Sista Mars 2015

 
 
Idag har jag haft två dubbla teorilektioner på körskolan från kl.9.30-12.00 (Jag vet dock inte vad jag tycker om att man får sluta tidigare när man har betalat för det). Efter det var jag hungrig men jag gick en stund på stan innan jag åkte hem. Sen nu på kvällen har jag varit och tränat skivstång.
 
// Elaine

Mars 2015

 
 
Nu är redan Mars slut. Det känns som att våren (vädret var toppen ett bra tag) och året har börjat och jag har hunnit med mycket.
Jag har i Mars:
  • Börjat på teorilektionen på en körskola.
  • Kramats med nyfödda lamm (9 Lamm föddes).
  • Varit på teater och kinarestaurang.
  • Fått massa vårkänslor. 
  • Sett på melodifestivalen. 
  • Varit på öppet hus till Gävle Högskola.
  • Firat morbrors och mormors födelsedagar.
  • Haft en dag med Amanda (Promenad och lunch)
  • Tränat på friskis och zumba/afrodans.
  • Varit med Niclas hundar till djursjukhuset.
  • Dragit med Niclas till ett klädvaruhus och shoppat.
  • Fortsatt jobba med arbetsprover.
  • Haft en dag med Ellinor.
  • Jobbat några dagar.
// Elaine

Mina samlingar

 
Föra veckan började jag med en rensing av rummet så nu har jag en del för mina parfymer och en del för mina smycken mer än jag hade förrut. Ni ser ju att jag har en del smycken och parfymer då det och skor är min passion. Ja kläder överlag är min passion men accessoarer/skor och parfymer har en extra plats i mitt hjärta.
 
// Elaine
 
 

30:e Mars 2015

Dagens lunch - Kyckling med nudlar med currysmak
 
Idag har varit en riktigt planeringsdag för min del. Jag har planerat den närmaste veckan och försökt få ner allt som flög runt i min hjärna ner på papper. Sen var jag och tränade ett jumpa.stationspass nu på kvällen och sen råkade jag en slump se att mitt favoritprogram - Project Runway All Stars har börjat igen. 
 
// Elaine

Outfit 27/3-15

 
T-shirt - Mango / Cardigan - Only / Halsband - Gina Tricot / Regnjacka - Rut & Circle / Byxor - Cheap Monday / 
 
Här är min outfit från i fredags. De blev regnjacka när jag gick ut pågrund av det regniga vädret.
 
// Elaine
 

Färgglatt

 
Stadium hade födelsedag förra veckan och därmed födelsedagsfest. Så jag passade på att köpa två nya färgglada räningströjor för 50 kr/st (istället för 99 kr st).
 
// Elaine
 

29:de Mars 2015 - Regnig jobbsöndag


 
Idag har jag jobbat från 8-18. Eftersom det blev sommartid inatt vaknade jag till då och då för jag trodde att jag skulle försova mig. Så jag var trött de första timmarna på jobbet. Sen bara regnade det ju utanför så det kändes som en väldigt dyster söndag. Men då gjorde det ju ingenting att jag jobbade å andra sidan.
 
Nu har jag myst ner mig i sängen och tänkte se något på tv eller en film. 
 
Förresten har det kommit ytterligare två lamm ikväll (De syns bra på bilden ovan). Den här veckan smällde det verkligen till och 7 lamm föddes.
 
// Elaine

Amika

 
89 kr - Lyko.se
 
Den här hårinpackningen/masken har jag bestämt mig för att testa då mittt hår behöver en sådan och Josefin tipsade mig om denna. Den luktar väldigt gott. Sen får vi se lite längre fram var den får för omdömme.
 
// Elaine
 
 
 

28:e Mars - Mys hos lammen

 
 
Igår efter träningen och lunchen åkte jag till Niclas. Det kom ju två nya lamm natten till i onsdags och sen imorse kom det en till. Så jag tillbringade väldigt mycket tid hos fåren och lammen. Jag fick några halvbra bilder med mobilkameran...
 
Sen tog Niclas, Åsa och jag en promenad med hundarna, efter det blev det middag och sen kikade Niclas och jag på tv. En riktigt härlig lördag med andra ord.
 
// Elaine

Swimsuits

 
Swimsuits
 
 
Moeva black one piece swimsuit, 3 810 SEK / Melissa Odabash zipper one piece swimsuit, 2 260 SEK / Shirred one piece swimsuit, 1 345 SEK / Adidas black bathing suit, 970 SEK / Bambam print swimsuit, 645 SEK / Bambam print swimwear, 645 SEK / Pacha black one piece cutout swimsuit, 490 SEK / Boohoo bathing suit swimwear, 305 SEK / River Island 2 piece swim suit, 450 SEK / South beach swimsuit, 385 SEK / River Island pin up swimsuit, 205 SEK / River Island pin up swimsuit, 155 SEK /
Acne Studios matte black sunglasses, 2 955 SEK
 
 Här har vi en samling med ett gä'ng rktigt coola baddräkter! 
 
