Sista Juli 2016

 
Idag har jag hälsat på mormor på sjukhuset och det var bra att äntligen få se henne. Jag hade velat komma dit tudigare men efter förra helgen var jag osäker om jag hade en förkylning i kroppen. Så det var kul att visa henne att jag inte hade glömt henne och det var kul att hon blev glad av att se mig. Det jobbiga är bara att höra hon inte mår bra hela tiden. Lilla mormor...
 
Före besöket hos mormor tog jag och mamma en kort vända på stan och efter besöket hos henne blev det också en lätt middag där.
 
// Elaine

Juli 2016

 
Tänk att idag är sista dagen på Juli. Jag tänker att det 'r långt dit när Juni börjar t.ex men nu står vi här..
 
I Juli har jag i alla fall:
  • Jobbat heltid nästan hela månaden.
  • Haft ont i öronen.
  • Klämt in två körlektioner när jag varit ledig.
  • Övningskört med pappa.
  • Bara badat badtunna (några få gånger) - inte en enda gång i sjö eller hav...
  • Firat mammas och pappas födelsedagar med goda middagar.
  • Hälsat på mormor när jag inte jobbat.
  • Pluggat körkortsteori.
  • Fått antagninsbeskedet till hösten.
  • Gjort några bra reafynd.
  • Haft en shoppingdag (och morgonsim) med mamma och Carina.
  • Varit hundvakt åt Zingo & Mellvin.
  • Haft grillkväll med Niclas och hans kompisar.
  • Hälsat på farmor.
  • Kvällsfikat hos Amanda.
  • Hälsat på mormor på sjuhuset (det gör jag idag)
// Elaine
 

30/7-16 - Kvällsfika hos Amanda

 
Igår tog jag en morgonpromenad i solen med lillebror. Sen satt jag på balkongen och pluggade hela eftermiddagen (ändå känns det som att jag inte har fått in något i skallen nu), åt middag med mamma och pappa. Sen efter det övningskörde jag till Amanda. Där blev jag bjuden på en smarrig cheescake på "Banoffee" (Banan och Kola). Det var en mysig lördagskväll. Det är alltid kul att träffa Amanda.  Vi tänker lika i ganska mycket.
 
Sen inatt var jag med om en rolig grej: Jag vaknade med två understrykningspennor i handen. Haha. Är det ett tecken för något?  Haha
 
// Elaine
 
 
 

Outfit 29/7-16

 
Blus - VILA / Kjol - H&M (Second hand) / Örhängen & Solglasöon - Gina Tricot / Ballerina - Primo Piano
 
Gårdagens outfit
 
// Elaine

Sallad till lunch

 
Gårdagens lunch
 
// Elaine

29/7-16 Aldrig helt nöjd

 
 
Idag har jag känt mig lite nere och sur. Jag har inte pluggat något alls vilket gör mig besviken på mig själv. Men jag och pappa var faktiskt ut och övningskörde en sväng till farmor som i tisdags. Så jag får vara lite nöjd ändå. Dessutom träffade jag på min faster där. Sen mot kvällen hade jag ont i huvudet och kände att jag hade velat gjort något denna soliga fredagskväll. Jag har ju liksom längtat efter det hela vintern och månaden som jag har jobbat nu. Men jag tog mig ut på en kvällspromenad i alla fall.
 
Annars saknar jag Niclas nu. Han har ljud och ljusjobb på musikalföreställningar hela veckan så jag har inte träffat honom sen i fredags, knappt pratat med honom heller. Men jag borde vara van vid det vid det här laget. Eller jag är van och det tycker jag är bra men har jag själv "tråkigt" kan det bli lite extra tråkigt.
 
// Elaine

Monkishopping

 
 
Väska - 50 kr (ord. 180 kr) / Örhängen - 30 kr (ord. 99/129 kr)
 
För ett bra tag sedan shoppade jag på Monki för första gången?! Jag har gått in där flera gånger men inte hittat något som passat mig förrens nu (eller jag för ett antal veckor sedan då). Jag fick det ju dessutom till väldigt bra pris.
 
Jag tänkte utöka min smyckessamling med örhängena och väskan kände jag ändå var nödvändig. Jag är inte den typen helst går runt med en tygkasse (föruttom på folkis) men jag ville ändå ha en enkel väska/påse för sommarens alla bad men än så länge har det inte blivit av. Frågan är om den får invigas nästa sommar?
 
