Sista mars 2014

 
Idag har jag varit till polisen och förnyat mitt pass. Det hade ju inte varit kul att komma till flygplatsen när vi ska till paris och få vända då man glömt att passet hade gått ut. Hemskt. Hur som helst for jag och hälsade på lilla farmor efter det. Vi tog en liten promenad och spelade som alltid kort och yatzy. 
 
Sen nu ikväll har jag varit på ett tungt intervallflexpass. Fy vad tungt det var idag! 
 
Dagens botten och toppen: 
- Mina bästa svarta byxor sprack idag - har fasat inför denna dag.
-Hittade klänningen från asos (några inlägg ner) på bubbelrooms rea - blev överlycklig - men min storlek fanns inte.
- Bilden på mitt pass blev hemsk. Trodde inte att den kunde bli värre än förra men det kunde det visst.
 
+ Jag fick yatzy i yatzy vann i och med det.
+ Dagens fastande har gått bra, hungern har hållt sig borta.
+ Fick hem mina två nya skal ( Ska visa så fort som möjligt).
 
// Elaine

Outfits Mars 2014

 
 
Mars har varit en riktigt bra kläddmånad. Jag har fått andvänt mycket fina plagg från garderoben. Mina favoriter är 1,2 ,6,9 från toppen av  detta inlägg. Vädret har ju tillåtit lite nya skor, väst och strumpbyxor nu till skillnad från i februari. 
 
// Elaine
 
 

Mars 2014

 
 
I mars har vi både sett krokusarna blomma och sen täckas av snö, för att sen komma fram igen,
 
  • Varit på Attitude - mässan med Ellinor
  •  Pluggat på
  • Jobbat några dagar här och där.
  • Firat både min morbror och mormors födelsedagar.
  • Varit och sett på fransk bio med Sevana och Josefina.
  • Varit iväg till Niclas och hans skola.
  • Försökt hållt igång träningen.
// Elaine

Lugn söndag med Niclas

 
Jag invigde mina nya skor idag. Är än så länge supernöjd! 
Jacka - Frequeent / Skor - Skopunkten / Topp - H&M / Jeans - Serious Sally 
 
Idag har Niclas varit här. Vi tog en promenad och köpte glass. Jag provade den nya magnum men var inte ett stort fan av den. Men nu har jag testat den. Sen har vi kollat på netflix och spelat lite tv-spel, en lugn söndag helt enkelt.
 
// Elaine

Guld och vinrött

 
Gold and red
 
 

Pink dress, 2 655 SEK / Charlotte Russe peep toe pumps, 250 SEK / Jacquie Aiche gold ring, 19 090 SEK / Versace earrings, 3 800 SEK / NYX mascara, 39 SEK / Eau de perfume, 385 SEK / Opi nail polish, 190 SEK
 
Så lyxigt allt kan bli om man matchar guld och vinrött. Jag tycker det är den perfekta matchningen till den här pudersöta klänningen. Eller så matchar man den med svart - också snyggt!
 
// Elaine 

Skal

 
Bilder från fyndiq
 
I torsdags beställde jag två nya skal från Fyndiq. Jag gillade alla dessa till Samsung galaxy s4 mini (den modell jag har). Men kan ni gissa vilka två som jag beställde?
 
 // Elaine

29:e Mars 2014

 
Idag har jag haft en riktigt lugn dag. Jag var och tränade core på morgonen vid 10 och sen gick jag hem och åt lunch, städade upp på rummet innan jag gick ut igen och tog en promenad. Vädret var ju så himla fint och vårigt! 
 
Sen har jag försökt att plugga lite och nu på kvällen har jag sett på "Är du smartare än en femteklassare?". Det är verkligen så tråkigt när vissa frågor är så lätta och man ändå svarar fel. Men man kan ju inte veta allt.
 
// Elaine

Flowerprint and black perfection

 
372 kr (rea) Asos 
 
Åh vad förtjust jag blev i den här klänning! Det är tur att jag inte vågar beställa kläder från andra länder på grund av storlekar, för  hade denna klänning funnits i sverige hade jag direkt slagit till. 
 
// Elaine

Svart spets och bara axlar

 
Jag provade denna, plus en annan svart spetstopp på Ginas lilla kvarstående rea i torsdags. Dock satt den en aning för tight och jag kom på att jag ärligt talat har tillräckligt med kläder just nu. Sen försöker jag spara plats i garderoben till Paris. Men den var fin hur som helst och kostade endast 75 kr.
 
Jag ångrar mig faktiskt lite nu, att jag inte köpte den. Den hade varit fin till min pennkjol..
 
// Elaine

Full fart

 
Idag har jag jobbat, från 8-18. Det var full fart heeeela dagen, lite stressigt men också kul. Dock har inte tröttheten kommit ikapp mig än. När jag kom hem var den hemmagjorda pizzan klar och nu kikar jag på Let's dance. 
 
Vädret var ju otroligt härligt idag också så visst var det tråkigt att vara inne och jobba men man blev ändå otroligt pigg och glad av vädret.
 
