Varit till havs

 
Idag har jag varit ute till havs tillsammans med mamma och pappa. Först åt vi en liten macka (mamma och jag delad på en räkmacka) och sen åt vi smörgåsbord. Till en början var vädret soligt men på eftermiddagen när vi gick i land igen regnade och åskade det. Men det klarade vi oss ifrån.
 
Annars har jag strossat runt i taxfreen litem känt mig lite smpått sjuksjuk när det gungade ett tag. Jag såg en snygg väska från Puccini men bet ihop och lät den vara kvar på båten då jag anade att det skulle bli ett hastköp. Annars ar jag blivit ännu lite mer förtjust i Diors "Miss cherie". Den doftar underbart. Dock är den dyr och jag har hyllan full av parfym.
 
Nu blir det tv-kväll. Top model och Project Runway samma kväll är inte illa!
 
// Elaine
 

Yesterday*s

 
T-shirt - JC, Shorts - H&M, Skor - Laredoute, Klocka - Ur&penn, Örhängen - Kicks, Solglasögon - H&M.
 
Igår när jag var iväg på en liten shoppingutflykt hade jag samma t-shirt som i lördags. Men vad gör det? Jag tycker att den går och matcha den på så många olika sätt fast att den är ganska utstickande i sig. Kanske beror det på att jag äger så mycket skor och byxor? haha
 
// Elaine
 

Gul och grön

Veromoda 99 kr (den är lite gulare i verkligheten)
 
Igår råkade jag stöta på den här tunikan hängandes på en rea-stång inne på ett klädvaruhus. 99 kr på rea kostade det och efter att ha provat den kunde jag inte lämmna den kvar och gå till kassan. Så den fick bli min fast att jag har garderoben full av blusar. Jag är hopplös... haha
 
// Elaine

Time for changes

 
 
 
http://m.youtube.com/watch?v=NsVt5eOGUY0
 
Nu har det tränats och skönt känns det. Det var en ny ledare så det var lite variation och fast det var ett baspass tyckte jag att det kändes som ett medelpass. Annars finns det också en ledare som har snäppet jobbigare pass än medelpass. De passen är krävande men på senaste tiden har jag bröjat tycka om dem? T.ex musiken har jag snappat upp.
 
 Låten "time for changes" med Brooken door har jag börjat lyssna på för att den spelas på träningspasset. Jag tycker den är riktigt bra och tar fram energin i en. Speciellt introt tycker jag är så härligt. Snyggt också med videon. Dock var videon för stor för att klistra in men klickar ni på länken kommer ni till den på youtube.Men lyssna på introt/de första tonerna!
 
Ha en bra måndag kväll nu, här ska det duschas och sen ätas hallon! 
 
// Elaine
 
 

Shoppingtur

 
En bild som jag tog en kväll för några veckor sen.
 
Igår var det sista arbetsdagen på mitt andra sommajrobb (den var lite jobbig) så nu är det bara två dagars jobb kvar och sen är jag bara ledig tills skolan börjar. Härligt!
 
Idag har vädret varit otroligt. Det regnade inatt men tidigt imorse slutade det och solen kom fram. Precis lägligt till mamma och jag gick och simmade. 800 meter blev det den här gången igen och superhärligt var det. Varmt i vattnet och soligt. Sen bar det iväg på´ett litet shoopingäventyr med familjen och mammaskompis Carina. Jag hittade (ännu) en blus, svarta strumpbyxor billigt, peeling och godis.
 
Nu bär det snart iväg på träning, det ska bli kul!
 
// Elaine

Hittat i garderoben

 
När jag tittade igenom garderoben igår fick jag syn på den här toppen som jag och mormor sydde för några år sådan. Då var det nog mer en tunika på mig... Hur som helst är den inte särskilt bra sydd ( det som jag sytt) men den är sydd utifrån ett mönster som vi har köpt. Egentligen finns det ett knytskärp till också men på bilden skippade jag det.
 
Hade axelbanden varit lite snyggare hade jag nog användt den här någon gång snart. Fast det kanske jag gör ändå.. Varför inte? Dock måste den strykas nertill då.
 
Förresten, förlåt på den dåliga kvalitén på bilderna ibland. Att det är så grynigt beror på att det är beskuret eller inzoomat.
 
// Elaine

Djupblått

T-shirt - JC, Shorts- - Veromoda, Ballerina - Skopunkten, Solglasögohn - fått från en tidning.
 
Igår invigdes min häftiga t-shirt från JC. Till det blev det sen ballerina och shorts. Dock har jag massa idéer om hur jag kan matcha den på andra sätt så förhoppningsvis blir det mera sånna här soliga dagar fram över. Vill verkligen ha fint väder på min födelsedag...
 
// Elaine

H&M's höstkollektion

Jag vill inte alls lägga sommaren bakom mig än då den precis har börjat för mig. Men när h&ms katalog rammlade ner i brevlådan i föärra veckan kunde jag som vanligt inte låta bli att falla pladask för deras nya höstkläder. Blev riktigt sugen på ett plagg i vinrött . Sen fanns det en blå jackan i fuskmocka som var supersnygg!

Men jag vill som sagt inte ha höst än då jag har massa sommarkläder i garderoben som behöver användas!

// Elaine

 

Lördagskväll

 
Så typiskt att den dagen man köper en magnum ute ska mamma komma med en liten minimagnum så här på kvällen. Jag föll som sagt för den så idag blir det två glassar. Den här är ju i alla fall mindre. Annars mumsar jag på färska hallon och jordgubbar också. Älskar att äta bär på sommaren!
 
Nu ska jag se på tv efter att ha klistrat ihop två kollage som kommer upp inom de närmsta dagarna. Antingen blir det sommarkrysset med mamma eller någon film.
 
Förövrigt saknar jag min Niclas. Jag kan inte beskriva hur mycket men fast att jag träffade honom igår är saknaden så stor <3
 
// Elaine

Lördag 28 Juli

 
 
Igår jobbade jag på eftermiddagen och sen så åkte jag till Niclas på kvällen. Sen imorse var jag och morgonsimmade med mamma igen och vädret var lika underbart som igår. Resten av dagen tillbringades sen hos farmor med lite kortspel tillsammans med henne, pappa och min faster (min farbror var också där). Innan pappa och jag åkte hem sen stannade vi och köpte glass vid ett bad.
 
Nu blir det middag!
 
// Elaine

Drive by

http://m.youtube.com/watch?v=oxqnFJ3lp5k
 
Updat: Ja det går att posta videos igen men här på min blogg är de för stora..:(
 
Nu fungerar det äntligen att posta videos på blogg.se igen!  Jag som längtat efter att lägga upp den här låten (dock går det inte att minska ner den så hela syns tyvärr inte på min blogg). Jag vet att den är gammal men när jag sommarjobbade för några veckor sen hörde jag den här ofta på radio ( eller så var det för att Robin spelar den ofta) och då började jag verkligen tycka om den.
 
