Outfits Maj 2015

 
Det blev mycket "slappbyxor" denna gågna månad ser jag! Favoriterna är nr 1 och nr 3.
 
// Elaine
 

Lynda - Je décolle

 

Maj 2015

 
Vädret i Maj har inte varit så speciellt bra. Men så är det ibland. Hur som helst så har månaden gått så otroligt fort och jag kan inte först att vi går in i Juni imorgon! Då är det väl sommar?
 
I Maj 2015 har jag i alla fall:
  • Haft en jäkla förkylning som satt sig på rösten ett bra tag.
  • Bokat en resa till London!
  • Shoppat med Niclas och Isabelle.
  • Varit på en liten brandutbildning på jobbet.
  • Umgåtts med Josefin.
  • Jobbat lite varje helg.
  • Varit på öppet hus på Niclas folkhögskola.
  • Varit ute med fåren i hagen.
  • Pluggat franska med Markus och fick en rejäl repetition.
  • Sett Eurovision med gänget (nästan alla).
  • Jobbat som en tok med arbetsprover.
  • Haft en dag i Stockholm med lilla mamma.
// Elaine

30:de Maj 2015

Bild  tagen för några veckor sedan. Visst är det en rogivande bild? 
 
Idag har jag jobbat från 8-18. Så nu tänker jag bara ha en mysig lördagskväll medans det regnar utanför fönstret. Både Niclas och jag jobbar på olika håll den här helgen så honom ser jag inte röken av. Haha. Men jag kan ha en mysig lördagskväll själv. Har man varit ihop länge om man känner så? Haha. Fast, även om vi varit tillsammans i 4,5 år känns det ändå inte så. Det är helt enkelt bara bra att vara självständig enligt mig. Jag vill faktiskt inte träffa honom så ofta om jag ska vara ärlig, det är bra att sakna varandra ;)
 
// Elaine
 

Outfit 28/5-15

 
 
T-shirt - Vero Moda / Kjol - Gina Tricot / Jacka - Dorothy Perkins / Skor - Converse / Halsband - Gina Tricot 
 
Här är min outfit från i torsdags. 
 
// Elaine
 

Precis ett år sedan

 
 
 
 Idag är det precis ett år sedan Niclas och jag gjorde vår resa till Paris.  Idag åkte vi hem (Men inte förrens på kvällen). Hur som helst så går tiden så fort och jag längtar såklart tillbaks! 
 
Tänk att det också är lite mer än 6 år sedan jag var i Paris första gången!
 
Uppdate: Det här inlägget var tidsinställt och texten hade det försvunnit en del av tidigare idag. Sorry för det.
 
// Elaine

29:de Maj 2015

 
Idag har jag haft en ledig dag. Så jag var ut på en rask promenad före lunch. Sen åt jag kycklingklubbor och sallad till lunch, städade upp efter allt som jag hade stökat till tidigare i veckan (När jag gjorde arbetsproverna) i köket, städade lite på rummet och sen började jag tvätta lite. Mamma tog över sen när hon kom hem. 
 
// Elaine

Från provhytten i Stockholm

 
 
Här är två blusar och ett par skor som jag hittade i Stockholm. Skorna med den coola kilklacken var nedsatta till 300 kr på Belleshoes men jag fick hålla mig i kragen. Dessutom var det ca 70 % på allt i butiken (jobbig situation för mig). Blus 1 hittades på Zara och blus 2 hittades på Mango. Båda kostade 299 kr. Dock blev de inga köp.
 
// Elaine
 

Plaza

 
Jag köpte den här tidningen i söndags för att få lite inspiration till arbetsproverna. Annars brukar jag inte köpa den. Dock hann jag inte bläddra igenom den så mycket ändå så det har jag gjort nu istället. Jag har haft en riktigt lugn fredagsmorgon. Måndag till torsdag var rätt intensiva dagar för min hjärna.
 
// Elaine
 

28:de Maj 2015 - Dag i Stockholm

 
Idag har jag varit i Stockholm och lämnat in arbetsprover. Jag satt uppe till halv 12 igår och gjorde det sista så därför hann jag inte blogga något igår. Jag ville så gärna bli klar med de dem så jag är så glad nu när jag har lämnat in dem. I tre dagar har jag jobbat med det där konstant. 
 
Hur som helst gjorde mamma mig sällskap till huvudstaden så vi gick också i butiker,åt lunch på Pizzahut och mjukglass i Kungststrädgården. Så efter mycket promenerande är jag trött nu och har dessutom pnt i höften. Så tyvärr blir det ingen kvällspromenad...
 
// Elaine

Outfit 26/5-15 Militärgrönt & Paisley

 
Byxor - Pup Up store / Jacka - H&M / Tröja - Indiska / Halsband - Gina Tricot / Örhängen - Rusta / Skor - Skopunkten / Soglasögon - H&M 
 
Jag bor nästan i de här byxorna nu. Så mjuka och härliga. Förrut gick jag bara ut i jeans, sminkad och gärna klackar men nu är jag mer bekväm av mig (på både gott och ont). Dessutom trodde jag aldig att jag skulle gå ut i gummistävlar och regnjacka frivilligt för några år sedan men nu tycker jag bara att det är härligt. Jag antar att det är så att man blir klokare med åren... Haha
 
//Elaine
 
 
 

Amine - Senorita

 
 
Det här är min nya favoritlåt för tillfället! 
 
