30:e Juni 2013


Jag idag
 
Idag sov jag länge, vilket var härligt. Sen gick jag snabbt upp och åt frukost för att se gå och simma med mamma. Det blev första doppet ute för i år och invigning av nya bikinin. Dock simmade jag inte 1000 meter utan bara 500 meter, men det är bra det med. Det var faktiskt lite kallt så jag gick upp och duschade varmt istället.
 
// Elaine

29:e Juni 2013

Bilder från kvällen
 
 
Jag började den här lördagen med att jobba. Sen slutade jag tidigt på eftermiddagen. Nu på kvällen var jag bara tvungen att ta en promenad i den fina kvällsolen. Efter en bit satt jag mig på en bänk och bara njöt av den fina sommarkvällen.
 
Jag måste verkligen se till att ta vara på nästa sommarmånad nu. Tänk att juni har gått. och jag har inte hunnit bada än. Även om jag tycker att jag gör så gott jag kan.
 
// Elaine 

Grått och vitt

Cubus 99 kr (ord. 249 kr)
 
För ett tag sedan gjorde jag det som jag lovat mig själv att inte göra nu - köpte en ny tröja. Det som gjorde att jag trotsade mig själv (det har ju gått så bra hittilts) var att jag var nära på att köpa den förrut eftersom den satt så bra på. Jag stod emot men ångrade mig också då. Därför var det omöjligt att låta bli när den nu var prissänkt på Cubus rea.
 
Sedan har jag gått och blivit sugen på gråa plagg att matcha mina silvriga smycken med den senaste tiden. Jag har alltid varit mer för brunt och beiget än svart, vitt och grått förrut.
 
// Elaine 

28:e Juni 2013

 
Denna fredag har jag jobbat från nio till sju. Detta betyder att jag nyss åt, denna hamburgare över, till middag. Samtidigt satt jag ute i solen med mamma. Till lunch köpte jag en god plock sallad och en celsiusdricka. Jag måste säga att Lime-Citron var mycket god, godare än vilda bär enligt mig.
 
Nu ska jag ha en kort och lugn fredagkväll!
 
// Elaine

Olivgrönt och glittrigt

 
Jag såg dessa skor igår och höll på att ramla baklänges. Robin sa dessutom "Nej Elaine", direkt när jag bara hunnit öppna munnen. Helt plötsligt blev jag väldigt sugen på att bära olivgröna/mokläder - riktigt snyggt! 
 
De är av märket Sugarfree shoes.
 
// Elaine
 

Neon, black and jeans

 
Lime, black and jeans
 

Hudson Jeans , 1 100 SEK / KG Kurt Geiger black heels, 1 415 SEK / Astley Clarke stud earrings, 6 570 SEK / Astley Clarke charm jewelry, 860 SEK / Yves Saint Laurent black sunglasses, 2 005 SEK
 
Jag har letat efter ett par chapribyxor länge nu men httar inga. Dessa jeans skulle ha varit perfekta! Skorna och blusen hade jag inte heller tacka nej till. Den här outfiten är verkligen min stil! 
 
//Elaine

27:e Juni 2013

 
Idag har jag jobbat från 15 till 19. Före det sov jag mig mest igenom förmiddagen då elen stängdes av och det därför inte fanns något att göra (latmask). Vädret var inte heller fint dör att sitta ute och sola. Hur som helst träffade jag både Niclas och Linnea på jobbet. Roligt! Dock saknar jag Niclas. Men sånt är livet.
 
Igårkväll var jag förresten och klippte mig. Bilden har dock inte något med det att göra.

Outfit 26:e Juni 2013

 
Blus - Vila / Jeans - H&M / Bälte - Gina Tricot / Skor - Reebok /
 
Gårdagens outfit har vi här. Jag tror jag har haft den förrut men dock inte utan mitt nya svarta bälte.
 
// Elaine
 

Grapefruit and blusher

 
Handsprit - The Bodyshop / Rouge - H&M 
 
Jag köpte på dessa två små saker igår.
Handsprit -  Eftersom att min vanliga handsprit är slut och den med mangodoft har jag varit duktig att slarva bort... Men nu tog jag grapefrukt-doft ifall att den andra skulle dyka upp. Sen har jag hittillts användt rouge från tidningar (fattar inte att det har hållt) så nu när det sista var slut passade jag på att köpa ett nytt.
 
// Elaine

Frozen yogurt

Ursäkta den dåliga skärpan... 
 
Den här grå dagen har spenderats i stan med lillebor. Först med en snabb runda på ett köpcenter. Efter det tog vi en promenad till mormor och morfar där vi fick en liten lunch och fika. Sedan fortsatte vi promenaden ner på stan där vi också gick ett bra tag och gjorde lite små ärenden.
 
Vi köpte Frozen yogurt. Jag har velat smaka det så länge. Som ni ser valde jag yoghurt med jordgubbsmak, minimarshmallows och geléhallon. Det var riktigt gott och jag har redan bestämt vad jag ska välja för topping nästa gång. haha. Det känns bra att det är mindre fett  (även om toppingen väger upp lite) men minst lika gott som mjukglass!
 