// Elaine

Fruktsallad & Core

 
Imorse åt jag detta til frukost och lite mer än en timme senare gick jag och tränade ett Core-pass. Detta Core-pass fick svetten att rinna som aldrig förr och jag var helt mröbultad när jag kom hem - Härligt! 
 
Nu har jag ätit en kycklingklubba, nudlar och sparris till lunch - Supergott!
 
// Elaine
 

Love in Paris set

 
Bodymisten på bilden över köpte jag förra sommaren och jag tyckte om doften så mycket att flaskan snart är slut. Eftersom det var en special utgåva köpte jag på mig en ny när det fanns kvar förra fredagen.Sen blev det en bodylotion också men om jag ska vara ärlig kollade jag inte ordentligt och trodde det var en dushgel. Men den går nog åt den här med.
 
// Elaine
 

27:e Mars 2015 - Dag med Ellinor

 
 
 
Idag har jag haft besök utav min gamla goda vän Ellinor. Vi gjorde sallad med vattenmelon och jordgubbar till lunch och sen fikade vi med te (det var ju så ruggigt väder ute) och bulle/vaniljhjärta. På det blev det som alltid massa prat då vi oftast ses en gång i halvåret. Sen blev det 3 oväntade timmars jobb nu på kvällen.
 
// Elaine

Snake & Silver

 
Vero Moda 69 kr (ord.249 kr)
 
Den här T-shirten köpte jag förra fredagen. Det kommer matcha mina Converse perfekt då båda är silvirga med ormmönster. Sen var det ju perfekt att den var nedsatt till 69 kr.
 
// Elaine
 
 

Våfflor med färska bär

 
Igårkväll åt jag våfflor med färska bär och vaniljsås. Jag blev så sugen på det eftersom det var våffeldasgen i onsdags. Färska bär är verkligen gott. Jag funderar på att göra en fruktsallad av det som är kvar till frukost nu.
 
// Elaine

26:e Mars 2015

 
 
Igår och idag har jag städat och rensat på rummet. Jag försöker göra arbetsprover men det står ganska still i huvudet. Pretty Little liars lockade mer igår men jag blev besviken och nu måste jag vänta några månader på fortsättningen. Sen var jag och tränade skivstång intervall igårkväll (Pappa kom också hem sent igår efter 3 veckor på Kanarieöarna) och ikväll blev det ett baspass.
 
 
// Elaine
 
 

Outfit 23/3-15 Leopard, turkos och skinnjacka

 
Tröja - Gina Tricot / Jacka - Dorothy Perkins / Örhängen - Glitter / Ringar - Jonas Hallberg och Glitter / Boots - Ellos 
 
Här är min outfit från i måndags.
 
// Elaine

Superman leatherjacket

 
 
Den här skinnjackan tycker jag att Niclas skulle ha. Han behöver nämligen en skinnajacka och jag tror att denna är som gjord för honom. Dock går den bara att få tag i utländska sidor och då är det ju inte lätt att prova. När det kommer till frågan om den skulle vara barnslig har jag funderat över det men när den bara är i svart tycker jag bara att den är riktigt cool och roligare än en vanlig skinnjacka.
 
// Elaine
 

Have2have Sneakers

 
698 Kr - have2have.se
 
Jag är en riktigt sneakerstjej om skorna har guldiga detaljer eller annat bling. Lite kilklack är inte heller fel men det enda med det är att då är bekvämligheten lite borta... Det är ju annars det bästa med sneakers!
 
// Elaine

Fler lamm

 
 
Igårkväll efter träningen var jag över en sväng till Niclas för ett till får hade fått lamm natten innan. Så där fick jag se små små vita lamm som var skygga och till och med hade lite svårt att hålla sig på benen. Dock var det för mörkt för bra kort. Jämfört med dem har Adam ( den förstfödda för ca två veckor sedan) blivit jättestor.  Han är  så lekig och nyfiken (första bilden).
 
Men sen hände en till grej inatt - Ytterligare ett får fick lamm så nu finns det fler nyfödda lamm som jag måste få träffa snart.
 
// Elaine

Spetskrage

 
VILA - 99 kr (ord.299 kr)
 
Titta vilken söt tröja med spetskrage som jag hittade på i fredags när Niclas och jag var och shoppade. Det var en ren slump att jag hittade den precis innan vi skulle åka. Så när den var nedsänkt från 299 kr till 99 kr kunde jag inte lämna kvar den. Så den var ett köp som jag ommhem med i fredags.
 
// Elaine
 

Säsongsfinal PLL

Pretty little liars, abc family
 
Inatt (fast jag tänker se det imorgon) är det äntligen dags för avslöjandet av A i säsongsavslutningen av Pretty Little liars säsong 5. Jag är riktigt spänd inför detta! Tänk att efter 120 avsnitt, 9 mord och 123 hemska sms från denna A kommer lite av sanningen fram. Det jobbiga är ju dock att man sen kommer få vänta en halvår (väl?) tills nästa säsong...
 
Något mer fan av PLL  som är lika spänd som mig inför detta?
 