On the other side of a street I knew
Stood a girl that looked like you
I guess thats deja vu
But I thought this can't be true
Cause you moved to west L.A or New York or Santa Fe
Or where ever to get away from me
Oh but that one night
Was more than just right
I didn't leave you cause I was all through
Oh I was overwhelmed, and frankly scared as hell
Because I really fell for you
Oh I swear to you
I'll be there for you
This is not a drive by
Just a shy guy looking for a two ply
Hefty bag to hold my love
When you move me everything is groovy
They don't like it sue me
either way you do me
Oh I swear to you
I'll be there for you
This is not a drive by
On the upside of a downward spiral
My love for you went viral
And I loved you every mile you drove away
But now here you are again
So let's skip the "how you been"And
get down to the "more than friends" at last
Oh but that one night
Is still the highlight
I didn't need you until I came to
and I was overwhelmed, and frankly scared as hell
Because I really fell for you
 
Vad tycker ni om den och Train?
 
/ Elaine

Svart och beigt

 
 
Capribyxor – Haléns, Tröja – Indiska, Ballerina – Skopunkten, nagellack – H&M.

Så här såg jag ut igårmorse men sen sken vädret upp så då blev det en blus istället för den där tröjan. Men jag lägger ändå upp det här som " gårdagens outfit". Gillar kombinationen svart och beigt!

 // Elaine


Tredje doppet

 
I torsdagskväll var jag iväg och badade med Isabelle, Niclas och Markus. Vädret var ju strålande på dagen så vi tänkte passa på när det var varmt. Dock så jobbade Niclas och jag på dagen, de andra två var i stan och sen på kvällen kom det lite moln med åska. Men åskan var en bra bit bort. Men det var ändå inte särskilt varmt i vattnet och efter ett tag kom det lite folk så då åkte vi hem till Markus för fika och Morden i midsommer/fotboll.
 
Sen hittade Markus en pytteliten groda precis innan vi skulle åka hem. Så det är alltså en groda på den sista bilden.

 Det var tredje doppet för i år det, den 25 Juli. Fjärde doppet, belv som sagt imorse :)

// Elaine

 

Morgonsimmat

Linne - H&M, Shorts- H&M, Ballerina - Skopunkten.

I förrgår såg jag ut så här. En enkel vardagsoutfit bestående av shorts och linne från h&m. Shortsen fyndade jag riktigt för några år sedan då det bara fanns ett par kvar i min storlek och de endast kostade 50 kr! Det är vad jag kallar ett riktigt fynd!

 

Nu idag har jag varit och simmat med mamma på morgonen. Det blev 800 meter och det var underbart varmt i vattnet. Sen satt jag ute och åt frukost i solen. En riktigt fin och solig start på dagen alltså. Nu känns det som sommar på riktigt! :) (låt det bara fortsätta så..).

 

För tillfället har jag också kläderna på bilden på mig så det blir också "morgonens outfit" men snart ska det duchas och bytas om.

// Elaine


Eftermiddag med Pimpim

Jag idag, Blus – H&M

 

Idag har jag varit och jobbat, dock i två timmar bara, men det är alltid något. Sen efter det träffade jag Pimpim. Vädret var toppen så vi gick en promenad och bara pratade, köpta glass och gick sen till mig och åt hamburgare till middag. Vid frågan om glassval valde jag en av mina favoriter – mjukglass i bägare med laktrisströssel. Oj så gott! Bara det att det smälte fort… haha

 

Men så det här har varit en riktigt fin dag. Det var jättelänge sen sist Pimpim och jag sågs så det var behövligt. Trevligt var det också. Igårkväll var jag och badade också. Berättar mer om det imorgon.

// Elaine

 

Färglada skor

 
Fanny Lindblad ( en blogg som jag läser ibland) tipsade om att det var en stor rea på axparis.co.uk. Jag var in och kikade där, även fast jag inte ska ha mer kläder, och jag hittade massa fint. Speciellt alla färglada skor som ni ser här över. Skogalen som jag är skulle jag tacka ja till alla men favoriterna är ändå de gula. De påminner om Jeffrey Campbells modell "Foxy" och mina från Scorett. Men sen är färgen också underbar!
 
Vilka skulle ni välja?
 
// Elaine

Sommarkvällspromenad

Fotograf: Niclas
 
De här bilderna tog Niclas i lördags när vi var ute och gick i solen med Zingo och Mellvin innan middagen. Det var riktigt sommrigt och varmt (dock hade jag jacka på mig. haha). Trots att jag inte är så mycket smuts under naglarna och insekter tycker jag verkligen om att promenera förbi hagar med kor på landet så där.
 
Sen efter promenaden blev det som sagt middag, grillat närmare bestämt. Det var riktigt gott! Sen när solen började gå ner poppade Niclas och jag popcorn och såg på Alvin och gänget 3.
 
Underbar sommarkväll!
 
// Elaine

Gårdagens outfit

 
Gårdagens outfit var lite väl varm. För konstigt nog var det väldigt varmt på kvällen så den där långa tröjan var lite onödig. Dessutom såillde jag ju på shortsen också..haha.
 
// Elaine
 
 

Tisdagskvällen

 
Igår var det spelkväll hos Markus. Alla utom Frida var där. Dock blev det inte heller så länge eftersom Niclas skulle upp och jobba idag och Markus skulle jobba redan inatt. Men roligt var det då vi käkade mammas rimbobullar, underbara nougatkakor som Isabelle hade gjort , chips, samt drack champis. Dock spillde jag ut ett glas på Markus duk och i mitt knä så jag blev alldeles blöt. haha
 
Idag är det osndag och vädret är helt underbart ute! Jag ska ut i solen och snart hoppas jag att det blir lite bad!
 
// Elaine

Citronmuffins

 
Idag bakade mamma och jag citron muffins med vit choklad i. Dem ska vi ha på min födelsedag nästa vecka ( bara 10 dagar kvar tills jag är 18!  Inte för att det känns så jättespeciellt men). Reslutatet blev som ni ser små söta saftiga muffins. Dock mäkrte man inte mycket av chokladen. Men huvudsaken att de blev goda!
 
Receptet hittade jag på den HÄR bloggen, sen finns det massa andra recpt HÄR också.
 
// Elaine

Tisdag 24 Juli

 
Här är resultatet efter gårdagens klippning. Egentligen kände jag att mitt hår var som jag ville ha det så var inte så sugen på att klippa mig. Men det kändes behövligt ändå eftersom det annars hade blivit ett rba tag tills nästa gång. Men min frisör tog inte så mycket ( det behövdes inte mer heller) så det känns bra ändå.
 
