Outfits Juli 2015

 
 
Jaha då var Juli slut och jag har inte hunnit använda mycket av mina kjolar och sommriga toppar känns det som. Jag har försökt men det har blivit mycket jackor ändå.
 
Hur som helst är favoriterna nr 1, 5 & 7, även Kleopatrautklädnaden. 
 
Nu hoppas jag på Augusti...
 
// Elaine
 
 

Juli 2015


En av de få bra bilder från denna sommarmånad...
 
 
Jaha då var Juli slut utan knappt några soliga dagar... Egentligen gör det inte mig något då jag har jobbat hela måndaden men lite mer sol (det behövs inte mycket värme egentligen) hade väl varit lite roligare?
 
Hur som helst,  i Juli har jag:
  • Haft två lediga dagar i värmbölja då jag badade badtunna hela dagarna.
  • Morgonsimmat en del med mamma.
  • Varit mycket hos Niclas (som bott själv den här månaden)
  • Varit och badat med Amanda och hennes mamma en av de få varma sommarkvällarna.
  • Ätit en glass vid havet.
  • Shoppat med Mamma.
  • Hälsat på mormor på mammas födelsedag.
  • Varit på stan med Amanda.
  • Åkt båt med mamma.
  • Fikat med Sevana och Josefina.
  • Varit på Maskeradfest.
  • Ätit Tacos med gänget en kväll.
  • Jobbat masssor.
// Elaine

En julikväll på landet bland fåren

 
I måndags kväll var Niclas och jag över till hans föräldrar för att vara med lite/titta på när de vägde fåren, kollade deras ull mm. Jag har glömt vad det heter just nu och hittat inte på trots google. Hur som helst så har så var det en lite rolig syn med alla sammlade under ett träd.  Mina sötisar har förövrigt vuxigt ordentligen. Som ni kanske förstår tycker jag inte om den delen som kommer komma i höst om ni vet jag menar... Jag vill inte tänka på det.
 
 
// Elane
 

Outfit 27/7-15


 
Klänning - H&M / Jacka - Haléns / Örhängen - TGR / Ballerina - Primp Piano
 
 Här är min outfit från i måndags.
 
// Elaine

29/7-15 Planering inför London & Jobb

 
Idag har jag jobbat kväll från kl 15-21. Före det tog jag sovmorgon och planerade/skrev packlista och kollade upp saker inför London. Jag räknar verkligen ner dagarna nu. Annars jobbade jag med Josefin ikväll så det var en av de roligare jobbkvällar. Relativt fort gick den också. 
 
Del av middagen.
 
 
// Elaine

Gotland för ett år sedan

 
 
 
För precis ett år sedan var jag på Gotland med Niclas och hans familj. Jag längtar så mycket tillbaka, speciellt när jag er de här vackra bilderna!
 
Vi besökte Krusmyntagården, Lummelundagrottorna, Tofta strand och  Blålagunen förrutom Visny.
 
// Elaine
 
 

Smultrondruvor och persikor

 
Jag måste tipsa om ICAs små smultrondruvor och dessa persikor. Druvorna smakar verkligen smultron (det är en aning dyra dock) och persikorna är så mjuka och söta. Det är nästan som att äta godis!
 
// Elaine
 

28/7-15 - Lilla vännen Mellvin

Lite snapshots på Mellvin från en snabb visit igår. Sista bilden var väl bra tajmad? Haha
 
Idag har jag jobbat från 8-18. Jag jobbar nästan hela veckan men det känns skönt att det är den sista. Jag har trots allt jobbat (i alla fall minst två dagar) varje vecka hela sommaren. Annars har jag tagit en promenad med pappa nu på kvällen och nu ska jag mysa ner mig med frukt framför tv:n.
 
// Elaine

Outfit 25/7-15

 
Topp - ZARA / Byxor - Lindex /Jacka - Haléns / Armband - Gina Tricot / Örhängen - Ur&Penn / Sandaler - New Look
 
Här är min outfit från i lördags. Jag trotsade vädret och hade kortbyxor.. Det fick jag sota för sen.
 
