Agnes kväll

 
Idag har jag försökt att plugga, tagit en promenad med mamma och på kvällen kom Niclas på middag. Det belv en av mina favoriträtter. Sen åkte Niclas hem och mamma och jag såg på Så mycket bättre. Jag brukar sällan titta på det men ikväll var det ju Agnes kväll så då var jag tvungen att titta.
 
Jag har ju alltid älskat Agnes musik och inte minst sen jag var på hennes releasfest förra året. Alla låtar är så fina och hon är så jordnära. Speciellt fick man se det i kvällens program och det var roligt att höra henne berätta om hennes höjdpunkter och låtar i sitt liv, utifrån hennes perspektiv. Det skulle vara så kul att vara hennes kompis, tror vi skulle ha passat ganska bra ihop.
 
// Elaine

Outfits November 2013

 
Här är 10 outfits för November månad. Skjortor, svarta jeans och boots har varit månadens nyckelplagg.
 
 Så jaha, då var det en ny månad snart då, den sista på 2013. Redan?!
 
// Elaine 

Amisu

 
Jacka från Amisu i oreange och svart mönster tillsammans med en dragkedja i koppar. 199 kr ( rea) New Yorker.
 
Denna coola jacka hittade jag på New Yorker i torsdags. Prissänkt och urfin som den var var jag bra nära på att bli 199 kr fattigare men den fanns sådan tur inte i min storlek. Men straxt efter trodde shoppinggalningen inom mig att hon ändå skulle få spendera 199 kr fast på ett par guldiga byxor - men där hade jag också tur, de fanns inte heller i min storlek. Phu. haha
 
// Elaine 
 

29 November 2013

 
Idag har jag försökt få in ännu mer franska i huvudet, eller kanske mer repetera det som så här långt finns i huvudet. Jag ska som alltid göra mitt bästa inför tentan i alla fall, sen får det går som det går...
 
Annars så har jag ätit räkmacka till middag och mamma kom hem med en adventsstjärna till mitt fönster. Nu på kvällen har jag också träffat Niclas en snabb stund.
 
// Elaine

Outfit 28 November 2013

 
Skjorta och jeans - H&M / Boots - Deischmann / Örhängen - Pieces / 
 
Gårdagens och novembers sista outfit har vi här. Jag invigde mina nya boots, de fungerade bra. Fick dock lite skavsår men det hade jag redan lite innan. 
 
// Elaine

Skönhetsshopping

 
Garnier 79 kr / Nivea - 19 kr / H&M - 19 kr 
 
Här är gårdagens skönhetshopping. Jag känner att jag behöver återfrukta min hud lite bättre nu när det blir vinter så jag tänkte prova den här anssiktskrämen från Gariner, jag har peelingen i samma serie. På samma gång köpte jag dessa ansiktsmasker. En peel-off 2 in 1 för blandhy och en luignade blåbärsmask.
 
// Elaine 

28 November 2013

 
Trots allt måste man ju vara glad och le, annars känns bara allt tråkigare.
 
Imorse hade jag min näst sista lektion, den både hjälpte och stjälpte mig. De senaste dagarna har jag försökt förstå franskan i helhet bättre men det är inte roligt när man sen ändå inte har förstått på lektionen. Men det handlar om att det är så mycket att förstå och kunna utantill. Det känns inte bra inför tentan. Jag är faktiskt rädd (om man kan säga så?), rädd för att inte ha kontroll.
 
För att tänka på lite annat strosade sen jag på stan hela eftermiddagen, för att kika efter julklappar bland annat. Jag gick i 3, 5 timmar och när jag kom hem värkte benen men då stack jag på träning. Värken släppte under träningen, men nu är den tillbaka.
 
// Elaine

Funny bags

 
Roliga väskor
 

Charlotte Olympia lucite purse, 9 200 SEK / KOTUR clutch, 4 285 SEK / Betsey Johnson shoulder bag, 580 SEK / Cross body, 245 SEK / Cross body, 105 SEK
 
Snaccka om roliga väskor! Jag bara ÄLSKAR telefonväskorna och den mörkbruna ugglan!
 
// Elaine

5 Festliga plagg

 
Trikåtopp

Trikåtopp - från H&M

http://www.hm.com/se/s/067MXU

En vid, utställd topp i trikå med genombruten spets upptill. Toppen har tunna axelband och ett utskuret parti fram. Runt skuren nedtill med något längre bakstycke. ONLINE EXCLUSIVE.

H;amp;Mwww.hm.com
Draperad topp

Draperad topp - från H&M

http://www.hm.com/se/s/0677I2

En ärmlös topp i skir, glittrande trikå. Toppen är djupt v-ringad och har ett omlottlagt, draperat framstycke. Mudd nedtill. ONLINE EXCLUSIVE.

