Sista Januari 2015

 
 
Igår var jag hos Niclas. Först handlade vi och sen lagade vi tacogratäng till middag. Sen var vi bland annat ut med hundarna. Efter maten kikade vi på vänner och sen såg vi filmen Taken. Niclas älskade den. Jag håller också med om att den var bra.
 
Imorse vaknade jag sen hos Niclas men blev inringd på jobb. Så det blev ingen träning idag utan jobb från 9-14. till middag blev det sen lasagne med mamma och pappa. Men nu blir det film för min del.
 
// Elaine

Januari 2015

 
Då var Januari över - ganska bra kan jag tycka. Det känns liksom som att allt varit grått denna månad..
 
Hur som helst har jag:
  • Börjat den första timmen på nya året med att äta Panacotta med gänget.
  • Varit med Niclas på filmkväll hos några av hans vänner.
  • Firat trettondagsafton med middag tillsammans med mamma och pappas bekanta.
  • Jobbat några dagar.
  • Shoppat på slutrean.
  • Varit på knutmasso med Niclas.
  • Börjat titta på Vampire diraries (har nästan sett fyra säsonger)
  • Kommit igång med träningen igen, ordentligt.
  • Lunchat med Ellen på stan.
  • Fikat hos Josefin med Frida.
  • och slutat månaden med en förkylning.
// Elaine

Grått

 
49 kr (ord. 129 kr) Gina Tricot 
 
Detta var ett användbar fynd som jag hittade på rean för ca två veckor sedan.
 
// Elaine
 

Accessoarer 2014

 
Här är mina favorit accessoarer från förra året. Kom på att jag hade glömt att publicera det här inlägget tisigare, men bättre sent än aldrig.
 
// Elaine
 
 

Dagens tips: Mango

Kläderna över kostar på rea från 49 - ca 249 kr.
 
Jag såg att Mango har en enrom rea på nätet. Det finns massa fina blusar och t-shirts. Jag hade velat ha allt här över om min garderob hade tilllåtit. Dessutom har Mango en outlet (sök mangooutlet.com) där det fanns ännu mer fina saker. Jag såg t.ex ett bälte som var nedsatt till 19 kr från 180 - inte illa. 
 
En grej som jag förövrigt gillar med Mango är att de har ett märke för större storlekar. Så Mango.com och mangooutlet.com är dagens tips. Tills på måndag söndag är det dessutom 20 % extra på köp från outleten. Det kan dock vara värt att komma ihåg att Mango skickar från spanien. 
 
// Elaine
 
 

1789 Les amants de La bastille

 
 
Jag är ingen "musikalmänniska" (Niclas och många av mina vänner är det). Men så kom jag över de här låtarna på Youtube som är från en fransk musikal som heter samma som titieln på detta inlägg. Ni förstår säkert att den handlar om franska revolutionen (Bastillien stormades ju 1789 och revolutionen började).Hur som helst blir jag faktiskt sugen på att se denna musikal. Synd att den verkar har slutat spelats... Annars hade jag flygit till Paris och gått på "Brodway" där.
 
// Elaine

Egyptisk parfymflaska

 
Nej ingen jag känner har varit i Egypten. Men Niclas var  på Medelhavsmuséet i Stockholm strax före jul. Han tyckte att jag skulle ha denna egyptiska parfymflaskan. Jag älskar ju parfymflaskor så det var en rolig tanke. Lila tycker jag ju också om.
 
Lite synd att det inte var någon parfym i dock..haha
 
// Elaine
 

Bara guld

 
Gold
 

Rhapsody metallic lace bodysuit, 6 360 SEK / Giuseppe Zanotti heels stiletto, 5 145 SEK / Giuseppe Zanotti jeweled sandals, 16 245 SEK / Mia Limited Edition leather shoes, 1 220 SEK / MCM backpack, 12 285 SEK / Yves Saint Laurent monogram jewelry, 6 475 SEK / Tory burch jewelry, 7 290 SEK / Brooks Brothers anchor bracelet, 610 SEK / Bar III goldtone jewelry, 170 SEK / Rhinestone earrings, 105 SEK / Tarte black eye makeup, 185 SEK / Marc Jacobs perfume fragrance, 635 SEK
 

Tygrea

 
Förra veckan var det slutrea hos Olssons tyger så jag hittade det underbara mönstrade tyget till 70 % vilket innebar att det bara kostade 40 kr metern. Det andra var inte på rea men kostade ändå bara 30 kr metern. 
 