// Elaine
 

Kleopatra tutorial

 
Den här tutorialen kikade jag på innan jag klädde ut mig till Kleopatra. Dock hämtade jag inte all inspiration från den men en hel del- Hur som helst är den riktigt bra. // Elaine

27/7-15 Ledig dag

 
Dagens middag
 
Idag har jag inte gjort mycket. Niclas och jag åt detta över till lunch i alla fall och sen var vi och hälsade på fåren nu på kvällen.
 
// Elaine
 

Bamse

 
Jag fångade Emils (Isabelles kille) katt på bild i lördags. Han var riktigt söt, snäll och gav mig dessa roliga bilder.
 
// Elaine
 
 

Så söt!

 
 
Hur söt är inte den här lilla lilla apkan med sitt gosedjur?
 
Igår jobbade jag förresten från 11-21. Så det blev inte mycket mer kvar av den dagen, men det bara regnade ju ändå så, typ.
 
 

Outfit 23/7-15

 
 
Klänning - H&M / Halsband & Armband - Gina Tricot / Solglasögon - New Yorker / Väska - Don Donna / Skor  - La redoute
 
I torsdags när Niclas (bl.a) spelade musik invigde jag en av klänningarna drån H&M och matchade det med lite guldmycken. 
 
// Elaine
 

25/7-15 Tacos med gänget

 
 
Igår jobbade jag från 7-14. Efter det somnade jag en stund hos Niclas och sen var det dags för middag med gänget.  Vi åt tacos och hade musikquiz. Sen bara regnade det hela kvällen. En riktigt passande sommarkväll för den här sommaren! (Nej jag är inte less på vädret).
 
// Elaine

24/7-15 Grillmiddag

 
 
Igår jobbade jag från 7-16. Sen kom Niclas över på grillmiddag hos oss på kvällen. Det var så mysigt at det äntligen var en solig kväll. 
 
Idag verkar det också vara soligt (snälla inget regn till eftrrmiddsgen/kvällen)men jag jobbar till 14.
 
// Elaine

Kleopatra

 
Klänning - Primark / Peruk - Partkungen / Sandaler - New Look / Armband - Glitter / Ring & hårsmycken (halsband) - Gina Tricot
 
Så här såg jag ut på maskeraden i lördags. Jag knåpade i hop en utklädnad till kleopatra. 
 
// Elaine
 

Turkosa blad

 
Gina Tricot - 49 kr (ord. 129 kr) /  75 kr (ord. 199 kr)
 
Jag bara älskar detta mönster från Gina Tricot och topparna är precis i de modeller som jag gillar. Hur kan jag ha missat dessa tidigare? Samma mönster finns dessutom på en jumpsuit och en klänning. 
 
// Elaine
 
 

23/3-15

 Dagens middag
 
Idag har jag varit ledig men eftersom vädret var så tråkigt har jag inte gjort mycket. Jag har mest varit hos Niclas. Jag var stressad över allt inför hösten men Niclas lugnade ner mig lite. 
 
Sen spelade Niclas på "musik i sommarkväll" så jag var och lyssnade på det med hans föräldrar nu på kvällen. 
 
 

10 dagar till London!

Bildkälla: thyblackman.com
 
Om mindre än två åker jag till London... whiie! 
 
London har alltid stått högt på min "vill-resa-till-lista". Men ändå har jag inte räknat ner dagarna som när jag skulle till Paris båda gångerna. Jag tror det är för att jag inte vill bli besviken. Vad för sevärdigtheter jag (och Niclas) besöker får vi se. Men en sak är säker - jag ska shoppa. Självklart på Oxfordstreet!
 
Jag älskar att besöka butiker som vi inte har här i Sverige (i alla fall där jag bor) så jag vill inte missa Primark, New Look (där shoppade jag även i Paris - älskar), Victoria Secret, Ted Baker och Selfridges, 
 
Har någon något mer shoppingtips eller annat som man inte får missa när man är i London?
 
Hur som helst så tror jag att jag kommer trivas. Det är ju trots allt Niclas "Paris". Han älskar London lika mycket som jag älskar Paris.
 
