Hejdå 2011 och Hej 2012

Ja, då återstå bara några timmar av 2011!

Som sagt har mitt år varit fantastiskt! Jag är så glad för allt jag fått uppleva, alla vänner som jag har och min pojkvän. Men jag ser fram emot en nystart nu. Sen hoppas jag också att 2012 bjuder på ännu mer roliga upplevelser och händelser. Jag ska börja året och våren med att gå kurs för att få övningsköra bil och sedan börja med övningskörandet. Jag har inte gjort det tidigare för att jag inte känt att jag har kunnat fokusera på det riktigt. Jag har också kört moppen och lärt mig kontrollera den riktigt bra så jag har väl sett den lite som övning. Det ska jag också göra i sommar för den delen. Men jag kommer inte hinna köra upp tills min födelsedag men det gör inget. Jag vill öva i lugn och ro för det vet jag att jag behöver. Sån är jag. Sen önskar jag mig en annan sak till min 18-årsdag faktiskt. Dock är det en stor önskning men jag låter den ändå stå på önskelistan ;)

Förmodligen kommer jag behöva köpa en ny mobil inom kort också så jag ska få pengarna att räcka till det. I höst blir det att både övningsköra bil och lägga energi på att projektarbete i skolan. Jag börjar ju 3:an då och nu har jag redan gått halva tiden på gymnasiet! I alla fall har vi redan börjat spåna på lite idéer men jag är ändå inte säker på vad jag ska göra.

Men vad ska jag göra mer 2012 då? Jag ska se min lillebror gå ut grundskolan och se många vänner fylla 18 år. Tänk att jag själv fyller 18 om lite mer än ett halv år. Tiden går så fort!




Bildkälla:http://www.traningsgladje.se/2010/07/fyrverkeri-i-molle/fyrverkeri-91/


Ha nu en bra nyårsafton allihopa! :)

// Elaine

Min musik 2011

Jag vet att jag tjatar mycket om vad som har hänt det här året. Men jag gillar att sammanfatta allt för mig själv. Eller det är nästan något jag måste på något sätt. Så här är en sista sammanfatting av det här året. Men den här gången blir det inte i form av bilder utan i form av musik och lite andra uppstaplingar:

2011 har jag:
...sett biofilmer
Narnia 3 (januari) 
127 timmar (februari)
min låtsatsfru (mars) 
Hur många lingon finns det i världen ( april, tyvärr missade jag slutet)
Johnny English reborn (Oktober)
                       
... köpt en korallfägad jacka sen jag blev kär i den när jag såg den i La redoute.

...
börjat se på alla säsonger av favoritserien Vänner med Niclas.

...försökt börja träna mer och därmed varit ute och sprungit och gått.


Varje månad har jag haft en eller fler låtar som har varit mina favoriter:

Januari - All for you med Sister Hazel som är Niclas favoritband.



Februari - Enemy från melodifestivalen med Sara Lumholdt. Radio och Take control med Alesha Dixon.





Mars - Spotlight med Selena Gomez


April - den här roliga asiatiska låten under och Cry med Mandy Moore



Maj - Het med Timoteij


Juni - Invadning my mind med Jennifer Lopez


Juli - Hearts in the air med Eric Saade ( Ja skratta ni :P haha)


Augusti - Timeless och Stupid with you med Eric Saade



September - Tous les nuits en fransk låt med Colonel Ryel

Oktober - Rain over me med Pitbull ft. Marc Anthony och Coconut tree med Mohombi ft. Nicole Scherzinger och Sunday girl med Florrie





November - On the floor med Jennifer Lopez



December - Smakes makes me wanna med JLS ft. Dev



Som ni ser är jag ganska seg på att uååtäcka ny musik. Börjar alltid lyssna på låtar ett halvår efter att de har släppts av någon konstig annledning ...haha

Idag är det nyårsafton igen då, jag ska ut och promenera i det fina vädret nu efter lunch och sen ska jag på middag! :)

// Elaine

Hösten 2011

Här är de sista bilderna från mitt år - September till November. Det som hänt nu i December är väl kanske inte så mycket att "se tillbaka" på eftersom det fortfarande är December?

I September var Niclas och jag och såg Tove Styrke uppträda efter det träffade vi kompisarna på stan. Sen firade jag och Lovisa att hon fyllde år med en fika på samma gång som vi gjorde vår "café - analys". Jag fick en Ipad, gjode ljustakar i betong. Var ute och sprang och gick i mina nya skor. Vi hade spelkväll hos Issa och fotodag i skogen. Jag mötte Ellinor på stan och tog en fika. Sen blev det mer fika i skolan när Sara och Ninni fyllde år. Jag tillbringade också lite tid hos Niclas någon höstdag då vi satt ute på en bänk och busade med hans katt Pricken. Sen får vi inte glömma att Carina hälsade på och jag fick smaka min första macaron i september!


















I Oktober fyllde min granne år så jag börjad månaden med att gratta henne på hennes kalas. Niclas och jag var på bio. I skolan hade vi en workshop-dag som handlade om material. Sen fyllde min lillebror 15 år så det firades med tårta med hela släkten. På höstlovet sen, under halloween hade Linnea, Isabelle, Frida, Niclas och jag en filmkväll med middag hos Isabelle. Då var jag utklädd till Clown! haha











I November hade mamma och jag en shoppingdag i Gävle och Ellinor och jag en annan dag med massa prat och lite fika. Jag var p en fotoutställning med skolan och försökte hjälpa till lite på öppet hus. Jag var och såg Niclas spela en låt på en musikshow ordnat och framfört utav bland annat en i hans klass. Det var riktigt bra och fint! Sen fikade jag och gjorde lertomtar med Lovisa och hennes vänner som jag sen i slutet av månaden (första advent) åkte på ett läger med - det var då jag var på bal.  Några dagar före var Lovisa och jag och simmade också.









// Elaine

3 överraskningar hittade i brevlådan

När jag kom hem idag hittade jag två överraskningar i brevlådan. Den "överraskning" som var väntad var ett paket från webbshoppen StylebyTyra.se. Jag beställde ju en baddräkt på mellandagsrean där för 125 kr ( ord 500 kr). Sen köpte jag ett par gladiatorarmband för 40 kr st (ord 129 kr st). Jag hade sett den förr och hade en jättebra idé om att matcha dem tillsammans med en långärmad tunn blus. Men den planen blev förstörd nu när armbanden satt lite konstigt. Det fick mig att börja tro att jag har tjocka handleder... haha. Men ja de passar alltså inte så bra så jag vet inte om jag ska prova dem med en blus och behålla dem eller skicka tillbaka dem. Baddräkten däremot passade men jag blev ändå lite osäker på den. Men jag tror att jag behåller den :)

Men sen var det ju en tredje sak i brevlådan och det var ett nyårskort från min mammas kompis Carina eller " Tant Carina" som jag kallade henne när jag var liten. I låg det också några slantar. Även om det inte hade behövts och var för mycket så blev jag riktigt glad. Tack Carina!
Gott nutt år tillbaka! :)




// Elaine

Näst sista dagen på året

Hej!
Det senaste dygnet har jag haft fullt upp - kul " fullt upp" då. För igår var jag hos Linnea med 3 av de andra i gänget. Vi kollade på kort från det här året på oss alla, skrattade och provade mitt nya spel. Spelet visade sig vara riktig roligt och helt plötsligt hade klockan gått från 7 till 12! Då fick vi tvinga oss iväg hemåt.

Niclas och jag gick hem till mig och idag gick vi upp i lagom tid för att hinna med dagens planer. Vilka för mig var att åka till stan. Så jag har flängt runt i affärer idag igen (inte samma affärer som i veckan dock) men jag såg ändå mer på rean än i onsdags så nu är shoppingsuget tillbaka igen... Typiskt haha. Men jag köpte bara lite underkläder till reapris. Sen blev det även en snabb visit hos mormor. Lunchen bestod av hamburgare på max och middagen tacos så jag ska inte klaga på maten idag heller.Eller jo.. Det är ju inte så nyttigt...x) haha

Men det är fedag så jag tänker unna mig ännu lite mer gott nu framför tv:n ikväll. Jag ska se finalen av Top model som jag missade i tisdags ( 3:an kl 19) och sen tror jag det blir film :)

Köpte hem lite glassar ( godis med respektive vit choklad och skumgodis). De med vit chokad är så söta!


S som i Superman




Det här var min julklapp till Niclas och att han fick just ett förkläde med superman-loggan på har sina orsaker. Man kan mer kalla de intärskämt tror jag. I alla fall har han en gång i tiden funderat på att bli kock och jag tyckte att han någon gång skulle laga den där middagen till mig som jag tjatar om. Tänkte att det här kanske kunde motivera honom för han gillar smallville (som superman). Dessutom tycker jag att han både till personligheten och utseendemässigt påminner om superman. Sen är han min hjälte så jag kallar honom superman ibland. Så visst passade det här honom? haha

// Elaine


Sommaren 2011

Gud vad lång tid det tar att fixa ihop de här "tillbakablick-inläggen". Jag måste sluta ta så mycket kort nästa år för jag har för mycket bilder och som jag inte organiserat så bra. Det får bli mitt nyårslöfte till 2012 - att organisera bilderna bättre på datorn. Alltså jag behöver fler mappar. Men min mobil är inte så smart när den lägger in bilder heller. Den har blivit lite knäpp på fler sätt ocks¨å och det gör mig ledsen. Min fina uppvikbara, bruna Nokia i borstat stål med tangentbord. *Snyft :(

Men bilderna var det nu - Här är fortsättningen på mitt år med bilder från sommaren. Det var en av de bästa sommrarna i mitt liv. Jag han med så mycket roliga saker! :)

I Juni hade jag bröjar sommarlovet med att bjuda över Ellinor på en myskväll, fira Niclas som fyllde 17 år genom att åka dit med en present och äta tårta, ha filmkväll med "gänget" som jag kallar dem, gunga med Isabelle och Linnea, äta sommarens första jordgubbar, träffa Lovisa på stan och luncha på max, ta första doppet, sommarjobba i 3 veckor,  vara med och vaccinera Zingo och Mellvin, åka med Niclas till havet och ha pickinc på klipprona med goda mackor, fira farmors födelsedag och midsommar med att lyssna på Niclas på midsommarfirande. Se bara Juni var fyllt med roliga och minnesfulla saker!



















