Sista Oktober 2017

 
 
Det är sista vecken på en lång kurs. Både igår och idag har det experimenterats med nya material. Men just nu är jag less och skulle behöva lite lov som alla yngre. Men jag vet mycket väl att det inte fungerar så på högskolan. Likaså vet jag att nästa kurs sätter igång direkt efter, men jag har varit så inne i det här att jag ändå fick en chock över all läsning som skulle förberedas tills nästa vecka 
 
Det är inte synd om mig. Så här är livet som student. Jag hade bara förträngt (?) hur tungt allt blir under vinterhalvåret och vilken chock det är med vintertid. 
 
Jag ignorerade läsningen idag i alla fall och gick och tränade core (och cycklade) på kvällen.
 
// Elaine

Outfits Oktober 2017

 
 
 
Här är mina höstoutfits från Oktobber. Månadens färg har helt klart varit kakigrönt - men även gult. Dessutom har jag tyckt att röda löppar har passat till hösten.
 
// Elaine
 
 
 

Oktober 2017

 
Jag tycker alltid att det är tråkigast när oktober är slut. Löven har fallit av träden och mörkret och kylan är här. Jobbigast är det för att det känns som en lång tid tills det vänder igen. Men jag vänjer mig om två månader. Haha.
 
Men jag har haft en fin höstmånad. Den har varit ganska regnig och mörk men det har varit några riktigt fina höstdagar och jag har gjort mycket, som detta:
 
  • Första helgen var mamma på besök och bjöd på middag och bio.
  • Jag har hälsat på mormor och farmor två gånger.
  • Varit på internationel matmarknad med Niclas.
  • Klippt mig och gjort en bilutflykt med Robin i samma veva.
  • Haft en varm och solig helg med Robin och Niclas.
  • Provat nytt Zumba och Core-pass.
  • Presenterat och avslutat ett projekt.
  • Haft en riktig vilohelg efter punkten över..
  • Varit på studeibesök till Lith Lith Lundin (hållbar designverksamhet på landet).
  • Lunchat och fikat med Josefin som kom på besök.
  • Varit på halloweenfest med skolan.
  • Firat Robins födelsedag.
 
 Det bästa är att jag köpte gymkort och kom igång lite med träningen igen (det var i Mars/April sist).
 

Halloweenpaprikor

 
 
Har man ingen pumpa funkar det men orangea paprikor också!
 
// Elaine
 

29/10-17 Lillebrors födelsedagsmiddag

 
 
Jag gjorde en snabbvisit hem de senaste 24 timmarna eftersom att Robin fyllde år idag. Så igårkväll firade vi honom med en tvårättersmiddag - plus fika, och sen såg vi filmen Paddington på kul. 
 
Påvägen hem igår stannade jag till hos farmor och hälsade på henne och min faster. Sen idag träffade jag Niclas en stund innan jag åkte hem. Vintertiden gjorde sig påmind imorse då jag absoult inte kunde sova längre än till 7, sen kom det blötsnö mitt på dagen och det hann bli mörkt innan jag kom hem...
 
// Elaine

Halloween 2017 - Kleopatra

 
Jag var Klopatra på halloweenfesten i fredags. Dock hann mörkret falla innan jag var klar med smink och utklädnad, därav pixliga och gunliga bilder. 
 
Jag var ju också kleopatra på Niclas kompis, Tessis födelsedagsfest för några år sedan och så jag förändrade den outfiten lite. Det belv en ny klänning, nytt halsband och nytt huvudsmycke med matchande örhängen.. Detta har pappa köpt i Indien och j det var fler än jag som gillade det.
 
 
Man tager var man haver är mitt motto när det kommer till maskerad. När jag var liten hade virade jag också tygstycken till klänningar på olika vis när jag klädde ut mig hemma. 
 
// Elaine
 

Till skrivbordet

 
 
 
TGR 
 
Hur kommer det sig att nödvändiga små prylar alltid behövs för att man inte hittar de gamla? Kanske är det bara så att jag inte orkar leta? Hur som helst sprang jag på dessa av en slump (eller ja jag gick ju in i butiken av mig själv). Men en ny sax har jag länge känt ett behov utav.
 
