Hemma från Gotland

 
En del packning jag hade med mig.
 
Nu är jag hemma från Gotland. Jag har haft några underbara dagar med Niclas famil (+ hans brors flickvän). Sammanlagt blev det 6 dagar som jag var borta. Idag var det bara resdag. Vi lämnade stugan vid 9 och jag var hemma vid halv 5. Efter det packade jag upp och sen var jag med mamma och handlade.
 
Jag ska sätta mig ner och lägga över lite bilder till datorn nu. Så snart kommer det upp fler bilder än de jag la upp första kvällen där.
 
// Elaine

Parapluie

 
 
Detta paraply köpte jag i en liten souvenirbutik i tunnelbanan under trocadero, ungefär vid eiffeltornet. Jag bara älskar att det är i svart och guld. Dessutom ser det inte ut som en klassisk sak från en Souvenirbutik. 
 
// Elaine
 

Sac à main

 
New Look - ca 200 kr
 
Jag tror inte jag visat en närmare titt på denna väska.. Eller har jag det? 
I varje fall köpte jag den på New Look i Paris. Den passade perfekt då jag var i behov av en lagom stor axelremsväska. Beige är dessutom den färg jag gillar bäst på väskor och skor.
 
// Elaine
 

Victoria Secret Angel Eau de Parfum

 
Victoria Secret Angel - Älskar både flaska och doft!
 
Jag gjorde mitt dyraste parfymköpt på Viking Grace.
 
Niclas köpte denna doft (fast i bodymist) när han var i London. Sedan dess har jag andvändt den nästan varje dag och därför kommit på att jag vill ha den riktigta parfymen. Dock trodde jag det skulle bli om några år när jag reste utomlands igen. Men sen när den fanns på Viking Grace kunde jag inte låta bli - trots de 500 kr den kostade. Det är den värd.
 
// Elaine

Lucy Hale

 
 
 Skådespelerskan Lucy Hale, från Pretty little liars har börjat släppa musik också. Jag älskar hennes röst, den passar så bra för country.
 
// Elaine

In love with Ted Baker

 
Ted Baker
 

Ted Baker dress, 1 750 SEK / Ted Baker dress, 815 SEK / Ted Baker bikini swimwear, 865 SEK / Ted Baker one piece swimsuit, 645 SEK / Ted Baker bikini swimwear, 645 SEK / Ted Baker Sugar Sweet 4-Wheel 79.5cm Large Suitcase, Mint, 3 440 SEK / Ted Baker leather handbag, 1 945 SEK / Ted Baker wallet, 1 125 SEK / Ted Baker shoulder bag, 1 505 SEK / Ted Baker belt, 750 SEK
 
Jag har blivit förälskad i Ted Baker..Inget annat märke har någonsin gett mig ett sådan ha-begär. Jo lite Jeffrey Campbell, Victoria Secret och Marc Jacobs då. Men jag vill ha allt från Ted Baker. Detta över är mina absoluta favoriter. Resväskan är bara helt underbar och jag bara älskar den vanliga väskan också!
 
// Elaine

Skohörna

 
Jeffrey Campbell, Jeffrey Campbell,
Scorett, Bianco, Bikbok, Din Sko,
Skopunkten, New Look
 
I veckan städade jag och gjorde om lite vid min klädhörna. Så här blev resultatet och här har ni en del av mina skor. Utöver dessa har jag 2 boots (från Buffalo London och Ellos), ett par gummistövlar (från Tretorn), 3 ballerina (från Primo Piano. Skopunkten och H&M / 1 par sneakers (från skopunkten) 1 par flipflops,  easytone från Reebook, 2 par joggingskor (från Nike och Adidas), 2 par kängor (från Deichmann) och ett par vinterstövlar (från Din sko)
 
Förstår man att jag gillar skor? haha
 
// Elaine

Ring

 
Ca 60 kr Click-six.se
 
Den här ringen blev jag förälskade i direkt när jag såg den. Dock tror jag att jag blev väl stressad där i affären på Boulevard Saint Michel i Paris, för jag tog nog en för stor storlek. Jag märkte nämligen inte att den öppnades med ett gångjärn..
 
