Sista Juni 2015 - Sallad till middag

 
Idag har jag jobbat från 8.30-17.30. Sen när jag hade slutat väntade denna sallad på mig. Den var supergod. Räkorna som var marinerade, var över förväntan, otroligt goda. Sen var det ocksp salladsost, glasnudlar, sallad, paprika och bönor i.
 
Efter detta var jag och hälsade på trötta Niclas en snabb sväng. Varken han eller familjen ville med ut på en promenad så jag tog tillsist en själv med min favoritmusik i öronen. Jag kom på att jag gick som jag skulle vara med i en musikvideo, mimandes och dansandes (nästan dansandes i alla fall) där i kvällssolen. Haha.
 
// Elaine
 

Outfit 26/6-15

 
 
Blus - Bikbok / Kjol - Only / Halsband - Gina Tricot / Örhängen - Ur&Penn / Sandaler - La redoute
 
Här är min outfit från i fredags när  farmor fyllde år.
 
// Elaine

Juni 2015

 
 
Första sommarmånaden har gått alldeles för fort... Den började ju nyss och nu är den slut.. Vädret har ju dock inte varit på topp men så brukar det väl egengtligen alltid vara?
 
Hur som helst, i Juni har jag:
  • Firat lillebrors student
  • Firat Niclas födelsedag
  • Jobbat
  • Övningskört 
  • Varit ute hos fåren
  • Varit på bio med Niclas
  • Firat midsommar hos Niclas
  • Träffat Josefin och Frida
  • Varit till stan och IKEA med Niclas
  • Varit till stan med mamma
  • Hälsat på mormor
  • Firat farmors födelsedag
  • Haft första sommardagen vid havet
// Elaine

29:de Juni 2015

 
 
Idag har jag jobbat från 8-18 (Var jättestressad hela förmiddagen).  Sen var jag hem och åt middag och sen hälsade jag på Niclas en kort stund. Mer än så har inte denna dag varit. Därför får Mellvin pryda dagens inlägg.
 
// Elaine

Outfit 25/6-15

 
Jacka - Haléns / T-shirt - Gina Tricot / Halsband - Gina Tricot / Byxor - Lindex / Skor - Converse  / Ring - Glitter 
 
Här är min outfit från i torsdags förra veckan. Väldigt vardagligt och bekvämt. Jag hade till och med en ryggsäck på ryggen.
 
// Elaine

Nytt smink

 
 
Ögonbrynsgel och bronzer/blusher - Elf  / Lösögonfransar - Depend (H&M) / Sminksvamp - H&M 
 
Jag köpte lite nytt smink från Elf och lösögonfransar i förra veckan. Jag har faktiskt aldrig andvänt lösögonfransar men tänkte prova någon gång nu i sommar.
 
// Elaine

28:de Juni 2015 - Första sommardagen vid havet


 
Idag har jag varit till havet med Niclas och haft picknick på klipporna. Det var riktigt härligt och avkopplande. Det blev dock inge bad då det såklart var riktigt kallt i havet. Efter detta åkte vi hem till Niclas där vi åt grillat till middag med hans föräldrar och sen badade badtunna för att svalka oss efter dagen.
 
 
// Elaine

Muse bag

 
 
Bikbok - 65 kr (ord. 129 kr)  
 
Det blev inte bara en väska från Bikboks rea utan denna mobilväska som jag också har kikat på.
 
// Elaine
 

27:de Juni 2015

 
Igår jobbade jag från 8-18. Sen gick jag hem och åt och efter det tog Niclas och jag en promenad i kvällssolen. Kvällen avslutades sen framför en film.
 
Nu denna soliga söndagmorgon har jag varit och motionsimmat med mamma. 
 
// Elaine

Outfit 24/5-15 Spets, Brunt & Paisley

 
Spetsblus - JC / Byxor - PopUpStore / Halsband - Gina Tricot / Örhängen -H&M / Sandaler - La Redoute 
 
Här är min outfit från i onsdags.
 
// Elaine
 

Good For You

 
 
 

26:e Juni 2014 - Farmors födelsedag

 
Imorse var jag och simmade 750 meter i morgonsolen (Första gången för i år). Sen var jag till Niclas och åt lunch. Efter et handlade jag med mamma och såg på Prettu Little liars. 
 
Sen fyllde farmor år idag så nu på kvällen har jag varit till henne och fikat.
 