// Elaine
 
 
 

28/7-16 Körlektion, bullar & plugg

 
Imorse hade jag en körlektion. Sen efter det åkte jag hem och åt lunch. Mamma hade bakat kanelbullar så det blev en sån till fika också. Det brukar bara bli nästan 1 gång om året som jag äter det. Sen läste jag lite körkortsteori på eftermiddagen/kvällen.  
 
// Elaine
 

Nästa biofilm att se?

 
 
Jag har varit sugen att gå bio hela våren och snart sommaren. Problemet har bara varit att hitta en bra film och lite tid till det. Men ingen lockande film har dykt upp tyvärr. För ett tag sedan kunde jag tänka mig att se "Now you see me 2" när den släpptes och sen funderade Niclas och jag på "Tarzan".
 
Men nu tror jag att jag har hittat den ultimata filmen som vi har väntat på. Den har lite action som Niclas gillar och komedi som vi båda gillar. Sen känns det kul att Ghosebusters har fått lite nytt liv. Ja vi får se om vi kommer se denna. Annars såg jag en film som hette "Bad moms" också.
 
 
Är det någon som har sett denna (Trots att den hade premiär igår) eller kanske "Tarzan" eller Now You see me 2"? Har ni någon åsikt/tips?
 
// Elaine

27/7-16 Körkortsplugg & Sommarjumpa

 
Idag har jag suttit på balkongen och pluggat körkortsteori. Det är mitt pluggrum just nu. Sen blev det sallad till lunch, mamma bakade en kaka till fika och sen tog pappa och jag en kort övningskörningstur. Efter det blev det hamburgare till middag, lite mer plugg och sen kvällsträning ute i solen på det. Den här gången fick jag tillbaka lite känsla och enrig från när jag tränade 3/4 gånger i veckan för ett år sedan. Men jag känner fortfarande hur otränad jag är.
 
Sen poppade jag popcorn för att se senaste avsnittet av Pretty Little Liars men när jag satt mig ner och skulle börja titta fick jag se att det inte var något avsnitt denna vecka... Vilken besvikelse!
 
// Elaine
 

Blått paraply

 
Zara Home 139 kr (ord. 199 kr)
 
Det är ett bra tag sedan jag köpte detta paraply. Det var på Zara Home i Stockholm i slutet av Juni. Det fanns i rosa också men älskar denna färg och transparanta paraplyn. Därför kunde jag inte låta bli att köpa detta, även om jag har paraplyn. Men det var faktiskt väldigt regnsjukt den dagen så jag trodde faktiskt att det skulle komma till använding samma dag men icke. 
 
// Elaine
 

Ingen inspiration

 
Ni kanske märker att jag har tappat lite blogginspiration? Jag trodde aldig att den dagen då jag knappt bloggade på hela dagen skulle komma. Men hur som helst är det tyävrr lite annat som upptar mig tid just nu (Jag har väl gått och blivit vuxen antar jag? Haha) men jag tror och hoppas att det blir ändring på det sen. 
 
Annars skulle jag gärna uppsaktta bloggtips just nu!
 
// Elaine

26/7-16 Övningskört i åskoväder

 
Jag började dagen med att skicka iväg lite mail på morgonen. Sen efter lunch var pappa och jag ut och övningskörde. Till en början var det fint och soligt. Så vi hamnade hos farmor för lite fika. Men på "hemvägen" började det spöregna och åska. Det var första gången som jag körde i så mycket regn och eftersom jag inte gillar blixt och åska var det lite obehagligt att befinna sig ute på landet då. Men jag klarade det ganska bra ändå tycker jag.
 
Jag måste ju vara lite peppande mot mig själv också (vilket jag inte ofta är) och just nu känns allt ganska så tungt. Det känns som att jag simmar mot land men kommer aldirg fram. Jag sliter mig i håret, stressar, får panik och nedvärderar mig själv. Så ja det är tufft nu. Sen är det tankar på framtiden som oroar mig samt tanken på lilla mormor på sjukhuset. 
 
// Elaine

25/7-16 Åska, Regn & Plugg

Jag såg en riktigt stor och äcklig spindel vid ytterdörren idag.
 
Idag började jag dagen segt. Jag sov ut och prokastinerade helt enketl. Men sen efter lunch kom jag igång med lite körkortsteoriplugg igen. Men det känns som att jag inte har gjort något änd. Sen började det ösregna och åska så det blev middag på balkongen med familjen samtidigt som det åskade. Men när åskan kom närmare sprang jag in - då är jag som Zingo. Orolig - och jag är inte rädd för att medge det!
 