// Elaine
 

Gotland dag 1

 
Första kvällen på Gotland (med Niclas) Vackert!
 
//Elaine

Resekudde

 
Denna köpte jag på Charles de Gaulle i Paris. Den var riktigt mysig att ha på flyget då planet gick på kvällen och jag var trött efter sista dagen i Paris. Dessutom är den stoppad med skummpärlor vilket gör den riktigt mjuk och formande. 
 
Nu tror jag att jag tar med den under resan till Gotland! Det blir nog en del bilåkande.
 
// Elaine
 

Megarea

 
I onsdags gick jag in på Glitter för att kika efter ett armband på rea som jag sett. Det var dock slut men istället möttes jag av en enorm rea. Så jag impulsköpte dessa tre örhängen. De med glittriga ringar hade jag kikat på förrut. Dock fick mamma dem då de passade henne bättre (hade det på¨känns när jag köpte dem också).
 
Mina trollsländor  fanns dessutom på rea för 10 kr st. Jag som tyckte jag fyndade dem billigt för 40 kr...
 
// Elaine

25:e Juli 2014 - Vattenmelon

 
Idag har jag städat mitt rum. Jag var ner och handlade en snabbis också så till mellanmål åt jag vattenmelon som jag köpte. 
 
// Elaine

Outfit 24/7-14 Strandoutfit

 
 
Shorts - H&M / Linne - H&M / Ballerina - Primo Piano / Solglasögon - Jysk
 
Detta var min strandoutfit igår. Shortsen är egentligen ett par träningsshorts men de lämpade sig inte så bra för det så istället använder jag dem såhär.De är ju så snygga.
 
// Elaine
 

24 Juli 2014 - En dag på stranden

 
Igår var jag och Amanda och badade. Vid havet. Vi badade hela två gånger, solade, käkade frukt och nötter (glassen såldes tyvärr slut). 4,5 timmar senare begav vi oss hemåt.Hemma sen började jag packa och pyssla lite inför Gotland på lördag.
 
// Elaine

Lita Daisy Silver

 
Från Stylepit 850 kr (ord. 1595 kr)
 
Jag har lurat er lite. Det blev inte bara ett par Jeffrey Campbell, utan två. Dessa är ännu mer galna än de andra svarta paret (som jag visade för någon veckan sen).
 
Jag älskar den genomskinliga klacken! 
 
// Elaine
 

Outfit 23/7-14

 
Blus - H&M / Shorts - Gina Tricot / Örhängen - Glitter / Ring - Click-six / Liten ring - H&M / Ballerina - Skopunkten / 
 
Vilka slingor jag har fått i håret! Eller ser det bara ut så?
 
Hur som helst har vi gårdagens outfit här. Det blev en enkel outfit men instoppad blus och både silver och guld som accessoarer.
 
// Elaine

Picknick i parken

 
Igår hade jag en toppenkväll. Jag, Maria, Sevana och Josefina hade pickick. Först möttes vi på stan och köpte sallad och sen satt vi oss och åt i parken (i skuggan som ni ser). Vi pratade lite om frankakursen som vi alla läst, bland annat. Medan spelades musik en bit bort. 
 
Jag tycker det var extra kul att vi fick ihop det här och kunde träffas. Sevana flyttar nämligen till London i ett år snart, Maria ska på semester till Irland och Joesfina ska till USA snart. Det är ett riktigt res/kulturgäng det där, då vi pratade om tidigare resor till Paris, London, USA och Berlin. Superkul!
 
// Elaine

Daisy Dream

 
Daisy Dream
 

Marc Jacobs fragrance, 520 SEK / Marc Jacobs beauty product, 255 SEK
 
Jag bara älskar denna Daisy- parfym från Marc Jacobs. Inte för att jag vet hur den doftar men flaskan är så otroligt snygg! Dessutom gillar jag hur de har placerat en bloten blomma i hörnet på bodylotionen.
 