Däremot var det ju på tok för billigt - fast det är ju därför man handlar. 5 kr för pennvässaren känns inte riktigt rimligt. Jag har ju som sagt börjat bli mer pålåst om hållbarhet och har därför blivit mer och mer kritiskt till mitt och allas konsumerande.
 
// Elaine

Långa pärlörhängen

 
 
Gina Tricot - 39 kr (ord. 79 kr)
 
Pärlor i öronen funkar ju nästan alltid så en lång variant var roligt tyckte jag,
 
// Elaine
 
 

27/10-17 Halloweenfest

 
 
Igår kokade vi barr (materialexpriment) och planerade utställning nästa vecka.
 
Sen på kvällen var det dags för halloweenfest för hela Industridesigngänget. Alla kom utklädda och vann gjorde mina vänner från Alice i Underlandet. De och Annabelletvillingarna ( Camilla och hennes tvillingsyster Linn) var bäst utklädda enligt mig. De var mest läskiga. Jag fick skjuts av deras skjuts och när de skrattade exakt likadant i bilen ville jag nästan hoppa ur. Haha 
 
// Elaine

Outfit 25/10-17 Senapsgult & Rutigt

 
 
Skjorta - Gina Tricot / Kjol & Halsband - Lindex / Örhängen - Topshop / Boots - Dinsko 
 
Här är min gula, vinröda och rutiga outfit från igår.
 
// Elaine

26/10-17 Lunch med en vän

 
På eftermiddagen idag kom en vän förbi när hon hade vägarna hitåt. Vi åkte och åt lunch/fikade på Espresso House och bara pratade. Hon har ju nyligen tagit körkort och köpt bil så det var kul att åka tillsammans bara hon och jag i bilen. Dessutom var det skönt att komma bort från skolan och det område som jag förknippar med presentation.
 
Jag åt en bagel med tonfiskröra. Det var ett wildcard som blev lyckat. Ibland behöver man våga prova något nytt.
 
// Elaine

Blombroderi från Indiska

 
 
Indiska - 220 kr (ord. 399 kr)
 
 Här är tröjan som jag invigde förra veckan. Det är faktiskt längesen den inhandlades - närmare best i sommras.
 
På rea såklart 30 % på reapriset vilket blev 220 kr istället för 400 kr. Jag vågade inte vänta längre och låta priset sjunka ännu mer den gången för jag gillade den verkligen och jag hade tur som hittade den när den var slut på nätet och i många andra butiker.
 
// Elaine

Lith Lith Lundin - Hållbar Design

 
 
Produktbilden är från Lith Lith Lundins hemsida:  http://www.lithlithlundin.se/
Länk:  Go'kväll - Titta här
 
33 minuter in i gårdagens avsnitt av Go' kväll (efter en väldigt intressant intervju om hur man tar sig ur en sekt för den delen också) hittar man ett repotage om killarna som vi besökte i tisdags och nu arbetar med/som ger oss stöd och inspiration.
 
Som jag skrev igår var jag som sagt jätteimponerad och väldigt tacksam över att vi fick komma dit. Sådant här designarbete vill man höja. Att skapa hållbara produkter efter en femmiljsradie är ett koncept som verkligen alla borde ta efter. Jag är så inspirerad! För deras arbete visar att hållbar design existerat och växer.
Hur många produkter får man annars veta dess ursprung ifrån. Dessa produkter får man veta exakt var trädet som de ör gjorda av har vuxit. 
 
