Brun spets






Spetsblus - JC , Jeans - H&M, Tröja - Only 

Idag har jag haft en brun spets t-shirt på mig med en brun tröja under. Hade också ett vitt skärp i midjan som matchade mina vita pärlörhängen och sen hade jag mina bruna stövlar till det. Ganska vardagligt men kanske en aning sötare med spets-blusen/t-shirten. Köpte den på mellandagsrea förra året. Dock hann jag inte använda den så mycket förra året men jag tror att den kommer bli mer använd nu i vår! :)

Naglarna matchade också ganska bra!

// Elaine

Dag 7. För 10 år sedan...

För 10 år sedan var jag 7 år.(Precis nu när jag skrev det käns det som att 10 år går ganska långsamt ändå..*peppar peppar*. Känns som att jag kommer få igen för att jag skrev så där och vips kommer det ha gått 10 år nu x) ). I alla fall så gick jag i ettan i skolan då, jag älskade skolan för jag hade underbara vänner oxh jag älskade att lära mig saker. Jag hade en bästa kompis som jag tyckte så mycket om och massa andra fina kompisar. Sen så älskade jag att rita. Jag hade alltid tuchfärg på fingrarna x). Jag älskade också att klä ut mig och ta hand om min fina lillebror. Älskade att vara hans extra-mamma! Haha


Jag tror att jag är kring 7 år på den här bilden. Är jag mig lik? :)

//
Elaine

Sista januari 2012

Hej!

Förlåt till er som kikade in här igårkväll och inte fick något nytt inlägg att läsa. Jag tillbringade kvällen tillsammans med Niclas efter en lång dag i skolan.
Ikväll däremot ska jag pyssla och planera lite inför morgondagen och sen börjar ju nya top model Sverige så det tänker jag också se! :)

Nu har jag i alla fall håla och sitter och skriver franska. Tänkte också hinna med att fundera på utseende av min parfymförpackning innan en föreläsning om näringslära på idrotten.


Dag 6. Om 10 år...

Jag är en person som vill kalla mig själv målmedveten. Har jag bestämt mig för något försöker jag fullfölja det. Men sammtidigt kan jag också få för höga krav på mig själv tack vare det. Precis så är jag rädd för att jag ska känna om 10 år - att jag har misslyckas för jag har mina drömmar och jag skulle bli besviken om det inte blev så. Jag vet, det är inte bra men sammtigt är det mina målmedvetenhet som driver mig med allt (haha lät jag som blondinbella nu kanske? haha).

I alla fall - Om tio år är jag 27 år. Då hoppas jag att jag antingen arbetar eller har studerat i Paris under en kort tid. Sen att jag har lärt mig och sy och jobbar med något som jag tycker är kul - förhopningsvis design men det får mitt framtida jag bestämma. Mer vill jag inte "bestämma" nu och det återstår att se om 10 år hur mitt liv ser ut då.



// Elaine

Grattis Pimpim!

Idag är det min kompis Pimpims födelsedag! Det är synd att vi inte träffas så ofta och så. I åttan och nian sågs vi varenda dag i skolan. Men jag har inte glömt hennes födelsedag för det. Så Grattis Pimpim!



Tycker att hon är jättefin i den här klänningen och det var hon också i fredags! :)

// Elaine


Sunny sundag afternoon

Nu känner jag mig duktig!

Har äntligen skickat in examinations uppgiften i historia efter några timmars skrivande på den, sorterat tvätten åt mamma och varit ut på en promenad precis innan solen gick ner. Dock ser mitt rum ganska hemskt ut så jag tror jag ska städa innan kvällen är slut. Ska även försöka hinna med att lyssna på franska. Sen efter det ska jag slå mig ner framför tv:n och bara ta det lungt. Det låter säkert som att jag jobbar jättemycket fast att det är helg men det kommer underlätta veckan och har man en deadline så är det en deadline. Jag skulle aldrig lämna in ett arbete försent. Sån är jag.

Jag tog i alla fall med mig kameran ut och fotograferade solnedgången lite. Tycker att det blir så fint när träden ser svarta ut.





Jag brukar inte ha solglasögon på vintern ofta men idag så hade jag det.

Jag har faktiskt kännt mig lite deppig på sistonde, att jag behöver få vår och ljusare dagar. Jag som tjatade så mycket om snö förrut. Men det är sånna här dagar som man inser hur fint det är med snö!

// Elaine

Underbart söta!

Så himla himla söta! Ge mig en!!!xD (nog för jag har svårt att tro att alla är riktigta hundar)



Tänk att ha den lilla bruna i handen!!x) <3

// Elaine

Beautiful sunday!

Vilken söndagsmorgon!

Solen skiner som bara den så jag skulle gärna komma ut på en välbehövlig promenad idag. Men först är prio 1 att skriva klart en exanimationsuppgift i historia plus lyssna på lite franska.

Igår pluggade jag också faktiskt. Renskrev mitt tal på engelskan och sen åkte jag till Niclas (som är jättebra på engelska) och fick lite feedback på det. Måste ju dra lite nytta av honom i alla fall! Haha. Sen åt jag också en gratäng till middag där som hans pappa hade lagat. Efter det blev det tv- tittande - gladiatorna och lite "vänner". Mysig lördagskväll - precis som jag vill ha det! :)

Bilder från i fredags


Guld och paljetter



Det är inte lätt att blogga när man inte har photoshop och ens digitalkamera inte är i toppklass. Jag försökte i alla fall redigera de här bildernamen det blev inge bra och den ena bilden är grummlig. Sen blir det lite stressigt med själva bildtagandet när man tvingar sin lillebror att agera fotograf när han inte alls vill det... haha

Det här är i alla fall den partyoutfit som jag skulle ha igår. Dock blev det ju ingen riktig partyoutift när det inte blev något party för min del. Men jag ville lägga upp bilderna här ändå. Förresten hittar ni något fel? Jag menar att håret ser lite olika ut. Hade tre varianter att välja på, två blev med på kort och blev tillsut vinnaren - vanligt utsläppt. Så såg jag alltså ut igårkväll i alla fall!

// Elaine

Surt och salt

Hej!

Gårdagskvällen blev inte som planerad. Skulle på fest men jag kände att plånboken inte klarade av det riktigt då jag bara skulle ha varit där i ca en timme. Visst det hade nog räckt. Men ja istället fick jag i alla fall träffa min underbara prins en lite stund. Tror ändå att de andra hade det roligare på festen utan mig.

Men imorse vaknade jag tidigt! Åkte sen med mamma och pappa till ett klädvaruhus. Fast det blev inga kläder handlade. Bra lite underkläder och godis. Fick smaka på de små sura och salta döskallarna av Sara en gång och gott som det var kunde jag inte låta bli att köpa dem nu. Sen kostar bara en påse 6 kr!




Nu ska det pluggas och mumsas godis! :)

// Elaine

Bohemian Luxury

Jag har börjat läst en modeblogg som heter Annawii. Man blir så himla inspirerad av den, fina bilder och allt! Sen kan man också vara med och tävla om saker ibland. En tävling (eller lottning) som jag deltagit i har varit att vinna ett smycke från webbshopen Bohemianluxury.se . När jag var in och kikade där hittade jag dessa fina smycken. Skulle mer än gärna velat ha det första halsbandet - så fint!! Men också armbandet. Det var det som jag i slutändan valde att tävla om för halsbandet var slut. Men ja alla dessa smycken under är jättefina!

Vilket skulle ni välja?



Fina va?!

// Elaine


Dag 5. Berätta om ett tillfälle du skulle vilja uppleva igen.

Jag vet inte om jag kan bestämma mig för ett speciellt tillfälle som jag vill uppleva igen. Har så många. Men ja ett handlar såklart om Paris (vem kunde inte gissa det..? x) haha). Det underbara tillfället var när jag fick se eiffeltornet i Paris på riktigt för första gången. Vi hade precis kommit från flygplatsen Charles de Gaulle och sitter på tunnelbanan. Då helt plötsligt visar sig eiffeltornet där, mäktigt och gigantikskt. Den känslan var otroligt häftig och jag kunde inte låta bli att fråga mig själv om jag ändå inte drömde. 

Jag hoppas att jag snart får uppleva samma vy snart igen. Även om den kanske var speciellast första gången men den kommer alltid finnas där. Älskar Paris!


Den här bilden är tagen en anna dag (förmodligen dagen efter) när vi skulle upp i eiffeltornet. Det är en otroligt häftig känsla att stå under det. Speciellt om man alltid har velat sett och gjort det precis som mig.

// Elaine


Fredagseftermiddag

Hola!

Jag har håla och sitter och kollar på jeffrey campbell skor på nätet med Amanda och Sara. Har blivit sugen på att köpa ett par. Men då är bara frågan: glittriga eller Bruna? öppen tå eller den "vanliga" modellen? Och slutgiltiga frågan: vad kommer mamma säga? xD haha

Aja snart är det engelska. Hade tänkt att jobba nu men det går inte så bra... Men jag har i alla fall skrivit både engelska och historia idag. Plus läst engelska. Så ja lite har man gjort alla fall denna fredag!


Darkblue



De här skorna skulle skulle vara snygga till ett par jeans i vår. Tycker att de ser frecis lagom höga ut. Det kostar 299 kr på H&M. Det är värt att veta tycker jag!

// Elaine

Gul kväll

Jag har varit och tränat nu på kvällen. Det kändes bra :) Men nu tittar jag på CIS Miami på Tv, dricker juice och äter paprika. Jag tycker paprika är så himla gott!



Bonne nuit! Imorgon är det fredag igen :)

// Elaine

Torsdag och nytt nagellack

Hej!

Jag har precis haft lunch och ska snart sitta och pyssla med min lägenhet i sketchup. Imorse redovisade jag en turistguide som jag hade skrivit på franska. Det gick ganska bra, i alla fall bättre än det gjorde i måndags. Fick göra om det nu när flera var där och lyssnade.