// Elaine

Första kvällen på sjön

 
Igårkväll var jag ut med Niclas och deras båt. Det var riktig härligt att svalka sig och inte minst att komma ut på havet/sjön med lilla båten igen. Sen efter det åkte vi hem till Niclas och åt vaniljparfait och tittade på Nanny. Nu är jag hemkommen från Niclas för en stund sedan.
 
// Elaine

Franska tidningar

 
Här om dagen satt jag ute och läste några franska tidningar en stund. Den blå är en gratistidning som jag fick på stan i Paris och den andra köpte jag på flygplatsen innan jag skulle hem. Jag tror att det här är ett bra och lättsamt sig för mig att läsa och reptetera franskan. I denna tidining var det dessutom mest intervjuder - Perfekt!
 
// Elaine

Outfit 19/7-14 - Grillkväll

 
Blus - Sister's point / Shorts - Gina Tricot / Skor - Skopunkten / Ballerina - Primo Piano / Örhängen - Click-six
 
Här är en närmare titt på min klädsel från grillkvällen i lördags.
 
// Elaine

Att önska sig i present...

 
www.lannamobler.se
 
Jag fyller snart år och har därför börjat funderat på vad jag önskar mig i present av familjen. Jag har kikat på dessa tallrikar och må sig att det skulle vara fint i framtida lägenheten. Det svåra är dock bara att välja färg. Sand känns mest användbart men de mörklila och blå är ju bara för härliga. Dessutom tycker jag det var riktigt fint att som över, matcha olika färger.
 
Annars känner jag att jag önskar mig mest pengar då jag behöver både träningskort och glasögon till hösten. Men en dag på spa är ju också något som verkar mysigt. Allt detta kostar ju dock pengar. Så jag försökte ju även kika på lite billigare saker och kan ju säga att smycken alltid går hem. Gärna maffiga örhängen. 
 
Har någon annars något tips på saker att önska sig när man fyller 20 år? 
 
// Elaine

21:a Juli 2014

 
Hatt - Åhlens / Blus - H&M / Shorts - Gina Tricot 
 
Idag har jag gått runt i min solhatt som jag fyndade på Åhlen's rea förra sommaren.
 
Dagen har varit ganska lika gårdagen. Jag var dessutom med pappa och hälsade på farmor en stund. Sen på kvällen var jag och tränade med Frida och hennes lillasyster. Det var riktigt tungt eftersom det var så varmt. Sen kändes det extra mycket då det var ca en månad sedan jag tränade sist. Jobbet kom ivägen då tyvärr.
 
// Elaine

Björnbär

 
Jag hade aldrig testat färska björnbär förrut men igår blev det av. Jag gillade att de hade samma konsistens som hallon och visst smakade det gott men som vanligt hade jag lite för höga förväntingar. Typsikt mig. Men de var klart mysiga att mumsa på ändå såklart!
 
// Elaine
 
 
 

Ploppar

39 kr/st
 
Ytterligare två par örhängen från Paris. Click.six.
 
// Elaine

20:e Juli 2014 - En liten fågel

 
Idag har jag knappt gjort ett dugg. Bara varit med mamma och handlat och sedan suttit ute i solen. De kom fåglar och badade hos oss. Jag fick några bilder som ni ser här över.
 
Imorgon hoppas jag dock att jag får mer gjort.
 
// Elaine

Grillkväll 2014

 
Igår jobbade jag från 7-14 och sen efter jobbet mötte Frida och jag upp Markus, Niclas, Isabelle och Linnea. Trots ett stort åskoväder före blev det bättre så vi åkte och badade en snabbis. Efter det åkte vi till Linnea och grillade. Vi gjorde potatis i ugn och grillade köptt, korv, champinjoner och majs. Det blev riktigt gott!
 
Förrutom det grillade vi marshmallows, spelade kubb, andra spel, åt linneas goda blåbärspaj och käkade chips. En riktigt ätarkväll med andra ord. 
 
// Elaine

Semester

 
Efter att ha ha jobbat från 9-19 igår och från 7-14 idag tar jag nu lite semester. Just nu känns det dock lite tråkigt att sluta jobba...men det kan vara för att det åskat hela dagen...
 