 
// Elaine

24 & 25/10-17 Nytt projekt & hemtrevligt studiebesök

 
 
Jag orkar nästan inte ens skriva det (pågrund av dålig återhämtning från förra proektet(, men vi har gått in i ett nytt projekt i skolan. I måndags justerade vi bara affischen från förra projektet lite. Men igår var vi på besök hos tre killar ute på en gård som håller på med ett fantastiska trämöbler- Trämöbler som är helt hållbara. Vilket innebär att allt material som de använder är från och producerat inom en femmiljsradie. Det var väldigt intressant och häftigt att se. Dessutom bjöd de på en smarrig soppa til lunch. Hemtrevligt studeibesök minst sagt. Sen igår var jag och gymmade efter och dag startade vi sen igång projektet med en workshop i grupper. 
 
// Elaine

Mulitfärgat från Lagerhouse

 
 
 
 
 
Lagerhouse: Flaska - 99 kr / Glas 99 kr/st / Bestick 399 kr (16 delar)
 
Jag bara ÄLSKAR dessa regbågsfärgade saker ifrån Lagerghouse. Jag har länge drömt om besticken men för ett tag sedan sprang jag över flaskan och glasen också. Flaskan skrek jag verkligen till är jag såg (Madde fick skämmas).
 
Jag måste nästan ha den alltså... 
 
// Elaine
 

Outfit 23/10-17 Kakigrönt & Svart lack

 
 
Regnjacka - Rut & Circle / Jacka & Örhängen - H&M / Leggins - Freequent / Boots - Vagabond
 
Gårdagens outfit.  Är det kallt och regnigt är det tillåtet att ha två jackor.
 
// Elaine

Jeans med strass

 
 
Kappahl 350 kr (ord. 499 kr)
 
De här jeansen med strasstenar på sidan av låren tycker jag är så coola.Snacka om det lilla extra! Dessa är på 30 % rea på Kappahl just nu. Men det gr ju också att pimpa sina egna jeans - jag funderar på att göra det. Vet att jag ska ha några nitar någonstans. Frågan är bara var... hos mig eller hos mamma och pappa, men var? Hmm jag får leta.
 
// Elaine
 

Outfit 20/10-17 Svart & Röda Blomdetaljer

 
Tröja - Indiska / Byxor - Gina Tricot / Smycken . Glitter & Ur&Penn /  Bomberjacka - Bikbok
 
Här är min outfit från i fredags.
 
// Elaine
 
 

21 & 22/10-17 Lat helg

Bilder från promenaden igår.
 
Den här helgen har varit väldigt lugn och en riktiig lathelg. Men det kändes välbehövligt att ladda batterierna inför ett nytt projekt och framtida händelserika veckor. Niclas var snäll som kom hit och lagade lite mat (Jag gillar inte alls att laga mat själv) och sen har vi sett på några olika serier. Igår tog vi en liten kort promenad i höstvädret också och idag cycklade jag och tränade på eftermiddagen när Niclas hade gått hem. Jag är imponerad av mig själv att jag tog mig iväg faktiskt.
 
// Elaine

20/10-17 Presentation

 
Igår hade jag presentation utav första projektet för terminen. Det har varit långa och tunga fyra veckor men nu är det nästan över. Vi ska göra några justeringar på vår affisch bara så den blir uställningsklar. 
 
Hur som helst var jag så trött igår när dagen var slut så jag irrade runt och visste inte om jag skulle åka hem till familjen eller inte. Men jag var så trött att jag inte orkade det. Istället kom Niclas hit till mig. Så det blev en förtjänt fredagskväll ändå. 
 
// Elaine

Outfit 18/10-17 Volanger & Höstfärger

 
 
Klänning - Indiska / Tröja - Gina Tricot / Jacka - Bikbok / Choker - River Island / Örhängen - Glitter / Bälte - Kappahl
 
Den här kjolen är en klänning som jag fyndade på superrea för någon vecka sedan. Jag hade tänkt att spara det tills nästa sommar men så kom jag på att den här varma gula färgen är en riktig höstfärg. Så jag bestämde mig för att göra den mer höstig med andra murriga höstfärger.
 
