April 2014

 
April har gått rysligt fort och våren (och nästan sommaren) kom hit med dunderfart. Detta har jag hunnit med under månaden som gått:
 
Förnyat mitt pass
Träffat Amanda för en Powerwalk och fika
Jobbat massor -specillet vid påsk
Pluggat - (Stressar som bara den inför tentan)
Varit ut till Niclas på skolan 2/3 gånger, bl, a hälsat på lamm.
Firat påsk med släkten.
Firat min faster som fyllt år.
Ätit första glassen för i år. 
Ätit grillat för första gången för i år.
Suttit ute i solen, på balkongen för första gången i år. (20 grader och strålande sol i April!)
Varit till universitetet några få gånger.
Haft filmkväll med Markus, Niclas och Fredrik.
Firat sista april/ Valborg (Eller det gör jag rättare sagt idag)
 
// Elaine

Smågrejer

 
 
I söndags blev det som sagt lite bra-att-ha-grejer köpta för min del, eller rättare sagt sådant som tagit slut hemma. Jag hade turen att H&M hade sänkt Loréals mascaror till 125 kr, plus att jag fick 50 kr rabatt till nästa gång. På Cubus hade de också rabatt. Med en rabatt på 20 % fick jag 40 kr rabatt på Foundationen och strumpbyxorna.
 
Tillsist köpte jag också lite billigt godis och stift till pennan men det fick inte vara med på bild. Jo en sak till - men det får ni se i ett annat inlägg.
 
// Elaine

29:e April 2014

 
Idag har jag badat i plugg. Nästan bokstavligt talat, det var papper överrallt och min gärna gick på högvarv från 10 till 7, inklusive små pauser. Sen har jag också varit och tränat skivstång nu, näst sista för min del den här säsongen. Jag tog i från tårna!
 
Nu ska jag få min välförtjänta vila med en Top model och sen sömn.
 
// Elaine

Kvällspromenad


 
Så här fint hade vi det på vår kvällspromenad i söndags. Lungt, stilla och vackert var det innan solen gick ner.
 
// Elaine
 

Outfit 27/4-14 Pastell

 
Blus - H&M / Jeans - Cubus / Boots - Ellos / Örhängen - Guldfynd /  
 
Här är min outfit från i söndags. Väldigt vårigt med pasteller och ljusa jeans. Dock var det ju på tok för varmt för jeans och speciellt boots. Dock vill ja spara lite på skortsen tills det verkligen är sommar.
 
// Elaine
 
 

28:e April 2014 - Underbar morgon

 
 
Imorse åkte jag från Niclas vid nio. Före gick vi och hälsade på lammen som vi också träffade på igår. Den här gången var de upp och gick mer.  Det var förövrigt en otroligt fin morgon. Älskar fåglarnas kvitter, lugnet, solen, grönskan, vattnet och lammen.
 
Vid 10 kom jag till skolan så jag satt mig och pluggade i två timmar då innan det var dags för lektion. Två timmar senare gick jag ner på stan i värmen och köpte mig en grej från Glitter. Självklart hade jag beslutsångest före trots att jag trodde att jag visste vad jag skulle ha innan jag gick dit.
 
Nu ska jag tillslut avsluta dagen med ett träningspass. Det gäller att passa på nu innan säsongen är slut!
 
// Elaine

Summer night

 
Summer night
 

River Island top, 175 SEK / Citizens of Humanity high waisted shorts, 1 385 SEK / Isolá leather sandals, 785 SEK / Rosetti crossbody handbag, 130 SEK / Tiffany Co gold bracelet, 24 040 SEK / Michael kors bracelet, 1 645 SEK / Ray-Ban aviator sunglasses, 1 315 SEK / Reger by Janet Reger floppy hat, 215 SEK
 
Så här vill jag gå klädd på sommaren. Hatt är sock bara min grej på stranden. 
 
// Elaine
 

7-UP & Fanta

 
Jag hittade två nya läsksmasker som jag inte testat förrens nu. Är de nya i Sverige eller har de funnits ett tag? Hur som helst valde jag 7-up med körsbärssmak och Fanta med mango och passionsfrukt. Sen fanns det fler smaker utav fantan, te.x jordgubb.
 
Men hur smakade de då? Var de goda? 7-upen med körsbärssmak var inge god. Den smakade som någon läcklig likör. Dock klarade jag av den bättre än Niclas,som fick spotta ut. Haha. Den andra var dock superdupergod! Den kommer jag köpa igen.  
 
// Elaine
 

27:e April 2014

 
Idag har Niclas och jag varit i stan. Jag småhandlade lite bra-att-ha-grejer som mascara, foundation, och strumpbyxor. Vi kollade även på jeans åt Niclas men hittade inga. 
 
Sen åkte vi och handlade mat till middagen som blev rostbiff och pommes fritt. Tack vare massa pant på 200 kr kostade det oss 30 kr. Efter det åt vi glass (jag tog en supergod laktrisglass) och åkte till Niclas skola och nu har vi precis varit på en promenad.  
 
// Elaine

Oriflame

 
I mars fick jag ett läppglans och mascara från Oriflame. Nu tänkte jag säga lite vad jag tycker om produkterna.
 
