bikbok 
 
Kjol - 124 kr (ord. 249 kr)
Topp - II - 
 
Hur somrigt är inte detta? Jag älskar mönstret i tyget!
 
 

Lediga dagar går för fort

 
De senaste fyra dagarna har jag varit mycket med Niclas (förrutom i fredags när jag träffade kompisar). Jag vet nästan inte var jag bor. Jag har knappt hunnit träffat mamma, pappa och Robin. Men Niclas och jag har fotfarande haft saker att flytta till honom och tiden som ledig har liksom flugit iväg. 
 
Idag har jag tagit två promenader i solen alla fall.
 
// Elaine
 

Outfit 21/6-17 Blombroderier

 
Skjorta - Bikbok / Jeans - Lindex / Smycken - H&M / Solglasögon - Gina Tricot /Sandaler - La redoute / Väska -New Look

Gårdagens klädval med blombroderier från topp till tå.
 
 

21/6-17 Grönsallad & Wonder Woman

 
Igår var Niclas och jag och såg Wonder Woman på bio. Den var riktigt bra men tung enligt mig, då den utspelade sig under första världskriget. 
 
Före bion åt vi sallad till middag. Jag valde min favoritgrönsallad med marinerade räkor. 
 
// Elaine
 
 

Chokers från River Island

 
 
39 kr/st (ord. 149 kr/st)
 
Dessa två chokers fyndade jag på River Island i lördags. Båda kostade 39 kr istället för 149 kr och det kallade jag fynd. Det beiga invigde jag redan i måndags och jag är så nöjd med det.
 
// Elaine

7 Böcker jag vill läsa

Den högkänsliga människan : konsten att må bra i en överväldigande värld (inbunden)Våga vara operfekt (pocket)Introvert : den tysta revolutionen (pocket)15 sätt att bli fri från stress (inbunden)Tyst : de introvertas betydelse i ett samhälle där alla hörs och syns (storpocket)Sluta grubbla börja leva (inbunden)
 
Hur du blir parisisk var du än är
 
Jag har blitivt väldigt intresserad av phsykologi på senaste tiden och de 6, översta böckerna skulle dessutom nog vara nyttiga för mig att läsa. Sen verkar "Hur man blir parisisk" vara en rolig bok som jag skulle vilja ha i bokhyllan.
 
// Elaine
 
 

Outfit 19/6-17 Bohemiskt & Broderi

 
Blus & Choker  - River Island / Jeans - Lindex / Solglasögon - Gina Tricot / Väska - New Look / Örhängen - Glitter / Skor - Dinsko / 
 
Här är min outfit från igår. Blusen och chokern köpte jag på River Island i lördags. Jag älskar den bohemiska och grekisk princessa-känslan det skapar.
 
// Elaine

Evian med Citron

 
 
När jag vlille ha en liten törstsläckare med lite extra valde jag denna (svindyr på Seven eleven). Den finns i två smaker. Den andra (rosa) har jag smakat förrut så jag valde denna med citronsmak. Jag tycker flaskan är så himla söt och dessutom är det ju franskt.
 
// Elaine
 

19/6-17 Sommardag med flera vänner i stan

 
 
Idag har jag fortsatt njuta av ledighet och sommar. På eftermiddagen träffade jag Josefin. Vi strosade lite i affärer och drack en varsin törstsläckare på Starbucks (jag valde iste med mangosmak). Sen mötte jag upp gamla kompisar från folkis på en uteservering. Där valde jag  en lax och philadelphiamacka till middag. 
 
Det var trevligt att höra hur året efter folkis varit för dem och givetvis se dem igen (gäller självklart Josefin ocksp). Så dagen har varit fylld med positiv energi och värme.
 
// Elaine

Outfit 17/6-17

 
 
 
Topp - Cubus / Jeans & Bomber - Lindex / Örhängen - Glitter / Skor - Dinsko
 
Här är min klädsel från  lördags. Med jackan blev det naturligtvis för varmt.
 