// Elaine 

Studenttårta

 
Nu är det ju ett tag sedan studenten men jag måste ändå visa min studenttårta. Jag valde att ha blåa och gula blommor på. Dock hade jag velat att de hade skrivet ett större mellanrum mellan " Elaine" och "Design". Men förrutiom det var den supergod. Med marspian, som en prinsesstårta fast med maräng och choklad inuti. 
 
Appråpå tårta och så så fyller min gulliga farmor år idag! 
 
// Elaine 

Svart, silver & bronz

 
T-shirt - Paris / Shorts - Gina Tricot / Armband - Gammal byxkedja, kappahl / Örhängen - Nelly / Solglasögon - Jysk /
 
Gårdagens outfit gick i svart med Paris-detaljer samt både asseccoarer i guld och bronz. T-shirten, som är en aning kort passar perfekt till dessa midjehöga shorts!
 
// Elaine

Sommarkväll

 
Den här sommarkvällen spenderades ut på Niclas studsmatta i kvällsolen innan han började känna av gräsallergin och vi fick flytta in för ett tag. Innan jag åkte hem blev det sen jordgubbar ute på altanen med hans familj. Jag trivs så bra där, på sommaren är det så skönt när det är så lätt att ta moppen dit en fin kväll som denna.
 
// Elaine
 

25:e Juni 2013

 
 
Imorse varknade jag strax efter åtta till en klarblå himmel. Jag gjorde frukost och sen tog jag en promenad med stavar, samt gjorde lite styrkeövningar när jag kom hem. Dock var det väldigt varmt, hela 22 grader, så det var lite väl varmt. Därför har jag mest suttit ute i solen idag och solat. Jag skulle diska men det tog lillebror över (om ingen annan var så snabb och gjorde det vet jag att jag skulle göra det, haha). 
 
// Elaine 

Shark

 
Shark
 

Black bandeau dress, 225 SEK / Vegan shoes, 325 SEK / Rocio , 3 055 SEK / Jules Smith shark tooth necklace, 550 SEK / C. Wonder shark tooth jewelry, 180 SEK
 
Dessa skor kan ses som väldigt barnsliga men inte om man matchar dem så här enkelt enligt mig. självklart ska det vara smycken med hajtänder till! 
 
//Elaine

Svensk sommar

 
Idag har jag jobbat. Slutade vid 7 så då gick jag hem och åt middag. Nu sitter jag och ser på Top model. Sen blir det Project Runway! 
 
Bilderna över tog jag igår - älskar svensk sommar! 
 
// Elaine
 
 

Bakelse i papperslera

 
Den här bakelsen gjorde jag på estetlektionen i skolan för ett tag sedan. Den är gjord i papperslera inom uppgiften att göra en skultptur. Dock gick den sönder under resan hem så jag gick limma om alla bär, det ser inte alls lika bra ut som på bilderna över, tur att jag hann ta dem.
 
Det här är alltså en av de sista saker som jag har att visa från designlektionerna i gymnasiet. *snyft
 
// Elaine 

Båtoutfit

 
Jacka - Only / Shorts - Gina Tricot / Linne - New Yorker / Ballerina - H&M / Solglasögon - Jysk /
 
Igår, när jag var ut på sjön, såg jag ut sähär. Gillar att skorna och jackan matchar varandra och går i seglaranda.
 
// Elaine 
 

En dag på sjön

 
Idag har jag varit ut och åkt båt med Niclas och hans föräldrar. Förra året hann vi bara gör det en gång (och då var vädret inte så bra) så det var roligt att göra det igen. Vi fiskade strömming ( jag fick ca 10 st), fikade på klipporna och sen tog Niclas också ett dopp medans jag solade. Riktigt fint var det! 
 
// Elaine

Midsommaroutfit 2013

Fotograf: Niclas
 
Blus (klänning), jeans, hårblommor - H&M / Sandaler - La redoute 
 
På midsommarkvällen hade jag blommiga hårnypor i håret eftersom att jag inte hade hunnit binda mig en krans, som jag så gärna hade velat. Sen så blev det att jag gjorde om min outfit från nians skolavslutning. Klänningen gjorde jag som ni ser om till en blus och sen tog jag jeans till det, eftersom vädret (som hade varit så soligt på dagen när jag jobbade) plötsligt blev lite mulet och blåsigt.
 
// Elaine 

Om midsommarkvällen

 
Vad jag har sovit ut nu! Jag somnade redan straxt efter tio igårkväll och sov hela natten tills halv åtta. Dock somnade jag sen om till nio. Nu på morgonen har jag ätit varma mackor samt yoghurt och jordgubbar till frukost.
 
Jag antar att jag var lite trött sen midsommarafton ändå. Jag jobbade ju på dagen och sen på kvällen kom Niclas, Isabelle och Markus över och hade lite firande. Vädret blev dock mer mulet och blåsigt då så vi satt faktiskt inne och kollade halvt på tv, åt massa chps och fika, samt spelade spel. Så det blev inte riktigt som ett midsommarfirande ändå men det var lika trevligt för det.
 
// Elaine 

Äntligen kväll

Jag blev sugen på att teta en ny sorts chips, de var riktigt goda! 
 
Vad jag har längtat efter kväll. Jag har jobbat idag och fast att jag vaknade pigg och sov 8 timmar har jag varit otroligt trött och seg under dagen. Därför känns det så bra att få vara ledig imorgon, efter fyra dagars jobb på raken. 
 
