31:a Oktober 2014 - Presentation check!

En bild från igår.
 
Idag har det varit en lång dag. Jag var redan i skolan kl.8 för att öva på presentationen med min grupp. Sen efter en timmes föreläsning, ca kl 11, hade vi vår presentation. Så nu är det äntligen överstökad och vår lärare sa att han var imponerad av vårt arbete. Så vi gick därifrån riktigt nöjda. 
 
Men då ringde dock min telefon så jag var tvungen att jobba från 3-7 när jag kom hem. Men nu tänker jag ha en mysig fredagskväll och kika på Tv, det har som sagt garit en lång dag, som sagt. Niclas är jurymedlem på en talangjakt ikväll, så jag får klara mig själv. 
 
// Elaine
 

Batgirl

 
Batgirl
 

Nasty Gal black moto jacket, 630 SEK / Cropped vest, 17 SEK / Circle skirt, 84 SEK / Chunky black shoes, 440 SEK / Chicnova Fashion pleather backpack, 220 SEK / Movado ceramic jewelry, 7 150 SEK / Black band wedding ring, 275 SEK / Bracelet bangle, 130 SEK / Oversized chain necklace, 100 SEK / Tech accessory, 250 SEK
 
Jag bara älskar denna outfit och dessa batmaninspirerade kläder tillsammans!
 
// Elaine

Try

 
 
Gillar att kändisarna börjar urkmärksamma denna utseendefixering. Älskar den här låten tlllsammans med den här videon!
 
// Elaine

30:e Oktober 2014

 Dagens lunch och morgonens himmel. 
 
Idag har äntligen solen visat sig igen (efter två/tre veckot typ). Jag har jobbat och försökt plugga på rasten (den gick dock för fort) och sen nu på kvällen var Isabelle och jag ut på äventyr. Jag berättar mer en annan dag. 
 
// Elaine

Outfit 29/10-14

 
Blus - VILA / Örhängen - Cubsu / Jeans - Rut & Circle / Boots - Ellos / Armband - Gina Tricot /
 
Det här hade jag på mig igår. Dock bytte jag skor, det blev sneakers istället.
 
// Elaine
 

Nya jag

 
Så här ser jag ut nu, i min nya hårfärg och nya glasögon. Trivs!
 
// Elaine
 

29:e Oktober 2014 - Lillebror 18 år

 
Idag har lillebror fyllt 18 år och därmed blivit myndig. Det har vi, familjen, firat med en båtur över dagen. Vi åt buffé till lunch och sen strosade jag i taxfreen och outleten. Dock gungade det väldigt mycket, vilket jag tycker är jobbigt, men det gick ganska bra ändå.
 
Vi kom inte hem förrän för ett tag sedan och då var jag så hungrig igen att det fick bli en skagenröramacka till sen middag. Nu är jag så slut efter den här långa dagen.
 
// Elaine

Outfit 28/10-14

 
Jeans - Ellos / Boots - Buffalo / Tröja - Indiska / Armband - H&M / Örhängen - Click-six.
 
Här är gårdagens outfit. Enkel och med ny hårfärg.
 
// Elaine

Catwoman

 
Catwoman
 

Sleeveless tank, 180 SEK / Kalda stretchy pants, 3 280 SEK / Cat print shoes, 100 SEK / Aamaya by priyanka 18k ring, 2 760 SEK / Glenda López antique jewelry, 600 SEK / Black rhinestone earrings, 93 SEK / Headband hair accessory, 71 SEK / Black umbrella / Gucci lips makeup, 280 SEK / Urban Decay long wearing eyeliner, 175 SEK / Catseye London makeup bag case, 125 SEK
 
Vill man inte riktigt klä ut sig ill catwoman, utan istället inspireras av henne så kan man klä sig i detta t.ex. 
 
// Elaine

28:e Oktober 2014 - Färgat håret

 
Idag har jag haft fullt upp med att slipa på grupparbetet tillsammans med min grupp i skolan. Sen stannade jag och Ellen kvar en stund innan jag åkte hem vrålhungrig och åt lax med bulgur. Efter kom Niclas över och tittade på Tv med mig. 
 
Just det, jag har färgat håret idag också. Det börjar bli en tradition att jag färgare vid den här tiden på året. Ni har en tjuvkik på bilden över.
 
// Elaine

Min nya vinterjacka

 
Desigual 950 kr (ord. 1899 kr)
 
Här har vi innehållet i den stora påsen från Desigual. Den butiken närmast där jag bor stängde i helgen och därför hade de utförsäljning på allt. Den här jackan blev jag helt förälskad i. Älskar det lena mönstret, sömmarna, att man kan ta av både krage och luva, att man kan ha bälte eller inte och hur mjuk den är.
 