// Elaine

Ted Baker

 
 
Det var inte så lätt att fota detta lackfodral...
 
Shoppingen på Vikinig Grace var galen. Det fanns det vanliga men till också kläder och skor. Direkt när jag såg alla saker från Ted Baker föll jag pladask.Detta Ipadfodral var nedsatt 40 % så det kostade ca 230 kr istället för 380 kr.Det tycker jag att det var värt för det var riktigt fint. Sedan hade jag gärna köpt en liten väska och plånnböcker från samma märke men någon måtta fick det vara ändå. 
 
// Elaine

Outfit 15/7-14 Kryssningsoutfit

 
Klänning - H&M / Halsband - Från Japan / Örhängen och ring - H&M / Tights - Åhlens / Sandaler - Bikbok / Väska - Lindex
 
Här är min outfit från i tsidags då jag åkte med Viking Grace til Åland. Både tightsen och klänningen är reafynd som jag tillsammans betalat hundra kronor för. Väskan är en gammal goding från Lindex. Sedan matchade jag detta med mitt snygga halsband som pappa köpte i Japan.
 
// Elaine
 
 
 

Shopping från båten

 
Detta kom jag hem med från Vikinig Grace. Vad som finns i påsen får ni se inom kort! 
 
// Elaine
 
 

17:e Juli 2014

 
Idag jobbade jag från 7-15. Sen efter det gick jag hem och åt rabarberpaj då min faster var här och hälsade på. Nu efter middag (riktig sommarmiddag - pizza) ska jag se reprisen av Poject Runway All stars och se vem det är som vinner.
 
Igår jobbade jag dessutom kväll och hann därför inte med att blogga något. Före det kom Niclas hit en sväng och före det var jag med mamma och simmade 1000 meter.
 
// Elaine

Viking Graces Design

 
Viking Grace va en otroligt fin båt. Varje rum/avdelning på båten hade en otroligt snygg design så det var roligt att bara gå omkring på båten. Mer tänker jag nästan inte skriva utan bilderna får tala för sig själva.
 
Favoriterna var de glittriga stolarna (bild 1, 10), träden (bild 6) och den enorma glasväggen från våning till våning med skiftande färg (bild 3-5). 
 
Jag kan verkligen rekomendera att åka med den här båten!
 
// Elaine
 
 
 

Köksvantar

 
 Dessa köpte jag i en liten souvenirbutik i Monmatre, vid Sacré Coeur, i Paris. De kommer passa så fint i mitt framtida egna kök! 
 
// Elaine

Rosa naglar

 
Här är min senaste färg på naglarna. Det är det rosa lacket som jag köpte i fredags.
 
// Elaine
 

Viking Grace

 
Igår gjorde jag, mamma och hennes kompis Carina en båtutflykt.Dagen började vid halv 4 på morgonen
(efter att ha jobbat till kl nio kvällen före). Lagom till frukost satt vi sen på Viking Grace och åt frukostbuffée. Sedan shoppade vi i taxfreen, åt en macka var till lunch, köpte en drink och kollade in båten. Den var otroligt häftigt inredd. Jag ska visa bättre bilder sen.
 
När båten kom fram till Åland bytte vi båt och åkte tillbaka till Stockholm. På den vägen gjorde vi ungefär samma sak. Det vill säga, åt mat, fikade, satt på soldäck och shoppade. Men det var en riktigt lång dag så jag var riktigt trött efter!
 
// Elaine

Sommarfärger

 
Jag köpte två nagellack för 15 kr st i fredags. Detta var i en liten skönhetssalong som även hade kläder. Jag gick in där när jag ledsnade på att stå ut i solen och titta på rallybilar. Hur som helst har jag aldrig testat det här märket men ska se till att göra det fort då det här är riktiga sommarfärger. Älskar speciellt den lila färgen.
 
// Elaine
 
 

New Look Men

 
 
Den här T-shirten köpte jag till Robin (lillebror) i Paris. Jag tycker den är riktigt snygg. Ganska billig var den också då den kostade ca 100 kronor.
 