// Elaine

Outfit 24/5-15 - Paisley & Gold

 
Jacka - Freequent / Blus - VILA / Byxor - Pop up store / Smycken & Solglasögon - H&M / Skor - Skopunkten
 
Här är min outfit från i söndags.
// Elaine
 

Donne-moi le la

 
 
Den här låten spelas flitigt på fransk radio just nu. Jag har bättre koll på fransk musik än svensk och amerikansk känns det som... Haha
 
// Elaine

26:e Maj 2015 - Skapa skapa!

 
Här är en smygtitt på arbetsproverna..
 
Såhär ser det ut när jag är igång med arbetsproverna - fullt med saker över hela köksbordet. Igår fick jag använda fläkten i köket för att torka saker och idag fick jag limma på balkongen (det är det bästa då man inte har ett "Limrum" med en superstark fläkt.
 
Hur som helst var jag in till stan en supersnabbis och handlade mer pannåskivor på morgonen. Jag var där en timme och på bussen fram och tillbaka jobbade jag också. Sen efter lunch fortsatte jag att jobba med arbetsproverna (och jag ska allt fortsätta). Jag är i alla fall klar med min modell nu. Så det återstår mest illustrerande och massa saker ska skrivas ut. Men vi får helt enkelt se om jag hinner klart med dessa arbetsprover eller hur nöjd jag kommer vara med dem...
 
// Elaine
 

Ute i hagen

 
Här är lammen nu. De har blivit så stora och skitiga (och lite tråkiga) sen de flyttade ut i hagen...
 
// Elaine
 
 

Lisa Angell - N'oubliez pas

 
 
Jag har inte sagt vad jag tyckte om Frankrikes bidrag i Eurovsion i år. Men här kommer min åsikt:
 
Låten är fin. Men ganska så tråkig. Hade den varit på engelska eller om jag inte hade förstått franska hade jag antagligen inte ens noterat den. Men eftersom jag förstår vad hon sjunger tycker jag ändå att den blir lite fin.Det tycker jag också tackvare bakgrunden från framförandet i lördags. Dock tycker jag att hon är ganska så tråkig. 
 
// Elaine

25:e Maj 2015 - Verkstad

Shopping från förra måndagen och lite av dagens material. 
 
Idag har jag suttit med arbetsprover och haft riktig verkstad här hemma, bl.a med papperslera. Jag började kl.9 och har inte riktigt slutat än. När de andra kom hem var jag helt snurrig och kunde inte fokusera på små detaljer på nära håll, antagligen för att jag hade suttit så mycket under dagen.  Den enda rast jag tog i dag var bara för att äta lunch. Annars har jag försökt hållt energin uppe med fransk radio hela tiden.
 
Men nu tror jag att det får vara slut för idag ändå. Men designprocessen lägs inte ner för det men jag ska överlåta den till deltagarna i Project Runway.Sen tror jag också att jag ska se Revenge. Eller så spar jag det till en annan kväll.
 
 
// Elaine

Houghton May

 
Houghton May
 
 

Christian Louboutin - 13 165 SEK
 

Vad jag älskar dessa skor!
Hade jag varit svinrik och skulle ta studenten i år hade jag valt dessa som mina studentskor. De är så himla perfekta!
 
// Elaine

Söndag 24:e Maj 2015

 
Zingo vilar i Niclas knä.
 
Igår gjorde jag lite arbetsprover på förmiddagen. Sen tog jag moppen till Niclas på eftermiddagen. Där njöt vi i solen på altanen, geick ut med hundarna och var ut till fåren i hagen bl.a. Så en lung och fridfull dag ute i naturen typ.
 
// Elaine
 

Nya lokasmakerna

 
 
 
Jag och Markus testade de tre nya lokasmakerna här om dagen. Jag hade ju sett fram emot Hallonlakritsskalle och den levde upp till mina föväntningar. Jag bara ÄLSKAR doften från den! Markus tyckte dock (förstår inte alls) att det doftade bamsetandkräm...Så vår gemensamma favorit blev persika. Men jag gillade hur alla doftade men de blev lite för sliskiga enligt mig. Men som sagt Hallonlakrits är den jag skulle köpa igen! 
 
// Elaine

Eurovisonfinal 2015

 
 
Igår tog jag en promenad med mamma på morgonen, sen vid kl 3 började jag jobba. Så jag jobbade till 21.30. Därefter for jag iväg till Niclas med Frida, där Niclas, Markus, Emil och Isabelle såg på eurovison. Vi slängde oss in i det och pöängsatte alla låtar. De som vi trodde skulle komma i topp kom ungefär i topp 5. Förrutom sverige då. Inte trodde vi att vi skulle vinna ändå. De andra var glada men jag blev lite bitter över att vi vann igen så pass nära och framför allt för att jag inte gillade låten och framförandet. Jag gillade Rysslands låt bättre. Men det är synd att tävlingen har blivit politisk och att hela arena buade ut Ryssland. Jag vill bara att det ska vara en musiktävling oavsett vad jag tycker om Ryssland annars.
 