Den fanns även i svart men jag kände att grönt passade mig och min garderob bättre. Dock trodde jag att det var halva priset på 950 så jag fick ta mig en funderar igen när jag kom till kassan och insåg att den 950 kr var halva priset. Det var ju ändå ett inpulsköp jag skulle göra (men det fanns bara en kvar i min storlek) och det var inget öppetköp. Men jag är riktigt glad över att jag köpte den ändå. Jag har inte köpt en vinterjacka på flera år.
 
// Elaine
 
 

Supergirl

 
Supergirl
 
 

Crop top, 36 SEK / Red skirt, 57 SEK / Casadei leather shoes, 7 065 SEK / Chanel gold earrings, 1 750 SEK / Adjustable cuff bracelet, 235 SEK / Blu Bijoux ruby jewelry, 200 SEK / Gold belt, 250 SEK / ASOS belt, 46 SEK / Gucci red lipstick, 280 SEK
 
Snart är det ju Halloween och då blir jag alltid sugen på att klä ut mig. Dock föredrar jag att klä mig i glatt än läskigt.  Så därför hade denna outfit passat mig. Men det kommer upp två lite kaxigare och mörkare outfits senare i veckan.
 
// Elaine

27:e Oktober 2014

 
Dagens brakfrukost och kurering för att orka dagen. 
 
Då har man åkt på en förkylning igen då. Vaknade inatt av halsont och nu har det övergått till att jag känner mig lite hängig och så (jag som har massa viktiga och roliga saker iveckan...). Jag var i alla fall till universitetet för ett möte med min grupp på eftermiddagen och sen stannade jag kvar och pluggade en stund med Ellen och Anna-Sara. Efter det fick jag skjuts hem av mamma.
 
Nu har jag försökt att plugga lite mer och ätit tårtrester från igår och druckit te med ingefära och hounung. 
Men nu blir det snart TV. Har längtat så efter fortsättningen på Revenge sen förra måndagen.
 
// Elaine

Outfit 26/10-14 Blommor, Svart & Silver

 
Blus & Kjol - Gina Tricot / Ring - Click-six / Örhängen - Åhlens 
 
Här är min outfit från igår, när vi firade lillebrors 18-årsdag. Den nya blusen från Gina Tricot invigdes.
 
// Elaine

Une histoire sans faim

 
 
Den här låten, av den franska aristen Lorie, gillar jag att lyssna på på bussen. Den är så passande för bussåkande på något sätt...

26:e Oktober 2014 - 18-årskalas

 
Idag har vi firat Robin (lillebror) som fyller 18 år i veckan med släkten. Som vanligt blev det lunch och sen fika. Niclas smakade bland annat sin första morotskaka någonsin, och han tyckte om det. Sen när släkten hade åkt åt vi räkmackor och efter kikade Niclas och jag på film. En söndagskväll helt enkelt efter en lång dag (det kändes ju  bokstavligt talat så när man ställt tillbaka klockan).
 
// Elaine
 
 

Outfit 24/10-14

 
Jacka - Dorothy Perkins / Tröja - Vero Moda / Jeans - Rut & Circle / Halsband - New Yorker 
 
Här är min outfit från i fredags. Det var riktigt kallt i veckan så det var mysigt att slänga på sig en tjock tröja under skinnjackan.
 
// Elaine
 

25:e Oktober 2014

 
Imorse var jag och tränade. Sen satt jag med plugg hela eftermiddagen och efter det blev jag bjuden på middag hos Niclas med Matte och Elinor. Kvällen avslutades sen med tv, film, ost och kex.
 
// Elaine

Elie Saab

 
 
Elie Saab
 

Klänning - Elie Saab v neck maxi dress, 57 840 SEK / Väska -  Henri Bendel zip pouch, 1 205 SEK / Örhängen - Gold jewellery, 170 SEK / Klocka - Olivia Burton roman numeral watch, 1 005 SEK / Parfym Elie Saab spray perfume, 890 SEK / Skor - Leather platform shoes IMAGESTIME.COM
 
Det här bara älskar jag. Jag skulle vilja vara en skådespelare i Hollywood och gå på röda mattan i detta. Både klänningen (en aaaannning dyr dock) och parfymen är från Elie Saab. Så fint!
 
// Elaine

24:e Oktober 2014

Vilkek sötis! 
 
Igår var jag på universitetet på morgonen och hade en föreläsning och seminarium. Sen stannade vi in min grupp en kort stund (tycker det är riktigt svårt på något sätt) och efter det tog jag sällskap med Ellen till bussen. När jag sen kom hem bytte jag om för att åka till Niclas mormorföräldrar med honom, Matte och Elinor. Hos dem blev vi bjudna på pizza (jag åt en bit av min första riktigta pizza på ca 6 år). Sen åkte vi vidare till deras moster med familj. Där fick vi fika och sen kollade vi på tv med chips. 
 