// Elaine
 

Outfit 27/3-14 - Western Style

 
Blus och jeans - Cubus / Boots - Buffalo London - Zalando / Örhängen - present / Solglasögon - H&M 
 
Vad jag älskar denna blus med fransar (Kanske den inte är helt praktiskt ändå.haha). Men den är så rolig att den blir cool på något sätt! Jag älskar den i alla fall.
 
// Elaine

Vårens första Frozen Yoghurt

 
Igår invigde jag som sagt både skinnjackan och köpte vårens första "glass". Det blev frozen yoghurt. Med passionsfruktsmak, jordgubbar och minimaränger blir det supergott!
 
Synd bara att jag fick skynda mig att äta upp den då de framför i kön tog längre tid på sig än jag hade beräknat. Men sånt är livet. haha
 
// Elaine

27:e Mars 2014

 
Skinnjackan invigdes idag.
 
Både igår och idag har jag haft fullt upp (Jag hinner inte med själv):
 
Igår sov jag ut, pluggade hela förmiddagen, tog en kort promenad efter lunch och gick för att vaccinera mig. Sen sprang jag direkt iväg till jobbet och jobbade hela kvällen.
 
Sen idag ringde klockan vid halv 6. Jag hade en lektion vid 8 och sen satt jag kvar och pluggade till kl 1. Dock med ont i huvudet hela tiden.Efter det begav jag ner på stan en snabbis och köpte frozen Yoghurt innan jag åkte hem. Nu till sist ska jag ta mig iväg och träna om jag orkar.
 
// Elaine

Designhotell

 
 
Bildkälla: http://www.hotel-design-secret-de-paris.com/fr
 
Hotel Design Secret de Paris heter detta underbara desognhotel i Paris. Hade vi haft oändligt med pengar hade Niclas och jag bott här när vi besöker Paris i Maj. Men nu måste vi prioritera och helt ärligt vill man inte känna att man måste vara på hotellet för att man har lagt pengar på det, när man är i underbara Paris! 
 
Hur som helst älskar jag dessa rum som är inspirerade av en sevärdighet var i Paris. Jag hade nog valt det sista rummet. Vilket hade ni valt? Gå in och kika på fler rum på dreas hemsida (länkad högre upp).
 
Nu är det dessutom två månader tills vi åker. Nedräkningen har börjat! 
 
// Elaine
 

Nelly Print

 
Från uppe till vänster: Nelly trend - 399 kr / Elise Ryan 319 kr / Lasula 299 kr / Lasula 299 kr / Motel - 599 kr /Sisters Point 399 kr
 
Lite mönstrat från Nelly. Speciellt fin tycker jag den blå är. Men de långärmade visar på hur snygg en enkel långärmad klänning kan vara. 
 
// Elaine

Bakom mina solglasögon

 
 

Metallic

 
Boohoo.com - 25 Pund / 35 Pund / 25 Pund 
 
Jag älskar dessa skimmrande saker från Boohoo. Speciellt skorna. De är i en klass för sig! 
 
// Elaine

25:e Mars 2014

Jag fattar inte att handen alltid ska komma ivägen för linsen! Haha
 
Idag har varit en bra dag. Jag jobbade ett kort pass från 8 till 2 och efter det satt jag mig direkt och plugade ( jag har dock en massa kvar att göra imorgon som jag fasar lite över). Till middag blev det sen lax och vid åtta var det fags för skivstångsträning och nu varvar jag ner med lite Top model på Play. 
 
// Elaine

Outfit 23/3-14 - Ljus denim & Brunt

 
Tröja - Indiska / Jeans - Cubus / Boots - Buffalo London - Zalando / Örhängen - Cubus 
 
Igår och i söndags hade jag denna enkla outfit. Jag gillar allt till ljusa jeans just nu, det känns så vårigt!
 
// Elaine

2 Shoes on sale

 
 
 Ca 650 kr -(ord. 900 kr) / 300 kr (0rd.560 kr)
 
Jag hittade på en fina rea på asos som pågår nu. Dessa skor fanns däribland. Jag fullkomligt älskar den grova sulan på stövletterna. När de kommer tll de silvirga har jag inte varit så förtjust i denna modell tidigare men nu börjar jag förstå hur coola de är!
 
Elaine

24:e Mars 2014

 
Niclas ser så cool ut i den här skinnjackan. Alla tror att han kör motorcykel. haha
 
Igår åkte jag med Niclas till hans skola/internat och stannade där över natten. Sen idag åkte jag till skolan när han gick till skolan. Det gjorde att jag kom till skolan vid 10 och satt och pluggade två timmar innan lektionen började. Efter det gick jag igenom stan innan jag for hem och åt middag.
 
Nu efter lite bloggläsning och upppackande ska jag gå och träna. Tack vare det fina vår vädret idag (Nu känns det ändå som att våren är här på riktigt) är jag riktigt pigg!
 
// Elaine

Liten Bruno Mars

 
 
Åh vilken söt och chamrig liten kille!  
 