Så med andra ord var jag den som var minst glad över att Sverige vann. Men ska prompt  Eurovsion till Sverige igen hoppas jag att det blir i Stockholm nästa gång.
 
// Elaine

Blåa jumpsuits

 
Blue jumpsuits
 

Short jumpsuit, 200 SEK / Romper jumpsuit, 205 SEK / Oasis bandeau bikini top, 495 SEK / Ashley Stewart open toe high heel sandals, 415 SEK / Giuseppe Zanotti strap sandals, 10 450 SEK / NYLO summer sandals, 710 SEK / Jessica Simpson pink satchel, 620 SEK / Sole Society brown handbag, 415 SEK / Michael Kors stainless steel bracelet, 2 975 SEK / Alex and Ani expandable wire bracelet, 235 SEK / Wildfox mirror sunglasses, 1 665 SEK / Linda farrow eyewear, 8 235 SEK / Calypso St Barth perfume fragrance, 625 SEK / Nail care, 125 SEK
 
Tre blåa jumpsuits. Antingen matchat man det med klumpiga klackar, smala klackar eller låga sandaler.
 
// Elaine
 
 

Sallad & Kycklingspett

 
Jag gjorde en sallad på sockerärtor, melon, fetaost (sen Majs) och ett kycklingspett här om dagen. Enkel och ganska så nyttigt. 
 
// Elaine

Heja Israel!

 
 
Igår jobbade jag från 11-21. Så det blev en långdag. Idag ska jag också jobba så jag kommer missa lite av Eurovison Song contest... Det tråkiga är att min favorit - Golden boy från Israel startar som nr 3 och därför kommer jag nog missa dem. Samma gillar jag Estland och Slovenien som också startar tidigt.
 
// Elaine

Outfit 21/5-15

 
Blus - Gina Tricot / Byxor - Pop Up Store / Örhängen - Glitter / Skor - La redoute / Solglasögon - H&M 
 
Så här dåg jag ut igår.
 
// Elaine
 

Thereses matvecka

 
 
Jag är inte alls mycket för kött. Jag äter hellre lax och kycking så därför är jag är inte vegetarian. Dock älskar jag frukt och grönsaker. Därför blev jag lite sugen på denna maträtt som Therese Lindgren gör. Den ser riktigt god ut. 
 
// Elaine

21:a Maj 2015 -

 
 
 
Idag har jag pluggat den sista franskan med Markus mellan 10 och 14. Mitt i tog vi en paus och gick och köpte lunch. Sen gick Markus hem och jag fortsatte med mina arbetsprover (som jag jobbar stenhårt med just nu). Jag har ju ingen kompiator hemma så jag fick lösa det som på bilden här över. Det gäller att vara kreativ och skapa sin egen verkstad. Haha.
 
Nu sitter jag och klipper mig hos frissan. Jag hoppas att jag hinner hem till 9 då jag gärna vill se andra semifinalen av Eurovision. Förra deltvälingensomnade jag försig i från.. Men jag tror att den här är bättre och inte på tal om finalen på lördag.
 
// Elaine
 

Slappbyxor 2

 
Dessa byxor hittade jag i en butik som heter Pop up store. Den hade utfösäljning på alla kläder då de skulle stänga ner nu i veckan. Därför haffade jag dessa för jag tyckte de var riktigt snygga. Sen har jag börjat gilla att gå runt i sådana, i alla fall hemma. Priset var 70 kr men jag har ingen koll på vad ordinarie priset var.
 
// Elaine
 

Dagens frukost

 
Här är min frukost för dagen. Jordgubbskvarg med frysta bär och pumpakärnor. Sen ytterligare lite vitaminer i drcikan. Ute skiner solen så det var härligt att vakna till det. Jag får mycket mera energi om det är sol utanför fönstret än om det inte är det.
 
// Elaine
 

20:de Maj 2015 - Franska, arbetsprover & Skivstång

En sådan vacker kväll...
 
Idag har jag återigen pluggat franska med Markus och sen fortsatt med mina arbetsprover (fick lite feedback av Markus) och sen städat snyggt i garderoben. 
 
Nu på kvällen var jag och tränade skivstånnintervall. Fy vad svettig jag blev.  Jag är helt slut nu...
 
// Elaine 
 
 

Outfit 18/5-15

 
Blus - Vero Moda / Jeans - Ellos / Jacka - Freequent / Skor - Skopunkten / Smycken - Gina Tricot 
 
Här är min outfit från i måndags. 
 
// Elaine
 

4 Plagg från provhytten

 
Här är fyra plagg från provhytten i måndags som jag inte köpte. Den översta blusen kostade bara 30 kr (tidigare 250 kr) en utförsäljning i "Pop Up Store"  men jag var tvungen att vara realistisk och förstå att det inte skulle bli mycket använd trots det låga priset .
 
De andra tröjorna hittade jag på HM's tredavdelning och båda var på rea för 150 kr. Men jag köpte inte dem heller.  Jenansjumpsuiten hittade jag också på H&M's rea för 200 kr (istället för 500 kr) men den satt inge bra på mig. Men en jeansjumpsuit är nägot som jag annars skulle vilja ha.
 
