Sista dagarna i Augusti

 
 
De här sista dagarna i augusti har varit låga. Jag har varit både rastlös och orkeslös på samma gång. Men jag har inte fått mycket gjort men därför hoppas jag istället att jag är redo för skolan nästa vecka. Jag har i alla fall förberett mig för det så gott jag har kunnat. 
 
Jag hade dock hoppats på ett sista sommardopp men vädret har inte gjort det lockande. Så istället har jag kollat på Modern family hela dagarna och inte ätit det bästa. Nej tillbaka till rutinerna nästa vecka! 
 
Ikväll har jag i alla fall börjat städa och ätit middag med mamma, Pappa o Niclas. 
 
// Elaine 

23/8-18 Dag 4 i Prag - Astromiska Uret, Shopping & Sista kvällen i Prag

 
 
Sista dagen i Prag blev ganska mycket utav en shoppingdag. På förmiddagen var jag i ett shoppingcenter mitt i stan som hette Palladium (glömde dock fota det men det var otroligt stort) medans de andra var och drack öl och medan de andra vilade på rummet på eftermiddagen tog jag en vända på stan också.Men före det tog vi en promenad vid gamla torget och det astronomiska uret. Det roliga var dock att det var under renovering men hur många har sett det egentligen? Haha. Sen passade jag och Niclas på att smaka trdelink (bakverk) med glass också under färdens gång. 
 
Efter det spenderades vår sista kväll på restaurangen där vi åt första kvällen. Men före det tog jag en läskande Calippo-slush och de andra en öl på Ufleku där det var riktigt tjeckisk/tysk stämning och sen på kvällen promenerade vi längs ån hem. Som första kvällen var det magiskt vackert!
 
// Elaine
 

Augusti 2018

 
 
Det är alltid tråkigt att lämna Augusti (även om det kommer med rutiner och höstluft). Men i år har Augusti dessutom inneburit extra mycket roligheter. För den här månaden har jag:
  • Svalkat mig i badtunnan efter en svettig dag på stan.
  • Varit på glasögonundersökning och beställt nya glasögn.
  • Fyllt 24 år men firat min födelsedag 2 dagar i förskott.
  • Gjort en egendesignad födelsedagstårta.
  • Jobbat på min födelsedag men ätit kräftor till middag.
  • Äitt på Pinchos två gånger.
  • Åkt ångbåt i skärgården till saltkråkan.
  • Badat i blåsten och inte velat släppasommaren.
  • Varit på årets Britney Spears konsert!
  • Peppat för Prag med Ian och Josefin över en enkel middag,
  • Jobbat mina sista jobbdagar för den här sommaren - sorgligt.
  • Blivit bjuden på Furuvik (av Niclas pappa) och Jill Johnssons konsert.
  • Haft 3, 5 fantastiska dagar i Prag med Ian och Josefin som vi sent kommer glömma.
  • Haft kräftskiva på landet med Niclas gäng.
  • Hälsat på farmor och släkten från Finland.
  • Försökt vila och återhämtat mig från sommaren och Pragresan,
  • Ätit på Pinchos med nya vänner från sommarjobbet.
  • Vilat efter hela sommaren och laddat för hösten.
// Elaine

Sommarens favoritoutfit

 
Här är min favoritoutfit från den här sommaren.
 
// Elaine
 
 

Blomiga kepsar

 
 
De här fina kepsarna köpte mamma till mig när hon och pappa var på kryssning i nu i sommar. Jag använder inte mycket keps men när man har en dålig hårdag kan det vara bra att ha och jag tyckte att dessa var riktigt fina!
 
// Elaine
 
 

22/8-18 Dag 3 i Prag - Petrín, "Lilla eiffeltornet"

 
Tredje dagen i Prag började vi med en mogonprmenad genom gamla stan och över Karlsbron. Påvägen köpte vi munkar och jag valde såklart efter färg som passade min outfit. Sen tog vi en törstsläckare på Starbucks innan vi kom fram till backen med "lilla eiffeltornet", Petrin, på. Niclas och jag tog linbanan upp till toppen och sen gick vi också upp i eiffeltornet. Det var mycket mindre än riktigta eiffeltrnet men utsikten ut över Prag var magisk!
 