// Elaine

24:e Mars 2015

 
Tröja - Gina Tricot / Jacka - Adidas / Byxor - Kari Traa / Skor - Nike 
 
Idag är solen tillbaka så jag var ut på en rask promenad före lunch och före promenaden skickade jag iväg lite mail och funderare på framtiden (som varenda dag nu för tiden). Sen gjorde jag lite arbetsprover, satt ute i solen och läste körkortsteori (med ytterligare tankar på framtiden).Ikväll ska jag kila iväg på afrodans/zumba med Amanda. Sen ska jag träffa Niclas en stund.
 
// Elaine
 

Om att leva med en fobi

 
 
Bloggerskan Keela berättar i videon över om sin fobi. Emetofobi (Spyfobi). Den fina är verkligen respons hon får och man ser hur vanlig denna fobi verkar vara. Ska sanningen fram har jag också denna fobi och jag har länge trot att jag varit den enda med den. Idag är fobin lite bättre än för några år sedan men jag är fortfarande rädd och "på min vakt".
 
Jag känner igen mig i hur jobbigt det är när hon berättar att andra inte förstår att detta är en fobi och inget att skoja över. Att det faktiskt är så att man är livrädd för att spy och kan få en panikattack när man mår illa. Att det känns jobbigt att gå ut på vintern pågrund av alla sjukdomar, hur man vill att alla ska tvätta händerna när man kommit hem och ska äta (även om detta egentligen är självklart för alla väl?), hur man inte vill äta ute eller mat som har gått ut i datum, hur man inte klarar av att höra någon annan spy, känner sig som en börda för sin familj/vänner/pojkvän och hur ordet vinterkräksjukan/magsjuka får en att må illa...osv.
 
Som sagt är denna fobi bättre idag men jag lever fortfarande med den. Idag kan jag äta ute mer än förr men helst inte under vintern. Men jag har lätt för att må illa och jag lever mycket mer under sommarhalvåret än under vinterhalvåret. Dessutom är det en anledning till att jag inte vill dricka massa alkohol och lätt blir åksjuk. Det är jobbigt när andra inte kan förstå det. Men jag är också medveten om detta och jobbar med det hela tiden och vet att livet är så mycket lättare utan denna fobi. Jag är väl medveten om det.
 
Förstår ni mig inte eller vill ni höra mer? Titta på Keelas video.
 
// Elaine

23:e Mars 2015

 
 
Idag har varit en riktigt grå och trist dag utanför fönstret. Jag hade massa gott att  äta (rester från igår) så det gjorde dagen inomhus mysig ändå. Jag läste lite körkortsteori på dagen och sen hade jag en körkortsteorilektion nu på kvällen. Därför blev det ingen träning så jag missade tyvärr att prova på ett nytt pass. Men så är det ibland och lektionen kändes bra.
 
// Elaine

Outfit 22/3-15

 
Cardigan - Only / Topp - Dorothy Perkins / Kjol - Gina Tricot / Halaband - Guldfynd / Armband - Mango / Boots - Ellos
 
Här är min outfit från igår.
 
// Elaine
 

On s'en va

 

22:a Mars - Mormors födelsedag

 
Idag fyller mormor år så hon, morfar och morbror har varit hit på fika och middag. Då vi inte har ätit har vi lekt med min Ipad och pratat får/lamm.
 
// Elaine
 

Nya träningskläder

 
Träningstights - Kari traa 199 kr (ord.349 kr) / Träningstopp - Röhnisch 149 kr (ord.249 kr)
 
Jag köpte dessa träningskläder i fredags. Några av mina träningsbyxor börjar bli dåliga och då är det inte lika roligt att träna, när kläderna inte sitter bra. Så det blev ett par nya teäningsbyxor och en ny topp från Röhnisch som var på rea för 149 kr.
 
// Elaine

21:a Mars 2015

Trots lite snö som kom igen var det soligt och fint att gå till träningen.
 
Igår var jag och tränade Core på förmiddagen. Sen gick jag hem och dushade, åt lunch och städade lite innan jag gick till jobbet för att jobba kväll. Så jag jobbade sen från 15-21 och när jag kom hem mös jag ner migi sängen en stund.
 
// Elaine

Hjärtan & Virkade fransar

 
Www.precisdesign.se
 
Den här saljen köpte jag förra helgen. Precis innan hittade jag ingen sajl i den här nyanasen och några minuter senare hittade jag på denna. Den passar till det mesta och är så sockersöt med de virkade fransarna som ser ut som blommor.
 
// Elaine
 

Bikinis från River Island

 
Bikinis River Island
 
                     Alla Bikinis/badräkter kommer ifrån River Island och kostar mellan 200 -500 kr.
 
 
River Island har mycket fina bikinis och baddräkter må jag säga! 
 
// Elaine

20:e Mars 2015

Jag såg massa fina kläder. Den gröna tröjan var dock lite genomskynlig..
 
Den här dagen var en sån där dag som inte belv som det var planerad. Jag, Josefin och Frida skulle träffas men vi fick förhinder. Istället tvingade (det kändes som jag gjorde det även om han inte protesterade) till ett klädvaruhus. På vägen hem började det snöa och jag gjorde av med pengar (såklart, jag tänkte inte riktigt på det innan jag åkte dit..haha). Så därför blev det en lite konstig fredag. Det blev middag med mamma och lillebror i alla fall och nu har jag fredagsmys.
 