Idag är vädret si så där så jag försöker utnyttja dagen lite med att göra saker som ska göras. Därför var pappa och jag ut och övningskörde vid lunch. Det blev en ganska lång bit (enligt mig då) óch jag klarade av växlingen bra, förrutom en gång då jag råkade lägga i 5:an och sen 1:an när jag skulle köra på rean. Sen blev det motorstop en gång också men jag känner mig ganska nöjd ändå. Sen körde jag förbi Linnea också som var ute och gick :)
 
Nu har mamma och jag precis bakat muffins till min födelsedag nästa vecka och sen har det fikats lite på det, ätits lunch och före bilturen blev det en god frukost framför TV:n. En ganska ledig sommardag alltså!
 
 
 
 // Elaine

Bananaskids

Bananskids
 
 
Klänning - Elisabeth and James - harveynichols.com, Jacka - my-wardrobe.com, Skor - boohoo.com, Clutch - asos.com, örhängen - Alexbittar.com.
 
När jag ser det här kollaget som jag gjorde på polyvore.com för en vecka ca en ungefär tänker jag på Bananaskids. Ni de där platta, halvlånga kolorna i gult och brunt med banansmak?
 
Hur som helst skulle jag gärna gå klädd i det här. Tycker att det är snyggt att matcha något skirt, i det här fallet klänningen (som för övrigt är från tvillingarna-olsens märke)  med ett tuffare material som läder eller skinn. Samma gäller färgerna, alltså ljust och mörkt. Jag gillar kontraster helt enkelt. Hade jag massa tillställningar att gå på skulle jag lätt gå klädd så här och jag älskar skorna som påminner om mina bruna från Scorett. Dock hade jag önskat att jackan hade varit lite mökare eller klacken på skorna lite ljusare.
 
// Elaine
 

Måndag 23 juli

 
 
 
Idag har det varit en regnig och ruggig dag hos mig. Men jag jobbade ändå två timmar, dock satt jag bara och läste i körkortsboken, det fanns inget annat att göra. Sen var jag och klippte mig och nu på kvällen har jag varit och tränat. Det kändes jätteskönt eftersom det inte blev någon träning förra veckan.
 
Nu blir det kvällsmys framför tv:n, kanske med lite jordgubbar eller annat :)
 
// Elaine 

Söt liten varelse

 
Igår var mamma, Niclas och jag och hälskade på en underbart liten söt igelkottunge. Han hittades utan sin mamma och inte heller låg han gömd utan några skator hade lätt kunnat hitta honom. Men vi hoppas att mamman kanske dyker upp eller att allt i alla fall blir bra. På bilderna matas han med vatten.
 
Han var så liten och söt att både mamma och jag ( Niclas också tror jag) smällte. Det var en av de sötaste varelser som jag sett! <3
 
// Elaine

Lime, jeans och silver

Topp - Gina Tricot, Jeans - Veromoda, Flipflops - Network
Fotograf: Niclas
 
Den större delen av idag har jag gått kl'äd såhär. I en ett par jeans, en limegrönt topp vävd med bollar och paljetter i samt silvriga flipflops och örhängena som Niclas köpte i Danmark. Jag måste ju visa honom hur mycket jag tycker om dem (dock syns de knappt på bilderna). <3
 
Nu ska jag se på film (Mamma mia , kanske) och äta Popcorn. Det blir lite mycket godis och sånt nu. Men sen när sommaren är slut blir det skärpning!
 

Söndag 22 Juli

 
 
Dagens dessert (inte för att det blir dessert på maten ofta, haha)
Vanlijglass, färska jordgubbar, chokladsås och skivade bananer!
 
Hej!
 
Efter 5 timmars jobb igår åkte jag till Niclas på kvällen och hade en mysig sommarkväll där. Sen idag lyckades jag tjata till honom till mig. Vi hade kanske tänkt att spela minigolf men så blev det inte. Istället gick vi små promenader, bland annat till ica och köpte jordgubbar, bananer kola- och chokladsås. Tillsammans med glass blev det vår efterrätt efter mammas pasta gratäng till middag. Men sen var han tvungen att lämna mig. Jag hade också tänkt åka iväg på en sak men det blev inte av. Hade dock velat träffat lite saknade vänner. Men det blir väl någon gång.
 
Sen när vädret var som bäst, imorse var pappa och jag iväg en sväng och övningskörde. Jag övade på att starta. Har ofta kört motorstop innan, de få gånger som jag kört. Men nu känns det som att jag klanske håller på att få kläm på det!
 
// Elaine

Lait de beauté

 
När det kommer till skönhetsaker och liknande, speciellt saker som doftar gott är jag riktigt svag. Det här settet från LdB (dushtvål saknas dock) doftar underbart gott. Peelingen känns underbar och likså deras lotion. Den köpte jag på ICA för några veckor sedan när det var extrapris på den. Det stod att man kunde vinna en resa till rivieran om man designade en egen doft och etikett på deras hemsida. Dock har det inte fungerat för mig de gånger som jag testat... Jag som både vill designa och åka till rivieran!
 
Men hur som helst, behöver ni tips på lotion, deo, peeeling och ett bra märke så rekomenderar jag den här doften - Vitalizing silk från LdB alltså!
 
// Elaine
 

Gårdagens klädsel

 
Blus - VILA, Shorts - H&M, Sandalar - La redoute
 
Gårdagens golfklädsel gick i jordnära färger men också med en liten tvist av neon och rosa i blusen. Dock hade jag inte de där skorna då jag var osäker på om det skulle bli regn (vilken det blev sen, och ett mörkt åskoväder på kvällen) så de får invigas någon annan gång. Hoppas det blir denna sommar.
 
// Elaine

Sommarkväll

 
Jag älskar fina sommarkvällar. Det är en av de bästa sakerna med sommaren!
 
I torsdagskväll fick jag kort på solnedgången i skogen. Nu är jag en amatörfotograf och jag har ingen systemkamera så jag kan inte få bättre bilder än såhär. Men jag tycker det blev fina ändå, att man sommarkänslan genom korten bilderna ändå. Eller?
 
// Elaine
 
 
 

Fredag 21 Juli - minigolfat

 
Idag blev det en tur till minigolfbanan med pappa och min faster. Det var min idé då jag verkligen var sugen på att spela minigolf - det är en av de roligaste aktiviteterna som jag vet. Dock var det väldigt mycket folk så det blev ganska mycket väntande på att banor skulle bli lediga.Man blir lätt ltie stressad då när folk står och tittar på. Så hade det inte varit så hade det varit ännu roligare.
 