Förresten fick jag G på min jämförelse av en fransk bok och film som jag skrev för ett tag sedan. Det känns riktigt bra.
 
// Elaine
 

Outfit 22/10-14 Svart & Silver

 
Tröja - Gina Tricot / Jacka - Dorothy Perkins / Kjol - Jane blush / Boots - Ellos / Halsband - Guldfynd / Örhängen - Rusta 
 
Här är min outfit från i onsdags. Jag själv, bara älskar den!
 
// Elaine

Glasses vs No glasses

 
Jag måste säga att jag verkligen trivs i mina glasögon! 
 
// Elaine

23:e Oktober 2014

Dagens outfit - Jacka - Dorothy Perkins / Skor - buffalo / halsduk - gammal 
 
Idag har jag varit i skolan och jobbat på ett grupparbet med några andra i min grupp. Sen missade jag precis bussen (verkligen precis) när jag skulle hem och därför missade jag också träningen då jag hade lite att plugga inför imorgon. Men nu kan jag faktiskt inte tänka mer, så jag ger upp för dagen och tar och kikar på två avsnitt av Project Runway: Under the Gunn. Det ska bli spännande och se vem vinnaren blev/blir.
 
// Elaine

Outfit 21/10-14 Jeans på Jeans

 
Skjorta - H&M / Jacka - Freequent / Halsband - Gina Tricot / Jeans - Ellos / Boots - Buffalo 
 
Som jag har sagt tidigare är det inte lika kul att ta outfitbilderna när man inte kan fota i dagsljus. Men jag gör det ändå då jag inte har någon fotogfraf eller liknande att släpa ut i dagsljuset. Så jag är ledsen för dessa bilder.
 
Detta är i alla fall min outfit från i tisdags. 
 
// Elaine
 
 

Köp från Desigual

 
Igår kom jag hem med den här stora påsen. Med tanke på hur stor den är kankse man kan gissa vad den inehöll som nu hänger i min gardero. (Eller utanpå, mer korrekt). Jag kan ju säga så här, att jag aldrig trodde att jag skulle köpa något hos Desigual. Deras kläder är för mycket för mig, även om jag gillar färgglada och mönstrade plagg. 
 
Men jag hade fel och hittade en sak som jag visste att jag skulle ha direkt. Passande var det också... Jag visar plagget i helgen!
 
// Elaine
 

22:e Oktober 2014 - Presentation och middagsbuffé


 
Idag har varit en riktigt händelsrik dag och jag är inte hemma förrän nu. Först hade jag en presenration i skolan om Albert Camus på franska med Ellen (skönt att bocka av det). Sen satt vi kvar och pluggade/pratade lite. 
 
Efter det drog jag ner på stan och mötte upp Ellinor (jag råkade köpa en jacka mitt i allt också). Vi åt middag på Kina och tog ikapp allt sen vi såg sist. En riktigt bra och trevlig onsdag var det!
 
// Elaine

Tre plagg i retur

 
Jag gjorde en beställning på Nellys rea förra veckan. Dock passade inte ett enda av den tre plaggen. Sporttoppen stämde inte i storlek för fem öre. Den gröna blusen hade verkligen en sådan färg som jag altid velat ha på en blus och jumpsuiten tyckte jag skulle bli fin till nästa sommar då jumpsuits är så chict. Men inte nog med att den var liten så stämde inte färgen med den på produktbilden.
 
Nej så det blev tyvärr en retur på allt. Lite tråkigt. 
 
// Elaine

All about the bass

 
 
Tycker den här låten är så rolig och härlig. Den sätter sig på hjärnan. 
 
// Elaine

21:a Oktober 2014

 
 
Idag har jag vari i skolan och samanställt ett presenation inför imorgon, med Ellen. En stund före och ca två timmar efter pluggade jag lite på egen hand. Mer än så har inte min dag varit. Jag börja bli trött på det ständigt gråa vädret nu. Det enda mysiga är, som nu, att sitta inne och kika på tv på kvällen.
 
// Elaine

Black & Gold

 
Black & Gold
 
 
 
Klänning - Balmain dress, 36 715 SEK / Skor - Tabitha Simmons black high heel sandals, 8 110 SEK / Väska - 3 1 Phillip Lim pocket purse, 7 745 SEK / Armband -  Charlotte Russe gold chain bracelet, 43 SEK / Chanel fragrance, 1 435 SEK
 
Svart och guld i några av de snyggaste plagg som jag någonsing har sett. Allt kostar ju endel då, förrutom armbandet.
 