// Elaine
 

Tre nyanser av rött

 
Glam of Sweden - 20 kr/st
 
Efter att jag hittade på två liquid lipsticks för en billig peng för ett tag sedan är jag fast. Jag hittade på två röda nyanser till i tisdags. Så nu har jag tre nyanser av rött. Jag hoppas dock att jag får andvändning av dem snart.
 
// Elaine

24/716 Nu går jag på semester

 
Nu har jag också "semester" tillsammans med resten av familjen! Fast jag har en del saker att göra men ikväll tänker jag bara ta det lungt. Men jag är orolig i kroppen och speciellt efter att mormor åkte till sjukhuset igår. Lilla fina mormor.
 
Sen har jag inte gjort något annat än att jobba de senaste dagarna. I nästan 30 grader. Idag 8-18 och igår 11-21. Så det var skönt att få sätta sig ner och äta middag ute när jag kom hem. Jag har verkligen jobbat med kroppen och gått igenom olika temperaturskillnader hela tiden idag. Men det var skönt att det kom lite regn och åska på eftermiddagen i alla fall.
 
// Elaine
 

Mina smeknnamn

 
 
Jag har nästan aldrig haft något smeknamn tidigare geonom åren. Dock är jag van att vissa uttalar mitt namn annorlunda än vad jag gör. Jag säger som britterna "Elejne" (försöker stava som det låter på svenska) men vissa säger "Elajn" och "Elene". Men det gör mig absolut ingenting - jag reagerar ändå. Men sen har jag några smeknamn som har kommit upp på sista tiden, som Niclas har börjat kalla mig. Jag vill helst att han kallar mig "Elaine" ute offentligt men när jag är hemma kan det bli dessa:
 
"Gnällaine" - När jag är gnällig och lite sur. När han säger det förstår jag att jag kanske gnäller lite för mycket.
"Mummlan" - När jag pratar otydligt och lite barnsligt.
"Honeybee" - När  jag varken mummlar eller är gnällig. 
"Lainee" - Samma som Honeybee. Jag har även för mig att Niclas pappa/föräldrar brukar säga så?
 
Sen har vi mitt sista smeknamn som är "Gaine". Det var min lillebror som sa så när han var liten och inte kunde säga "Elaine" och detta kan mamma använda än idag. Gulldigt tycker jag.
 
Så ja välj vilket du vill. Honeybee får dock bara Niclas säga. Haha
 
// Elaine

Nosa på kameran

 
Mellvin har då varit sä söt den här veckan. Kanske lite väl gänllig. Han har också vägrat äta ibland, Men han är ju för söt när han verkar överlycklig av att se mig - och som här, när han ska nosa på kameran. Det blir ju så roliga bilder när hundar gör det.
 
// Elaine
 

Turkost träningslinne

 
Stadium - 29 kr (ord 199 kr)
 
Jag fyndade ett turkost träningslinne med mönster i för bara 29 kr på Stadium i söndags. Jag trodde det skulle vara axakt rätt färg som mina nya träningstights men det var inte helt lika tyvärr. Men det får gå ändå.
 
// Elaine
 
 

22/7-16 - Grillkväll med Niclas vänner

 
Igår jobbade jag från 7-15. Jag sov väldigt oroligt på natten. Jag var stressade i hela kroppen och kunde inte ligga still och slappna av. Men sen efter jobbet tog jag moppen till Niclas och väntade på hans kompisar Ellen, Tessi, Filip och Rikard (3 av den var med till London förra året). Så det blev en grillkväll (med Getingar dock) men sen var jag tvungen att ta moppen hem vid 10.
 
Sen nu på morgonen har jag ätit frukost ute i solen. Jag sov betydligt bättre inatt i alla fall.
 
// Elaine
 

Blommig och blå lampa

 
Blue flowers
 
 
Pier 1 Imports blue pendant light, 1 110 SEK
 
Åh vad denna lampa kändes som mig!
 
// Elaine

21/7-16 Jobb & God middag

 
Idag har jag jobbat från 9-19. Så nu är det inte mycket kvar av dagen. Men jag har kommit igång att jobba igen och sen fick jag en supergod middag när jag kom hem (även om jag tyckter halv 8 är lite sent för middag). Den åts på balkongen. Mysigt med en solig kväll i alla fall.
 