Men jag blev ganska nöjd med mina poäng ändå och vi hade tur och han spela innan det började regna. Då hade vi bara en bana klar och sen åkte vi och köpte kulglass. Jag tog laktris och melon som jag har varit riktigt sugen på den senaste tiden (Stod och tittade på melonen när jag sommarjobbade för några veckor sen.haha.) Sen är laktrisglass så himla gott!
 
// Elaine
 

Klädd i gult

Fotograf ( de två översta bilderna): Niclas
 
Tröja - Cubus, Jeans .-Bikbok, Väska - H&M, Skor - Skopunkten, Solglasögon - H&M, Hårnypa - H&M, Örhängen - Kicks
 
Måndagens outfit gick i gult. Det sken ju upp mot kvällen men det blev ändå lite kyligt fast att jag tog jeans och en en lite längre tröja. Hade dock jacka med mig. Sen tog jag víta accessoarer till. Undrade om jag skulle ha vågat mig på sandaler i mocka men de fick bli de vita istället då det var mer säkert i fall det skulle bli regn och då det också matchade väskan.
 
// Elaine
 

Jordgubbsfrukost

 
Vädret var jättefint när jag vaknade vid 9 men nu har tyvärr några moln kommit fram men jag hoppas att de det blir en fin eftermiddag ändå eftersom att idag är jag ledig från jobb.
 
Till frukost gjorde jag en skål med jordgubbsyoghurt, cornflakes och skivade färska jordgubbar. Bilden är dock tagen i lördags då jag också åt det. Men hur som helst är det jättegott! Där är ett tips hur man kan använda färska jordgubbar. Det blir väldigt saftigt och sommrigt!
 
// Elaine
 

Jobb och övningskörning

 
Hej!
 
Det här blir ett sent inlägg, hade planerat att blogga tidigare men så blev det inte bara. Hur som heöst har jag jobbat i 6 timmar idag. Halva tiden gick fort och den andra lite segare. Men det gick ändå tack vare det fina vädret.Jag utnyttjade det sen när jag kom hem då jag tog en liten promenad i skogen efter den goda middagen (korv, pommes fritt och räksallad blev det). Solen sken så fint på träden så jag kunde inte låta bli att ta lite kort. Både före och fter det satt jag sen på gräsmattan ute i solen, solade och åt jordgubbar. Tillsist avslutades kvällen med att pappa och jag övningskörde en bit.
 
Känns som en bra utnyttjag dag! :)
 
// Elaine
 

Mys med kattungarna

 
Här är de sista bilderna från när jag var och hälsade på Saras katt Doris kattungar. De visar en liten berättelse av Zeldas ( Eller var der Disas?) försök till att ta sig i från mitt knä. Jag hoppas i alla fall att hon inte blev för rädd för mig för jag ville så gärna ha bild på henne tillsammans med mig så den sista bilden blev hemsk då hon nästan står upp på baktassarna. Jag hoppas att Sara kan säga till Zelda (eller om det nu var Disa) igen att jag är ledsen för hur jag höll henne sådär hemskt. Det var inte meningen. Jag blev bara så förälskad i dem. Ville inge annat än krama dem hela tiden. Så söta!
 
Älskar i alla fall tredje bilden!
 
Vill ni se en video mer med Zelda kolla då HÄR.( Det går tyvärr inte att lägga upp videoklipp för mig längre...)
 
Idag är det också redan 2 veckor sen jag vär där hos Sara. Tiden går fruktansvärt fort!
 
// Elaine

Glänsande naglar

 
Igår målade jag naglarna. Hade svårt att bestämma färg då jag har massa färger men det blev ett glänsande nagellack. Ganska simpelt men ändå chict och det passar både till silver och guld (någorlunda till guld i alla fall). Dock blev det lite skakigt då jag målade med en tandpetare ( haha). Kanske får göra om det nåon dag.
 
// Elaine
 

Black and blue

 
Idag hade jag en blå topp på mig som jag fyndade på h&ms rea förra året. Dock fick den några fläckar efter några tvättar. Men de var inte så synliga som jag trodde. Till det tog jag sen mina svarta capribyxor från Haléns. Ganska simpelt men ändå lite chict. Jag kom på att oavsett om det är jobbdag så måste jag ju använda alla toppar och blusar som jag har innan den här korta sommaren är slut. Det låter negativt att säga så men den här sommaren känns ganska kort och tråkig tyvärr. Om 3 och en halv vecka bär det av till skolan igen.
 
// Elaine 

Tisdag 18 Juli

 
Dagens lunch
 
Idag jobbade jag men det blev inte så mycket jobbat egnetligen för strax efter att jag hade börjat började det åska så då fanns det itne mycket att göra. Efter en timme fick jag sen gå hem. Innan jag fick det smälte det dock till rejält några gånger. Sånt tycker jag inte om. Men det slutade ganska fort efter att jag hade fått gå hem. Men då satt jag och läste, gjorde annorlunda hamburgare (med grovt rostbröd till bröd) och sen tog jag ett bad och målade naglarna.
 
Före jag var och jobbade var vädret jättefint så då tog jag en promenad och sen gick jag hem och kokade nudlar med grönsaker och räkor! Så det blev nudellunch ute i solen!
 
Nu blir det morden i midsommer!
 
// Elaine

Måndagskvällen

 
I måndagskväll när vädret äntligen blivit lite bättre var jag och Niclas med mamma och pappa och lyssnade på Östen med resten. Före det var det allsång men det kändes en aning gammalt för vår smak. Men det var mysigt ändå. Niclas värmde mig när jag frös och det kom några regnstänk från himmelen.
 
Sen var han dit före oss och hjälpte till att rigga upp så han pratade även liten med Östen med Resten och pratade gitarrer med dem ( såklart ;) haha). Sen hade hade kallat honom för deras bodyguard. Men det går inte jag med på! haha. Förövrigt så var vissa saker som de sjöng och sa väldigt roliga.
 
Men en mysig kväll alltså! :)
 
// Elaine

Snyggaste gummistövlarna

 
I söndags kom jag på att jag skulle kolla på lite gummistövlar på nätet (mammas idé egentligen) då jag inte har några skor som är särsklit lämpade för regniga dagar. Det fanns hur mycket stövlar som helst men såklart så faller jag för de på översta bilden över - ett par med kilkack från Diesel.
 
De och stöveln under var riktigt häftiga. Kilklackar som är så jag också. Jag var bra nära att klicka hem dem då storlek efter storlek försvann och det var rea på dem. Men det blev inte så och nu i efterhand känns det ändå bra att jag inte gjorde det för 740 kr somd e kostade på rean är ändå mycket pengar. Men ja, nu är det slut och det är inget att göra åt. Lie synd är det ändå men jag har insett att man kan inte ha allt. haha. Dock blir det plastpåsar i skorna igen ändå om det regnar! haha
 
Utöver det kan jag tillägga att den där sidan Zalando verkar värd att testa då det fanns massa snygga saker där och det var dessutom både frankfritt och returfritt (eller vad det heter).
 