// Elaine

Peplum på volang

 
Topp - 299 / Kjol - 209 (rea) - H&M
 
Vad jag bara älskar denna outfit! Volang på volang och i samma färg är ju verkligen så fint. 
 
// Elaine
 

20:e Oktober 2014

 
Bild  från Gotland i somras.
 
Idag har jag sovit ut på morgonen (kände att jag behövde det från helgens jobb) och sen har jag pluggat. I och med det har jag läst halva boken av Främlingen på franska (författaren, Albert camus, fick noblepriset 1957). Sen var jag och tränade och nu kikar jag på Revenge.
 
// Elaine
 

Parfymer

 
Parfym
 

Viktor Rolf perfume fragrance, 825 SEK / Vera Wang fragrance, 630 SEK / Anna Sui fragrance, 560 SEK / Marc Jacobs fragrance, 545 SEK / Marc Jacobs daisy perfume, 545 SEK / Vince Camuto fragrance, 430 SEK / Victoria s Secret perfume fragrance, 425 SEK / Victoria s Secret perfume fragrance, 425 SEK / Victoria s Secret perfume fragrance, 395 SEK / Guerlain fragrance, 600 SEK / Marc Jacobs fragrance, 580 SEK / Marc Jacobs fragrance, 550 SEK / Juicy Couture fragrance, 395 SEK / Juicy Couture fragrance
 
Alla vet väl att jag älskar parfymer och helst skulle jobba med att designa söta parfymflaskor som dessa? 
 
// Elaine

Helgjobbat

En bild på Niclas från några tidigare helger.
 
Nu är det vardag igen och ska ta hand om skolarbete. Jag har jobbat i helgen så jag har varit ganska mycket inne i det. I lördagskväll efter jobbet var jag dock med Niclas, Matte och Ellinor till Micke ( Niclas och Mattes gamla barndomsvän) och hans flickvän. Vi blev bjudna på en god äppelkaka och sen spelade vi spel. Jag blev dock jättetrött efter den långa arbetsdagen och åkte hem tidigare än de andra.
 
Igår jobbade jag sen från 11-21 så jag var slut när jag kom hem. Men sen natt vaknade jag av värsta blixten och åskovädret. Mitt i oktober? Trodde nästan jag drömde...
 
// Elaine

Små röda blommor

 
Gina Tricot - 99 kr (ord.199 kr)
 
Denna blus blev jag bara så glad när jag såg förra fredagen. Med volangerna på axlarna och de små röda rosorna. Då jag rensat ut lite i garderoben förra veckan fick det bli ett köp för jag kunde ärligt talat inte motstå den. Jag är så svag för söta, skira blusar.
 
// Elaine

Fina höst

 
Dessa bilder tog jag under en höstpromenad i skogen för några veckor sen. Dock börjar löven falla lite nu och det tycker jag är så synd. Vill inte att det ska bli nivember. Det är så dystert utan de färgglada träden.
 
// Elaine

Outfit 17/10-14 Jeans, Svart & Guld

 
Skjorta - H&M / Kjol - Gina Tricot / Väska - Accent / Halsband - New Yorker / Jacka - Dorothy Perkins / Skor - Skopunkten
 
Här är min oufit från igår!
 
// Elaine

Nellys höstrea 2014

 
Jane Blus . 200 kr / VILA - 139 kr / Rivers Island -  249 kr / Rivers Island - 249 kr / Nelly Trend - 249 kr / Club L -149 kr
 
Detta från Nellys rea är något som man kan använda nu och i vinter. Snyggt är det också. Den absoluta favoriten är den svarta skjortan med nitar på axlarna.
 
 // Elaine

17:e Oktober 2014 - Seminarium

 
Idag har jag varit I skolan för ett seminarium om Frankrikes politik. Sen stannade vi i min grupp en timme och funderade på vårt arbete. Efter det åkte jag hem och sen kom Niclas hit. Vi åkte en snabb tur till hans jobb, åt middag med mamma och pappa, såg på Sagan om ringen och sen har vi sett lite på idol. En mysig fredagskväll med andra ord.
 
Igår hann jag inte blogga något men för att sammanfatta dagen kort var jag i skolan och pluggade från halv 11, fick sällskap efter en stund och sen hade jag en lektion från 14-16. Efter det skyndade jag mig hem och jobbade kväll från 18-21. 
 
// Elaine

Outfit 16/10-14 Pastell, Rosé & Guld

 
Blus - Cubus / Jeans - Ellos / Jacka - Freequent / Halsband och roséarmband - Gina Tricot / Guldarmband - Snö of Sweden / Örhängen - Ur&penn
 
Gårdagens outfit bestod av pastell, rosé, guld, beige och jeans. Gillar att matcha guld och rosé, speciellt till den här blusen. 
 