Sen åkte vi ner och mötte upp Josefin och Ian för en glass (lemonad sm törstsläckare till mig) och sedan åkte vi hemåt för en kort vända på stan innan middagen. Dock var inte den middagen den bästa (därav inga bilder) men sen var vi till Cash Only för väldigt oda drinkar.
 
// Elaine
 

Outfit 23/8-18 Vita toffsar

 
 
 
Tunika -Lindex (Från Josefin)
Örhängen - Kappahl
Skor - New Balance 
Solglasögon - Even and Odd
 
För en vecka sedan hade jag på mig detta i Prag
 
// Elaine
 

Outfit 22/8-18 Gult & Rosa

 
Klänning - VILA 
Solglasögon - H&M 
Örhängen - River Island
Skor - Din sko
 
En annan outfit från Prag, som jag hade för en vecka sedan, är denna. Jag passade på att använda sommarkläderna för sista gången i år.
 
// Elaine
 

28/8-18 Pinchos med nya vänner

 
 
Igår kväll var jag ut och åt med på Pinchos ett gäng från sommarjobbet. Det var både gott och trevligt! 
 
 
Men det måste ha varit fjärde eller femte gången för i år som jag var på Pinchos så nu får jag hålla mig borta ett tag. 
 
// Elaine

Rosa sammetspums

 
Skopunkten 75 kr (ord. 299 kr)
 
Ett par skor som jag köpte i början av sommaren är dessa. Jag hade tänkt att ha dem på Prästvigningen i Juni men blev sandaletter istället. Men nu får någon bjuda mig på bröllop till nästa är så jag kan ha dem. Haha
 
// Elaine
 

Outfit 21/8-18 Kvällsoutfit i Prag

 
 
Solglasögon - Dollarstore
Topp - Zara 
Kjol - Gina Tricot
Sandaler - Duffy
Örhängen - Lindex 
 
Det här var min outfit två kvällar i rad (tisdag, onsdag) när vi var ut och drack drinkar i Prag. Jag hade också detta i början av Juli så jag återanvänder såklart mina kläder och outfits. Det är viktigt att komma ihåg det denna tid med sociala medier 
 
// Elaine 
 

27/8-18 Tillbaka till promenaderna

 
Idag har jag inte gjort mycket. Niclas har spelat musik medans jag har försökt (obs - försökt) förbereda mig för skolan. Sen behövde vi komma ut i frisk luft så vi tog en kvällspromenad. Jag måste komma in i rutinerna nu så jag ska försöka ta en promenad med Niclas varje dag den här veckan. 
 
// Elaine

21/8-18 Prag dag 2 - Trädgårdar, Palatset & Utsikt

 
 
Första heldagen i Prag (I tisdags förra veckan) var till ett köpcenter på förmiddagen. Där testade jag bubbletea som var både spännande och gott (bubblor i valfrismak som sprack i munnen). Sen åkte vi tillbaka och åt lunch i lägenheten innan vi istället gav oss ut på upptäcksfärd. Vi började en den otroligt lugna och vackra  förstenade trädgården. Det kändes inte som att man var i stan för där gick påfåglar och påfågelungar fria (gillade dock inte burarna med ugglor i). Sen promenrade vi vi vidare upp mot det ståtliga palatsen men i riktigt branta backar. Men tillslut tog vi oss upp till toppen och fick en fantastisk utsikt över staden. 
 
Påvägen hem åt i schnitzel till middag och sen gick vi till Hemingwaybar på kvällen och drack roliga drinkar. Roligast var det att ttitta på dem (som jag mest gjorde) för att de var så vackra.
 