// Elaine
 

Kjol gina 29

 
 
Gina Tricot  29 kr (ord.149 kr)
 
Den här kjolen köpte jag på för flera veckor sedan. Det var när Amanda och jag var på stan och jag inte kunde låta bli denna kjol för att den kostade 29 kr. Men jag älskar scubatyget och sen är jag ju en reaholic,
 
// Elaine
 
 

20/7- 16 - Två soliga dagar & Hundvakt

Gårdagens middag, skissblock som jag fick av Alexandra när jag flyttade från Wik och Mellvin.
 
Jag har haft två/en och en halv dag i solen hos Niclas som hundvakt. Igårkväll gjorde vi lax till middag och skulle äta ute i solen men vi blev invaderade av en geting.... Men maten var god i alla fall. Sen blev det promenader med hundarna, lite teckning, badning i tunnan och filmmys.
 
Sen förrutom alla promenader blev deten springtur med bara Niclas (Första gången som vi gjorde det tillsammans och det gick bra) och inte nog med det så tränade jag ett friskispass i kvällssolen också. Innan det var jag dock så slut av alla sol från dagen att jag inte visste om jag skulle orka. Och ja det gick inte så bra men jag var där i alla fall.
 
Efter dessa sagar känns det lite surt att jobba igen men snart får jag ledigt i alla fall. Sen tror jag att jag sov lite oroligt inatt för Mellvin kom och gnällde två gånger inatt. Lilla plutten. 
 
// Elaine

Jacktips

 
Denna camelfärgade jacka (som också finns i marint) går att fynda på Cubus för otroliga 149 kr istället för 599 kr! Jag var nära att slå till tills att jag provade den och den var alldeles för stor för mig. Men en mindre storlek på en mindre person som vill få axlarna lite markerade borde kolla in denna. 
 
// Elaine
 

19/7-16 Morgonsim, shoppingtur & lunch

 
Imorse pallrade jag mig upp 8 och gick och simmade med mamma och Carina. Pågrund av mycket folk och tidspressblev det "bara" 500 meter.Sen åkte vi och shoppade lite (utan framgångar dock ). 
 
Väl hemma igen blev det korv med bröd ute i solen med dem och sen tog jag moppen  till Niclas.
 
// Elaine 

Tröja: Replay

 
 Replay - JC - 300 kr (ord.1199 kr)
 
Den här underbara tröjan kanske ni minns att jag har bloggat om? Jag har i alla fall spanat på den ett tag nu. Från att den kostade 1199 kr och jag sa "Det kan jag inte betala för en tröja", till att den sänktes till halva priset (och jag fortfarande tyckte att det var dyrt) till igår. Men den storlek som jag hade provat förra söndagen (det fanns en kvar då) var till min fasa slut igår... Men så provade jag en annan och den funkade faktiskt bättre i halsen än den förra. Så det blev ett köp utav min första märkeströja någpnsin - Tack vare lite is i magen.
 
Observera förrutom de vackra färgerna och fragkedjorna,  guldfodret!
 
// Elaine
 
 

Oäkta guldhalsband

 
Niclas och jag är inte mycket för att ge varandra dyra saker (inte jag i alla fall). Min filosofi är mer att det som är dyrt och man själv verkligen vet att man vill ha köper man själv. Halsbandet med hjärtat på fick jag när vi hade varit tillsammans en månad och jag vet att det är köpt på Guldfynd för under hundringen. Men jag bara det runt min hals mycket det första året ändå - eftersom det såklart var tanken som räknades.
 
Men nu har det blivit missfärgat och tappat en diamant som ni ser och nyligen fick jag istället ett annat halsband. Jag vet även att detta inte var dyrt - det är köpt på Ebay men det är lika fint för det. Det blir nästan finare då och ett roligare minne.
 
 
// Elaine

18/7-16 Frukost i solen & Kvällsjobb

 
Imorse åt jag frukost med mamma på balkongen - Hallon och hallonkvarg fick det bli. Sen skulle vi simma men pågrund av dåliga värden i vattnet kunde vi inte gör det så det blev en promenad istället på 50 min i alla fall. Sen blev det tacorester till lunch och sen kl 3 började jag jobba. Så jag har jobbat kväll idag och nyligen slutat med andra ord.
 