Det är ju så att jag inte kan sy direkt.. Speciellt inte när min symaskin inte funkar och dessa tyger dessutom är svårare att sy i. Så ja vi får väl se vad jag gör med det här och när det händer. Men jag var bara tvungen att passa på för det är sällan jag hittar ett tyg som jag gillar så skarpt.
 
// Elaine
 

Tu me manques

 
 
Börjar denna onsdag med en fin, ny, fransk låt.
 
// Elaine

27:e Januari 2015

 
Idag har jag börjat göra arbetsprover. Annars är jag förkyld. Så det har inte blivit någon träning igår och idag... Så humöret är inte på topp heller. Fick ost och kex som lite tröst nu på kvällen med familjen. Inte ofta men det är riktigt lyxigt när vi har sånna kvällar. 
 
Idag är det väl förresten också årsdag för befrielsen från Auschwitz? En riktgit historisk dag! 
 
// Elaine
 

2 Rosor

 
Jag fick två två rosor i förra veckan. En ros från familjen för att jag klarat tentorna (ni vet ju att jag har kämpat så) och en från Niclas för att han bara tyckte jag behövde en. Jag blev riktigt glad för jag behövde (precis som han trodde) muntras upp då. Så jag har två fina rosor i fönstret nu.
 
// Elaine

Kelly Clarkson Heartbeat song

 

Outfit 25/1-15

 
Topp - VILA / Jeans - Ellos / Örhängen - TGR / Armband - H&M / 
 
Så här såg jag ut igår. Gillar svart i kombination med ljus denim.  Stövlarna är väl inte så snygga men väldigt praktiska nu på vintern.
 
// Elaine
 
 
 
 

Söndagsfika hos Josefine

 
 
Igårkväll var jag och Frida över till Josefin (och hennes kille) på fika. Hon hade gjort supergoda semlor. Sen så satt vi och pratade i flera timmar. Jag fick också se deras söta lilla lägenhet som jag själv ville bo i. Det var en supertrevlig kväll!
 
// Elaine

Silver

 
Silver
 
 

Stretch t shirt, 800 SEK / RtA leather motorcycle jacket, 8 515 SEK / Vans shoes, 505 SEK / Hunter rain boots, 1 260 SEK / Jeffrey Campbell leather shoes, 1 140 SEK / Gianvito Rossi heels & pumps, 5 495 SEK / Giuseppe Zanotti leather shoes, 11 895 SEK / Design Inverso quilted handbag, 1 590 SEK / Backpacks bag, 310 SEK / Pieces expandable bangle, 94 SEK / Stephen Webster silver star jewelry, 3 215 SEK / Silver jewelry, 235 SEK
 
Jag gillar metallic så därför har vi ett kollage med bara silverplagg här. Jag har gjort två liknande till med guld och rosé som kommer upp senare i veckan.
 
// Elaine

3 Hotell

Bilder från newsner
 
Jag skulle gärna vilja besöka dessa hotell i Finland, St Lucia och Paris. Alla tre har ju en otrolig utsikt!
 
//Elaine

24:e Januari 2014

 
Så då var två jobbkvällar gjorda. Igår fick jag hoppa in men idag hade jag det planerat. Annars var jag och tränade imorse - ett corepass som de flesta lördagar. Jag var helt slut när jag kom hem så mumsade i mig en räkmacka till lunch (som hade tänkts skulle ätas igår). Extra roligt med att jobba idag var att Frida var hemma och jobbade. Det var ett tag sedan sist.
 
// Elaine

Silver, diamanter och pasteller

 
A Lot of bling
 

Jaded London pattern top, 295 SEK / RtA jacket, 8 515 SEK / Button jeans, 160 SEK / TC Fine Intimates silver wedge shoes / Michael Kors evening handbag, 1 370 SEK / Kenneth Jay Lane cubic zirconia cluster earrings, 800 SEK / Bobbi Brown Cosmetics wash bag, 210 SEK / Pink nail color, 37 SEK / Nail polish, 145 SEK / Victoria s Secret PINK pink nail polish, 49 SEK
 
Älskar dessa våriga plagg! 
 