// Elain

Jumpsuits

 
1. DM retro 599 kr / 2. DM retro 599 kr / 3. Club L 299 kr / 4. DM retro 499 kr / 5. Ax Paris 349 kr / 6. Ax Paris  299 kr /7. DM Retro 499 kr / 8.Elise Ryan 499 kr / 9. DM retro 599 kr /10 Elise Ryan 499 kr / 11 Rivers Island 549 kr / 12 Ax Paris 299 kr.
 
Jag älskar jumpsuits! Tyvärr har jag inte någon nu, men har haft. Alla varianter är fin men det är riktigt snyggt med de med långa ärmar och de som är blommiga är så somriga. Favoriterna utav dessa är helt klart nr 2, 6, 8 & 9 (räknat från vänster uppifrån). Vilka är era?
 
// Elaine
 
 
 

Bonbons de Paris

 
 
 Här har vi lite godis som jag köpte med från Paris. Burken innehöll några kolor och var present till pappa. Den hittade jag i en butik uppe i Monmatre, vid Sacré Coeur. Det andra marshmallowsliknade godiset köpte jag på Charles de Gaulle, flygplatsen. Det var väldigt sött och mjukt.
 
// Elaine
 

Le 14 Juillet

 
 
Idag är det Frankrikes nationaldag. Det firar vi här på min blogg med en liten tillbakablick på min resa till Paris i slutet på maj. Tänk att annars få vara där denna dag. Vilken fest! 
 
Vive la France! 
 
// Elaine

13:e Juli 2014

 
Idag har jag jobbat kväll, från kl 3. På grund av strömabrott under dagen la dock ac:n av så det var varmt och jobba. Därför fick jag svalka mig med glassen över. Supergott. Före jobbet åt jag tacos till lunch, sov ut och tog det lite lungt.
 
Imorgon väntar dock en längre arbetsdag.
 
// Elaine

Outfit 11/7-14 Turkost, Jeans & Vitt

 
Linne - New Yorker / Shorts - Mango / Ballerina - Primo Piano / Örhängen - Guldfynd 
 
Så här gick jag klädd i fredags. En enkel sommaroutfit. Jag hade även jeansjackan till en början. 
 
// Elaine

Kvällsdopp

 
Igårkväll efter maten åkte jag med Amanda och hennes mamma och badade. Jag har varit sugen på att bada hela veckan nu. Det var riktigt fridfullt och varmt i vattnet dessutom. En riktig sommarkväll som den ska vara. Det var andra doppet för i år. Jag hoppas på fler nu efter jobbveckorna. 
 
// Elaine

12:e Juli 2014

 
 
Dagens lunch
 
Idag har jag jobbat från 7-16. Jag brukar inte vanligtvis börja så tidigt och sluta så tidigt. Det bästa var ändå att jobba lite med Frida. annars jobbar vi på så olika områden. Jag gick också och la mg tidigt igår, trots en solig och fin sommarkväll. Därför var jag pigg när klockan ringe halv 6 imorse. Älskar det. 
 
// Elaine

Outfit 8/7-14 kväll - Koppar & Färg

Klänning - H&M & Skor - Bianco / Örhängen - Nelly / Ring - H&M 
 
Jag bytte till klackar i tisdagskväll. Jag ångrade mig dock då jag var tvungen att klättra upp på en läktare i mörker och utan stöd för att gå en plats på musikalen.
 
// Elaine

Sephora

 
Sephora ca 7 Euro 
 
I Paris hittade jag sminkbutiken Sephora och bestämde mig för att gå in i denna berömda butik. Jag hade ingen lust att köpa dyrt smink men en bodyscrub var precis vad jag behövde. Det fanns massa dofter att välja på men jag valde denna, Pion. 
 
Jag är dessutom mycket nöjd med köpet. Det här känns som en riktigt bra peeling/scrub. Synd att Sephora inte finns här bara...
 
// Elaine

11:e Juli 2014

 
Denna dag började tidigt imorse, vid 7, för ett jobbkort pass på tre timmar då jag fick lära mig lite nya saker. Jag ska försöka praktisera det imorgon. Efter det åkte jag och överraskade Niclas som stod och skötte ljud på ett torg där bildar från en rallytävling kom passerandes. Han hamnade där hela dagen så när det var dags för att gå till vattnet och lyssna på lite musik och jobba där behövde jag åka hem tyvärr. Det får bli mer någon anna gång när båda är lediga.
 