// Elaine

Outfit 17/3-15 Svart & Beige

 
Jacka - Freequent / Tröja - Gina Tricot / Byxor - Cheap Monday / Skor - Skopunkten / Halsband och solglasögon - New Yorker / Örhängen - Pieces 
 
Här är min outfit från i tisdags. Sjalen köpte jag i lördags och sen ser ni att jag har börjat använda skinnjackorna (det var lite småkyligt i tisdags dock).
 
// Elaine

J'te déteste

 
 
C'est bien parce que je t'aime 
Que j'te déteste 
Que je voudrais t'envoyer paître 
Tellement tu me prends la tête 
C'est bien parce que je t'aime 
Que j'te déteste 
Que je voudrais t'envoyer paître 
Tellement tu me prends la tête 
J'te déteste 

Jag börjar fredagen med lite cool fransk musik från Shy'm.
 
// Elaine

19/3-15 Träning & Körkortsteori

 
Idag har jag tagit en promenad, varit och handlat lunch, pluggat körkortsteori och varit och tränat nu på kvällen.
Jag blev helt slut utav träningen så nu ska jag se ett avsnitt av "En plats i solen". 
 
// Elaine

Nya glassar

 
Dessa göassar vill jag testa ivår/sommar (eller ja inte den med kaffesmak)!
 
// Elaine
 

Hallå

 
Igår var jag till Niclas mot kvällen. Vi åt grillad korv och sen tog vi en promenad med hundarna. Såklart hälsade vi på fåren också. Det hann jag dock inte med imorse. Då hade jag bara fastnat där och hindrat Niclas från att komma i tid till jobbet. Men det ar lätt att vakna i alla fall. Sen var det något som smällde ute så Zingo blev jätterädd och kom och krafsade på dörren så han fick komma in till oss. Han är riktigt gosig när han är rädd. Annars vill han inte vara nära mig. 
 
// Elaine
 

Outfit 16/3-15 Paljetter, Guld & Svart

 
Tröja och Väst - H&M / Byxor - Cheap Monday / Skor - Skopunkten / Solglasögon - New Yorker / Halsband - Gina Tricot / Örhängen - Pieces
 
Här är min outfit från i måndags. Jag gillar svart på svart om man matchar det med guld, silver, paljetter och coola accessoarer!
 
// Elaine
 

Molly, Adam & Andra

 
Lite bilder från en vecka sedan när lammen precis var tre dagar gammla.
 
// Elaine
 

17:e Mars 2015 Djursjukhuset

 
Idag har jag varit med Niclas hundar till djursjukhuset. Det var Mellvin som skulle kolla blåsljud på hjärtat. Med hjälp av ultraljud kom veterinären fram till att det inte var något stort och att han kan leva som vanligt. Dock gillade inte Mellvin besöket och gnällde därför hela tiden. Jag fick hålla för hans mun så att veterinären kunde höra något.  Sen så träffade vi också min morbror (som jobbar där) så han fick träffa hundarna och sen åt vi på Max.
 
Nu ska jag iväg och träna Zumba med Amanda och hennes mamma.
 
// Elaine

Nagellack & Tatueringar

 
Detta följde med hem från "Mingel/shoppingen" i lördags. Jag tänkte att jag också skulle testa metallic-tatureringar  i sommarså jag köpte två förpackningar för 15 kr/st och ett nagellack på rea för 10 kr från depend. Jag har aldrig röda naglar med det kan ju komma till användning någon gång. 
 
// Elaine

16:e Mars 2015: En dag med Amanda

 
 
Igår var Amanda och hälsde på. Vi tog en promenad i det soliga vädret och pratade om det mesta. Sen gjorde vi en god sallad till lunch och fikade sen med morotskaka på det. Jag visade också Amanda arbetsproverna som jag håller på med för lite tips och råd.
 
På kvällen sen hade jag min första teorilektion (för bilkörkort) på en körskola. 
 
// Elaine

Mingel & Shopping

 
I lördageftermiddag var jag och mamma till en butik nere i samhället för lite Mingel, vin/cider och shopping. Vi båda handlade lite smått till bra priser. Det jag köpte var en sjal (som jag precis innnan tänkte att jag skulle behöva). Jag ska visa den sen (den är lite svårfotograferad bara) och det andra.
 
// Elaine

Outfit 14/3-15

 
Topp - Tally Weijl / Cardigan - Only / Jacka - Dorothy Perkins / Byxor - Cheap Monday / Boots - Ellos / Halsband - Gina Tricot / Örhängen - Danmark / Armband - H&M / Ring - Glitter
 
Här är min outfit från i lördags. Toppen är från Paris och ärhängena har Niclas köpt i Danmark för längesen.
 