Jag målade ju mina ngalra igår. Eller ja jag målade ena handen (hann och glömde både bort andra handen). Så jag målade den andra handen i morse. haha. Som ni ser blev det i alla fall den beige-skimmrande färgen. Gillar det nagellacket både för nyansen som passar både till guld och silver och sen för att det täcker bra med ett lager.

// Elaine

Dag 4. Berätta ett minne från en resa.

Ett minne som jag har från resan till paris för 3 år sedan var när min mammas kompis Carina och jag var till trädgården Jardin de luxuemburg för att leta efter ett staty liknande ett lejon. Det var en uppgift från Leif. I alla fall så stannade vi till vid ett hotel som Carina hade bott på när hon var 17 i Paris före trädgården. Hotellet hade fortfarande samma ägare och fick vi följa med in och titta hur det såg ut - vilket var lika som när Carina hade bott där. Det roliga var att inga knappt kunde franska och några städorskor försökte prata glatt med oss men jag hann bara med att förstå något ord. Med andra ord lät vi som roliga turister när vi glatt ropade ut att vi förstod att de te.x sa "50" - och då repeterade vi liksom det. Fattar ni vad jag menar? Haha vi måste låtit roliga i alla fall x)

Här är hotellet:


Åhh vad jag vill tillbaka till fina Paris!!!

// Elaine

Träningstights

Äntligen är jag hemma efter en till en början jobbig dag (läs, två inägg ner) till en inte lika jobbig dag. Fick ett nytt busskort och sen blev jag nästan klar med min modell till parfymen. När den är klar ska jag göra en förpacking till den. Tycker verkligen att det är jättekul! :) Ska också visa reslutatet sen när hela kittet är klart ;) 

Efter skolan sprang jag upp på stan och köpte ett par tighta träninginsbyxor i trekvartsmodell. Det var ett erbjudande för medlemmar hos Stadium. Så istället för 249 kr betalade jag bara 149 kr - vilket är bra och billigt för träningskläder. Visserligen är det väldigt enkla och kanske inte jätte jätte tåliga? Men jag behöver inte det dyraste och bästa tycker jag. Går de sönder så var de ju i alla fall billiga som sagt. Sen såg jag att jag fick en skiva med yogainstruktioner med gratis. Det kanske kan vara bra att ha någon gång...? Vi får se! 

 

Nu ska jag skriva historia, träna franska och kanske måla naglarna!

// Elaine


Dag 3 - Mitt drömresemål

Egentligen är den här från väldigt onödig för jag tror att de flesta redan vet eller lätt har listat ut vad mitt drömresemål är. Inte sant? haha - Det är ju självklart Paris. Men jag känner att jag inte vill mala på mer om Paris just nu. Ni vet redan hur mycket jag längtar dit. Istället tänkte jag berätta om ett annat drömresemål - vilket är Rom! Jag skulle också gärna vilja åka till de vackra öarna Korsika ( där de pratar franska) och Malta. Men Rom känns lite som Paris. Fyllt av sevärdigheter och verkar ungefär ha samma atmosfär. Skulle vara riktigt mysigt att få besöka den staden någon gång!!! :) Skulle faktiskt också vilja lära mig italienska.






// Elaine

Onsdag 25/1

Hej!

Dagen har bara börjat och jag har redan hunnit stressa upp mig så jag har ont i huvudet. Jag glömde vantarna på bussen till skolan (men lyckades få tag i dem igen) och sen fungerar inte mitt busskort som måste bytas ut. Varför är det alltid så för mig? Sen försvann en halvtimme av föreläsningen som jag hade nu på morgonen pågrund av ett datafel. Men ja nu hoppas jag på att dagen blir bättre och huvudvärken släpper.

Jag har de små örhängen som jag köpte på rea på glitter för några veckor sen idag. Tänk att jag hittade dem när de bara kostade 25 kr. Hade inte kunnat köpt den för ordinarie pris, vilket var 99 kr. Så det var bra! :)


Cozy outfit

Idag invigde jag min långa, varma och mysiga tröja som jag köpte på VeroModa i november. Då trodde jag att december skulle bli kallare så att den skulle vara mysig att ha då. Men så blev det ju inte. Men lite snö är det ju nu i alla fall och även om det inte är så kallt ute blir man ganska fryssen inne i skolan ibland. Därför valde jag att ha på mig den idag. Det var varmt ibland men vissa stunder var den också väldigt mysig att krypa in i. Jag gillar kragen och "bandet" som håller fast den speciellt! 





Jag passade på att gå ut och ta lite kort innan det började skymma när jag kom hem från skolan.

// Elaine

Ooh Eeh Ooh Ah Aah ting tang Walla Walla Bing Bang



Jag fick ju Niclas att se Alvin och gänget i helgen och då blev jag förtjust i de söta ekorrarna igen. Theodore (bilden) kan jag inte låta bli att önska att jag hade som husdjur. Han är för söt! Sen gick jag låtarna som de sjunger på huvudet. Min favorit är " I told the witch doctor I was in love with you". Dock har jag aldrig hört den förr förrutom i deras verison. Eller...Jag tror i alla fall inte att jag stött på den förrut...Men ja tydligen är det en jättegammal låt som de flesta har hört. . Men ja nu sitter den i huvudet i alla fall x)

Gillar både Alvin och gängets verision och orginalet! Både roligt och mysigt glatt! :)




Ingen mer än mig som inte varit så bekant med låten tidigare?



// Elaine

Knasig tisdag

Hej!

Idag har varit en knasig dag, har varit allt i från irriterad, till glad, irriterad, till glad. Men ja dagen är snart slut och jag är glad att jag får avsluta den med att träffa min prins. Men före det ska det läsas lite franska och skrivas lite historia. Har redan fortsatt mala på om orsaker och konsekvenser till revolutionerna under upplysningstiden (blablabla). Men lite mer ska det bli och sen ska det renskrivas. En lärorik lektion om näringslära har jag också haft samt läst ett antal sidor ur den engelska läsboken.

Men ja orkar jag med lite historia och franska slutar kvällen bra med både lax till middag (favoritmat) och sedan tv-tittande med Niclas! :)




// Elaine

Dag 2. Berätta om en person som haft stor påverkan till vem du är idag.

En person som har haft stor påverkan till vem jag är idag är svårt att säga... Jag tror att alla har påverkat mig lite på olika sätt. Såklart har jag tagit efter mamma på många sätt. Vi gillar båda att matcha kläder någorlunda, är tispseeimister - kommer hellre för tidigt än försent bl.a. Sen har pappa påverkat mig på det konstnärliga planet, det som gjort att jag suttit hemma och pysslar - också det att jag har svårt för att slänga saker.

Men sen har faktiskt min gamla franska lärare gjort att jag delvis är så målinriktad som jag är. I alla fall inom det som handlar om frankrike. Han påverkade mig till att låta mig inspireras av honom och drömma om Frankrike. Jag tror att det har gjort att jag idag fortfarande ha kvar drömmen om att vara i Paris en längre tid och kunna språket. En dag ska jag minsann träffa på honom och då ska jag prata franska flytande fortare än han gjorde ;)



// Elaine

Färgbomb

Jag var in på H&M' s hemsida - vilket jag egentligen inte borde göra. Den här gången hittade jag massa färgglada kavajer. Typiskt nu när jag har köpt en svart kavaj (fast det känns ju alltid bra att ha) för jag blev sugen på en av dessa. Färg är jättepopulärt i vår har jag sett. Jag däremot har alltid gillat färg. Ibland får jag för mig att jag ska ha kläder i en viss färg en period. Våren 2010 var det halsduk och väska i en citrongul färg, samma vår var det ljuslila ögonskugga. Sen förra året var det korallfärgad jacka och i höstas en grön kofta. Jag hade ju också blå byxor i höstas och förr hade jag ett par jeans i en grön färg. Men ja nu flera år efter att jag alltid gillat färg så blir det äntligen "populärt". Hos Gina Tricot och Cubus finns det jeans i massa olika färger. Problemet är bara att det kan vara svårt att matcha ibland. Men det gäller att ha många basfärgade lillen och jackor till då så funkar det nog bra. Men jag tror inte jag som har en korallfärgad jacka till våren ska ha ett par t.ex lila jeans - too much xD haha 

I alla fall så gillar jag färgerna och speciellt den korallfärgade kavajen här först. Både modellen och färgen är cool. Alla finns dessutom att köpa på H&M som jag tidigare nämnt.


Vilken skulle ni välja? :)







Hittade också lite färgglada skor! De också från H&M.


Snyggt eller för mycket?

// Elaine

Le Specs








"Solglasögon från LE SPECS med färgat glas. Bågarna kommer från Le Specs ALPINE-kollektionen samt har de polariseranse linser och 100% UV-skydd
Bredd 15 cm, höjd 5,5 cm. Skalmlängd 14 cm.
Tillverkat av Polykarbonat som är extremt slagtålig"

Äntligen ska jag snart få åka skidor igen! Det blir tredje gången för mig. Hoppas på en solig dag :)

Lyckades i alla fall stöta på de här coola glasögonen på Nelly.coms hemsida. De skulle vara riktigt snygga i backen för de känns riktigt lyxiga. Men ja de kostar ju 549 kr och så sällan som jag åker skidor är det inget att lägga pengarna på tyvärr. Skulle annars gärna haft de lila...

// Elaine


Natural colour system

Hej!