När jag kom hem hade vi i alla fall lite midsommarmiddag här hemma. Igår blev allt lite splittrat. 
 
// Elaine

Midsommar förra året

 
Förra årets midsommarfirande
 
Idag är det ju midsommarafton men jag ska som sagt jobba. Annars hade jag som tidigare år velat hört Niclas spela på ett midsommarfirande. Men jag har ju sett det två gånger i rad. Dock känns det som att det ändå är tradition och jag missar ett tillfälle att ha på mig en fin klänning. haha. Men vissa måste vara tappra och jobba när många andra är lediga. Så falit känns det faktiskt inte, jag slutar ju lite tidigare.
 
Hoppas ni får en bra midsommarafton! 
 
// Elaine 

Midsommarfrukost

 
Supergott när man är superhungrig! 
 
// Elaine
 

20:e Juni 2013

 
Bild på en vacker himmel för några dagar sedan.
 
Oj vad jag är trött. Två utav fyra jobbdagar är klara och nu har jag och belönat mig med cola och jordnötter innan läggdags.  
 
God natt! 
 
// Elaine

Studenten - en sista gång

 
 
 
Här är de sista bilderna från min student. Det är en blandning av bilder som min faster tagit (de tre sista) och en fotograf/lärare från skolan vid namn Lars Homeyer (de första). Jag är så glad för de tre åren, med härliga lokaler. Ni ser ju lite från uppträdandet då lärarna dansade Gangnam style, fast i GUC-tappning. På de översta bilderna sitter vi på tåget, väntansfulla och väntar på avfärd till utspringet.
 
Förresten börjar jag förstå verkligheten nu. Drömde att det var sista dagen i skolan igen och då slog det mig att jag aldrig kommer tillbaka dit...
 
// Elaine 

Cirkus i stan

 
Mina fötter och ben värker efter att ha jobbat 9,5 timmar (inklusive rast) idag. Sen var jag på det ut på en promenad med lillebror nu på kvällen. Jag ville utnyttja vädret men jag ångrar mig med tanke på benen och att jag har fler jobbdagar framför mig. I alla fall så passerade vi en cirkus. Jag blev lite nostalgisk av att höra musiken och se tältet. Det var ju så roligt att gå på cirkus när man var liten.
 
Nu ska jag verkligen bara ta det lungt innan jag ska sova. Jag tror jag ska äta lite jordgubbar! 
 
//Elaine

Midsummer

 
Midsummer
 
 
 
T-shirt - Miss Selfridge, 180 kr / Kjol - River Island , 255 SEK / Sandaler - Seychelles, Zappos.com, 490 SEK / Väska - Chanel mywardobe.com, 20 465 SEK / Klocka - Michael Kors, 1 620 SEK / Halsband - Sarah Chloe, charmandchain.com , 1 275 SEK / Krans - rocknrose.uk.com, 555 SEK / Läppglans - Dolce & Gabbana , 190 SEK
 
På fredag är det ju midsommar igen! Jag tycker verkligen att det är en mysig dag men i år jobbar jag på dagen. Annars hade jag velat gjort en färglad blomkrans och haft i håret till min vita klänning och högklackade sandaler eller ballerina.
 
Men jag tycker också att det är fint att klä sig i gult och blått på midsommar. Detta hade jag matchat med korallfärgade läppar. Hur som helst så är det blomkransen som gör allt och ger den riktigta sommarkänslan!
 
// Elaine 
 
 

Beige & flätat

 
H&M - 49 kr 
 
Eftersom mitt gamla bälte gick sönder förra veckan ville jag inte bara ha ett svart (som jag visade i helgen) utan också ett beiget. Sedan kändes det svarta för hårt mot mina nya beiga byxor. Därför köpte jag alltså detta. Det snyggt, beiget som jag vill ha det och smälter bra in. 
 
//Elaine
 

Simmning och fruktsallad

 
 
Imorse tog jag bussen halvt tio och åkte och simmade. Det blev 1000 meter. Visserligen hade jag hellre åkt och badad med vänner men vädret var inte heller det stabilaste imorse ( åska bl.a) och mitt kort går snart ut så det var bäst att passa på. Sen var jag hemma vid ett igen och åt lunch och försökte göra några kurser till sommarjobbet. 
 
Nu har jag och lillebror varit ut på en promenad i kvällsolen, jag har duschat, avverkat en ansiktsmask och gjort fruktsallad med vindruvor, banan och melon som jag ska mumsa på. 
 
// Elaine

Orientaliskt

 
130614
 

Oasis sleeveless top, 305 SEK / River Island denim short shorts, 255 SEK / ASOS high heel platform shoes, 830 SEK / Marc by Marc Jacobs drawstring bag, 1 295 SEK / IaM by Ileana Makri floral jewelry, 3 140 SEK / Yellow gold ring, 430 SEK / Victoria Beckham butterfly sunglasses, 3 655 SEK / NARS Cosmetics lip makeup, 170 SEK
 
De här skorna från Asos var minst sagt roliga och orginella. Först tyckte jag att de var lite väl mycket men de är ju faktiskt riktigt coola. Speciellt matchat såhär,till mörka jeansshorts, en puserrosa blus (kanske mer än denna) och guldiga accessoarer
 
//Elaine

Student 2013

 
- En sista bild på min studentoutfit som pappa tog på morgonen innan jag begav mig till skolan en sista gång. 
 