// Elaine 

Metal lace

 
Gina Tricot - 39 kr/st (ord. 99 kr/st)
 
Jag har väntat på att dessa halsband på Gina Tricot skulle komma på rea så jag slog till direkt när de gjorde de. Jag gillar verkligen störa halsband som dessa. Speciellt i spets och guld. Dock passade jag på att köpa ett i silver också i fall man vill ha någon gång. Jag vet att de kommer bli en stor favorit.
 
P.s De kostar nu ca 30 kr st, skynda fynda!
 
// Elaine
 
 

Adam i hagen

 
Adam var glad att ses oss i söndags. Så glad att han följde efter oss när vi skulle gå och lät Niclas leka med hans öron. Han är så fin och jag kan inte fatta att mitt lilla nyfödda lamm har blivit så stor och tung. Tiden går fort.
 
// Elaine

25:e Juni 2015 - Sallad på stan

 
Idag har jag varit på stan med mamma. Vi var på myrorna bl.a  för att leta fynd till en grej men hittade inget där. Sen åt vi sallad till lunch. Sen fortsatte letandet och shoppandet. Under den tiden träffade jag på min gamla lärare från åk 4-5. Riktigt kul! På eftermiddagen var vi sen till mormor och fikade med henne och min morbror. 
 
Nu sen jag har kommit hem har jag ätit hamburgare till middag, diskat och tagit en promenad.  Men nu ska jag träffat Niclas en stund. Jag har massor att prata med honom om!
 
// Elaine
 

Outfit 22/6-15 Blommor, brodyr & Guld

 
Jacka - Bikbok / Topp - VILA / Byxor - Lindex / Ballerina - Skopunkten / Smycken - Ur&Penn / Väska - Don Donna
 
Här är min outfit från i måndags. Äntligen fick jag inviga mitt stora fynd från Bikbok - Jackan, som jag fyndade för 200 kr istället för 700 kr. Det har varit för kallt för den tidigare. Sen har jag inte hittat något fint tillfälle att ha den inommhus på.
 
// Elaine
 
 

Småshopping

 
Solglasögon - JYSK 15 kr / Torrshampo - H&M 39 kr / Pensel - 20 kr H&M (ord. 49 kr) / Nagellack - H&M 10 kr / Eyeliner - H&M 20 kr / Hårklämma - Rusta 15 kr 
 
Här är den lilla shoppingen från i måndags. Penseln (och en till), nagellacket och eyelinern hittade jag på rea hos H&M. Solglasögonen fyndade jag på JYSK för 15 kr. Ser dem ut att kosta det? Haha
Jag köpte ett par exakt lika för några år sedan men jag tappade nyligen bort dem så jag kikade på Jysk igen. 
 
// Elaine
 
 

24:de Juni 2015 - Regnig dag med kompishäng

 
 
Idag har jag varit hos Josefin och fikat med henne och Frida. Jag åt plocksallad till lunch och sen åt vi frukt och fikade. Annars satt vi och pratade i flera timmar.
 
Sen efter middagen gick jag en promenad med mamma och fortsatte direkt efter till utejumpan. Det var sol (efter att det hade regnat hela dagen) hela promenaden och halva passet. Men när jag precis kommit hem igen kom en störtskur, så lite tur hade jag där. Nu har jag tagit en lång dusch. Jag hade massa gräs att duscha av mig (Jag hoppas att jag inte har fått någon fästning nu bara. Hemska små djur...
 
// Elaine

Fiona belt

 
Gina Tricot - 39 kr (ord. 79 kr)
 
Jag har ommit på att bälten är ganska bra och snygga att ha ändå.
 
// Elaine
 

Revenge Final


 
Igår jobbade jag från 8.30 - 18. Sen gick jag hem och åt lite lax till middag och efter det drog jag med mamma ut på en promenad. Dock med värkande fötter. Så det var härligt att komma hem då det också började regna. Nu har jag en mysig morgon när det regnar utanför fönstret. 
 
Igår såg jag förresten finalen av Revenge (eller jag tror att det var det i alla fall?). Jag hade helt missat att det var sista avsnittet så efterråt var det lite sorgligt, som det alltid är när en serie som man har sett i 4 år slutar. Hur som helst var det ett väldigt fint slut, man fällde någon tår. Jag vill dock inte avslöja för mycket för den som inte har sett det. Men den inehöll ett bröllop och två dödsfall. 
 