Har ni haft en bra dag? :)

Min har varit lååång (fast det har varit dagar som känns lika långa som de varit mer än denna). Jag började i alla fall tidiigt med en lång lektion med formgivning. Vi fick lära oss NCS -färgsystemet som alla inredare och designers använder sig utav. Det är faktiskt mer logiskt än jag trodde och väldigt smart. Tänk att Sara och jag fick nästan helt rätt färger när vi blandade dem efter färgkoder. Enligt facit såg vissa nästan identiska ut. Bra att man fattar den nu! :) Fick även testa och se att jag inte var färgblind så det var ju bra x) Annars undrar jag hur det hade sett ut här på bloggen med alla färger och inte minst mina kläder.. haha




Men det är vad jag har gjort idag. Förrutom det har jag  haft franska och historia idag. Det blir fortsätta jobba lite efter maten. Skulle egentligen ha tränat men det blev inte så. Men då försöker jag utnyttja tiden istället!

// Elaine


Dag 1. Lägg upp en bild på dig själv + 10 fakta

Ja då börjar jag med den där frågorna då:



1  Jag har bitit på naglarna (för länge sen) men lyckats sluta.
2  Jag älskade att dansa och gå på disco när jag var mindre.
3  Jag klarar fortfarande inte riktigt av att gå på brunnar ( sen man inte "fick" göra det när man var liten).
4  Jag älskar att bygga hus på dataspelet The sims.
5  Jag är rädd för raketer, blir så rädd av ljudet när det smäller.
6  Jag är rädd för spindalar men jag blir ledsen när de dör.
7  Jag är 1.60 m.
8  Jag har helst lite klack på alla skor jag har.
9  Jag är "för bra" på att inte slänga saker
10 Jag har en underbar pojkvän <3

// Elaine

En vit, mjuk boll

Carina! - Här har du några bilder som jag tror att du tycker är fina :)

Bilderna är inte av bästa kvalité men ville ändå lägga upp alla bilderna ändå. Den kritvita katten på bilden är Niclas katt Pricken. När jag gick in i Niclas rum igår märker jag efter ett tag att det är någon som ligger på hans säng och stirrar på mig. Eller det såg ut som en vit liten boll. Lyckades hinna ta ett kort (första bilden) innan han började tvätta sig och Niclas började klappa honom.

Ja, han var allt kjelsjuk han Pricken för sen ville han inte gå ut ur Niclas rum så när vi tittade på film låg han där imellan oss och vilade. Det var nästan så jag inte fick plats! haha x)




Revenge

Jag har precis sett det andra avsnittet av den nya tv-serien "Revenge". Tycker att den verkar riktigt spännande! Den kommer definitivt vara en av de serier som jag inte vill missa den här våren. Längtar efter Top model Sverige på tisdag också och CSI miami på torsdag.

Men ja den här serien verkar spännande och riktigt bra!



Någon mer som har sett de första två avsnitten?

// Elaine


Lördagskvällen och denna söndag

Heeej!

Den här tjejen har gaft fullt upp idag. Vaknade hos Niclas imorse och blev sen hämtad för att åka direkt till mormor och morfar. Till lunch blev det paj, sen godis och fika på det. Farmor följde med och det var kul. Jag försökte dock jobba lite men det blev inte så mycket gjort med det. Tar nya tag imorgon. Däremot skrev jag lite engelska igår innan jag åkte till Niclas.

Sen hos Niclas spelade vi Tv-spel - Mitt crash bandicoot team racing ( dock vet jag inte hur jag kunde förlora ibland när det var mina banor...:O ) med Niclas och hans storebror Matte. Jag utmandade också Niclas på en bana på ett Star Wars-spel. Dock är den banan den enda jag spelar. Skjutarspel förstår jag mig annars inte på. Får panik av smygandet och de mörka känslan i spelen x). Men en bana på Star Wars är väl alltid något? Jag måste ju skryta lite ;) haha

Förutom det gick vi ut med hundarna efter att de lagat tacos till middag (jag hade redan ätit) och sen såg vi Alvin och gänget. Jag tyckte Niclas var tvungen att se den. Theodore är sååå söt!!

Jag igår



// Elaine

The Vow

Har sett dne här trailen förrut och minns då att jag tänkte "Den där måste jag se!". Men jag blev påmind av den igår av Ninni i skolan. Den verkar riktigt fin och sorglig. Ja en film som man nog inte blir besviken av. En sån där film som man verkligen har tagit in och stirrar på eftertexten efter att man har sett. För att man blivit så berörd.
 


Jag måste se den!

// Elaine

Vinterpromenix

Har varit ut och rört på mig med mamma. Vi tog en promenad precis som vi brukade göra förr om helgerna. Då gick jag nästan en promenad varenda helg oavsett väder. Sen hände någonting och jag blev lite lat. Så det var ett tag sedan som jag gick "den långa rundan" med mamma. Men idag så följde jag med henne. Det kändes skönt för det var friskt i luften och dessutom får man prata lite med mamma. Hinner inte göra det så mycket i veckorna.

Jag tog lite kort:





Jag vet, jag ska ta bort nagellacket nu på stört! x)

// Elaine


Smycken från Versace for H&M

Jag tyckte egentligen inte att de två kollektionerna som Versace gjort för H&M var så speciella. Men jag gittade ju lite saker som var fina. T. ex förutom shortsen och de från den nyaste kollektione så gillade jag även de här smyckena. Men betala ca 200 kr st för dem skulle jag inte göra dock.



Vad tycker ni om den nya kellektion som Versace gjorde för H&M?

// Elaine

20 frågor

God morgon!

Jag har sett att Isabelle skaffat en ny blogg så jag har kikat in där lite. Fint Isabelle!

Såg att hon skulle göra en sån där "30-dagars- sak". Då man har 30 frågor som man ska besvara en varje dag i 30 dagar. Jag fick för mig att jag också skulle ta svara på lite sådana frågor med på måndag. Fast jag har valt bort 10 frågor så att jag istället bara har 20 frågor. Tyckte att vissa frågor var lite tråkiga och lite för personliga också. Jag är ganska personlig här på bloggen men allt vill jag inte skriva om på nätet.

Här är de frågor som valt ut:

Dag 1. Lägg upp en bild på dig själv + 10 fakta
Dag 2. Berätta om en person som haft stor påverkan till vem du är idag.
Dag 3. Mitt drömresemål.
Dag 4. Berätta ett minne från en resa.
Dag 5. Berätta om ett tillfälle du skulle vilja uppleva igen.
Dag 6. Om 10 år...
Dag 7. För 10 år sedan...
Dag 8. Sporter jag gått på genom tiderna
Dag 9. Mitt största intresse
Dag 10. Betydelsen/Anledningen till mitt bloggnamn
Dag 11. En bild på mig och min bästa vän/vänner.
Dag 12. Mina mellannamn och vad jag tycker om dem.
Dag 13. En låt som får mig att gråta.
Dag 14. Det bästa TV/Dataspel jag någonsin spelat.
Dag 15. Min favoritplats.
Dag 16. Något jag förut hatade men lärt mig att älska.
Dag 17. En låt som alltid får mig att må bra.
Dag 18. Mina favoritbloggar.
Dag 19. Såhär ser en kompis på mig.
Dag 20. Såhär ser jag på mig själv.

Lovisa; Det är tur att jag har dig ;) haha x)

// Elaine

Fruktkola

Äntligen är det fredagkväll igen! Jag firar det med att äta fruktkolor (blev så sugen på det i veckan att jag var tvungen att köpa en påse på hemvägen) och tittar på The Voice Sverige. Jag har inte sett det tidigare. Egentligen är det inte så speciellt men det går att se på x) Sen blir det Criminal minds eller något liknande.

Det var svårt att få tag i kolor med jordgubbssmak ett tag, fick bara apelsin och citron först så började tro att de bara var de smakerna. haha Det är sååå gott!


// Elaine

Snart helg!

Usch vad fredag verkligen är jobbiga... Jag bara sitter hela dagen och näst intill sover på lektionerna. Det är så många men korta så det blir att man inte hinner göra så mycket i ett ämne förens det är dags för nästa x)

Aja idag har jag i alla fall läst i boken på engelskan, läst högt ur en forkortning av Tristan och Isolde med Sara och sett en del av dokumäntarfilmen om vasaskeppet som nyligen visats på Tv. Efter det fick jag äntligen lunch och sen nu ska jag skriva på ett arbete i historia. Sen snart är det äntligen helg igen! Fast att jag säger "äntligen" så tycker jag att denr veckan har gått fort faktiskt.

Idag har jag på mig en blus från VILA och armbandet som jag fick av Niclas i julklapp. Tycker om det! :) <3


Bra start

Hej!
Igår var jag och Sara och testade på gympa på kvällen. Det var inte så jobbigt men det var ändå svårt för mig att hänga med i rörelserna. Det är väl något som sätter sig med tiden om man fortsätter. Men jag tyckte att det kändes uppfriskande att komma iväg och röra på sig efter skolan. Jag har verkligen tänkt att börja träna på riktigt nu. Det känns som jag startat bra den här veckan med gympa, simmning och idrott ( fast att det inte blev så mycket röra på sig där som jag trott då). Så nu ska det förhoppningsvis tränad framöver! :)

I onsdags testade jag den här smaken på drickyoghurt. Sara tipsade om den och den var riktigt god! Jag tror det är smak an bjönbär och blåbär. Ska jag köpa drickyoghurt igen blir den den här. Det är också ett tips till andra. Tvekar man när man står där på ICA bland drickyoghurten - ta den här!


Sommrigt

Läste att H&M släpper en till kollektion med kläder från versace idag. Har kollat på kollektionen tidigare men har inte riktigt fastnat för något plagg då. Däremot gillar jag det lekfulla och sommriga mönstret. Även om vissa plagg var lite tråkiga. Men de här shortsen skulle vara riktigt söta i sommar! Fast de hade varit snyggare i vitt...De kostar i alla fall 299 kr och finns bara att köpa på H&M's hemsida. Gissar på att de tar slut ganska fort också... Linnet var också lite speciellt och nattlinnet har alltså den färg som jag tycker shortsen skulle vara i.


Pigg och glad

Hej!