// Elaine

Maskeraddräkt: Kleopatra

 
Armband - Glitter  / Halsband - Gina Tricot /Lösögonfransar - Depend / Turkos och guldig ögonskugga - Viva La Diva / Mascara - Loréal / Eyeliner - H&M / Ögonskuggsprimer, concealer, settingspray, primer, ögonbrynsfärg, solpuder/rouge - Elf / Foundation - Maybeline /Peruk - Parykungen (99 kr)
 
 
I lördags, på maskeradfesten, klädde jag ut mig till kelopatra. Detta var vad jag hittade på att smycka ut mig med (plus kläder).Jag ska sock avslöja att jag inte använde nagellacket och ögonfransarna (jag var för sent ute). Bilder på hur det blev tillsammans kommer imorgon!
 
// Elaine
 
 

Jobbkväll och tidigt jobbmorgon

 
Bild från förra veckan. 
 
Idag har jag jobbat från 7-15 och igår jobbade jag 11-21. Så det var lite jobbigt att gå upp imorse när man slutade så sent dagen före. Men gårdagen gick dock fort och bra. Men jag var trött när jag kom hem så jag hamnade framför Pretty Little Liars (det börjar bli riktigt spännande nu!). Jag känner på mig att jag kommer somna tidigt idag i alla fall...
 
// Elaine

Rosa fluff


 
50 kr (ord. 249 kr) - Lindex 
 
Jag fyndade en supermysig tröja till vintern på Lindex rea i förra veckan. Jag har ju en liknande i limegrönt och den bodde jag i i vintras typ. Så nu har jag en till i en ytterligar skrikig färg - precis så ska det vara!
 
// Elaine

Typiskt mig

 
Saker som är typskit mig:
  • Jag planerar alltid mina veckor och allt annat. Jag är ett planeringsfreak.
  • Jag är ett riktigt kontrollfreak men ändå kan jag leva i ett stökigt rum. Jag har mitt "organiserade kaos". Annars kan jag inte vara kreativ...
  • Jag måste äta flera gånger om dagen. Jag kan sällan hoppa över lunch, hur sent jag än åt frukosten. 
  • Jag blir alltid trött mot kl 11/12. Det spelar ingen roll om jag är på fest/filmkväll mm. Tyvärr. Jag blir lätt irriterad och stressad om jag inte får min sömn.
  • Jag kommer aldrig ifrån en rea utan att handla något... Ja det beivsar jag ju på bloggen hela tiden.
  • Jag är en konsekvensetiker och tänker alltid på följderna och "tänk om" - Kanske lite för mycket.
  • Jag kan inte sitta inne om det är sol utanför fönstet, speciellt en sommardag.
  • Jag älskar att klä mig för fest men är inte lika bra på att festa.
  • Jag tycker att jag får ha det hur stökigt jag vill men när Niclas har det blir jag stressad och säger åt honom att städa. Haha
  • Jag har alltid handsprit i väskan. 
// Elaine

Lions

 
Cubus - 9 kr (ord. 59 kr)
 
Dessa lejonörhängen har ni redan sett på. Men här är en tydligare titt. Jag fyndade dem för ynka 9 kr på Cubus rea i förra veckan. 
 
// Elaine

Mission Impossible 5

 
 
Nästa film som jag vill se på bio är den nya Mission impossible, "Rouge nation". Det finns några actionfilmer som jag älskar och det är Taken och Mission Impossible. James Bond går också hem.
 
Denna har premiär nästa fredag, den 31:a Juli!
 
// Elaine
 
// Elaine

20/7-15 Vilodag

 
Idag har jag varit ledig så jag har haft en lugn dag. Först tog jag en promenad med pappa på morgonen och sen var jag hos Niclas hela eftermiddagen. Vi handlade, småpysslade och åt middag (bilden), Sen var vi över till hasn föräldrar. Vi var ut för att hälsa på fåren men kunde inte hitta på dem. Istället klev jag i "sankmark" och fick jordiga/blöta fötter. Så efter det fick jag torka i solen. 
 
Nu däremot har jag tvmys för mig själv. Imorgon väntar jobb.
 