// Elaine
 

Hos lammen

 
Igår var jag och Niclas och gosade med lammen. Jag hade kunnat sitta där inne hela dagen.
Baggen Adam (som ser ut som Zorro) är riktigt kelig och ville att jag skulle klappa honom hela tiden och snutta på mitt finger. En gång när jag slutade klappa honom tog han upp benet för att visa att jag skulle fortsätta. Dessutom är han så len. Tackan Andra är däremot väldigt blyg och vågar knappt lukta på en. Men mamma Molly lät mig vara där inne och Céline (som hänger in genom staketet) ville också vara med. 
 
Adam har blivit mitt lilla husdjur och jag funderat att ta hem honom... haha.
 
// Elaine
 
 

Spring 2015 @River Island

 
Spring @ River Island
 

River Island top, 335 SEK / River Island jacket, 845 SEK / River Island pencil skirt, 325 SEK / River Island jeans, 520 SEK / River Island skirt, 390 SEK / River Island yellow shoes, 650 SEK / River Island shoes, 715 SEK / River Island shoes, 845 SEK / River Island backpack purse, 390 SEK / River Island jewelry, 715 SEK / River Island bracelet, 195 SEK
 
Jag älskar dessa vårplagg från River Island! 
 
// Elaine
 

Mellodifestivalfinal hos morbror

 
 
Igårkväll var jag och familjen (+ Niclas) bjudna till min morbror som fyller år idag. Vi fick middag, fika och sen chips till mellodifestivalen. Ni förstår väl att jag är besviken över att inte Jon Henrik vann. Men jag anade att det skulle bli som det blev.
 
 
// Elaine

Final: Topp 5

 
 Ikväll är mina fem favoriter dessa fem låtar/artister. Men sen gillar jag också Hasse Andersson och Dina Nah (även om hennes uppträdande känns lite 90-tal). Så jag tycker faktiskt att det är bra låtar som har gått till final överlag. Men jag hoppas verkligen svenska folket röstar lite extra på Jon Henrik. Jag tror han skulle vara en bra representant i ESC och hans låt är så fin. Men jag tror att det är Måns som vinner och det tycker jag är tråkigt...
 
Tänk att det redan är final. Tiden har gått så fort!
 
// Elaine

Kvällsjobb och morgonträning

 
Igår jobbade jag kväll tillsammans med Josefin bl.a. Så vi åt middag tillsammans (jag köte en skagenröramacka som ni ser) och sen gick kvällen fort. Idag vaknade jag till strålande sol, åt frukost och gick och tränade ett core-pass. Direkt efter gick jag en promenad med mamma.
 
igår var det dessutom fredag den 13:de men det märkte jag som tur inte själv av.
 
// Elaine

Outfit 11/3-15

 
Tröja - Ellos / Väst  H&M / Kjol, Halsband, Armband - Gina Tricot / Örhängen - H&M / Boots - Ellos 
 
 Här är min outfit från i onsdags. Det börjar bli en standard för mig att ha svart pennkjol och väst den här tiden på året nu. Jag trivs så bra i det.
 
// Elaine

Dreamcatcher

 
Dreamcatcher
 

MANGO rhinestone top, 95 SEK / Miss Selfridge faux leather motorcycle jacket, 435 SEK / Chicwish green pleated skirt, 325 SEK / Delicious strappy shoes, 225 SEK / MICHAEL Michael Kors beige handbag, 2 980 SEK / Feather ring, 74 SEK / Linda Farrow aviator style glasses, 9 020 SEK / Lip gloss makeup, 175 SEK
 

12:e Mars 2015

Detaljer från outfiten förra söndagen.
 
Idag har jag varit hemma och läst körkortsteori. En stund satt jag ute i solen och läste samtidigt som lillebror städade bilen sin. Sen har jag också sett senaste avsnittet av Pretty little liars och varit och tränat.
 
// Elaine

4 intressanta serier

 
 
Visas på SVT
 
På senaste tiden har jag börjat sett på mer dokumentärliknande serier än jag brukar där det handlar om människor. Först har vi "Au Pair i London" som handlar om fyra finska tjejer som jobbar som Au pair i London som namnet säger. En typ av serie som har fascinerat mig är "Gift vid första ögonkastet" där främmlingar gifter sig med varandra i ett expriment. Efter en månad får de skilja sig om de vill. Det visar att första ögonkastet och det yttre inte alltid spelar någon roll. Det finns både en amerikans och svensk verision av detta.
 
Tillsist har vi "Under samma tak" som är intressant. Jag tycker lite synd om de äldra faktiskt. Sen har jag också följt "Realitystjärnorn på godset".
 
Någon annan som har sett dessa serier?
 
// Elaine

Första mötet med lammen Adam och Andra

 
Igår fick vi träffa Adam och Andra, då tre dagar gamla, som mamma Molly stolt visade upp. Jag blev störtörtjust i dem och ville bara gosa med dem hela dagen. Den som hade som en svart mask för ansiktet började jag kalla för Zorro. Ni ser ju vad roliga hans ögon ser ut på första bilden - alldeles stirrig och söt. Fina små lamm!
 
// Elaine
 
 

11:e Mars 2015 - Gävle Högskola

 
Med det skinande vädret var detta en strålande vårdag!
 