// Elaine
 
 
 

Fun & Cute bags

 
Cute and funny bags
 
 

STELLA McCARTNEY foldover tote, 8 585 SEK / Paula Cademartori blue purse, 8 190 SEK / Moschino leather purse, 5 390 SEK / Alexander Wang pink handbag, 8 440 SEK / Tory Burch shoulder bag, 3 555 SEK / Pink purse, 4 410 SEK / Vivienne Westwood backpacks bag, 2 995 SEK / Juicy Couture backpacks bag, 1 965 SEK / Blue handbag, 325 SEK / ALDO satchel purse, 215 SEK / Forever New travel wallet, 250 SEK / Vegan handbag, 260 SEK
 
Lite tips till den som vill ha lite vågade och söta väskor!
Jag bara älskar popcornväskan, den blåguldiga samt den halofrafiska. 
 
// Elaine

Rödrutigt

 
Skjorta
 

Skjorta Sally shirt - Gina Trcito / Charlotte Russe faux leather knee high boots, 360 SEK / Hermès pre owned handbag, 65 145 SEK / Movado diamond bezel bracelet, 18 070 SEK / Tiffany Co 18k gold jewelry, 5 430 SEK / Mulberry bracelet jewelry, 1 555 SEK / Faliero Sarti fringe shawl, 3 605 SEK / Yves saint laurent lipstick, 245 SEK /
 
Gillar sånna här outfits på hösten om man piffar upp dem med lite roliga accessoarer. Skjortan är ju också den perfekta rödrutigaskjortan. Både den och jeansen är från GinaTricot.
 
// Elaine

The Host

 
Jag såg den här filmen "The host" förra helgen. Jag trodde inte att den skulle vara så bra som den var. Enlgit mig var den och skådespelarna bättre än Twilight. Den var så bra på många sätt. Mer tänker jag inte berätta. Men den är ett tips i fall man vill se en spännande och fin film en kväll. 
 
// Elaine
 

2 pluggdagar

 
Lillebror och pojkvän...
 
 
Nu har jag haft två pluggdagar hemma, från morgon till kväll. Igår vaknade jag dock och kände mig tung i huvudet så kom inte igång så tidigt då. Sen igår var vi och klippte oss på kvällen. Niclas följde också med, vilket var roligt för min skull. Sen efter det kollade vi lite på tv. Det ska jag också göra nu. Jag har missat premiären av "Hela Sverige syr" och klockan 7 är det ett avsnitt av Project Runway: Under the Gunn. Jag gillar verkligen det konceptet.
 
// Elaine

Outfit 13/10-14 Rutigt & Broderi

 
Skjorta - Gina Tricot / Jeans - Ellos / Boots - Buffalo London / Halsband - Gina Tricot / Örhängen - Rusta
 
Här är min enkla och höstiga outfit från i måndags. Jag invigde mina nya jeans från Ellos med broderier längs sidorna. 
 
// Elaine

Små bling

 
Gina Tricot - 35 kr (ord.49 kr)
 
Gina Tricot har så mycket fint. När det är rea är det min absoluta favoritbutik.
 
Den här gången fick jag hindra mig själv från att köpa fina t-shirts med fransk text på för en 50-lapp. Men dessa fick följa med hem ändå. De är så perfekta att piffa upp jobb eller vardagsklädseln med. 
 
// Elaine

Billiga träningstights

 
Stadium - SOC - 50 kr (ord.249 kr)
 
Jag ville ju ha ett par träningstights från Rönish med högmidja...Dock var ju de jag beställde förrut för små. Men jag hittade dock ett par större på en hemsida fast jag tycker att de är lite väl dyra ändå (899 kr). Då man bara ska svettas i dem. Så jag får hålla ögonen öppna.
 
Men då jag känner att jag behöver ett par nya träningstights nu kunde jag inte låta bli at kolla in Stadiums rea och titta vad jag hittade. Ett par tights som går att dra upp högt i midjan (som är mitt krav) för endast 50 kr. De duger bra nu ett tag. 
 
Jag hittade också ett par från Peak performance för 399 kr, som var höga i midjan. Men de var lite väl tunna, så de såg genomskinliga ut.
 
// Elaine

12 Reaplagg från Nelly


 
Från högts upp till vänster:
1 - Sister Point 199 kr / 2 - Notin 1.3 199 kr / 3 - AxParis - 149 / 4 - Sisters Point 199 kr /
5 - 134 kr / 6 - Rivers Island 414 kr / 7 - Nelly shoes 149 kr / 8 - Only 179 kr /
9 - Club L 99 kr / 10 Little mistress 249 kr / 11 - Oh my love 249 kr / 12 - Nelly Trend - 149 kr 
 
Nellys midseason salle har ortroligt mycket. Massa plagg som jag ville ha i våras/sommras är nu nedsatta. Men jag försöker låta bli att inte beställa dem då jag har så mycket sommarkläder. Men det är ju ett tips att köpa tills nästasommar billigt nu. Blommigt går väl aldrig ur sommarmodet?
 