// Elaine

4 Skal - Ideal of Sweden

 
Bildkälla: Idealofswede.com
 
299 kr/st
 
Det är tur att min mobil är så gammal att Idealofswedens skal inte passar. För annars hade jag fallt dit och köpt något utav dessa nya skal. Förmidligen några utav de blåa. För jag har haft lite blommigt och rosa.
 
Det finns många andra fina mönster på deras hemsida också.
 
// Elane
 
 

18/6-17 Lunch i solen & Bad

 
Idag har jag haft picknick, solat och badat badtunna. 
 
// Elaine

Radio Box Clutch - ZARA

 
Bildkälla: Zara 499 kr
 
Älskar den här coola väskan
 
// Elaine
 
 

River Island Sommarrea

 
 
 
 
Att gå in på River Island är för mig som en dröm. Allt där inne står det mitt namn på och jag blir lyrisk - speciellt när det är rea. Så lyriska Elaine som ville köpa allt, fick Amanda se igår. 
 
Det var blommigt och det var glänsande - precis min melodi.  Den blåa satimblusen med rosa blommor på såg jag dock inte i butik men hade förmodligen köpt om jag hade hittat.
 
Sen för att inte glömma alla blingiga skor och väskor!
 
 
// Elaine

17/6-17 Stockholm med Amanda

 
 
Idag har jag haft en heldag i Stockholm med Amanda. I 7 timmar vistades vi på Stockholms soliga gator bland Stockholmare och turister. Det blev lite shopping, bagel till lunch på Expressohouse. Istet såg godare ut än vad det var förövrigt. Sen avslutade vi allt i gamlastan med glass från Ben&Jerrys.
 
Gamla stan är bra fint alltså. Sen var det konstigt för mig, att gå på drottninggatan eftersom jag inte har varit i Stockholm tidigare, sen terrorattacken. Overligt kändes det. 
 
// Elaine

Livsnjutaren Tigge

 
 
 
Det är en katt som vill gärna vill bli kliad på magen det där.
 
// Elaine
 
 
 

Carbeaucue

 
 
Mycket godare att grilla än vanliga marshmallows. Tips!
 
// Elaine
 
 

Jeans med blombroderi

 
Lindex - 200 kr (ord.399 kr)
 
Det här blir mina sommarbyxor för i år. Jag tänkte köpa ett par chapribyxor men så sprang jag på dessa med det lilla extra i form av blombroderier på sidorna. Eftersom de var raka i modellen fungerar de att rulla upp tillskillnad från de supertighta andra jag har. Skulle det bli supervarmt kör jag på kjol.
 
// Elaine

Jeasskor

 
Skopunkten
 
 
 

15/6-17 Snabbfika hos Josefin

 
Idag har jag och Niclas varit över till Josefin och Ian för att köpa en musikgrej. Det blev en liten fika på köpet. 
 
// Elaine

Blåmes på besök

 
Igår fick jag besök när jag satt ute i solen utav en liten blåmes
 
//Elaine

Lila Syrener

 
I Maj är det körsbärsblommorna som man får njuta av. I juni är det Syrenerna.
 
// Elaine
 
 
 

Turkos Blomkrans

 
 
TGR - 25 KR
 
Fynd från TGR. Fanns även i rosa och gul. Perfekt till midsommar!
Ett annat tips är Ur&penns kransar.
 
// Elaine
 

Från provhytten igår

 
H&M, Kappahl, Gina Tricot, Lindex, Second hand
 
Jag hittade en hel del fina grejer på rean igår. Det är riktigt bra att gå och shoppa själv för att inte stressa och göra förhastade inköp. 
 
// Elaine
 
 

13/6-17 Jordgubbar hos mormor

 
Idag gjorde jag ett besök till lilla mormor. Jag köpte med mig jordgubbar till henne och vi spelade en omgång fia men efter det var hon helt slut. Så det blev inte så långvarigt. Men jag fördrev tiden före och efter ändå, i butiker, bland rean. Sen blev det en promenad båda vändorna. Jag hade tur med vädret för det sprack precis upp lägligt nog, efter massa regn. 
 