The One Volum Blast Mascara 159 kr (Nu 109 kr)
Jag är väldigt nöjd med båda. Mascaran har en bra borste som kommer åt alla fransar bra och ger långa fransar. Personligen vill jag har mer volym i mina fransar och trots namnet tycker jag inte att den ger det, så därför kommer jag nog inte fortsätta med den.
 
The One Power Shine Lipstick 139 kr (Nu 99 kr)
När det kommer till läppstiftet är jag jättenöjd med färg, doft, krämighet och skimmer. Jag skulle gärna vilja ha en en av de mer chockrosa tonerna som finns. Ett pluss är att det verkligen finns jättemånga nyanser att välja på.
 
Så jag är nöjd med Oriflames produkter överllag med tanke på att jag aldrig har testat dem förrut. Det känns som att deras produkter håller hög kvalité.
 
// Elaine

Helg med både jobb och ledigt

 
Igår jobbade jag hela dagen. När jag kom hem fanns det ser lite tacos kvar till mig. Resten av kvällen spenderades sen framför tv:n med lite favoritgodis
 
Men nu, efter tre dagar dagars jobb ska jag få en ledig dag :) 
 
// Elaine

Magiskt i Paris

 
Jag är faktiskt sugen på att antingen äta middag i Eiffeltornets restaurang eller åka en buttur på seine när Niclas och jag åker till Paris. Dock tror jag att det är mindre kö och billigare att åka en buttur på Seine. En middag i eiffeltornet verkar kosta ca 1000 kr. haha. Men så kanske blir det en tur på Seine, gärna i solnegdången ;)
 
Egentligen skulle vi behöva en extra dag till och besöka Versaille då jag inte har varit där. Det, La defence, in i notre dame, strosat i Marais, de två sakerna över och Hotel des Invalides är det jag inte besökt/ gjort i Paris.
 
// Elaine

Bustiers

 
8 Bustiers
 
 

Dolce Gabbana bustier top, 6 335 SEK / Dolce Gabbana cotton shirt, 5 070 SEK / Candela crop top, 1 020 SEK / Candela crop top, 1 020 SEK / Crop shirt, 620 SEK / River Island chevron top, 275 SEK / River Island square tank top, 275 SEK
 
Jag älskar bustiers, speciellt till ett par högamidjade shorts eller högmidjad pennkjol. Dock hittar jag inte många som passar mig.
 
Utav dessa bara älskar jag den i jeans, den med vit spets och den blommiga. Den sistnämnda skulle passa bra då jag gillar breda axelband. Men ja, den är ju en Dolce Gabbana för 5000 kr.
 
// Elaine
 

25:e April 2014

 
 
Bilder från min kvällspromenad i onsdags. 
 
Idag har jag jobbat kväll. Förde det satt jag och pluggade från 11 - 14.30. Till en början hade jag huvudvärk. Vilket jag inte brukar ha men det kändes som att de kunde ha blivit mycket. Det beror nog på att jag känner mig stressad inför tentan och Paris. Sen vill jag också hinna göra arbetsprover och faktiskt ha lite ledigt också. Men jag erkänner att jag gillar att jobba. Sånt är ju också livet.
 
// Elaine

Flowerdjungle

 
Flower Jungle
 

Dolce & Gabbana strappy sandals, 5 200 SEK / Yeswalker canvas shoes, 150 SEK / Steve Madden shoes, 655 SEK / Forever 21 shoes, 195 SEK / Steve Madden sandals, 390 SEK / Dr. Martens shoes, 1 095 SEK / Dolce Gabbana crossbody purse, 5 855 SEK / Tory Burch top handle bag, 5 200 SEK / Dolce Gabbana green purse, 9 780 SEK / Dooney Bourke satchel handbag, 1 425 SEK / Satchel handbag, 240 SEK / Floral clutch, 260 SEK
 

Det är så himla fint med blommigt. Jag älskar allt men favoriterna utav dessa saker är väskan och skorna i mitten samt sneakersen högst upp till höger.
 
// Elaine

Bikini på väg

 
Bonprix - 229 kr 
 
Jag beställde nyss denna superfina bikini! Jag ville beställa den förra året men då han den ta slut i lager- Ser för ett tag sedan åg jag att den fanns i år igen men då hann min storlek ta slut. Men nu så fanns den. Dock kommer den inte förrens om två veckor men dët gör inget. Jag hoppas bara att den är bra för annars blir jag besviken ( Något som kan vara typiskt mig haha).
 
// Elaine

Plocksallad

 
Idag har jag jobbat från 11-21. Denna gång kändes detta pass inte lika tungt då Frida och jag jobbade sammtidigt. Mycket kul! Till lunch blev det också en god sallad. 
 
Imorgon väntar plugg och mer jobb.
 
// Elaine

Gissa vad

 
Denna symaskin hittade Niclas mamma nästan på soptippen. Men innan den han slängas tog hon hem den till mig. Först testade hon om den fungerade och lämnade in den på service hos Niclas morfar. Sen sydde hon det roliga fodralet utav ett par jeans. Sen blev den en påskpresent på påskafton.
 
Jag är jätteglad och tacksam. (Jag hade en symaskin från farmor innan men på den fattas några grejer så jag kan inte sy med alla sömmar) Jag ska se om jag förstår mig på den sen och sy upp ett par av mina jeans.
 