// Elaine

Spets i vinrött

 
 
Gina Tricot- 79 kr (ord. 179 kr)
 
Här har vi en vinröd spetsblus i singoallamodell nu till (den riktigta) sommaren. Den fyndades på Ginas rea Och den finns även i marinblå, svart och vit.
 
// Elaine
 
 

Come Alive

 

22:a Juni 2015 - Skoletande i stan


 
Idag har jag och Niclas varit i stan och letat skor till honom. Han hittade bra nog 2 par och efter det var vi till IKEA och åt lunch. (Den där äppelpajen var dock inge god så jag åt inte upp den, riktigt onödigt köp!). Sen fortsatte vi att strosa i affärer tills klockan slog 17.30. Dock handlade vi inte så mycket mer.
 
Efter middagen sen tog mamma och jag en promenad så nu är jag lagom trött efter den här dagen. Men jag tror att jag orkar med finalen av Project Runway ändå.
 
// Elaine
 
 

Midsommaroutfit 2015

 
Krans - Glitter / Topp - Bikbok / Örhängen - Glitter / Cardigan - Only / Jeans - Cheap Monday / Skor - Dinsko
 
Här är min outfit från midsommar. Jag ska dock avslöja att jag hade vita ballerina istället för de där monsterklackarna. 
 
// Elaine
 
 
 

En sommarkväll på landet

 
Igårkväll tog jag moppen över till Niclas. Matte och Elinor var också där så vi hälsade på lammen i hagen. Elinor hade nämligen aldrig träffat dem. Sen gick vi vidare och hälsade på lite hästar och efter det tog vi alla en promenad med hundarna. Jag passade på att fota lite blommor på ängen som ni ser. Det blev med andra ord en riktig sommarkväll på landet!
 
// Elaine
 

Midsommardagen/ 21:a Juni 2015

 
 
Igår var en sån där konstig dag som det burkar vara på midsommardagen (och nyårsdagen). Jag var inte så pigg men jag tog en promenad med mamma och sen på kvällen var jag över till Matte en stund där de var och spelade massa spel med deras kusiner. 
 
Idag däremot har jag fått mer gjort. Direkt efter att jag hade vaknat var Pappa och jag ute och övningskörde. Sen åt jag lunch och begav mig ut på en promenad med lillebror som sen övergick i en promenad med Linnea. Så det blev en rejäl promenad.  Sen på sena eftermiddagen/kvällen åkte jag över til Niclas med moppen. 
 
// Elaine
 

Färg & Pastell

 
Princess
 

Floral print dress, 245 SEK / Dsquared2 heeled sandals, 2 485 SEK / Victoria Beckham mini purse, 16 160 SEK / Miu Miu pink jewelry, 4 100 SEK / Clarins moisturizing lipstick, 230 SEK
 
Våga bära färg! 
 

Midsommarafton 2015

 
Igår var det midsommarafton. Jag jobbade först 8-16 och sen var jag hem och bytte om och for sedan till Niclas. Där blev det middag och sen chokladtårta och jordgubbar till fika. De andra spelade krocket men jag hade ingen ork för att vara med på det men var med på paketleken.
 
// Elaine

Asos Salon Luxury occasion

 
ASOS Salon Luxury occasion från 800 -1500 kr 
 
Vilken fantastiskt vacker kollektion jag rammlade över på Asos. Pastelliga, söta, och lyxiga klänningar som jag inte kan sluta titta på!
 
Favoriterna är 1 och 6 (räknat uppifrån till vänster). Vilken/vilka gillar ni?'
 
// Elaine

18:de Juni 2015 - Mycket jobb

 
 
Idag har jag jobbat från 9-18. Det var mycket att göra må jag säga. Alla låg i 110 från start till slut, inklusive jag. Sen var jag inte hemma förrens 40 min efter att jag hade slutat men det var för att jag skulle handla. Men nu är det bara att ladda om tills att jobba imorgon. Om det ska regna på midsommar kan man ju lika gärna jobba ;) Haha
 
// Elaine

Matchande guldhjärtan

 Halsband - Gina Tricot 39 kr (ord. 79 kr)
 
 Gina Tricot har rea just nu och jag fick syn på ett matchande halsband till det armband som jag redan hade (Eller egentligen har jag två) så jag kunde inte låta bli då jag älskar den här designen. Sen är det också fint att matcha.  
 