Sen i Juli han jag med ännu mera saker. Pplockade jordgubbar med Pimpim, firade mamma och pappa som fyllde år, drog med tjejerna och såg Eric Saade, åkte på kryssning till Ríga, hade en lyckad shoppingdag med Niclas, hälsade på mammas kompis Carina, hennes man och katt. Åkte till min stuga, var med Isabelle, hade en shoppingdag med min kompis Josefine där och åt lunchade med henne. Sen var jag på ett traktorrace och träffade lite kompisar, såg en fotbollsmatch med Ellinor, fick följa ut på sjön i Niclas båt med hans föräldrar, där vi badade i solnedgången näst intill.Sen badade jag mer med kompisarna, spelade minigolf, hade spelkvällar och åkte till Västerås. Sen hade vi en otroligt spännande vattenkrig!

 




















Sen i Augusti firade jag min sjuttonde födelsedag med familjen, släkten och Niclas. Spelade minigolf med lillebror och morbror -Jag tror jag vann ;) Var bjuden på grillkväll hos Linnea, åkte än en gång och badade med Niclas båt, badade med Linnea, Pimpim och Niclas och åt massa gott. Blev bjuden på en båttur igen och smörgåsbord av Niclas pappa. Träffade Frida och Linnea i stan och åt mjukglass. Tog sista doppet och sen avslutade lovet  med en speldag hos mig. Efter det tog skolan tag i mig igen!


















// Elaine


Kavaj

Hej!

Igår var jag som sagt på stan för att stlla shoppingbegäret. Dock blev jag som sagt lite besviken för det fanns inte mycket av det jag ville ha. Däremot hittade jag en svart kavaj - något som jag länge tyckt att jag behövt. Fast den var inte helt svart utan med blått foder. Jag tycte det var snyggt för det gav lite lyster. Men jag tvekade lite ifall att det skulle bli svårt att matcha, funderade även på en annan som gick i mer grått och silver. Men jag köpte den ändå för den satt bra och priset var inte dåligt - 150 kr. Jag vill ha en svart kavaj förr eller senare ändå och sen kommer det nog itne vara så billgt som 150 kr. Jag tror att den blir snygg och jag lyckas matcha den bra.

Dock ser den blåa färgen blåare ut på bilden än i verkligheten av någon annledning. Men det är väl kanske så den ser ut ute i dagsljus?



// Elaine

Shopping och klippdag

Hej!

Idag har jag varit i stan och shoppat med Frida, Linnea och Isabelle. Jag var så himla shoppingsugen och nyfiken på rean så det var kul att de ville hänga med. Fast jag blev ganska besviken. Det mesta kändes tråkigt och jag kände att om jag skulle köpa vad som helst fanns en risk för att jag om några månader skulle tyckt att det varit ett dumt köp. Men jag köpte i alla fall en kavaj och ett par örhängen till halva priset + nödvändiga saker som mascara och strumpor. Jag tänkte visa det inorgon. Jeans som jag behövde däremot orkade jag inte alla titta så noga efter och det jag såg föll mig inte i smaken. Tur att jag kan titta efter det när jag ska med Niclas till stan sen.

Sen nu på kvällen har jag varit och klippt mig. Mitt hår var riktigt nött så det blev ganska mycket kortare och sen plattat. Det är lite ovant men jag vet att jag vänjer mig. Men jag är alltid så nöjd med håret innan jag ska klippa mig och ja då behövs det ju klippas x) Jag vill inte att det blir mer nött så lika bra att klippa det. Dessutom har man ingen vanlig frissa utan en som bjuder på fika så det går ändå an att klippa sig ;) haha

Här under är före och efter klippningen



Våren 2011

Här är fortsättningen på mitt 2011:

I april:
-firade jag min faster som fyllde år.
- blev Niclas och jag bjudna på bio av några från kyrkan.
- såg jag Niclas barnteater i skolan.

Var på en workshop med skolan och gjorde denna förvandling av mig själv.


Inledde jag påsklovet med att sova över hos Ellinor och ha en mysig filmkväll


Var jag och Robin på påskpromenad då jag lekte lite modell




Tryckte jag en egen t-shirt i skolan


Lovisa och jag hade lite smått tråkigt på datalektionen


Ägnade jag sista April till att grilla marshmallows med Frida, Linnea och Issa


..och ta lite kort



Sen mötte vi upp min Niclas


I maj:

- hade jag min sista mattelektion
- tog jag med Niclas, Linnea och Isabelle till min skola - den bästa skolan ;)

hejade jag, innea och Isabelle på Eric Saade på vår eurovison song contest-kväll


målade naglarna i färglada färger


Niclas och jag gick på en promenad i solen


Var jag på min lillebrors konfirmation och jag tog Niclas med mig



Hade fidluftsdagen med klassen och paddlade kanot




Jag fick sommarlov och började det med ett besök hos Lovisa och hennes lamm




Gosade med Zingo och Mellvin lite då och då


Hälsade jag på på Ellinors skola och lät henne sen träffa Niclas och fira in sommarlovet med mig


// Elaine

Red lips







Jag tror jag brås på mamma för jag är ingenting för röda kläder så ofta. Men däremot har fastnat för rött läppstift den senaste tiden. Tycker att det känns glamoröst. Dock kanske jag ska hålla mig till att bara använda det vid lite "finare" tillfällen?


Ikväll har jag varit och firat min farbror som fyller år idag. Åt prinsesstårta bland annat. Men nu, nu ska jag vara nyttig tills på lördag. Eller klarar jag det?


Bonne nuit mes amis! God natt!

// Elaine


Vintern och början på 2011

Nu tänkte jag ta tag i den där tillbkakablicken på det här året som jag nämnt. Jag tycker själv att jag har hunnit med massa roliga saker så det känns nästan bra att det blir ett nytt år så jag får binda ihop alla händelserna från året i en liten säck. Jag får helt enkelt inte plats med mer saker det här året och eftersom att jag har så fruktansvärt mycket bilder delar jag upp det i några inlägg. Jag börjar med Januari - Mars. Alltså vintern och början på året 2011!

Så ni får stå ut med sånt här den närmaste veckan :P haha

I Januari:

- Var Ninni, Lovisa, Amanda, Sara och jag på bio - vi såg Narnia.
- Träffade jag Niclas några gånger sådär x)
- åkte vi pulka och ...

 ...skridskor på idrotten


..sen fikade vi efter tills vi mådde illa ( Det var även nu vår klass hamnade i Tv- "Nu blåser vi Sverige").



Var ut och fotade i snön med Linnea och Isabelle



Fikade och var till Linneas gamla skola på öppet hus


I Februari:

-Firade vi Amanda som fyllde 17 år med en present.
-Var på workshop och gjorde en liten typ av "film".
- hade jag sportlov.

Spelade lasergame med klassen


Gick på bio med Ellinor




Firade alla hjärtans dag med Niclas


Fick jag för mig att härma Sara och baka dummlemuffins


Hade en galen speldag hos Isabelle



I mars:

-Var jag på bio med Niclas när vi firade 4 månader.
- Var jag på bio med Niclas och hans klasskompisar.
-gick vi till Ikea och fikade på hålan.
 
Hamnade vi på en tekniska mässa med klassen där vi inte alls hörde hemma. I bussen hem hade vi det däremot mysigt ;)


Hade Sara, Lovisa, Amanda, Ninni ocj jag myskväll hos Sara



Firade min mobror med smörgåstårta


..och sedan mormor


// Elaine

Mellandagsnyttig

Jag tog mig ut i blåsten på en promenad innan lunch och efter det belönade jag mig själv med god lax till lunch. Jag älskar lax med mimosasallad till. Lax i i nästan alla former och med olika såser till förresten. Allt är gott!! Så efter en lunch som inte känndes fräsh och en promenad känner jag att jag har ryckt upp mig lite efter helgen. Ska försöka att vara lite nyttig nu tills nyår.




Det kändes verklgien som vår ute. Gick nästan på det men sen kom jag på att det ju bara är 27 December. Har det någonsin varit så här "vårigt" en decemberdag?

// Elaine


Från min pojkvän

Godmorgon!

Vilket mysigt väder det verkar vara ute. Solen skiner och fast att det inte är snö och blåser kallar jag det "mysigt" konstigt nog... haha

Igår kom Niclas hit och fikade, åt middag, tittade på film och tv. Det blev en liten "Disneykväll" då vi bestämde oss för att vara lite nostalgiska och se två disney-filmer. Eller ja den ena som var skönheten och odjuret hade jag faktiskt inget minnet att jag hade sett. I alla fall så öppnade jag min sista julklapp som var från Niclas. I den låg det en väska som det stod Paris på. Kommer använda den som strandväska i sommar! Jag blev mycket glad för den men då tar han fram en till liten julklapp i en silvrig liten påse. I den låg det ett  sött och fint litet armband! Tänker låta det tala för sig sjäv med hjälp av bilderna under:









Fina saker va? :)
I love it! Min pojkvän har stil han ;) haha

// Elaine


Annandagen

Idag tog jag en promenad med pappa efter att jag vaknat och sedn ätit frukost med mamma. Solen sken så det var härligt att få komma ut och röra på sig efter all julmat. Jag mår faktiskt illa när jag tänker på choklad nu...x) haha. Sen var det ju dock inte så kul att det kändes som vår ute. Inte fanns det någon snö kvar och gräset var riktigt grönt. Men en mysig promenad blev det i alla fall och nu väntar en eftermiddag med min pojkvän. Sen är julen slut för den här gången. Jag är nöjd med den här julen, nu gäller det bara att ta sig i kragen och börja med ett nytt år. Men det ska bli skönt :) Det kommer som sagt upp lite bilder från det här året inom kort :)

Hur har er jul varit?


En sista tomte-bild innan julen är över! :)

Hejdå julen!

// Elaine

Mellandagsfynd!