// Elaine

Outfit 11/6-17 Gult, Beige & Guld

 
Topp - ZARA / Bomberjacka & Kjol - Lindex / Väska - New Look / Skor - La redoute / Solglasögon - Gina Tricot / Örhängen - H&M / Armband - Asos / Väska - New Look
 
Här är min outfit från i söndags.
 
// Elaine
 
 

12/6-17 Flytt & Presenter

 
Igåreftermiddag hjälpte jag Niclas att flytta. Då han har tagit över sin brorsas lägenhet. Han fick också sin födelsedagspresent (i efterskott då han fyllde år för en vecka sedan) och en inflyttningspresent. Gitarren får han ha i badet. Haha. Det är tyvärr den enda gitarr som han får av mig. 
 
// Elaine

Ett år (av 3) på högskolan

 
En utav de första bilderna som jag tog i mitt nya hem.
 
Ja då har jag redan gått ett år på högskolan - vilket betyder 1/3 utav min ut bildning redan är gjord. Som vanligt gillar jag ju att reflektera och tänker därför skriva några ord om det gågna året:
 
Efter chocken under franskakursen som jag läste på universitetet ,direkt efter gymnasiet, var jag beredd på det värsta. Jag var beredd på massa stress, en hög nivå men jag kände mig verkligen redo och förväntansfull över att flytta hemifrån på riktigt och börja om i en ny stad. Det gick mycket bättre än jag trodde redan från början och jag kände mig genast hemastadd i den nya staden, på utbildningen och i min nya lägenhet. I samma veva hade jag en andra uppkörning som sen gjorde att jag också kunde checka av körkort på min bucketlist.
 
Första kursen som handlade om designprocessens grunder var dessutom verkligen min kurs. Men sen med vintern och snön kom nästa kurs och då vände det. Såhär i efterhand tyckte jag inte att kursen var så jobbig men jag vet att det var tungt när jag var inne i det,. Att det dessutom var vinter gjorde inte saker lättare.  Men värst var mekaniktentan och jag grät av lättnad när tentan var skriven - lite överdramatisk som jag kan vara. Men efter årskiftet och mot vårkanten började det att ljusna igen och jag kände att jag fick mycket väl användbara verktyg som jag idag undrar hur jag klarade mig utan. Att vara i verktstaden bland sågar och slipmaskiner har blivit mer till en vana, att jag har lärt mig många nya begrepp och jag har alltså fått kunskap om digitala verktyg.
 
Jag har dessutom fått massa nya vänner på köpet. En hel klass, vilket inte är vanligt på högskolan, men det har varit gemenskap. T.o.m med 2:or och 3:or, från dag ett. Vi har hjälpt och stöttat varandra. Lite mer har jag självklart lärt känna vissa och det är speciellt Madde och Camilla som som verkligen är snälla människor och inget drama. Men också för att vi delar så stora intressen - även om vi också är vädigt olika. Men observera att jag jag är tacksam att ha hamnat med så bra människor överlag.
 
Så jag ser fram emot att komma tillbaka i höst och lära mig ännu mer. Men en liten paus över sommaren känns bra. 
 
// Elaine
 

11/6-17 Bjuden på examen

 
Igårkväll var jag bjuden på Niclas kompis Tessis examensmiddag.  Hon tog ämneslärarexamen och det tycker jag är beundransvärt duktigt. Så jag är tacksam som blev bjuden på mat och fika.
 
Före det träffade jag på gamla kompisar och tog en morgonpromenad med mamma.
 
// Elaine

Outfit 8/6-17 Nyanser av blått

 
 
Blus - Pepperoni / Jeans - Gina Tricot / Sandaler - Skopunkten / Örhängen - Monki
 
Här är en blå outfit från i torsdags.
 
Örhängena har jag fyndat på Monki för 30 kr.
 