// Elaine

Boohoo

Boohoo.com
 
Peplumtopp - 12 Pund / Byxdress - 25 Pund / Body - 12 Pund / Rosa byxress - 25 Pund / Skor - Båda 30 Pund / Body - 12 Pund / Oreange klänning - 20 Pund / Lila klänning - 20 Pund / Byxress - 25 Pund /
Örhängen - 5 Pund / Halsband - 10 Pund 
 
Boohoo är en brittisk shoppingsida på nätet. Jag har aldrig kikat in där förrut men jag hittade direkt fina plagg, skor och accessoarer. Det här är bara ett urval. Mina speciella favoriter är klänningarna, skorna och de blåa toffs örhängena. Inte var det dyrt heller. En pund är väl ca 10 kr?
 
// Elaine

Outfit 22/3-14- Black,green & Eiffeltower

 
Tröja - Vero Moda / Väst - H&M / Kjol - Gina Tricot / Strumpbyxor - Primark / Halsband . Thomas Sabo / Örhängen - Minst,  Nelly / Boots .- Ellos 
 
En skrikig grön outfit från gårdagen har vi här. Det var precis lagom varmt för att gå klädd så här. Sen fick eiffeltornet bli dagens detalj, både på smycken och ben. 
 
// Elaine

Fransk bio

 
 
 Efter att jag hade firat mormor igår mötte jag upp franskakurs-vännerna Sevana och Josefina. Vi gick på en fransk filmfestival i en riktigt gammal biograf, ordnad av Alliance Francais. Filmen vi såg var en komedi som hette Pièce Montée. Den var både rolig och fin. Dock var filmen textad på engelska vilket var bra ändå för att verkligen hänga med för min del.
 
Så det var en riktigt rolig dag igår. Kvällen var hur trevlig som helst!
 
// Elaine

Mormors födelsedag

 
 
 
 Igår var det mormors födelsedag. Så vi var och firade henne med lite tårta och mat på eftermiddagen. Jag försökte plugga lite under tiden också men jag blev så trött av det.  Men lite fick jag gjort. 
 
// Elaine

Färgat spegelglas och hjärtan

 
Världens coolaste solbrillor har vi här! Jag älskar kombinationen av färgat spegelglass och hjärtformen. Därför kunde jag inte låta bli att göra dessa till mina nya solbrillor inför våren och sommaren. Då de också bara kostade 49 kr hos New Yorker.
 
Jag hoppas bara att färgen inte lossnar om man putsar dem... Det finns redan några flcäkar på som ni ser. Jag vågade inte testa att ta bort det innan jag hade fotat dem. haha
 
// Elaine
 
 
 

Studentskor

 
Skopunkten 349 kr
 
Vart fanns dessa skor när jag skulle ta studenten förra året? Jag letade som en galning överallt efter något vitt i den här stilen (Gärna med någon gulddetalj också). Sen hittade jag ju mina men ärligt talat så var den klacken en aning smal. Men dessa är perfekt för studenten, när man vill vara fin och ändå inte vara rädd för att ramla. Haha
 
// Elaine
 

21:a Mars 2014

 
Idag har jag pluggat sen halv elva tills nu. Jag har bara tagit matpaus och en kort promenad i blåsten. Men tänk ändå vad fort snön smällte bort igår. Man trodde ju nästan att den skulle ligga kvar ett tag till ändå. 
 
Men nu blir det fredagsmys! 
 
Vad har ni gjort denna fredag? 
 
// Elaine
 
 

Outfit 20/3-14 Pastell & grått

 
Tröja - Vero Moda- Nelly / Jeans - Cubus / Smycken . Gina Tricot /Boots - Ellos /
 
Så här gick jag klädd igår. Det är väl lila bra att använda de mysiga tröjorna nu innan det verkligen blir vår. Jag hade dock inte de där skorna i snöslasket. Men De beiga jag hade passade inte lika bra till som dessa, pluss att de var blöta.
 
Hur som helst älskar jag den här pastelliga looken. Både skor, tröja och smycken är några favoriter ur garderoben!
 
// Elaine
 
 

Två toppar

 
 
Igår provade jag dessa två toppar, mest för skjojs skull. Jag drogs till blommorna och färgen på den rosa, Trycket och modellen var dock inte helt perfekt. Den andra, blå (Fanns även i svart och vitt) var inte lika fin på mig som på galjen men bra om man som jag gärna vill ha ärmar på peplumtopparna.
 
Den blommiga - 99 kr Monki / Den Blåa - 249 kr  Bikbok
 
// Elaine

20:e Mars 2014

 
Idag tog jag mig ut i snön tidigt. På lektionen som började kl 8 var vi 3 st. Som förr i tiden alltså då. haha. Jag hade faktiskt också funderat på att stanna hemma men jag vill verkligen inte missa några lektioner nu. Så jag tog mig iväg och sen stannade jag och pluggade i fyra timmar till. Trots massa prat omkring gick det ganska bra. 
 