Idag har jag gjort en utflykt till Gävle Högskola på öppet hus med mamma, Niclas och Matte. Jag var intresserad utav Industridesignprogrammet, men också skolan. Jag fick info om programmet och det verkar kul men jag vet inte om det är rätt för mig... Men skolan älskade jag. Det var riktigt fint och lungt. Det kändes precis som mitt gamla gymnasium och det verkade lätt att känna sig hemma.
 
Sen när vi kom hem (och innan vi åkte) hälsade vi på lammen hos Niclas och sen åkte vi hem och hade lillördag med Tacos mamma och jag med lillebror.
 
// Elaine

Floral shoes

 
Floral
 

GUESS pink pointed toe pumps, 825 SEK/ 2  Floral pattern shoes, 225 SEK/ 3 Ankle strap stiletto, 830 SEK /4 Steve Madden ankle strap heel sandals, 460 SEK 5 Chinese Laundry ankle tie sandals, 750 SEK / 6 Charlotte Russe beige platform pumps, 260 SEK / 7 Peep toe platform pumps, 315 SEK / 8 Steve Madden synthetic shoes, 915 SEK / 9 Jeffrey Campbell cotton shoes, 1 040 SEK / 10 Dolce&Gabbana high heel platform sandals, 7 305 SEK / 11 Floral pattern shoes  / 12 Pangmama floral high top sneaker, 355 SEK 
 

Varje vår vill jag ha massa blommönstrade skor. Jag tycker det är såååå fint. Speciellt på sommaren. Dessa hittade jag till årets kollage och jag måste säga att favoriterna är de från Dolce Gabbana, nr 8 med röda rosor. Dock kostar de ju endel - 7350 kr... Det är ju bara att glömma och bara drömma om.
 
// Elaine

Live a life you will remember

 
 
Just nu tänker jag mycket på min framtid. Jag vill ha en bra framtid och jobbar för det nu. Det har jag gjort sen jag var 12 egetnligen. Men sammtidigt vill jag leva i nuet och precis som i den här låten vill jag leva ett liv som jag kommer ihåg när jag blir gammal. Eller rättare sagt är jag rädd för att ångra mig och göra fel val. Därför är den här låten så fin att ha i bakhuvudet. 
 
// Elaine

10:e Mars 2015

 
Idag har jag jobbat från 8.30 - 17.30. Sen var jag och tränade skivstång med Issa. Igår jobbade jag också men då från 15-21 så jag hann med en lugn förmiddag före det (efter att ha jobbat 11-21 dagen före). Så jag tog sovmorgon, gick ut på en promenad i det strålande vårvädret och åt en god lunch före jobbet igår.
 
Nu vill jag bara ligga och mysa i min säng en stund innan jag somnar.
 
// Elaine
 

Sminkborstar

 
Japonesque - via Eleven.se
 
Jag ha väl inte visat de här sminkborstarna som jag beställde i Januari?
De var ju en stor rea så jag betalade ca 100 kr för dessa. Nu kostar det 200 kr och är Limited Edition. Men jag är nöjd med dem för de är fina men sammtidigt smidiga att bara lägga ner i det lilla födralet som medföljde.
 
// Elaine
 
 

Armygreen & Gold

 
Grenn & Gold
 
 

River Island loose t shirt, 150 SEK / Green jacket, 275 SEK / Zara zip cargo pants, 665 SEK / MICHAEL Michael Kors open toe shoes, 1 875 SEK / MICHAEL Michael Kors logo messenger bag, 2 895 SEK / MARC BY MARC JACOBS bracelet jewelry, 1 895 SEK / Chanel black enamel earrings, 2 995 SEK / Eyeliner, 320 SEK
 
Jag bara älskar dessa färger tillsammans. Jag vill ha jackan och skorna lite extra mycket...
 
// Elaine

Blank Space

 
 
Först gillade jag inte riktigt denna låt från Taylor Swift men den växer efter att ha hört den några gånger och sett videon. Jag tycker den är riktigt cool. Då kollar jag speciellt på klänningarna och scenerna. Hur konstigt häftigt är det inte med djuren som är inomhus? haha
 
// Elaine

Jobbhelg, sol och lamning

 
Åh vilken fin och solig morgon jag vaknade upp till idag! Det är molnfritt och känns riktigt vårigt.
Igår jobbade jag från 11-21 så när jag kom hem var jag helt slut och jag missade det fina vädret. Dessutom missade jag en lamning hos Niclas. Jag fick denna söta (med mörka) bilden skickad till mig utav honom strax efter att två sötisar hade fötts. Men jag hoppas på att jag snart får hälsa på lammen ändå. 
 
Sen i lördags jobbade jag från 8-18. När jag kom hem hade mamma och jag en kväll framför andra chansen. 
 
// Elaine

Lipsy

 
Lipsy
 
 
Lipsy dress, 955 SEK / Lipsy party dress, 890 SEK / Lipsy dress, 825 SEK / Lipsy red dress, 825 SEK / Lipsy black cocktail dress, 700 SEK / Burberry high heel pumps, 7 075 SEK / Faux shoes, 300 SEK / Giuseppe Zanotti pink shoes, 11 510 SEK / Stella Luna heeled sandals, 515 SEK / Band ring, 830 SEK
 
Jag älskar Lipsys fodralklänningar. De är så eleganta och fina.
 