Jag tänkte informera att jag fortfarande lever om någon har börjat tvivla på det x)Har bara haft fullt upp på alla sätt pch vis. Filade på min parfymodell igår så jag fick huvudvärk. För jag satt så intensivt och stirrade på den. Före det fortsatte ritandet på mitt café som jag ska böra färdigställa nästa vecka.

Sen efter skolan var Sara och jag och simmade. Det blev hela 700 meter och sen ångbastu på det. Det var väldigt uppfriskande eftersom mitt hår verkligen behövde en dusch. Men lite kobbigt var det att andas i bastun... Haha. Hur skulle jac egentligen klara av en resa till ett exiotiskt land? xD Kände mig så pigg sen och då tog jag bussen direkt till en underbar kille - Niclas :) <3

Men nu är en ny dag. Dags att starta min torsdag på riktigt!


Fruity

Jag såg den här lilla samlingen med örhängen hos H&M förrut och blev lite förtjust i dem. Blir också suger på frukt och dricka när jag ser dem x) Hur som helst skulle de vara välsigt söta att ha i sommar till en blus eller klänning. Annars så lyfter de ju en outfit ganska lätt så kanske bäst att bara ha dem till shorts och en topp tror jag. Söta var de i alla fall och kostar 39 kr. Det fanns också ett (typ) matchande halsband till för 69 kr.


På tal om frukt: Ser inte det här gott ut?!

Från recept.nu

// Elaine

17 Januari 2011

Hej!

Igår kom Niclas hit och tittade på tv så jag hann inte blogga då. Sen har jag inte haft så mycket inspiration till att blogga idag. Har bara läst Tristan och Isolde på svenskan, börjat skriva på en typ sammanfattning om revolutionerna och sen haft idrott. På idrotten hade jag ställt in mig på att träna ganska hårt men när vi bara gjorde sammarbetsvöningar blev jag lite besviken. Fast det var ganska kul det också. Dock vann det andra laget så jag kände mig lite sur på Sara och Amanda som var i det laget x) haha. Jag satt faktiskt bra länge på en pilatesboll och höll balansen. Blev riktigt förvånad över mig själv där att jag klarade det faktiskt! :)

Nu har jag ltie arbete att ta tag i. Ska försöka renskriva en text på svenskan och läsa både engelska och franska. Känner mig inte heller så pigg idag så jag ville ta ett kort. Därför blir det ett gammalt för att inte göra det här inlägget bildlöst.

Just det, passerade nyss 500 inlägg (eller ja det här är det 501:a). Inte för att det är så stor grej men x)



Hur har er dag varit? :)

// Elaine

Grönt

Minns någon att jag ville ha en grön stickad tröja i höstas men hittade aldrig någon? Det fanns inte en ändå fin ( en sådär klar och typ "gräsgrön") i någon affär. Men ju nu, nu när jag inte ska handla så mycket och redan har tröjor så det räcker - Ja då hittar man massa gröna plagg hos H&M. Var in där i onsdag förra veckan och såg den pefekt gröna tröjan med en volang på. Jag skulle vilja ha den men nu tänker jag inte handla så mycket mer så det får vara som det är ett tag nu. Synd. Tyvärr är inte den gröna tröjan (den var egentligen mer som en t-shirt) med på bilden under för den fanns inte på hemsidan. Men i alla fall, Det var den här gröna färgen jag letade efter!



De där sandalerna högst upp vore ju snygga till sommare. Problemmet är bara att man ska matcha dem. Jag är lite "matchig". Det har jag från mamma.

// Elaine

Monday

Hej!

Idag är det måndag igen då. Så här långt har min dag bestått av en bild/formlektion,håla och lunch. På formlektionen började jag göra en mask i gips och skissa på ett mönster till en påse som jag ska göra.

Det här är jag idag:


Neutralt beigt

Jag har länge tänkt att måla naglarna. Tänkte testa nagellacket (fransk manikyr) som jag fick av Niclas hund Zingo i julklapp. Så jag tog tag i den saken nu på kvällen. Men ja jag lyckades inte så bra. Jag vet inte om mina naglar passar så bra för fransk manikyr (vilket i så fall är konstigt när jag är så fransk som jag är ju..haha). Men mina toppar på naglarna är liksom för inböjda... Men kanske beror det på att jag inte har lös- eller gélenaglar? Men ja det blev inte så bra som jag hoppats på så jag tog en beige färg som jag hade fått med och målade istället över med den. Resultatet blev väldigt neutralt och det får duga i några dagar. Ska göra ett nytt försök senare i veckan!




Bonne nuit!

// Elaine

Från en fotolektion


En bild från en fotolektion som Lovisa har tagit. Lite kul med att jag syns på två ställen i bilden men ser inte lilka ut på dem.  Sen är det någon av de andra tre (gissar på Amanda) som håller i kameran. Jag ser ju lite roligt ut på kortet i kameran..x)

Vi har massa bilder som vi har tagit på fotolektionern. Oftast sitter vi på stolarna och smygtar roliga bilder på varandra  innan vi går ut och tar bilder till "övningarna". Dock är det inte många bilder som "duger " till övningarna och uppgifterna med de är roliga. Sen kommer det vara ännu mer kul att se dem när vi går ut gymnasiet! haha

Update: Inte var det Amandas tumme inte... xD haha

// Elaine  

Något speciellt..?

Jag vet inte vad det är med mig just nu.... Jag får upp ögonen för ny musik med artister som jag inte brukar lyssna på. Nickelbacks nya låt som jag la upp här förra helgen lyssnar jag till exemple mycket på nu. Sen har jag aldrig varit så mycket för Takidas typ av musik men den här nya låten är det något speciellt och fint med tycker jag. Både Nickelbacks och Takidas låt har någon speciell känsla i sig ibland. Jag tror det är det som gör det x)



De där känslan jag pratar om finns i början av refrängen...


// Elaine

Vilodag

Hej!

Min söndag blir som igår, mest bestående av vila och jobb. Jag har fortfarande inte bestämt mig vad jag ska hålla för tal på engelskan. Vilket jag borde komma på idag... Svenskan har jag i alla fall kommit en bit på och så också boken. Sen har jag varit ut och fått lite frisk luft i from av en promenad. Jag gick också och handlade då jag köpte lite godis för jag var så sugen på det. Men jag tror det (+musik) motiverar  mig att plugga eller blogga lite. Jag har också ätit en jättegod kycklinggryta till lunch som vi åt till middag igår. Den är så himla god!!!


Det här är mina 2 favoritgodisas i gogdisplockhyllan nu!

Igår var jag föresten med pappa och kollade på knutmasso som det kallas. Folk klär ut sig och har byggt stora byggen. Jag hade planerat att klä ut mig i fredags men så blev det inte :(

// Elaine

Sötaste grisen!

Titta vilken söt gris! Jag tycker att alla små grisar är söta men den här var speciell med det där hjärtat!!
Den önskar jag mig...





Är den inte söt?!

// Elaine


Different

Jag skrattade lite för mig själv när jag såg den här listan här under hos Lovisa. Jag skrattade inte åt att han valt de saker som hon hade gjort för att de var konstiga eller så. Utan för att jag nästan hade valt det andra motsatta svaret till nästan alla av hennes val. Men vem kunde inte gissa dey? Hon älskar fotboll och att träna medans jag inte alls gillar det och ibland fasar inför indrottslektionerna med henne x) haha. Detta visar alltså att vi väldigt olika. Så även i skolan och klädstilsmässigt. Men jag tror att vi förstår varandra och är lika ändå på något underligt sätt. Vi kallar ju varandra ändå "kompisar" ;) haha.  Eller visst gör vi? haha

Lovisas lista:

Glass - Godis (oj vad svår. ingen?)
Te - Oboy
Sallad - Wok
Kött - Fisk (lätt.)
Musli - Flingor
Salt - Socker
Hund - Katt
Regn - Sol (svår.)
Vår - Höst
Vitt - Svart
Läsa - Skriva
Mjukt - Hårt
Blött - torrt
Fota - Filma



Min lista:

Glass - Godis
Te
-
Oboy (beror på när och var)
Sallad - Wok (kan inte välja)
Kött - Fisk
Musli - Flingor (svår)
Salt - Socker
Hund - Katt
Regn - Sol
Vår -
Höst (svår)
Vitt - Svart
Läsa - Skriva
Mjukt - Hårt
Blött - torrt
Fota
- Filma (svår)



Okej jag hade svårt att välja på vissa ( den fetstila är alltså det man väljer) men jag tycker ändå att vi är ganska olika hon och jag. Sen är " Kött eller fisk" så klockren! Jag älskar när det är fisk i skolan och hon hatar det, typ x)

// Elaine


 


14 Januari

Hej!

Gårdagen blev en besvikelse. Inte alls som jag hade hoppats och trott. Så det känns som att fredagen den 13:de verkligen var en otursdag... Istället befann jag mig hemma, ganska ledsen och kände mig ensam framför en film som hette "Heartbreaker".Den piggade upp mig i alla fall då den var på franska och väldigt rolig. Fast att jag läst franska i 5 år så forstod jag inte mycket. Men jag hade inte räknat med det heller då de binder ihop alla ord och pratar rysligt fort fransmännen. Men det var såklart textat och den var mysig. Så att jag köpte den för 60 kr kändes värt när man dessutlm fick se bilder från franska rivieran. Alltså var den en riktig " Elaine-film" med andra ord!

Idag är en pluggdag däremot. Har fått lite arbeten de senaste två dagarna som jag vill ta tag i med en gång. Ska skriva ett tal på engelska, en annorlunda jobbansökan på svenska och sen läsa
den engelska boken under. Den heter "After you'd gone".

Här är boken och den franska filmen


Biosugen igen

När Niclas och jag var på bio visades det såklart trailers på massa kommande filmer. En av dem fångade vårt intresse redan när vi väntade på att bion skulle börja och köpte popcorn. Fast att vi bara såg den utan något ljud. Då var vi redan intresserade av den men den blev ännu mer intressant när vi fick se den med ljud i biosalongen strax innan In Time skulle börja. Filmen jag pratar om heter This means war och den ska vi allt gå på, det är säkert!