// Elaine
 

Lång marin cardigan

 
Jag tror jag aldrig har visat denna långa tröja? Hur som helst var den en riktig favorit att hänga över axlarna i somras.Men jag fyndade den för ca ett år sedan, för 149 kr på rea (ord. 299 kr). Från Only,
 
Det tråkiga är att det fina glänsande (nästan glittriga materialet) inte går att visa eftersom att den är så mörk. Dessa bilder fotade jag nämligen i somras men den blev ändå grumligt.
 
 
// Elaine
 
 
 
 

Paisleytmönstrad gitarr

 
 Jag gillar faktiskt Niclas nya gitarr. Eller jag gillar alla hans gitarrer (även om de kanske är lite många) men denna är något lite extra. 
 
Dessutom gillar jag de här små tillbehören som han hade fått - så roliga!
 
// Elaine

16/10-17 Zumba & Core

Den här otroligt fina fotade jag i helgen.
 
Veckan har börjat helt okej. Min grupp har kommit framåt med projektet,även om ingen egentligen orkar mer. Men jag blir ganska  frånvarande de närmsta dagarna för det ska jobbas in i det sista och då måste jag fokusera på det ordentligt.
 
Därför har jag varit och tränat både igår och idag. Två pass dessutom - Zumba igår och Core ikväll. Men det var verkligen svårt att hänga med på ett nytt ställe och Zumba kände jag mig väldigt för stel och ofokuserad för. Men det var riktigt kul att få röra på sig till musik igen i alla fall!
 

Outfit 13/10-17 Kakigrönt & Rött

 
 
Jacka & Solglasögon - H&M / Tröja - Lager 157 / Skor - Dinsko / Leggins - Freequent 
 
Här är min outfit från i fredags och lördags. Tyckte att byxorna passade bra ihop med den här tröjan och rött läppstift.
 
// Elaine
 

Vardagströjor från Gina Tricot

 
 
59 kf / st (ord. 129 kr/st) - Gina Tricot 
 
Dessa tröjor ser inte mycket ut för världen när de hänger på en galge så här. Men de är det lika extra att ha på sig till vardags. Fortfarande bekvämt och vardagligt fast lite roligare helt enkelt.
 
Det var faktiskt längesedan jag fyndade dem (nämligen i somras) och en har jag ju redan använt.
 
// Elaine
 
 

14&15/10-17 Härlig hösthelg

 
Den här hösthelgen har varit väldigt bra. Vädret var som man ser på bilderna över - fantastiskt ( Varm "Indiansommar" för att dokumentera för framtidens skull).
 
Igår (lördags) började jag dagen tidigt med ett besök hos frissan. Robin gjorde mig även sällskap så sen gjorde vi en liten utfykt med bilen på höstvägarna innan vi åkte hem och åt lunch. För att sen ta en promenad med Niclas, sola och äta hallon på balkongen och sen göra hamburgare till middag alla tre innan jag och Niclas gick över till honom och tittade på Reign och Förhäxad.
 
Idag umigcks jag istället med mamma och mormor. Mamma och jag tog en tur till mormor med dels en bra promenad dit och därifrån. Innan jag åkte hemåt hann jag t.o.m lämna tillbaka en bok på biblikoteket och leta efter en skjortblus på rea (som dessvärre inte fanns kvar i min storlek - fan).
 
Så den här helgen har varit effektiv då jag har hunnit ladda upp batterierna inför en tuff kommande vecka genom att både umgås med mamma, pappa, Robin, Niclas, Mormor och farmor. Synd att det är svårt att hinna med vänner bara.
 
// Elaine

Väskringar

 
 
Bonprix - 99 kr
 
Att ha en nycklering på väskan tycker jag kan vara riktigt sött. Antingen har man en enkel boll elller så går man all in på något spacat som detta. Jag gillar ju att pigga upp mig och mina kläder med roliga accessoarer.
 
// Elaine

Chokladskallar

 
För ett tag sedan provade jag den här nya chokladen från Bubs. Favoriten var helt klart den med hallon/lakrits (precis som väntat). 
 