// Elaine

Hilary Duff - Breath in breath out

 
Min gamla favoritartist från när jag var tio har släppt ett nytt album. Det heter "Breath in breath out". Bilden över är från videon till låten "Sparks". Jag får verkligen nostalgikänslor av att lyssna på hennes nya album, även om det är nytt och nya låtar. Hilary är bara så härlig och jag känner mig nästan som 12 igen.
 
Favoritlåtarna efter att ha lyssnat igen om albumet är "One in a million", "Lies" och "My Kind" och "Confetti".
 
 
De är mysiga att ha på i bakgrunden.
 
// Elaine

17:de Juni 2015

 
Min bodyguard ;) Haha
 
Idag var det första som jag gjorde när jag vaknade att titta på senaste avsnittet av "Pretty Little liars" och sen kom Niclas. Vi tog en promenad i solskenet, åt sen lunch på balkongen och satt ute i solen ( Niclas i skuggan dock). Sen vid tre var det dags för mig att gå till jobbet och nu har jag precis kommit hem från det.
 
// Elaine

Rain bag

 
 
Bikbok .- 149 kr (ord. 299 kr)
 
Denna snygga väska slängde jag bara ett öga på för några veckor sedan och tänkte " Gud vad snygg!".Jag bloggade ju t.o.m om den, Men nu när Bikbok hade 50 % rea passade jag på att beställa hem den. Den anlände i fredags och jag öppnade paketet som ett barn på julafton - snabbt och slitandes med andra ord.'
 
// Elaine
 

Englishman in New York

 
 
Den här låten tycker jag är lite härlig. 
 
// Elaine

16:de Juni 2015

 
Ännu en tråkig dag när jag inte har gjort någonting annat än att följa nyheterna, funderat på vem som kan vara A i Pretty little liars och annat onödigt som man har tid med när man har tråkigt. Sen fick jag också ett paket i brevlådan.
 
Det blev dock en promenad med pappa nu på kvällen.
 
// Elaine
 
 

Quick dry

 
Oftast när jag målar naglarna så är jag inte ute god tid. Så jag tappar tålamodet av att sitta och vänta på att naglarna ska torka. Eller rättare sagt, jag vill tro att de är torra snabbare än vad de gör. Det leder i sin tur till att jag förstör nagellacket (eller i värsta fall kläderna).
 
Därför ville jag ge denna spray för att naglarna ska torka snabbare en chans. Det kan ju inte bli värre liksom. Dock luktar det väldigt mycket billig parfym ditekt när man sprayar det men när det har lagt sig tycker jag att det luktar lite gott ändå. Jag har inte andvänt det så många gånger men jag tycker att nagellacket torkar lite fortare ändå. 
 
// Elaine
 

River Island: Oreange

 
Oreange
 
 

River Island Yellow jacket, 780 SEK / River Island skirt, 325 SEK / River Island shoes, 650 SEK / River Island white purse, 220 SEK / River Island earrings, 105 SEK / River Island watch, 455 SEK
 

Här var det oreange! Ännu en outfit från River Island och här älskar jag att våga slänga på massa oreange så det nästan blir för mycket. Men bara nästan.
 
// Elaine

Måndag 15:de Juni 2015

 
Den här dagen blev väldigt lugn. Jag åt frukost, läste nyheter, betalade räkningar, satt lite på balkongen och nu på kvällen fick jag med mamma ut på en promenad. 
 
Nu ska jag se på Project Runway All Stars och Revenge!
 
// Elaine
 

Outfit 10/6-15 - Vardagsoutfit

 
 
Tröja - Dea / Byxor - Lindex / Jacka - Dorothy Perkins / Ballerina - Primo Piano
 
Här är en vardagsoutfit från i onsdags förra veckan. 
 
// Elaine

Jobbhelg 13/6-14/6 2015

 
 
Igår jobbade jag från 7-16 ( Fick jobba över 2, jag skulle egentligen jobbat till kl 14). Sen när jag kom hem var jag så slut. Men då väntade tacorgratäng med mamma, Robin och Niclas. Efter såg Niclas och jag filmen " The Heat".
 
Idag har jag jobbat från 8-18 och när jag kom hem väntade hemmagjord pizza. Nu blir det söndagsmys. Fast för mig är det som fredagsmys. 
 