// Elaine

Outfit 17/7-16 Två kjolar

 
 Topp (Kjol) - MQ / Kjol - H&M (Second hand) / Örhängen & Solglasögon - Gina Tricot / Hårnypa - H&M / Sandaler - New Look (Paris) / Väska - Primark (London)
 
Här är min outfit från igår - Två kjolar.
 
// Elaine
 

17/7-16 Shoppat och hälsat på mormor

 
Vill ha dessa skor!!
 
Idag har jag varit ledig. Så ännu en ledig söndag som spenderades som förra (och någon för lite längre sen) hos mormor. Mamma och jag var och shoppade lite först (men det blev mer än vi trodde) + åt Frozen Yoghurt. Efter tre shoppingtimmar tog vi oss sen till mormor och åt middag med henne. Sen vilade jag med henne innan hon skulle sova. Lilla mormor. Hon sa så här: "När du var liten nattade du mig men nu är det du som nattar mig. Men jag ska inte "ila" (Vila) som du sa - jag ska sova."
 
// Elaine

16/7-16 Trött gårdag& Frukost i solen

 
Igår jobbade jag från 8-14. Ett kortpass men med tanke på att jag hade jobbat 11-21 två dagar innan och inte sovit bra natten till igår var jag trött. Så det var skönt att gå hem 2 med andra ord. Sen blev det tacos till middag med Mamma, Robin och Niclas. Och eftrer det blev lördagsmys som alltid på lördagar när jag är ledig - vädret var ändå inge vidare. 
 

Imorse sov jag länge. Därför hann jag inte med att hänga på mamma och simma. Så det blev frukost i solen för min del. 
 
// Elaine

Min utställning: Från början till slut

 
Jag fick igenom mina bilder på mobilen och hittade massa bilder från när jag jobbade med min utställning i våras. Så här har vi de bilderna och en liten resa från början till slut på mitt projekt. 
 
// Elaine
 

#PrayForNice

 
 
Idag har jag jobbat från 11-21, likså igår. Så nu är jag trött.
 
Igår var det  Frankrikes nationaldag. Är jag den enda som förknippar 14 Juli med det före Victoriadagen?
 
MEN vad är det för hemsk terrorattack som har hänt i Nice nu under Frankrikes nationaldagsfirande?!! Vad arg jag blir!! Det spelar ingen roll VAR det är men jag blir så arg och ledsen...
 
// Elaine
 

Guldigt skrivkit

 
 
H&M - 50 kr (ord. 99 kr)
 
Jag har ett nytt skrivkit till hösten. Det fyndades på H&M för några veckor sedan. Jag betalade 50 kr istället för 99 kr.
 
// Elaine

Hårnypa & Örhängen

 
 
H&M - Hårnypa - 20 kr (ord. 59 kr) /  Örhängen - 20 kr (ord. 49 kr)
 
Dessa söta örhängen och hårnypa var lite smått och gott som jag hittade på H&M för ett tag sedan. 
 
// Elaine

Från provhytten i Stockholm

 
Den här blusen letade jag efter i Stockholm och lyckades hitta. Fast den var en storlek för liten som förvisso passade men det kändes inte helt hundra. Men lite besviken var jag när jag åkte därifrån. Men jag försöker lägga pengarna på hösten just nu och vill inhandla mer vardagströjor - inte mera blusar alltså, när det kommer till kläder.
 
// Elaine
 

13/7-16 Slutat tidigt

 
Idag har jag jobbat från 7-14. Sen blev det en promenad med Niclas direkt efter och efter det middag. Några avsnitt av King of Queens blev det också såklart.
 
// Elaine
 

Daisyblommor

 
 
Bikbok 29 kr (ord. 59 kr)
 
Dessa nypor ser precis ut som dessa på Marc Jacobs-parfymen Daisy och jag älskar det. Därav titeln.
 
// Elaine
 

Bilder från Wik

 
 
Jag gick igenom bilderna på mobilen och hittade massor från Wik. 
 
Vad jag saknar det stället känner jag när jag ser de bilderna. Det är det bästa jag gjort! 
 
// Elaine

12/7-16 - Antagen till Industridesign

 
 
Vädret blev bättre mot kvällen så jag kunde sitta ute lite i alla fall. Annars har dagens grej varit att jag fått reda på att jag blivit antagen till mitt första handsval ) som jag sökt till hösten - industridesign. Så nu har jag som vanligt stressat lite över det. Plötsligt är det mycket frågor och mycket tankar. Men så är jag alltid, oavsett hur förberedd jag är. Förra sommaren drömde jag ju massa mardrömmar över att gå på Wik fast att det kändes bra och det blev ju också bra. Men lite hör det väl till att oroa sig/vara nervös över hur allt kommer bli kanske?
 