Mellandagsreorna börjar ju för fullt nu och jag är riktigt sugen på att ge mig ut och shoppa. Behöver hitta ett par perfekta jeans och några linnen att ha under tröjor. Skulle gärna hitta några smycken på rea hos indiska som jag har sett också och en svart kavaj. Kanske ett par låga boots också... Men det blir nog senare i veckan eller nästa vecka. Fast jag handlade redan på mellandagsrea igår. StylebyTyra, bloggaren Tyras webbshop hade en riktigt stor rea och jag hittade en snygg baddräkt till ett jättebra pris där. Har sett den förr men då hade jag badkläder och den var alldeles för dyr. Då gick den på 499 kr men nu kostade den bara 125 kr. Det kallar jag prissänkning! haha. Hittade ävet ett par armband som jag också sett förrut. Nu för 39 kr/ st, förr för 120 kr/ st!

Alltså får jag betala ca 200 kr för något som annars hade kostat 730 kr!



// Elaine


I love...

Efter ännu en omgång julmat till middag har jag testat provat mina nya julklappar från min faster. Vilket var badskum/duschcreme, bodylotion och handkräm från märket "I love..."( + ett par örhängen). Min kompis Sara som äger ett läppbalsam med smaken "raspberry and blackberry" fick mig att bli intresserad av de här produkterna och inte minst doften förrut. Så det här stod på min önskelista som alla mina andra julklappar. Jag kunde inte bärga mig så var tvungen att testa badskummet och bodylotionen nu med ett varmt bad. Handkrämen provade jag redan när jag hade öppnat packetet. Nyfiken som man är x)



Det doften doftar såååå gott! Rekomenderas!
Ska bli mysigt att använda handkrämen när händerna blir mer torrare i vinter och det behövs.

Förrutom det över har jag fått detta i julklapp:
En tidningsprenumeration
Ett sällskapsspel
En ansiktsbehandling 
Ett par små söta stjärnörhängen
Ett par ärhängen med lila strass
En biobiljett
En påse skummtomtar
Pengar
och såklart Zingo och Mellvins franska manikyrkitt och sminkväska :) 

Nu blir det tv eller film! :)

// Elaine

Juldagen

Nu är "julafton 2" gjord. har varit och hälsade på min farmor och faster nu på eftermiddagen. De fick julklappar från oss och vi från dem. Fick välbehövliga pengar som jag redan vet vad jag vill lägga dem på x) haha. Sen fick jag lite skönhetsprodukter och örhängen. Så nu återstår bara Niclas julklapp som jag är spänd på att få :) När jag tänker efter har jag fått mycket skänhetsprodukter i år alltså - manikyrsett, sminkväska, duschkräm och så ansiktsbehandlingen då. Den julkalappen kändes extra lyxig för jag skulle aldrig lägga pengarna på sånt annars. Men det låter jätte mysigt att jag ska få gå och få ansiktsrengöring och ögonbrynsplockning i 90 min. Men inte nog med det var det ryggmassage i en halvtimme också. Hur avkopplande och lyxigt låter inte det?! Hoppas att jag också kan få någon ansiktsbehandling av Issa som går stylist utbildning sen också ;) haha 

Jag såg ut som en tomte idag med men nästan lika kläder som igår. Drog på mig en kjol över byxdressen bara och gjorde två små toffsar i håret.  Lite barnsligt kanske men vill vara lite så när det är jul för det känns så juligt och mysigt med tomteluvor, kjolar och toffsar ;)



Hur har er julafton och juldag varit? :)

// Elaine

Julafton 2011

Ja igår var det julafton igen då!

Min julafton tilbringades hos min morbror med familjen, mormor, mrofar och han. Jag åt så att jag mådde illa av julmat och godis. Var inte glad på mig själv efter det. Det är ju vekrligen hemskt att vi äter så här i Sverige och så finns det de som svälter....:( Men dagen var i alla fall mysig. Jag lekte tomte med en tometeluva på huvudet och delade ut alla julklarrar under granen. Jag och min lillebror gav tillsammans julklappar. Själv fick jag fina julklappar som jag hade önskat mig. Robin gav mig två söta små stjärnörhängen och av mamma och pappa fick jag en ansiktsbehandling. Sen såg vi såklart på Kalle Anka och julkalendern. Tycker det är synd att julkalendern är slut för den var så mysig och slutet var riktigt bra!

Jag hade nästan samma kläder som på avlsutningsdagen i skolan men gjorde det alltså lite mer juligt med tomteluva. haha





// Elaine


God jul!

Jag vill bara säga god jul så här på julafton! Hoppas att alla får en jättebra julafton :)
Tiden har gått så himla fort (jag vet att jag tjatar om det hela tiden). Minns förra årets julafton jättebra. Därför är det bäst att ta vara på tiden så det ska jag försöka göra idag. Njuta av julen :)

Jag på julafton förra året


// Elaine

Noel en francais

 (Det ska egentligen vara två prickar över e:t men jag kunde inte skriva det)

Ja, bara några timmar kvar till julafton nu! Jag la ju upp lite julmusik igår men tyckte inte att jag fick plats för mer så de franska låtarna kommer här nu för att skapa ännu lite mer julstämming och såklart låta franskan leva här i bloggen. Jag la visserligen upp några av de här låtarna förra året då jag fick höra dem för fösta gången på sista franska lektionen innan jul (det känns som det var nyligen, herregud vad tiden går fort!). I alla fall tycker jag att det låter så sött när baranen sjunger och den första låten är min favorit. Den är så mysig och glad. Den ändra låten sjungs även av Celine Dion. Den tredje låten tror jag många känner igen också ;)




Ha nu en bra jul allihopa! <3

// Elaine

Snart julafton

Nu är alla julklappar inslagna, rummet är lite julpyntat och jag har sett näst sista avsnittet av julkalender. Jag väntar spänt på sista avsnittet imorgon. Tycker också att det är lite synd att det redan är slut snart för årets julkalender var riktigt bra.

Till middag blev det provsmakning av mammas goda janssons fresetelse, ägg och skinka. Hur god janssonen än var är jag riktigt mätt nu och vet inte om jag orkar med mer julmat... haha

Lite julkänsla har jag fått nu fast jag dock väldigt sur på att snön smällter...:( Men jag kan ju inte sitta och sura hela tiden så. Mina ljusstakar på bordet med röda ljus i gör det i alla fall det lite juligt! :)



Några av julklapparna som jag ska ge bort

Tänk att snart är det julafton igen!

// Elaine

Överraskning från Zingo & Mellvin

Åh bara en dag kvar till julafton! :)

Efter mitt städande igår som för övrigt blev bra och klart tillslut, tillbringade jag kvällen hos Niclas. Vi såg några vänner-avsnitt både igår och idag och det är alltid lika kul. Sen mötte vi hans mamma och pappa i en omgång av spelet "Alias". Ni vet det där spelet när man ska förklara ord? Så Niclas och jag tävlade atlltså tillsammans men vi lyckades tyvärr inte vinna. Däremot blev jag riktigt glad och chockad över att jag fick två fina julklappar från deras hundar. En från Zingo och en från Mellvin. Mellvin förstod att han skulle bära paket när Åsa ( Niclas mamma) gav det till honom men han ville däremot gå någon annanstans med det. Zingo fattade dock inte alls vad han skulle göra x) haha. Det är så söta de där två pudlarna och jag blev så glad för de fina julklapparna. Det stod dessutom skrivet att det var till mig från dem, plus två små julrim.

Sen var det var i paketen ska jag såklart visa. Ni ser bilder här under på en fin sminkväska och ett kitt med fransk manikyr. Allt passade mig perfekt! Tack så mycket :) Men inte nog med det fick jag också en polkagris av Niclas som en liten julklapp tills jag öppnar den andra. Han fick också ett litet paket av mig men ska få det "riktiga" sen ;)



Sminkväskan var från Mellvin och nagellacket från Zingo :)

Blev dessutom glad när jag kom hem och såg att jag fått en fransk julhälsning på mailen från en fransk vän :)

// Elaine


Julkänsla

Jag städar för fullt och lyssnar på musik här! Blandar ppopig musik med julig för att både få in lite julkänsla och sammtidigt energi av de poppiga låtarna för att orka med städningen. Heter man Elaine, älskar att pyssla, har svårt för att slänga saker, har en plats för allt och ser allt som minnen är det ganska mycket att städa x) haha. Försöker rensa lite när jag ändå håller på för en gångs skull förstår ni :P Haha jag får hålla med de andra om att jag är helt otrolig ibland med mina saker faktiskt....

I alla fall kommer det lite julmusik för att göra bloggen lite julig också. Jag tror att dessa låtar är mina favorit jullåtar! Sen kommer det franska också såklart ;)




// Elaine

22/12-2011

Hej!

Det är det 22 december idag, bara 2 dagar kvar till julafton! Just därför måste jag verkligen ta och fixa lite julstäming på mitt rum. Men först måste det städas för det är ganska kaotiskt för tillfället. Så snart ska jag vrida upp musik och storstäda som bara den. Allt ska dammas, lådor ska rensas, sängen ska bäddas, golvet ska både damsugas och skuras. Det är bäst jag sätter igång för jag har inte hela dagen på mig. Har däremot untyttjat morgonen med slå in lite julklappar så helt lat har jag inte varit den här första dagen på jullovet ;)

Igårkväll träffade jag som sagt två gammla goda vänner och de var inga mindre än Linnea och Isabelle. Det var verkligen länge sedan vi hade en tjejkväll så det var kul. Har inte träffat Linnea på ett bra tag heller sen hon flyttade till ett elevhem. Men jag tror vi hinner ses mer på lovet så det där var nog inte sista och första gången på länge. Men det var i alla fall roligt med lite prat, spelande och skrattande igår :)

Hittade den här bilden som jag tror är från de första dagarna på det här året. Isabelle, Linnea och jag.


Någon mer som ska städa idag?