//Elaine

Je vole

 
 
En jättefin låt! 
 
 Vad jag har förstått kommer den från en ny fransk film som handlar om en familj där alla utom dottern är döva...
 
// Elaine
 

Glassgodis

 
Här är en favorit i godisväg som jag köpte förra helgen. Det är inte ofta jag hittar på dessa så jag fick passa på. Dock är de väldigt söta då det är vit, krispig choklad men det bara smällter i munnen!
 
// Elaine

Keltic bracelet

 
17 kr (ord. 59 kr) Gina Tricot
 
Ett litet fynd från slutrean.
 
// Elaine

22:a Januari 2014

 
Jag har precis kommit hem från ett träningspass och tagit en dusch. Annars har jag mest suittit och ritat idag. Är nästan klar med en tecking som jag påbörjade i måndags. Annars har vi dagens lynch här över. Lax med fetaost, någon annnan sås/sky toppat med appelsin. Spänmande smaker. Riktigt gott också.
 
// Elaine
 

Ljuslyktor

 
Dessa ljuslyktor vann jag i julklappspelet hemma hos Niclas. De ska sparas tills jag flyttar.
 
// Elaine

Cute little french girl...

 
 
Den här lilla franska flickan är så söt! Även om man inte förstår franska är hon otroligt charmig.
 
// Elaine

21:a Januari 2014

Jag igår
 
Idag har jag haft ont i huvudet och lock för örat sedan jag vaknade tills nu på kvällen. Det släppte efter lite soppa. Så jag har inte varit på topp idag. Det har snarare känts som att jag håller på att bli sjuk... Men jag hoppas inte det.
 
Jag har i alla fall läst igenom lite arbetsprover som jag ska börja göra. Ska samla på mig lite idéer bara. Sen har jag även sett senaste PLL.
 
// Elaine
 

Ring

 
Från Glitter 
 
 Jag köpte mig själv en powerring en dag på mellandagsrean i slutet av förra året. Gillar att den blir så fin att fota.
 
// Elaine

Outfit 20/1-15 Stickat i beige

 
Tröja - Ellos / Halsband - H&m (Present) / Kjol - New Yorker / Örhängen - Pieces / Boots - Deichmann
 
Andra outfiten för i år. Har redan Januari snart gått? Den är i alla fall från igår.
 
// Elaine

20:e Januari 2014 - Lunch med Ellen

 
 
Idag har jag varit igång. Jag och Ellen (från franskan i höstas) hade bokat in en lunch. Jag fick tillbaka en bok som hon hade lånat av av mig och sen pratade vi lite om studier och franska.
 
Hur som helst åt jag en varm foccacia med lax och philadelpiaost och valde en aloeveradryck med fläder till (jag hade aldrig testat den smaken förr). Efter fortsatte Ellen vidare till skolan medans jag gick igenom lite av slutrean på stan. Det mesta var bara skräp och jag hittade inga jeans som jag är i behov av (har bara ett par kvar). 
 
Nu på kvällen har jag varit iväg och tränat skivstång. Jag har inte tränat det på mer än ett halvår så det var på tiden. Men det var faktiskt härligt.
 
// Elaine
 
 

Sommar och hav

 
Summerdream
 

Forever New short prom dress, 845 SEK / Steve Madden steve-madden shoes, 500 SEK / MICHAEL Michael Kors michael kors purse, 3 620 SEK / Karl Lagerfeld stainless steel bracelet, 2 040 SEK / Aurélie Bidermann pendant earrings, 3 560 SEK
 
Önskar det var sommar och att jag var en rik storbloggare så jag kunde gå klädd så här i lilla Monaco...
 
// Elaine

Sony Eriksoon Walkman

 
Jag blev lite nostalgisk när jag hittade på min gamla mobil. Innan jag fick den här hade jag en rigtigt gammal en och jag kommer ihåg hur gärna jag ville ha en sån här uppvikbar. Jag var överlycklig när jag fick den. Idag tycker jag fortfarande att den är fin men själva telefonen är ju inget att jämföra med den man har idag.
 