// Elaine

Drömvinst

 
Tänk att få vinna både ett par snygga Jeffrey Campbell skor ( som jag funderade på att köpa förr) men också en handväska från Michael Kors. Håller tummarna för att jag vinner!
 
Inte för att jag vill ha fler konkurrenter ( haha) men för den som också vill tävla går man till www.sabismode.se!
 
 // Elaine

Tisdag 17 Juli

Den här bilden är tagen där veckan i maj när det var massa sol och för varmt ute.
 
Idag har jag varit och jobbat som igår, i tre timmar. Sen gick jag hem, åt mellanmål och tog en promenad. Efter det solade jag lite och sen var det middag. En lung dag alltså. Vädret har hållt uppe också vilket var skönt. Men jag är alltid på min vakt. Den här sommaren tror jag alltid det värsta om vädret - altså bara regn, men det är ju så. Blir väldigt trött på det faktiskt.. Jobbigt är det också för jag blir väldigt pessimistisk. Änndå brukar inte jag vara den som vill ha sol varje dag...
 
Nu ikväll börjar en ny säsong av Project Runway som jag självklart tänkte se. De är väldigt vad de visar project runway nu, två avsnitt på rad och säsong direkt efter säsong. Men jag klagar inte! Innan jag bänkar mig framför tv:n ska jag bara gå ut en liten stund till medans solen skiner. Det är nästan på kvällen som det är allra finast med sol  :)
 
// Elaine
 

Sommarjobbat igen

 
Hej!
 
Idag har jag varit och jobbat första dagen på mitt sommarjobb. Dock så regnade det (ska det regna hela sommaren eller?!) så jag satt mest och stirrade i 3 timmar. Tråkigt med det är lättförtjänta pengar! :) Sen så hade jag förresten inte tråkigt hela tiden då jag läste i körkortsboken. Så sen gick jag hem och fikade och nu har det äntligen skinit upp!
 
// Elaine

Peacock

Peacock
 
Topp - Michael Kors - stylebop.com, kjol -allyfashion.com, Pumps - Jessica Simpson - heels.com, Väska - Zappos.com, ring - wetseal.com, ögonskugga - sephora


 

 
Min dag räddades av att Niclas och Markus kom förbi ut fick ut mig i friska luften ett tag. Det blev bara några minuters prat och sen gick jag med dem till Markus så skjutasade Niclas hem mig på moppen innan hann åkte hem. Hade inte de inte kommit förbi hade jag nog blivit galen för jag höll på att bli det innan då hela dagen kändes bortkastad.
 
Jag gjorde i alla fall det här kollaget över innan de kom förbi. Älskar färgerna som känsn välsigt påfågelaktigt tillsammans. Dock är det en väldigt klassisk look, kanske inte så tjejig men jag gillar när det är klassiskt. Kjolen skulle jag vilja ha och också skorna. Älskar verkligen den blåa färgen!
 
// Elaine
 

Seg söndag

 
Hej!
 
Idga är en riktigt seg dag. Det bara regnar och det enda jag har gjort på hela dagen är att spela på Niclas TV-spel som jag har lånat, ätit och letat efter snygga gummistövlar på internet. Jag hittade ett par snygga med kilklack från Diesel men det kostade 740 kr (rea). Lite mycket känns det som ändå med tanke på om de är lämliga för skogen med kilklack men sammtidigt skulle det istället vara ganska lämliga för skolan om det regnar... Men jag vet inte, det är lite pengar ändå... Dock måste jag nog skynda bestämma mig.
 
Igår så var jag i alla fall ut med Niclas familj i deras båt. Dock var inte vädret det bästa, det blåste och man blev inte badsugen. Men det var roligt att åka båt ändå och sen när vi kom tillbaka till Niclas gjordes det Pizza och så kollade vi på film innan jag åkte hem. Mysigt!
 
// Elaine

Zelda och Disa

 
Zelda och Disa var verkligen underbart söta! Och så de busade! Översta bilden är ett bra exempel på det. Vet inte hur många gånger de rundade den där krukan i Saras vardagsrum jagandes efter varandra. Sen ibland hoppade de på varandra och då blev det kramkalas (typ i alla fall, haha).
 
Sen när jag kom dit för att hämta kameran när vi istället lagade mat låg de och sov så sött bredvid mamma Doris ( sista bilden).
 
// Elaine
 

Solig morgon

Imorse gick jag upp vid 8 och gick med mamma och simmade 600 meter. Det var soligt så det var härligt att få röra på sig lite. Dock var det inte så varmt vattnet direkt. Men efter kände man sig som alltid duktig och då åt vi frukost ute i solen. Jag gjorde yoghurt med cornflakes och färska skivade jordgubbar i. Sommrigt kändes det, också tack vare solen. Sen satt jag kvar i solen ett bra tag. Nu har dock solen gått i moln men jag hoppas verkligen att det kommer tillbaka...
 
Bild från i torsdags
 
// Elaine

Galen i leopard?

 
 
Jag märkte igår att jag har en grej för leopard. Både bikinin och strandtunikan är köpt i år (bikinin delvis för att den matchande bikinin), väskan har jag dock fått, men allt är tänkt att ha på stranden. Snacka om "matchi-matci" som Amanda brukar säga. haha. Sen så har jag utöver de här en tröja och ett par örhängen med leopardtryck. Jag verkar minst sagt som en som älskar leopard. Och när jag tänker efter så gör jag det nog, kanske inte älskar direkt, men det är riktigt snyggt tycker jag! Dock i lagom mängder men tunikan och biknin här är  ett undantag tycker jag!
 
Förresten så invigde jag bikning igår, äntligen! :)
 
// Elaine

Första doppet avklarat!

Idag har det varit fredag den trettonde men förrutom lite åska på långt håll har det inte hänt några otäckheter (än i alla fall, peppar peppar). Men idag, fredag den 13:de Juli har också varit den dagen sommaren år 2012 som jag tog mitt första dopp. Äntligen alltså! Vädret var toppen när jag vaknade men sen när jag ahde klätt på mig biknini och allt så började det regna ( samma sak hände igår, både när jag skulle till affären och när jag skulle ut och gå) men det slutade fort och då kom Niclas så sen gick vi och badade. Då var det sol och lagom varmt (eller ska man säga kallt?) i vattnet så det blev lyckat!
 
Sen kom vi hem och åt tacogratäng till middag tillsammans med mamma, pappa, Robin och hans kompis.
Nu har jag provsmakat hallon som mamma köpte med sig på vägen hem och ska se på en film :) Hallonen var förresten gudomliga!
 