// Elaine
 

19:de Maj 2015 - ESC semifinal 1

 
Idag har jag pluggat med Markus på förmiddagen. Det var sol först så då satt vi ute i solen på balkongen. Sen återgick jag till mina arbetsprover. Jag måste lägga på ett kol med dem nu....
 
Hur som helst så har jag umgåtts lite med Niclas nu på kvällen och nu ska vi se på första semifinalen i Eurovsion song contest.
 
// Elaine

Orientalisk tunika

 
Den här tunikan fick jag av mamma när hon rensade sin garderob. Till ett par bruna, klackar och ben i sommar känns den riktigt härlig men det orientaliska mönstret.
 
// Elaine
 

Maghan Trainor - Dear Future Husband

 
 
Jag gillar Meghan Trainors nya låt - '"Dear future husband". Den är både rolig och sväning, liksom videon.
 
// Elaine

18:de Maj 2015 Fullt upp

 
 
 
Idag har jag haft fullt upp minst sagt!
 
Jag åkte till stan och hälsade på mormor först. Jag köpte med mig paj dit till lunch sen gick jag vidare ner på stan. Det stora målet där var att jag skulle handla mer material till arbetsproverna som jag håller på med. Jag lyckades hitta det jag ville ha och köpte spraylim, papperslera och tuschpennor. Efter det åkte jag samma buss hem som mamma och Markus. När jag sen kom hem ansökte jag till en folkhögskola och i samband med det var jag till Matte och fick hjälp att scanna in kursintyg.
 
Sen var jag på en promenad i kvällssolen (Jippi, lite sol igen) med pappa och nu tillslut ska jag avsluta kvällen med Project Runway och Revenge!
 
// Elaine

Outfit 14/5-15 Lila & Silver

 
Blus - H&M / Kjol - Gina Tricot / Boots - Ellos / Jacka - Dorothy Perkins / Halsband - Gina Tricot / Örhängen - Glitter / Hårsmycke - H&M / Ring - Click-six / Strumpbyxor - Primark
 
Här är min outfit från i torsdags. Jag tyckte att det var på tiden att jag använde detta hårsmycke som jag en gång har fyndat på h&m för 10 kr... Jag gillar det skarpt! 
 
// Elaine

Väskor: Bikbok

 
 
Bikbok - 299 kr / 349 kr / 129 kr 
 
Här är tre väskor från Bikbok som jag gillar riktigt mycket. Mobilväskan har jag funderat lite på att köpa. Den är ju väldigt praktiskt att ha när man inte har någon väska eller fickor på sig. Annars gillar jag roséguldet och de genomskynliga detaljerna på alla väskorna. 
 
// Elaine
 

17:de Maj 2015 - Söndagsträning och regn

 
Idag har jag hållt med arbetsprover till Niclas gamla folkhögskola. Sen tog jag en promenad, i det ständiga regnet, till affären och köpte lite söndagsfika till familjen. Jag fick lite toppar (här över) från mamma också då hon höll på att rensa sin garderob. 
 
Nu har jag nyligen kommit hem från ett pass med skivstång och intervaller. Det var riktigt härligt att komma iväg (trots regnet). Dock var det sista passet för terminen men första gången jag gick och tränade detta pass som är på söndagar. Lite synd, men bättre sent än aldrig.
 
Men nu blir det söndagsmys med film!
 
// Elaine
 

ESC 2015

 
 
 
I år är jag besviken på låtarna i ESC.... Eller jag var det i alla fall. Men nu har de vuxit lite. Men jag har bara favorit och det är Israel. De flesta andra låtarna är är balader så jag tror det är därför jag tycker att det är tråkigt. Men Dessa låtar här över är ändå Topp 10 (dock inte rangordnade) efter en del lyssnande från min sida. Men det roligaste i år är helt klart att Australien fårn vara med eftersom ESC firar 60 år.
 
Annars så tror jag att Sverige kan vinna. Jag tycker dom inte om "Heroes". Måns är okej men jag står inte bakom låten. Men den verkar vara förhanstippad så vi får se hur det går. Annars tror jag att det också kan gå bra för Spanien, Estland och Australien. 
 
Vad tycker ni om ESC i år och ska ni titta på tisdag när det drar igång på riktigt?
 
// Elaine
 

Sneakers med guld

 
I veckan hittade jag dessa sneakers hos Din sko. Det blev jobbigt att inte köpa dem (jag har redan för mycket skor) då de var så "mig" och ännu svårare blev det när jag såg att de var sänkta från 399 kr til 200 kr.
 
// Elaine
 
 

16:e Maj 2015 - Morgon på landet

 
 
Dagens middag och lite choklad. Dessa nya, fyllda chokladrullar från Marabou är väldigt starka så en rulle räcker länge märkte jag.
 
Imorse vaknade jag hos Niclas. Solen sken så vi gick upp tidigit. Sen efter frukosten var jag med ut och matade ett lamm med nappflaska, åkte fyrhjuling och bara njöt i solen. Mitt på dagen tog jag moppen hem och åt lunch,  dushade och efter det gick jag och jobbade kväll. Så nu har jag kommit hem från kvällspasset och har myst ner mig i sängen.
 