Någon mer som hade denna? 
 
// Elaine

Charmology

 
Detta fina armband fick jag också i julklapp utav Niclas föräldrar.
 
// Elaine

18:e Januari 2014

 
Igår var jag hos Niclas. Vi tog en promenad med hundarna och Niclas föräldrar. Sen fikade vi med Niclas morföräldrar, åt middag och tittade på vänner. Precis som en söndag ska vara!
 
// Elaine

Adidas W Sequence Boost

 
Adidas via Stadium 750 kr (ord.1499 kr)
 
Här är en närmare titt på mina nya träningsskor som jag fyndade på mellandagsrean. Jag har andvänt dem några gånger nu och jag är väldigt nöjd än så länge.
 
// Elaine
 

8 filmer

 
Här är 8 filmer som jag såg under förra året. Favoriten är den i vänstra högra hörnet men alla andra är också bra.
 
// Elaine
 

17:e Januari 2014

 
Efter tre långsamma dagar hemma har jag haft en bättre och rolig dag idag. Först coreträning kl 10 imorse. Sen en promenad hem och sen direkt en promenad med pappa. Efter nästan 2 timmar i rörelse var jag hungrig och slängde i min en korv med bröd innan jag spontant följde med pappa och Robin till stan. Vi var där i ca 1,5 timmar och under den tiden han jag göra av med 60 kr till mig sjäv och köpa en skjorta till Niclas.
 
Väl hemma sen blev det en god lördagsmiddag med kyckling och nu tänkte jag snart se en film. 
 
// Elaine

Ett hjärta av guld

 
Gina Tricot - 35 kr (ord.49 kr)
 
Jag måste då vara lite konstig...
 
Detta armband hittade jag på Ginas rea. Jag bara slängde mig över det då jag har ett lika och halsband i silver (som jag älskar). Men sen när jag satt och redigerade dessa bilder kom jag på att jag redan har ett sånt här (köpte det i höstas). Hur kunde jag glömma bort det?! haha. Det måste vara ett tecken på att man älskar smycken...Men det skadar ju inte att ha två i alla fall.
 
// Elaine

Vampire diaries

 
Så är jag fast vid Vampire diaries. Jag har redan sett första säsongen på netlfix och kan inte släppa det. Tänk att jag trodde inte att det var så bra som det var. Men det bästa med att upptäcka en serie efter en så lång tid är att man inte behöver vänta på nästa avsnitt. De jobbiga blir väl när säsongerna är slut?
 
Annars har min dag bestått av hemmagjord pizza till middag. Jag önskar jag kunde säga att jag hade varit hurtig och fått massor med saker gjorda men då skulle jag ljuga.
 
// Elaine

Muggar

 
Dessa två muggar fick jag i julklapp utav Niclas föräldrar. 
 

15:e Januari 2014

 
Igår gjorde jag inte mer än i onsdags. Jag trodde att jag skulle ha planer med de blev avbokade. Men jag åt en god lunch i alla fall (bilderna ovan) och sen var jag och tränade på kvällen.
 
// Elaine

Pink roses

 
Pink roses
 
 
Juicy Couture lace dress, 930 SEK / Miu Miu platform sandals, 11 045 SEK / Christian Louboutin crossbody handbag, 11 080 SEK / Ben Amun pearl jewelry, 865 SEK / Maybelline liquid eyeliner, 84 SEK / Victoria s Secret victoria secret perfume, 415 SEK
 

Glittertejp

 
Jag hittade lite fin glittertejp på TGR före jul. Tanken var väl att den skulle användas till julkort men jag tänkte försöka dra igång med pysslandet utav ett fotoalbum från Paris. Det förra (som jag gjorde för 5 år sedan) tog dock ett tag att göra... 
 
// Elaine

14:e Januari 2014

 
 Denna jacka med broderi på ärmen har jag ägt sen jag var typ 12/13. Men nu är den snart för liten...
 
Idag har jag varit hemma. Den enda ansträgningen var en promenad i det råa och sen var jag och handlade med mamma på kvällen. Annars har jag betalat räkningar, sett senaste avsnittet av PLL och börjat titta på Vampire diaries. Jag vet dock inte vad jag tycker om den än dock. Ska jag ge den en chans och fortsätta titta? Men om jag blir fast kommer det bli jobbigt också...
 