// Elaine

Röda strumpbyxor & läppar

Imorse kände jag för att klä mig lite julligt för att få lite julkänsla såhär den sista dagen innan jul. Därför valde jag att ha min svarta byxdress som jag bara använt några gånger i sommras med ett guldskärp i midjan. Men för att göra den lite julligare hade jag röda strumbyxor och läppar till. Sen tog jag på mig mina benvärmare för att värma benen lite även om det inte var så kallt och stumpbyxorna inte så tunna. Dock var det synd att mina skor var bruna och inte svarta. Det hade passat bättre till de här. Men som pricken över i:et tog jag linser och satt ett svart diadem med en rosettt i håret. Gick därför runt och kände mig både lite tomte-aktig eller rudolf-aktig (skulle dock haft min clownnäsa för att sett ut som rudolf såklart..haha). Men också lite "preppy" som att jag hörde hemma på upper east side. haha. Jag menar lite fin alltså. Man kan väl få känna sig fin på vardagen också va, speciellt nu när det snart är jul? Tror att det var de röda läpparna som gjorde den där känslan också!





// Elaine

Jullov!

Ja äntligen har man jullov! :)

Har ätit julbord, fikat, sett på ensamma hemma 4 och ritat lite på arkitekturen idag. Vid julbordet blev jag dock redan trött på julmat fast det var första gången som jag åt det i år. Men vad är det egentligen vi äter? Jo potatis och prinskorv och köttbullar...Det är något som jag egentligen förknippar med typ rester en vardagskväll. Och sen ska vi envisas med att äta det till påsk och midsommar också.. Jag förstår egentligen inte det stora i den där julmaten x) haha. Men mammas Janssons frestelse är däremot supergod. Den kan jag äta hur mycket som helst av och den är inte sådär rinnig och äcklig som den kan vara på resturanger utan alldeles underbar! ;)

Sen innan jag åkte hem gjorde jag Lovisa sällskap en stund på stan. Vi kanske inte ses på ett tag nu så kunde lika gärna göra det. Men nu ska jag träffa två andra kompisar som jag inte sett ett tag och fira att vi nu är lediga!


Ma lampe

Här udner har vi min egengjorda lampa!

Först vill ajg säga att den här uppgiften vara riktigt svår:
Vi skulle designa en lampa. Alltså skissa upp en design med en grudnidé till vad vi ville göra. Jag ville göra en stående lampa som jag alltid velat ha i mitt fönster. Jag hade en idé om att det skulle vara skuret i lampskärmen i något häftigt blommigt mönster, den skulle vara svart och insidan i någon stark färg. Sen när den lös var min förhopppning att det skulle bli coola effekter.

MEN den där idén förändrades lite på vägen. När vi skulle bygga den blev det genast svårt att komma på en hållbar konstruktion till en stående lampa. Så det fick bli en hängande. Där hade jag dock också jättesvårt att få ihop något. Ni vet inte hur länge jag satt och tittade på den ibland och undrade vad jag höll på med. För den skulle också kunna lysa så det var inte bara att göra en lampskärm. Sen så blev mönstret någon enklare än jag hade tänkt mig och något svart klisterpapper fanns inte...

Så ja, resultatet efter nästa hela terminens lektioner inom formgiving är den här lilla lampan. En lampa som när jag kollade på den när den var klar insåg hur den skriker 60/70-tal. Eller är jag helt ute och cyklar då? I alla fall ser jag framför mig att man hittar den här dammig i källaren  och inte alls vill hänga upp den igen. Men sen tänker jag ändå också att det är cool och färgglad. Det är ändå något sånt här jag ville göra. Jag ville ha färg, blommor och kontraster och här har jag det faktiskt ändå. Vem har dessutom sagt att inte 60 och 70-talet är modernt igen? ;) haha 

Hur som helst måste jag ju visa den här på bloggen och jag måste säga att jag är stolt över mig själv som faktiskt fick ihop en lampa tillslut!







Ser den ut att höra hemma på 60 eller 70-talet? Vad säger ni?
Jag tyckte den var ganska hemsk vid första "grannskning" som sagt ...haha

// Elaine


Sammanfattning

Tänk att det snart är julafton! Det slog mig imorse när jag skulle se julkalendern att det ju är den 20:de idag - alltså bara 4 dagar kvar till julafton. Jag minns faktiskt förra dagrna kring jul och julavslutningen som igår. Man kan vekrlgligen säga att tiden går fort! Snart är det ju dessutom ett nytt år. Min första tanken när jag tänker på det är att det ju nyss var början på 2011 och att jag kommer ihåg allt jag gjort så bra. Men tänker jag efter mer så är det ju rysligt mycket som jag har hunnit med i år. Så ändå har tiden kanske inte gått så fort? Jag hoppades på att det här året skulle bli det bästa året och jag tror jag vill påstå att det blev så. Det händer ju inte bara bra saker och ibland vill man att saker ska vara som förr. Men jag tycker att jag har haft väldigt kul det här året med vänner, pojkvän och familj. Jag är så glad att jag fått uppleva saker med dem :) <3

Jag tänkte blicka tillbaka lite på det här året här i bloggen nu innan nyår. Jag tänkte helt enkelt sammanfatta 2011 i lite bilder. Det gör jag varenda år. I alla fall för mig själv. Jag skrev också lite här på bloggen förra året (som då visserligen var på den HÄR bloggen). Det går även att se det årests sammanfatting om man klickar in där. Även om det är ltie mindre än två veckor kvar till det nya året och jul före det så tänkte jag börja lite smått. Så räkna med att det kommer upp massa bilder här de närmaste dagarna.

Jag börjar med en bild - en av mina favoritbilder från sommaren!


// Elaine


20 December

Hej!

Förlåt för att det stod still här igår. Jag hade fullt upp hela dagen så när jag hade lite tid till att sitta vid datorn orkade jag inte det. För jag började gårdagen redan halv 9 med att göra klart min lampa på formgivningen. Så nu är den upphängd i skolan. Jag tog lite kort så jag ska visa den här inom kort. Även fast det finns ett och annat som jag inte är supernöjd med på den. haha. Sen hade jag också min sista franska lektion för det här året som firades med lite julmust och pepparkakor. Efter det letade jag upp Niclas, hans mamma och mormor som var och julhandlade och efter det fick jag skjuts hem av dem. Det kändes verkligen som att det var länge sen som jag träffade Niclas och även om det blev lite rörigt där i affärerna så är jag glad att jag fick se honom :)

Idag däremot har varit en betydligt kortare dag. Jag hade bara en lektion och då såg vi klart på filmen om Marie Antoinette. Den var väldigt lång och slutade konstigt men det är kul att man har sett den när man är lite av en franskafantast. Dock stannade jag ett tag och gjorde lite på mina vänner i tecknat format i illustrator. Var helt inne i det och vips hade jag suttit där i ca 2 timmar! haha

Men jag känner mig dock trött och irriterad just nu för min mobil vill inte alls göra som jag vill, det ville den inte igår heller. Resultatet av det hela har blivit att jag har råkat låst den. Men jag kan inte öppna den för mina papper med kod och allt på är borta. Så ja här sitter jag, känner mig lite handikappad utan mobilen :(
Sen är jag lite irriterad på att jag inte fick två nagellack med en tidgning bara för att jag är prenumerant. Varför ska tidningarna göra så? Är man prenumerant borde de väl vara ännu mer villiga att skicka med en present för att ha kvar personen som kund? Jag tror jag fattar varför de titne gör det men taskigt är det ändå. Det hela handlar ju alltid om att locka fler läsare och tjäna pengar. Prenumeranterna har de ju redan lyckars locka...

En bild från förra helgen för att inte göra det här inlägget bildlöst...
image description


En bra sak är i alla fall att snart är det Top model på tv och imorgon är det julavslutning. Sen jullov! :)

// Elaine
 

Teckning: Niclas

Här kommer en bild på Niclas som jag äntligen har rittat klart. Har hållt på med den från maj/juni någong gång. Så alltså ett halvår. Eller för att vara mer exakt blev jag klar med den någon gång i sommras. Dock blev jag aldrig riktigt nöjd men munnen så jag har hållt på och fila på den lite från och till. Det var väldigt frustrerande..haha. Nu när jag ser resultatet tycker jag både att det är likt Niclas men också inte. Vissa drag finns där och vissa saker skulle behöva förbättras. Men jag klarar inte av att sudda nu. Jag har stirrat mig blind på den så tror inte att jag kan förbättra något. I så fall får jag börja på en ny. 

Men jag vill ändå visa upp mitt arbete. Det här är ju en av fyra bilder som jag ritat i år. Jag som bestämde mig för att rita massor i början på året. Det var mitt nyårslöfte och jag tycker inte att jag höll det så bra. Men ja fyra teckingar ( varav en ritat i skolan) är ju alltid något. Jag ska inte klaga på mig själv. jag är faktiskt riktigt nöjd men ögonen. Jag tycker att jag har fångat Niclas isblåa ögon, även om itne förgän finns på bilden. Han kunde kanske sett lite gladare ut som han alltid annars gör. Men ja som sagt, jag har försökt för mycket på den fronten så jag är tllräckligt nöjd för att inte sudda en hundrade gång. haha







Jag vågade mig inte på att skugga och göra allt grått som ni ser. "Basic" känns lite som min grej ändå - att jag bara ritar ansiktsdragen vill säga.

Ni som känner Niclas. känner ni igen honom en aning?

// Elaine

4:de advent

Var tog den här dagen vägen?  Jag vaknade vid 11 - vilket är jättesent för att vara jag. Blev egentligent väckt vid 7 men då tvingde jag mig själv att somna om eftersom jag ville inte gå upp så tidigt när jag var ledig och vet att jag kommer vara så himla trött imorgonbitti då. Så ja jag lyckades somna om, lite för länge. Skyndade mig att äta och duscha för att sen åka till farmor när jag hade vaknat. Jag har inte varit där på jättelänge så kände att det var dax. Där hjälpte jag  till att städa genom att damsuga och sen efter lite spelande hälsade vi på min fabror också. Men ja nu sitter jag här innan middagen och undrar hur tiden kudne gå så fort. Hade ju tänkt hinna med mer saker idag. Allt känns lite snopet på något sätt... x)

Bild från igår med lite effekt


// Elaine

Första skumtomten!

Hej!