H;amp;Mwww.hm.com
Bandeauklänning

Bandeauklänning - från H&M

http://www.hm.com/se/s/0677J3

En kort, figursydd bandeauklänning i vävd kvalitet med struktur. Klänningen är avskuren i midjan och har förstärkta volanger i ena sidan. Dold dragkedja bak och silikonkant upptill för att hålla klänningen på plats. Fodrad. ONLINE EXCLUSIVE.

H;amp;Mwww.hm.com
Spetsklänning

Spetsklänning - från H&M

http://www.hm.com/se/s/066C1H

En kort klänning i genombruten spets. Klänningen har korta, transparenta ärmar och avskuren i midjan. Dragkedja bak och lätt utställd nederdel. Fodrad.

H;amp;Mwww.hm.com
Läderkjol

Läderkjol - från H&M

http://www.hm.com/se/s/065O0Y

PREMIUM QUALITY. En kort kjol i läder med metalliccoating. Kjolen är diagonalt skuren fram med en omlottlagd öppning nedtill. Dold dragkedja bak. Fodrad.

H;amp;Mwww.hm.com

Outfit 23 November 2013

 
Skjorta - Gina Tricot / Jeans - H&M / Boots - Deichmann / Örhängen - Pieces /
 
Den här outfiten hade jag i lördags, dock har jag inte haft tid att lägga upp den förrens nu. Skorna ( som jag faktiskt inte använda sen ändå eftersom jag hade glömt att spraya dem) tillsammans med skjortan och jeansen ger en rolig skogshuggarinspirarad look. haha.
 
// Elaine 

Ovanliga tvillingar

 
 
Jag såg denna dokumentär här om dagen. Den handlar om tvillingarna Abbey och Brittany som delar kropp. De har en varsin hjärna och styr varsin halva av kroppen. Det är riktigt hägtigt och farscinerande hur de fungerar. Det måste ju hela tiden sammarbeta med varandra. När de kör bil styr den ena pedalerna och den andra växlar. Så de är väldigt synkroniserade trots att de har olika hjärnor. Mycket imponerande!
 
Hur som helst tycker jag att de verkar som två jättehärliga personer!
 
// Elaine 

26 November 2013

 
En bild jag tog igår, när jag var ute och gick..
 
Gårdagen var lika som i måndags. Jag försökte plugga, tog en promenad och var på Skivstång på kvällen. Dock mår jag inge bra ängående plugget till tentan nu. Jag är så överväldigad av det och jag känner verkligen att jag inte hinner med allt som jag behöver.... Men ändå blor jag så trött.
 
// Elaine

Beiga boots

 
Deichmann 399 kr (ord 499 kr)
 
Det var de här bootsen som jag köpte på Deichmann i förra veckan. Jag har nu bestämt mig för att behålla dem. Jag ville ha ett par låga vinterskor ( min garerob består mest av klackar) att ha nu och i vinter. Dock trodde jag att hela skon skulle vara fodrad men det var den bara upptil, därför köpte jag hem dem för att prova med socka eller sula i hemma. Dock får vi se om det blir för kallt ändå, det återstår att se.
 
// Elaine 

Lejonet 2014

39 kr 
 
Ja snart är det ju ett nytt år (även om det är lite mer än en månad kvar) och därför passade jag på att köpa denna bok här om dagen då det endast fanns ett exemplar för varje stjärntecken. Jag hade en liknande bok här för något år sedan där det stod om varje vecka men det hann jag inte med i (känns som ganska bortkastat med pengar då den inte går att läsa igen).
 
Men i denna står det bara om varje månad, plus lite andra roliga saker så den kändes värd pengarna. För hur mycket man än tror på det här tycker jag att det är en rolig grej. 
 
// Elaine 

25 November 2013

 
Idag har jag försökt att plugga hela dagen men ärligt talat är det väldigt mycket så just nu känns allt ganska mörkt... Jag var i alla fall iväg på ett träningspass så jag fick röra lite på mig nu på kvällen. Nu efter en dusch blir det CSI.
 
// Elaine

Hemska pälsindustri

 
 
Usch vad jag mår dåligt när jag ser denna videon ( se den inte om du är lika känslig som mig). Pälsindustrin får ju en att må illa. Hur kan man vara så hemsk mot djur?
 
T ex när jag såg en mössa i en butik men sen såg att det var en äkta pälsboll på den slängde jag ifrån mig den. Jag ser bara torterade djur framför mig.
 
// Elaine 

Avokado, vitlöksbröd och ägg

 
Igår jobbade jag kväll och jag var tydligen riktigt trött efter det för jag bara sov och sov hela morgonen, utan att bli väckt av något nästa. Innan jag gick och jobbade i går pluggade jag men idag måste jag försäka lägga i en högre växel.
 
Frukost denna morgon belv i alla fall avokado, ägg, yoghurt och vitlöksbröd. Jag hár aldrig ätit avokade till fukost förrut men hur som helst gillar jag den mjuka konsistensen.
 