// Elaine

Cerise

 
Cerise
 
 

Oscar de la Renta shirts blouse, 2 815 SEK / Lee blue shorts, 650 SEK / Wedge sandals, 395 SEK / 3 1 Phillip Lim leather handbag, 5 435 SEK / Forever 21 gold jewelry, 150 SEK / Jimmy Choo sunglasses, 2 750 SEK
 
Jag älskar att matcha jeans med en färg och sen guld på det!
 
// Elaine

23:e April 2014

 
Dagens lunch - des sista resterna från i påsk. Mammas Jansson kanske inte ser så god ut men den är den godaste Janssons frestelsen.
 
Idag har jag som igår suttit på balkongen och pluggat, fast utan att somna. Haha.
Sen på kvällen tog jag en promenad och pratade med Niclas i telefonen samtidigt. Jag tvingade honom att lyssna på mig vad jag "hade lärt mig" idag för att reptera. Det känns alltid bättre när jag får göra det. Han är så snäll min Niclas. Utan honom hade jag aldrig klarat det senaste året med allt jobbigt plugg och annat.
 
// Elaine

Grape & Moringa

 
Jag fick dessa små bodybutter från min faster på påskafton. Jag älskar den vita lite extra.
 
// Elaine
 
 

Outfit 21/4-14 - Blue, Petrol & Grey

 
 
Blus - Esprit (mammas gamla) / Jeans - Cubus / Boots - Ellos / Örhängen - TGR 
 
Detta var måndagens enkla outfit. Tyvärr är det lite ont om outfits just nu då jag mest jobbar eller går hemma och pluggar.
 
// Elaine

22:a April 2014

 
Vad tiden går fort! April är snart över och jag hinner inte alls med. Idag har jag försökt att gjort det med att blogga ute på balkongen i solen. Jag trodde att det var en till av fördelarna med solen, att det blir lättare att plugga, men det slutade med att jag somnade, sittandes, som jag aldrig gör. Jag brukar aldrig somna på dagen överhuvudtaget...
 
Men jag fick ta mig i kragen och fortsätta efter så jag har pluggat på kvällen också. Förrutom vid 8 för då var jag och tränade skivstång. Nu har jag duschat och ska ladda upp lite bilder på datorn och kolla på Top model.
 
// Elaine

Trench coat i lime

 
Greens
 

Trench coat, 245 SEK / Mavi slim fit jeans, 875 SEK / Dollhouse platform booties, 275 SEK / Ted baker purse, 1 960 SEK / Forever 21 watch, 150 SEK / GUESS by Marciano sports id bracelet, 315 SEK / Christian dior eyewear, 2 690 SEK / Urban Decay black eyeliner, 165 SEK / NARS Cosmetics lips makeup, 205 SEKTre
 
Jag älskar älskar älskar denna trenchcoat och skulle matcha den med dessa snycka kilklackar och jeans!
 
// Elaine

The Great Gatsby

 
 
Lite tankar angående filmen " The great Gatsby" som jag såg  i söndags:
 
Jag förstod mig inte på denna långa film på mer än två timmar. Jag hade bättre förväntningar efter hur populär denna film har varit. Men de sjönk då allt kändes slarvigt gjort. Det var som om regissören glömt att han redan hade nämnt vissa saker och allt bara upprepades eller hade klippts ihop i fel ordning. Musiken var dessutom mer modern hip hop än 20-tal men kanske skulle det vara charmen?
 
Secenografin och kläderna var dock det bästa. Art deco från 20- talet tillsammans med pälsar, A-linjeformade klänningar, fjädrar, pärlor och eleganta frisyrer. Perfekt! Sen var det ju en fin och bra historia i botten men som sagt levde den inte upp till mina föväntningar. 
 
Vad tycker ni andra som har sett den?  Har jag missat hela poängen med den här filmen? 
 
// Elaine

Annandag påsk 2014

Mellvin var så slut utav värmen men skulle ändå envisas med att ligga så där hela tiden. Haha
 
Igår jobbade jag den sista av fyra dagar i rad. Det innebar att jag jobbade från 8-18. Sen skyndade jag mig hem för att äta middag, duscha och packa. Vid 7 kom Markus och Fredrik och hämtade mig och så åkte vi till Niclas. Vi spelade Alias (det var riktigt jämt!) och kollade på "The Great Gatsby".
 
Sen idag vaknade jag hos Niclas, fick sova ut och ha en riktigt lugn dag. Vi väcktes av två pudlar, kollade på The Nanny och satt ute i solen hela dagen. Det kändes ju verkligen som sommar! Det blev också årets första grilllning på eftermiddgen. Tillsist åkte jag hem och Niclas ut till skolan. Jag tog mig sen iväg och tränade ett svettigt träningspass och nu blir det tv-mys.
 
...och så var denna påsk slut! 
 
// Elaine

Färgstarkt

 
Färgstarkt
 
 

Ljublå - Dorothy Perkins motorcycle jacket, 585 SEK /Mörkblå -  Acne Studios leather motorcycle jacket, 12 605 SEK / Ljusrosa - River Island jacket, 1 975 SEK / Gul - Zalando, Just Cavalli leather jacket, 8 770 SEK / Mörkröd - Amazon.co.uk Diana New Womens Faux Leather Biker Gold Button Zip Crop Ladies Jacket..., 1 085 SEK / Cerise - Donnaida.com J Brand leather motorcycle jacket, 11 785 SEK / Korall - Googles.com American Retro red jacket, 4 025 SEK /Limegrön - Peppejeans.com
 
Jag älskar färgade skinnjackor!