// Elaine

Läppstift

 
Yves Rocher / Maxfactor / Maxfactor / Bebe / Oriflame / Loréal 
 
Här är mina favoritläppstift/läppglans. Den absoluta favoriten är det ljusrosa från Oriflame då det luktar vattenmelon och har ett fint skimmer i sig. 
 
// Elains
 
 

Dagens frukost

 
Kvarg, jordgubbar, Start och äggmacka.

Andra chansen

Bildkälla: Svt.se
 
I kvällens andra chansen gillar jag Linus Svennings låt mest. Dinah Nahs låt kan jag inte bestämma mig för. Samma gäller Samir och Viktors låt. Den är glad med den blir inte helt rätt och kan kännas lite fånig och lika deras förra hit. Andreas Weises låt är helt okej. Samma känner jag med Hasse Anderssons låt. Jag vet inte hur bra jag tror det kommer gå för dem. Den jag tror det kommer gå bra för däremot är Kristin Amparo. Jag själv tycker dock att den låten är lite tråkig, även om den är fin.
 
Vad tycker ni om årets artister i andra chansen?
 
// Elaine

Stripes

 
Stripes
 

H M white off the shoulder top, 325 SEK / Sass bide black bustier, 1 610 SEK / Kaelen knee length pencil skirt, 4 685 SEK / Kurt Geiger black high heel shoes, 3 810 SEK / Holographic purse, 124 885 SEK / FOSSIL stainless steel watch, 1 565 SEK / Ice silver diamond ring, 655 SEK / BERRICLE white pearl stud earrings, 340 SEK / Oversized hat, 195 SEK / Linda farrow eyewear, 5 205 SEK / Guerlain evening makeup, 315 SEK
 
Jag bara älskar denna 60-tals look med ränder och fina detaljer. Speciellt kjolen var riktigt fräck!
 
// Elaine

6:e Mars 2015 - Tråkig fredag

 
 
 
Idag har jag haft ganska så tråkigt. Jag har varit ensam hela dagen och veckan så idag kände jag mig riktigt less på det och hade inget att göra. Jag gjorde hamburgare till mig själv till middag. Sen har jag försökt att skissa lite men denna fredag har jag alltså mest suttit av tiden. Men jag ska inte klaga för imorgon får jag jobba, så du har jag något att göra. Därför blir ändå denna fredagkväll kort. Jag tror jag ska kika lite på Let´s dance...
 
// Elaine

Easy French

 
 
Jag har börjat titta mycket på Youtube den senaste tiden. T.ex har jag börjat följa en kanal som heter Easy french. I varje avsnitt ställer de en fråga till fransoserna på stan som de diskuterar. Det är väldigt bra i utbildningssyfte då klippen är textade både på franska och engelska. 
 
Detta koncept finns också för många fler språk, så inte bara den som läser franska kan ta del av liknande klipp.
 
// Elaine

Jeansoveraller

 1 Med hängslen - 249 kr / 2 Utan axelband - 229 kr / Skjortliknande - 449 kr / Med dragkedja - 349 kr 
 
Alla är från Bonprix.se
 
Vad sugen jag blev på att köpa en jeansoverall när jag såg dessa. En jumpsuit/overall är alltid snyggt men det är något extra när den är gjord i jeans tycker jag. Jag skulle matcha den med ett par klackar och en skinnjacka.
 
// Elaine

5:e Mars 2014 - Vårkänslor

 
 
Idag har det varit riktigt soligt så jag fick riktiga vårkänslor när jag gick ut och hörde fåglarna kvittra. Så jag bara gick runt och njöt en stund i skogen innan jag gick och handlade lite. Sen satt jag och skissade lite och lyssnade på franska bland annat. Nu på kvällen var jag och tränade Core med Isabelle. Det kändes extra tungt idag.
 
Igår var jag förresten hos Niclas på kvällen och i tisdags städade jag lite och tränade skivstång.
 
// Elaine

Mina sminkfavoriter

 
Brun ögonskugga - Loréal / Eyeshimmer - Viva la diva / Primer - Maybeline / Mascara - Loréal Volume Million lashes / Färgad ögonbrynsgéle - Isadora / Ögonbrynskitt - Elf / Eyeliner - H&M / Puder - Maybeline Fit me / Foundation Maybeline Fit me / Settingspray - Elf / Higlighter/concealer - Elf
 
Här är mitt smink som jag använder mest. En ganska bra bas med andra ord. Sen använder jag oftast en brun och guldig nyans som ögonskugga. Ibland har jag också en lila kajal för att framhäva mina gröna ögon och ett färggrant rosa läppstift.
 
// Elaine
 
 

Avenir

 

Franskt från Gina Tricot

Gina Tricot - T-shirts 99 kr / Tröjor - 149 kr
 
Här är några nya t-shirts från Gina Tricot med fransk text/bild. 
 