//Elaine

17:e Juni 2013

 
Idag har jag varit på sommarens första utejumpapass (för min del). Det var varmt i solen och extra jobbigt i gräset. Men ändå härligt att få träna efter en lång tid sen sist. Sen nu har jag ätit jordgubbar och snart väntar Project Runway. 
 
Annars har jag varit och hälsat på farmor en stund och suttit ute i solen och solen. En lagom lugn måndag alltså.
 
// Elaine

Beiga jeans

 
H&M - 150 kr (ord. 399 kr)
 
Dessa snygga jeans fyndade jag på H&M's rea i torsdags. Jag har tyckt om dessa förrut men när de var prissänkta och det fanns ett par som passade mig slog jag till. Faktum är också att jag velat ha ett par beiga jeans ett tag och jag älskade (som vanligt) gulddetaljerna. Ett till plus var att de var lagom långa på korta mig eftersom att modellen var ankellång. Perfekt!
 
// Elaine 
 

Outfit 16 Juni 2013

 
Linne - New Yorker / Klocka och örhängen - Ur&penn / Jeans - H&M 

Igår var jag över till Niclas och bara hade en lugn dag framför tv:n och pizzabak till middag. När det åskade fick jag klappa på Zingo som annars är mer för sig själv än Mellvin, han är väldigt åskrädd och skakade som den. Tur att det inte blev värre åska för då hade han nog inte blivit lugnare av min närvro. haha
 
Igår såg jag förövrigt ut ungefär såhär, lite kallt var det så jag slängde på mig en tröja på armarna också.
 
// Elaine 

En liten sötis

 
Här om dagen höll den här lilla fågeln på att flyga in i mitt fönster. Han klarade sig men jag tror ändå han fick  en chock för efter satt han där och pep ett bra tag. 
 
//Elaine

Studentklänningar

 
Wero Moda - 400 kr 
 
 
VILA -400 kr
 
Här är en närmare titt på mina två studentklänningar. Visserligen var den översta huvudklänningen som jag hade på dagen men jag klassar ändå båda som mina studentklänningar. Varför jag valde två har och göra med den enkla orsaken, att jag inte kunde bestämma mig för vilken av dessa. Därför var det bra att jag fick 20 % rabatt för båda och alltså fick båda för ca 600 kr.
 
//Elaine

Sunset

 
Den här bilden tog jag på kvällen på min studentdag. Jag älskar solnedgångar!
 
Jag är helt slut över att ha jobbat från 11 till 21.00 igår. Därför blir dagen verkligen lugn. Det regnar ju också, typsikt när det var soligt igår. Men sånt är livet. Det känns faktiskt lite skönt att man bara kan stanna inomhus o ta det lungt framför tv:n eller så. 
 
//Elaine

Ma cherie

 
 
Jag tycker om den här låten. Lite kommer den nog alltid påminna mig om studenten när vi gled fram på flaket till denna och massa andra låtar. Men det här är bäst. Den franska titeln och att den utspelar sig i Paris gör ju inte saken sämmre. Ärligt talet hade jag nog inte gillat den lika mycket om det inte hade varit för det.
 
// Elaiine

Palmer och hav

 
Palms
 

Monki pattern shirt, 130 SEK / Warehouse destructed jeans, 430 SEK / Giuseppe Zanotti high heel booties, 9 800 SEK / Marc by Marc Jacobs vinyl zipper pouch, 640 SEK / Tribal jewelry, 250 SEK / Akira , 85 SEK / Estée Lauder translucent face powder, 260 SEK / Aqua perfume, 685 SEK
 
Jag älskar kombinationen av svart, guld, turkost och blått.  Därför tyckte jag att all plagg här ovan är otroligt snygga och tillsammans skapar de en otroligt snygg look.  Vill bara ha allt! 
 
//Elaine
 
 

Svart bälte

 
Gina Tricot - 79 kr 
 
Mitt enda bälte som inte är ett midjebälte gick sönder här om dagen. Därför kände jag att jag verkligen behövde ett nytt. Dock var jag inte sugen på att betala 200 kr för ett, som de flesta gör, så när jag sprang på det här på Gina för 79 kr slog jag till. Dessutom är det riktigt snyggt, så jag blev nöjd! 
 
// Elaine
 

Fredag 14:e Juni 2013

v
Bilden är tagen i onsdagkväll
 
Den här dagen har vädret verkligen varit skiftande. Först sol, sen regn, sen uppehåll, sen mulet, sen sol, sen regn, sen sol och sen regn nu igen. När det var sol gick Robin (lillebror) och jag på en promand men under tiden började det regna. När vi kom hem slutade det. Såklart.
 
Annars har min dag varit tråkig. Jag kom aldrig igång med något. Hade tänkt att vara rolig och spela tv-spel med hans brorsa och kompis men så blev inte. Höjdpunkte på dagen blev istället pappas hemmagjorda pizza till middag.

Lyxigt blå

 
 
Cubus 99 kr & 149 kr. Färgen är dock lite blåare i vekrligheten.
 