Outfit - Påskafton 2014

 
Blus - Cubus / Kjol - New Yorker / Armband - Gina Tricot / Örhängen - Nelly /Skor - Bianco 
 
Årets påsk-outfit såg ut så här. Dock utan skorna såklart men jag var tvungen att ha med dem på bild eftersom de gjorde sig så bra till outfiten. 
 
// Elaine
 

Påskdagsmorgon

 
Vilken härlig påskdagsmorgon! Solen skiner, fåglarna kvittrar och jag ska jobba! 
 
Ibland är det härligt att gå upp tidigt ändå.
 
// Elaine

Påskafton 2014

 
 
Idag jobbade jag (som redan skrivet) från 9-14. Sen var jag hem där släkten väntade och efter en stund kom Niclas. Vi missade fikat ( Chokladkaka) men Niclas och jag ska ta igen det nu snart, framför tv:n. Sen blev det självklart påskmat också.
 
// Elaine

Flora

 
Flora
 
 

Candela spaghetti strap shirt, 1 015 SEK / Antonio Marras open front jacket, 6 175 SEK / Oasis knee length pencil skirt, 415 SEK / Kate Spade leather platform shoes, 1 540 SEK / Yves Saint Laurent real leather handbag, 8 200 SEK / Gorgeous Cosmetics eyeshadow, 165 SEK / Gucci eau de toilette perfume, 470 SEK
 
Jag bara älskar de här skorna. De vore så snygga till en enkel outfit som denna.
Nu när det är påsk känns den lite påskig och passande.
 
// Elaine
 

Lila tulpaner

 
Idag är det ju påskafton. Det blir god mat och fika (förhoppningsvis godis också) mot kvällen men före måste jag jobba några få timmar. Samma sak var det för mig igår då jag städade och pluggade på förmiddagen och sen jobbade på kvällen. 
 
// Elaine
 

Guldkedja

 
Bubbelroom - 79 kr (ord.249 kr)
 
Detta supercoola halsband kunde jag inte låta bli att lägga i kundvagnen samtidigt som jag beställde de svarta jegginsen från Bubbelroom. Då var det på rea så det kostade 98 kr. Nu har priset dock höjts igen, till 250 kr. Jag är glad att jag passade på när jag gjorde det med andra ord. Dock är det väldigt tight runt min hals men det går runt som tur är.
 
Det finns också i silver. Här hittar ni det.
 
// Elaine
 
 

10 saker om Paris

 
 
Detta stämmar så bra. Niclas borde se denna video. Eller såklart det borde alla som funderar på att åka till Paris.
 
// Elaine

Skärtorsdagen 2014 - Lång dags jobb

 
Idag har jag jobbat från 9 till kl 7. Från morgon till kväll har jag och alla kollegor haft fullt upp eftersom det är påsk. Så nu är jag trött. Jag hade kanske tänkt att sticka iväg på träning direkt efter (missar de passen så mycket) men jag insåg att det skulle bli för haffsigt och att jag var hungrig. Så istället gick jag hem och åt en landgång som mamma hade gjort och nu gäller det bara att ta det lungt resten av kvällen för imorgon blir det mer jobb.
 
// Elaine

Easteroutfit

 
Easter
 

Purple top, 220 SEK / Ripped skinny jeans, 310 SEK / River Island peep toe sandals, 605 SEK / River island purse, 385 SEK / Annette ferdinandsen earrings, 5 170 SEK / Essie sparkle nail polish, 56 SEK
 

Det här känns otroligt påskigt enligt mig. Dessutom är det riktigt fint att matcha pasteller med varandra.
 
// Elaine

Trötta killar

 
Så här är det om man har en pojkvän som jobbar med gig, spelar tv-spel och därmed inte sover tillräckligt. haha Han somnar i soffan mitt på dagen och hans söta hund hänger på. Så jag får inte riktigt plats och får bädda in dem. De är så söta!
 
Saknar dem!
 
// Elaine
 
 

Plugg i solen

 
 
Idag har jag suttit i solen, på balkongen och pluggat hela dagen. Så lite av allt jag har att göra har jag fått gjort. Utöver det har det inte hänt särskilt mycket. Till middag blev det våfflor i alla fall och nu ska jag försöka plugga lite till innan det bli avkoppling framför tv:n innan jag ska sova.
 
// Elaine

Nedräkning

 
Idag är det exakt:
En en månad tills tentan i Grammatik som jag fasar inför. 
36 dagar kvar tills Niclas slutar på folkhögskolan (Jag har alltså tiden tills dess på mig att hälsa på honom där).
41 dagar tills Niclas och jag åker till Paris ( Jag börjar förstå det och bli lite nervös nu).
101 dagar tills jag ska till Gotland med Niclas familj.
109 dagar kvar tills jag fyller 20 år!
 
Det är mina höjdpunkter i år. För att jag verkligen skulle förstå hur nära det är till Paris nu har jag lagt upp en nedräknare i menyn till höger. Se, snart är det bara en månad kvar!
 
// Elaine

Annorlunda

 
 
Verkligen ett annorlunda och fint frieri. Först är det ju inge roligt i början men sen blir det otroligt häftigt. Förstår att hon blir chockad.
 