// ElainE

Golden Aztec

 
Golden Aztec
 

Sequin dress, 780 SEK / BCBGMAXAZRIA leather sandals, 1 485 SEK / Black handbag, 9 865 SEK / Clip earrings, 200 SEK / Rimmel black mascara, 82 SEK / Bobbi Brown Cosmetics nail polish, 120 SEK
 
Jag brukar inte använda så mycket Aztekmönstrat men denna klänning var faktiskt väldigt snygg! Sen skulle jag matcha den med guld guld guld. Det kan nästan inte bli för mycket av det ;) haha
 
// Elaine 

Frost

 
Idag är det lika fint som igår, med sol och frost. Dock är min dag planerad med aktiviteter inomhus. Annars har min morgon börjat med en god frukost.
 
Igår tog og jag förövrigt bilderna över. Det var mammas idé att ta kort på den här blomman och det blev faktiakt riktigt fint.  Den första bilden skulle ag nästan kunna framkalla och ha som tavla.
 
// Elaine

23 November 2013

 
Så här kallt och fint har det varit idag.
Nu måste ju nästan snön komma snart...
 
Den här kvällen har spenderats med lite plugg och pizza med Niclas och hans familj, ett avsnitt av Big bang theory och ett parti quizkampen.
 
// Elaine

Morotskaka

 
Där slank en halv liten morotskaka ner. Morotskaka är tillsammans med kladkaka, någon paj eller tårtbit det godaste inom bakväg enligt mig. Framförallt lussebullar, pepparkakor och munkar lockar mig inte alls. Men sen får det inte bli för ofta av något.
 
Annars så har jag varit och tränat imorse - ett corepass som kändes lite extra tack vare träningsvärken från onsdagens skivstån och intervallpass. 
 
// Elaine

Project Runway 11

Från toppen: Stanley, Michelle, Patricia
 
Det var ju redan förra veckan som finalen av Project Runway var men jag tänkte ändå kommentera kollektionerna lite:
 
Min favorit var Stanleys Kollektion, även om jag gillar Michelle. Jag gillar att Patricia blandar in sina rötter men det blir bara för mycket så jag klarar inte av att se det. Domarna älskade det dock (?!) och tyckte inte om Stanleys kollektion. Ja där ser man. Jag skulle då inte klarat mig i Project Runway. Haha. Jag vet att det handlar om nytänkande men enligt mig tar Patricia det för långt. Jag förstår mig inte alls på Patricias huvudbonader.
 
Vilken kollektion gillade ni?
 
// Elaine 

Fredag 22 November 2013


 
Idag har jag försökt att plugga hela dagen (tiden och dagen försvinner så fort då bara). Sen innan solen gick ner tog jag en paus och tog en springtur/promenad. Efter det var jag och handlade och gjorde gucamole till tacosen. Jag har aldrig gjort det och bara ätit det förrut. Men den blev ganska bra.
 
Nu kollar jag lite på idol ( herregud vad borta jag känner mig, jag har inte sett någon fredagsfinal denna säsong). Ärrligt talat är det ganska tråkigt, men ikväll gillade jag en låt. På samma gång springer jag mellan franska böckerna.
 
På tal om franskan så har jag fått reda på att jag klarade båda tentorna i fonetik som jag skrev förra veckan. :) Phu vilken lättnad (även om jag fasar ännu mer för nästa tenta...
 
// Elaine

Outfit 21 November 2013

 
Tröja - H&M / Boots - Ellos /  Jeans - Serious Sally /Ring - Jonas Hallberg / Väst - H&M / Örhängen - Cubus 
 
 Igår hade jag min fina tröja med paljettkrage. Jag älskar den!  
 
// Elaine

Min status nu

 
Just nu är jag trött, stressad över franskan och irriterad på en så fånig sak som att jag fastat på en bana på Candy Crush i flera veckor. Jag har snart klarat av hela spelet, vilket snart ha tagit ett år. (haha). Men jag får ingen ro förens hela spelets ( ca 300 banor ) är slut.
 
Sen vill jag att snön ska komma, det är så mörkt både in och ute hela tiden nu. Dagen försvinner så fort. Men jag har inga problem med kylan och att det inte är sommar. Jag förstår faktiskt inte folk som måste åka utomlands hela tiden på vintern. Varför inte njuta av alla årstider?
 
Därför känns min blogg så tråkigt nu tyvärr. Jag är ledsen för det, jag försöker bättra mig. Till en ny läsare som lämnade en kommentar häromdagen vill jag säga att det var roligt med en kommentar och jag ska hålla franskan uppe :) 
 
// Elaine 

21 November 2013

Niclas pudel Mellvin och jag på ett hörn.
 
Idag har jag varit i skolan för en lektion. Sen nu på kvällen har jag suttit och pluggat. Niclas och hans skola har en spelning på en bar och bistro men den börjar nu på kvällen, hade jag haft ork hade jag åkt dit. Men han vet att jag stöttar honom ändå.
 