Rolig den verkar va?

// Elaine

Fredag den 13:de

Hej!

Gud vad jag känner av att det är fredag den trettonde idag. Inget blir riktigt som jag tänkt mig x) Sen är jag otroligt trött. Fick kämpa med ögongen i morse när jag vaknade för att inte somna om och sen har linserna tröttat ut mina ögon hela dagen. Sen var jag jättehungrig på lektionen innan lunch så jag hade ingen ork till något :( Men det är bar att stå ut och jag tror att om jag bara orkar med de här sista timmarna piggnar jag till sen. För det vill jag!
Hoppas inte den här oturliga dagen "ställer" till med något annat...:/




// Elaine

Skimmrande mascara

Jag hittade en mascara för 20 (!) kr på Åhlens i onsdags. Den var en riktigt stor rea på vissa produkter. Varför jag köpte just den här berodde på att jag använde den mycket förrut och kände för lite "guld-tuch" igen. För den guldiga delen tar man efter den bruna och då får ögonfransarna ett fint skimmer. Jag har även testat med mascaran i silver men föredrar guld. Så nu när de reade ut dem så himla billigt tänkte jag testa att ha glimmande fransar igen ;) Hoppas bara inte att de slutar med just den mascaran helt nu eftersom de reade den....:S

Vill man inte ha bruna utan svarta ögonfransar under guldet så kan man ju alltid ha en annan mascara till det! :)




Mascaran finns även i rosa och jag vill minnas att den funnits i blått. Men ett tips på billig och snygg mascara just nu är alltså den här i guld, rosa eller silverskimmer för 20 kr på Åhlens (förmodligen inte alla Åhlens men).


// Elaine

CSI & paprika

Ja nu har äntligen CSIMiami börjat igen! Jag kollar på det nu. Förra säsongen slutade före jul när det var som mest spännande. Jag har väntat spänt på att det ska börja igen och nu har det gjort det. Så gissa om jag har en mysig torsdagskväll. Ska äta lite paprika till det. Älskat det! Så det kan inte bli bättre just nu ;)


Business-look

Hej!

Jag har kommit hem från en fullspäckad dag. Har haft franska, engelska, 3D-design och foto. På 3D-designen började vi leta inspiration och planlösningar till lägenheten som vi ska göra i ett program som heter sketch-up. Det är en mycket rolig uppgift som jag ska se till att bli riktigt nöj med! Fick sådan inspiration av att titta på dyra lyxlägenheter på nätet. Tänk om man kunde ha en stor öppen lägenhet vid havet... Vilken dröm! Men jag tror det stannar där..haha

Men även om jag inte får inreda en riktigt lägenhet känns det riktigt kul att jag man ska få inreda en precis i sin stil och göra en bok/häfte av det. Jag ska tänka att det är min framtida första lägenhet ungefär. Ni hör väl hur kul det låter?! :D

Nu till dagens klädsel som har varit ganska strikt och klassisk. Framförallt väldigt "business". Tror att jag sett lite ut som en lärare eller liknande idag med håret uppsatt, kavaj och glasögon. Men det blåa i kavajen tyckte jag piggade upp det strikta och klassiska lite.









Melodifestivalen 2012!

Tänk att snart är det dax för melodifestivalen igen! Oftast är jag inte nöjd med vinnarlåten eller de låtar som gå vidare (ibland förstår jag inte vad svenska folket har för smak x). Förrutom förra året då när Eric Saade vann - det gillade jag! Men hur som helst ser jag alltid fram emot melodifestivalen och framför allt Eurovision song contest senare under våren. Det är alltid så spännande och kul fast att det är jobbigt med alla röstningar. Men men i år hoppas jag på följande artisiter som ska vara med och tävla. Hittade bilder och info på svt:s hemsida.

Timoteij


Marie Sernerholt ( Åh hon har sånna örhängeni roséguld som jag vill ha! *avis)


Danny


Molly Sandén (även om jag inte är så mycket för ballader som hon brukar sjunga)

Fotografen heter Carl-Johan Söder

Hoppas låtarna inte gör mig besviken!

Någon mer som ser fram emot melodifestivalen? :)

// Elaine

Små blommor

Idag behövde jag köpa ansiktsprodukter så jag råkade hamna på stan fast att jag tänkt mig hålla mig borta från affärer. Men precis som att jag inte lyckades hålla mig därifrån lyckades jag inte heller komma hem med bara de tänkta (nödvändiga) ansiktsprodukterna.

Det jag hittade var ett par troligt söta örhängen. Jag höll nästan på att strunta i dem men kunde inte och en här gången var det Sara som fick bli offer för min beslutsångest (förrutom mig själv då). Det kostade 25 kr och hade kostat 99 kr på glitter - alltså 75 % rabatt. Jag tycker det var ett bra pris i alla fall för de är otroligt söta fast att de är så enkla!





// Elaine

Vad tycker ni om mina nya glasögon? ;)



Med uppsatt hår


med utsläppt hår

Det är inga riktiga glasögon däremot utan ett par med plast utan styrka x) haha. Jag, Isabelle och Linnea hittade dem på H&M förra veckan. Gissa vad de kostade - Ynka 10 kr (ord-pris 39 kr)! Jag tyckte de var så himla coola och med tanke på priset kunde jag inte låta bli dem. Tänkte ha dem och skoja lite med folk - Vilket jag gjorde med de i skolan idag ;) haha. Samma sak med Niclas som alla andra bara skrattade åt dem. Markus sa jag också till att han skulle vara beredd på det så ;)

Jag skulle aldrig våga ha sånna här riktiga glasögon tror jag men jag tyckte som sagt ändå att de var rikigt coola och därför tycker jag att det är riktigt fint att ha stora glasögon :) Dessutom kom jag på att man alltid kan använda dem när man ska klä ut sig. Så de kanske kommer bra till pass i framtiden.

Tror även att jag lär använda dem lite då och då, känner mig extra smart då! ;) haha

// Elaine


Första skoldagen 2012

Hej!

Ja då var första skoldagen detta år gjord! Det kändes mysigt att komma tillbaka till skolan och träffa kompisarna :) Vi satt ocgh pratade i matsalen en bra stund. Sen känns det också bra att få igång rutinerna igen. Jag har också fått någon kick om att börja träna någon dag efter skolan eller så, verkar som de andra är lite sugna på det med. I så fall vore det jättebra och kul! :)

Sen idag, har jag börjat göra min parfym (en modell) i ett grönt underbart material som man filar till formen i. Det var så mysigt och rammlade sönder så lätt. Ville inte sluta och gå hem för det var alldeles för kul x) Men på arkitekturen kämpade jag på med mitt café. Det känns som jag aldrig blir klar med det. Ritar typ en stol varje lektion och då känns det såklart inte som om man kommer så långt...x) haha. Sen efter skolan var jag och Sara (Lovisa en liten stund också) på stan. Jag vet jag skulle ju hålla mig borta därifrån...! x)

Den här bilden är inte tagen idag men såhär har jag sett ut idag (förrutom örhängena). Jag hade mina nya svarta jeans. Jag ska försöka att inte nöta ut dem genom att sitta på knä vid skåpet som jag gjort tidigare...haha



Hur har er dag sett ut?

// Elaine

Homemade soaps

Sedan några år tillbaka har jag gjort julklappar till mina släktningar för jag tyckte att de förtjänade att få julklappar när jag fick så fina av dem. Sen har jag ju alltid gillar att pyssla så det har fallit sig naturligt att jag skulle göra dem själv. Genom åren har det blivit att jag målat tvalor, krukor, askar, glasflaskor och lite annat så förra året (2011 alltså, känns konstigt att det är "förra året") kändes det som att jag hade gjort det mesta och jag visste inte vad jag skulle göra. Men då kom jag på idéen med att köpa tvålmassa hos Panduro och koka tvålar. Jag köpte då på mig ett sett med massa massa, färglösning och dofter (apelsin, ros, äpple och citron). Det resulterad i en massa tvålar så även mina vänner och Niclas fick en tvål av mig. Här under har ni bilder på dem under paketeringen.

Jag blandade änglar och smiilisar men det fanns mest smilisformar så det är fler sådana. Men hela 32 tvålar blev det(och ändå användes inte all massa)!




Det var min snälla pappa som hade tålamod och hjälpte mig att göra dem. Vi är de mest kreativa i huset han och jag förstår ni ;)

Gissa om de doftade gott? Jag har fortfarande doftolja kvar så det skulle räcka till en egenproducerad parfym ;) haha

// Elaine


Jag hade fel...

Ojoj vad det känns som att jag hunnit med mycket idag nu! Eller ja förrutom att jag har vairt ute och gått och diskat har städat rummet och pratat med Lovisa på facetime. Förrutom att det slutade fungera efter ett tag var det en trevlig konversation som vi hade om kläder och annat. Men innan det så blev äntligen mitt rum städat igen som sagt. Under tiden lyssnade jag på massa låtar med Eric Saade. Jag tar faktiskt tillbaka det som jag sa om att jag blev besviken på hans nya skiva (Saade vol 2) för efter att ha lyssna på de låtarna. Jag gillar dem faktiskt och de platsar in tillsammans med de från den tidigare skivan (Saade vol I). Kanske en aning svagare men I like it. Det behövdes alltså bara nötas in i hjärnan. Plågar er med två av dem här under!



Så gillar ni inte dem först föreslår jag att ni vrider upp volymen och spelar om dem om och om och om igen ;)


// Elaine

Favorites from the closet

När jag städade ut garderoben förra veckan passade jag på att fota mina favoritplagg när jag ändå rev ut allt. För jag har vissa saker som jag verkligen har andvänt mycket och är nöjd med att jag har köpt. Tror till och med att jag har haft vissa saker ett väldigt bra tag.