// Elaine

13:e Oktober 2014

En titt på dagens outfit
 
Idag var jag till univestitet för att jobba med ett grupparbete. Vi kunde dock inte komma så långt så istället läste jag klart "Cecile est morte". Jag och Ellen satt på nålar när fallet löstes. Annars har jag inte hunnit med mycket mer idag än att ha varit och tränat nu på kvällen. Nu blir det säsongspremiär av säsong 4 av Revenge. 
 
// Elaine

Rosetter från Clair´s

 
95 kr - Clair´s 
 
Jag insåg till min förvåning här om dagen att Clair´s (som jag tidigare handlat hos i Paris) har öppnat nära mig. Tydligen finns det butiker i Stockholm också. Som ny medlem fick man 25 % på första köpet så jag passade på att köpa ploppar till örhängena och dessa rosetter. Ploppar tappar jag alltid bort (det gör väl alla?) så det är ett tips. Det fanns massa sorter att välja på.
 
// Elaine
 

3 filmer

 
Jag har inte köpt en film på evigheter. Men det är något mysigt med att ha en riktigt nya film att plocka från under hösten/vintern. Så jag gick loss på en filmoutlet hos hemmakväll fär man fick köpa fyra för 99 kr. En av dem, Last vegas, en komedi fick Niclas och så valde jag dessa tre till mig. Safe Haven, Twiligt Breaking dawn part 2 och Young adult.
 
// Elaine

12:e Oktober 2014 - Plugg, film & Kladdkaka

 
 
 
Idag har jag varit hos Niclas. Gått ut med hundarna, hälsat på lammen, till och med pluggat, fikat med kladdkak, sett på en och en halv film och ätit en god middag. Ni ser mig och Mellvin underst.
 
// Elaine

Outfit 10/10-14 Inspired by nature

 
 
Skjorta - Cubus / Kjol - Gina Tricot / Jacka - Dorothy Perkins / Boots - Ellos / Halsband - Gina Tricot / Ring - Guldfynd by Kenza
 
Här är min outfit från i fredags. Jag har sagt det förr men säger det igen: Skjortan är ett av mina absoluta favoritplagg. Det blev väldigt snyggt med haslbandet på också.
 
Annars är jag förövrigt bara ledsen över att bilderna blir så försämrade pågrund av bristen på bra ljus nu.
 
// Elaine

Silverdress

 
Se vilken söt klänning jag hittade på Asos. Till reapris också för 388 kr.
 
// Elaine
 

11:e Oktober 2014 - Härlig höstlördag

 
 
Idag sov jag ut på morgonen. Sen gick jag och mamma en promenad i solen. Det var länge sen. Efter det gick vi och handlade lite till en sallad till lunch.I min sallad hade jag lite pasta, avokado, färska chaminjoner, kräftskjärtar, körsbärstomater, majs och cesarsressing. Mums!
 
På eftermiddagen sen försökte jag få lite små saker inom plugget gjort och var ut och övningskörde. Sen blev det lasagne till middag. Nu blir det mysig lördagskväll!
 
// Elaine

Kinabuffé och teater

 
Igår var jag i stan hela dagen. Först i skolan för en föreläsning kl 10 och sen gick vi fem stycken och satt oss och åt, precis som förra veckan. Pluggade sen efter det och sen gick jag ner mot stan för att möta upp Niclas. Först hittade jag däremot ett reafynd som jag behövde. 
 
Niclas och jag åt sen kinabuffe till middag och efter det var vi på teater. Det var inte riktigt en riktigt traterföreställning, snarare en humorgrej som var riktigt rolig. Jacka, personen bakom allt, kände till och med igen Niclas i publiken, då Niclas bara har jobbat lite för honom.
 
// Elaine

Tjuvkik på gårdagens oufit

 
Halsband - Gina Tricot  

Fåren

 
Jag har ju inte visat Niclas får ännu så nu är det dags. Nu har de redan bott hos Niclas i en vecka och hundarna har fått träffa dem. Mellvin var inte så snäll dock och fick gå ut när han började skälla. Zingo däremot stod och tittade fint. 
 
// Elaine
 

Barock

 
 Asos
 
Jag gillar barrockinspirerade plagg. Speciellt dem med blommor. Dessa kommer från Asos. Tyvärr minns jag inte priserna med tror det var några tusen för varje klänning.
 