// Elaine
 
 

Fredag den 13/10-17

 
Regnat har det gjort hela veckan. Fy så trött och orkeslös det har gjort mig. Jag har kämpat på med grupparbete och projekt i skolan men det har bara varit tungt. Dessutom blev det bara träning i onsdags när det var uppehåll. Ja bättre veckor finns det.
 
Men så idag sken det upp (och så mycket gladare jag blev direkt). Sen åkte jag hem och fick räkmacka till middag också så det har varit fredagskänsla ändå. Sen blev det också en kort visit hos farmor på vägen hem.
 
// Elaine

Marinblå blus

 
 
75 kr (ord. 299 kr) - VILA
 
Den här blusen köpte jag för några veckor sedan, under en shoppingtur med familjen. Till vintern gillar jag blusar med guld och glitter.
 
// Elaine
 
 
 

Outfit 7/10-17 Gult & Kakigrönt

 
 
Tröja -  Lindex / Byxor - Freequent / Solglasögon - Dollarstore / Jacka - H&M / Skor - Dinsko
 
Här är en outfit från i tisdags och även från i lördags. Sen spillde jag currysoppa på tröjan...
 
// Elaine

We can't do it! - Viktiga fråga

Bildresultat för we can't do it svt edit
Bildresultat för we can't do it svt edit
 
Bildkälla: Svt.se
 
I förra veckan ramlade jag över den här lilla minidoumentären (på tre delar) på SVT. Den handlar om att många unga, speciellt tjejer, blir utbrända idag. Jag själv har känt av en press (dels från mig själv sen jag var liten) över att hela tiden göra något vettigt hela tiden och att vara till lags. Dock har jag insett att jag inte kan öka det tempot i alla fall och att det inte är någon idé att käpa på för hårt. Att se att fler tjejer upplever detta bevisar att jag inte är ensam (även om de jobbar hårdare än mig). Därför tycker jag att det är bra om hela samhället får upp ögonen för detta problem. Det handlar inte om att man ska tycka synd om tjejer utan jag tror att det hjälper om vi alla bara ser dessa problem och blir medvetna om att det finns. Sen får ju var och en tycka vad de vill och ta in det precis som de vill.
 
I avsnitten sägs dessa citat, som jag kände att jag höll med om, känt av,var intressant och var tvungen att skriva ner:
 
"Utmattningssyndrom ökar bland unga vuxna, och värst är det för kvinnorna".
 
"När man väl gått in i väggen tar det åratal att komma tillbaka"
 
"Man vill inte uppfattas som lat och bortskämd. Man skäms"
 
"Det gäller att väja i tid, annars blir det en lång väg tillbaka"
 
"Duktig flicka är lika med dåligt"
 
"Hjärnorna lägger av innan man knappt hunnit ut i arbetslivet"
 
"Arbetskulturen ha blivit gränslös"
 
"Feedback bra vaccin mot utbrändhet"
 
"Man uppfatts oseriös för att man ska sova när man ska sova"
 
"Ingen tjänar på att folk jobbar för mycket"
 
"Ingen kommer tacka en för att man går in i väggen "
 
Jag skulle kunna skriva en uppsats om detta som ni kanske märker men blir ni nyfika på dessa hittar ni den på SVT Play.
 
// Elaine

Metallicväskor & Jacka

 
Jacka - H&M 499 kr 
Väskor - Bonprix.se  250 kr/ 119 kr /199 kr
 
Jag älskar ju metallic fast jag kan förstå att det inte är för alla. Men i år verkar skinade jackor vara en trend att lysa upp hösmörkret med. Jackan på bilden hittade jag på H&M men tidigare har jag sett en liknande på Kappahl. Bikbok har en silvrig.
 
Alla väskorna är från Bonprix. Guldryggsäcken hade ju passat mig. 
 
// Elaine
 

The British fudge company

 
 
Det gick inte att låta bli att prova dessa sötsaker från The British fudge Company i lördags.Vi försökte verkligen behärska oss men ni ser hur många olika sorter det fanns att välja på. Observera att de fyra bitar som jag köpte kommer att räcka länge.
 