Idag och igråkväll var en liten "pappa-dag" för mig. När mamma och lillebror var borta igårkväll åt vi middag bara han och jag. Sen idag har vi varit och handlat och sen har han hjälpt mig med lite pyssel. Vi är de kreativa i familjen brukar vi säga. Han har mer tålamod än mamma på många saker alltså, så det är bra att få hjälp av honom. Men ja efter att gjort ganska mycket idag (känns det i alla fall som) så har jag nu sett på julkalendern och tänkt ta det lugnt. Ävem om jag känner att jag skulle vilja få lite småsaker gjorda... Men det är ju ändå lördag x) Tror att jag ska poppa pocorn och se på någon film. Mysigt! :) Såg att filmen" bröllopsfixaren" men Jennifer Lopez går på tv sen. Ska nog se den sen även om jag har sett den några gånger. Den är rktigt bra!

Har ätit min första skumtomte för det här året idag! Har vair sugen på det ett tag nu men ville inte börja för tidigt så jag skulle tröttna på dem innan jul.






// Elaine

Mina tankar just nu...

Jag blir så ledsen på att det inte kommer någon snö som kan stanna kvar på marken. Det kom massa stora snöflingor här på mitt på dagen men det var såklart blötsnö så allt är redan borta. Jag känner att det påverkar mig för jag känner knappt någon julstämning alls. Är det verkligen julafton om en vecka?! Det märks inte i alla fall. Sen blir jag dessutom lite irriterad på folk som säger att det inte behöver komma någon snö till jul för det kan vara jul i alla fall. Men för mig är det inte det och det har jag nog gjort klart för för länge sen att jag tycker. Men vi bor faktiskt i sverige. Vi har fyra årstider. På sommaren är det sol och värme, på hösten är träden färggranna, på vintern är det kallt och snö. Sen på våren smälter snön och blommorna slår ut. Men nu känns alltig vridet och konstigt. Snön kommer väl efter jul och kommer sen ligga kvar hela våren? Det är väl den dumma globala uppvärmingens fel. Sorgligt tycker jag. I Sverige ska det vara snö på vintern ju! :( Hur kommer det egnetligen vara i framtiden om några år?

Jag förra året (eller början av det här året). Tycker att det är så mysigt när man kan springa runt i snön och göra snöänglar. Ja vara lite barnslig helt enkelt! haha


Blev sugen på att färga håret rött när jag såg den här bilden :)

// Elaine
 

Kjol och stickat

Idag har jag i alla fall varit ett bra tag i skolan. Kändes både igår och idag som att jag aldrig fick gå hem. Men nu är jag hemma och det är äntligen helg igen. Det här var dessutom den sista fredagen i skolan för i år. Skönt eftersom fredagarna är de tuffaste dagarna faktiskt. Fast det kommer fortsätta efter jul och måndagarna kommer bli nästa lika jobbiga. Men men det är inget att göra åt nu eller tänka på nu heller. Ska jag också nämna lite snabbt vad jag gjorde i skolan så svarade jag på instuderingsfrågor om medeltidens litteratur, hade kurssamtal, såg på ett klipp om det engelska språket, svarade på frågor om det, "ritade" lite i illustrator och såg lite av filmen " Marie Antoinette". Hade dock velat se hela filmen även om den verkade fasligt lång.

Förresten Ninni drog till Lanzarote imorse så henne ser vi inte förrens nästa år. Det låter konstigt att säga ”nästa år”… haha. Är lite avundsjuk på henne även om jag just nu hellre vill ha snö och kyla än sol och värme x)

Idag tänkte jag variera mig lite så jag valde att ha på mig kjol. Till det hade jag den stickade tröjan från H&M och benvärmare. Tänkte att jag skulle kompensera den lätta känsla från kjolen men lite grövre material. Hade också bara ett örhänge och håret på ena sidan. Dock kändes det lite konstigt men tänkte att jag skulle testa det i alla fall.

Förlåt för röran i bakgrunden och mina läskiga ögon...



I det här ljuset ser man glittret i tröjan bättre.

Nu ska jag ha en mysig fredagskväll!
// Elaine


Lovisa och hennes toffsmössa

Oj, där försvann inehållet i struten från Lovisa som jag ju hade tänkt spara ett tag. Jag var lite sötsugen och när det låg lite godis där kunde jag inte låta bli att äta upp det.haha. Men mysig och juligt var det. Men jag tänker ha stuten ligga framme ett tag till i alla fall för jag har nästan ingen julkänsla så den kan ligga där och "smitta av" sig lite ;)

Här har vi Lovisa själv i sin gulliga mössa. Tyckte hon såg så söt ut igår så jag tog två kort på henne under en lampa ;) Det låter som att Lovisa är liten märkar jag nu på sättet jag beskriver henne. haha



Såg julkalendern för en stund sen - Vad sorgsen den var idag :(
Har verkligen "gått in för" julkalendern i år märker jag x) Måste se varenda asnitt! haha

// Elaine

Överrasking

Igår fick jag en liten julklapp av Lovisa. Det fick de andra också såklart. Lilla Lovisa kan överraska en hon och söt är hon också med sin lilla toffsmössa ;)




Jag tror jag väntar med att öppna den i några dagar för att få ltie julkänsla. Så den får ligga där och få mig att känna lite mer julkänsla! :)

Häftigt hotell

Idag hade vi 3D-design men eftersom vi inte haft den lektionen tidigare utan bild istället så ska vi börja mer med det efter jul. Men däremot har vår lärare pratat om vad man kan göra i ett program som heter sketch up och vi vet att vi ska få designa en lägenhet i det programet. Det ska bli jättekul när vi väl börjar med det och jag hoppas att jag får det att se ut som jag vill. Det vill säga att jag inte tycker programet är jobbigt och rörigt. 

Men i alla fall så visade han oss det här trädhotellet som ska finnas i skogen utanför Luleå. Jag tycker att jag har sett det förr och blivit lika fascinerad som jag blev idag. Hur kan liksom de där rummen hållas uppe egentligen? Det ser ju verkligen magiskt ut. Åh vad jag skulle vilja bo där en natt! Men ja då måste jag betala 4000 kr vilket är priset.. Får nog spara lite till va? x) haha

Tänk att man verkligen kan bo där i, i träden liksom!









Bilderna har jag hittat på bing.com och hotellets hemsida är denna: www.treehotel.se

Visst är det otroligt häftigt?!
Jag skulle vilja bo i det översta tror jag. Vilket skulle ni välja?

// Elaine


Masterchef: final

Jag tittar på Masterchef med spnning nu och väntar spänt på att få se vem som vinner! Jag har ingen aning om vem som jag tror gör det. Både Jennifer och Aridren som är finalisterna verkar riktigt självsäkra och duktiga. Jag som annars inte gillar att laga mat har blivit förtjust i programmet och framför allt sugen på mat av att se det. Tänk om man kunde känna hur det luktade och smakade genom tv:n ;O


Sen blir det "Usa:s fulaste hem"

// Elaine

Skrattig dag

Hej!

Ojoj vad jag har hunnit med mycket idag, eller det känns så i alla fall. Hamnade på ett elevrådsmöte där vi fick lussebuullar. Hela situationen var dock väldigt komiskt (observera att jag inte ville gå dit från början ;P) för 3 av oss var inte medlemmar så det var lite pinsamt när en från elverådets förbund typ sa "ni är ju alla här medlemmar" och då satt vi där som inte var det x) Sen frågade det såklart om alla var det och vi fick ta och bli medlemmar haha. Grejen var att vi trodde inte att det var ett sånt möte. Men men det där har i alla fall bidragit till en skrattig dag. Lyckades att inte skratta då men skrattade sen kan jag lova. På fotolketionen blev dagen ännu mer rolig. Vi skulle testa med ljusinställningar på kameran och brännvidd så vi fotade varandra lite hejvilt. Eller ja jag blev modell konstigt nog...Jag vill inte se de bilderna! haha

Mamma kom hem och hade köpt örhängen från guldfynd. Tyckte att de här var söta! Men det är hennes. Kanske lånar dem någong gång däremot, om man får?



Nu blir det julkalendern och sen final på masterchef!

// Elaine

Don´t go breaking my heart

Som jag skrivit förrut gillar jag Agnes Carlsson och hennes musik. Inte minst den senaste av hennes låtar är superbra enligt mig. Jag såg nyss videon till den och tycker att den var häftig. Gillar att alla spegelbilder gör den lite sådär konstig, nästan ladygaga-aktig. Det känns som lite nytt från Agnes sida men det är ändå samma musik. Så hon lyckas i Usa och Europa nu också!
 



Vad tycker ni om låten och videon?

// Elaine

Monterat

Idag har jag  tillbringat dagen i skolan med lite frågor om uppehovsrätten och sen estetiska uppgifter. Kom lite lite lite, längre på mitt café och monterad sen upp min parfym på ett svart papper. Ninni och jag stannade ett tag extra för det. Nu ska det bara göras en modell av den men det får bli nästa år. Haha
"Nästa år" låter som om riktigt lång tid! x) Jag ska visa skisser och modellen sen också :)

Usch så trött jag var när jag vaknade. Kände av det påvägen hem med. Men jag lyckades i alla fall se någorlund pigg ut på kort en halvtimme efter att jag hade gått upp ;) Ska gå och lägga mig tidigt ikväll efter att ha sett julkalendern (tycker att den är så mysig i år!) och det näst sista avsnittet av masterchef. Det är så spännande!


Förresten är det farfars födelsedag idag, saknar honom :(

// Elaine

Jaha då var det klippt igen...

 Har lyckats gå sönder ett par till jeans. Jag som trodde att de här blåa skulle hålla ett tag eftersom det är inte var så tighta. Men se så fel jag hade.. Måste nog börja investera i dyrare jeans. Kanske de är bättre verkligen är kvalité? Men går jag sönder dem i alla fall känns det mer värt att köpa jeans för 199 kr än för 600-800 kr x) haha Men nu har jag kanske en anledning att hitta de perfekt åtsittande jeansen med både perfekt färg och längd för mig. Blir så trött på att de alltid ska vara så långa. Hoppas på att jag ska hitta några på mellandagsredan sen i alla fall.

Jag skulle gärna ha några av de här jeansen från Nelly.com men det kostar ju en månads studiebidrag (vissa av dem). Det går jag inte med på!