Sen imorse såg jag min framtida toypudel! Han kom springades så där sött som små hundar gör brevid sin matte i en grön väst. Sen stod de och väntade på bussen och då kollade han/hon på mig som om han också "kände igen mig" så jag ville bara krama den. Han liknade faktiskt Mellvin ( Niclas hund) ganska mycket. Sen när bussen kom vågade han inte hoppa på. Haha. Så sött, det var höjdpunkten på min dag.
 
// Elaine 

Loréal och Depend

Loreal och depend
 
Igår målade jag naglarna med mitt nya nagellack från Loreal. Dock tror jag att det får bli ett vitt lager under nästa gång för att få glansen att synas mera.
 
// Elaine 

Ny torsdag

 
Ja då var det en ny dag då. Tiden går rysligt fort nu. Regnar gör det idag. Saknar kylan och frostenfrån igår
faktiskt. När kommer snön tro? 
 
// Elaine

20 November 2013

 
 
Ser man att mina naglar blänker rosa?
 
Vilken dag! Jag jobbade mellan 8 och 14 idag, var ganska slut efter det. Men när jag kom hem satt jag mig ner med franska. Jag kämpade febrilt i fyra timmar och efter det drog jag och tränade ett skivstångsintellvallpass. Fyfan vad tung och så trött jag är efter denna intensiva dag. Nu känns dock allt såklart väldigt härligt! 
 
Nu ska jag säga god natt till min Niclas innan jag somnar.
 
// Elaine

Filt

 
Den här filten som egentligen bara är ett fleectyg pryder nu min säng. Det är jättesött med fjärilarna. Dock är färgen mycket bättre på första bilden men på sista ser man mönstret bättre.
 
// Elaine 
 

19 November 2013

Bild från i söndags.
 
Idag har jag pluggat och jobbat. Gjorde ett kapitel i franska grammatiken och sen jobbade jag från kl.3 till 9. Så idag har jag kännt mig effektiv även om jag gärna hade hunnit med mer franska imorse. Typiskt mig, haha.
 
// Elaine

Oasis

 
Oasis
 
 

Oasis black dress, 640 SEK / Oasis sleeveless dress, 375 SEK / We Are Handsome one piece swimwear, 1 380 SEK / Oasis crossbody handbag, 275 SEK / Oasis gold bracelet, 480 SEK / Oasis stud earrings, 105 SEK / Oasis flower ring, 85 SEK
 
Jag hittade till Oasis när jag googlade efter en accessoar. Det fanns minst sagt vissa söta grejer där. Inte så matchande dock kanske men mycket fint. Baddräkten var ju riktigt cooloch klänningarna söta. Sen var klocka väääldigt fin och speciellt!
 
// Elaine 

Deichmann

 
Igår var jag till skoaffären Deichmann och kikade på ett par skor som jag hade sett på nätet. Jag köpte med dem hem för att prova ( 2 månaders öppet köp var bra) men jag har fortfarande inte bestämt om jag ska ha dem kvar. Dett är så svårt att hitta varma vinterskor och speciellt som passar mig.
 
// Elaine 

Söndagskväll i November

 
Igåreftermiddag åkte jag till Niclas. Jag kom fram precis innan solen hann gå ner (vid dem här tiden) och välkomnades utav den här vackra synen. Så min söndagskväll och måndagsmorgon spenderade jag där. Sen hade han skola idag med innan det åt vi "hotellfrukost" som han får på skolan. Det var mysigt.
 
På vägen hem var jag till en affär som jag hade tänkt besöka och nu sitter jag här redo att plugga fransk grammatik innan träningen börjar ikväll och middagen nalkas.
 
// Elane

Eyeliner

 
Jag köpte den här eyelinern förra lördagen när jag var på butiksminglet. Jag gillade hur den var glittrig men inte bara massa glitter utan ändå gör ett streck liksom. Sen kostade den 45 kr.
 
// Elaine 

Blommigt med silverdetaljer

 
Skjorta - Cubus / Jeans - Serious Sally / Boots - Ellos / Halsband - Guldfynd / Örhängen - Cubus / Rng - gammal

Detta hade jag på mig i förra söndagen när vi var till mormor och morfar. Skjortan måste jag nog säga är ett av mina absoluta favoritplagg!
 
// Elaine 

Scones

 
Idag blev det scones till frukost. Plus ägg, choklad och yoghurt och för att inte glömma solsken!
 
// Elaine

Lördagkväll

 
Mamma och jag har haft lite myskväll med lasagne till middag. Sen fick jag för mig att jag skulle ha glass men jag fattar inte varför jag skulle ha chokladglass.. Jag tycker ju inte om det, eller kakdeg. haha. Det var nog brownibitarna som jag ville åt, och de var ju "många"... haha.
 