// Elaine

Outfit 12/5-15 Kjol & Converse

 
T- shirt - Mango / Jacka - Dorothy Perkins / Kjol - Gina Tricot / Halsband .- Gina Tricot / Skor - Converse 
 
Här är min outfit från i tisdags, när Isabelle och jag var och kikade i butiker. 
 
// Elaine

15:de Maj 2015

 
 Igår pluggade jag franska med Markus och sen efter det var jag så trött i huvudet. Jag försökte få mera gjort men jag gick liksom på "sparläge" sen. De andra kom hem sen i alla fall och då åt vi Tacos till middag. Efter det spenderade jag kvällen med Niclas och Star Wars episod 2. 
 
// Elaine

2x Capribyxor

 
 
299 kr/st - Lindex
 
Anledningen till att jag ville åka till stan i söndags var att Lindex hade 100 kr rabatt på byxor under helgen och jag ville ha ett par capribyxor till sommaren. Det är precis lagom att ha en inte allt för varm sommardag om man ska promenara lite mm. Så jag provade dessa par och de satt perfekt. Därför köpte jag båda då jag inte kunde bestämma mig för svarta eller jeansfärgade. Men dessutom är de ena (jeansen) mer shortsaktiga då de slutar precis på knäna. De andra är lite längre.
 
Så summan av kardumma sparade jag 200 kr. Jag betalade 398 kr för båda istället för 598 kr.
 
// Elaine

15:de Maj 2015 - Öppet hus

 
                                                        
Igår var jag, Niclas och hans brorsa ut till Niclas förra folkhögskola. Niclas gick ju musiklinjen där i ett år och jag har funderat lite på att söka konstlinjen. Även om jag var där mycket under tiden Niclas gick där så ville jag ut dit igen för att kika mer noga på konstdelen. Sen åkte vi hem till Niclas. Men Niclas fick sådan otrolig huvudvärk så jag gick ut och gick med hans mamma och hundarna. Sen var vi ut till fåren en sväng. Men dagen blev ganska tung på eftermiddagen.
 
// Elaine
 

Körsbärsblommor

 
Dessa är mina favoritblommor! Jag försöker njuta så mycket som jag kan, innan det är försent och de har fallit av träden.
 
// Elaine

Ny lokasmak

 
Bild lånad från Hallonlaritsskalles fb.
 
Jag är inget större fan av vanlig Loka tyvärr. Kolsyran tar över alldeles för mycket enligt min smak. Loka Crush som har mer smak gillar jag därför mer i så fall. Men nu  släpps nyheter från Loka - godissmaker. Den jag känner skulle kunna få mig att dricka en Loka är helt klart denna smak här över. Jag älskar ju hallonlakrist!
 
// Elaine

13:e Maj 2015 - Plugg, jobb och omelett

 
 
Äggen till omeletten lyckades bli till en glad gubbe. Haha
 
Idag har jag pluggat lite franska med Markus (Min och Niclas kompis) på förmiddagen. Sen gjorde Markus en omelett med avokado och färskost som vi åt till lunch. Gott, lyxigt och mättande. Sen gick jag och jobbade vid kl.3 så nu har jag precis kommit hem från jobbet. Det var dock lite struligt på jobbet idag så jag har inte riktigt varvat ner än...
 
// Elaine

Outfit 10/5 -15 Vitt & Klassiskt

 
Jacka - Dorothy Perkins / Tröja - VILA / Byxor - Cheap Monday / Boots - Ellos.se / Halsband - Present (av Niclas) från Guldfynd
 
Här är min outfit från i söndags. 
 
// Elaine

Klänningar från Lager 157

 
 
 
Lager 157 - 150 kr/st 
 
Jag älskar dessa klänningar från Lager 157. De är både söta, orginella och billiga (prismässigt alltså). Jag var faktiskt och provade dem i helgen. De kosta passade dock inte alls min kroppstyp och den längre var en aning tight så jag köpte den inte. Jag var dock väldigt sugen då man fick ett par solgglasögon på köpet i helgen när man shoppade dessa...
 
Men hur som helst är dessa tips om man vill ha en prisvärd sommarklänning. 
 
// Elaine

12:e Maj 2015 - Shopping med Isabelle

 
Idag har jag varit i stan en sväng med Isabelle. Eftersom jag var i stan i söndags shoppade jag bara lite till arbetsproverna som jag håller på med. Sen satt vi oss och fikade lite också. Jag kunde inte motstå en morotskaka.
 
Men nu på kvällen har jag varit och tränat skivstång med Isabelle också. Det var ett bra tag sedan jag tränade det sist. Dock var det sista passet, typ för alltid. Jag tog i så jag nästan svimmade. Med andra ord är jag riktigt trött nu.
 