// Elaine

Lila solglasögon

 
Solglasögon - Lindex  55 kr
Träningstopp - Stadium 79 kr 
 
De här solglasögonen och träningstoppen köpte jag innan sommaren (i Maj rättare sagt). 
 
// Elaine
 
 

26/8-18 Återhämtning & Finlandsbesök

 
En vacker svala från gamla stan i Prag
 
Då börjar jag sista veckan som ledig innan skolan drar igång igen. Dett innebär att jag ska njuta och försöka ta det lungt denna vecka då jag inte kommer få en hel ledig vecka, trots jul, (antar jag) förrens i Juni nästa år när skolan (förhoppningsvis) är klar. Så jag har lite panik över det och vintern nu. Men det tar vi när det kommer!
 
Hela helgen har jag varit trött efter resan och hela sommaren (som jetlaged fast jag inte är det). Konstigt nog försvann helgen också fort. Men igår var jag till farmor och hälsade på släkten från Finland som var på besök. Det är inte ofta man träffar dem så man får passa på. Dock var bakverken och godiset från Finland alldeles för söt. Jag är så trött på socker just nu.
 
// Elaine 

Outfit 25/8-18

 
Kjol . Gina Tricot 
Topp (kjol) MQ
Jacka - Lindex 
Hårband - Glitter 
Örhöngen - Ur&Penn
Skor - Din sko / Duffy
 
Här är min outfit från igår.
 
// Elaine

25/8-18 Kräftskiva på landet

 
Igårkväll var jag på kräftskiva på landet tillsammans med Niclas gäng. De är så duktiga på att baka goda saker till. Vi köpte istället med oss glass och chips till efterrätt. 
 
Men jag är fortfarande trött efter Pragresan så jag hade det svårt att hålla mig vaken igår. Men det är egentligen inget ovanligt.
 
// Elaine
 

20/8-18 Första kvällen i Prag

 
Här kommer första inlägget från Prag. Jag och Niclas åkte tillsammans med Josefin och Ian så det var en trevlig parresa där vi bodde på ett residence mitt i stan i två fina lägenheter bredvid varandra. De har varit där fyra gånger tidigare så de var våra guider vilket var väldigt bra och uppskattat. 
 
Men så här såg kvällen i måndags  ut:
 
Planet gick halv 13 så vi landade i Prag vid 14 och kom fram till boendet vid 15. Då har jag trött efter flygresan med mycket lock och ont i öronen. Men vi samlade oss och gick till Tesco och handlade lite frukost till nästa dag. Sen på kvällen hade vi bokat bord på en restaurang där jag åt en god pastarätt och de andra drack öl Efter det tog vi spårvagenen tillbaka och promenerade sen igenom Prag och över Karlsbron. Det var så vackert med allt som var upplyst.!
 
// Elaine

Hemkommen från Prag

 
Imorse vaknade jag klockan 4 i Prag ( efter ca 4 timmars sömn) för att åka mot flygplatsen. Klockan nio lyfte planet och halv elva landade vi i Sverige. Efter Mcdonalds till lunch landade jag sen hos Niclas helt slutkörd. Jag somnade till och med på flyget och två gånger hos Niclas och det är sällan jag somnar på dagen samt bussar och flyg mm. 
 
Men vi blev bjudna på middag (hemmagjord pizza) hos mamma och pappa i alla fall och nu ska jag bara vila och sen packa upp. Sen kommer självklart bilder från de senaste 3,5 dagarna i Prag!
 
// Elaine
 

Palmmönstrer från VILA

 
 
Blus - VILA 220 kr (ord. 349 kr)
 
Här är en närmare titt på min nya blus. Jag har ju gått och älskat det här palmmönstrer hela sommaren (jag har ju även köpt servetter i samma stuk). Sen passade den ny fånigt bra till min gröna kjol. 
 