Martina Jeans SEK 699, D Brand - NELLY.COM Heller Super Skinny Wmn SEK 1195, G-star - NELLY.COM
3301 Skinny Woman Jeans SEK 899, G-star - NELLY.COM Narrow Deep Blue Used Jeans SEK 399, Cheap Monday - NELLY.COM

Men efter att ha sett de där priserna känns det inte så farligt att handla jeans för 400/500 kr x) haha

En rolig sak är att jag har en en hel kasse med jeans och några i en lådan som jag någongång tänkt sy något av. Undra när det blir? haha Har funderat på en väska av något slag i alla fall.


Två par av mina trasiga jeans

// Elaine

Mysig topp

Idag blev det inget lucianattlinne för mig som sagt. Men för att lyxa till det lite tog jag på mig min nya mysiga topp. Gillar verkligen både tyget och färgen. Sen var ju priset superbra! 99 kr på kappahl ( I början av november när jag köpte det). Det kan ju nästan inte bli bättre. Jo kanske om man hittar det på rea då ;) Men i alla fall så är det så här jag har sett ut idag. Fast jag invigde den ju faktiskt i söndags när jag hälsade på morfar på hans födelsedag. Men jag hade svårt att ta bilder då så istället kommer det bättre bilder nu. Eller ja "bättre och bättre", ljuset blir inga bra på morgonen när jag tar med blixt...

Jag kom på att jag glömde glittret i håret bara. Det hade ju varit lite festligt...Attans! haha



// Elaine

Just nu vill jag ha...



Bilderna är tagna från bing

Efter att ha sett på masterchef där de bakade citron och maräng paj är jag jättesugen på det. Har aldrig smakat det men det måste ju vara jättegott för det ser ju så gott ut. Inte så nytttigt kanske men någon gång måste jag ju få smaka det tycker jag...haha

Mmm vad gott det verkar vara!

// Elaine


Lucia

Hej! Idag är det ju Lucia men jag har dock inte sett eller gått i något luciatåg. Jag har däremot blivit erbjuden så jag ska inte säga något x) haha. Tyckte att det var mysigt att gå lucia när jag var mindre. När jag gick på dagis var jag den enda tärnan (istället för att det var en lucia) för att min lusiakrona var för stor för mitt huvud. Ett annat år åt jag upp lussekatten som jag skulle ge till pappa på morgonen på vägen till honom i mitt lilla "luciatåg". haha Sen gick jag lucia i nian för skola, ålderdomshem och på en julmarknad på kvällen.
Idag blev det alltså inget lussande men vi fick i alla fall lussekatter och glögg i skolan så lite, lite luciakänsla har jag fått ändå.

Annars har jag hållt på med lite estetiska uppgifter hela dagen och mer blir det imorgon. Hade även en historialekton och franska revolutionen. Det verkar bli en snabbgenomgån av det men det gör inget eftersom jag arbetade med franska revolutionen i 8:an eller 9:an.

Nu är det i alla fall kväll igen. Jag har sett julkalendern och tv:tittandet fortsätter just nu med masterchef. Snart ska jag äta apelsin och se Top model! :)





// Elaine


Livräddning

Hej!

Idag har jag haft livräddning på idrotten. Jag fick "rädda" Ninni och hon mig. Dey gick bra förrutom att det var lite tungt utan livboj. Sen hade vi gärna stannar kvar och badat ett tag men det var bara att ge sig iväg till lektioner. Jag hade franska på första gången på en månad. Sen när kag kom hem mötte jag upp Niclas och så åt vi middag och kollade på tv.

En bra dag för att vara en måndag måste jag säga!:)

// Elaine

(en bild från i lördags)


Parfymirerande

Ingen har väl missat att jag älskar parfymer? Nästan de söta flaskorna mer än själva doften x) haha
De här paryfmerna här under har jag inte lyckats lukta på men jag har länge tyckt att de är riktigt snygga. Jag tror att jag t.o.m har lyckats blivit inspirerad omdevetet av dem till min parfym som jag skissat upp i skolan. Tänkte inte alls på det fören jag såg reslutatet. Men å andra sidan liknar den också en escada-parfym lite. Sen höll inte de andra med mig ändå. Jag gillar i alla fall den söta men moderna stilen på flaskan!


Dessa är från märket bebe. Läste även att de har massa glamorösa kläder ock smycken :O En flaska kostar antingen ca 350 eller 550 kr (beroende på storlek).
Men i alla fall, jag vet att jag inte ska ha någon parfym till, men blogga om den kan man väl få göra? haha



// Elaine

3:e advent

Har nu sett de två senaste och missade avsnitten av julkalendern. Tycker att Kurre är så söt och skådespelaren som spelar han är så bra! Eller? x)

Nu blir det popcorn denna söndagskväll, den tredej advent. Mums!
Popcorn!

// Elaine

Morfars födelsedag

Hej!

Igår var en dag hos Niclas. Vi åt god mat som hans mamma hade lagat och tårta som hon också hade gjort till sin födelsedag som var i fredags. Dem smakade kola, gott! Sen såg vi på vänner och efter det blev det "så mycket bättre" med hans mamma och pappa + hundarna. Just det, spelade tv- spel mot Niclas och hans brorsa också men lyckades inte vinna. Hade det varit mitt spel hade jag lätt vunnit däremot! ;) haha

Jag vill bara säga att inget kan förklara hur mycket jag tycker om Niclas <3

Sen idag har jag varit och firat min fina morfar som fyllde år idag. Vi åt mat och sen hemmagjord fruktårta på det. Jag hade en ny topp på mig och en svart kjol till det. Men det var lite svårt att ta bra outfitbilder till det tyvärr. Så ja det blir de här bilderna.






Idag är det ju tredje advent också, tiden går så fort! Oj det påminner mig också om att jag har två julkalender- avsnitt att se :O

// Elaine

Om jag var...

Jag läste Lovisas blogg och hittade en lite rolig sak. Hon hade gjort som många fler bloggare och skriva en liten lista. Dock orkar inte jag skriva en ny (om det nu är det man ska göra vill säga) så jag kopierade den av Lovisa. 

Om jag var en färg ... skulle jag var lila. Dels för att jag gillar lila men också för att jag är lite så där småstressad - det där lilla spännande i färgen. Men samtidigt också lugn på ett annat sätt.
Om jag var ett djur ... skulle jag vara en lite fågel sittandes uppe på eiffeltornet och se ut över fina Paris.
Om jag var ett nummer ... skulle jag vara
Om jag var en sång ... skulle jag vara en fartfylld fransk poplåt!
Om jag var mitt i en dröm ... skulle jag fråga mig själv om jag drömde.
Om jag var en blomma ... skulle jag vilja växa på en grön äng.
Om jag var ett instrument ... skulle jag önska att jag fick bo hemma hos Niclas (haha).
Om jag var ett klädesplagg ... skulle jag vara en blus.
Om jag var en sko ...skulle jag vara täckt av glitter och färg.
Om jag var en dryck ... skulle jag vara något läskande med smultron eller hallonsmak.
Om jag var ett fotografi ... skulle jag inte vilja ligga botglömd i en byrålåda.
Om jag var en känd person ... skulle jag vilja kunna sjunga.
Om jag var ett väder ... skulle jag en solig vinter eller vårdag. (kunde inte bestämma mig)
Om jag var en bok ...skulle jag vilja ha ett glatt omslag med sött typsnitt och blommor.



// Elaine

Häften foto, hälften teckning

I torsdags hade jag den sista bildlektionen. Tog då hem mina ljusstackar i betong. Så min väska som redan brukar vara tung var extra tung. Vet inte hur många gånger jag skrattade åt att det skulle göra riktigt ont om jag råkade slå någon med den där x) haha (inte för att det hade varit så kul...).

Men det var i alla fall inte det som jag tänkte skriva om. Utan det var att jag också ritade klart en bild som jag hållit på med i ca 3 lektioner. Uppgiften var att rita ett halvt ansikte till den andra halvan som var ett foto. Det här var väldigt svårt för mig eftersom jag aldrig skuggat mina bilder med blyerts förrut. Har aldrig vågat "förstöra" ansiktena så jag har alltid nöjt mig med "basen" (de tydliga ansiktsdragen). Men någonstans måste man ju börja lära sig nya saker också och framförallt våga. Här hade jag inget val och fast att det till en början såg ut som att tjejen hade skägg (haha), så såg det väl någorlunda bra ut sen. Det jobbiga är dock att man verkligen kan jämföra fotot med det jag ritat. Ritar man istället av, som jag annars gör ser man inte skillnaderna lika mycket. Men nu kan man ju inte undgå dem när fotot är fastklistrat bredvid. haha  

Jag känner i alla fall att jag gjorde det bästa jag kunde och jag tror jag ska inskaffa en stompf så jag kan öva mer på det där. De är riktigt bra grejer det, stopmfar! Det är så lätta men gör ändå så mycket för en teckning.
Lockarna var väldigt svåra att rita och jag hade tappat tålamodet när jag skulle rita dem. Men men.






(rolig vinkel, den näst sista)

Jag tycker att hon ser ut som en hemafru med en hemlighet...Eller kanske en ond hemafru? haha

Att jag måste öva på att rita lockar vet jag i alla fall att jag behöver.

// Elaine

Lördag 10 December

Hej!

Det här är en riktig "göra-inget-lördag". Har bara spelat wordfeud, läst bloggar, duschat och nu för ett tag sedan ätit bakadpotatis med "räkröra" till lunch. Det var gott men väldigt mättande. Om ett tag ska jag däremot iväg till Niclas. Dock har jag svårt att bestämma mig för vad jag ska ha för kläder och örhängen. Hade en brun tröja med de guldiga örhängena men satt sen på mig min skjorta uppe på. Så jag tror att det blir de kläderna idag...haha



Ha en mysig lördag alla! :)

Förresten, jag hade rätt! Amanda Fondell  vann ju idol igår som jag trodde. Tyckte nästan synd om Robin för juryn var väldigt tydliga med att visa att de ville att Amanda skulle vinna.