// Elaine
 

Promenaden som slutade i regn

 
Jag var ut och skulle ta en promenad i mina snygga träningsshorts (som jag fyndade för 29 kr på ICA Maxi) i våras.Men jag kom bara en bit för sen började det regnstänka. Jag funderade på om jag skulle vända eller om det kanske inte skulle bli så farligt men jag vände och tur var väl det för när jag precis kom hem började det störtregna för andra gången idag.
 
// Elaine
 
 

Hallon - Lakritskvarg

 
Morgonens frukost blev en ny kvarg som jag hittade igår - med smak av hallonlakrits. Den var väldigt syrlig och passar kanske bätre som ett bättre alternativ till glass så här på sommaren. Men den var helt ok för min del att äta till frukost också eftersom att jah älskar hallon och lakrits. Fast det var en annorlunda upplevelse minst sagt och tror tyvärr inte att den faller de flesta i smaken.
 
// Elaine

11/7-16 Ett 11-21Pass

Två bilder från igår pågrund av brist på bilder från idag.
 
Idag har jag jag jobbat 11-21 så jag kom precis hem och är som vanligt slut efter ett sådan pass. Men jag fick sovmrogon imorse och imorgon med så det är helt ok med mig ändå.
 
// Elaine
 

Outfit 10/7-16 Blommor & Blommigt

Topp - VILA / Jeans - Lindex / Skor - New Look / Väska - Primark / Örhängen och nypa - Bikbok
 
Här är min outfit från igår- Mycket blommigt. Örhängena (dynades på Bikbok för 49 kr i Vintras) invigdes.
 
// Elaine

Finding Dory Tutorial

 
 
Har ni sett denna sminkning? Man blir ju nästan lurad!
 
// Elaine

10/7-16 Middag hos mormor & Övningskörning

 
Idag har jag varit ledig. Så jag bröjade dagen med sovmorgon. Jag hade längtat efter det efter tre tidiga dagar i rad - jag vet att det är ingenting egentligen! - Men jag är inte jättevan med det). Sen var pappa och jag ut och övningsrkörde en tur på 1,5 h. 
 
Efter det åkte jag efter mamma till stan för att hälsa på mormor. Före gick i några butiker för att spana på en grej och sen promenerade jag vidare till mormor för att äta middag där. Det blev lax som ni ser. Sen vilade jag lite med henne. Lilla mormor.
 
Nu blir det lite söndagsmys hemma också.
 
// Elaine
 

9/7-16 Jobb. Åska och Grillat

 
Igår jobbade jag från 7-16. Mot eftermiddagen blev det regn och massa åska och då var jag glad att jag var på jobbet för då konceentrerar jag mig mer på jobb än på åska men strömmen gick faktiskt en gång så att det blev kolsvart. Sen skulle vi grilla lägligt nog. Åskan försvann och Niclas kom över men vi fick ändå sitta på balkongen. Det är ju bra typiskt när det var soligt tvåkvällar i rad när jag var tvungen att gå och lägga mig. Men så är det ibland helt enkelt.
 
// Elaine
 

La Tour - T-shirt

 
 
Gina Tricot - 65 kr (ord. 129 kr)
 
Vad vore min garderob och mitt rum utan eiffeltorn, franska och bilder från Paris? 
 
Här är en ny T-shirt från Gina.
 
// Elaine

Project Runway Säsong 14 - Favoriter

 
 
 
 
Jag såg finalen av Project Runway säsong 14 här om dagen. Som vanlgit visade de kvarstående deltagarna upp sina kollektioner på Fashion Week och dessa looks här över var mina favoriter (+ några från tidigare säsongen). Jag tänkter dock inte nämna vem som vann så att ni slipper spoilers för ni kanske som jag älskar denna serie men pågrund av jobb inte hinner se allt direkt när det släpps/sänds?
 
// Elaine
 
 

8/7-16 Mammas födelsedag

 
 
Idag har jag jobbat från 7-15 - med Josefine (Frida var också med på ett hörn). Det är inte ofta som vi jobbar samma tider och dessutom är ett team för dagen. Så det var kul till en början men sen plötsligt från ingenstans blev jag yr och började kallsvettas men Josefine var en snäll vän och tog hand om mig - hämtade vatten bland annat. 
 