Just det: Jag missade hela prinsbröllopet men jag hade inte riktigt tid och ro att sitta och titta på det när jag kom hem. Tänk vilket bröllop man kan få om man gifter sig kungligt. Hela landet firar och man får allt man vill ha utan att behöva tänka på att man ska kunna leva efter också..Nej jag är inte bitter...Haha
 
// Elaine

Clips

 
 
H&M - 30 kr (ord. 79 kr)
 
Jag hittade dessa voola örghängen på H&M's rea. Dock tänkte jag inte på att de var clips. Men det går ju att använda de med, trots att man har hål I öronen. När jag var liten och inte hade hål i örongen avgudade jag mina blåa ringar till som var clips. Dessa hade varit rena drömmen då. Haha
 
 
// Elaine

Sommarrea hos Mango

 
1,399 kr (ord. 499 kr) 2, 249 (ord. 499 kr) 3. 199 kr (ord. 349 kr) 4. 299 kr (ord 599 kr). 5. 399 kr (ord. 699 kr)6. 399 kr (ord. 499 kr)
 
Mango.com
 
Här är ytterligare några sommarklänningar från Mangos rea. Man kan göra riktiga fynd där när det är rea!
 
// Elaine
 

Outfit 9/6-15 Pastell, Svart & Guld

 
Jacka - Freequent / Topp (Egentligen en kjol) - MQ / Byxor - Lindex / Ballerina - Skopunkten / Örhängen - Ur&Penn / Ring - Gina Tricot 
 
Här är min outfit från i tisdag när Niclas och jag var på bio. Men jag hade faktiskt samma outfit fast med långa svarta jeans i Maj.
 
// Elaine

River Island: Bohemiskt

 
Bohemian
 

River Island beige lace top, 325 SEK / River Island blue pencil skirt, 455 SEK / River Island clog sandals, 715 SEK / River Island white shoulder bag, 415 SEK / River Island tattoo jewelry, 84 SEK / River Island gold tone earrings, 155 SEK / River Island gold tone bangle, 105 SEK / River Island cuff bangle bracelet, 195 SEK / River Island goldtone jewelry, 52 SEK / River Island oversized necklace, 195 SEK / River Island heart glasses, 170 SEK
 
Jag bara älskar denna bohemsika outfit från River Island. Mörk denim, camel och guld går så bra ihop!
 
// Elaine

12:e Juni 2015 - Sommar och sol

 
Idag har jag jobbat från 7-15. Men jag gick ändå inte av mitt pass förens kvart/tjugo över, som vanligt. Sen var ju vädret så varmt och soligt idag så jag satt mig ute och solade direkt när jag kom hem. Sen åt jag middag med lillebror och nu har jag suttit ute i solen igen större delen av kvällen.
 
// Elaine
 

Guldblommor

 
 
Ring & Örhängen - Ur & Penn 20 kr/st
 
Det här är så jag! Jag har, som Niclas sa, en ring i silver med blommor, men då måste jag ju ha en guldvariant också!
 
// Elaine

5 böljande sommarklänningar

 
1, 599 kr (ord. 999 kr) - 2, 599 kr (ord. 999 kr) - 3, 499 kr (ord.999 kr) - 4, 399 kr (ord.499 kr) - 5, 699 kr (ord. 999 kr)
 
Mango har mycket fina och sommiga långklänningar. Nu har rean startat så alla dessa klänningar och många fler fina finnas att fynda på Mangos hemsida. Så vill man ha en lång klänning till sommarens fester tycker jag definitivt att man ska kika in där. Mina absoluta favoriter är 1 & 2.
 
// Elaine
 

11:e Juni 2015

 
 Denna dag i bilder. Lite sol och varmt har det varit så jag satt ute en stund mitt på dagen. 
 
// Elaine
 

Outfit 7/6-15 Färgglatt, vitt & Guld


Blus - adc pannacher / Kjol - Only / Skor - Bikbok / Ring & Halsband - Gina Tricot / Örhängen - H&M /
 
Här är min outfit från i söndags. Kjolen har hängt i min garderob i evigheter sen jag fick den av en tjej ifrån en bekant familj till oss. Jag förstår inte att jag kan ha den men därför var jag ju också tvungen att använda den kände jag. Det var på tiden.
 