 // Elaine

16 November 2013

 
Imorse var jag på en föreläsning om träning utav en sjukgymnast och efter det testade jag på hans träningspass som hette Soma Moves. Det var lite yogaaktigt och ganska krävande, inte riktigt min träningsstil dock. Sen pluggade jag lite och så tog mamma och jag en promenad (därav bilderna) .
 
Nu har jag precis sett reprisen på finalen av Project Runway och ska jag försöka plugga lite mer! 
 
// Elaine

Neon

 
Jag har ju inte riktigt haft tid att uppdatera tidigare i veckan på grund av tentaplugget så därför kommer outfitbilder nu. I alla fall:
 
När jag var iväg på fest förra lördagen var temat Rave, jag försökte göra vad jag kunde med det och slänga på mig starka färger. Jag färgade topparna rosa med hårfärg, dock inte så bra när det regnade ute. Fast mitt paraply matchade tröjan. haha. Men mest kände jag mig som att jag kom från 80-talet. 
 
// Elaine 

15 November 2013

 
Idag har jag städat hela rummet och rensat garderoben (20 plagg rensade jag ut plus ett ton med smink). Jag har också försökt tagit mig i kragen och slagit upp lite franska ord. Jag har nämligen en ordlista på nästan 4000 ord att slå upp och många av dem är nya och ska läras in. Bara det gör mig stressad. 
 
Nu ska jag ha fredagskväll med detta på bilden över och sen funderar jag på att se filmen " Never let me go". Jag läste boken i 2:an på gymnasiet och det vore roligt att se den, även om den var ganska sorglig och dyster ( en dystopi).
 
// Elaine

Veckans outfit

 
 
Skjorta - Gina Tricot / Jeans - Serious Sally / Boots - Ellos / Ring - Guldfynd by Kenza / Örhängen - gamla 
 
I Måndags invigde jag min nya skjorta. Nästan samma outfit hade jag sen också i onsdags, fast med andra skor. Så ja det här blir veckans outfit eftersom att jag annars varit hemma och då har jag inte varit speciellt klädd.
 
// Elaine 

14 November 2013

 
 
Usch den här dagen blev inge bra. Jag har inte orkat gjort någonting alls. Jag hade tänkt börja plugga grammatik som bara den men jag kände mig så trött från den långa dagen igår. Istället försökte jag börja läsa en fransk bok och äta vindruvor, (författaren fick nobellepriset 1957) men jag orkade bara med några få sidor.
 
Det enda nyttiga som jag har gjort idag är att jag orkade ta mig iväg på träning nu på kvällen, dagens ansträgning.
 
// Elaine

Rebecca Stella

 
599 - 799 kr Nelly.com 
 
Rebecca Simonssons kollektion för Nelly släpptes idag och utav den gillar jag dessa klänningar. Det är speciellt färgerna och glittret som gör det, annars hade modellerna inte tilltalat mig så mycket.  Men det mesta som Rebecca designat för Nelly känns lyxigt, och det gillar jag. Förra året fanns det mycket mer som jag gillade.
 
// Elaine

Tentadag

 
Imorse gick jag upp kl.5 för att ta mig iväg och skriva en skriftlig fonetiktenta kl.8. Jag var otroligt trött innan den började men jag tog mig igenom den i alla fall. Dock kan den ha gått hur som helst... Sen kom jag ut till en solig och klar novemberhimmel och promenerade till skolan. Efter lunch föredrev jag väntetiden inför nästa tenta kl.3 med att bara prata bort nerviositeten med Maria, Joesfina, Sevana och Sigrid. Men sen var det då dags för nästa muntliga tenta. Den kan liksom den andra ha gått precis hur som helst känns det som.
 
Sen hade jag planerat att åka hem och bara pusta ut men istället gick några av oss från kursen och fikade. Vi var fyra tjejer och tre killar. Det var trevligt och avkopplande efter en så lång dag. Jag valde som ni ser äppelpaj med vaniljsås, lite rolig middag. Haha 
 
Men nu ska jag bara göra ingenting resten av kvällen! 
 
// Elakne

Quiltat och paljetter

 
Primark 
 
Jag hittade den här snygga jackan på Primarks hemsida. Synd att Niclas ska till London i Januari och inte nu. I så fall hade han gärnat fått köpa den här till mig ;) haha
 
// Elaine 

12 November 2013

 
Idag har jag pluggat inför tentan imorgon. Hela dagen gick väldigt fort men jag kännner mig ändå inte nöjd... usch tentor är jobbigt, jag har ju dessutom två imorgon. Det kommer bli en jobbig dag.
 
Nu har jag i alla fall tagit ett bad  med melonbadsalt och gjort en ansiktsmask. Det kändes som det behövdes men jag vet inte om det var så avkopplande ändå. Det är verkligen inte kul att tänka på morgondagen alltså. 
 
// Elaine

Te passe pas de moi

 
 
Vd tycker ni om denna låt? 
 