// Elaine

Guld & Strass

 
 
Glitter - 75 kr (ord. 99 kr)
 
Det här är ett par typiska örhängen i min smak - Stort, gnistrande och lyxigt. Så när jag kom över dem här med 25 % rabatt på Glitter ville de så gärna flja med mig hem. Jag intalade mig själv att det inte alls var onödigt dessutom då jag kom på att jag bara har silviga, stora och gnistrande örhängen sen tidigare. Det är väl så en shopaholic gör eller? haha
 
// Elaine

Hur lär man sig ett språk?

 

I'm Back!

 
Äntligen kan jag börja träna på riktigt igen (efter förkylningen som började för två veckor sedan). Jag var ut på en promenad/springtur som jag avslutade vid ett utegym imorse och sen nu har jag varit och tränat det sista medelpasset för i vår (*snyft). Jag har tränat det passet på tok för lite den här våren men att det är den sista veckan (tror/antar jag) betyder också att sommaren närmar sig, vilket ju är kul. Hur som helst tog jag i som en tok idag (fast att hostan kommer tillbaka vid ansträngning). Så det var superkul ikväll! 
 
Nu ska jag kika på Project Runway All Stars och sen Revenge!
 
// Elaine

Måla måla

 
 
Idag letade jag fram mina gamla penslar och tavlor ur skåpet och satt mig ner och målade med akvarellfärger. De köpte jag förövirgt på Clas Ohlssons igår (Jag misstänkte att mina gamla var slut eller hade torkat). Sist jag målade kan jag inte minnas så jag blev riktigt nostalgisk av det. Men varför kom jag då plötsligt på att börja måla nu igen då? Jo det fick bli ett av de arbetsprover som jag håller på med just nu. Men vi får se om jag skickar i det. 
 
// Elaine

10:e Maj 2015 - Regn och stan med Niclas

 
 
Igår tvingade jag med Niclas för stan för jag ville köpa byxor. Men då regnet ändå öste ner följde han med och så åt vi lunch på max. Sen besökte vi lager 157 (De har jättefina sommarklänningar där). Någonstans imellan allt det där spillde jag läsk i väskan där min telefon låg så högtalare slutade fungera. Men Niclas lyckades nog lösa det när vi kom hem. på tal om det så var vi ut till fåren i hagen också, kikade på Tv och åt lite köttsoppa med Niclas föräldrar till middag.
 
// Elaine

Outfit 7/5-15 2 - Kvällsoutfit

 
Tröja - H&M / Väst - H&M / Byxor - Cheap Monday / Örhängen - Click-six / Boots - Ellos / Armband - H&M 
 
Här är min outfit från kvällen i torsdags. Jag behöll samma tröja som jag hade haft på dagen men bytte byxor, skor och örhängen. 
 
// Elaine
 

9:e Maj 2015

 
Igår var jag och tränade core på morgon (för sista gången för i vår)men det gick inte alls bra. Jag vile mest hosta och hade inte mycket ork.. Jag hoppas att förkylningen verkligen är borta imorgon...
 
Sen var jag också på marknad igår. Men annars gjorde jag inte mycket mer än att äta pappas hemmagjorda pizza med honom och Robin. 
 
// Elaine
 
 

Baddräkt

 
 
Bonprix - 289 kr 
 
Här är min nya baddräkt från Bonrpix. Jag valde mellan fyra modeller och denna var bäst för mig.
 
// Elaine

Ur Cool

 
 
SAARA (som blev stor på Youtube) har släppt sin första låt/musikvideo. Jag tycker hon är rolig, likså låten. Den här låten passar att börja en lördag med i alla fall. Jag ska börja med lördag med coreträning för första gången på 10 år. Det känns så i alla fall efter en dunderförkylning så jag har inte tränat på två veckor i alla fall... 
 
// Elaine

8:e Maj 2015

 
Bild från igår.
 
Igårkväll var jag på en rolig teater som Niclas avgångsklass spelade upp. Sen idag har jag arbetat med lite arbetsprover (skissat) och suttit ute på balkongen i solen. Men nu jobbar jag kväll och äter för tillfället min middag. Ha en trevlig fredagskväll allihop!
 
// Elaine

Outfit 7/5-15

 
Tröja - H&M / Byxor - Homeshope / Ballerina - Skopunkten / Väst - H&M, / Solglasögon - New Yorker / Armband - H&M och Gina Tricot / 
 
Här är gårdagens outfit.  Jag hade ballerina för första gången i år. Det kändes sommrigt.
 
// Elaine
 
 

Långklänningar & Byxdressar

 
1. Byxdress - Only (Nelly.com) 279 kr / 2. Byxdress - Gina Tricot 299 kr / 3. Långklänning - Cubus 299 kr /4. Byxdress - Bikbok 299 kr / 5. Ankellång klänning - H&M 399 kr / 6. Långklänning - Cubus 299 kr / 7. Långklännning - Gina Tricot - 299 kr / 8. Långklänning - Bikbok 399 kr
 
Jag har blivit så förtjust i den mönstrade långklänningen och jumpsuiten. Några av dessa har jag provat men de är oftast för långa på mig eller konstiga. Jag har ju inte de "rätta proportionerna". 
 
Hur som helst är min favorit utav dessa 1 och 8. Jag är så förtjust i blåa mönster i år!
 