Den här bikinin köpte jag igår och jag hade sådan tur att det var just 30 % rabatt på allt i butiken just då. Därför fick jag båga delarna för 173 kr istället för 250. Mycket bra tycker jag då jag verkligen är i behov av en ny bikini och har letat som bara den hela våren utan att hitta någon som sitter bra, som denna. Dock har jag också beställt en annan som inte har kommit än men den vet jag inte alls om den passar.
 
// Elaine 

Outfit 13:e Juni 2013

 
 
Blus - Åhlens / Jeans - H&M / Örhängen - Guldfynd / Armand - Ur&penn (present) / Ballerina - Skopunkten / Solglasögion - Jysk (!)
 
Igår gick jag runt i uppkavlade jeans, en skir blus och platta skor för en sådan behaglig shoppingrunda som möjligt. Dock värkte såklart fötterna lite efter ändå och helt blöt blev man på hemvägen.
 
// Elaine 
 

Flytt regnet

Medans Isabelle provade kläder...
 
Idag har Isabelle och jag undanflytt regnet och befunnit oss i ett shoppingcenter på eftermiddagen. Jag fyndade ett par beiga jeans, två välbehövliga bälten och en också välbehövlig bikini. Jag ska visa bättre bilder inom kort men nu är jag slut i armar och ben sen jag också jobbade i tisdags och onsdags.
 
Istället ska jag slå mig ner med en skål med frukt framför den spännande säsongsavslutningen av Revenge! 
 
// Elaine 

Studentkvällsoutfit

 
Klänning - VILA / Skor - Bikbok 
 
När jag gick ut på studentkvällen bytte jag klänning. Jag hade nämligen jättesvårt för att bestämma mig för en studentklänning så det fick bli två. Jag hoppas också den här blir använd på midsommar. Hur som hesl hade jag de svarta skorna till men jag tyckte det blev fint att ha med de vita på bild också.
 
// Elaine
 

13: Juni 2013

 
Ännu en morgon! Igår jobbade jag på dagen och sen på kvällen träffade jag Niclas. Vi var ut en liten stund i kvällsolen och sen testade vi mitt gamla tv-spel.  Men nu sitter jag och äter frukost - en redig sådan. Blev sugen på melon på jobbet igår. 
 
//Elaine
 

Bild från studentkvällen

Erica, Amanda, Ninni och jag :)
 
Denna bild har jag lånat från Lovisa. Den är från studentkvällen då vi var ut. Dock var dagen mycket roligare enligt mig då jag hade ont i fötterna och var alldeles för trött mot kvällen. Jag sa förresten aldrig hejdå till alla (hejdå, hoppas det inte var sista gången vi sågs). Som det blir när man går ut hängde alla inte riktigt ihop och det var ganska mycket folk. Min studentkväll hade dock avslutat bäst med en middag i solen där alla hade kunnat prata med varandra. Fick inte säga hejdå riktigt till någon.
 
// Elaine 
 

The encyclopedia of electric guitars

 
Den här boken fick Niclas (min pojkvän) i present utav mamma, pappa och Robin. Dock är det jag som hittat den och tipsat dem om att köpa den. Jag var dock lite osäker på i fall han skulle tycka den var rolig men det verkade han verkligen göra när han öppnade den.
 
Den där killen får inte nog av gitarrer! haha
 
// Elaine 

11:e Juni 2013

 
Idag har jag varit och provjobbar inför mitt sommarjobb. Slut i ben, armar och huvud sitter jag nu och vilar framför tv:n. 
 
Bilden över tog jag på kvällen sista april. Jag tycker verkligen att sådana här bilder, där träden blir till sillueter som möter en vacker himmel, är vackra! 

Studenten (3)

 
 
Bilder från  min studentdag när vi kom tillslut vi fram till stationen med tåget. 
 
Hände verkligen allt det här? Allt gick så fort - gymnasiet, studenten...
 
När vi hade kommit fram till stationen med tåget träffade jag min familj och släkt. Efter det väntade en tur på flaket genom stan där vi sjöng och vinkade till alla andra. Sen var dock resan slut och jag åkte hem till min moragning där mat, tårta och presenter väntade.  Jag är jättenöjd med allting. Tack alla som gjorde min dag!
 
// Elaine 

Vita ballerina

 
279 kr Primo Piano
 
Jag var lite rädd för mina höga studentskor och när mamma ville köpa ett par vita ballerina, som jag kunde ha i fall jag fick ont i fötterna, protesterade jag inte. Därför var vi iväg och provade alla vita och svarta ballerinaskor som vi kunde hitta på ett klädvaruhus i närheten. Det slutade med dessa och det är jag riktigt nöjd över. Sen var det också otroligt skönt att ha dem att byta till, inte minst på flaket.
 
// Elaine

Hitta hit

 
Idag vid kl 15.40 kunde man se min bild och bloggandress i blogg.se:s "synas". (Självfallet har jag samlat ihop poäng och köpt den här platsen för dessa). Hur som helst skulle det ha varit jätteroligt om jag fick några nya läsare efter det här. Så om du precis har kikat in här för första gången hoppas jag att du tyckte denna blogg var intressant och läsvärd. 
 