Nu har jag varit iväg på ett träningspass och duschat. Nästa, och sista punkten för dagen är att se Top Model och äta vindruvor.
 
// Elaine

Lila från Nelly

 
Peplumtopp - / Kjol - 241 KR / Klänning höger - 261 kr / Klänning vänster - 1730 kr / Skor - 261 kr / 
 
Vad lila är fint! Allt blir så glamoröst med lila. Eller är det bara jag? 
 
Hur som helst är allt detta, uom den pastelllila jumpsuiten ( som förövrigt är slutsåld) i hörnet nedsatt i pris hos Nelly. Jag får passa mig för att inte beställa hem skorna. 
 
// Elaine
 
 
 

Asos - Accessories

 
Asos.com
 
 
 
Shellys white shoes, 1 085 SEK / Shellys white shoes, 770 SEK / Chinese Laundry wedge sandals, 545 SEK / ASOS black boots, 725 SEK / Dune top handle bag, 505 SEK / Krystal stud earrings, 340 SEK / ASOS pink watch, 300 SEK / ASOS watch, 180 SEK / ASOS drop earrings, 110 SEK
 
Det finns så mycket fint på Asos. Man får passa  sig för att kika in där om man är en skoälskare som mig. De båda vita med träklack är jag riktigt svag för . Så fint på sommaren!
 
// Elaine

19:e Mars 2014

 
Igår pluggade jag på förmiddagen/dagen och jobbade sen kväll. Det var lite tungt när jag skulle upp tidigt idag. Men samtidigt så vaknar jag ändå tidigt om morgonarna nu när det börjar bli så ljust. Det är nästan så att jag blir lite irriterad på det. haha. Men det är ju bra när man väl ska gå upp.
 
// Elaine
 

Blonde

 
 
Igår släppte Alizée denna ny låt. Den heter Blonde och handlar om att alla är blonda. Hon är ju annars brunett. Jag gillar låten. Lite tjatig kanske den blir efter ett tag om man lyssnar för många gånger. Men ett bra betyg från mig får den även om det inte är den bästa av hennes låtar.
 
Vad tycker ni?
 
// Elaine

Outfit 18/3-14

 
 
Blus - Gammal från Haléns / Cardigan - Gina Tricot / Jeans - Cubus / Örhängen - Present från Primark / Skärp - H&M / Boots - Deichmann
 
Jag trodde ju att man kunde plocka bort vinterskorna men det var ju bra att jag inte gjorde det nu när det kom snö igen. Hur som helst så har vi gårdagens outfit här.
 
// Elaine

18:e Mars 2014

 
Igår hade jag ett litet test i skolan vid 2 men jag åkte dit till 11 och satt och pluggade i tre timmar före. Sen åkte jag hem och åt och pluggade lite till innan jag gick och tränade skivstång vid 8. Det var riktigt tungt att ta sig iväg och passet var också tufft men det var skönt när det var gjort. 
 
Sen tog jag mig hem och tittade på ett avsnitt av Top Model Sverige. Jag tycker att det är riktigt bra i år! 
 
// Elaine

Papaoutai

 
 
Gillar denna populära franska låt. Lite sorglig är den dock. Om jag har förstått den rätt handlar den om hans pappa som är "borta" och pojken undrar var han är.
 
// Elaine

Crazy shoes

 
Åh så snygga dessa skor från Have2have är. Jag bara älskar den ihåliga klacken och platån. Hade jag dessa skulle det vara de galnaste skorna som jag hade. Jag önskar nästan att jag hade haft dem till studenten förra året.
 
598 kr - Have2have.se
 
// Elaine 
 

17:e Mars 2014

 
 
Och så kom vintern tillbaka. Jag gillar ju snö men snart vill jag ha vår.
 
Idag har varit en trött och kall dag i skolan. Jag hade en lektion vid 12 men var där till 10 och pluggade före. Sen när jag kom hem var jag frusen och trött men jag tog mig ändå iväg och tränade. Efter det blev jag garanterat varm. 
 
Men nu har jag haft lite kvällsavkoppling efter en dusch och varma koppen! 
 
// Elaine

Lila ögon

Ögonskuggor - Vibla La vida & H&M / Macara - Oriflame / Foundation och puder - Maybelie / Örhängen - Glitter
 
Jag testade göra en lila ögonsminking här om dagen. Dels för att jag så sällan gör sminkningar då jag inte är någon expert på det men också för att testa framhäva mina gröna ögon. Dock vet jag inte om det sistnämda funkade så bra då mina ögon har någon konstig ton. Men sminkningen gick ändå förvåmansvärt bra. Enligt mig då. 
 
För bildens skull matchade jag det med mina lila örhängen. 
 
// Elaine

Marabous feather cross body bag

 
Rivers Island - 35 Pund 
 
Så mysigt att han en sån här liten mysig boll hängandes på axeln. Dock skulle jag välja den mintgröna då det gula känns lite väl mycket som en kyckling. haha. Den finns i en aprikos variant också.
 