Sen var det ju pappas födelsedag igår vilket innebar att det var mammas födelsedag idag som varje år. Det roliga är dessutom fyller lika mycket så de är föddda dagarna efter varandra. Hur som helst blev det därför citysallad till middag, lite tid i solen och lite vila. Det var min fredagskväll.
 
// Elaine 

Smycken från River Island

 
Örhängen - 39 kr (ord.149 kr) / Halsband - 29 kr (ord. 99 kr)
 
Jag är jättexalterad varje gång jag är i Stockholm och går in på River Island eftersom de har alltid så mycket fint på deras hemsida. Men det enda som jag hittade när jag var där förra veckan var dessa smycken. Bra rabatterat och snyggt. 
 
// Elaine
 

För billigt - Tips!

 
Jag kan inte förstå det! - Den här badrddräkten som jag beställde från Gina (Jag betalade 176 kr) är nu på rea för ynka 49 kr!! Den kostade till en början 349 kr. Antagligen sålde den inge bra och varför ingen inte vill ha denna fattar jag inte alls. Men det är väl för att jag har en annorlunda stil när de kommer till kläder än andra
 
Hur som helst råder jag folk att våga lite mer och passa på att beställa världens snyggaste baddräkt nu!
 
// Elaine

7/7-16 Pappas födelsedag

 
 
Idag har jag jobbat från 7-14. Men jag kom inte från jobbet förrens halv 3 och det var jag lite bitter över då jag hade tänkt att hinna hem och plugga och sen ville jag hem eftersom jag jobbade till 21 igårkväll. Hur som helst blev det lite pluggat ändå när jag kom hem - men bara i en timme ungefär.
 
Men till middag blev det pizza eftersom att det är pappas födelsedag idag. Jag kör som vanligt på fyrspizza.
 
// Elaine

Elf från Eleven

 
 
Elf har blivit mitt favoritmärke när det kommer till smink. Denna foundation med denna concealer och deras genomskinliga och matta puder änvänder jag hela tiden. Så jag gick in på Eleven och fyllde på förrådet lite när jag var i stan för några veckor sedan. 
 
På sommaren kan jag engltigt vilja ha något lättare på huden - som en BB-cream t.ex men när man jobbar inne funkar detta ändå.
 
// Elaine

6/7-16 Solig förmiddag & Kvällsjobb

 
I brist på  bilder - en bild på Mellvin från igår.
 
Ikväll har jag jobbat från 15-21. Men före det var det så varmt och soligt så jag satt ute på balkongen och såg näst sista avsnittet av Project Runway (säsong 13), åt lunch, redigerade bilder och lyssnade på podcast. Det hade därför varit bättre om jag hade varit ledig idag för idag hade jag velat hoppa i havet - till skillnad från igår.
 
// Elaine

Outfit 5/7-16

 
 
Topp - New Yorker / Jeans - Lindex / Örhängen - Glitter / Solglasögon - New Look / Flipflops - Primark
 
Klädvalet för en dag vid badet igår.
 
// Elaine
 

Två roliga pudlar

 
 
Igår möttes jag av en hund som stod i badkaret och blev så exalterad när han såg oss att han gjorde ett jättesprång ner från badkaret och kom springandes möt oss - alldeles blöt. Men han fick hoppa i badkaret igen men sen efter såg han så söt ut inlindad i en handduk för att torka - så ja jag kunde inte låta bli att fotografera det. Den andra pudeln satt och tittade på under ett bord. Haha. De är för roliga de där två pudlarna.
 
// Elaine

5/7-16 Lunch vid havet utan ett dopp

 
Idag har jag varit ledig från jobbet men hade istället en körlektion. Efter den hämtade sen Niclas upp mig och så åkte vi till en badstrand. Jag var hungrig så jag åt en sallad till lunch. Dock kom det olägligt nog massa moln samtidigt som vi kom dit så det var inte så varmt. Därför vågade vi inte doppa oss i havet utan åkte istället hem till Niclas och badade badtunna istället.
 
Så ja, 5:e juli och än har jag inte tagit första doppet för i år på ritkigt...Jag trodde att det skulle bli av idag.
 
// Elaine
 

Replay

 
Replay- 1199 kr.
 
Det är inte ofta som jag fastnar för ett dyrt märkesplagg i en butik. Men nu har jag gjort det och den är denna tröja från Replay. 
 