// Elaine

Gnistrande blommor

 
Glitter - 99 kr (ord.199 kr)
 
Dessa örhängen fyndade jag dagen före nyårsafton. Sen var det också dem som fick bli mina nyårsörhängen. 
 
Det var verkligen "wow" direkt när jag såg dem. Det kan inte bli mera jag. Blingbling + stort + blommor = mig 
 
// Elaine
 

13:e Januari 2014 -Knutmasso

 
Igår jobbade jag från 8-18. Till eftermiddagsfika hade en bakat äppelpaj som jag smakade lite av. Sen när jag slutade kom Niclas och hämtade mig och så åkte vi för att titta på knutmasso. Det var många fina utklädnader iår. Tillslut åkte vi hem till Niclas och hälsade på hundarna och tittade på Vänner.
 
// Elaine

2014's bästa köp

 
 Bikini från New Look (Paris) / Lita från Jeffrey Campbell (Stylepit)  / Sandaler från New Look / Regnjacka från Rut&Circle / Blus från Tally Weijl (Paris) / Ballerina från Skopunkten / Klänning från New Look (Paris) / Shorts från Madlady  / Klänning - Sisters Point / Jeanskjol från Gina Tricot / Kimono från Victoria Secret (London) / Underklädset från Twilfit / Klänning från Gina Tricot / Skinnjacka från Dorothy Perkins (Zalando) / Converse / Skjorta från Selected Femme / Topp från Lili London (Nelly) / Vinterjacka från Desiguals utförsälning / Kamera - Olympus / Jacka - Bikbok / Ryggsäck - Bikbok
 
Det är mina favoritköp under 2014 
 
// Elaine

What not to do in France

 
Jag hittade en video med två franska tjejer som räknar upp de saker som man bör tänka på om man åker till Franrike. De flesta sakerna visste jag men inte hur man ska bete sig på tunnelbanan. Där kan jag nog ha brytit lite mot reglerna.. Oups. Men det är bara att lära till nästa gång!
 
// Elaine

12:e Januari 2014

 
Idag har jag inte gjort särskilt mycket ska jag erkänna. Det var dock säsongstart för träningen så jag var iväg på den (precis som många andra när det är gratis första veckan). Nu kikar jag på "12 år och shopaholic" och är chockad över barn som vill ha märkeskläder...
 
// Elaine
 

E.l.f

 
Elf Eyebrow kit & Higlighter/Concealer (faire) - 49 kr st
 
Jag hade turen att hitta på märket Elf i en butik på stan. Mycket var utplockat men det jag behövde till sminksamlingen fanns precis kvar. Det var som ni ser ett ögonbrynskit (Jag håller på och letar efter vad som passar mig - penna eller skugga och vilken färg) och en Higlighter och Concealer i sammma förpacking. Perfekt!
 
Än har jag inte bestämt mig angående ögonbrynskittet (men jag gillar att det är både en skugga och en gel) men higlightern/concealern är jag riktigt nöjd med. Så det var roligt att få testa detta ,märke.
 
// Elaine
 

12:e Januari 2014

 
Här är min frukost: Lindahls jordgubbskvarj med mango och vaniljgranola från Risenta. Jag äter den sammtidigt som jag kollar ut över ett kritvitt landskap utanför fönstret. Kan inte den här snön få stanna nu? 
 
Igår jobbade jag från 11-21. Det passet känns på något sätt längre än alla andra lika långa pass. Men det blir ju så att energin går ner på kvällen.
 
// Elaine
 

Mina 15 favoritoutfits 2014

 
Efter många om och men är dessa mina 15 bästa outfits från 2014. Det var ett riktigt bra år klädmässigt! 
 
// Elaine
 

Je suis Charlie

Aftonbladet har tillfälligt bytt namn såg jag.
 
Jag måste nämna terrorattacken i Paris.  Det måste ha varit några tuffa dagar för fransmännen och man lider med de dödas anhöriga. Det gör mig så himla arg att folk kan avrätta folk så kallblodigt här i världen. Jag mår illa. jag hoppas inte att det här påverkar landet på ett negativt sätt, utan att det gör fransoserna starkare. Eller rättare sagt;Världen starkare. 
 