// Elaine

15:e April 2014 - Jobb, plugg & skivstång

 
 
Idag har jag jobbar från 8-14. En rolig grej under dageb var att en av mina idrottslärare från gymnasiet kom förbi och han kände igen mig. haha. Hur som helst gick jag hem sen,  åt lite och satt mig för att plugga på balkongen i solen. Sen nu på kvällen har jag varit iväg och tränat skivstång. Fyfan vad slut jag blev! 
 
Så nu förtjänar jag en dusch, prat med Niclas och lite tv-mys! :) 
 
// Elaine

Svart från Bubbleroom

 
Jeggins - Sally&Circle, 299 kr / Topp - Piceces - 99 kr 
 
Mina svarta favoritjeggins sprack ju för ett tag sedan så jag kände mig genast tvungen att beställa hem ett nytt par. Jag trodde att dessa var lika men det skillde lite i modellen, men de passar. Dock kan de kanske bli för stora när de får töja sig... Så med andra ord vet jag inte om jag ska byta till en mindre storlek, eller annan modell.
 
Sen så beställde jag hem en bekväm topp också på rean plus ett halsband. Halsbandet visar jag i ett annat inlägg men jag kan anvslöja att det är coolt, riktigt coolt i mina ögon.
 
// Elaine

Outfit 13/4-14 - Ljus denim, Svart & Silver

 
Tröja - Gina Tricot / Jeans - Cubus / Boots - Ellos / Örhängen - Gina Tricot / Ring - Guldfynd by Kenza / 
 
Här är dagens outfit från i söndags. Igår gick jag bara runt i träningskläder hela dagen och kände mig hurtig. haha
 
// Elaine

14:e April 2014 - En dag med Amanda

 
Idag har Amanda varit här. Vi tog en powerwalk (kanske inte den snabbaste såndan dock) på en och en halv timme i solen. När vi kom hem satt vi oss och åt kladdkaka med jordgubbar och grädde på balkongen (trots att de hade börjat mulna på lite). Det var otroligt gott och supertrevligt! Sist vi sågs var i oktober och vi har tänkt att ses sedan januari men jobb, plugg och en resa till thailand för hennes del har kommit i vägen.
 
Nu ska jag iväg och träna ett medelpass (Jag har inte tränat sen förra tisdagen nu) och sen hem och se på CSI.
 
// Elaine

Bubbelroom

 
1 Svarta bellerina med rosett - 398 kr / 2 Bruna Bellerina med rosett - 598 kr / 3 Bruna sneakers - 498 kr / 4 Boots med spets - 698 kr / 5 Guldiga med platå - 598 kr / 6 Boots med nitar - 598 kr / 7 Boots med paljetter - 598 kr / 8 Bellrina med guld - 498 kr / 9 Mörk guld med träplatå - 598 kr. 
 
Jag älskar den här stilen - brunt (eller svart, vitt) med detaljer i guld, paljetter eller spets. Hade jag fått välja 3 par utav dessa hade det blivit: Par 2, 3, 4.
 
// Elaine

13:e April 2014

Lilla Mellvin och en regnbåge.
 
Idag känns det som att jag har sovit alldeles för länge och glömt bort någonting... Jag kände mig stressad i drömmen också. Jag antar att det är franskaplugget som stressar nu när jag redan har så mycket jobb inplanerat i veckan.
 
Hur som helst var jag till Niclas igår. Vi kollade igenom planerna för Paris lite smått, sökte till högskolor och universitet (mest Niclas då), gick ut med hundarna ( der var ett ta sen jag träffade dem nu), åt middag och såg sen på tv med hans föräldrar.
 
// Elaine

Twilfit

 
225 kr (ord.450 kr) - Twilfit 
 
Jag har aldrig handlat något på Twilfit förrut men i söndags blev första gången. Jag hittade ett underbart sett på rea. Snacka om att kvalitén kändes perfekt. Sen ett extra plus för variationen och inslagningen med ett fint silkespapper.Jag har inte trott de bra recensionerna jag hört om dem förr . Jag har trott att de varit för bra för att vara sant.Men dit lär jag definitvit gå dit igen (när det blir är rea) och de här kommer bli stora favoriter så fint och bra som det är.
 
// Elaine
 

Originellt

 
Originellt
 

Jeffrey Campbell lace up platform booties, 1 510 SEK / Miista bootie boots, 2 385 SEK / Privileged black mesh shoes, 980 SEK / Zip bag, 265 SEK / Accessorize cross body, 290 SEK / ALDO cross body, 260 SEK / Loungefly shoulder bag / Cream jewelry, 250 SEK / Wildfox Couture metal frame heart sunglasses, 1 205 SEK / Fantas-Eyes retro glasses, 145 SEK
 
Dessa saker passar inte bra ihop men till en enkel outfit skulle var och en passa superbra. Jag älskar speciellt kameraväskan, skorna bredvid och ryggsäcken. Klacken på de reosa skorna är också troligt fin. Vad gäller hjärtglasögonen har jag ju själv ett par ännu mer skrigiga än dessa.
 