// Elaine


Den glittriga och stickade tröjan

Eftersom det också var lite kallt igår trodde jag att det var typ snöstorm som det skulle vara idag (inte regn vsg). Så därför tog jag på mig min nya tröja från H&M på mig,som jag köpte i början på november. Tänkte att det förmodligen skulle blåsa mycket. Till en viss del var den mysig att ha men den var såklart för varm när jag sprang på stan nu på eftermiddagen. Jag fick upp en ryslig fart tillslut. När jag hade Lovisa med mig gick det dock lite segt x) haha

Här är den i alla fall. Den är beige/brun men har både rosa och blå toner i sig. Samt guldtrådar och även annat glitter med stänk av rött i. Lite min stil va? ;) haha Tyckte dock att det räckte med guld så matchade örhängen med jeansen istället.


Färgen beror också lite på ljuset

// Elaine


Fredagskväll

Sådär, nu har jag ätit hemagjord pizza till middag, målat på mitt nagellack och skrivit lite franska. Kom på att jag inte hört eller läst mycket franska alls nu på en månad. I skolan har franskalektionerna varit borta då vissa klasser har varit på praktik. Men jag hade dock tänkt att plugga lite franska någon gång i veckan men det har tyvrr inte blivit av. Det får inte hända nästa höst när jag inte kommer läsa franska längre. Måste försäka hålla det uppe, vill för allt i världen inte glömma det jag har slitit så för att lära mig. Kanske borde jag flytta till Frankrike redan nästa år? haha Nej jag är inte redo för det än x) På måndag kommer i alla fall franskan igång igen och sen efter jullovet ska jag se till att lära mig mycket mer!



Nu ska jag slå mig ner vid tv:n för att se idolfinalen som sagt. Jag vet faktiskt inte vem som jag hejar på. Är inte så insatt i idol längre. Tittar mest för att man "ska". Mina favoriter -Amanda P och Molly är ju ute så jag vet inte nu. Något säger mig i alla fall att Amanda F vinner... får se om jag har rätt ;).

Sen har jag läst att Agnes ska uppträda så det vill jag ju inte missa. Att hon sjunger är nog den störtsa orsaken till att jag ska titta faktiskt x)

// Elaine

Nobellefterrätt

Nu börjar jag blir riktigt irriterad! Varför kan inte snön och kylan komma någon gång? Det är ju 9 december förguds skull...!! Blev så trött när jag gick ut imorse och möts av en massa regn. Jag hade räknat med "storm", vilket man nog kan kalla det. Men ska det vara storm kan det ju lika gärna vara SNÖstorm såhär nära jul! Jag blir ledsen :( 

Hur har min dag varit annars då? haha. Jo den gick fort, hade bara svenska och engelska. Nu väntar jag på att det ska bli hemlagad pizza till middag och sen ska jag se Idolfinalen. Är riktigt glad att det är fredag igen :) Hur har er ca 12 personer som läser min lilla blogg varit då? ;)

Lunchen var inte min favorit idag. Men det var frukt till efterrätt så den gick an ändå. Haha Det måste ha varit eftersom det är nobeldagen imorgon. Förra året fick vi glass med någon frukröra på då. Minns att glassen var lite underlig för den var rund och ville aldrig smälta...x) haha

Årets "nobellefterrätt"


Förra årets "nobellefterrätt"


// Elaine

Fotolektion

Ska göra en filmis så sitter och tar massa kort x)
Ikväll får jag träffa Niclas igen så jag känner mig glad :)
// Elaine

Blå skjorta

Hej!

Imorse när jag vaknade tänkte jag " ja äntligen lite fin (inte blöt) snö! Men nu sitter jag i skolan och ser inte mycket snö utanför fönstret :( men de pratar ju om någon storm som är påväg så det kanske kommer mer snö snart ändå.
Jag hoppas i alla fall på snö tills jul ju!

Idag, torsdag har jag hur som helst haft engelska och bild. På engelskan fick jag tillbaka min argumenterande uppsats och på bilden ritade jag klart en bild i blyerts. Tråkigt nog var det sista bildlektionen men nästa vecka och veckan efter jul blir det 3D-design istället. Det ska också bli kul :)

Idag valde jag att ha på mig en skjorta från MQ. Mamma fyndade den för något år sen eller två på rea.


Ajaj...xD

Nej....

Vi fick hem ett litet häfte med bara rea-saker från H&M. Det är inte kul när jag har stängt plånboken och redan handlat det jag behöver inför vintern. Om nu vintern vill komma någon gång. Vill som sagt att det ska vara fin snö och sol som lyser på den en kall vinterdag. Men men, jag hittade massa saker som jag tittat på förrut som nu var nedsatt. En tröja kostade ynka 20 kr och den har jag velat köpt förr (första bilden). Jag vet, många bäckar små.... Tänker man så har man tillslut gjort av med jättemycket pengar. Men för att stilla mitt shoppingbegär måste jag samla alla de plaggen här tillsammans. Kanske kan det ge någon annan lite tips och inspiration? :)






Men det verkar som att det är slutspurt nu och mycket tar slut fort så om man vill ha något är det "skynda fynda"!
 (för att låta ltie "cool" sådär ;) haha)

// Elaine

Parfym, parfym!

Hej!

Idag har jag arbetat flitigt tycker jag. Har suttit och skissat upp min parfym i olika vinklar på Grafiska kommunikationen. Jag blev nästan klar och nästan helt nöjd. Det var dock vid färgläggandet i slutet som jag blev lite fundersam på om jag hade valt rätt färger. Så jag har lite kvar att göra på den, ska fundera på färgerna tills nästa gång och när jag valt färgförslag ska jag montera upp alla skisser på ett svart papper. Jag har verkligen en massa skisser - grundskisser där jag kom fram till formen, skisser där jag "blandade" och exprimenterade med två modeller, perspektivskisser och färgförslag då. Sen tror jag att jag ska börja göra den (i ett grönt material) efter jul.

Påtal om parfym så har jag faktiskt en ny parfym i samlingen att visa upp. Jag hittade ju äntligen den där Nina Ricci (limited edition) som jag trodde att jag aldrig mer skulle få se. Jag beställde den förra veckan  och företaget som jag skickade efter ifrån höll vad det lovade och skickade exakt den parfym jag förväntade mig. haha Så jag fick ett paket i måndags och var så förväntansfull när jag öppnade det. I låg min efterläde Nina Ricci-parfym( eller jag den visade sig vara eau de toilette). Men den är så fin. Tänk att den äntligen är min! :)

Bilderna längst ner gör inte riktigt färgen på flaskan rättvissa. Färgen på tredje bilden är mer rätt.





Så hemsidan Nordicfell.se kan jag tipsa om. Billigt och fraktfritt (om man skickar via ett speciellt ombud).

// Elaine


Stjärnor och paljetter



Jag tycker att den här tröjan var lite julmysig. Hittade den på Top shop. Men lung bara lugn, jag tänker itne köpa den. Jag har verkligen lovat att jag inte får handla något mer till mig själv nu. Men visst var den lite mysig va? ;)

// Elaine

Isabelle 17 år

Idag fyller min vän Isabelle 17 år. Så idag får vi säga grattis till den yngsta i vårt "lilla gäng". Tänk att hon också blivit 17 år nu tillslut ;) haha


Bilden är gammal men jag tog den ändå för att den är fin. Ritade av en nästan lika bild som den här förrut och då blev resultatet det här under.



// Elaine


Apelsin

Den här tisdagskvällen ser jag på Top model och äter apelsin. Sen jag fick apelsin i skolan till lunch en dag har jag varit riktigt sugen på det hela tiden. Framför tv:n så här en vardasgkväll är det riktigt gott!


Helst hade jag velat att min pojkvän hade kunnat varit här och sett på tv med mig. Jag blev faktskt erbjuden att komma dit med det funkade bara inte ikväll. Jag tycker att det var riktigt synd. Hoppas att jag får träffa honom snart ändå för jag saknar honom så mycket... <3

// Elaine


Golden earings

Jag matchade mina nymålade naglar med ett par minst lika glänsande örhängen idag. De är från guldfynd och inte köpta ör så länge sen. Jag hade ju pengar kvar på ett presentkort så jag passade på att köpa dessa och två par fjäderörhängen. Gillar verkligen ett par stora glimmande örhängen i öronen, speciellt när man har en väldigt enkel tröja på sig. Som till den här polokragen tycker jag att det blir precis lagom om jag får säga det själv ;)




// Elaine

Lunch hos mormor och morfar

Oj nu är det kväll igen och jag har fortfarande den där serien att rita på... Har varit lite irriterad hela dagen då jag bara ville slänga min lampa (som jag gör på formgiviningen) i väggen. Har suttit och gjort den där hela hösten men det känns inte alls som jag kommer någon vart. Förrutom idag då när det äntligen löste sig och jag fick ihop den konstruktion som jag försökt med hela terminen! Sara och Lovisa var också väldigt snälla och hjälpte mig lite. Vad skulle jag göra utan dem de gånger jag håller på att få ett litet "nervsammanbrott"?x) haha

Men när humöret hade lugnat sig lunchade jag hos mormor och morfar. Fick mormors fläskfilé som jag knappt kan sluta äta. Det går bara när jag är riktigt mätt x) haha. Sen så babblade jag på om vad som har hänt den senaste tiden och vilka små äventyr som jag har varit ute på. Konstaterade också att det inte känns som att jag åstakommit någonting i skolan de senaste tiden. Men jag tycker ändå att jag har fullt upp hela tiden så något måst jag väl ha för mig? haha


Jag idag, den 6 December 2011
Är jag inte lite blond ändå fortfarande?

// Elaine  


Tomten, jag önskar mig...

I lördags när Niclas och jag var och handlade såg vi en otroligt liten och söt hund. När den skällde lät den som en leksakshund ( Niclas sa att det berodde på att leksakshundar såklart ska låta verkliga. Så hunden lät alltså som en riktig hund ..haha). Sen såg den tyvärr ut att frysa :( Men den var såå himla gullig så jag blev så förtjust i den. Så sen hade jag den hunden på hjärnan resten av dagen. Vi tror att det var en georgie terrier eller någon liknande ras. Så det är vad jag önskar mig i julklapp, en liten söt georgie terrier! ;)



Eller en sån här annan terrier


Så söta!! <3

Sen vill jag så hemskt gärna ha snö till jul också!