// Elaine

Te efter en kall höstdag

 
Ja jag sa ju att det inte skulle bli mycket bloggat de närmsta dagarna men jag har svårt att hålla mig ifrån det. haha. Så här kommer en liten snabb uppdatering: Under dagen har jag haft en grammatiklektion (gick inte alls bra) och så försökt plugga lite mer till tentan men grammatiken tog upp den mesta av tiden. Imorgon blir det dock bara reptetion inför tentan! 
 
Nu på kvällen var jag på ett jobbigt träningspass och nu ska jag dricka en kopp te. Det var ju så kallt ute idag. Snart är vintern här. 
 
// Elaine

Söt, mysig tröja

Från Fokiwa.com 
 
OMG så himla sött tröja! Jag bara älskar blommorna och detaljerna. Sen vill jag ha en sån här i gosigt tyg. Hade den funnits i sverige och i en mer användbar färg hade jag slagit till direkt! 
 
// Elaine

Måndag 11 November 2013

 
Vacker solig och kall dag utanför fönstret, dock är det redan väldigt stressande för mig. Så här ser jag i alla fall ut idag. Nu ger jag mig in i pluggbubblan.
 
// Elakne

Smörgåstårta hos morfar

 
Oj vad allt snurrar i mitt huvudet. Jag är verkligen påverkad och stressad utav tentan nu i veckan. Så jag tror inte att jag kommer uppdatera så mycket tills att tentan är ur vägen (i alla fall tills omtentan om det blir så). Dock så har jag lite tidsinställde inlägg som kommer upp de närmsta dagarna medans jag pluggar fransk fonetik för fullt.
 
Hur som helst så har jag varit till mormor och morfar idag och ätit smörgåstårta. Den var supergod! Dock satt jag och pluggade nästan hela tiden och när jag kom hem fortsatte jag fast att jag var helt slut. Jag vet att det kanske inte var någon vits med det men jag hade inget att förlora och NU får jag vila.
 
// Elaine

Violblommor

 
Idag är det ju farsdag. Vi firar det enkelt så pappas farsdagspresent är dessa karameller. 
 
// Elaine

Tjej och shoppingkväll

 
Igår pluggade jag på eftermiddagen och sen var mamma och jag ner på en tjejlväll på en butik, innan middagen. Det var snacks, mingel, kampanjerbjudanden, annan försäljning och fotmassage. Jag fick fotmassage, träffade på en gammal lärare och handlade lite. När man handlade fick man det här. Det är den bästa "goodiebagen" jag fått.
 
Sen var jag hem och åt en god middag innan jag åkte på fest med Niclas. Min kväll blev dock som vanligt kort. 
 
// Elaine

Kopparkedja

 
Gina Tricot 32 kr (ord. 129 kr) 
 
Jag sprang (förrutom på skjortan) på detta rosé/koppararmband på Gina Tricot i söndags. Är det rea så.. Dock köper jag bara sånt som jag hade köpt om det inte hade varit rea. Men jag handlar ändå sällan till ordinarepris. 
 
Jag bara älskar detta armband och på inte tal om priset!
 
// Elaine 
 

Core och nya träningsskor

 
Så då har jag varit iväg på ett corepass. den här gången var det riktigt tungt av någon anledning...
 
Annars så invigde jag mina nya träningsskor idag. De var bra men det tar nog ett tag inna jag vänjer mig med dem, det är ju liksom inte lika mycket gung i dessa som i mina löparskor, ävrn om man ska kunna springa i dem.
 
Nu ska jag ta en dusch och sen äta lunch! 
 
// Elaine

Tentapluggat

Min söta och hjälpsamma kille! 
 
Hela dagen idag har jag tentapluggat. Från kl 10 på morgonen. Jag förstår inte var tiden tar vägen när jag sitter med det där. Niclas kom i alla fall på kvällen och hjälpte mig att förhöra mig. Vi åt också middag och såg kort som pappa tog i USA. Det fanns vissa häftiga bilder.
 
Annars hade jag tänkt att ta en springtur idag. Jag vaknade av att solen sken in genom fönstret så var riktigt bestämd på det. Men så började det regna och plugget tog över och nu ska jag koppla av en liten stund innan jag somnar.
 
// Elaine
 

Outfit 7 November 2013

 
Tröja - Vero Moda / Jeans - Serious Sally / Boots - Ellos / Örhängen - Mint, Nelly / Ring - Lindex / Armband - present.
 
Här är gårdagens outfit. Det tråkigast med den här tiden på året är att det blir mörkt så fort så det är svårt att få ett bra ljus på bilderna överhuvudtaget. Sen tappar jag också energin när det blir mörkt på eftermiddagen. Det här var tyvärr det bästa jag kunde åstakomma igår.
 
// Elaine 
 

La vie simplement

 
 
Den här franska sångaren har faktiskt några bra låtar, som dessa. Han sjunger ganska tydligt så den andra låten tycker jag är rolig att lyssna på, dels för franskans skull men också musiken. Sen jag träffade Niclas har jag börjat gillat gitarr mer och mer. Men såklart är det franskan som gör att jag lyssnar på det här. Det är otroligt hur svårt det franska språket är, men också otroligt hur vackert det är.
 