// Elaine

Mina träningskläder

 
 
 
Tröjor:
Rosa, svart och oreange - Stadium - Soc
Neongul - Gina Tricot 
 
Sporttoppar:
Lila - Drop of mindfullness
Svart - H&M
Oreange - Soc / Stadium 
 
Byxor:
Knäkorta tights - Stadium - Soc
Långa tights - Gina Tricot 
Shorts - H&M
 
Skor: 
Lila - Adidas
Vit/rosa - Nike 
Svart/rosa easytone - Reebook
Alla är köpa på Stadium
Strumpor - Intersport 
 
Sen har jag två jackor:En svart från Stadium i Herrmodell och en Med dragkejda och grått som jag fått.
 
Att träna blir alltid extra roligt men fina och färgglada kläder! 
 
Det känns extra bra att allt kunde ha kostat mig ca 5500 men att jag har spart ca 2500 kr på att handla mycket på rea. Jag är som ni vet ett superfan av reor.
 
// Elaine
 

Lördagsfrukost

 
 
Vilken härlig morgon det var idag. Det hade varit  härligt med en promenad men eftersom jag ska jobba har det bara blivit en lugn morgon med en god frukost. Den har bestått av avokado,ägg, macka och C-vitamindricka. Jag bara älskar avokado nu för tiden.
 
Idag missar jag coreträningen också precis som tre framtida lördagar...lite surt faktiskt men jag får promenera. 
 
// Elaine

Fredag 11:e April 2014

 
I brist på bilder fick får dagens bild bli en bild från google och dagens middag.
 
Igår jobbade jag från 11-21. Ett långt pass så jag var slut efter det. Sen imorse var det bara att stiga upp kl 6 för att jobba 8-18 idag. Så nu har jag kommit hem och ätit en otroligt god fryst mozzarellapizza (hade aldrig ätit den förrut men gud så god den var!)  medans de andra åt köpt. 
 
Nu väntar lite tv-tittande och uppladdning inför ett långt jobbpass imorgon med!
 
// Elaine

Hemmagjort av indiskt

 
Dett är två amrband som pappa köpte i Indien. Dock var de för små för mina handleder (Några fler som han köpte passade dock mig och mamma). Men jag tyckte det var så synd på dem att inte använda dem så jag gjorde ett par örhängen av dem. 
 
Visst är de fina?
 
// Elaine
 

Beige bas

 
 
New Yorker - 35 kr (ord. 139 kr)
 
En stickad beige kjol är ett nytt tillskott i garderoben då jag som sagt börjat använda mer och mer pennkjolar den senaste tiden. Det känns lättmatchad och är dessutom smidig att röra sig i.
 
// Elaine

Bianco

 
 
 Bianco 499 kr
 
Det är så himla typiskt, att man hittar allt när man inte ska ha det, eller letar efter det. Till min student förra året hade jag svårt för att hitta de perfekta skorna. De skulle vara vita med bred klack, guldiga eller beiga. Sen fick det gärna vara en liten guldig detalj på - jag älskar sånt.
 
På skopunkten hittade jag förrut de där vita som jag aldrig hittade förra året och här är nästa par. Jag har den här modellen i koppar men jag älskar dem också i svart,beige och blått med ett bälte/guldspänne på som är årets version av modellen. 
 
Hur fina är de inte?
 
// Elaine

Flowertimes

 
 
 79 kr 79 kr via Fyndiq.se
 
Här är mina två nya skal. Som ni ser kände jag för blommigt. Jag gör alltid det vid vår och sommaren. Jag gillar båda men blev lite lurad på det vänstra som inte var helt täckt. Men det var superfint ändå. Det högra är i mjukare plats så det känns lite stabilare.
 
Jag beställde också ett plastskydd till skärmen för 20 kr (Tidigare har jag betalat 150 kr, men det kanske finns en anledning till det?) Dock ser det ut som vanligt.
 
// Elaine
 
 

Outfit 8/4-14 Beige & Brunt

 
 
Blus - Gina Tricot / Byxor - H&M / Skor - Buffalo London / Örhängen - Primark
 
Tisdagens outfit såg ut så här.
 
// Elaine

Ärenden, plugg & paket

 
 
Idag fixade jag några ärenden på morgon, som att gå till banken och sedan köpa fler mappar som jag kan fylla med viktiga papper. I samma veva hittade jag på den lila ögonskugga jag alltid letat efter, för endast 15 kr. Förrutom det har jag skickat in min deklaration idag, bokat in jobb, fått ett paket från Bubbelroom samt suttit hela dagen och pluggat. Jag är orkar inte mer nu men känner mig inte nöjd ändå...
 
Men nu förtjanar jag lite TV-kväll efter allt plugg och fastande. Jag tror jag ska se på Pretty little liars eller The nanny. Jag älskar båda två!
 
// Elaine

Outfit 7/4-14 Svart, Beige & Guld

 
Tröja - Gina Tricot / Byxor - H&M / Gummistövlar - Tretorn via Zalando / Örhängen - Clair´s i Paris / Armband - H&M
 
Så här gick jag klädd i måndags. Det regnade ju så det fick bli gummistövlar och paraply till. 
 