// Elaine
 
 

5 Kompisar

 
 
Igår efter träningen och en dusch tog jag moppen till Niclas för att bada badtunna. Så vi satt ute och njöt av kvällen (även om vädret inte var det bästa, men det regnade inte heller). Efter det var vi så trötta att vi nästan somnade framför "Vänner". Sen imorse när han åkte till jobbet tog jag moppen hem igen. de fem varelserna över hälsade godmorgon. Haha
 
//'Elaine

Promenad och träning


 
Imorse började jag morgonen med att se senaste avsnittet av Pretty Little liars. Sen var jag ut på en promenad med Linnea i lite mer än en timme och efter det åkte Robin och jag och hälsade på farmor. Vi gick och handlade med henne och sen när pappa kom drack de kaffe. Men nu ska jag iväg och träna ute i solen! 
 
// Elaine
 

Jeanskjol i stretch med hålmönster

 
Bonprix - 249 kr 
 
Denna kjol beställde jag nyligen men det fick bli en retur på den. Jag hade tänkt ha den till en blus med vitt i men det kändes som att den bara skulle bli använd till den blusen så därför blev det en retur. Men annars var den riktigt fin i jeans och stretch. Den fanns även i denim och laxrosa. Så är man ute efter en sommarkjol är denna från Bonprix ett tips!
 
// Elaine
 
 

9:de Juni 2015 - Jobb och sen bio

 
 
Igår jobbade jag från 7-15. Sen när jag slutade åkte Niclas och jag till stan för att gå på bio. Vi såg filmen "Spy" som jag/vi hade sett fram emot jättelånge. När vi gick ut därifrån var båda supernöjda. Niclas blev till och med mer positivt överraskad än mig. Den var både riktigt spännande och rolig. Så det var en typiskt "oss-film" då lite av den också utspelade sig i Paris och sen hette en karaktär som mig. Sådant är kul! Haha
 
// Elaine

Outfit 6/6-15 Rosa, Blommigt & Guld


Topp - Lili London / Kjol - Gina Tricot / Cardigan - Only / Örhängen - Glitter / Klocka - Ur&Penn / Skor - Skopunkten
 
Här är min outfit från i lördags, när Niclas fyllde år. Jag bara älskar den här toppen. Den är så härlig!

// Elaine
 
 

C-Vitamin med vattenmelonsmak

 
 
Jag har aldrig tidigare hittat på c-vitamin med vattenmelonsmak. Har någon annan det? Är den ny? Hur som helst så hittade jag denna i Stockholm och var naturligtvis tvungen att testa. Och ja, den var god. Somrig!
 
// Elaine
 

8:de Juni 2015

 
Idag har jag tagit det lungt. Dagens mat har varit rester från helgen så därför tog jag mig ut på en rask promenad/springtur när solen tittade fram på eftermiddagen. Annars är jag jättetrött nu så jag kommer somna tidigt ikväll.
 
// Elaine

Lång, blå, sommarklänning

 
Bonprix.se - http://www.bonprix.se/produkt/klaenning-bla-944190/#image
 
Den här klänningen är så himla fin så jag ville så gärna ha den. Men storleken var fel så jag var tvungen att skicka tillbaka den. Vilket tog emot så mycket. 
 
Den kostade 349 kr när jag beställde den men sjönk sen ner till 199 kr. Men nu är den tyvärr slut så den verkar ha varit populär och med all rätt för den var både fin i färgerna och mönstret.
 
Tips: Min retur kanske inte har kommit in än dock så är någon ute efter en 40/42 (väldigt figurnära) kan man hålla ögonen öppna på hemsidan. 
 
// Elaine
 
 

Studentkalas 2

 
Igår hade vi som sagt studentkalas igen för Robin. Så jag fick träffa mormor och Märta igen. Pappa hade gjort tårtan denna gång. När man skar en bit såg den ut och smakade precis som en tårta från en konditori. Bra betyg alltså.
 
// Elaine

Tre kalas i rad

 
 
 
Idag har det varit ännu mera studentfest så nu har det varit fest/kalas tre dagar i rad. Snacka om att man är lite slut - och mätt. Därför ville jag ut och gå i dag så när gästerna hade åkt gick Niclas och jag en promenad. Dock började det regna när vi nästan vara hemma igen. Men när Niclas hade åkt och jag hade ätit lite middag tog jag en promenad med pappa och Robin också. Sen avslutade jag den promenaden med en sväng in på affären (När solen hade börjat titta fram) och nu ska jag krypa ner framför en film.
 