// Elaine

7 November 2013

Bild från www.shemagasin.ca. Fina Paris och eiffeltornet! Oavsett vad jag tycker om franska nu efter allt så älskar jag fortfarande Paris, kommer alltid att göra det.
 
Ikväll har jag kännt mig så himla trött och orkeslös. Jag var iväg på en grammatiklektion på morgonen, efter det uträttade jag ett ärende på stan och sen for jag hem. Men sen så slog tröttheten till efter lunch. Jag hade tänkt att plugga mycket men jag hann bara läsa några sidor. Sen tog jag mig i alla fall iväg på ett träningspass ihop om att få upp energin. Men det hjälpte inte, jag var lika slut under passet och nu efter. 
 
Nej nu ska jag bara bädda ner mig och hoppas på att morgondagen blir en bättre dag.
 
// Elaine

Rutigt

 
Gina Tricot 125 kr (ord 249 kr)
 
När jag och Niclas gick och kikade i lite affärer föra bion i söndags lyckades jag hitta den här skjortan inom loppet av en halvtimme. Jag har provat och funderat på att köpa den förrut men så blev det så mycket annat handlat att jag kände att det var mest ekonomiskt att strunta i det. Men så hängde den där på rean, endast två ex kvar och mina storlekar - då kunde jag inte strunta i det!
 
Nu har jag nästan min flanellskorta som jag letat efter ett tag. Det ser i alla fall ut som en sån. Men sen gillar jag broderiet på båda sidorna. På tal om utseendet så måste jag säga färgerna på första bilden inte alls blev bra. Andra bilden mycket stämmer bättre.
 
// Elaine 
 

Outfit 6 November - Leo and black

 
Tröja - Gina Trciot / Jeans - Serious Sally / Skor - Deichman / Jacka - Freequent / Armband - H&M / Örhängen - Pieces.
 
Igår tog jag på mig min gamla leopardtröja. Det känns som jättelänge sen jag köpte den. Sen tycker jag att det är snyggt med ett armband på varje arm, det blir roliga detaljer.
 
// Elaine

Onsdag 6 November 2013

 
Den här gamla franska låten lärde jag mig refrängen på för sisådär fyra-fem år sedan.
 
Idag var jag i skolan och övade uttal på morgonen. Efter det tog jag sällskap med Sevena en bit på väg hem och sen när jag kom hem åt jag lunch. Sedan dess har jag pluggat grammatik och tagit en paus för en god middag. Men nu ska jag sätta mig och kollar på lite franska klipp eller serier. Jag får passa på att göra det innan uttalstentan nästa vecka. Jag hade tidigare också tänkt att träna zumba idag men insåg att tiden inte riktigt räcker till nu.
 
// Elaine

Jeans och svart

 
Skjorta - H&M / Jeans - Serious Sally / Boots - Ellos / Örhängen - Pieces 
 
Detta hade jag på mig när vi var på bio i söndags men så använde jag det också igår. Så här är två dagars outfis ( 3:e och 5:e November). Jag invigde både skjortan och örhängena i söndags, älskar allt!
 
// Elaine

Skivstångspass

 
Oj så trött jag var imorse när jag fick gick upp till ett regnigt och mörkt väder (det känns nästan som vinter nu). Jag höll på att somna under den första viktiga lektionen, inte så bra. Jag piggnade i alla fall till lite efter lunch och då hade jag en liten grammatikkontroll. Sen nu har jag varit och tränat skivstång. Mer än så var inte min tisdag.
 
Nu blir det Project Runway! 
 
// Elaine

All black and blue

 
Black and blue
 

Topshop tall skinny jeans, 460 SEK / Bootie boots, 6 370 SEK / Forever New studded handbag, 300 SEK / Bangle charm bracelet, 1 050 SEK / NARS Cosmetics eyebrow cosmetic, 140 SEK / Gina Tricot / Toppar
 
Jag skulle mer än gärna vilja ha allt i detta kollage. Speciellt örhänga, halsbandet (så det passar mig!) och den söta väskan. Toppen såg jag inne på Gina förra veckan och drogs till direkt (finns även i fler färger)- Sen tycker jag att skorna var riktigt coola. 
 
Sen måste jag säga att jag tycker att det är riktigt snyggt att blanda silver och guld ibland!
 
// Elaine 
 

Outfit 4 November 2013

 
Blus - H&M / Jeans - Serious Sally / Örhängen - Pieces / Ring - Farmors gamla / Boots - Ellos /
 
Igår såg jag ut såhär.

// Elaine 

4 November 2013

Jag igår 
 
Idag har jag haft en grammatiklektion och försökt plugga lite mer efter det. Nu har jag också varit och tränat. Härligt som vanligt. Men nu väntar en dusch och ett avsnitt av CSI.
 