// Elaine
 

3 New Yorker

 
Jag provade detta på New Yorkers rea igår. En mys-tröja med nalleöron (199kr), en svart kjol med uttryckt mönster (79 kr), en svart kjol med quilttning (ca 100 kr). Dock fick inget av detta flytta in i min garderon. Även om jag var nära på att köpa kjolen men jag kom på att jag redan har två svarta. haha. Svarta, tighta, kjolar har blivit en favorit i min garderob
 
// Elaine
 
 

8:e April 2014

 
Dagens middag - Bulgur, lax, smögensås och wook. 
Detta har blivit en ny favoriträtt. Jag har alltid gillat lax på nästan alla sätt och vis tror jag och den här kombon känns riktigt fräsh,
 
Idag hade jag en delkontroll vid 10 så jag åkte till skolan lite tidigare och sen gjorde jag kontrollen. Dock med ont i huvudet och halsbränna. Jag kände att jag blev lite stressad över att få så många rätt som möjligt på delkontrollen och sen att hinna plugga till den riktiga tentan. Veckorna springer ju bara iväg...
 
Nu ska jag iväg på skivstångsträning!
 
// Elaine
 

Pasteller

 
När jag rensade garoderoben i förra veckan hittade jag dessa pastelliga skärp.De har varit/är mammas som jag tagit över. De passar ju riktigt bra nu till våren!
 
// Elaine
 

Mina vårskor

 
Ballerina - Skopunkten / Kilklack - Dinsko / Quilltade - Buffalo London / Beiga tyg - Skopunkten / Boots med silver - Ellos 
 
Detta, plus mina guldiga gummistövlar och ett par vita ballerina är mina vårskor. 2 boots, 2 tygskor och de redan nämnda, vita ballerinaskorna.
 
// Elaine

7:e April 2014

Lila rosor som min faster fick i lördags.
 
Idag har det varit en regnig dag. Jag började med att ta mig ut i regnet och till skolan. När jag väl kom dit, vid 10 satt jag mig och pluggade till 12, pratade lite med Pontus från förra franskagruppen och fick i mig lunch. Sen började lektionen vid 12 och när den slutade vid 2 skyndade jag mig hemåt (Jag fick då sällskap av lillebror). Sen tog jag mig till jobbet och jobbade kväll. 
 
Så jag har haft en fullspäckad dag! 
 
// Elaine

Outfit 5/4-14 - Beige & Rosor

 
 
Blus - Bikbok / Byxor - H&M / Klocka - Ur&penn / Örhängen - Armband från Indien / Armband - fått från tidning / Solglasögon - H&M / Tygskor - Skopunkten 
 
Detta var helgens outfit. Plus min beiga gardigan till. Jag älskar den ljusa och våriga färgkombinationen!
 
// Elaine
 
// Elaine

Färg och diamanter

 
Cocoo.se - 195 kr / 295 kr /195 kr 
 
Detta stavas PERFEKTION. Färg och maffiga diamanter är det bästa som finns när det kommer till örhängen enligt mig. Det ska gnistra och synas!
 
Synd bara att de här örhängena är för dyra för att bara köpa sådär. Det tycker jag i alla fall. Det är en annan sak om man har ett speicellt tillfälle då man ska ha dem. Men annars önskar jag mig gärna ( Speciellt de till vänster och de mittersta) i tidig födelsedags present ( Fyller år i Augusti) eller bara ändå ;) 
 
// Elaine

Den här helgen

 
Den här helgen har gått otroligt fort. Igår fyllde min faster år så då var familjen och farmor dit för att fira henne. Vi fick en troligt god smörgåstårta av skaldjur och sen fika på det. Efter det åkte jag vidare till Niclas. Jag var framme där tills vädret blivit molnigt och de hade spelat klart en brännbollsmatch. Då åt vi middag och kollade sen på TV.
 
Idag tog Niclas bussen med mig in till stan och sen vidare hem. Han mötte upp en kompis och jag gick hem och åt middag, samt pluggade. Jag försökte också gå igenom massa papper. Så nu har jag precis gjort det och hjärnan har gått på högvarv. Därför förtjänar jag från och med nu en söndagskväll nu.
 
// Elaine

Svarta Ballerina

 
Skopunkten 199 kr (Jag betalade 100 kr)
 
I samband med köpet av mina nya sneakers tpå skopunkten köpte jag också dessa ballerinaskor och fick de för halva priset,  (99 kr). Så nu har jag ett par svarta och ett par vita ballerinaskor. De andra, gamla trasiga ska slängas.
 
// Elaine

Le dernier souffle

 
 
Om ni inte har märkt det än börjar ni nog förstå hur mycket jag tycker om Alizées franska pop musik. Jag började liksom lyssna på Alizée när jag började plugga franska och har lärt mig mycket från hennes låtar. Tex så har jag märkt att jag härmar henne när jag försöker prata franska. Men det är väl bra? haha
 
Den här låten är väldigt lättsam och glad - Ecoutez!
 
// Elaine

Vårigt och pastelligt

 
Spring jewlery
 
 

Diamond necklace, 1 012 380 SEK / Alex Monroe green amethyst ring, 8 470 SEK / Alexander McQueen necklace, 2 240 SEK / Alexander McQueen ring, 1 625 SEK / FOSSIL bangle bracelet, 635 SEK / Coach heart necklace, 570 SEK / Collar necklace, 300 SEK / Watch, 160 SEK / Statement necklace, 145 SEK / Jon Richard pearl earrings, 160 SEK / Pink jewelry, 65 SEK / Golden earring, 58 SEK / 2b beaded jewelry, 65 SEK / Johnny Loves Rosie stud earrings
 
Så sött och vårigt det är med roséguld, blommiga klockor, pastellfärger, fjärilar och blommor. Jag bara älskar kraghalsbandet och de två örhänga under!
 