 

Älskar älskar älskar!

698 kr - Bubbelroom.com
 
Jag såg de här skorna på en blogg och föll verkligen pladask för dem. Jag lovar, det blir inget nytt par i garderoben ( eller utanför garderoben, om man ska vara tydlig. haha). Men jag gissar på att de här alltid kommer vara ett par skor som jag bra gärna önskar jag hade i min skosamling. Den annorlunda "klacken" som ju i själva verket är börta ger en väldigt fin form .Samtidigt älskar jag att delen med nitar går ända ner. Minst sagt URLÄCKRA vill jag säga at de här skorna är!
 
Frågan är bara vilken färg man hade valt om man hade haft dem. De rosa var verkligen coola men de beiga hade gjort de mer lättmatchade vilket jag lärt mig är bra att tänka på. Så de hade det blivit om man nu varit så lyckligt lottad. Men jag har inte glömt att jag har två underbara skor som bara vill bli använda!
 
// Elaine

Shorts och linne

Topp - New Yorker, shorts - h&m & örhängen - kicks.
 
Igår såg jag först ut som "hej kom och hjälp mig" men sen efter att jag hade varit ute och gått så tog tog jag en dusch och piffade till mig så (skriver så och hoppas att det inte låter för ytligt.. haha) och tog på mig lite bättre kläder. Det blev det över så det blir dagens outfit även om jag inte brukar blogga om mina kläder när jag är hemma. haha
 
// Elaine
 

Solat och "uträttat ärenden"

 
Idag har det varit en ganska solig dag ändå. Det kom några regnskurar och solen gick i moln ofta men det var ändå ganska fint. Så jag tog det lungt efter promenaden och lunch. Satt ute i solen och läste, åt jordgubbar och glass t.ex. Sen uträttade jag några ärenden som handling och jobbmöten (kan man typ kalla det i alla fall). Nu hoppas jag på att de två följande dagarna blir soliga och fina. Men jag vågar knappt skriva det för då känns det som att det inte blir så...
 
// Elaine

12 Juli

 
Den här dagen har börjat med att jag har kollat på tv och ätit goda varma mackor. Jag har fastnat för srien Biggest losser fast att jag inte gillade det förrut. De är riktigt starka deltagarna som förändrar sina liv därför är det inspirerande. Men ändå satt jag och åt snabba kolhydrater till det. Haha. Men jag var faktiskt ut och gick en liten promenad nyss! Och jag har konstaterat stt vädret ändå är hyffsat idag. Skulle vilja bada men har ingen att bada med :(
 
På bilden ser ni en fisk och en rolig typ böjbar orm som jag fick av Niclas när Jag var där. Han hade vunnit dem när han var på Lisseberg. De var jättesöta och jag blev såklart glad! Dock tycker jag lite synd om honom som ger bort allt till mig x) Haha
 
// Elaine

Onsdag den 11 Juli 2012

 
Igårkväll var jag till Niclas. Vi tittade på finalen av Project Runway, delvis med hans familj och åt varma mackor. Det var mysigt! Sen imorse åkte jag hem och en stund efter det kom Isabelle hit en stund och bara pratade och fikade lite. Det blev knalebullar och sockerkaka då.
 
När mamma kom hem åt hon och jag middag och sen åkte vi och handlade. Efter det la jag mig ute på gräset lite då solen äntligen kom fram. Satt och klagade på vädret för Issa hela dagen. haha. Men nu sitter jag inne och kollar på inspelning av Top model och äter grönsaker med dipp. Älskar vitlöksdipp! Sen är det morden i midsommer!
 
// Elaine

Kattungarna

 
Min kamera är itne av bästa kvalité så tyvärr kunde bilderna på kattungarna ha blivit bättre. Men de var ju så snabba de små liven så det var överhuvudtaget svårt att få med dem på kort. Men hur som helst har vi några av bilderna på dem här. Zelda och Disa. De var så otroligt söta! Lyckos Sara som får kramas med de där hela dagarna!
 
Mer bilder kommer. Räkna med två inlägg till! 
 
// Elaine

70 % av 69 kr

 
I torsdags när jag var på stan kunde jag inte blunda för de här örhängena. Har alltid haft velat haft ett par långa silvriga örhängen i den här stilen så när det var 70 % på 69 kr kunde jag inte låta bli. Desutom blev det yttligare ett par... men de är jag lite osäker på...Sen så var det väldigt svårt att fota det här paret. Som ni ser är skärpan inge bra på översta bilden. Men jag tror man förstår ändå hur de ser ut.
 
Förretsten kommer de från Åhlens. Det var som sagt en stor smyckesrea där. Egentligen var den inte stor men det fanns många fina örhängen. Jag hade velat köpa fem par så att jag bara kom hem med två är ändå anmärkningsvärt! haha
 
// Elaine
 

Final

Mondo, Austin och Micheal
       
Ikväll är det dags för det två finalavsnitten av Project Runway All Stars. Det står mellan Mondo Guerra , Austin Scarlett och Micheal Castello. Jag har afktiskt alltid tyckt om vad de har gjort i de säsonger som de har medverkat i så jag gillar att det står mellan de tre i finalen. Därför har jag också svårt att säga vem jag håller tummarna för. Jag vet att Austin kommer visa något glamourös med magiska klänningar´- väldigt klassiskt. Medans Mondo kommer visa något med massa färg och mönster. Micheal däremot kommer visa något trendigt och stilrent med det lilla extra. Jag gillar deras stilar och de har verkligen en egen image.
 
Så må bäste designer vinna! Dock så känner jag att jag kanske hejar lite mer på Michel eftersom jag många gånger kännt att hans design är det som faller mig allra mest i samken. Men hur som helst, missa inte finalen i kväll kl 21 och 22 på TV3 !
 
Niclas har gått med på att vi ska se det :) haha stackars honom...x)
 
// Elaine
 

Tisdag 10 Juli

 
Jag har precis varit ute och sprungit i regnet. Dock fick jag inte så mycket fart men det kändes skönt att komma ut lite i alla fall. Annars så känns det mesta ganska tungt nu. Det känns inte som att det kommer någon riktigt sommar. Jag som hade planerat inför det med alla nya kläder som jag köpt. Där ska jag lära mig en läxa känns det som... Jag har i alla fall ätit jordgubbar och det känns ju sommrigt i alla fall.
 
Sen igår var jag och tränade på kvällen. Tungt var det men desto bättre kändes det. Före det var Niclas här. Vi såg på de sista avsnitten av vänner. Sorgligt. Nu får vi börja kolla på en ny serie. Tror att det antingen blir How I met your mother eller The big bang theory.
 
