Jag måste säga att jag är riktigt stolt över det här över som jag skapat alldeles själv! :) Jag har gjort Ariel (den lilla sjöjungrun och prinsessan av Disney) som en klippdocka. Eller ja uppgiften var att göra en klippdocka med tillhörande kläder. Jag har lite småsaker att lägga till, t ex en text om Ariel, så jag är itne helt klar än. Men i stor helhet blev jag klar med det här förra gången och idag la jag in allt på samma ark. Så fast att jag ska lägga till en text och det så kunde jag inte hindra mig med att lägga upp den här. För jag ger mig faktiskt en klapp på axeln och tilllåter mig att känna mig stolt med tanke på att jag var jättefövirrad och nästan hatade illustrator förrut. Det här trodde jag inte att jag skulle klara av för ett år sedan och knappast ens när jag började rita upp lilla Ariel (dock med en bild under) , som jag hållt på med till och från med sen i våras! :O

Så ja sammanfattat är jag nöjd. Jag har dessutom ritat klänningarna själv för hand och sen gjort dem i Illustrator. Så ja vi kan kalla det min design! ;) Blir faktiskt sugen på att lära mig sy och designa kläder ännu mer nu.

 Vad tycker ni? :)

Jag är supernöjd!

Ni borde se de andras klippdockor också!

// Elaine   

Kommentarer
Postat av: emmi

- vem vill inte ha så snygga skor? hehe^^

2011-10-19 @ 20:42:44
URL: http://fashiontwisted.com
Postat av: Lovisa

snyyyygt :D

2011-10-19 @ 21:21:47
URL: http://hallplatsverkligheten.blogg.se/
Postat av: julia

snyggt =)



sv: okej tack:)

2011-10-19 @ 21:45:38
URL: http://jjuliees.blogg.se/
Postat av: Hillevi

SV: Jaha, det skulle vara kul och prova på programmet och se om det kan vara något att använda för mig :) Detta var ju riktigt snygg du gjort!

2013-04-03 @ 20:58:06
URL: http://hillesnille.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0