// Elaine
 

7:e Maj 2015 - Dag hos Josefin

 
Idag har jag varit till Josefin och hälsat på (Ja vi träffades både idag och igår). Vi tog en promenad i det soliga vädret igenom byn där hon bor och hälsade på några kossor innan vi vände. Sen gick vi hem till henne och åt mackor och hennes supergoda paj med jordgubbar och rabarber. Det var en riktigt trevlig dag och nu blir det snart min favorit (lax) till middag.
 
P.s. vi saknade dig Frida! 
 
// Elaine

Baddräkter från Bonprix

 
 
Igår fick jag ett paket som jag hade beställt från Bonprix. I fanns 4 baddräkter och ett par jeansleggins. Legginsen var inte alls bra. Men alla baddräkterna var riktigt fina. Dock fanns det två bikinis som satt bra på mig och det var den sista och den som jag inte tog kort på. Den sistnämnda behöll jag så den ska jag visa i ett senare inlägg.
 
Men jag måste slå ett slag för Bonprixs bikinis när jag ändå håller på. Alla dessa kändes riktigt finaoch välgjorda och jag tycker definitvit att man ska kika in där om man är utefter en baddräkt (eller också bikini) i ett bra pris. Förrut har jag inte velat haft baddräkt men nu känner jag att jag gått och blivit gammal för det känns helt okej att köpa en (och bra att ha när man ska motionsimma). Bikinis är kanske lite roligare men en bra baddräkt känns bra att ha.
 
// Elaine
 
 
 

Musthave bag - Bronze

 
Chiquelle - 699 kr
 
 
Det har är verkligen en "måste-ha-väska"!
 
// Elaine

6:e Maj 2015 - Ubildning, kompislunch & Kvällspromenad

 
 
Idag har jag varit på brandutbildning på jobbet en stund på förmiddagen. Efter det köpte Josefin och jag med oss lunch hem till mig. Sen satt vi och pratade i några timmar tills det var dags för henne att gå och jobba. Utöver det har jag varit med mamma och handlat på kvällen, hämtat ett paket och varit ut och gått ikvällsolen med Niclas och Matte.
 
// Elaine

Skolavslutningsklänningar

 
Floral & Cute
 
 
1 - Långklänning Little mistress - Nelly.com 1 035 SEK / 2 HM circle skirt, 390 SEK / 3 Hm dress, 195 SEK / 4 H M circle skirt, 390 SEK / 5 Hm rosa Chiffongklänning, 325 SEK / 6 Fjärilsklänning - Madam Rage blue dress, Nelly.com 515 SEK / 7 Rödblommig klänning Finders Keepers red dress, 2 200 SEK / 8 Nelly.com 490 SEK / 9 H M circle , 645 SEK /
 
 
Floral & Pastels
 

10 Te Amo fitted dress, Nelly.com 645 SEK/ 11 RED Valentino party dress,Harrods.com 8 415 SEK / 12 Gul Ax paris dress, Nelly.com 285 SEK / 13 Flower dress, Romwe.com 120 SEK  / 14 Forever New floral dress, 570 SEK / 15 Short flare dress, Nelly.com 490 SEK / 16 Chi Chi short cocktail dress, Zalando 775 SEK / 17 Nly One Scallop Open Back Skater, 490 SEK
 
Till skolanvslutningen i grundsklan tycker jag att dessa klänningar passar riktigt bra, om man som jag vill sprara den vita avslutningsklänningen till studenten. Antingen kan man välja blommigt eller pastell tycker jag (eller båda delarna). Jag menar, de här klänningarna är ju gjorda för skolavslutningar i juni-1
 
Mina favoriter är 1, 7, 8 , 11, 13 & 14
 
// Elaine

Olé

 
 
Jag gillar den här låten skarpt! 
 
// Elaine

Sims

 
Idag har jag mes fått nostalgikänslor och spelat The Sims 2. Jag var beroende av det när jag var ca 10 år (det är ett tag sedan nu...). Så jag byggde huset här över.  Men jag har lite ångest över att jag inte har gjort något vettigt istället...Morgondagen får bli vettigare! 
 
// Elaine
 
 

I både silver och guld

 
30 kr/st - Gina Tricot 
 
Tänk att jag hittade på det här fina blommhalsbandet i guld också! Det var i söndags och jag blev så glad när jag hittade det på rean. Så nu har jag ett i guld och ett i silver. Perfekt!
 

Fåren har flyttat ut i hagen

 
Igår var jag hemma och vilade lite på dagen och sen på kvällen var jag över till Niclas. Fåren och lammen har flyttat ut i hagen nu så vi var ut och letade upp dem. På bara några dagar har de blivit jätte smutisiga och Adam kom knappt ihåg hur gosig han brukar vara. Det var med Allena och Céline som var det men överlag gick dom bara ifrån ss hela tiden. Så jag blev lite nedstämdt utav det.  De har ju blivit mina små sötisar den senaste tiden och nu känner de knappt igen mig. Men vad trodde jag? De är ju bara får...
 
Sen var vi ut och gick med hundarna också såklart. 
 