Annars är jag jätteglad för mina trogna läsare, det är jätteroligt att någon vill läsa min blogg när jag lägger så mycket tid på den. Jag försöker göra den bättre och bättre för varje dag. Jag tar gärna emot feedback
 
//Elaine
 

Får

 
I torsdags när jag var hos Niclas var vi och hälsade på några får i en hage bredvid. De stod mest och stirrade på oss men sen förstod de att de inte skulle få någon mat och då var vi inte lika intressanta längre.
 
// Elaine 

Studentblommor

 
Jag fick en herrans massa blommor på sutdenten.Alla var så himla fina så jag var tvungn att fotografera dem, vissa blev dock bättre än andra. Tack för dessa och fina presenter!
 
 
// Elaine 

Celsius

 
Jag såg den här i affären här om dagen och bestämde mig för att prova eftersom jag sett några dricka den. Mitt betyg är att den var helt okej, dock är (just denna smak i alla fall) lite besk. Idag har jag i alla fall gjort kurser på nätet hela dagen, jag är helt slut. Förkylningen gör allt lite jobbigare också. Nu ser jag dock på Top model. Har inte sett den nya säsongen än.
 
//Elaine

Studenten (2)

 
Efter studentfirandet inne i skolan lämnade vi den både glada och ledsna för sista gången och gick mot lennakatten (ett gammalt ånglok). Det tog oss ner till tågstation där alla föräldrar och släkt väntade. Att åka dit var höjdpunkten på hela dagen och något som jag sett fram emot länge. Alla vinkade och sjöng och många människor vinkade tillbaka, det var en maffig känsla. Jag vill göra det igen!
 
// Elaine

9:e Juni 2013

 
Jag är antingen vrålförkyld eller så har jag någon allergi. Har kännt mig helt slut hela gårkvällen och natten. Är det en förkylning så borde te med honung och ingefära hjälpa lite. Sen kände jag för att ha bananer i yoghurten. Jag hoppas i alla fall att det här är en förkylning som försvinner så fort som möjligt....
 
// Elaine
 

Studentskylt

 
Jag hade länge annat att min studentskylt skulle se ut så här. Mamma har nämligen alltid tyckt om den här bilden och sagt att hon skulle välja den till min skylt. Dock kunde man ju aldrig vetat om hon hade ändrat sig. Hur som helst tycker jag också om den för den beskriver mig ganska bra. Jag tror att jag fått mitt klädintresse från att jag ofta var klädd sådär, i söta kläningar, när jag var liten.
 
Elaine

Studenten (1)

 
Här är äntligen en del bilder från min student. Denna dag var en underbar men sorglig dag. Solen sken från morgon till kväll. Dagen började med att champangefrukost  med klassen på gräsmattan bakom skolan. Sedan fick vi gå in i skolan för sista gången samtidigt som alla lärare klappade händerna. Efter det var det fotografering ute, prat av rektorn, uppträdande med Dani M (har dock inte hört honom tidigare), lunch, stipenidieutdelning och dans framfört utav lärarna. Vi hade också lite mysigt med chips och cider i vårt klassrum tillsammans med vår mentor som delade ut betyg och sa hejdå.
 
Efter detta tågade vi iväg till ett gammalt tåg som tog oss genom staden, till utspringet. Mer bilder på detta och fortsättningen utav min studentdag kommer dock i ett annat inlägg.
 
// Elaine 

Riktig sommar

 
Igår var ännu en dag med Niclas. Jag, han och hans bror åkte till arbetsförmedlingen (jag vill börja om skolan, känner mig som Pippi) och sen efter träffade vi på hans föräldrar och köpte mjukglass. Sen hamnade vi ute i solen precis som i torsdags. Men idag måste jag få lite gjort trots att solen skiner. Förhoppningsvis får jag ta lite pauser ut i solen i alla fall.
 
Bilderna från studenten ska komma upp idag också. Jag har massa som jag måste gå igenom!
 
// Elaine
 

Studentklädsel

 
Klänning - Wero Moda / Pumps - Dinsko / Klocka - Ur&penn / Ring - Konfirmationspresent / Örhängen - Kicks 
 
Jag hade väldigt svårt att välja studentklänning. Det slutade med att jag valde två men detta fick bli den viktigaste, som jag skulle ha på dagen, bl.a utspringet. Även om jag inte ville ha den som studentklänning vid första ögonkast så är jag glad att mamma fick mig att prova den för den är väldigt fin och unik. Är nöjd med allt. Mössan kommer vara ett fint minne från den här dagen.
 
 
// Elaine 

Present till Niclas

 
I present utav mig fick Niclas dessa ölglas. Han har alltid tjatat om hur coola stora glas är så därför bestämde jag att detta fick bli hans present när jag råkade springa på dessa på stan.  Jag köpte två så att han skulle kunna bjuda en kompis någon gång. Dock får han ju vara lite sparsam ändå. Ett glas rymmer 1 liter, haha.
 
Det var roligt att han blev så glad för dem som jag hoppats! 
 