// Elaine

Tore

 
Här är några bilder på Saras katt Tore (stavar jag rätt sara?) som jag tog i fredags när han satt där bredvid den doftande blombusken i Saras trädgård ( var det jasmin?). Den första bilden blev riktigt rolig tycker jag!
 
Men Tore är alltså inte den som fått kattungar utan det är Doris. Bilderna på dem kommer upp senare i veckan!  Jag måste bara gå igenom dem vilket kan ta lite tid.,.tog så många kort. haha 
 
// Elaine
 

How I would match the leo-shoes

How to match the Leo-shoes
Skor - Topshop.com, Topp - misselfridge.com, Kjol - (Lanvin) farfetch.com, Halsband - gojane.com, Ring - mango.com, nagellack - johnlewis.com.  
 
Jag hittade de här skorna på topshops hemsida och jag som älskar tjocka träklackar blev förtjust. Så jag gjorde ett kollage för att visa hur jag skulle ha matchat dem. Tycker att det blev snyggt att ta upp den aprikosa färgen från skorna och ta igen det i toppen samt nagellacket!
 
// Elaine
 

Ett sommarjobb avslutat!

 
Igår var det min sista arbetsdag på mitt första sommarjobb. Jag jobbade i en mataffär och hade hand om glassbaren om någon ville köpa glass. Det där med mjukglassen var lite knepigt ibland men det gick ändå ganska bra. Annars plockade jag upp varor. Men så nu är den delen av sommarlovet över och nu är jag ledig lite men vädret ser inge vidare ut alls. Jag vill ha sommar nu med sol så man kan bada!
 
Igår däremot var det ju mammas födelsedag så då var det kalas men eftersom jag jobbade kunde jag inte vara med på det. Dock fick jag en landgång till frukost/lunch  som de andra sen skulle äta. Gott var det! Jag köpte även en mjukglassn på jobbat - den var också riktigt god! Saltlaktrisströssel ska det vara! Tutti frutti är också en favorit där efter. Haha vad min blogg har handlat om mat de senaste dagarna nu! x)
 
// Elaine
 

Fredagskvällen

 
Så himla god den där kladdkakan som Sara slängde ihop var - riktigt kladdig, och det där var den godaste och lenaste mangon jag ätit (även om jag inte ätit mycket mango)!
 
I fredagskväll var jag över till Sara för lite middag tillsammans med två andra vänner. Dock skulle jag hem ganska tidigt för att jag skulle upp och jobbba igår men det löste jag lätt med moppen. Dock var det lite tråkigt att åka därifrån för maten var så himla god, sällskapet trevligt att se igen efter typ en månads uppehåll. Men sen framför allt för de två otroligt söta kattungarna i huset det som var svårast att lämna. Hade sett fram emot att se dem före så mycket och blev inte det minsta besviken. Ville bara gosa med dem hela tiden!
 
Dock spar jag lite på bilderna på dem (tog ca 50 kort på dem men många blev suddiga då de gärna sprang omkring och busade) då jag ska kolla att det är okej med Sara och för att frestas lite (om jag nu får lägga upp dem). Mammas kompis Carina lär smälta lite! haha Även om hennes katt Estelle såklart är superfin och hennes dyrbaraste ägodel!
 
// Elaine

Klassikt somrigt

 
Classic
 
Klänning - Topshop.com, Pums - Topshop.com, Väska - wallisfashion.com, Hatt - intermixonline.com, solglasögon - dorothyperkins.com.

Jag är inte den som brukar klä mig allt för blommigt och sött även om jag älskar blommor. Men ibland så blir jag verkligen förtujst i sånna här klassiskt söta plagg med små blommor på. När jag såg den här klänningen från top shop blev jag det. Fick en väldigt sommrig känsla. Sen slog jag till med en hatt på det också. Kanske att det blir en aning tantigt (?) men det är ändå underbart härligt och somrigt tycker jag!

Vad säger ni? Tantigt eller klassiskt somrigt?

// Elaine


Grillmiddag

 
Imorse pallrade jag mig upp vid 7 och iväg till sommarjobbet efter lite frukost. Jag var väldigt trött och hade ingen energi men efter lunch kom jag igång bättre. Dock var det så himla varmt på eftermiddagen så alla höll på att smälla av lite. Men sen när jag kom hem blev det god middag då pappa som sagt fyller år idag. Efter det fick pappa och mamma sina presenter från oss (mamma två skålat och salldsbestick i limegrönt och pappa filmen " Stig Helmers Story".
 
På tal om maten måste jag bara påpeka att jag älskar pommes fritt och sånna där potatisbollar (!). Bearnaissås är jag dock inte mycket för.MEN den där bearnaisen är faktiskt den enda bearnaisen som jag faktiskt tycker om. Jag vet inte hur det kommer sig men jag får för mig att den är mindre smörig.. Det värsta jag t.ex vet är lukten och smaken av smält smör. Jag gillar inte smet heller. Konstig person jag är va? haha
 
Nu blir det lördagskväll och imorgon får jag sova ut!
 
// Elaine

Två födelsedagar!

 
Grattis världens bästa mamma och pappa!
 
Det här inlögget handlar inte om någon bröllopsdag utan nämligen om två födelsedagar. För idag fyller pappa år och imorgon fyller mamma år. Det är lite kul för de är också lika gammla. Lite roligt va? haha
 
// Elaine

Fredag 6 Juli

 
Jag kom för ett tag sedan hem från att ha varit ute och ätit melon, glass, lite godis, läst tidningar och pratat  med Linnea och Isabelle. Något bad blev det inte och inte mycket till sol heller då det var mest molnigt och blåsigt. Dock var det väldigt varmt när vi gick... Det var lite synd att det inte hade kunnat varit som tidigigare i veckan. Men nästa vecka kan det väl bli så? Har dock hört att det ska bli svalare... Men jag hoppas för sol och lite värme för då ska jag bada för första gången i sommar har jag bestämt. Det är helt otroligt att jag inte har badat än! Jag älskar att bada på sommaren (men helst i pool ;) haha.
 
// Elaine
 

Thight and black

 
Gårdagens köp gick i svart och de båda plaggen var snarlika - därför som jag kände lite extra "ångest" igår. Men jag kunde verkligen inte bestämma mig annars. Klänningen såg jag på Gina förrut (bloggade om den) och jag har alltid velat haft en svart tight klänning. Kjolen satt som en smäck precis som klänningen ( den är dock dubbelt så lång som på nedersta bilden). Egentligen hade jag tänkt att jag hade kunnat haft klänningen som kjol också (just därför det kändes så onödigt att köpa båda) men kjolen som är hög i midjan var bara så härlig. Så ja det blev båda. Men jag har alltid velat haft en svart tight kjol och klänning så nu har jag minsann det! Dessutom var det på rea så jag fick allt för halva priset - det vill säga 250 kr totalt!
 