När jag kom hem blev det sen tacos till middag och nu tar jag det lite lungt innan läggdags.
 
// Elaine
 

JC Lita Daisy Black

 
Jeffrey Canpbell - via Stylepit - 849 kr (ord.ca 1600 kr)
 
Nu äger jag äntligen ett par Lita-skor från Jeffrey Campbell!Jag har velat haft ett par i två/tre år nu men tyckt de varit för dyra, Dessutom har jag inte hittat den perfekta färgen, materialet eller designen förrut. Men dessa är verkligen hundra procent min stil så jag unnade mig dem som tidig födelsedagspresent. Priset känns ändå dyrt men med tanke på att de är bekväma, i läder och otroligt snygga var de klart värda pengarna.
 
// Elaine

Skiftande glasskålar

 
Jag blev lite smått förtjust i dessa skapelser i tisdags. Finns hos Glashyttan, Ulva kvarn.
 
// Elaine
 

10:e Juli 2014

 
Solnedgång i tisdags från bilen.
 
Idag har jag jobbat lika som igår, från 8-18. Jag hade massor att göra så dagen gick väldigt fort. Jag var dessutom lite sugen på att åka och bada nu på kvällen men då jag ska upp tidigt imorgon och är helt slut i fötterna blev det inte av. 
 
// Elaine

Les misérables

 
 
I tisdagskväll var Linnea, mamma och jag för att se Niclas medverkan i musikalen Les Misérable. Alla var som vanligt duktiga och miljön, i en gammal smedja var häftig. Niclas spelade Javier (skurken). Jätteduktig var han som vanligt. 
 
Precis som igår kör det en till föreställning ikväll och en på söndag. Dock fullbokade.
 
// Elaine
 

Géniale

 
Transparant tröja från H&M för 99 kr på rea (ord.199 kr).
 
Snyggare på tillsammans med accessoarer än hängades på bild.
 
// Elaine
 

9:e Juli 2014

Bild från midsommar.
 
Idag har det varit en varm och fullspäckad dag på jobbet. Jag kom hem trött och känner att värmen, kunderna och jobbet tar på en (fast att man har relativt kallt på jobbet). Som tröst fick jag djupfryst pizza till middag.
Jag börja längta efter att få ha lite sommar med vänner och Niclas nu också. Det är svårt att få ihop allt när alla jobbar. 
 
Nu ikväll blir det bara en riktigt lugn kväll. Det behöver jag.
 
// Elaine
 

Ny plånnbok

 
 
 
SIX - ca 130 kr
 
Jag hittade en ny plånnbok på SIX i Paris. Den gamla jag hade min mammas vän Carina till mig i eiffeltornet förra gången vi vad där. Den har varit en trogen vän men har nu börjat gått sönder och bli för liten. Dock har jag väntat med att köpa en ny plånnbok för jag ville hitta den rätta ersättaren och där hängde den, inne på Six. Den har precis allt jag letat efter - Gulddetaljer, lagom stor och mycket fack.
 
// Elaine

Outfit 8/7-14 - Sommarklädd

 
Klänning - The garden collektion H&M / Örhängen - Glitter / Sandaler - New Look / Väska - New Look 
 
Igår gick jag klädd så här. Jag bytte om lite till kvällen - bilder på det kommer senare.
 
// Elaine

8:e Juli 2014 - Utflykt & Fika

 
Strålande sommar med 30 graders värme.
 
Idag är det mammas födelsedag. Istället för att ha kalas (vi har kalas när jag fyller istället) tog mamma, pappa och jag med mormor och morfar ut på en utflykt. Det blev en fika iform av morotskaka och hallongrottor på ett café och sen lite fönstershopping av hantverk. Jag hittade en tunika från Jane Blush i nyskick på en second hand butik. Men då det inte gick att prova den vågade jag inte köpa den till nypris heller (350 kr), Dessutom anade jag att den var för liten. Tyvärr.
 