Den här veckan är det annars tentaplugg och träning som gäller.
 
//Elaine
 

3-årsdejt

Rolig min hand blev på tredje bilden.
 
Igårkväll var ju Niclas och jag på bio. Vi gick först och strosade i lite affärer en kort stund och sen innan bion började gick vi en loten promenad i kvällsmörkret. Så det blev en liten repris utav vår första dejt. Annars så regnade det hela kvällen men desto mysigare med bio.
 
När det kommer till film så såg vi den romantiska komedin "About time". Jag hade inte så höga förväntningar men blev därför positivt överraskad. Den var fin, handlade om livet och lite sorglig. Men sammtidgt en " Feelgood- film". Dock en aning lång men när man såg den på bio gjorde det ingenting alls.
 
// Elaine

Måndagssötis

 
Har ni sett en så söt kanin med en Nalle Puh-kläder?! Smådjur får mig att smällta, så gulliga!
 
Idag har jag fått lite sovmorgon men resten av dagen måste jag jobba jobba fransk grammatik.
 
// Elaine

3 November 2013

 
Imorse pluggade jag hela morgonen. Jag var faktiskt ganska sur hela förmiddagen om jag ska vara ärlig. Men så var det ju Niclas och min 3-årsdag så vi hade bokat in en biodejt på eftermiddag/kvällen så dagen blev genast mysig när jag fick träffa honom. Här över är en liten titt på dagens outfit, jag invigde både mina bya örhängen och jeansskjorta. Outfitbilder kommer så fort som möjligt.
 
// Elaine

Pärlemorskimmer

Nagellack - Loreal 29 kr / Underkläder - Lindex 125 kr.
 
I trosdags hittade jag ett jättefint pärlemorskimmrande nagellack från Loreal på Lindex. Det var på rea och eftersom jag har ett plagg som det kommer passa superbra till köpte jag det. Dessutom är det enkelt men ändå med det lila extra.  Dessutom hittade jag underkläder från märket Ella em. Det kändes jättebekväma och var på mer ämn 50 %s rea. 
 
// Elaine 

3 fantastiska år

 
Idag firar Niclas och jag 3 år! Tiden har gått otroligt fort. Bilden är förövrigt tagen när vi hade varit tillsammans i ett halvår men då kändes det bara som två månader. Ja jag förstår ärligt talat inte var de här tre åren har tagit vägen!
 
// Elaine 

2:a November 2013

 
Bilden är tagen förra helgen när mitt hår var nyfärgat.
 
Igårkväll var jag till Niclas på kvällen så jag vaknade hos honom i morse och åt frukost samt pluggade lite smått. Sen han jag bara komma hem och sätta mig framför franskaböckerna innan telefonen ringde för jobb hela kvällen. Så det plugg jag hade planerat för dagen får bli imorgon istället. 
 
Det var min allhelgonnahelg. Jag hann inte ens gå en promenad till kyrkogården och tända ljus för farfar och farbor. Men den var helt okej ändå.
 
// Elaine

Lila Adidas

 
Adidas, Stadium - 499 kr (ord. 799 kr)
 
I torsdags köpte jag dessa träningskor. Jag har sedan innan ett par löparskor som jag både tränar och springer i men det är så jobbigt att tvätta av dem då och då. Så jag köpte ett par till fast mer träningsskor med som det går att springa lite i. Som vanligt passade jag på nu när det var rea på dem. Dessutom gillade jag färgen! 
 
// Elaine
 

Choklad från USA

 
Igår kom pappa hem från nästan tre veckors arbete i USA. Med sig hade han denna choklad, köpt på flygplatsen i New York. Lillebror fick också lite kläder. Mig var det dock för svårt att handla åt. Jag hade gärna åkt dit och storshoppat själv. Haha. Annars så var pappa i South Carolina, så lite mer söder än New York. Jag ska få se bilder sen, hoppas på lite soliga bilder från Charlston.
 
// Elaine

Fredag 1:a November

 
 
Idag har jag tentapluggat. Min tenta i fonetik på två delar är om lite mer en vecka och nu gäller det verkligen att jag prioriterar det. Förrutom det har jag tagit en promenad i regnet och ätit frukostsallad med vaniljsås som ni ser här över. Mycket gott må jag säga!
 
// Elaine

Outfits Oktober 2013

 
Mina outfits i Oktober 
 
Här är mina outfits för Oktober samlade. Det har ju redan gått och blivit november, tänk vad fort tiden går!
 
// Elaine 

V-ringat och skimmer

149 kr Gina Tricot
 
Jag har massa gmla tröjor i gareroben som jag är trött på. Istället är jag faktiskt sugen på att byta något mot en av de här . Jag har länge letat efter en enkel v-ringad t-shirt men med en liten rolig tvist och så såg jag dessa på Gina Tricot igår. Dock vet jag inte om det är ett bra köp just nu...
 
// Elaine 

RSS 2.0