// Elaine

9:e Oktober 2014 - Mys med plugg och laktriste

 
Idag hade jag i alla fall en god lax och sen smakade jag mitt laktriste från Gotland på eftermiddagen.
 
Idag har varit ännu en riktig ruskdag och har haft massa plugg att göra. Det kändes ganska kört med ett arbete på eftermiddagen men sen kom jag igång och det känns så bra nu. Utöver det har jag varit och tränat nu på kvällen.Igårkväll var jag hos Niclas och såg på film så det var skönt att få komma iväg och träna ikväll.
 
Nu ska jag ta igen några missade avsnitt av den nya tv-serien Under the Gun. ( Som Project Runway)! 
 
// Elaine

Outfit 8/10-14 - Rutigt & Guld

 
Skjorta - H&M / Byxor . Rut & Circle / Skor - Skopunkten / Väska - Accent / Halsband - Gina Tricot / Örhängen - Pices 
 
Jag vet inte vad som hände med kameran på sista bilden... Förvrigt blir det lite tråkigt med outfitbilder när det är så mörkt pågrund av årstiden ute.. 
 
Hur som helst var detta min oufit igår och i tisidags. Igår fick jag dock slänga på mig gummistövlar och regnjacka.
 
// Elaine
 
 
 

Marcher au soleil

 
 
En ny låt fran den franska sångerskan TAL. Jag gillar den, riktigt härlig. Det är videon också för den delen.
 
// Elaine

8:e Oktober 2014 - Regnig och rusk

På bilden ser det dock inte ut att ha varit något regnigt alls..
 
Den här onsdagen började med en rigitig blåsig och regnig dag. Jag blev dygnsur på vägen till universitet trots att jag hade regnjacka och gummistövlar. Hur som helst kom jag en lektion på morgon och sen åt jag lunch med en tjej som heter Ellen (På kultur och samhälle när vår franske lärare pratar franska låter det dock som att vi båda heter Ellen - Ellen et Ellen). Sen stannade vi kvar och jobbade på en presentation som vi ska ha. Sen när jag åkte hem hade regnet försvunnit och solen kommit fram.
 
// Elaine

Made in Italy

 
Dessa två nypor köpte pappa till mig när han var i Milano förra veckan. Milano hade jag gärna velat följt med till förövrigt då Italien står högt upp på min lista över länder som jag vill besöka.
 
// Elaine

Provning på H&M

 
Provade lite plagg på hm igår men köpte inget. Bodyn med muffins på var häftig dock. 50 kr , en kvar i min storlek.  
 
// Elaine

7:e Oktober 2014 - Marknad i regnet

 
Idag har jag varit ut i regnet, på marknad. Jag köpte med mig lite godis (det enda jag köpte) till mormor och morfar. Efter det gick jag i några affärer innan jag åkte hem. Hemma satt jag mig sen och pluggade i 3/4 timmar. Men nu är jag klar så nu blir det tv-mys.
 
// Elaine

Rött

 
Det är fruktansvärt fint på träden nu men jag längtar inte tills löven ramlar av. Då blir det verkligen grått och trist. 
 
// Elaine
 

Sötis

 
Han är så söt lilla Mellvin (Zingo också). Se så gulligt han krypit ihop. Han skulle gärna få komma och sova bredvid mig inatt. 
 
Idag har jag förvigt bara läst den franska boken "Cécile est morte" och sen varit på ett riktigt tufft intervalflex pass nu på kvällen. 
 
// Elaine 

Outfit 3/10-14 Rosa, Svart & Beige

 
Blus - Sisters Point / Jeans - Rut & Circle / Jacka - Freequent / Skor - Skopunkten / Armband och linne - H&M / Örhängen - Rusta / 
 
Här är min ouftit från i fredags. 
 
// Elaine
 
 
 

5:e Oktober 2014

 
Idag har jag städat rummet och garderoben på mogonen (det har behövts länge). Sen på eftermiddagen var jag över till Niclas. Vi hälsade på deras nya får, tog en promenad med Mellvin och hade en mysig, höstig söndag.
 
// Elaine

Konjaksbrun

 
Åhlens - 299 kr
 
Den här väskan har ni inte sett. Egentligen skulle jag inte ha någon mer väska men när mamma skulle lämna tillbaka denna köpte jag den av henne istället. Men nu har jag en brun, en beige och en svart väska. Jag gillar inte att inte ha en färg på väskan som passar de övriga kläderna.
 
// Elaine
 

Litet besök

 
Här i veckan hade jag besök av småfåglar som nästan bokstavligt talat knackade på dörren.
 