// Elaine
 

Outfit 16/7-15

 
Klänning - Gina Tricot / Jeansjacka - Haléns / Skor - Skopunkten / Örhängen - Cubus / Armband - Mango
 
Här är min outfit från i torsdags. Jag älskar denna klänning som är ett reafynd från Gina förra året. Faktum är att allt som jag har på mig är reafynd (såklart).
 
Många tycker att reafynd är gammal mode. Men om man har köpt det ett halvårtidigare kommer det ju också vara gammalt mode då? Då kan man ju bara använda kläderna direkt när man köpt dem? Så jag tycker att det är bättre och roligare att handla på rea.
 
// Elaine
 

Helg med Jobb och fest

 
 
Oj det blev en liten frånvaro för mig över helgen (förrutom något shoppinginlägg). Jag har hur som helst jobbat större delen av den:
 
I fredags från 8-18. Sen gick jag hem och åt middagen här över (en favoriträtt) med mamma och pappa.
I lördags jobbade jag från 7-14 och sen skyndade jag mig hem och klädde ut mig till maskeradfest. Det var Niclas kompis som fyllde 25 år. Dock var det kris på jobbet pga sjukdom så jag var tvungen att gå upp och jobba igår med. Så det blev ett 8-17 pass. Jag var dock riktigt trött på förmiddagen då det kändes som en riktig seg söndag i December...
 
Hur som helst så blev det middag med mamma, pappa och Niclas när jag kom hem och efter det tog Niclas och jag en promenad. Så rundade jag av min helg och söndagkväll.
 
// Elaine

Outfit 15/7-15 Beige, Guld & lite färg

 
Topp - VILA / Kjol - New Yorker / Skor - New Look / Örhängen - Ur&Penn / Solglasögon & Armband - H&M
 
här är min outfit från i onsdags
 
// Elaine
 

Sporttopp

 
 
50 kr (ord. 199 kr) - Gina Tricot 
 
Ytterligare en sporttopp.
 
// Elaine

Blommiga tofflor

 
Din Sko 199 kr (ord 299 kr)
 
Dessa skor ska jag ha innomhus i höst. Så himla söta! De fanns på Dinskos rea.
 
// Elaine

Black Magic

 
 
Vi börjar denna fredag med härlig ny musik (och video)!
 
// Elaine
 

16/7-15 Fika på Espresso House

 
Imorse var jag och simmade med mamma och hennes kompis. Efter åt jag lunch med dem och skyndade sen till stan för att träffa de tre vännerna från franskan. Maria mådde dock inge bra så det blev bara Sevana, Josefina och jag. Hur som helst tog vi en fika på Espresso House. Jag valde en jordgubbs och vitchokladpaj med en lemonad gjord på vattenmelon och citron. 
 
Sen mötte jag upp Niclas i stan. Vi gjorde några ärenden och åt middag i stan. 
 
// Elaine
 
 

Turkost

 
 
Mascara - Loréal 115 / Ögonskugga - Viva la Diva
 
Detta köpte jag från båtresan i tisdags. Jag kände för turkost. När det kommer till mascaran har jag andvänt den här ett tag för den är så här långt den bästa vattenfasta mascaran som jag testat. Dock lägger den sig lite under ögonen och då dessutom Loréal testar på djur skulle jag gärna vilja hitta en ny favorit. Så om ni vet ett märke som inte testar på djur och ger bra volym så får ni gärna tipsa mig. Det är svårt att hitta i skönhetsdjungeln...
 
// Elaine

High shine regnjacka

 
Åh vad jag älskar denna regnjacka från Asos rea! Just nu kostar den 355 kr istället för 592 Kr. Hade jag inte redan haft en regnjacka hade jag klickat hem den här på stört. Men det är nästan så att jag vill göra det ändå... Någon får gärna köpa den till mig i alla fall. Haha
 
// Elaine
 

15/7-15 Frukt, åska & träning

 
 
Dagens mellanmål - en riktigt fruktbomb!
 
Idag har jag haft fullt upp med småpyssel. Jag har städat rummet och fixat en utklädnad till en maskerad bland annat .Så jag tackade faktiskt nej till att jobba några timmar då jag kände att det inte gick ihop och jag kunde slappna av förrens allt var gjort. Sen var det också träning nu på kvällen (alla flugor skulle in i mitt öra...) och sen imorse morgonsimmade jag 1000 meter i solen. Sen på eftermiddagen vet jag inte vad som hände då de åskade till och från i flera timmar...
 