//Elaine
 

Outfit - Nationaldagen

 
Gårdagens outfit hos Niclas - Jeansklänning, Ballerina, Hårnypa - H&M / Örhängen - Kicks / Armband - Ur&penn

 Jag har inte kommit tillbaka till det normala riktigt (om det någonsin kommer kännas så nu när gymnasiet är slut). Jag vaknade nyss och känner att jag sovit för länge, är tung i huvudet. Dessutom är jag hes från och till. Därför ska jag försöka vakna till liv nu och äta frukost i solen. Te skulle ju vara bra för halsen men det känns för varmt nu... Vilka problem.
 
//Elaine

6:e Juni 2013

 
Denna dag efter studenten och nationaldagen har jag spenderat i solen ute på landet, i lugn och ro med Niclas. Som tidigare nämnt är det ju hans födelsedag idag. Därför åkte jag dit men en present från mig och en student/födelsedagspresent från mamma, pappa och Robin. Sedan blev jag också bjuden på lite mat från igår då hans släkt hade varit där och firat honom.
 
Förrutom att äta och öppna presenter (jag fick också en fin utav Niclas föräldrar) promenarade vi med hundarna, tog det lungt i den starka solen och hälsade på några får. En mysig sommardag helt enkelt! 
 
// Elaine 
 

En bild från igår

 
Emilia tog det här bilden på mig i går och sen fick jag den skickad till mig. Det var verkligen en rolig sista dag med klassen!
 
Så fort jag har tid ska jag lägga över de andra bilderna, men först ska jag fira Niclas! 
 
//Elaine

Niclas 19 år!

 
Bild från sommaren 2011, när vi var ute och åkte båt med Niclas föräldrar.
 
Idag, på självaste nationaldagen och dagen efter studenten fyller min pojkvän, Niclas, 19 år! Hans dag ser ut att bli lika solig som gårdagen. Tänk att vi hade sådan tur med vädret - strålande sol. Idag känns det lite konstigt och antingen känner jag av en förkylning eller allergi.
 
Dagen igår var i alla fall toppen, sen på kvällen gick jag ut med åkte hem tidigt. Jag ska berätta och visa mer bilder sen.
 
// Elaine

Hejdå GUC

Bild: unt.se och twiter
 
Hejdå världens finaste och bästa gymnasieskola! GUC kommer jag verkligen att minnas. Vi fick vara de sista elever som går ut därifrån idag (gillar inte alls kommunens beslut att flytta verksamheten från dessa lokaler, trots massa protester). Jag vill nästan gråta lite över att detta inte kommer vara GUC längre, någonsin.
 
Tack för de här tre åren. De gav mig mycket. Jag ångrar inte en sekund att jag sökte hit.
 
// Elaine 

Dags att ta studenten!

 
 
 
//Elaine

Vita tippar med guld

 
Jag försökte måla naglarna nu på kvällen men det tog en attans låg dit och ändå blev det inte bra då mitt vita nagellack inte var i bästa laget. Därför vet jag inte om jag ska ta bort allt nu, göra om eller försöka fixa till det jag har. Men vad ska jag få tiden ifrån? 
 
// Elaine 

The final Countdown

 
Klassen, förra våren, när vi var till Konstfack i Stockholm.
 
 
 Idag är verkligen sista nedräkningen för tiden i gymnasiet. Jag börjar bli lite sentimenal nu. Jag vill nästan inte att livet ska gå vidare men det gör det och sammtidigt vill jag också att det ska göra det. De här åren har gått så himla fort och jag vill bara att morgondagens ska bli en bra dag, så att den här tiden får ett bra slut. Jag ber för sol, en bra dag och att jag inte ramlar i mina skor (haha).
 
Även om vi inte stått varandra så nära i klassen är jag ändå idag glad att jag tar studenten med dessa. Förmodligen kommer jag inte se någon mer gång i mitt liv och till mina närmasta vänner vill jag säga att jag är glad att de stannade kvar på design linjen de här tre åren. Utan dem hade inget varit lika roligt.
 
Jag minns förresten dagen jag slutade nian som igår, läs om det här: www.madmoiselleelaine.blogg.se/2010/june/
(rulla ner några gånger)
 
// Elaine 

Outfit 3:e Juni 2013

Fotograf: Niclas
 
Blus - H&M / Shorts - Gina Tricot / Sandaler - Bikbok / Örhängen - Guldfynd / Solglasögon - H&M
 
Gårdagens outfit blev shorts och en blus. Dock övergick vädret till mulet och blåsigt på eftermiddagen så detta kändes för kallt då. 

Idag ska allt fixas inför imorgon (då jag tar studenten), naglar ska målas, rummet ska städas, mm.
 
// Elaine 

3:e Juni 2013

 
Idag har varit en fullspäckad dag. På förmiddagen åkte jag och fixade de sista till vårat studentflak. Sedan var jag till skolan och åt, samt träffade klassen. Sen på kvällen fick mamma, lillebror och jag för oss att åka iväg till ett klädvaruhus i närheten vilket resulterade i inköp av välbehövliga underkläder inför studenten. Dock känner jag mig alldeles för fattig efter den här perioden. Jag vill inte tänka på pengar mer just nu.
 
// Elaine 
 

Till studenten

 
Dinsko 399 kr
 
Om två dagar ska jag ta studenten i dessa klackar - med 14 centimeter klack. Dock är platån väldigt hög som ni ser. Dock är det ändå en ovana att gå i så smala klackar. Men jag hoppas på att alla kommer vara lite vimsiga.
 