En tunn glittrande brun tröja som mamma köpte till mig en gång (eller fick jag den sen?). Minns att jag använde den väldigt mycket i 8:an. Älskade den och gör det fortfarande!



En tunn blus som har blivit använd många vardagar i skolan och sommardagar. Älskar färgerna och volangerna.
Isabelle hittade den åt mig på H&M.



Min fina skjorta (som ju även Ninni har likadan) från MQ som mamma fyndat på rea en gång. Älskar att man kan rulla upp ärmarna.



Jeansskjorta som jag beställde från H&M för kanske 2 år sedan. Kostade bara 99 kr!
Den matchar ett par shorts jättebra så jag har matchat den med dem på sommrarna.



Min älskade tunika från Paris som tyvärr ser mycket bättre ut i verkligheten och framförallt på.



Ännu en blus (köpt sammtidigt som den blommiga). Dock var den väldigt svårt att gå på blild bra med blixt...


Ett par vita sandaler som jag köpte förra våren och använde ganska flitigt i sommras. Alldeles precis lagom höga för att orka stå och gå i!


Min skolväska som jag sprang på sommaren 2010. Är riktigt imponerad över att den hållt så länge med tanke på hur fullpackad den alltid är! Sen älskar jag både modell och färg!

Ja nu har ni fått en inblick i min garderob. Tror just de här plaggen visar min stil ganska bra också.

// Elaine


Duktig

Hej!

Den sista dagen på jullovet är kommen och det känns lite småtrist att man ska behöva gå upp väldigt tidigt imorgon. Men sammtidigt ska det blir kul att komma tillbaka till skolan. Ska försöka knäppa ännu mer kort i år fast att de i skolan inte så gärna ställer upp på det. Men ja de får väl helt enkelt vara på sin vakt ibland då som alltid ;) Hoppas att jag ska kunna göra lie saker till bloggen i skolan så det blir en liten uppdatering här också. Sen vill jag komma igång med fotandet på fotolektionerna NU!

Ja idag i alla fall ska jag ladda upp inför skolan, kanske städa upp lite. Jag tycker redan att jag har varit ganska duktigt för jag har varit ute och gått med musik i öronen. Var först inte dugen på det då ljuset kändes starkt för ögonen men lite frisk luft gjorde susen! Fick energi, så diska har jag också gjort nu efter lunch och frukost. Jag tilllåtert mig själv att kalla mig duktig ;)

Jag fastnar för enskilda låtar av vissa artister och nu är det Coldplays Paradis som jag tycker är mysig. Lyssnade på den under promenaden. Dock gillar jag inte att det nästan snott medlodin i Viva la vida av Alizées J´en ai marre :P Men mina kompisar Linnea och Lovisa gillar speciellt dem vet jag.



// Elaine

In Time




Filmen som Niclas och jag såg på bion igår hette "In Time" och handlade i stort sätt om att tid var pengar. Man betalade alltså inte med pengar utan med tid och när ens tid (som i form av en klocka alltid tickade ner på handleden) var slut dog man. Det här gjorde att de rika näst intill var odödliga och de fattiga, som dessutom bara hade råd att bo i getton och arbeta för att bokstavligt talat överleva, bara levde i några får år eller kanske till och med bara veckor. Det var ständigt en kamp om att tjäna mer tid för att leva.

Justin Timberlake hade huvudrollen tillsammans med Amanda Seyfried i filmen och jag tycker att de gjorde ett strålande jobb båda två. Jag vill inte avslöja för mycket om den för det här är en film som jag rekomendera många att se. Speciellt riktar jag mig till Lovisa och andra som gillar framtidsinspirerade filmer. Den fick en att börja fundera lite dock tyckte jag att slutet var lite snopet men Niclas förklarade för mig sen och då förstod jag det bätte. Filmen fick mig att inse  hur glad man är (jag i alla fall) att man faktiskt inte vet när ens tid tar slut. Att man slipper kolla på siffror på ens handled som tickar ner sekund för sekund. Hur stressad skulle inte jag bli om jag hade det så? x) Sen att hela tiden behöva springa och röra på sig för att spara så mycket tid som möjligt skulle vara jobbigt. Visst man skulle säkert få mer saker gjorda för att man verkligen tog vara på tiden men det skulle vara väldigt tungt och stressande.
 
Sen så var det lite komiskt för jag var trött efter bion och trodde tiden var mer än den var. Vi missade ju percis också bussen och spang som bara den för att hinna med den - Det var väldigt likt i filmen så vi började småskratta lite för oss själva när vi sprang som glaningar till bussen. Precis som de hade gjort i filmen.

Oj. Det här blev en ritkig filmrecension! haha. Jag slänger in trailern också om ni vill se den. Men jag hoppas att jag inte har sagt för mycket om den nu. Men jag rekomenderar den som sagt. Riktigt spännande och bra!



Mitt tips: Se den!

// Elaine


Upp till bevis

Jag tänkte testa och se om det här året blir som den här boken förutspår. Jag har köpt den från jultidingar som min frissa sålde med en roligt tanke om att det vore kul att se om något stämmer. Om mitt 2012 blir som boken säger alltså. För det finns nämligen horoskop för varje vecka året ut. Jag skulle ju kunna testa och spela på mitt turnummer för en vecka någon gång och när boken säger att det är lägligt. Tänk så fint de pengarna skulle passa i min plånbok i fall jag skulle vinna. Jag vill ju ha den där mobilen och en Parisresa vore inte alls fel! Jag vet, andra människor i världen skulle behöva pengarna bättre men på min blogg har jag rätt att önska mig saker! haha

Vi får se om det stämmer nudå. Enligt den ser min vecka ut såhär bland annat: "Ditt arbete flyter på och du kan få ett erbjudande om samarbete just nu för du är så idérik. Du är frisk och sund (det undrar jag ja..x) haha). Du blir bjuden på fest. Med spel ska du vara sparsam för vnst lär du inte få."



Det citerade gäller även för alla andra som också är lejon såklart ;)

// Elaine


Bio och äventyr

Hej!

Igårkväll var jag och Niclas på bio. Men det kändes som att vi var ute på mer äventyr än det för vi missade precis bussen hem och fick vänta en timme på nästa. Vi såg den när den åkte och hoppades på att den ville stanna och plocka upp oss när vi vinkade till den. Men det ville den inte. Vi som hade hunnit om vi hade varit en minut snabbare från bion..x) Så vi fick sätta oss och vänta men tiden gick fort när vi började kolla på en film i mobilen - Då är det minsann smart att ha internet i mobilen (som Niclas har) må jag säga! Sen när nästa buss väl kom och vi sen skulle av den så missade busschaffören det och vi fick gå av ute på vägen i mörkret en hållplats efter. Men vi slapp gå en bit för i alla fall för Niclas pappa var snäll och hämtade oss med bil :) Så ja det blev ett litet äventyr igår. Om man nu kan kalla det det? haha

På bion åt jag såklart massa popcorn - biopocorn som är så himla gott! Men jag köpte också hem lite popcornkyrdda. Mamma och lillebror köpte två förr och den här smaken var så himla god att jag var tvungen att köpa två till (då den här är slut). Dock är det väldigt dyra ( 19 kr/st! ). Men ack så gott det är att ha på pocornen hemma! Som ni ser var jag också bara tvungen att köpa en sån där god pingvinstång med sur jordgubbsmak. Det smakar precis som remar som man kan köpa på marknader!



Mmmm!

// Elaine

Planering med Issa och Nea

Jag har vinkat av Linnea och Isabelle för ett tag sedan efter några timmar av hemlig planering hemma hos mig. Jag har nu tagit på mig ett litet designjobb som jag ska fixa i veckan. Eller ja ritjobb kan man nog mer kalla det...

Vi fikade också med mammas goda rimbobullar. Annars känner jag bara hur den här dagen också är på väg mot sitt slut. Men det gör inte mig något för ikväll ( igen!) får jag träffa Niclas. Det måste vara ett jobbigt tjat om honom här va? Förlåt för det x)


Orange

Jag tänkte visa mitt sista köp från i tisdags - en orange tröja från Cubus. Jag ville kalla det korallförst men Niclas fick mig att inse att den nog faktiskt är orange. Det är nog jag som bara gillar att säga "Korallfärgad"...haha. I alla fall så gillar jag färgen och kom på att det kommer bli riktigt snyggt till ett par svarta jeans men också till mörkblå. Ja det känns en snygg vardagströja att ha i skolan. Sen fick jag betala 74 kr för den på rean!



Jag har märkt att jag börjat gilla Cubus. Förr gjorde jag det när jag handlade ett par jättefinta byxor för 50 kr där, en blus och ett halsband. På den tiden fanns inte Cubus här. Men sen har jag tyckt att de bara haft tråkigt kläder på sistonde men nu börjar jag ändra mig angående det för deras jeans är ganska fina och det är ritkigt kul att gå där när det är rea. Den affär Niclas och jag var mest inne på i tisdgas var faktiskt Cubus. Bra att de har killlkläder också alltså! haha
 

// Elaine

Söndag 8/1

Hej!

Idag är det söndag men tur nog börjar inte skolan riktigt än. Jag vill både dit och träffa kompisar så jag slipper fördriva dagarna med att shoppa för det är inte alls bra för min plånbok. Men jag är rysligt trött på mornarna nu så hur kommer jag klara av att börja vänja mig vid att gå upp tidigt igen? Sen kommer nog någon dag i veckan bli lite längre än vanligt... Så jag känner mig både motiverad och omotiverad.

Fick också en idé om att kanske göra en ny header i skolan och såklart göra klart min illustration av mina kompisar vilket jag gör på datorn där. Tycker ni det, borde jag göra en ny header?