// Elaine
 

10/6-17 Ledighetschock

 
Igårkväll var jag till Niclas efter en middag hemma. Så idag var jag hos Niclas hela dagen. Det var som att luften gick ur mig efter skolavslutet. Min hjärna får som en chock. Missförstå mig dock rätt - det är skönt att vara ledig innan jobbet börjar. Men jag har varit låg idag.
 
Men det blev en lördagsmiddag med mamma i alla fall! Henne har jag inte träffat så mycket på ett tag. 
 
// Elaine

Kärt återseende i hagen

 
Igårkväll, efter middag med mamma och pappa, blev det ett kärt återseende hos fåren. Charlie var sitt gamla ja igen. Att gå där i hagen, ikvällsolen och klappa på dwm kändes verkligen  som sommarledigt.
 
// Elaine

Tigge

 
En lite lurig katt som blir lite våldsam när han vill leka (Han tog tag i mitt ben igår). Men det är sött hur han kommer mot en och slänger sig ner på rygg för att man ska klappa honom. 
 
// Elaine

9/6-17 Sista skolveckan

 
Då var sista veckan i skolan gjord. I måndags körde jag halva vägen hem och sen på kvällen var det avslutningsfest för treorna. Dock var jag bara där medans det var ute i solen. Sen i tisdags satt jag med slutarbete precis hela dagen och igår presenterades det och städades. 
 
Så det har varit skolarbete in i det sista. Men i onsdags fick jag en promenad med Camilla. Men idag blev det stressigt med att skicka in arbete, tvätta, städa och packa. Men ja nu ser jag fram emot lite ledigt (föee sommarjobbet) och sommar.
 
// Elaine

Sommarsmink från Taxfreen

 
 
Ögonbrynspenna - Viva la Diva 69 kr
Mascara - 135 kr 
BB-Cream - Loréal 115 kr
 
Detta smink köpte jag i Taxfreen på båten i söndags. Smink är en sån där grej som jag brukar passa på att handla i Taxfree eftersom jag alltid använder det (med undantag för hemmadagar). Nu bunkrade jag upp för sommaren med BB-cream och vattenfast mascara + en ögonbrunspenna som jag tänkte prova.
 
// Elaine
 

Regnjacka från Ida sjöstedt

 
 
 
 
Bilder: Ida Sjöstedt.se
Bubbleroom.com
 
Regnjackor -. 1899 kr
1399 kr
Klänningar  - 1799 kr
 
I förra veckan hittade jag på en otroligt vacker regnjacka från mitt favoritmärke, Ida Sjöstedt, som fick mig att tappa andan. Transparant, glittrig och gulddetaljer. Precis det jag gillar. Men fast att det var 50 % kostade jackan 950 kr och att köpa en jacka för det priset när jag är student finns inte riktigt på kartan - fast att en del av mig verkligen vill ha. 
 
Hur som helst hittade jag på dessa regnjackor i andra färger på Ida sjöstedts hemsida  och supermycket annat som jag självklart skulle vilja ha. Även tröjan med glimmande detaljer (vilket är ännu finare i verkligheten) fanns på rean.
 
Men någon dag ska jag köpa något från Ida Sjöstedt. Punkt.
 
// Elaine
 

Niclas 23 år & Nationaldagen

 
 
Idag fyller Niclas 23 år. Men jag kan tyvärr inte vara med och fira honom idag. Det fick bli lite av det i söndags och nu till helgen igen. Jag är precis uppe i slutspurten av kursavslut innan sommaruppehåll.
 
Men idag får blåa och gula blommor pryda detta inlägg för hans skull och nationaldagen.
 
// Elaine
 

Outfit 4/6-17 70&60-talsinspirerat

 
Skjorta - Bikbok / Halsband & Byxor - Gina Tricot / Jacka - Dorotyh Perkins / Örhängen - Cubus /Ring - Six / Solglasögon & Väska  - New Look / Skor - Jeffrey Campbell
 
Här är min outfit från igår. Jag fick dock byta ut skorna mot ett par lite lägre.
 