Jag är dessutom riktigt nyfiken på att åka till Stockholm och shoppa nu när Rivers Island öppnar en butik 15 mars! 
 
// Elaine

Krokus

 
Ja den här veckan har det ju varit fint väder, soligt och vårigt med krokusar i rabatten. Men nu har det ju redan kommit lite snö igen och börjat blivit kallare.
 
Idaghar jag pluggat och jobbat ett kvällspass och nu väntar en ganska full vecka framför mig. 
 
// Elaine
 

I min nya träningstopp

 
Igår morse var jag iväg och tränade ett corepass. Det var riktigt längsen jag hade tid på lördagsförmiddagarna till det så det var riktigt tungt at komma igen. Tänk att man kan bli så svettig av att bara träna de inre magmusklerna.
 
Jag hade min nya träningstopp från Gina som jag älskar. Den var ett ritktigt kap då jag fyndade den för 29 kr (ord. 179 kr).
 
// Elaine

16:e Mars 2014

 
Dagens frukost: Vitlöksbröd och mango.
 
Igår var inge bra dag för min del. Kvällen blev dock bättre, tillsammans med Niclas. Hur som helst såg jag på National Treasure när han hade åkt. Den var faktiskt riktigt spännande och bra.
 
// Elaine

Rabatt och rea

 
H&M 50 kr ( tillsammans med rabatt och rea) ord. 199 kr
 
Jag fynades en rolig variant av den lilla svarta på H&M. Jag har en annan blommig klänning i den här modellen som jag tycker passar mig. Jag gillar spetsdetaljerna men tycker att det är superbra att ryggen inte är helt i spets. Tack vare en rabattkupong som jag hade fick jag betala 50 kr för den, för några veckor sen.
 
// Elaine

14:e Mars 2014

Dagens middag, Tacogratäng, nachos och gucamole.
 
Jag har pluggat sen klockan ett och har fortfarande mer än hälften kvar att göra... Jag tog en liten paus med middag i alla fall och nu ska jag kika lite på tv. Jag får hoppas på att jag hinner lite mer i helgen. 
 
Nu är det skönt att vara inne i alla fall för sååå det blåser ute! 
 
// Elaine

Outfit 13/3-14 - Oreange & Jeans


 
 
Örhängen - Japan / Blus - H&M / Jeans - Cubus / Boots - Ellos / Solglasögong - Cubus
 
Igår invigde jag mina söta örhängen, som pappa köpte åt mig i Japan. De passar jättebrs till denna topp. Eftersom blusen har en lite countryaktig känsla valde jag ljusa jeans och boots till.
 
// Elaine
 

Skagen till middag

 
Igår var en lång dag. Jag gick upp tidigt för att han en tidig lektion kl 8. Efter det satt jag i skolan och pluggade i en timme innan jag begav mig hem för lunch. Jag åt det och sen begav jag mig iväg igen för att jobba ett kvällspass.
 
Till middag blev det skagenröramacka då jag belv så sugen på det under dagen. Dock blev jag så otroligt mätt av den! haha
 
Idag är det ännu en otroligt fin vårdag, bäst att njuta av den, i pauserna mellan pluggandet. Jag har ganska mycket att plugga till nästa vecka.
 
// Elaine

Årets vårskor

 
Skopunkten 199 kr (ord. 299 kr)
 
Dessa är mina nya vårskor. Mina gamla blå hade gått sönder, så de kastade jag i höstas. Dock hade jag lite svårt att välja mellan de här eller ett par superfina (också beiga) sneakers på Dinsko. Men efter många om och men blev det dessa.
 
Beiget, guld och vitt är verkligen vårigt enligt mig och lagom lättmatchat!
 
// Elaine
 
 
 

På promenad med hundarna

 
Dessa bilder tog jag för några veckor sen. När Niclas, jag och hans mamma var på promenad med Zingo och Mellvin. Jag tycker att Mellvin är för söt i sin lilla väst! Zingo är alltid så duktig (ibland lite borta).
 
// Elaine
 

12:e Mars 2014

 
Idag har jag jobbat kväll. Före det på dagen pluggade jag (Känner dock att jag har mycket kvar) . Det var så himla fint väder här också så jag var tvungen att gå ut en liten kort stund. 
 
// Elaine

Chiquelle

 
Påse och nitar från Chiquelle och läkerol ( Hade tänkt att testa den där smaken).
 
Jag gillar Chiquelle. Fina kläder och inte gjorde det saken sämre att de var några av de få utställarna på Attitude Stockholm som delade ut små goodiebags. Jag gillade denna, som också innehöll en cola. Även om Oriflames var lite lyxigare.
 
// Elaine

Fit me

 
145 kr Kicks, Åhlens, Cubus, H&M 
 
De senaste åren har jag bara andvänt en färgade BB-cream från Garnier. Dock kände jag att jag ville testa på riktig foundation igen så jag köpte denna, samma som mitt puder från Maybeline. Vad jag har provat så här långt är jag nöjd med den. Den täcker bra.
 