Men en bra grej i det hemska är att vi fått nyheter från Frankrike som jag har förstått hyfsat och kunnat lära mer av. Jag märker att jag förstår franska mer och mer. 
 
// Elaine

10:e Januari 2014 - Jobb och snöstorm

 
 
Idag har jag jobbat och hela tiden var det full rulle (nästan för mycket). Sen fick jag traska hem i snöstorm. Men när jag väl var hemms fick jag en god middag och mamma gjorde mig sällskap. men nu tänker jag ha en sån där mysig lördagskväll.
 
Igår var förresten Niclas hit och åt Tacos till middag. Kvällen avslutades sen med Vänner. Så vi gillar den serien! Den har varit min favorit i flera år.
 
// Elaine

Olympus XZ-10

Olympus XZ-10  - Köpt på mediamarkt.
 
Jag har köpt en ny kamera!
 
Jag tappade tyvärr min Canon i golvet (konsekvens:linsskyddet blev förstört). Därför var jag in och kikade på kameror på mellandagsrean. Jag köpte ingen då men kunde inte riktigt glömma denna från Olympus så någon dag senare när Niclas var till stan köpte han den. Det var den sista, alltså utställningsexemplaret så han prutade ner den 300 kr till 1500 kr. 
 
Än så länge har jag bara använt den lite men jag är nöjd med bländaren och optiken som är bättre i denna än den förra. Jag är också nöjd över priset och med tanke på att den ska vara den bästa kameran i sin prisklass. Vi hoppas att jag blir nöjd med den detta år. Snygg är det ju också!
 
// Elaine

Sovshorts

 
Gina Tricot - 49 kr (ord. 99 kr)
 
En av de få plagg jag köpte på mellandagsrean var dessa sovshorts.
 
// Elaine
 
 
 
 

Promenad & Sallad

 
Idag har varit en riktigt strålande dag vädermässigt (riktigt tillskillnad från igår). Jag var ut på en promenad mitt på dagen i 1 h och sen gjorde jag en god sallad till lunch. Lite fett blir det ju med dressing, avokado och ost men jag hade inte i så mycket av varje. Det finns faktiskt två portioner kvar som jag ska spara på.
 
Vill man testa på min sallad har ni ingredienserna här:
  • Kräftstjärtar
  • Avokado
  • Pasta
  • Champinjoner
  • Salladsost
  • Körbärstomater 
Dressingen heter "Eriks" .Min favorit är cesar även om jag har krätor till istället för kyckling.
 
// Elaine

Cut Out Flower Earings

 
Gina Tricot - 35 kr (ord. 69 kr)
 
Ännu ett fynd från mellandagsrean. De ska användas i vår och sommar.
 
// Elaine
 

8:e Januari 2014

 
Idag har jag jobbat från 7-15.30. Egentligen skulle jag ha slutat 15 men fick stanna kvar en liten stund. Sen gick jag och tränade nu på kvällen och invigde mina nya träningskläder. Det var så himla härligt med först passet på det här året! 
 
// Elaine

Perfume Purses

 
Perfume Purse
 

ALDO black handbag, 355 SEK / Evening handbag, 385 SEK / Black handbag, 430 SEK / White handbag, 435 SEK / Pink handbag, 365 SEK / ASOS black purse, 220 SEK / Clear handbag, 385 SEK / Rhinestone purse, 215 SEK / Chanel kohl jewelry, 121 015 SEK
 
Älskar dessa väskor! Speciellt den i den gråa rutan.
 
// Elaine
 
 

Outfits 2014: September - December

 
36 Outfits fick jag ihop från September tills December. Ju mörkare det har blivit, desto sämre bilder och tråkigare outfits tyvärr. Hur som helst är mina favoriter 1, 8 (Långklänning och skinnjacka), 10 (zebraklänning och skinnjacka), 14 (Blåkjol och skinnjacka), 18 (svart och blommig blus), 24 (Svart) och 34 (Nyårsoutfiten).
 