// Elaine

Outfit 14/7-15 Vinrött, jeans & Guld

 
 
Blus - Gina Tricot / Shorts - Mango /Halsband - Gina Tricot / Skor - New Look / Örhängen - Ur&Penn
 
Här min outfit från igår. Jag gillar skarpt kombinationen av vinrött, denim och guld. Förresten var det första gången spm jag använde den här blusen.
 
// Elaine

Basic klänningar

 
 
50 kr/st (ord. 199 kr/st) - H&M 
 
Dessa basklänningar blir perfekta att ha i höst! Jag hittade dem på H&M's rea för ynka 50 kr/st så nu fick jag båda för halva priset mot vad en från början skulle ha kostat. Så detta är ett tips! Dock var storlekarna otroligt stora.Jag fick gå ner 2 storlekar...
 
// Elaine

14/7-15 - En dag på havet

 
Finn ett fel! - Ja min hand blev kapad...Det ser lite kul ut.. Haha
 
Idag (på frankrikes nationaldag förövrigt) har jag varit ute på havet med mamma. Vi shoppade lite i taxfree, åt en godrödspätta till lunch och satt och solade på däck. Vädret var nämligen toppen och det var inte ett moln på havet.
 
Sen drog jag med Niclas ut på en promenad nu på kvällen. 
 
// Elaine

Outfit 13/7-15 Svart, guld, beige & jeans

 
Jacka - Bikbok / T-shirt - New Yorker / Jeans - Lindex / Halsband - Gina Tricot / Örhängen - Ur&Penn / Skor - Skopunkten / Bälte - Gina Tricot 
 
Här är gårdagens outfit.
 
// Elaine

Fynd från reahyllan

 
Här är de senaste reafynden från igår:
  • Underkläder från Gina Tricot och Cubus 29 kr/st (ord. 59 kr/99 kr)
  • Sportopp och halsband från Gina Tricot, 50 kr (ord.199 kr) och 29 kr (ord.99 kr)
  • Strumpor och örhängen från Cubus, 29 kr (ord. 59 kr) och 9 kr (ord. 59 kr) 
// Elaine
 

13/7-15 - Stan med Amanda

 
 
Idag har jag varit i stan med Amanda. Vi strosade omkring på rean utan den mista stress. Efter ett tag tog vi en lunch på Waynes Coffe. Efter ett tag kikade solen fram och då kändes det härligt att sitta där och njuta av den goda maten. Min varma foccacia med mozarella, soltorkad tomat och salami var verkligen underbar. Dessutom smakade jag deras lemonad som var gjord på vattenmelon, "mojito" och mynta. Den var riktigt törstsläckande och fräsch.
 
Nu på kvällen kom solen fram så när jag kom hem satt jag ute och njöt av solen. Nu ska jag äta middag med mamma och sen ska jag ut på en promenad.
 
// Elaine

Min Gitarr

 
En till uppgift från arbetsproverna till Beckmans var att designa en valfri produkt. Jag valde då att designa en gitarr. Niclas pratar ju alltid om hur snygga alla gitarrer är hela tiden men jag saknar det där lilla extra. Därför bestämde jag att jag skulle designa en gitarr till en gitarist i ett fiktivt tjejband. Jag gjorde ett inspirationscollage utifrån ledorden "Barcok", "Exklusivt" och "Rockigt".
 
Sen gjorde jag denna lilla modell i papperslera som jag sen målade och pyntade. 
 
// Elaine
 

3x H&M


 

 
 
Här är tre toppar från H&Ms rea som jag gillar skarpt! Den första speciellt, den är så häftigt gjord.
 
// Elaine
 

12/7-15

 
 
Idag har jag jobbat från 8-18. likaså jobbade jag också igår, fast från 15-21. Före det var jag och simmade 1000 meter på morgoneN och sen arbetade jag med en logga i illustrator medans jag satt lite i solen. Förövrigt gick det bra att jobba då jag hade lunch med Frida idag. Man träffas inte alltid så ofta annars fast att man jobbar på samma ställe.
 