// Elaine
 

4:e Oktober 2014

 
 
Idag har jag jobbat kväll så jag slutade precis nyligen. Före det var jag och tränade core kl 10 på morgonen och sen satt jag och pluggade lite innan jag gick till jobbet. Förvrigt har det varit en full vecka det här och jag har känt mig duktigt. Jag har skrivit en text på franska, läst 60 sidor i Cecile est mort och ca 40 sidor om fransk historia. På träningsfronten har jag tränat på friskis tre gånger och simmat. 
 
// Elaine

Outfit 1/10-14 Something blue

 
Topp - Cubsu / Kjol - H&M / Jacka - Dorothy Perkins / Boots - Ellos / Örhängen - Cubus / Glasögon - Pilgrim
 
Här är min ouftit från i onsdags. Gillar själv kombon mycket. 
 
// Elaine
 

Frestande

 
200 kr (ord. 399 kr) - H&M
 
I trosdags gjorde jag något som jag lovat mig själv att inte göra på ett tag. Jag var upp på stan. Då hände det som jag fruktade. Att jag skulle se något som jag ville ha och ja mycket väl hittade jag dessa boots på H&M´s rea som jag fick slita mig ifrån. Men jag lyckades och egentligen vill jag inte reflektera så mycket över det (haha) ifall jag skulle ångra mig. Men de var riktigt fina med silverdetalj bak på träklacken. Ett tips den som inte har lika mycket boots som mig!
 
// Elaine

3:e Oktober 2014 - Lunch & simning

 
 
Idag hade jag en föreläsning kl 10 i en del av Frankrikes historia. Efter det gick vi, fem personer och åt lunch. Jag valde paj. Sedan åkte jag till Niclas och så åkte vi och simmade. Båda simmade 1000 m. Sen åkte vi hem till mig och åt middag och nu avslutar vi tillsist kvällen hoss Matte och Ellinor, Niclas bror och hans flickvän.
 
Det var min fredag! 
 
// Elaine

Outfit 2/10-14 Dorothy Perkins

 
Jacka och Topp - Dorothy Perkins / Jeans - Rur & Circle / Örhängen - Glitter / Boots - Ellos 
 
Igår hade jag både jacka och topp från Dorothy Perkins. Toppen köpte min faster i födelsedagspresent till mig i Manchester. Örhängena var riktiga reafynd hos Glitter i sommras.
 
// Elaine
 

Rönn

 
Älskar färgerna som hösten ger! 
 
// Elane

2:a Oktober 2014 - Får, Pudlar & Plugg

Jag och Mellvin igår, Niclas och Mellvin. Niclas ser lite ut som Clark Kent i de där glasögonen (som jag lurade honom var mina nya riktiga glasögon. Haha) och sen Zingo som är sugen på mat.
 
Imorse vaknade jag hos Niclas då jag inte åkte dit förrens till 7 igårkväll. Precis när jag kom också deras får. Det var lite nytt med att det faktiskt finns djur i deras ladugård nu. Jag längtar tills när de får lamm!
 
Hur som helst var jag hemma och pluggade från 9- 11 imorse och sen åkte jag till universitet för att ha en lektion vid 2. Sen bar det iväg hemåt igen och då träffade jag på pappa som precis kom hem från Milano. Efter et blev det sen middag, lite plugg och träning.
 
//Elaine

Mina nya glasögon

 
Pilgrim &  Prego 
 
Här är mina nya glasögon. Jag fick två till priset av ett och ett presentkort att ge bort till någon. Då de bruna är väldigt enkla (var först ute efter något i den stilen) passar det bra med att det andra är lite mer utsstickande. Det blir fint om man har uppsatt hår eller inga andra smycken.
 
// Elaine

Little white lies

 

1:a Oktober 2014

 
Ytterligare en dag med plugg. Fast i skolan och med en föreläsning. Nu ska jag träffa Niclas efter att haft fullt upp med plugg och jobb sedqn sist jag såg honom, för ca en vecka sedan. Så är det ibland och det är fara med det. Bara vi hinner träffas en gång på två veckor kan jag tycka i alla fall. 
 
// Elaine

Tyvärr för små...

 
Från Röhnisch
 
 När bubbelroom hade halva priset på en vara för medlemmar förra veckan beställde jag dessa högmidjade träningstights. det är något som jag alltid velat ha och nu tänkte jag passa på när de kostar 800 kr till fullpris. Men tyvärr var de otroligt tighta och för små så de fick bli en retur. Vilket var otroligt tråkiga då de också hade små volanger på sidorna också. 
 
 // Elaine

Helena Berggren

 Designhelenaberggren.se
 
Min mammas kompis Carina tipsade mig om designern Helena Berggren. Hon gör smycken av plexiglas. Jag tittade in på sidan och hitta dessa smycken som jag gillade.
 
//Elaine

RSS 2.0