// Elaine
 

Blåmönstrat

 
Bikbok - 179 kr 
 
Jag blev så kär i det här mönstret på långklänningarna (några inlägg tillbaka) från Bikbok. Men långkänningen satt inge bra när jag provade den. Då provade jag en kortare modell med volang som passade men inte heller satt helt hundra. Men så fick jag syn på det här linnet i samma mönster. Det sitter bättre och jag tror också att den kommer bli mer använd än en klänning.
 
// Elaine

London calling!

 
Igår jobbade jag kväll. Före det försökte jag vila upp min röst så mycket som möjligt. Aldrig har jag varit så här hes så här länge tror jag.... Dessutom fick jag ont i huvudet och lock för örat när jag kom hem...Jag tycker att det är lite konstigt att detta började dagen efter att jag hade vaccinerat mig mot tbe men det är väl bara en slump? 
 
Tll de roliga nyheterna - Igår bokade jag en resa till London! Så min födelsedag kommer spenderas i London med Niclas och hans ensemblevänner. Så det ska bli kul! 
 
// Elaine
 

Outfits April 2015

 
 
 
I April har det blivit mycket svarta kläder och plagg ser jag. Hur som helst har det varit roligt med vårväder så man har kunnat klätt sig mera vårigt. Jag gillar mest outfit 7,8 och 9. 
 
// Elaine

Till den som vill lyssna på franska...

 
 
...och lära sig, precis som jag. Den här videon handlar om att varför fransoserna är dålig/värdelösa på engelska.
 
// Elaine

2:a Maj 2015 - Tuff jobbdag

 
 
Idag har jag jobbat från 8-18. Det gick dock väldigt tungt att prata, fast att rösten kändes bättre än igår... Så det blev lite väl mycket på jobbet idag. Så nu försöker jag vila rösten igen. Nu ikväll har jag sett på  "Är du smartare än en femteklassare?" och före det åt jag pappas Mee goreng till middag. 
 
Till frukost åt jag en ny favorit - Wasas runda små bröd med sesamfrön och havsalt tillsammans med keso (med grillad paprikasmak) och avokado. Sen blev det en skål med hallonkvar och banan toppat med pumpakärnor.Det lär bli morgondagens frukost också!
 
 
// Elaine

Outfit 30/4-15 - Valborg

 
Blus - Bikbok / Skinnjacka - Freequent / Jeans - Cheap Monday / Sneakers - Skopunkten / Örhängen - Ur&Penn / Ring - Gina Tricot / Solglasögon - H&M 
 
Här är min outfit från valborg.
 
// Elaine

Snö of Sweden

 
Snö of Sweden
 
 

Snö of Sweden -  250 - 450 kr
 
Jag har börjat gilla Snö of Sweden lite extra den sista tiden. Här om dagen föll jag för de små fjärilörhängena med matchande halsband och påfågörhängena (som även finns i knallrosa)
 
// Elaine

1:a Maj 2015 - Nästan utan röst

 
I brist på bilder fick det bli två bilder från provytten igår.
 
Jag har haft ont i halsen nu sen i tisdags. Det var inget mer med det än att jag var lite hes också. Men så imorse vaknade jag upp och kunde knappt prata. Rösten var inte borta helt, men nästan. Så idag har jag försökt att vila rösten. Men då jag var så sugen på att övningsköra (och relatvit pigg för att vara så hes) var pappa och jag ut och övningskörde en bit. Det gick hyffsat.
 
Nu ska jag verkligen försöka ladda batterierna (Jag tänkte spela sims - som jag inte gjort på minst 1, 5 år). Jag är livrädd för att vara helt utan röst imorgon... 
 
// Elaine

April 2015

 
Först och fränmst har April varit en tung månad då min morfar blev dålig och gick bort fort så under början på månaden hälsade jag på honom på sjukhuset, i mitten av månaden gick han bort och nu i slutet har han begravts. Jag kommer alltid att minnas honom.
 
Men annars har jag också varit med om lite roligare saker:
  • Gosat jättemycket med alla lamm och får hos Niclas.
  • Träffat Linnea och Isabelle och tagit en promenad.
  • Jobbat under påsken.
  • Gått på alla teorilektioner på trafikskolan.
  • Övningskört jättelite.
  • Gått på fransk bio med Sevana, Maria och Josefina.
  • Varit på Spex.
  • Hälsat på mormor och farmor.
  • Ätit sommarens första glassar.
  • Varit hos en studievägledare och sökt till universitet och högskolor.
  • Försökt tagit tag i arbetaprover ordentligt.
  • Firat sista April med Isabelle och Frida bland annat.
// Elaine
 

Sista April 2015

 
Igår var det valborg/sista April så jag Isabelle och Frida var in till stan en sväng på dagen. Vi strosade omkring lite och satt vid ån och åt en macka till lunch. Sen åkte vi hem och mötte upp Niclas för att handla lite middag.Det blev potatissallad med kyckling/rostbiff/skinka. Sen kom Emil (Isabelles pojkvän) så då spelade vi spel, åt lite jordgubbar och sen var vi och kollade på majbrasa och fyrverkerier.
 
Annars var det en fin och solig dag (trots att väderleksrapporten hade sagt annat). Men det blåste.
 
// Elaine
 

RSS 2.0