// Elaine
 
 

Outfit 18/8-18 Countryvibe

 
 
Jacka - Mango 199 kr (ord. 399 kr)
Blus - H&M 50 kr (ord. 299 kr)
Jeans - Lindex 75 kr (ord. 399 kr)
Solglasögon - Lindex 45 kr (ord. 79 kr)
Örhängen - Åhlens 30 kr
Skor - Scorett 599 kr
Väska - New Look  (Paris) 199 kr
 
Lördgaens outfit fick gå i klar countryanda. Tillsammans med countrymaracasen jag gjorde i våras hade det blivit perfekt.
 
Men jag ska vara ärlig med att jag inte hade skorna (mer än på bild) och att det regnade. Därav inte fransjackan utan jeansjacka och regnponcho på det. Solglasögonen kom inte till användning heller på grund av vädret.
 
// Elaine

Djuren på Furuvik

 
Här är lite bilder på djuren från Furuvik (de som var vakna vid kl 6 vill säga). En bock och Niclas blev särskligt bra kompisar som ni ser. Han försökte dessutom äta upp Niclas kläder.
 
Jag förstd inte att pälshögen var en rangutang som låg och vilade först. På håll fick jag också se en liten orangutangbebis. 
 
 
// Elaine

Här kommer jag Prag!

Bildresultat för pragBildresultat för prag
 
Bild 1 från Tripadvisor.se
Bild 2 från Resfeber.se
 
Prag var alltså stället på P som jag besöker i veckan.Man hade kunnat tro Paris men inte den här gången. Men nästa gång hoppas jag på det. Nu ska jag förhoppningsvis njuta av den sista sommaren i ett 30-gradigt Prag alltså.
 
Igår var jag helt utslagen efter de senaste fem veckornas jobb så jag samlade kraft inför veckan.
 
// Elaine

Outfit 16/8-18 Grönt & Palmblad

 
 
Blus - VILA / Kjol - Gina Tricot / Örhängen - Glitter / Skor - New Balance / Solglasögon - Nelly 
 
Här är min outit från jobbet i torsdags - men som matchar som bra att den kommer bäras nu, under ledigheten i veckan också!
 
// Elaine
 
 
 

18/8-18 Furuvik & Jill Johnsson

 
Igår jobbade jag min sista dag på sommarjobet. Passet var från 10-14 så timmarna försvann fort och jag hann kanppt säga hejdå för att jag skulle iväg till Furuvik där Niclas och hans föräldrar väntade. De hade varit där hela dagen men jag tog en snabb vända och hälsade på djuren innan det blev middag. Till efterrätt delade vi på en sockervadd och sen varma chips innan det började regna. Sen började Jill Johnsson spela medans mörkeret föll.
 
Dock blev det ingen åktur fast vi hade betalda åkband. Nu i efterhand ångrar jag att jag inte slängde mig på slängungan och valde Fish and Chips till middag istället för schnitzel.
 
// Elaine

Näckrosor

 
 
Näckrosor är så vackra! 💕 
 

17/8-18 Sista jobbdagarna

 
Nu har jag jobbat mina sista jobbdagar. 8-16 i onsdag och torsdags och 10-19 idag. Men det blir ett kort allra sista imorgon. Sen får jag vinka hejdå. 
 
Det har verkligen varit kul att jobba det här året och det känns som jag har varit där i 10 veckor istället för 5. Men sen ser jag självklart fram emot att få vara lite ledig och ladda för skolan. För just nu är jag inte redo att tänka på det. Först blir det en resa!
 
// Elaine

Garnörhängen

 
 
Gina Tricot - 3 för 129 kr (ord. 129 kr/st)
 
3 par nya favoritörhängen. Jag har kikat på de vita och gula tidigare men nu var det 3 för 2 på rean. 
 
// Elaine
 
 
 
 

Glasögontoppen

Topp 5:
 
1 Marc Jacobs 
 
2 Michael Kors 
 
 
3 Ray Ban 
 
4 Gucci 
 
 
 
 
5 Stella Mcartney
 
 
6 Smart Eyes 
 
 
7 Gucci 
 
 
8 Gucci 
 
 
9 Balmain 
 
 
10 Marc Jacobs 
 
 
Efter många om och men hittade jag två par glasögon som nu ska tillverkas. Men det var en kamp innan. Jag hittade 10 favoriter. Här i inbördes ordningen.
 