Ha en bra söndagskväll!
 
// Elaine
 
 

Outfit 5/6-15

 
Klänning - H&M / Örhängen - Nelly / Skor - Bianco / Armband - Gina Tricot / Jacka - Freequent 
 
Här är min outfit från i fredags, när Robin tog studenten. Klänningen är egentligen mammas som jag fick låna.
 
// Elaine
 
 

Niclas födelsedag igår

 
Igår var jag hos Niclas och firade hans födelsedag. Det är inte illa att fylla (21) år på nationaldagen. Vädret var dock inte roligaste men det sken upp framåt kvällen. Hur som helat kom hans släkt på dagen så vi grillade med dem och åt god chokladkaka. Sen när de åkte kom Niclas kompisar från musikalensembeln. Så då grillade vi hamburgare och badade i nya badtunnan (första gången för min del). Så det blev en lång dag med mycket mat.
 
Här över ser ni i alla fall min present till honom. Några andra bilder blev det tyvärr inte.
 
// Elaien
 

River Island: Somrigt

 
Summer at RIver Island
 

River Island white romper, 260 SEK / River Island snake print sandals, 520 SEK / River Island top handle handbag, 390 SEK / River Island white jewelry, 155 SEK / BCBGeneration boho bangle, 240 SEK / River Island flower sunglasses, 170 SEK / Moisturizing lipstick, 185 SEK
 
Nästan hela denna outfit är från River Island. Hur som helst är den riktigt somrig - vilket jag älskar!
 
// Elaine

6:e Juni 2015

 
 
Idag är det inte bara Sveriges nationaldag utan Niclas födelsedag också. Så det ska firas! 
 
// Elaine
 
 
 

Lillebrors student

 
Idag har lillebror tagit studenten och det har vi firat med smörgåstårta och vanlig tårta. Tårtan var superdupersöt (på alla sätt och vis) och god. Smörgåstårtorna var också super smarriga. Men före maten fick han blommor och lite annat när vi mötte honom vid utspringet vid hans skola och efter det började firandet hemma med lite bubbel. Sen dök Niclas upp frammåt sena eftermiddagen. Eftersom han jobbar som musiklärare i skolan där Robin gick hade han ansvar för allt sjungade och lite till idag så han fick komma förbi när han kunde.
 
Hur som helst måste jag säga att tiden har gått otroligt fort sedan Robin var min lilla söta lillebror som jag tog hand om (översta bilden). Idag är han utbildad bilmekaniker. Han är duktig han.
 
// Elaine
 
// Elaine

Vero Moda: Blommigt

299 kr / 299 kr / 179 kr / 199 kr 
 
Jag älskar det här blommönstret från Vero Moda! Direkt när jag såg långklänningen tänkte jag mig den på midsommar med en blomkrans i håret och mina bruna träklackar. Så midsommrigt!
 
// Elaine
 

4:e Juni 2015 - Äntligen sommar!

Syrener och en fågelunge som satt på vägen och knappt kunde flyga...
 
Idag var det strålande sol när jag vaknade så efter frukost tog mamma och jag en promenad i solen (tillskillnad från igår när det regnade). Sen hoppade jag in och jobbade från 11-16. Efter det väntade lasagne hemma som kunde ätas ute (för första gången igår) och sen sopade jag lite på gården, dammsugde rummet och målade naglarna.
 
Nu är jag redo för helgen!
 
// Elaine

Kontakt

 
Ett av arbetsproverna till den konstutbildning som jag kom in på (jag har dock inte tackat ja än) hade temat "kontakt". Jag tolkade det bokstavligt och ritade av ett kontaktuttag, en laddare, min gamla kära mobil och med en del utav Nokia sloggan i bildformat - " Connecting people".
 
Detta var alltså ett utav arbetsproverna som jag kom in med. Jag vet inte vad det var som avgjorde det. För om jag ska var ärlig var jag inte speciellt superstolt över denna tavla. Men det handlar nog egentlgoen om att jag inte var så inspirerad utav temat.
 
// Elaine
 

River Island: Ljusa färger

 
Rivers Island summernight
 

River Island white crop top, 310 SEK / River Island jacket, 780 SEK / River Island pants, 455 SEK / River Island gold shoes, 650 SEK / River Island watch, 390 SEK / River Island bib necklace, 455 SEK / River Island round sunglasses, 170 SEK
 
Jag bara älskar River Island och hela denna outfit därifrån känns så vårig/somrig och härlig. Halsbandet är den största favoriten. Det känns så jag!
 