// Elaine

4/7-16 Jobb med lock i örat

 
SÄSONG 13
 
Idag har jag jobbat från 9-19. Jag trodde att öronvärken hade börjat försvinna men där fick jag för att idag har det kännts som att jag haft rejält med lock i ena örat. Så jag har hört sämre och haft ont. Nu börjar jag nästan bli galen på det. Ett tag hade jag ont i huvudet också och när jag kom hem och inte hade ätit någon middag var jag vrålhungrig. Därför blev det ingen kvällspromenad idag som jag hade hoppats på. Istället såg jag ett avsnitt av Project Runway.
 
//  Elaine

Turkosa träningstights

 
 
 Kappahl - 176 kr (ord. 299 kr)
 
 Det har blivit mycket turkosa och blå plagg/accessoarer både shoppade och burna den senaste tiden. Men turkost är helt enkelt den härligaste färgen på sommaren. Därför älskade jag dessa träningstights när jag såg dem. Jag tänkte dock inte på att jag inte har någon turkos tröja att ha till.
// Elaine

Musik: Måndagspepp

 
 
Jag behöver lite måndagspepp för att börja veckan...
 
// Elaine

3/7 - 16 - Söndagslyx med Tacogratäng

 
Idag har jag varit ut och övningskört. Äntligen igen. Sen gjorde Niclas och jag som igår - lagade mat och tittade på King of Queens (Masterchef och lyxfällan) på eftermiddagen/kvällen. Idag blev det tacogratäng med tomater i gjord på lättcrème fraiche med tacosmak (som gjort för tacogratäng) och med nachochips på toppen. Dock misslyckades vi ju där då de blev brända. Men det blev gott!
 
 
// Elaine

Mörka, matta läppar

 
Jag provade det ett av de nya matta läppstiften (liquid lipstick) som jag köpte igår. Jag betalade bara 20 kr/st och med tanke på det är jag nöjd över att jag nu också har ett snyggt matt läppstift. Det har ju varit så populärt i sminkvärlden den senaste tiden och jag kände -bättre sent än aldrig. Sen sitter det kvar trots att man dricker och äter lite. 
 
Läppstiftet kostade mig 19 kr och kommer i från mräket Glam. Jag är lite sur över att läppstiftet hamnade upp och ner på andra bilden men jag publicerar detta ändå.
 
// Elaine

Försök till subwaymackor

 
Igår försökte Niclas och jag oss på att göra subwaymackor till middag.
 
// Elaine

2/7-16 - Dagens shoppingskörd

 
Idag har jag och Niclas haft en ledig lördag. Den började med att jag släpade med Niclas till ett klädvarhus. Där resten av befolkningen var - såklart på grund av semester, löning förra helgen och regn anatar jag. Men det ända som jag handlade var dessa skönhetsrelaterade grejer. Kanske köpte jag för billiga saker med tanke på att allt bara kostade 184 kr Totalt. Men Niclas hittade i alla fall en ny T-shirt.
 
// Elaine
 

Outfits Juni 2016

 
 Här är mina outfits från Juni. Favoriterna är de två första.
 
// Elaine

1:a Juli 2016 - Fedagskänsla

 
Äntligen fredagsmys och äkta fredagskänsla! Jag jobbade från 9-19 och jag har börjat få ont i öronen så är rädd för att det är någon inflammation... Men annars var det en bra dag på jobbet. Både Josefin och Frida jobbade. Frida, jag och en ny Frida hade dessutom lunch tillsammans. Det är inte ofta det händer. 
 
Sen så fick jag en kommentar idag som gjorde min dag och det var: "Tack för att du är så hjälpsam" det värmer när man jobbar inom service och är så trevlig om dagarrna att man råkar ta ut sin frustration på de nära omkring sig... 
 
// Elaine 

Outfit 28/6-16 Silver & Denim

 
 
Örhängen - Cubus / T-shirt - Vero Moda / Kjol - H&M (Second hand) / Cardigan - Only /Skor - Converse / Väska - Forever21 / Solglasögon - New Look /
 
Här är min outfit från i tisdags. Allt utom väskan är reafynd. Den köpte jag på Forever21 i London (likså solglasögonen) och skorna är jag riktigt nöjd över att jag köpte på en outlet på Vinging line.
 
// Elaine

Lila blom

 
 
Vi börjar Juli med lite blombilder här inne idag.
 
// Elaine
 

RSS 2.0