Så spar jag BB-creamen till i sommar då man inte vill ha och behöver lika mycket smink på sig.
 
// Elaine 

11:e Mars 2014

 
Idag har jag pluggat hela dagen. Jag har dock tagit små pauser (som man ska) med lunch, mellanmål och en promenad. Det kändes verkligen som vår ute, varmt, soligt och med krokusar i rabatten. Hej våren! 
 
Nu ska jag iväg och träna ett skivstångspass och sen ska jag avsluta kvällen med Top model. 
 
// Elaine
 

Outfit 10/3-14 Beige & Lila

 
Blus - H&M / Byxor - H&M / Boots - Buffalo London / Örhängen - Gina Tricot / 
 
Så här gick jag klädd igår. Jag älskar denna färgkombo!
 
// Elaine

10:e Mars 2014

I fredags köpte jag en jättestor och god klubba.
 
Igår hade jag en lektion i skolan. Som vanligt var jag där lite innan och pluggade. Sen sprang jag och köpte torrshampo inann jag begav mig hemåt. Sen på kvällen var det dags för träning. Mer än så var inte gårdagen. Idag    Får vi se vad som händer, jag ska försöka plugga lite i alla fall. Jag måste.
 
// Elaine

Outfit 9/3-14 - Eiffeltornet & Rosetter

 
Tröja - Vero Moda - Nelly / Kjol - Jane Blush - Nelly / Väst - H&M /Boots - Ellos / Strumpbyxor - Primark / Örhängen - TGR / Ring - Guldfynd  ( Har dock på mig en blomring från Star Of Skandinavia på sista bilden)
 
Igår såg jag ut såhär. Jag invigde både kjolen och strumpbyxorna. Det sist nämnda köpte Niclas åt mig i London. Annars är både tröjan och kjolen från Nelly. Skorna är också postorder. Tänk att jag är så nöjd med plagg som jag skickat efter. Sen gillar jag som ni ser accessoarer med rosetter. Åh vad jag tycker om allt!
 
// Elaine
 

Goodibag från Oriflame

 
 
Mascara och läppatift som luktar melon från Oriflame
 
Denna goodiebag fick jag på Attitude-mässan. Dock krävdes det 40 minuters väntan och att nästan bli ihjälknuffad för att få det här lilla. Haha Men det verkar vara bra saker! 
 
Sen fick jag också en liten påse från Chiquell med nitar, läkerol och Cola. Plus att jag  fick en massa Aloeveradryck också. Bara att passa på när det är gratis! 
 
// Elaine

9:e Mars 2014 - Tårta


Dagens frukttårta!
 
Idag har jag varit hos min morbor och firat hans födelsedag tillsammans med, mamma, pappa, lillebror, mormor, morfar och Malin, min morbrors kompis. Det blev tårta och sen smörgåstårta. Jag är riktigt mätt nu. Jag fick sätta mig och plugga lite där också och har suttit lite mer nu.  Men nu blir det söndagsmys med en film snart.
 
Imorgon blir det nya tag!
 
// Elaine

Bilder från Attitude

 
 
Den här sista bilden är lånad från Fokis blogg. Serr ni oss? Haha
 
Här är lite bilder från Attitude Stockholm i fredags. Bilderna med mig och Lila Bagge, samt Pernilla Wahlgren vet jag inte om jag vill lägga upp..haha. Ellinor träffade dock på sin favorit, Daniel Paris, som ni ser. Han var hemskt trevlig och söt. Laila Bagge kände man sig lite "bedömd" framför och Pernilla verkade lite trött.
 
Hur som helst var det en trevlig dag med Ellinor!
 
// Elaine
 

Gårkvällen och gårdagen

 
Igår jobbade jag tio timmar på dagen. Men jag slutade lägligt till melodifestivalen. Väl då var jag hem fort och sen var jag bjuden på tacos och sen mello hos Niclas föräldrar. Hans bror, Matte, kom också med. 
 
Angånde  melodifestivalen så blev det lite som jag trodde (även om jag trodde vissa andra kunde vinna också). Jag gillade Ace låt men refrängen gav mig ändå lite huvudvärk så enligt mig var det okej att Sanna vann (Carina, vet att det retar dig, förlåt.) Dock hade det varit roligare om Alcazar hade vunnit. Jag som röstade på dem. Jag älskade deras kläder! Både Ace och Sannas kläder var tråkiga. Tänk om Sanna hade haft en lång klänning som fladdrade under låten.
 
// Elaine

Mello Final

Aftonbladet.blogg.se
 
Ikväll är det ju final av melodifestivalen. För mig är det en tradition att se melodifestivalen varje år så jag kollar självklart ikväll.
 
Jag hoppas på Alcazar och Helena (även om Helenas låt är tråkig i början). Oscar Zia är också bra. Den jag tror vinner är dock Sanna Nilsen. Ellen kommer nog också bra till. Sen är jag lite rädd att Yohio eller Anton Edwald vinner. Yohios låt är verkligen inte han och inget speciellt alls. Antons låt är bättra men jag tycker han är lite för självsäker och tråkig. Sen gillar jag Ace lite konstiga låt (vet inte om jag tycker den ska vinna dock) och Panetoz är okej.
 