// Elaine
 
 

Glassko från Kroatien

 
 
Mamma har varit i Kroatien  med hennes vännina Carina och firat hennes födelsedag. Så igår kom hon hem med en söt glaska i form av en sko som det naturligtvis stod mitt namn på.
 
Vi får se om jag får i mig innehållet. Körsbär gillar jag men jag dricker ju väldans lite alkohol.  Annars kan man ju ha små blommor i såsmåningom.

4/6-17 Båttur & Smörgåsbord

 
Idag har jag åkt båt med Niclas släkt. Snällt nog blev jag bjuden på både resa och smörgåsbord. Som student är jag evigt tacksam. Det var väldigt gott!
 
// Elaine
 
 

Smaragdgrönt & Solgult

 
Green & Yellow
 
 

Jovonna open shoulder dress, 720 SEK / Top handle handbag, 490 SEK / Crossbody cell phone purse, 86 SEK / Emerald ring, 17 645 SEK / Dolce Gabbana chains jewelry, 7 785 SEK / Lele Sadoughi ivory jewelry, 1 445 SEK / Pink glasses, 2 420 SEK / Dolce Gabbana dolce gabbana fragrance, 1 980 SEK
 
För att bygga på idén med solgult från förra inlägget tycker jag att det kännsexklusivt och somrigt med smaragdgrönt.
 
// Elaine

Solgult från Gina Tricot

 
349 kr / 299 kr
 
Jag älskar ju solgult i år så dessa blusar gillar jag verkligen - speciellt den gulaste.
 
// Elaine
 

Outfit 2/6-17 Ljusblått, Svart, Guld & Blommigt

 
Blus, Jeans, Choker & Örhängen - Gina Tricot / Väska - Hunkemöller & Ballerina - Skopunkten / Jacka - Bikbok
 
Gårdagens outfit. Även onsdagens outfit.
 
// Elaine
 

2/6-17 Treornas Vernissage & Smörgåstårta

 
Igår lät jag det vara tyst här i bloggen för att i torsdags hände en tragisk grej på skolan. Efter det var man nedstämd och för att visa någon slags respekt kändes det inte roligt att skriva om kläder eller något annat.
 
Hur som helst det treornas examensutställning igår så efter en supersnabb föreläsning var det Vernissage med fina examensjobb, snittar och bubbel. 
 
Sen mötte jag upp Robin och åt smörgåstårta ute i solen till middag. Efter det  blev det en promenad med Nicas å som det blev en kvällspromenad med Camilla i torsdags.
 
// Elaine

Outfits Maj 2017

 
  Här är mina outfits från Maj, Endel blommigt har det varit och äntligen har man kunnat ha sandaler och kjol!
Min favoritoutfit är helt klart de två första med broderade skjortan och gula volangtröjan.
 
// Elaine
 

Maj 2017

 
 
Ja då var min favoritmånad över för den här gången. Vädret har verkligen varit upp och ner. Sol, snö och kallt till nästan 30 grader.
 
Men jag har hunnit med att njuta av vädret och lite annat. För dessa saker har jag gort i Maj:
 
  • Hälsat på mormor och spelat fia med henne.
  • Slipat modell i verkstaden under några långa dagar och därmed avslutat en kurs.
  • Påbörjat en ny kurs.
  • Sett på Eurovison.
  • Varit på entreprenörsdag med Drivhuset och lyssnat på Marcus Oscarsson och Bingo Rimér.
  • Återvänt till Wik under Wikdagen och lyssnat på Niclas kusin.
  • Gått en liten fotokurs.
  • Hälsat på farmor och spelat kort och Yatzy.
  • Varit bjuden på grillning och bad i badtunnan hos Niclas.
  • Fräshat upp kunskaperna i Photoshop, Illustator och Indesign.
  • Suttit ute i solen i en park och skissat.
  • Tagit några kvällspromenader - bl,a med Camilla.
  • Haft besök av Josefin och Ian.
  • Tagit ett morgonpromenad och snabbt första dopp med Niclas.
  • Varit på kvällsshopping och middag med Madde och Camilla.
// Elaine

RSS 2.0