// Elaine


Glimmande naglar

Nu har jag sett på julkalendern och målat naglarna. Kände att jag ville pigga upp dem lite när en också gick av i fredags. Jag vet, det är ett i-landsprombem. Men jag har rikigt svårt för när naglarna är så korta att man känner fingertopparna x) haha. Jag låter säkert jättefånig men jag har liksom blivit van med lite längre naglar. Dock klarar jag inte heller av att ha för långa. Men i alla fall, den här gången fick de bli en guldbrun nyans från H&M. Ett lager täckte bra så det har redan fått ett bra betyg av mig.

Det händer något med min tumme när jag ska ta kort på händerna, den blir liksom böjd...x) haha







Det känns kul med lite glimmande naglar nu när det snart är jul :)

// Elaine

Den 5 december 2011

Ja då var en den första dagen på en ny vecka avklarad då. Har inte gjort mycket men dagen gick ändå fort konstigt nog. Eller ja jag har läst några sidor om i litteraturhistorieboken, anteckant lite om upplysningstiden och försökt rita på serien och caféet. Men det sistnämda gick inga bra alls. Hoppas att jag ska få lite ritat på serien och några andra saker gjorda ikväll i alla fall.

Men annars var jag och adventsfikade igår hos Lovisa, Elsa, Hanna och de andra i svenska kyrkan. Jag hade kunnat tovat också men jag hade ingen ork eller inspiration så det blev bara prat och fika. Fick även se när de repeterade inför lucia. Jag har också blivit erbjuden att få lussa men jag tror tyvärr inte krafterna räcker till. Ena stunden tycker jag inte att jag har något att göra men nästa har jag istället massor...x) Men mysigt är det allt att gå lucia! :)

Så här har jag sett ut idag i alla fall. Hade mitt nya örhängen (earcuff)




// Elaine


En riktig advent (del 2)

Nu har jag suttit och försökt rita lite på en serie men det går inge vidare direkt...x) Har också ätit lussebullar med mandelmassa i, pepparkakor och polkagrisarna som jag köpte av Niclas förrut. Kärlekstången (som en hette) smakade underbart gott och var helt rosa. Den smakade extra gott eftersom jag fick den av Niclas. Både av den som jag blir allra gladast för om den person tänker på mig och sen var det ju gratis om man ska tänka så. Gratis är ju gott ;) haha

Men nu gör jag ett avbrott från det där och lägger istället upp de sista bilderna från adventslägret. Vissa är jag fåning och egentligen inte vill lägga upp här eftersom jag ser så blek och blind ut. Men jag får bortse från det eftersom de andra blev så bra på dem! :)




Jag, Elsa och Patricia


Elsa, Patrica, Lovisa och Hanna - ja med andra or, alla utom jag


Elsa, Lovisa, jag och Hanna ( ja det här är en av de "blund-bilderna" som jag pratar om. haha) 


Lovisa, Elsa och jag på balen. Det är Patricas kort så hon är fotografen



Lovisa i sin fina och älskade klänning


En bild som svenska kyrkans fotograf har tagit vid minglandet innan middagen. jag sitter med ryggen till i vänstra hörnet.

// Elaine


Grattis Josefine!

Idag fyller min kompis Josefine år. Jag träffar henne inte så ofta, ca en gång varje sommar när jag åker till min sommarstuga. Vi brukar i alla fall försöka träffas då. I år var vi ju och handla och fikade i stan. Jag tror inte hon läser min blogg men jag vill ändå säga grattis till henne här på bloggen. Så grattis sommarvännen min! :)



// Elaine


Myslördag

yslördIgår var en riktig mysig lördag med Niclas. Vi firade ju som sagt 13 månader så då kom han hit och fikade med mamma och mig. Sen spelade vi Crash på hans playstation 1 som han hade med sig. Chrash är mitt favoritspel så när jag får spela det blir jag lite av en spelnörd. Jag harar att spela skjutarspel med äventyrspel är hur roligt som helst enligt mig! Sen åt vi lasagne till middag och efter det tittade vi på vänner hela kvällen. Mysigt och roligt! :) <3

Nu idag ska jag rita lite på skolarbetet och sen ikväll ska jag träffa Lovisa och de andra från förra helgen :)
Hade också tänkt att gå ut och gå men solen han gå bort så då blev jag lat xD haha

Igår när vi drack glögg


// Elaine


Glänsande av Tyra

Bloggerskan Tyra som driver webbsidan stylebytyra.se har släppt en klädkollektion. Eftersom jag läser hennes blogg då och då läste jag det där. Jag gick såklart in och tittade på kläderna. Dock måste jag säga att jag tyckte att vissa kläder kändes lite tråkiga. UTOM de här topparna (och en klänning här under) som glänser som bara den! Vem hade inte gissat på att jag skulle gilla dem egentligen? haha



// Elaine


En riktig advent (del 1)

Medans jag tittar på idol och innan jag går och lägger mig för att vakna till en dag då jag får träffa mina pojkvän igen så ska jag skriva ett inlägg här. Och det inlägget innehåller det som jag har tänkt att det ska innehålla hela veckan - bilderna från lägret. De bilder som jag och delvis Patricia tagit (två andra också tagna av kyrkans fotograf).  Men så här kommer några bilder alltså. Sen kommer det fler :)

Jag vill än en gång säga att jag hade en rolig helg med fyra tjejer, lilla Lovisa, Patricia, Hanna och Elsa! :)



Jag och Patricia vi middagen


Patricia och Hanna


Lovisa, Hanna och jag


Den här bilden var så fin med alla andra så jag stuntar i att mina ögon gör att jag ser helt borta ut x) haha

Nu blir det fortsatt titt på Idol och sen imorgon ska jag som sagt träffa Niclas. Fast att det passerat ett år nu ska vi ändå träffas när vi såklart fira 13 månader! ;D <3

// Elaine  


Montini earcuff

Idag var jag som sagt på stan och köpte det här örhänget. Har ju bloggat om det och varit sugen på ett sånt här ett tag. Så ja jag köpte det här för 29 kr på Ur&penn. Såg ett par andra jättefina hängade i silver också men jag behärskade mig. haha



// Elaine

Friday

Äntligen fredagkväll igen! :) Den här veckan har gått fort men det är aldrig fel med fredag ändå ;)  Ska äta middag snart och sen vid 8 ska jag se på idol. Jag missade ju det förra veckan då jag åkte på lägret och veckan före med. Så nu tänkte jag se och såklart nästa vecka när det är final. Dock tycker jag inte att det är så bra artister kvar. Jag gillade Amanda P och Molly och de är ju de som åkt ut de senaste gångerna. Synd :(

Men tidigare idag så har jag börjat rita på en serie som ska sammanfatta en kort bok som vi har läst på svenskan. Kommer behöva lägga ner lite tid på den i helgen och nästa vecka men jag har i alla fall kommit en bra bit idag så jag känner ingen oro över det. Sen har jag precis lämnat in min argumenterande text på engelskan. Förrutom det har jag sprungit runt på stan idag och letat efter "hemligheter" ;) Haha Dock hittade jag bara saker till mig själv vilket jag inte är superglad över. Visst det behövde faktiskt men det känns ändå inte lika bra som om jag hade hittat något annat x) haha Jag visar en sak som jag köpte sen i alla fall ;)


En redigerad bild från veckan

// Elaine


Balen

Så, nu har jag tänkt att det ska börja rulla in lite bilder från helgen här på bloggen :)

Jag tänkte börja med lite bilder från själv balen. De flesta bilder är då tagna från Svenska kyrkans ungas hemsida. Här går det att se fler. Sen är de också mest bilder på när jag dansar med min fina kavaljer Lovisa ;) haha. Vi hade riktigt kul hon och jag, även om jag dansade med Patricia, Elsa och Hanna också såklart. Men det lyckades bara bli bilder på när just vi dansande. I alla fall så dansade vi runt där lite snyggt men också kanske lite fånigt x) haha Men vi hade kul! ;) Dock blev jag vääldigt trött både i ögon och fötter...x)

Jag tycker i alla fall att det var jättekul att få gå på bal. Ville göra det på alla hjärtans dag för 2 år sedan men det blev inget och sen hade jag gärnat gått på bal när jag slutade nian. Så det var alltså jättekul att äntligen får göra det. Jag är lite så där baltokig. Kanske har det att göra med att jag älskade att läsa prinsess-tidningarna och se filmerna när jag var liten? haha

Här under är i alla fall lite bilder. Ser ni Lovisa och mig? ;)




Sen vid tolv skålade alla in första advent

// Elaine

Årets julkalender

Idag är det ju den 1:a december och det innebör ju att nedräkningen fram till julafton har börjat. Jag har blivit lite nostalgisk i skolan på sista tiden så jag bestämde mig för att jag skulle se julkalendern i år. Så imorse kl kvart över 7 slog jag på tv:n med frukosten i knät och såg det första avsnittet av "Tjuvarnas jul". Jag tycker att den verkade jättemysig så ska försöka se den i år :) Kanske verkar det lite fånigt med att se julkalendern men på något sätt hör det till, om den verkar bra vill säga. Den här verkar julig så den tycker jag att man ska se. Ja, jag tänker ju göra det i alla fall, som sagt :)


Någon mer som såg den? :)

(missade ni den imorse visas den ju igen nu ikväll kl 18.45)


Himmlen var så fint röd också, sen när jag bar mig iväg till skolan


// Elaine


1:a december

Idag har varit en riktig mysdag i skolan. Då syftar jag på att jag fick sluta 3 timmar tidigare än vanligt, det var pannkakor med slyt och grödda till lunch + annanasskivor och sen överraskade Ninni oss med kladkakemuffins som hon hade bakat. De var ljuvligt goda och det var jag inte sen med att konstatera. Ninni och Sara kan verkligen baka i vår lilla "grupp". Vi andra vi äter istället ;) Fast baka är jag säker på att Lovisa och Amanda också kan. haha. Sen stannade Lovisa och jag en lite stund och ritade på våra caféer. Jag kom också in en sak som jag gjorde i photoshop. Äntligen fattade jag lite så det blev kul :)

Nu blir det yttligare god mat då pappa har gjort lax. Mmm det är så gott med kall dillsås, potatis och wookgrönsakar till!



Ninnis muffins!

Jag vill också rikta ett TACK till Carinas kommentar om min klänning :) Blir så glad när man får en kommentar!

// Elaine  

RSS 2.0