Hur som helst var det roligt att prova i alla fall och jag rekomenderar de som vill prova att inte bli för överväldigad och plocka på sig för mycket, som vi gjorde. Haha. Men det var solklart matmarknadens roligaste vagn (tätt följt av de franska bakverken)
 
// Elaine

Orange och brandgult

 
Nu när hösten verkligen här har jag blivit frälst i brandgult och orange. De brandgula plaggen kommer från Indiska och den oranga toppen från H&M.
 
Sen övergår det väl till rött?
 
// Elaine

Höstmacarons

 
I helgen var jag som sagt på martmarknad och handlade Macarons av fransoser. Jag är för ovan för att prata franska rakt igenom men jag älskar att låtsas vara i Frankrike och lyssna på dem och artigt säga "Bonjour" så nasalt jag kan och tacka ordentligt, samtidit som jag blir kallad för "mademoiselle". 
 
Annars är det ju bara här på bloggen och på instagram som jag kallar mig det. Haha. Speciellt roligt är det att de fransoser som befinner sig i sverige verkar tycka att det är roligt att man försöker och faktiskt uppskattar det. Det har jag inte riktigt upplevt när jag har varit i Paris. Jag antar att de blir mer ödmjuka när de inte befinner sig i sitt eget land?
 
Hur som helst var favoriten för den här gången den blå med smak av marshmallow. Tätt följt av den lila med blåbärsmak.
 
// Elaine
 

Veckans detaljer - Rosetter

 
 
Jag tror att jag har hamnat i en rosettperiod (om inte jag alltid är det då). Det här var förra veckans detaljer och jag tror att det blir den här veckans också,
 
Båda klämmorna har jag köpt på H&M för längesen och örhängena vill jag minnas är från Ur&Penn.
 
// Elaine

7/10-17 Matmarknad & Höstpromenad med Niclas

 
Ytterligare en hösthelg. Niclas kom hit i fredagskväll men innan det hade jag delredovisning,i ett pågåående projektet, på förrmiddagen. Sen cyklade jag och gymmade innan jag sen tog fredagskväll.
 
Igår tog vi en promenad (i höstvädret) på matmarknad. Niclas var modig och provade krokodilburgare men den var inte god. Men han var väldigt modig som provade. Jag beställde istället macarons och sötptatis pommes,delvis på franska av fransoser. Jag älskar att lyssna på dem och britterna. Den här gången hamnade vi även i fudgehimmelen där det fanns hur många sorter som helst (också fransk nougat) att välja på.
 
Idag (Söndag) vaknade vi till en massa regn. Så det har varit en riktig ruskdag. Jag behövde dock handla och göra lite ärenden. Så det gjorde vi på eftermiddagen innan Niclas åkte hem och jag kröp ihop under en filt.
 
// Elaine
 
 

Outfit 6/10-17 Helblått

 
Polotröja & Smalt halsband - Gina Tricot / Kjol - Lindex / Jacka - Dorothy Perkins / Solglasögon - New Look /  Nypa - Solglasögon / Puff /Nyckelring - Accent/ Halsband (tjockt) - Guldfynd / Boots - Ellos
 
Gårdagens outfit var helblå.
 
// Elaine
 
 

Gynning Design - Butterfly

nyckelring-1Ändrad webb11
 
Gynningdesign.se 
https://www.instagram.com/gynningdesign
 
Servettringar - 250 kr / Solglasögon - 990 kr / Nyckelring - 169 kr / Ljustakar 695/795 kr / 
 
Någon som gör precis det som jag skulle vilja göra är Carolina Gynning. Jag älskar gränslandet mellan konst och design som hon verkar i. Speciellt mycket älskar jag hennes senaste fjärilskollektion. Det är så i min stil då jag älskar fjärilssymbolen och de här typen av detaljer.
 
På gynningdesigns instagram hittar man även en spegel med massa fjärilar på och fina tillhörande askar.
 
Fjärilssmycken finns såklart också!
 