Men det var alltså dessa som jag köpte när jag lämnade tillbaka de andra till Bianco. Trots att jag älskade dem är jag nöjd med mitt beslut för dessa är lite mjukare, även om de såklart också känns. Jag hoppas att jag tar mig igenom dagen utan blodiga fötter bara. Dock är jag beredd på blåsor och kanske skavsår. Men det som ändå skärmmer mig är i fall jag skulle ramla...Har faktiskt drömt mardrömmar om det. Haha
 
Min klänning får ni dock inte se före studenten.
 
// Elaine

Lila

 
Lila
 

Topp- Kokon To Zai , 715 SEK / Juicy Couture super skinny jeans, 895 SEK / Jeffrey Campbell black shoes, 1 060 SEK / Elliott Lucca leather cross body handbag, 650 SEK / Astley Clarke hinged bangle bracelet, 2 945 SEK / White bib necklace, 150 SEK / Party sunglasses, 69 SEK.
 

Jag älskar solglasögon med färgat glass. Den här färgen var riktigt cool, speciellt med en matchande topp som jag förövrigt älskar skimret på.  Sen är både halsbandet och skorna (även om jag gillar JC:s lägre variant mer) något som jag skulle vilja böka in i min smyckes - och skosamling.
 
//Elaine

2:a Juni 2013

 
Idag har jag varit hos Niclas. Vi har mest suttit ute och inte orkat göra någonting. Mellvin däckade (hans hund) direkt ute på altanen när han gick ut, det såg så roligt ut. Det måste nog ha varit årets varmaste dag idag, som jag läste på någon annan blogg.  Nu ska jag i alla fall varva ner en stund med att se lite på tv och sen ta en dusch innan jag somnar.
 
//Elaine

Indien style

 
Klänning - Primark (present) / Bälte - vet inte / Skor - Dinsko /Örhängen - Kicks (present) / Armband - Mammas gamla 
 
På Markus studentskiva var temat Asian Ivasion och därför hade jag tänkt att stoppa ätpinnar i håret och ha lite Geisha-inspirerade kläder. Dock blev det inge bra så istället valde jag en lite indisk variant med ett hemmagjort smycke i pannan. Kläderna fick dock vara vanliga eftersom det inte var min skiva. Klänningen har jag fått av Niclas.
 
// Elaine 

Syrener

 
Fina syrener som vi passerade under promenaden. De doftar så gott!
 
Igår hände inte särkilt mycket. Jag gick en promenad med min lillebror och efter det, när vi kom hem lagom till maten, började det regna och sedan åska. Jag hade då ltie spakväll för mig själv med ansiktsmaks, bodylotionen från Dove och bara tog det lungt. Idag däremot hoppas jag på att göra någonting.
 
Idag fyller förresten mammas kompis Carina år så här är en liten gratulations och krya-på-dig-hälsning!
 
// Elaine

Outfits Maj 2013

 
 
I Maj har jag haft/hade jag väldigt många outfits. Det är alltid så, att när det blir varmt älskar jag att klä mig, både i shorts, jeans, sandaler, söta blusar och olika jackor. Min favorit är dock första outfiten. Men jag gillar också den sista och senaste. Vilken outfit gillar ni?
 
Nu i Juni får vi se hur mycket outfits det blir. Det beror lite på hur jag kommer jobba i sommar. Men så fort jag är ledig ska jag visa mina klädval, precis som alltid.
 
// Elaine

Lämnat tillbaka

 499 kr -  Bianco
 
I tisdags köpte jag de här skorna till studenten. Jag har gått och kikat på dem hela tiden då de är så eleganta men speciellt fina till studenten då jag alltid velat haft vita skor tills dess. Dock var den vänstra foten inte alls skön för mina tår när jag provade dem hemma en kväll. Därför gjorde jag, som rubriken säger, - lämnade tillbaka dem i fredags.
 
Det gjorde riktigt ont att göra det. För de kändes bättre när jag provade dem i affären innan jag gjorde det. Men ibland måste man vara förstånig och om de inte hade hunnit töjas ut till studenten hade det förmodligen blivit väldigt jobbigt att gå i dem. Det var som sagt riktigt synd för de var väldigt fina och ganska stabila ändå.
 
Dock sitter jag inte skolös för det.. Fortsättning följer.
 
// Elaine 

Outfit sista Maj 2013

 
Klänning - H&M / Tights - Kappahl / Bälte - mammas gamla / Sandaler - Bikbok / Solglasögon - Jysk /
 
Jag älskar verkligen den här klänningen och skorna. Det är en av mina absoluta favoritplagg och likså sandalerna. Bekväma är de också för att vara så höga. Förra året använde jag klänningen vid lite finare tillfällen men igår använde jag den i skolan. Det var ju faktiskt sista fredagen i gymnasiet och en riktig sommarvärme.
 
Idag är det första juni och vädret är lika som igår. Jag ska försöka vara ute, förbereda mig för studenten och sommarjobbet. Jag skulle också vilja träffa Niclas och hundarna men han kan ha en förkylning så vi vet inte hur bra det är att vi ses nu. Dock har pappa fått mammas förkylning och jag kämpar för att inte få det. Vill inte var sjuk på studenten!
 
// Elaine 

RSS 2.0