Nu är det i alla fall söndagskväll och den spenderas med Niclas. Först fick vi åka på uppdrag "rädda hund som är rädd för smällar" och nu blir det kvällsfika.
 
// Elaine

Mosaikmönstrat

 
Printed by D&G
 

Dolce Gabbana pattern skirt, 7 190 SEK / Dolce&Gabbana zipper shorts, 8 510 SEK / Dolce Gabbana swim bikini, 4 815 SEK / Dolce&Gabbana 2 tone shoes, 6 135 SEK / Dolce Gabbana dolce gabbana purse, 20 230 SEK / Dolce Gabbana print purse, 12 630 SEK / Dolce Gabbana dolce gabbana purse, 12 250 SEK
 
Jag bara älskar denna kollektion i detta fantastiska mosaikinspirerade mönster från Dolce Gabbana. Mönstret finns som ni ser på massa olika plagg. Förutom detta på finns det en bikbini, skjorta och minst två klänningar.
 
// Elaine

Milky Way

 
http://www.timoteij.se/blogg
 
Timoteij släppte sin nya låt "Milky Way" i förrgår. Jag gillar flöjten i den och att låten i sig är harmonisk. Men den blir tyvärr en aning tråkig i längden.. Samma kände jag med deras förra singel. Men jag tycker de är ritkigt duktiga ändå och deras omslag och videos är alltid fantstiska. Likaså detta omslag!
 
Hitta låten på Itunes och Spotify!
 
// Elaine
 

Dazzling Diamond

 
Jag hittade världens sötaste handsprit som både doftar gott och glittrar. Det kunde ju inte bli så mycket mer "Jag" så jag var tvungen att köpa den fast att den lilla flaskan kostade 39 kr. Men sen kom jag på att det kanske inte var så smart med glittrig handsprit då man såklart blir glittrig om händerna... Hm ..
 
// Elaine
 

10/7 2015

Gårdagens middag.
 
Igår jobbade jag från 8-14. Sen var jag hos Niclas hela eftermiddagen och kvällen. Där åt vi en god middag och jag försökte jobba lite i ett gammalt "kärt" dataprogramm. 
 
// Elaine

Outfit 8/7-15

 
 
Topp - VILA / Byxor - Lindex /Halsband - Gina Tricot / Örhängen - Ur&Penn / Armband - Present / Ballerina - Skopunkten /Bälte - Gina Tricot 
 
Här är min outfit från i onsdags. Jag tror inte att jag har andvänt denna topp sen Paris i Maj förra året.
 
// Elaine

Somriga väskor

 
Summerfeelings
 

Red purse, 195 SEK / Rip Curl tote bag, 295 SEK / Nila Anthony orange purse, 700 SEK / Red purse, 295 SEK / White purse, 195 SEK / Nila Anthony white purse, 420 SEK
 
Är inte dessa härliga?! Colaburken skulle jag nästan kunna ge bort till Niclas fast att han inte är den typen som har väska. Haha
 
// Elaine

9/7-15 Lång och regning dag

 
 
Idag har jag jobbat från 11-21. Det var riktigt segt i mitt huvud efter kl6 så det är skönt att vara hemma nu äntligen.
 
Annars har jag i alla fall jobbat med Frida och ätit en god sallad till lunch. Jag beställde nämligen en extra igår. Denna gång provade jag lax och bulgur. Den var riktigt god.
 
// Elaine

Outfit 7/8-15

 
 
 
Topp - Cubus / Byxor - Lindex / Halsband - Gina Tricot / Örhängen - TGR / Ballerina - Primo Piano
 
Här är min outfit från i tisdags. Den här toppen är en gammal favorit.
 
// Elaine

Nikkie Tutorials

 
 
En ny favorit på You Tube är denna tjej. Hon är så himla duktig!
 
// Elaine

8/7-15 Mammas födelsedag

Dagens mat i bilder.
 
Idag har det varit mammas födelsedag (Pappa fyllde igår) så jag har umgåtts med henne. På morgonen var vi och simmade och sen var vi och hälsade på mormor. Vi hade med oss skagenröramacka till lunch och sen rabarberpaj till fika.
 