// Elaine

7:e Januari 2014

 
Idag har jag försökt tagit tag i massa måsten och börjat planera. Man känner ju en sådan press nu när det är ett nytt år. Jag kände det redan vit tolvslaget på nyårsafton.Jag åt lite päron med aftereight till efterrätt och mer än så var inte dagen. 
 
// Elaine
 

Broderade ärmar från Bikbok

 
Bikbok - 210 kr (ord.699 kr)
 
Jag har för mig att jag sett denna fina jacka på Bikbok för något år sen ungefär. Då beundrade jag den bara pågrund av priset. Men när den var sänkt med 70 % på Bikboks mellandagsrea och det fanns en kvar i min storlek kunde jag inte lämna kvar den. Det var ju nästan ett overkligt bra pris med tanke på hur fina broderierna är och att det här handsytt.
 
// Elaine
 
 

Armbandshållare

 
 
JFR.se 
Stor - 159 kr (ord.259 kr)
Liten - 119 kr (ord.149 kr)
 
Hade man plats i rummet skulle det vara riktigt praktiskt med dessa armbandshållare. På så sätt se man armbanden bättre och det trasslar inte ihop sig i varandra. Dessa finns hos JFR.se (nu med lite rea).
 
// Elaine

Trettondagen 2015

 
Idag har jag umgåtts med Niclas innan hans jobb drar igång igen. Så vi tog en promenad med bara Mellvin i det råa vädret. Sen hälsade vi på fåren (ni ser bild här över) och sen gick vi in och fikade. Efter det blev det några avsnitt av Vänner och lite tittade på Kungafamiljen med Niclas föräldrar. 
 
// Elaine

Nya träningskläder

 
Skor - Adidas/Stadium  750 kr (ord. 1499 kr) / Tröja - Soc/Stadium 50 kr (ord.99 kr) / Sporttopp - Gina Tricot 75 kr (ord.149 kr) / Mobilhållare - Gina Tricot 75 kr (ord.149 kr )
 
 Jag har inte hunnit visat mina mellandagsreafynd än kom jag på. Men den största delen av fynden blev ändå träningskläder. Det är extra roligt att handla träningsgrejer när det är billigare och då blir jag också mer peppad inför träningen. Jag har längtat tillbaka till träningen så mycket för jag vet hur bra jag mår av den.
 
Det blev i alla fall ett par skor, en träningstopp, en tröja och ett fodral till mobilen.
 
// Elaine
 
 

Trettondagsafton 2015

 
Igår på trettondagsafton hade vi middag med mamma och pappas bekanta. Så det blev supergod middag med trerätters.  Min favorit var helt klart skagenmackan till förrätt. 
 
// Elaine

Outfit: 4:e Januari 2015

 
Blus - Gina Tricot / Halsband . New Yorker / Armband - Gina Tricot / Örhängen - Rusta / Jeans - Serious Sally 
 
Igår fick jag följa med Niclas till några utav hans kompis från hans musikalensemble. Vi tittade på två disneyfilmer (länge sedan jag gjorde det) och åt både tacos och chokladfondue. 
 
Ni ser min outfit här över. Det blir därmed årets första outfit.
 
// Elaine

Parfymerade detaljer

 
Smycken (finns även i guld) från JFR.se. Örhängen -  63 kr (ord.99 kr) / Halsband - 119 kr (ord. 149 kr)
Tröja från H&M - 120 kr (ord. 179 kr)
 
Eftersom jag älskar parfymer gillar jag detta Som förövrigt är på rea!
 
// Elaine

Årsresumé: September - December 2014

 
 
 
 
I Oktober träffade jag Niclas nya får. Var på en regning höstmarknad, var på Kinarestaurang med Niclas och gick sen på teater (hans födelsedagspresent). Någon vecka senare var jag på samma restaurang med Ellinor.Sen fyllde Robin (Lillebror) 18 år vilket firades med släkten en dag och sen till havs med buffé några dagar senare. Tillsist var Isabelle och jag på butiksmingel där vi fick lite smink, bubbel och rabatterbjudanden. Just denna månad hade jag också två redoviningar i skolan vilket innebar att jag hade ganska fullt upp men när månaden var slut var redoviningarna klara och det var tentorna kvar.
 