// Elaine

4/10-17 Solen & Gymmet är tillbaka

 
Jag har varit nedstämd och lite extra funderande sedan jag började skolan igen. Vilket betyder i ungefär en månads tid. Det känns lite konstigt eftersom att jag längtade tillbaka till skolan i början av sommaren och att jag inte ville sluta och gå på "sommarlov" i maj. Men jag tror att det beror på flera faktorer. Dels att jag har kommit in i vardagen på utbildningen (efter ett år), den nuvarande kursen är svår, lång och luddig. Samt att jag inte kom igång med träningen som jag hade hoppats i slutet på sommaren och att det inte varit någon sol hos mig på 2-3 veckor. Så jag har nog lidit av brist på D-vitamin i samma veva som min kropp har börjat ställa in sig på vinter och mörkret viket för mig betyder "vinterdepression".
 
Ja förhållandena har inte varit de allra bästa (men inte sämsta heller för den delen) men igår (förutom någon timme i söndags) visade sig solen och jag kände hur lite utav min energi kom tillbaka. Så därför tog jag tillfället i akt och gick till gymmet och förnyade mitt gymkort. Efter det kändes allt lite bättre men när mörkret sen föll på kom tröttheten såklart.
 
Annars så arbetar jag fortfarande i grupp med ett projekt. Projekt och kursslut är alltid intensiva, vilket tar på krafterna det med. Men hela veckan har vi försökt sammanställa en mellanredovisning som ska presenteras imorgon. Så ser läget ut just nu.
 
// Elaine

Sammetsgalgar

 
 
Roliga galgar är något som jag verkligen tycker piffar upp garderoben. Dessa fyndade jag för 20 kr/4packet på Dollarstore. Den som ser ut som en blomma ska man hänga sjalar/halsdukar på.
 
// Elaine
 
 

Outfits September 2017

 
 
 
Mina outfit från september. Favoritoutfiten är den andra (turkosa) och den gula.
 
// Elaine

Gröna sammetsväskor

 
 
Ryggsäck i sammet GrönAxelremsväska i sammet Grön
 
Lindex - Rygsäck - 299 kr / Liten - 249 kr
 
Jag älskar den här gröna färgen i sammet. Finns det något som känns mer lyxigt?
 
// Elaine

Outfit 29/9-17 Svart, Beige & Guld

 
 
Tröja - Caramelle/Chica London / Ring & Halsband - Glitter / Jeans  Choker  - Gina Tricot / Skor - Dinsko /  Solglasögon - Kappahl
 
Här är min outfit från i lördags och även idag- förrutom solglasögona då eftersom solen lyser med sin fråvaro.
 
// Elaine

Höstens topp 3 låtar

 
 
Här är tre låtar som jag lyssnar mest på just nu - för att finna motivation nu när höstrusket verkligen är här.
 
// Elaine
 
 

Solig höstpromenad

 
Jag trodde inte att jag skulle få en solig höstpromenad i år...
 
Men där hade jag lite fel för igår sprack det upp lite när jag och mamma passande nog tog en morgonpromenad.  Dock blir det ju inte alls lika vackert på foto som i verkligheten.
 
// Elaine
 

Sista September & Första Oktober 2017

 
Den här helgen har mamma varit på besök hos mig. Igår gjorde vi stan med lunch, fika och sedan spontanbio. Vilket verkligen är olika oss - att bestämma oss för bio 1 timme innan bion börjar (för att man är sugen på popcorn) och inte fundera så mycket för vilken film  alltså. Därför såg vi Ballerinan och Uppfinnaren som handlade om att uppfylla sina drömmar i Paris. Sen åt vi lite kinamat innan vi gick hem till mig. 
 
Imorse började vi dagen med en promenad i parken/skogen innan vi åkte till mormor. Solen kom äntligen fram vilket var kul för att jag har inte sett den på två veckor. Så sen hälsade jag alltså på lilla mormor igen efter ca en månad sedan sist. Lilla mormor var trött och så var även jag när jag åkte hem men resan gick ändå fort med skissblocket i handen. 
 
// Elaine

RSS 2.0