Sen var vi till morfars grav innan vi åkte hem och åt sallad till middag ute i solen när det hade skinit upp (annars regnade det större delen av dagen). Sen blev det en kort kvällspromenad eftersom jag helt hade glömt bort att det var jumpa ikväll. Tråkigt!
 
// Elaine
 
 
 

Travelling

 
Travelling
 
 

Hayden-Harnett Passport Case, 660 SEK / MOSCHINO Quilted Nylon Trolley, 6 335 SEK / IKASE I TRAVEL TO LONDON, 1 100 SEK / Dolce Gabbana leopard print bag, 1 645 SEK / IKASE OH LA LA PARIS, 1 100 SEK / River Island Cream stripe Paris wheelie suitcase, 1 185 SEK / River Island travel toiletry kit, 675 SEK
 
Snart åker Niclas och jag till London. Jag skulle dock behöva en ny resväska... Gärna en snygg sådan, som dessa eller en från VS.
 
// Elaine

7:e Juli 2015/ Två toppar

 
Igår var jag och simmade på morgonen. Sen åkte jag och mamma till ett klädvaruhus. Jag hittade dock inget men provade två fina blusar/toppar.  Passformen på den ena var lite konstig.  Mamma däremot hittade mer denna gång (det brukar vara tvärtom).
 
Sen jobbade jag kvälk från kl.15 så det blev en lång dag.
 
// Elaine

Armband fjärilar

 
 
Glitter - 40 kr (ord. 79 kr)
 
Detta fina armband kunde jag inte motstå från reahyllan inne på Glitter. Det kommer passa bra tillsammans med mina fjärilsörhängen. 
 
// Elaine
 

Plastigt i regnet

 
Under the raindrops
 

Totes heart umbrella, 210 SEK / Vera Bradley umbrella, 370 SEK / Vera bradley umbrella, 370 SEK / Totes clear bubble umbrella, 170 SEK / Vera Bradley pink umbrella, 370 SEK / John Lewis clear umbrella, 250 SEK
 
Sånna här regniga dagar som det är och kommer vara nu älskar jag min plastiga regnjacka och mitt plastiga/transparanta paraply. Ett roligt paraply över huvudtaget och såklart då dessa piggar upp i regnet!
 
// Elaine

6:e Juli 2015 - Regn

 
Så kom regnet efter värmeböljan..Igår jobbade jag från 11-21 så jag hann inte ta del utav vädret då och idag har jag bara varit inne. Mest hos Niclas och kikat på TV. Vi båda var riktigt trötta så det var halvsovandes. Den här dagen har med andra ord varit seg.
 
// Elaine

Parlez-vous francais?

 
H&M 50 kr (ord 99 kr)
 
Den här T-shirten hittades på H&Ms rea. Den kändes bara så mig även om T-shirts inte riktigt är min stil. Eller vad säger ni?
 
// Elaine

15/16

 
 
Jag är en sån planerings-människa som måste ha en almanacka. Därför var jag tvungen att köpa en ny då min gamla är slut. Så det blev denna beiga/roséguldiga.
 
Finns på Akademibokhandeln för 149 kr.
 
// Elaine
 

Outfit 2/7-15

 
Kjol - Gina Tricot / T-shirt - New Yorker / Ballerina - Skopunkten / Örhängen - Ur&Penn / 
 
Här är min outfit från i torsdags. Jag jobbar fortfarande på att få bruna ben...
 
// Elaine

Blommigt och färgglatt

Den här sport-bhn från Gina Tricot tycker jag är riktigt snygg. Det är är nästan så att jag funderar på att köpa den... Man hittar den i alla fall på rean för 149 kr istället för 199 kr.
 
// Elaine
 

4:e Juli 2015

 
 
Idag har jag jobbat från 8-18. På vägen hem stötte jag på en igelkott som låg i buskarna pch verkade vara trött och andandes tung på grund av värmen. Så mamma och jag gjorde en räddningsinsas och sprang dit med lite vatten. Men sen var den plötsligt borta och verkar inte ha druckit något vatten... Snopet. Haha
 
Annars har jag suttit på balkongen med mamma större delev av denna lördagskväll.
 