// Elaine
 
 
 

Outfit 11/8-18 Pastellila & Bohemiskt

 
 
Klänning - NAKD, Afound 139 kr (ord. 299 kr)
Jacka - Mango 199 kr (ord. 399 kr)
Halsband - River Island 39 kr (ord. 79 kr)
Örhängen - Glitter 55 kr (ord. 79 kr)
Solglasögon - New Yorker 39 kr (ord 79 kr)
Strumpbyxor -   H&M 50 kr (ord- 99 kr)
Sandaler - La redoute 
Väska - New Look 
Skärp - H&M 
 
Här är min outfit från Britneys konsert i Lördags. Mycket bohemiskt. Observera att jag inte stod på konserten i dessa kilklackar utan bytte till hederliga jumpadojor.
 
// Elaine
 

14/8-18 Synundersökning

 
 
Idag har jag varit ledig men därför passat på att göra en syndundersökning eftersom att jag var och provade ut nya bågar för två veckor sedan. Eftersom det var både halva priset på bågar och glas valde jag två par. Ni får se vilka när jag hämtar ut dem. 
 
Robin kom och mötte upp mig efter syndundersökningen och sen köpte vi med oss lunch hem till honom. Eller jag skulle köpa Sushi men det var stängt så jag fick dricka en drickkvarg och göra Toast hos Robin. 
 
// Elaine

Pure Rock

 
Only - 75 danska kronor/ 105 kr (ord. 179 dk kr / 205 svenska kronor)
 
Köp från Köpenhamn.
 
// Elaine 
 

Sista sommarjobbsveckan

 
 
Present från Josefin och Ian igår. 
 
Nu har jag börjat sista veckan på jobbet sorgligt nog och det gjorde jag med ett pass från 10-19. Pluggångesten har redan kommit men nu börjar också höstångesten smyga sig på. Jag nämligen i ide under vintern så även om hösten är fin ger mörkret mig kyliga vibbar. 
 
Men före det har jag faktiskt en spontan resa bokad nästa vecka. Gissa var! Det börjar på P...
 
// Elaine

11/8-18 Britney Spears- Piece of me

 
Igårkväll var jag på Britney Spears konsert och jag är så nöjd med det! Det skrivt så mycket negativt i medier men jag låter inte det tynga ner min upplevelse. Det var verkligen en show (märks att det spelats i Las Vegas) och jag är imponerad över att hon kan och orkar dansa så mycket (vi stod vid ljudbordet och tror dessutom inte att hon körde så mycket playback som folk tror!). Dessutom var dansare och band på scen duktiga  Men det var verkligen ren nostalgi att få se Britney. Jag minns när jag dansade till hennes låtar med min barndomsvän framför spegeln när jag var tio. Därför är jag riktigt nöjd att jag köpte de där biljetterna - trots att det var Niclas som fick offra sig att följa med. Men det var en mäktig upplevelse som jag kommer minnas länge.
 
Pitbull, som var förberedd var jag däremot inte lika imponerad av (och har aldrig varit heller för den delen) även om han har en del bra låtar.
 
Sen imorse vaknade vi till regn och åska så det blev en grå dag men på eftermiddagen kom Josefin och Ian över på middag och djurmys.
 
// Elaine  

Zingo 13 år!

 
Fina Zingo fyller 13 år idag! 
 
 

Födelsedagspresenter 2018

 
Att bara köpa födelsedagspresenter för sakens skull är inte min grej. Därför önskar jag mig inget längre men jag hade turen att få två välbehövliga presenter i början av sommaren i förskott - bungypmpstavarna och ett par jobb/träningsskor. Men sen fick jag det enda vinet som jag tycker om nu och även en skrapkarta att hänga på väggen förra helgen, när jag fyllde.
 