Nu efter en tonfiksksallad till middag förtsätter kvällen med musikal!
 
// Elaine

Blue & Tan

 
Blue & Tan
 

Off the shoulder dress, 280 SEK / DV by Dolce Vita platform shoes, 280 SEK / ALDO brown crossbody purse, 270 SEK / Kardashian Kollection charm necklace, 395 SEK / Guess jewelry, 65 SEK / MARC BY MARC JACOBS gold watch, 2 920 SEK / Tory Burch belt, 1 305 SEK / Michael Kors plastic glasses, 1 295 SEK
 
Älskar dessa färger ihop! 

Dagens färgglada outfit

 
 
 

7:e Juli 2014- Pappas födelsedag

 
Idag har det varit pappas födelsedag. Han och mamma (hon fyller år imorgon) fick dock sina presenter igår eftersom Robin och jobbar nu i veckan. Jag jobbade visserligen bara kväll idag. Före det försökte jag få lite småsaker (laga byxot) gjorda men tog det mest lungt Inomhus (ute var det ca 30 grader..).
 
Nu ska jag kika på Project Runway all stars. Det börjar närma sig finalen och jag tror jag hejar på Christopher men jag tror Korto eller Elena tar hem det.
 
// Elaine

Trollslända

 
39 kr (ord. 79 kr) Glitter
 
Jag gillar inte levande trollsländor men dessa älskar jag! 
 
// Elaine
 

Ego

 
 
Nu är det här min nya favoritlåt. Den är så mäktig och passar perfekt för en promenad. Det har en bra takt att gå till och ger en kraft.
 
// Elaine

6:e Juli 2014 - Mycket bättre

Den här bilden fick jag se först idag, den är från Midsommar och det var Niclas mamma som tog den.
 
Idag har jag mått bättre än igår men jag har försökt att vila hela dagen ändå. Dessutom har jag fått några jobbkurser gjorda, något som jag inte orkade med igår. 
 
Nu blir det en ny vecka med jobb förhoppningsvis, musikalföreställning och kanske något annat roligt.
 
// Elaine

Fashion in french

 
Allt från H&M 
Från vänster högtst upp: 99 kr, 129 kr, 99 kr, 129 kr, 149 kr, 99 kr.
 
Jag älskar tryck med eiffeltornet och fransk text - hur klyschigt det än kan bli. Franska gör vilket ord som heltst mycket vackrare. Så är det bara. Favoriten av dess är helt klart legginsen. Så coola!
 
// Elaine
 

Kartong

 
Den här kartongen (2 st egentligen) låg i det stora paketet som jag fick i veckan. De flesta kan nog lista ut vad det är i och vilket märke.
 
// Elaine
 

Genomförkyld

 
 
Usch så sjuk jag har kännt mig idag. Imorse kände jag mig helt ur slag. Därför är det skönt att jag är ledig nu i helgen så jag får vila. Men sammtidigt var det ju tråkigt att vara sjuk när det äntligen blev bra väder och man var ledig. 
 
Det blev i alla fall en god middag nu på kvällen. Grillat.

Lång röd leopard

 
 
Denna klänning finns på Lindex rea. Hade jag inte köpt precis en långklänning med leopardtryck i Paris hade jag slagit till på den här som var nedsatt från 250 till 150 kr. Den var riktigt fin! 
 
Jag har verkligen börjat fatta grejen med långklänningar på sommaren nu. Så fint och mysigt, om det inte är för varmt och soligt dock.
 
// Elaine

For my sunglasses

 
H&M 20 kr
 
 

4:e Juli 2014 - Förkyld

 
Idag har jag jobbat från 9-19. Jag har dock gått och blivit förkyld så det var en jobbig dag. Jag fick lunch med Frida i alla fall och nu köpte jag med mig lite gott hem för att tröstäta. Det är ju fredagskväll ändå.
 
// Elaine

Outfit 3/7-14 Korall, Vitt & Ljus denim

 
Kappa - La redoute / Topp - Gina Tricot / Jeans - Cubus / Ballerina - Primo Piano / Ring - Guldfynd / Örhängen - Cubus 
 
Så här såg jag ut igår!
 