 
I November pluggade jag till tentan i Kultur och Samhälle. Riktigt mycket. Sen hade jag tentan i slutet av månaden. Annars gjorde jag inte så mycket annat förrrutom att jag var och shoppade en eftermiddagen med Niclas och Åsa. 
 
 
I December började jag läsa den sista boken i franskakursen och sen hade jag tentan i mitten på månaden. En vecka senare fick jag reda på att jag hade klarat både tentorna. Det firades med jul. Både hemma och hos Niclas. Sen blev det lite mellandagsshopping och sen firades nyår med gänget.
 
Det var sista delen av årsresumén 2014!
 
// Elaine

Uppdatering

 
Det blir mest (de sista) årsresumérna från förra året till blogginlägg nu. Men jag kan slänga in en uppdatering från de senaste dagarna: I fredags jobbade jag kväll och sen har jag inte gjort mycket mer än varit ute och gått (både igår och idag). Sen igårkväll var jag till Matte och Niclas en sväng. Så just nu tar jag dagarna som de kommer.
 
De roliga sakerna på bilderna som ni ser här över hittade jag under mellandagshoppingen. Vantarna var tyvärr för barn. 
 
// Elaine

Silverhjärta

 
I julklapp utav Niclas fick jag det här silverhalsbandet. Grejen var att när vi hade varit ihop i en månad fick jag ett liknande halsband som jag älskade. Nu har det dock blivit misfärgat och tappat någon diamant. Så det här är en uppgradering. Det bästa är ju att det inte kan bli förstört.
 
// Elaine

December 2014

 
I December har jag:
  • Haft sista lektionen i kursen Skönlitterära texter (Franska)
  • Haft sista tentan i hela franskakursen (i kursen över) och fått reda på att jag är klar med kursen.
  • Varit hundvakt med Niclas hos honom en helg.
  • Firat morfars 90-årsdag.
  • Längtat efter snö och precis fått snö (och kyla) till jul.
  • Jobbat två helger och lite extra inför jul.
  • Firat jul hemma på julafton och på juldagen hos Niclas.
  • Varit på mellandagsrean.
  • Firat Nyår
Dessa outfits har jag haft på mig:
 
 
// Elaine
 

Outfit: Nyårsafton 2014

 
Örhängen - Glitter / Topp - VILA / Kjol - Jeane Blush (Nelly) / Tröja - Only (Nelly) / Armband - Gina Tricot / Ring.- Glitter 
 
Så här klädde jag mig på nyårsafton 2014. Alla plagg var relativt nya förrutom kjolen som jag köpte i januari förra året. Toppen är egentligen åt fel håll men jag valde att ha den så då jag ville ha spetsen ifram och jag tycker dessutom att det var finare. 
 
// Elaine

Nyårsafton 2014 - 2015

 
Nyårsafton 2014 firades som sagt med gänget.Linnea, Markus, Fredrik, Frida, Isabelle, hennes pojkvän Emil och Niclas. Markus och Fredrik hade gjort röror och pitabröd (älskade pirogerna) till förrätt och sen lagade Emil och Niclas den goda varmrätten som bestod av fläskytterfilé, potatis och rostade grönsaker + olika såser. Efter tolvslaget blev det Emils chokladpanacotta till efterrätt. Förrutom att äta spelade vi spel under kvällen.
 
Allt var otroligt gott!
 
// Elaine

Nyårsdagen 2015

 
 
Igår blev en riktig slappdag. Jag fick en plötslig ångest över det nya året. Det är liksom lite skrämmande att man ska fylla ett nytt år med nya händelser och saker. Så jag kände mig mer pressad över det nya året än glad över alla nya möjligheter det här året kan ge. Allt är liksom så gulligt och rosenskimmrande på nätet. Är det verkligen bara jag som känner som jag gör?
 
Hur som helst vaknade Niclas och jag vid halv 12 igår och fick sen skjuts av Matte hem till deras föräldrar för att äta hembakad pizza. Annars firades nyårsafton med gänget. 
 
// Elaine

Gott nytt år!

 
Bild från nyårsafton 2012 (Till 2013).
 
Hejdå 2014!
 
// Elaine

RSS 2.0