// Elaine

3:e Juni 2014 - Roligt besked

 
Idag har jag småpysslat lite här hemma. Jag har städat halva rummet, varit till affärn med mamma, ätit plocksallad till lunch, tagit en promenad (som spenderats en stund i en busskur när det började regna), varit till affären igen och tillsist fått reda på att jag kom in på en konstutbildning som jag har sökt. Jättekul! Dock har jag lite beslutsångest...Det skulle någon annan också ha om jag berättade allt men det är en lång historia.
 
Nu har jag tagit en dusch och ska kika lite på TV. Bredvid mig har jag en skål med physalis och cantaloupe (melon).
 
// Elaine

ZARA

 
279 kr
 
På ZARA i Stockholm förra veckan, köpte jag denna sommartopp. Älskar det sommriga mönstet!
 
// Elaine
 

God frukost och PLL säsong 6

 
Igår fick jag hoppa in och jobba så planerna att gymma med Niclas fick ställas in. Istället sågs vi när jag hade slutat och tog en promenad i det gråmulna och ruggiga vädret. 
 
Idag vaknade jag upp glad eftersom det första avsnittet av säsong 6 av Pretty little liars hade släppts inatt. Som jag har sett fram emot det! Så jag åt en god frukost med färska bär (jag älskar fäska hallon - det är som godis), banan och vaniljkvarj. Sen såg jag det efterlängtade avsnittet. 
 
// Elaine

De där fåren...

 
Ja de är minsann roliga de där fåren.
 
Men de är ju djur trots allt. Adam är ju charmig som ska nosa på kameran när jag ska fotografera honom. Sen springer han vidare och börjar klia sig mot en sten. Haha. Dessutom höll jag på att sätta mig på honom när jag skulle fotografera ett annat lamm och satt mig ner på huk. Det var något som tog i mot liksom. Inte trodde jag att han stod så precis bakom mig. Strax efter det när jag väl har lyckats sätta mig ned utan att sätta mig på Adam får jag en putt i ryggen så jag håller på att flyga ner i gräset. Ja då var det Céline som ville bli klappad. Hon är helt otrolig på att buffa på en och vara kelig. 
 
// Elaine

Gröna naglar

 
Nagellack från Sensinity
 
Jag målade mina naglar i denna gröna färg förra veckan. Även om det är en färg som är svår att bära gillar jag den. Men den passar bäst på sommare, när man är lite brunare. Därför kommer jag använda denna mer om någon månad eller två.
 
// Elaine
 

1:a Juni 2015 - Blåst


 
Idag har det blåst som bara den... Jag var till affären och hämtade ett paket och höll på vägen dit att blåsa bort. Paketet har jag väntat på i några veckor nu så jag var riktigt spänd på det. Men såklart var flera grejer slutsålda så det blev inte lika roligt som jag hade trott efter att ha väntat så länge...
 
Annars regnade det ju också imorse så dagen började segt och har fortsatt i samma anda. Jag vill dessutom ut och gå springa men blåsten har fortfarande inte gett med sig.
 
// Elaine

Studenten för två år sedan

 
Snart är det två år sedan jag tog studenten. Var har tiden tagit vägen? Det känns det bara har gått halva tiden och jag minns fortfarande den dagen vädligt tydligt. Även om det inte blev som jag hade hoppats på ett sätt var det ändå en rolig dag i mitt liv och en dag som jag kommer minnas. Roligast var det att åka med ett gammalt lok ner på stan där vi "sprang ut". Sen åkte vi runt i vårt fina flak. Det var en riktigt fin och solig dag.
 
// Elaine

Nejlikor till mamma

 
Igår jobbade jag från 11-21 (usch vad det passet kan kännas långt). Eftersom det var morsdag igår också köpte jag med mig nejlikor hem till mamma på lördagen när jag slutade som fick bli från Robin och mig för att visa att vi uppskattar henne och kunde inte ha en bättre mamma.
 
Hur som helst har jag aldrig tänkt på hur fina nejlikor är.Tillsammans är de så fluffiga, vilket jag gillar. Därför är nog nejlikor min favoritblomma tillsammans med körbärsblommor.
 
// Elaine
 
 

RSS 2.0