Idag har jag varit och simmat med Lovisa efter en tidig lektion på morgonen. Vi köpte med oss mackor och efter att vi hade simmat 1000 meter åt vi (en del av) våra mackor. Vi kom på att vi skulle haft mobilerna så att vi hade kunnat tagit ett kort men något sånt blev det inte tyvärr. Det som hade varit kul... Därför har vi alltså inget bevis på att vi varit så duktiga också..haha Men det kändes bra att simma i alla fall. Äntligen sprang inte Lovisa brevid eller framför mig och skrikandes att jag klarade mer xD haha. Fast jag vet att hon bara gör det för att vara snäll ( hm tror jag...) och sen var det inte så kul med hennes knä som hon hade ont i. Men det gick bra och efter badade vi i en varm liten pool och på det blev det till och med bastat en liten stund. 

Sen innan vi började ta oss hem sprang vi in i någon affär vääldigt snabbt i all hast för att hitta ett snyggt guldarmband eller ett par örhängen till Lovisa. Dock hittade vi inget. Sen har jag hunnit med att skriva lite på en argumenterande text på engelska och lite planering inför helgen. Så jag måste säga att jag har varit riktigt hurtig idag faktiskt! ;)

Ja eftersom det inte blev några bilder får det blir en tråkig bild på mig (som jag försökt göra lite roligare med färgen och kontrasterna)




Det här inlägget handlade ju om Lovisa också så det blir en redigerad bild på henne med!


// Elaine

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Hahha, jag gör det för din skull såklart! :D med pushningen!

2011-11-22 @ 16:29:27
URL: http://hallplatsverkligheten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0