Sen så går det ju faktiskt mot ljusare tider nu i alla fall. Det får jag inte glömma! :)

 
Min klippdocka gjord i Illustrator. Blir lite glad av att titta på den i alla fall för den påminner mig om att jag lärt mig ganska mycket ändå. När jag började gymnasiet hade jag aldrig trott att jag skulle ha lunna gjort den här ett år senare. Dock var det inte så avancerat men jag är ändå nöjd.

// Elaine

When we stand together

Jag lyssnar inte så ofta på sån här sorts (mer rocking) musilk. Ni vet, jag är ju mer än pop-tjej med franska influenser. Men jag har fastnat för den här låten varje gång som den spelas på radion. Tycker själva musiken är härlig och harmonisk på något sätt. Dessutom är videon och budskapet väldigt fint!

Känner någon mer samma känsla som mig när den spelas?




// Elaine

Lunch hos faster

Hej!

Idag har jag varit på besök hos min faster tillsammans med farmor och familjen. Väl där fick vi en fiskgratäng (tror jag man kan kalla det) till lunch och sen glasstårta till fika. Sen igårkväll var min Niclas här och åt middag. Mamma hade gjort min favoritkyckling med klyftpotatis. Jag skojar inte när jag säger att den är favoriten för den är JÄTTEGOD! Sen såg vi på en av mina filmer och skrattade åt några avsnitt av Vänner. Vi avslutade säsong 6 så sen ska vi börja på säsong 7 - alltså bara 3 säsonger kvar av den superbra serien (ja som ni förstår är Vänner och Förhäxad mina savoritserier alltså). Men efter det har vi andra serier att se på. Sen börjar det ju några nya serier på tv snart också. Tänkte se vad det är för något. Ikväll är det ju t.ex gladiatorerna. Tror jag ska se det efter att jag ätit mammas hemagjorda pizza till middag. Det ska bli spännande att se om det är som det var förr. Gladiatorerna alltså. Det måste väl ha varit minst 5 -6 år sen det gick på tv förr va?

Jag hade min mysiga tröja idag (även om den vill rulla upp sig på kanten så är den mysig) och sen de nya svarta jeansen.

Svar till Lovisa: Vad roligt att vi hittat ännu ett sammanträffande ;) haha. Men hade de alltså solglasögon där också? det missade jag ...xD

Utan glasögon


med glasögon


Ha en mysig lördagkväll alla!

// Elaine

Kuvert som berättar om en resa

Jag hittade mer än teckningar under den där rensningen av lådorna som jag gjorde innan jul. De här fina kuverten låg också där så jag passade på att fota dem för att jag tycker dem är så söta. De är köpta i Finland för några sommrar sedan. Det var mamma och jag som vandrade runt i en ort som hette"Jyväskylä" och shoppade. Vi hittade då affären som hette Tiimari(eller hur de nu stavas). Den affären fanns i Sverige när jag var mindre och jag minns att jag alltid gick dit med mormor. Dock försvann affären men vi hittade den som sagt i Finland (förmodligen fanns den väl bara kvar där eftersom den var finsk) i Jyväskylä och sen Helsingfors något år senare. Jag köpte med mig ganska mycket saker och de här fina kuverten var alltså det som jag fick med från Juväskylä. Minns den resan för då åkte vi från Åbo upp till Jyväskylä med bil och sedan ner genom Mikkeli till Borgå och Helsingfors. I Borgå hälsade vi sen på släkten :)




Ja där fick ni en liten berättelse på köpet i ett inlägg som egentligen bara skulle ha handlat om några kuvert x)
Jag känner att jag blev lite nostalgisk nu och vill tillbaka till finland x)

Men visst är det fina?

// Elaine

<3

Jag tycker så mycket om min pojkvän! <3



Transparant skjorta

Jag täntke visa ännu ett köp som jag gjorde i tisdags trots att det blir lite väl mycket shopping och kläder här på bloggen nu. Men det är också kul när jag har något att blogga om och det har jag när jag har köpt något nytt x) Då vill jag nästan mest blogga - speciellt om det är något köp som jag är riktigt nöjd med och köpet av skjortan här under känns som ett sånt köp. Visst hade det inte gjort något om den hade varit lite billigare men 100 kr som den gick på (halva priset) är inte så farligt heller. För jag har faktiskt varit sådär lite smått på jakt efter en transparant skjorta men jag har inte velat betala 200 kr för lite tunt tyg som det ju nästan faktiskt är. Men ja den här hängde på Gina Tricot i tisdags och när jag provade den satt den perfekt men att få köpa den var jag tvungen att lova Niclas att ha ett linne under ;) haha. Det hade jag faktiskt tänkt ändå, självklart! haha :P





Jag tror i alla fall att den blir snygg att ha instoppad i ett par svarta eller mörkblå jeans (som jag ju nu köpt nya). Sen gillar jag färgen. Fast det var inte den här gröna färgen som jag var ute efter förrut menden här  färgen är snygg ändå :) Det där svarta snöret förstår jag dock inte vad man ska ha till. Ska man kanske knyta den som en fluga typ? Om jag itne vill det så går det i alla fall att ta bort :)

Vad tycker ni?

// Elaine 


Sunny friday

Hej!

Idag är en riktigt solig och fin fredag! Jag passade på att utnyttja det och tog färför en liten promenad för att komma ut i friska luften - Och allt var det friskt ute! Det var ganska kallt ( i alla fall jämfört med vad man är van vid nu för tiden). Men det var bara mysigt och snön låg som puder på marken. För inte var det mycket men alltid något.

Igårkväll fortsatte jag se på avsnitt av förhäxad och därmed såg jag det sista avsnittet. Jag har sett det förr men det var ett tag sen och sanningen är att jag tycker det är så sorgligt med slut. Oavsett om de är lyckliga eller sorgliga. Sen är det ju bara sorgligt att det var sista avsnittet också. Tur att jag kan börja se om hela serien när jag vill och har tid i alla fall! :)


Trettondagsaftons-middag

Min torsdag har tillbringats i stan (jag vet, ännu en dag i stan. haha) med Linnea och Isabelle. Vad våra ärenden handlade om är dock en hemlis ;) Men sen jag kom hem har jag bara varit en riktigt latmask och kollat på min Förhäxad-box och byggt hus på Sims. Jag var helt galen i både serien och spelet förrut så därför var jag så glad när jag köpte både boxen med alla säsonger av Förhäxad och sen Sims-spelet. Dock är det bara bygga som gäller på det! Men så jag har gått tillbaka i lite gammla vanor såhär på kvällen. Mysigt!

Men det blev ännu mysigare när mamma lagade god mat med både förrätt och efterrätt till middag! Det blev inte riktigt så på nyår så det fick bli nu istället när det var trettondagsafton. Visst är det så va? Men varför är det istället morgondagen som är en röd dag? Kan någon förklara det?

I alla fall har vi den underbara förrätt bestående av en underbart god skagenröra-macka här under och efterrätt som jag mummsade på till Förhäxad - hallon, vaniljglass och maränger. Men snart när skolan börjar får jag verkligen ta och skärpa mig med sånt där! Men ja idag var det ju trettondagsafton och lov så jag hade rätt till det ;) haha Varmrätten har jag ingen bild på men de bestod av fläskfilé och potatiskroketter.




// Elaine


3 filmer & 1 skiva

Det har kommit in väldigt mycket nya saker i mitt rum den senaste tiden nu när det varit jul och mellandagsrea. Jag måste verkligen se ut som en shopaholic nu när jag också berättar att jag fick hem en beställning från CDON igår också. Jag köpte lite filmer och en skiva för julklappspengarna som jag fick. Dock blev jag lite besviken på skivan ( Eric Saades nya, den var inte lika bra som hans förra :(.. ) Men filmerna verkar superbra. Ska ta och se en inom kort för det är jag riktigt sugen på!



// Elaine


New jeans

Här är den andra delen av det tisdagens shopping resulterade i:

Två par nya perfekta jean!
De mörblåa var i en lite dyrare prisklass än jag är van vid (försig inte så värst dyrt egentligen) - 400 kr. Men jag tänkte att jag skulle testa jeansen på H&M och den här modellen satt perfekt, inte så mycket för långa var det heller! Men vi får se hur bra de håller nu jämfört med ett par jeans för halva priset hos gina tricot. De svarta jeansen köpte jag sen på Cubus för 150 kr. Egentligen kostade de 200 kr men jag hade som tur var en rabbatkupong på 25 %. Det kompenserade priset på de andra jeansen lite tyckte jag! :)




// Elaine

Made by old me

När jag julstädade några dagar före jul rensade jag ju lite lådor. Under den lilla rensningen sorterade jag mest upp det som lådorna innehöll - vilket var teckningar som jag gjort förrut. Väldigt många av dem var modeller med kläder som jag ritat (modellerna var avkalkerade). Jag hade en sån period med en kompis när de första säsongerna av Project runway sändes på Tv. Sen hittade jag såklart lite annat smått. Jag ritade t.ex av en bild på Barbie i en målarbok och gjorde om henne till Kitty Drew. Det kom jag på efter att jag fick mammas ton med gamla Kitty-böcker som jag var som uppslukat i ett tag - ännu en sån där rolig period.

Det fanns mycket annat också som en idol-bok som jag hade gjort med mina idoler och lite witch-inspirerade figurer som jag skapade efter just tidningen Witch. Det fanns en tid då jag älskade den! Sen hittade jag även en lucia där i högen av papper. Minns att jag var riktigt stolt över den.







¨

Uppdatering: Ojoj, Jag glömde ju Kitty!


 ...och en annan teckning:


..stora ögon... haha xD

// Elaine


Jag vill ha!

Jag är såld... Jag vill ha den här mobilen från HTC!!  Den är otroligt snygg och färgen känns så jag. Faktiskt så håller min mobil på att svika mig för den är riktigt knäpp ibland. Jag är väldigt ledsen för det för jag gillar verkligen den. Vet inte hur jag skulle klara mig utan tangentbord dock...men ja det känns som de kan slockna inom en snar framtid...Men om jag måste byta ut min fina älskade mobil så vore det toppen om det var mot den här. Dock hindrar priset mig - vilket är  4499 kr hos elgiganten....