Sen har jag också köpte en present till mig själv men den har jag inte fotat ordentligt än. Så fort jag gjort det visar jag det här!
 
// Elaine
 

Fruktigt till poolen

 
Rusta - 149 k4 (ord. 199 kr)
 
Jag måste passa på att använda denna nu innan smmarens baddagar är slut. Den invigdes i alla fall i onsdags.
 
// Elaine
 
 

Fyra jobbdagar & Pluggångest

 
Den här veckan har varit den fjärde och näst sista på jobbet. Jag jobbade både i måndags och tisdags - båda dagarna gick snabbt. Sen i onsdags var jag ledig men pluggångesten dök upp (just nu vill jag vill inte börja skolan igen!). Under torsdagen var jag sen trött hela dagen men gårdagen gick bra fast att jag jobbade 9-18 med minimalt att göra sista två timmarna. 
 
Sen igår Ikväll åt jag räkmacka med mamma till middag och sen somnade jag tidigt. 
 
// Elaine 

Outfit 5/818 Skärgårdsoutfit


 
Örhängen - Gina Tricot -65 kr (ord. 129 kr)
Blus - H&M 50 kr (ord. 299 kr) 
Jeans - Lindex (149 kr ord 399 kr)
Sandaler - New Look 
 
Här är min skärgårdsoutfit från i söndags som jag på något vis inte hunnit (tgit mig tid för att) pulicera förrän nu.
 
// Elaine

8/8-18 Bad i blåst

 
 
Idag har jag haft en ledig dag med bad trots blåst (men varmt var det). Jag vägrar ge upp sommar och bad än nämligen.
 
// Elaine 

Gråbeige kappa

 
Objeckt 149 kr (ord. 599 kr)
 
 Den här kappan hittade jag på i Maj av en slump men jag har länge velat ha en snygg och klassisk kappa. Det bästa var att den bara kostade 149 kr istället för 599 kf!
 
// Elaine
 
 

Jeansjacka med broderier

 
H&M - 99 kr (ord. 599 kr)
 
 Den här jeansjackan jag använt några gånger nu. Jag köpte den i Söderhamn i slutet av Juni och älskar blombroderierna! Mn dunderar på att klippa bort det andra...
 
// Elaine
 
 
 
 
 

5/8-18 Saltkråkan, ångbåt & skärgården

 
Idag hade Niclas föräldrar planerat en hemlig utflykt för Niclas, mig och hans bror med flickvän. Vi visste att vi skulle ut i skärgården med att vi skulle åka gammal ångbåt till Saltkråkan blev en rolig överraskning. Sedan fick vi en guidad tur på Saltkråkan och efter det hade vi lite tid för lunch (matsäck - pastasallad - mums). Niclas, Micke (Niclas pappa) och jag hann dessutom ta ett snabbt dopp. Hur många har badat på Saltkråkan liksom? Varmt i vattnet var det dessutom.
 
Sedan åkte vi hem mot ovädret på land. Men vi var glada att vi kom undan ovädret medan vi var i skärgården! 
Det var en sådan lyckad dag men havet har verkligen sugit musten ur mig nu. God natt! 
 
// Elaine 

Ljusblårandigt med Guldprickar

 
H&M - 50 kr (ord. 299 kr)
 
Denna inviger jag idag.
 
// Elaine 
 
 
 

4/8-18 Jobb & Pinchos

 
Lördagsförmiddagen spenderade jag på jobbet. Sen på kvällen åt Niclas och jag på Pinchos. Så det blev en förlängning av min födelsedag. Vi funderade på att se nya Mission Impossible på bio men jag var för trött för det efter den intensiva jobbdagen.
 
// Elaine 

Outfit 3/8-18 Roséguld & Koppar

 
 
Kjol - Lindex 
Blus - Åhlens 
Skor - Bianco
Örhängen - Ur&Penn
 
Roséguld och koppar har varit temat de senaste dagarna och årets födelsedagsoutfit. Så detta hade jag på mig igår.
 