// Elaine

Smink

MakeUp

Nyx eyeshadow / Urban Decay palette eyeshadow, 450 SEK / Nars cosmetic, 350 SEK / Makeup / Nars cosmetic, 285 SEK / Powder foundation makeup, 120 SEK / Urban Decay shimmer face powder, 290 SEK / NYX face makeup, 110 SEK / Palette makeup, 67 SEK / NYX cream blush, 54 SEK / NYX makeup primer / Lipstick, 67 SEK / NYX lip gloss, 78 SEK / NYX makeup, 34 SEK / Urban Decay makeup primer, 205 SEK / Makeup brush / Nail polish / Glitter nail polish / Beauty product, 67 SEK / Urban Decay beauty product, 250 SEK
 
På senaste tiden har jag fått upp ögonen för sminkmärken som man inte kan inte hitta i butiker här i sverige så lätt. Jag skulle vilja testa alla märken i kollaget här över från Nyx, Urban Decay (finns nu på Kicks), Milani, sleek, Sigma och Nars. Sen har jag också hört bra om märket Färg.
 
En nackdel med dessa märken är ju då att de måste beställas på nätet och det är jag lite tveksam till när man inte får se hur färgerna och produkterna ser ut på riktigt innnan man får hem dem...
 
Någon som har en favorit utav dessa märken?
 Jag funderar på den där " Shine Killer" från Nyx och läser både bra och dåliga reccensioner...
// Elaine
 

Outfit 1/3-15 - Turkos leopard & Bling

 
Tröja, Kjol, Halsband - Gina Tricot / Örhängen - Glitter / Väst - H&M / Boots - Ellos 
 
Här är min outfit från i söndags. Gillar den jättemycket och är glad för att man kan börja plocka fram lite nya skor och jackor/västar nu. 
 
// Elaine

Vårskal

 
Nu när det börjar vankas vår har jag bytt ut mitt glittriga skal (som börjar tappa stenar) till detta blommiga skal. Det har blivit mitt vårskal och sen i sommar byter jag till mitt blommiga som är mer rosa och gummiaktigt.
 
// Elaine
 

2:a Mars 2015

 
Idag har jag rensat i sminklådorna och här på bloggen. Sen har jag ätit en god lunch bestående av rester från i lördags och nu har jag varit och tränat ett pass. Det var på tiden då jag jobbade större delev av förra veckan och därför bara hann träna två gånger istället för fyra.
 
Nu ska jag kika på Tv.
 
// Elaine

Studentkollage

 
Klänning - Elise Ryan (Nelly) 599 kr / Skor - Rivers Island (Nelly) 799 kr / Örhängen - Gina Tricot 79 kt / Väska - Urban Expressions (Nelly) 479 kr / Halsband - Snö of Sweden 249 kr 
 
Det är snart två år sedan jag tog studenten och vid den här tiden letade jag fortfarande efter den perfekta studentklänningen. Till slut hittade jag en från Vero Moda (och en från VILA) som jag fortfarande älskar. Men jag tyckte det var tråkigt att bara titta på vita klänningar. Jag ville gärna ha något mer än bara en vit klänning. Gärna med guldetaljer som på denna i kollaget över (hade dock velat ha axelband). Sen letade jag efter de perfekta vita klackskorna. Så det är synd att denna klänning och skorna inte fanns för två år sedan. Dessa skor hade varit mer passande än de jag tillslut valde (med tunn klack).
 
Så mitt råd till de som tar studenten i år är att köpa plagg som man vill ha men det är bra med ett par skor som man kan gå i. Ha annars eller ändå ett par låga skor med om man ska åka flak och det är inte fel att ha en väska.
 
Plaggerna/sakerna i kollaget är mitt tips!
 
// Elaine
 

1:a Mars 2015 - Teater och Kinabuffé

 
Igår var jag på teater med Niclas, Robin, mamma och Carina. Teatern var "Brännvin i kikaren" med Stefan och Krister. Dock tyckte jag inte att den var så rolig som alla andra tyckte. Men i för sig har jag aldrig varit ett stort fan av den som de andra har. Förrutom att Dag-Otto alltid har levererat, det gjorde han ändå denna gång också får jag säga. Före teatern var vi i alla fall på kinarestaurang och åt buffé och sen gick vi lite i butiker. 
 
// Elaine

Filmsöndag

 
Idag har jag varit i stan. Men nu vill jag bara bäda ner mig, se denna film och äta popcorn. 
 
// Elaine
 

Örhängen

 
Glitter - 10 kr (ord. 79 kr)
 

Sista Februari 2015

 
 
Igår jobbade jag från 7-14. Stressigt var det under passet så det blev lite snopet när man kom hem och bara skulle vänta på middag, några timmar senare. Middagen blev i alla fall fransyska med potatisgratäng och grönsaker. Riktigt gott!
 
Sen såg Niclas och jag på melodifestivalen. Jag hoppades på Måns före programet började men jag blev faktiskt besviken. Hans vers var bra men inte refrängen...Så jag tyckte det var en dålig deltävling (till skillnad från förra veckan) men Dinah Nah var bäst. Dock var det väl ingen mellolåt direkt? 
 
 
// Elaine

RSS 2.0