// Elaine

Smått behövligt

 
Allt från Åhlens 
 
Det blev lite smått shoppat igår då jag behövde en ny mascara och tights. Jag hittade det jag sökte på rea så det är jag glad över. Vi får se om jag är nöjd med mascaran. Jag tänkte annars testa en på rea från clarins men denna var såklart billigare. Frågan var om jag gjorde rätt...?
 
// Elaine

3:e Juli 2014

Jag testade denna idag. Jag har bara testat hallon tidigare. Men den här var nog snäppet godare. Annars tycker jag överlag inte att loka är särskilt gott.
 
Imorse var jag och simmade några vänder med mamma. Sen efter lunch åkte mamma och jag till stan. Hon för att städa hos mormor och jag för att kika en snabbis på stan efter en grej eller två (en av dem present). Jag kände mig klar precis lagom tills lillebror slutade jobbet. Så vi åkte hem tillsammans för en gångs skull han och jag. Nu på kvällen när det slutat regna blev det sen en powerwalk tillsammans med Linnea lite halvt spontant. 
 
// Elaine

Verins à ongles

 
Min samling av Ciaté-lack! Eller ja samling kanske man inte kan kalla det och två är inte nagellack utan pärlor.. Men ja ni fattar grejen!
 

Stylepit - Gissa vad

 
Igår hämtade jag ut ett paket.Det innehålller något av ett märke som jag aldrig trodde jag skulle äga pågrund av kostnaden. Men nu var det rea så jag slog till. Jag hoppas dock att det här är mitt dyraste och enda märkes köp jag någonsin kommer göra.Observera att det inte är en Chanel-väska - Det finns inte på kartan att betala så mycket pengar för en väska som man får ge för en sådan. haha.
 
Är ni nyfikna nu? Gissa vad det är! Första med rätt svar och en blogg utlovas en länk.
 
// Elaine

2:a Juli 2014 - Middag

 
Nu är jag riktigt slut efter en lång dag. Den började kl 8 på jobbet idag. Sen vid 2 gick jag hem och fikade med mamma och pappa. Efter det tog vi en promenad. Sen nu på kvällen var vi bjudna på middag hos min snälla granne (hon är 92 och jar alltid varit som en extra mormor åt mig). Det belv två rätter (!) och efterrätt. Jag är så mätt och trött nu. 
 
// Elaine

Tally Weijl

 
Tally Weijl - ca 200 kr 
 
Den här blusen har ni sett på några gånger nu. Den kommer ifrån klädmärket Tally Weijl. Jag hittade den i Paris och föll direkt för mönstret och färgerna - en äkta söt sommarblus.
 
// Elaine

Tu es fou

  
 
// Elaine

1:a Juli 2014

 
Vad jag har varit frånvarande nu känner jag. Jag jobbade i lördags, sen i söndags blev det ett 11-21 pass följt av ett till igår så jag har inte haft mycket tid över till något annat. Sen idag jobbade jag ett kort pass till två så det var skönt att få komma hem. När jag gick hemåt sken äntligen solen (på flera veckor) så jag och mamma tog en promenad när jag kom hem. Nu blir det bara att ta det lungt resten av kvällen.
 
Efter lite middag sitter jag nu och äter goda körsbär. De gjorde sig bra på bild med min tapet med körsbärsblommor i bakgrunden. 
 
Igår hade vi förresten fransoser på jobbet. Snacka om att det var mysigt att höra dem prata franska, spceiellt här i Sverige!
 
// Elaine

Pyjamas

 
 
 
H&M - 99 kr (ord.199 kr)
 
Jag köpte en nya pyjamas på H&M´s rea för ett tag sedan. Den är precis som en pyamas ska vara - enkel och mysig. 
 
// Elaine

Fresh Bath

 
12 kr 
 
Denna lilla tub med duschtvål är perfekt att ha med sig i neccesären när man åker bort! Jag köpte den för några veckor sen. 
 
// Elaine

RSS 2.0