// Elaine

3/8-18 Min födelsedag

 
Idag har jag jobbat 9-18. Eftersom det var min födelsedag var det extra härligt med sol imorse, grattishälsningar, kladdkaka till fika och sen att få komma hem efter en lång dag. Jag hade önskat kräftskiva typ så det blev det ute med familjen och Niclas. 
 
Men efter det stupade jag i säng tidigt. Tråkigt men jag fortsätter fira imorgon (efter jobbet) istället. Haha 
 
// Elaine 

Hemmagjord födelsedagstårta - Daisycake

 

 
Min födelsedagstårtan gjorde jag och pappa tillsammans. Jag stod för designen och han för innehållet. För dekoren köpte jag både sockerpasta och marsipan. Sen färgade jag silverkulor med hjälp av ätbart gudpulver.Mallarna hade jag tur att hitta på rea men det var precis vad jag var ute efter. Jag älskar ju Daisy-blommor och därflr kallar jag den också för "Daisycake".
 
Det är verkligen jag i en tårta - som Josefin sa.
 
// Elaine
 

3/8-18 24 år!

 
b
Födelsedagsblommor som jag fick i onsdags.
 
Idag är det den 3:e Augusti och i vanlig ordning min födelsedag.
 
Jag tycker inte man ska ta födelsedagar förgivet. Jag är tacksam för 24 år och hoppas på att det blir fler. Jag ser fram emot att fylla 25 år nästa år.
 
// Elaine
 
 
 

2/8-18 Hej Augusti!

 
 
 Idag, andra Augusti, har jag varit tillbaka på jobbet. Det var en seg morgon men på grund av mycket folk försvann dagen fort.
 
Även om jag är sorgsen över att sommaren snart är slut (som jag skrev här om dagen) har jag endel att se fram emot nu i Augusti. Jag har först 2,5 vecka kvar på sommarjobbet vilket också är lite tråkigt. Senn i slutet av månaden har jag en resa till Prag planerad, men ändå en spontan sådan. Sedan ska jag på 2 konserter och imorgon är det ju min födelsedag - vilket jag hoppas på att kunna fira i helgen. Utan regn tack. Jag har inget emot lite svalare men gärna sol hela helgen!
 
 
// Elaine

Outfit 1/8-18 Roséguld & Rosa blommor

 
 
Blus & Örhängen - Gina Tricot (399 kr & 29 kr - ord, 499 kr & 129 kr)
Kjol - Lindex (125 kr, ord 399 kr)
Sandaletter - Bianco (125 kr, ord 599 kr)
Armband - Pieces (20 kr, ord 69 kr)
 
Gårdagens och födelsedag(ens)firandets outfit har jag planerat sedan jag blev kär i blusen. Allt annat är fyndat på rea tidigare i år och skorna fick jag i present (valde själv på rean) av Niclas för ca fyra år sedan. Totalt har det kostat ca 1730 kr.
 
// Elaine
 

1/8-18 Firat mig i förskott

 
 
Jag fyller år på fredag men idag har vi firat mig i förskott. Det blev lax till lunch och hemmagjord tårta till fika. 
 
// Elaine
 

Outfits Juli 2018

 
 
 
Här är mina sommaroutfits från Juli måndad. Mina personliga favoriter är den första, den gula och den sista.
 
// Elaine
 

31/7'18 Kväll i badtunnan

 
Igår kväll ville jag bara bada efter dagen på stan. Så jag skyndade mig till Niclas föräldrar och slängde mig i badtunnan. Det var det bästa som jag gjort på länge och länge hade jag minst sagt sett fram emot det och använda dessa drinkhållare.
 
Sen var dessutom Niclas brorsa med flickvän på besök så vi fick umgås lite med dem igen!
 
// Elaine 

RSS 2.0