Men jag älskar verkligen båda plaggen!
 
// Elaine
 

Presentshoppat

Idag har jag varit ledig från sommarjobbet. Men inte var det en lugn dag för det då jag varit i stan ( jag vet, fast att jag skulle hålla mig därifrån). Men först och främst var anledningen att jag var där att två i huset fyller år snart så det behövdes presenter. Såklart råkade jag komma hem med lite till mig själv också då. Men nu är det verkligen slut med det på ett tag! Eller det hoppas jag verkligen för min plånboks skull i alla fall... Men ni som tycker jag har handlat alldeles för mycket nu kan i alla fall tänka på att jag känner själv ångest över det. Det är jobbigt att älska kläder och ändå så tycker jag att jag hindra mig själv att handla det mesta. haha. Men jag visar sen imorgon vad jag köpte så orkar ni med ännu mer kläder kan ni kika in då! ;) haha
 
Idag har jag haft en vardagsoutfit som var lätt att ha på sig på stan när man springer ut och in ur affäret - ut och in ur provhytter. De gröna shortsen hade jag nu på kvällen. Vilka passar bäst till t-shirten? 
 
// Elaine

Aww!

Bild från Aftonbladet.se
 
Jag såg den här bilden tillsammans med en artikel i aftonbladet för någon dag sedan och föll för den. Sammtsigt som jag tycker så synd om den stackars tvättbjörnen i USA som satt fast i brunnen och förmodligen kände sig förnedrad när det första någon gör när den ser det är att ta kort på den...Så var det ändå så himla kul och sött! Tur att någon hittade honom ändå och hjälpte honom loss! <3
 
// Elaine

Körsbärsblommor

 
Hej!
 
Idag har jag varit och jobbat. Det var åttonde dagen i rad så nu får jag pusta ut lite. Har varit inne i lite trans de dagarna liksom. Men ändå har dagarna faktiskt gått ganska fort!  Nu sitter jag i alla fall och halvser på morden i midsummer. Har pratat med Niclas i telefon också.
 
//Elaine

Paisley

Paisly
 
 
 Top - warehouse.co.uk, Shorts - madwell.com, skor - keds.com, väska - mytheresa.com, ring - astleyclark.com, örhängen - oasis-stores.com, solglasögon - h&m.com.
 
Jag hittade på den här coola toppen med Paisley-mönster och såg direkt hur snyggt och enkelt det skulle vara att matcha den med med ett par shorts. Sen lyckades jag också hitta ett par matchande skor. Dessutom bekväma! En snygg grön matchande väska och  lite accessoarer till skulle sen göra en riktigt vardagsfin i det här!
 
 
// Elaine

Mönstrat och coolt

 
 
Hittade den här bikinin på Topshop och tycker att den är urläcker! Så himla cool!
 
Dock är det inget jag skulle passa i då den här typen av överdel är lite obekväm och baddräkter oftast är för långa på mig. Te.x den som jag köpte från Stylebytyra på rea ångrade jag att jag köpte.. Fast egentligen är den jättefin...
 
Hur som helst är det alledels strax läggdags för mig. Nu för det har jag som sagt tittat på Top model och Project Runway. Fick en idé själv på en av deltagarnas uppgift på project runway. Men till den idén hade jag behövt så mycket supersykunskaper! haha
 
Sen har jag haft halsbränna hela kvällen sen klockan 5. Alltså i 5 och en halv timme... Varför är det bara jag som har så?
 
// Elaine

3 Juli 2012

 
Idag har jag varit och sommarjobbat. Råkade göra någon pinsamhet eller misstag men sånt är livet ju. Haha
Nu ska jag bara ha kväll och sen vid 8 ska det ses på Top model och Project Runway!! :)
 
Sen pryder Niclas och jag set här inlägget med bilder från när vi var hos Issa i februari förra året. ( Jag ser ju lite konstig ut på dem men orkar inte bry mig om det). Då hade vi varit tillsammans i ca 3 månader. Men idag är det rena 1 år och 8 månader. Vi firar i månadsdag direkt längre men jag tycker ändå det är kul att komma ihåg datumet. Sen så saknar jag Niclas just nu. Men jag saknar även många andra såklart!
 
Just det, idag är det också exakt en månad tills jag fyller 18 år! 18 är egentligen inte så speciellt för mig men den är ändå kul och än så länge är det överhuvudtagen kul att fylla år! xD haha
 
// Elaine
 
 

2 Juli

2 veckor gammal bild
 
Den här dagen var tung till en början. Jag hade ingen ork till att jobba, saknade Niclas och bara längtade efter att få ha sommarlov på riktigt och vara ute i solen och bada... Men dagen blev sakta lite bätttre och jag tog mig igenom den. 
 
Så nu är det God natt!
 
// Elaine

Fruity

Fruity
 
 
Skjorta - houseoffraser.co.uk, gula jeans - theoutnet.com, shorts - madwell.com, gula skor - aliceandolivia.com, orangea skor - boohoo.com, väska - shopbop.com.
 
Den här skjortan är bara sååå häftigt! Jag kom på så många olika sätt som den kunde matchas på. Så därför gjorde jag två sidor.Alltså antingen skulle jag matcha den med jeansshorts, gula kilklackar med platå och en grön väska eller med gula jeans och orangea lite lättare pumps. Vilken sida skulle ni välja?
 
Väldigt sommrigt, fruktigt och härligt!
 
( Dock var sakerna väldigt dyra)
 
// Elaine

1:a Juli

Foto taget av Niclas för ca en månad sen.
 
Hej!
 
Idag har jag jobbat. Det är det enda jag har gjrot nu. Förrut hade jag träkigt om dagarna och nu har det varit tvärtom. haha.Idag slutade jag i alla fall tidigt och när jag kom hem hade mamma lagat en god middag.Sen satt jag ute i solen och åt choklad som jag tyckte att jag förtjänade efter allt jobb. Sen kan jag inte låta bli att bli lite godissugen när jag gör glass ibland. haha
 
Men nu blir det snart filmkväll för mig själv!
 
Förresten är det ju första juli idag. Jag kom på att jag inte hunnit tagit första doppet för i år än... Kära nån att jag påverkats så mycket av vädret då!
 
// Elaine

Plommon

Plommon
 
Den här klänningen var riktigt härlig tack vare den underbara färgen! Den är från Vero Moda och kostar bara 160 kr. Skorna är från Asos.
 
Kollaget är gjort på mylovebasket så jag hade lite svårt att få det som jag ville. Men jag skulle alltså matcha den med ett par svarta skor och sen lite guldsmycken. Nina Ricci parfymen tyckte jag passade in bra där också!
 
// Elaine

RSS 2.0