// Elaine

Outfit 1/7-15 Marinblått & Roséguld

 
 
Spetstopp - Sisters Point / Jeans - Lindex / Väska - Bikbok / Örhängen - Pieces / Armband - Gina Tricot / Ballerina - Primo Piano 
 
Här är min outfit från i onsdags. Jag invigde min nya väska med några av mina rosésmycken till blått.
 
// Elaine
 
 

Dopp i sommarkvällen

 
Igårkväll var en riktig sommarkväll då jag var med Amanda och hennes mamma till en sjö och badade. Trots vågor till en början var det varmt i vattnet så vi var i riktigt länge. Sen fikade vi lite. Ja ni ser ju bara vilken sommarkväll det var.
 
Så igår badade jag tre gånger men jag lyckades också bränna mig lite i ansiktet. Jag som trodde solskyddet i BB-creamen skulle hjälpa... Jag är alltid jättenoga med att smörja in mig... Attans!
 
// Elaine
 

3:e Juli 2015 - Inte ett moln

 
 
 
Idag har jag varit igång länge. Morgonen började redan kl.8 med en övningskörningstur innan det blev för varmt. Direkt efter det blev det en simmtur i poolen på 1 km. Sen åt jag sallad till lunch tillsammans med mamma och pappa. Efter det svalkade Niclas och jag oss, som igår, i deras badtunna.
 
Nu till middag har jag ätit världens godaste grillade lax och nu blir det bad igen!
 
// Elaine

Outfits Juni 2015

 
Här är mina outfits från denna månad. Jag har försökt varit lite barbent trots vädret.
Mina favoriter är nr 1 och 6.
 
// Elaine
 

Rosewood Funk

 
 
Den bästa versionen av den här låten. I alla fall om man har sett och gillar Pretty Little Liars!
 
// Elaine

2:a Juli 2015 - Stekhett

 
 
Vilken sommardag! 30 grader och inte ett moln på himmlen! Det enda jag kunde göra var att bada så Niclas och jag var till hans föräldrar och badade i deras (kalla) badtunna. Niclas gjorde en varsin drink till oss gjord på juice och 7-up. Sen åt vi spagetti och köttfärssås till lunch och sen en läskande vattenmelon. 
 
// Elaine

Arbetsprover Beckmans - Uppgift 1

 
 
En av de skolor som jag sökte till var kända Beckmans. Den stora drömmen har alltid vara att en gång få gå där. Jag kom som väntat inte in (det ska vara otroligt svårt). Men här om dagen fick jag ett mail om att jag var 1:a reserv (!) till kvällskolan. Någon dag senare fick jag dock beskedet att jag inte kom in. Men det var med lättnad dä jag ändå kände att det nog passar mig bättre att gå på den folkhögskola (efter att ha funderat ett tag) som jag har kommit in på innan jag ev skulle gå på Beckmans. Men visst var det också väldigt synd ändå när man var så nära...
 
Här är över ser ni första uppgiften utav arbetsproverna. Den handlade om att man skulle välja ett djur att inspireras av. Utifrån det skulle man designa ettt smycke, en sittmöbel och en koja. Ni ser ringen och sittmöbeln här över.
 
// Elaine

1:a Juli 2015

 
Imorse var jag och simmade med mamma och sen på dagen var jag till havet med mamma och pappa för ett litet ärende. Sen åt vi glass vid hamnen. Nu på kvällen var jag och tränade i gassande sol med Isabelle och Amanda. Sen fortsatte Isabelle och jag på en promenad ett varv runt byn. Så det blev en hurtig kväll.
 
// Elaine 
 
 

Outfit 28/6-15

 
Topp - VILA / Byxor - Lindex / Halsband - Gina Tricot / Ballerina - Priom Piano / Örhängen - Ur&Penn / Solglasögon - H&M
 
Här är min outfit från i söndags. 
 
// Elaine

Armband

 
50 kr/st - Glitter (ord. 99 kr/st)
 
Dessa armband fyndande jag på Glitters rea. Jag köpte två för jag ska ha dem till en utklädnad framöver.
 
// Elaine
 

RSS 2.0