Var får jag tag på ett jobb?! x)





Är den inte riktigt häftig?!


// Elaine


Baslinnen

De senaste inläggen har handlat om kläder och det ser ut som att de kommande också kommer göra det. För jag passade på att fota mina favoirtplagg under rensningen idag och sen har jag ju fyllt på med lite nya saker som jag köpte igår. Det var ju nästan orsaken till att jag gjorde den där rensningen. Fint blev det i alla fall i garderoben!

Men nu till en del av gårdagens köp som blev 3 baslinnen att ha under tröjor och kavajer samt en body (vilket ju ungefär var ett linne till). Bodyn (från H&M) och det blåa linnet (från gina) kostade bara 30 kr vardera på rean. De andra linnena (från H&M) var inte på rea men jag tyckte 50 kr var ett helt okej pris ändå när jag var i behov av linnen.  




Så nu har jag några baslinnen att ha under till alla tröjor och blusar! :)

// Elaine


Garderobsrensning

Nu är jag mycket stolt över mig själv!

Varför? Jo för jag har rensat ut minst 17 plagg ut min garderob som ska ges bort. Det är mycket för att vara jag som gärna vill spara på allt. Men jag fick inse att visa saker inte kommer bli använda mer fast att det inte är något fel på dem,även fast jag inte kan ha vissa av dem alltså. Så 11 överdelar i olika material och modeller hamnade i en "ge bort- kasse" och i en annan ca 5 par byxor och en kjol. Men det lär inte gå någon nöd på mig ändå för min säng är ändå full med en stor hög med kläder som jag ska försöka trycka in i garderoben igen. Det är inte lätt att gilla kläder och ha en liten garderob minsann! x) haha

Men nu förtjänar jag lite apelsin eller gott till mellanmål. Lunchen var också riktigt god då jag fick värma på en tacopaj från Felix och sen skar jag upp lite paprika med grönsakskrydda på. Jag älskar den pajen och jag älskar paprika så det blev inte fel. Jag kan säga med stor säkerhet att det inte finns någon godare grönsak än paprika enligt mig!  Dessutom piggar de fina färgerna upp på talriken (i det här fallet rött då) :)


Min lunch

// Elaine

4 januari 2012

Hej!

Det är en ny dag och jag är vaken. Jag har både ätit frukost, duschat och dammsugit. Det sist nämnda för att vara lite duktig och göra mamma glad. Men jag tänkte vara ännu mer flitig och rensa min garderob efter att jag kom hem med så mycket igår. Innan ni "dömer" mig efter meningen " jag kom hem med 2 par jeans och 6 överdelar" samt såg en bild med ca 4/5 kassar på i förra inlägget. Så ska jag säga att jeansen var väldigt nödvändiga och så också några baslinnen som jag köpte. Nu planerar jag verkligen att inte handla några mer kläder på ett tag. Nästa månad får pengarna gå till antingen en ny mobil eller linser. Men som sagt ska jag göra en rensning av garderoben för det är mycket kläder som jag inte kan eller bara inte använder längre. Ska ge bort dem istället :)

Förresten var det ju Niclas och min månadsdag igen igår. Även om det inte räknas på samma sätt nu som förr så var det ändå  ändå 14 månader, alltså 1 år och 2 månader. Det firade vi med en liten fika mitt i shoppandet. Vi lyckades hitta ett bra och billigt alternativ jämfört med de ställen där en cola kostade 22 spänn på. Det var bra men också mysigt att få sätta sig ner och vila ett tag :)


En till bild på mig från nyårsafton

// Elaine


Shopping med pojkvännen

Hej!

Idag har varit en lång dag fylld med shopping tillsammans med min oerhört tålmodiga pojkvän. För som jag har dragit in honom i klädaffärer idag är han minsann riktigt tålmodig! Jag provade dessutom väldigt mycket saker i olika storlekar och fast han var trött och hungrig orkade han med mig. Tack vare honom och hans smakråd har jag nu också lyckats fått hem 2 par välbehövliga jeans och 6 överdelar. Men han fick mig också att inse vilka saker som var nödvändiga och inte. Han är allt snäll min Niclas som orkade allt det!

Så nu ska jag hålla mig borta från stan och affärer. Dock blir det ett undantag snart men sen är det sluthandlat.

Nu ska jag återgå till en film framför tv:n. Före var Niclas här och såg på vänner vilket var roligt och mysigt. Mina ben värker efter den här långa men klart mysiga dagen.


Golden birds

I julklappa av min lillebror och mig fick mamma och pappa eb varsin biobiljett. Antingen kan de gå till sammans eller med någon annan. En bra julklapp tycker jag som kommer till nytta. Jag fick själv en biobiljett i julklapp av min morbrors kompis Malin som vi känner bra. Men mamma och pappa fick inte bara de där biobiljetterna utan några små saker till. Pappa fick en nallebjörn med en t-shirt som det står "världens coolaste pappa" på. Den var jätte söt! Mamma däremot fick inte lika mjuka saker (om man syftar på material). Utan hon fick dessa guldiga fåglar till korthållare av oss. Vi var lite egoistiska och tänkte att hon kunde ha dem med kort på oss i på jobbet.





Söta va?

// Elaine

Mer 80-tal

Haha jag fick en rolig kommentar av Sara om att jag missat många 80-tals klassiker och ja hon har ju faktiskt rätt! Förlåt Sara x) Så här kommer en till för att kompensera lite!

Gillar rythmen!



Sen såg jag att någon "facerappat" mig på min tumblr ;P Jag gissar på att det är Linnea som slagit till! haha
http://elleelaine.tumblr.com/. Isabelle slog istället till på min facebook. Däremot var det ingen som förstod att det var en facerape tror jag för det hon skrev var något som jag skulle ha skrivit - "Jag gillar min Niclas". Det är så jag låter när jag går runt och saknar min Niclas. Jag tjatar så om det hela tiden ibland x)

Förresten tänkte jag säga att jag inte alls kan det där med tumblr. Eller jag bloggar rättare sagt inte "rätt" där utan använder mest den bloggen för att ladda upp bilder fort x) Så om ni inte riktigt försår min stuktur där beror det på att jag inte har så mycket stuktur heller ..haha. Men kolla gärna in där ibland  för de andra kanske tvingar mig att bli bättre på att blogga där? x) haha

// Elaine


Heaven is a place on earth

Efter en dag med 80-tal är de här dagens låtar :)



When the night falls down
I wait for you
And you come around
And the world's alive
With the sound of kids
On the street outside

When you walk into the room
You pull me close and we start to move
And we're spinning with the stars above
And you lift me up in a wave of love...

Ooh, baby, do you know what that's worth ?
Ooh heaven is a place on earth
They say in heaven love comes first
We'll make heaven a place on earth
Ooh heaven is a place on earth

When I feel alone
I reach for you
And you bring me home
When I'm lost at sea
I hear your voice
And it carries me

In this world we're just beginning
To understand the miracle of living
Baby I was afraid before
But I'm not afraid anymore

Ooh, baby, do you know what that's worth ?
Ooh heaven is a place on earth
They say in heaven love comes first
We'll make heaven a place on earth
Ooh heaven is a place on earth







Finns det någon annan bra 80-tals låt? :)

// Elaine

Mer bilder från nyårsafton

Idag har jag, Nea (Linnea) och Issa (Isabelle) en tjejdag hos mig. Vi har planerat lite hemligheter, fikat och nu lyssnar vi på musik. Just nu är är det 80 -tal och "Heaven is a place on earth" mfl. Jag gillar den skarpt!

Jag fick också lite bilder av dem från nyår. Här är några av dem:







// Elaine

Nyårs-look

Farmor och fabror kikade förbi här på kvällen så det blev några omgånger av vänd tia med farmor. Förrutom det har jag som sagt inte gjort mycket idag. Har mest suttit vid datorn och tv:n. Men imorgon och i veckan blir det mer fart. Tror jag ska fräsha upp mig lite med apelsiner framfor tv:n till morden i midsommer och sen en dusch snart. Det känns som att det kan pigga upp mig lite :)

Igår klädde jag upp mig lite dagen till ära. Fast det blev bara lite spontant en mörkblå tunika med volanger. Sen satte jag upp håret och målade läpparna röda. Jag tog också mitt earcuff-örhänge och de nya örhängena som jag köpte förra veckan.




// Elaine


Me by Lovisa

Det första jag såg när jag öppnade upp internet idag och för i år (efter att det som sagt inte fungerat sen igårkväll) var en tecknad bild på själv. Det är såklart Lovisa som ritat den ... Eller "såklart och såklart". Med tanke på talang och teknik är det tydligt för mitt öga att se att det är hon som gjort den i alla fall.
Sen blev jag jätteglad av att se den, den gjorde min dag :) Det är också sådär jag ser ut i skolan faktiskt, där har jag nästan alltid glasögon vilka Lovisa har lyckats rita av bra. Sen tycker jag att jag känner igen den där tröjan ;)




// Elaine

Förra årets avslut

Hej! Internet har inte fungerat så jag har inte kunnat uppdatera här på bloggen tidigare pågrund av det. Har bara tagit det riktigt lungt idag, även om jag inte varit så trött att jag behövt det. Jag har bara varit lat och mitt humör är inte på topp.

Förra året avslutades i alla fall med middag hos Linnea med henne och Isabelle. Vi gjorde tacos och sen åt vi en jättegod kladdkaka med glass som de hade bakat innan jag kom. Efter det spelade vi lite roliga spel. Vi började skrika för att överrösta varandra på spelet Alias så det resluterade i mycket skratt x) haha.

Nyårsafton 2011 blev alltså en tjejkväll!

Isabelle och jag


Linnea och jag







// Elaine


RSS 2.0