// Elaine 

Outfit 7/3-14 Rosor och ljusa jeans


 
Blus - Bikbok / Jeans - Cubus / Boots - Ellos / Örhängen - Cubus / Ring - Guldfynd / Väska - Ellos
 
 Igår hade jag nyfärgat hår och nya kläder. Skorna var nycklackade också!
 
// Elaine

Attitude Stockholm

 
 
Phu vad trött jag är! 
 
Jag och Ellinor har varit på Attitude-mässan i Kista hela dagen. Vi har trängts i köer så vi nästan blivit mosade, fått en goodiebag och lyssnat på föredrag om självkänsla, smink och sen Make up stores visning. Förrutom det har vi träffat på Laila Bagge, Pernilla Whalgren, Daniel Paris och Foki. Bloggarna Linda Hallberg, Lisa Olsson, Fanny Lyckman och Victoria Törengren var också där. Fullt hus med andra ord.
 
Dock tyckte jag allt var bättre 2012. Det var roligare utställare, visningar ( Ida Sjöstedt och Lars Walin t.ex). Sen var det mer folk i år. Men det var riktigt roligt att ha med trevligt sällskap i år! 
 
Nu blir det myskväll med Let's dance!
 
// Elaine

Jane Jeggins


 
Cubus 199 kr
 
När det blir vår är det så mycket roligare att ha ljusa jeans än mörka. Så jag köpte de här fina, som sitter väldigt bra och bara kostade 199 kr på Cubus. Mina mörka jeans ska jag klippa av till caprijeans så har jag ett par i den modellen också.
 
// Elaine 
 
 

Outfit 6/2-14 - Beigt & blommigt

 
Topp - VILA / Byxor - H&M / Cardigan - Gina Tricot / Örhängen - Glitter / Boots - Buffalo London - Zalando 
 
Igår hade jag en favorittopp, mina fyna byxor som dock håller på att gå sönder ..*snyft och så invigde jag mina nya boots.  
 
// Elaine
 

6:e Mars 2014

 
Idag var det upp tidigt, jag var så trött. Men den blev ljust fort och när jag nästan var framme kom de första solstrålarna fram - mysigt. Sen hade jag en lektion mellan 8 - 10 och efter det pluggade jag till kl 1. Sen gick jag ner på stan och blev frestad av all mat jag såg eftersom jag än en gång testat på att fasta idag. Jag höll på att ge efter och har varit hungrig hela dagen men jag klarade mig.
 
Sen har jag dessutom tränat idag och före det färgade jag håret, jag hann aldrig med det igår. 
 
// Elaine

Pink Roses


 
Bikbok 199 kr
 
Jag älskar denna blus med rosor från Bikbok. Jag köpte den någon gång i januari så därför köpte jag inte den andra fila, blommiga toppen därifrån som också var så fin. 
 
Hur som helst så ska den här invigas snarast möjligt!
 
// Elaine
 

Blommigt & Transparant

 
Vero Moda - House of Doris -  399 kr  ( Finns även i svart) Bilder - Houseofdoris.se
 
Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den här tröjan... . Grejen är att jag älskar blommirna på baksidan, men framsidan känns lite tråkig. Om blommorna hade kommit igen på framsidan (dock inte transparant) hade den varit en tiopoängare. Men den är ändå riktigt fin!
 
// Elaine

Ted Baker

 
Ted Baker - Väska - 2,221.26 kr , Neccesär - 434 kr 
 
Finns hos Asos.com
 
Jag bara älskar denna neccessär och väska från Ted Baker. Väldigt dyrt dock.
 
// Elaine

5:e Mars 2014

 
Idag har jag pluggat och pluggat. Det tar aldrig slut och tiden går så fort. Dock har jag i för sig hunnit med att måla fransk manikyr på naglarna också, gjort ansiktsmask och nu kanske jag ska färga håret. Annars blir det en annan dag.
 
// Elaine

Indiskt

 
 
Dessa armband köpte pappa i Indien. Dock var de flesta för små för mina armar men några passade dock. Så mamma och jag delade på dem och de som var för små funderar jag att göra örhängen av. Himla fina var de i alla fall. 
 
// Elaine

Oscar

 
Bilder från CNN.com 
 
Dessa stjärnor, var enligt mig bäst klädda på orscarsgalan.  Hade jag fått valt en av dem hade jag tagit den i mitten. 
 
// Elaine

Fettisdagen

 
 
Idag har jag varit hemma och pluggat, samt städat upp lite på rummet som såg hemskt ut. 
Dock är jag inte klar med pluggandet på långa vägar så har massor att göra imorgon. Jag försöker också fixa med med en ny header men det vill inte fungera. Den bild jag har valt är otroligt liten (tillskillnad från alla andra mina bilder konstigt nog) och blir inge bra. 
 