// Elaine 

Dagens accessoarer

 
Klocka - Ur&apenn - Egengjorda örhängen med delar från Indien / Solglasögon - H&M
 
// Elaine
 

4:e April 2014

 
Idag har jag jobbat 8-17.30. Sen när jag kom åt vi räkmackor till middag och efter det tog mamma och jag en promenad innan solen gick ner. 
 
Nu har jag tagit en dusch och ser på Let's dance och sen byter jag förmodligen till första avsnittet av Inför Eurovison. Älskar det. Jag ser det varje år. 
 
// Elaine

Black and Wite

 
Vad lite effekter kan göra med en bild. Tycker att svartvitt ofta kan göra allt lite tråkigt men ibland är det den alldeles perfekta effekten. Sen älskar jag min blommring, det är nog den finaste ringen jag någonsin har haft - från Starofskandinavia.se.
 
// Elaine
 

Silver, Guld & Koppar

Bilder från cocoo.se 
 
Jag älskar dessa lätta men eleganta armband från Cocoo. Jag tror jag hade valt det guldiga eller det roséguldiga. Även om alla är jättefina!
 
// Elaine

3:e April 2014

 
Idag jobbade jag 8-14, som i tisdags. Sen efter gick jag hem och åt lite mellanmål innan jag åkte och hämtade ut mitt nya pass. Niclas tog samma buss så jag fick träffa honom en liten stund. Sen nu har jag varit och tränat. Det var lite kort om min torsdag.
 
// Elaine

Je veux bien - Alizée

 
 
Jag älskar den här låten och singeln på Alizées senaste skiva "5" (släpptes dock för ett år sedan). Jag har faktiskt inte lyssnat så mycket på hennes två senaste album för att de inte har verkat lika bra som de gamla. Men den här låten på femte albumet, vid namnet "5" är riktigt bra. Fick upp ögonen för den när jag kikade runt på franska intervjuer och denna video kom upp. De är på fina Corsika (Som jag vill besöka en dag) där Alizée är född. 
 
// Elaine

Rea hos Vero Moda

 
Turkos topp - 124 kr rea / Zebraklänning 165 kr rea / Jeansbodyskorta - 209 kr rea / Svart klänning - 250 kr rea / Svart kjol med dragkedja - 175 kr rea / Klänning - 175 kr rea / Zebrakjol - 180 kr rea / Svart och transparant kjol -. 162 kr rea.
 
Vero Moda har mycket fint. När det är rea kan jag riktigt gå loss där. 
Hur smart är inte jeansskjortan som är en body? Perfekt ju!
 
www.veromoda.se
 
// Elaine
 

2:a April 2014

 
Idag har jag pluggat, tagit en promenad och varit och klippt mig nu på kvällen. På morgonen fick jag också för mig att rensa garderoben och det gjorde att jag hittade denna "kavaj-tröja" på bilden över att ge bort. Sen var det även en kofta, en spetsklänning och några tröjor.
 
Nu ska jag kika lite på Top model! 
 
// Elaine
 
 

Supergod sallad

 
I helgeon och igår jag denna sallad till middag. Den är så himla god!
 
Det är bara att skära vattenmelon, fetaost och strö över lite persilja och lime. Dock ska det vara rödlök i men jag tycker nästan att det är godare utan. Men det krämiga från osten blir en sådan bra kombo till melonen.
 
// Elaine
 

Svar på fråga om min tröja

 
 
Fråga: Jag älskar tröjan du har på bild nio! Vart har du köpt den? :)
 
Sv: Tröjan är från Vero Moda. Dock köpte jag den på mellandagsrean så den finns förmodligen inte kvar nu. :)
 
// Elaine

April April...

Bild från förra helgen.
 
Idag har jag jobbat från 8-14. Min gamla skolkompis Frida (även nuvarande kompis) var också där idag. Det var roligt även om vi inte jobbade tillsammans. Sen var jag hem och pluggade lite och nu ska jag snart iväg och träna skivstång. Sen efter hoppas jag på att få träffa Niclas i typ fem minuter. haha
 
Annars har det ju varit första april idag (och snöa gjorde det ju imorse!). Än så länge har jag klarat mig ifrån att blivit lurad *peppar peppar. Jag försökte lura Niclas via sms om en stor gitarrrea (han är ju galen i gitarrer) men han gick inte på det. Dock blev det en liten snabb och spontan luring till efter som jag fick han på ändå.
 
Annars tycker jag att inte att man ska skämta om olyckor och sånt som vissa gör. Det är ju bara elakt och hemskt.
 
Har någon annan lurat någon idag?
 
// Elaine
 
 

Gul krokus

 
Dessa gula bilder frå mig att längta till påsken, om två veckor. Visserligen ska jag jobba nästan hela den men påsken när ändå,så mysig på något sätt.
 
// Elaine

Outfit 31/3 - 14 Svart, Beiget + lite vitt & guld

 
Topp - H&M / Cardigan - Gina Tricot / Jeans - Serious Sally / Skor - Skopunkten / Örhängen - TGR
 
Här är gårdagen, och också söndagens outfit. Svart och beiget plus lite guld är en av mina favorit färgkombinationer.
 
// Elaine

RSS 2.0