Nu har jag i alla fall varit och tränat skivstång. Som belöning har jag nu ätit en semla och ser på Top model. haha Det är ju fettisdagen. Hade pappa inte kommit hem med en dock hade jag inte alls köpt/ätit en. Jag skyller på honom nu.
 
// Elaine

Blommigt hos Nelly

 
Ginger Fizz 499 kr - Club L 349 kr - Sisters Point 399 kr -
Lili London 299 kr - Forever Unique 2495 kr - Motel 399 kr 
 
Jag älskar blommmönstrat! Speciellt till sommaren. Tänk en utav dessa klänningar tillsammans med ett par sandaletter med kil eller tjockare träklack en sommarkväll i Juli.
 
 // Elaine

Outfit 3/2-14 Beige & Brunt

 
Tröja - Indiska / Byxor - H&M / Stövlar - Dinsko / Örhängen - Gina Tricot / Armband - H&M & Lindex 
 
Gårdagens outfit gick i olika nyanser av beige och brunt. Jag bytte dock ut skorna mot mina guldiga gummistövlar, så den blev lite mer guldig.
 
Jag älskar dessa örhängen, invigde dem igår. 
 
// Elaine
 
 

3:e Mars 2014 - Lektion & kvällsjobb

 
Pågrund av bildbrist får dessa bilder på Mellvin (och Niclas i bakgrunden) pryda detta inlägg.
 
Idag hade jag en lektion vid 12. Dock åkte jag in en timme tidigare och pluggade innan, träffade bland annat på en kille som gick samma kurs i höstas. Hur som helst fick jag hoppa in och jobba kväll så det var bara att ta sig hem direkt efter. Så nu är jag trött igen, dock blev jag inte lika trött som igår.
 
// Elaine

Quiltade Boots

 
Buffalo - Zalando - 470 kr (ord. 1080 kr)
 
Dessa skor köpte jag före jul men har konstigt nog inte hunnit med att visa dem än. 
 
Jag hittade i alla fall dessa på Zalando men trodde bara att de fanns hos Zalando i Schweiz (Dock hade jag ju fel). Dessutom var de på rea och då kunde jag inte låta bli dem när jag ändå skulle göra en beställning på mina guldiga gummistövlar. Jag älskar quilltningen och priset var ju otroligt bra också! 
 
// Elaine 

2:a Mars 2014

Jag ska försöka färga håret snart...
 
Igår pluggade jag lite och sen på kvällen jobbade jag. Jag var jättetrött den sista tiden och när jag kom hem. Men nu är det bara att ta nya pluggtag och plugga relativa pronomen. Det kan nog vara det svåraste i fransk grammatik för mig...
 
// Elaine

3x Indila

 
 
Ibland kan det var skönt att lyssna mer på musik som det inte sjungs lite mycket i. Då lyssnar man på första låten. Enda gången jag lyssnar på rapp är om den är fransk, som i låt nummer 2. Den tredje sticker ut lite från mängden men gemensamt har ändå låtarna är bland annat sångerskans Indila.
 
// Elaine

Golden belt

 
Kappahl - 49 kr (ord. 149 kr)
 
Jag hade bestämt mig för att plånnboken var stängd för ett bra tag.... Men sen gick jag inte på Kappahl och fick syn på det här bältet som jag hade sett förrut. Det stod 99 kr på prislappen och det kändes lite mycket. Jag kämpade för att ta mig ut därifrån utan bältet men så står det utanför att det är 50 % rabatt på alla rea priset, vilket får mig att gå tillbaka in och köpa det,. Sådan tur att man läser skyltar ibland! ( På gott och ont)
 
LOVE IT!
 
// Elaine 
 

1:a Mars 2014

 
Jag hade en mysig kudde igår.
 
Igår började jag dagen med att jobba från 9 - 2 och sen efter det åkte jag till Niclas. Vi åt middag, gick ut med hundarna och var hundvakt. Sen såg vi på mellodifestivlen innan jag åkte hem. Jag hoppades på Helena, Martin Stenmark och Jem. Därför var det spännande när det stod mellan Outrigger och Helena då Niclas gillade Outtrigger.
 
// Elaine

Outfits Februari 2014

 
Här har vi mina outfits för februari. Mina favoriter är första och sjunde uppifrån.
 
Nu när det ska bli vår och judare tider ska jag försöka mig på bättre outfitbilder i fortsättningen. Jag har kommit igång bättre än i Januari också. Bra med förbättring!
 
// Elaine 
 

Jeans och skinnimitation

 
Jag älskar kombinationen jeans och beiget skinn. Det kanske inte är lika lättmatchat som den svarta skinnjackan men det spelar inte mig någon roll. Jag brukar oftast dras till beiget och färgglada saker snare än svart och vitt, även om det många gånger skulle ha varit bra med en svart skinnjacka i garderoben.
 
För den som vill sticka ut lite från mängden och köpa denna kan jag meddela att den finns hos New Yorker för ca 400 kr.
 
// Elaine

RSS 2.0