När jag kom hem idag hittade jag två överraskningar i brevlådan. Den "överraskning" som var väntad var ett paket från webbshoppen StylebyTyra.se. Jag beställde ju en baddräkt på mellandagsrean där för 125 kr ( ord 500 kr). Sen köpte jag ett par gladiatorarmband för 40 kr st (ord 129 kr st). Jag hade sett den förr och hade en jättebra idé om att matcha dem tillsammans med en långärmad tunn blus. Men den planen blev förstörd nu när armbanden satt lite konstigt. Det fick mig att börja tro att jag har tjocka handleder... haha. Men ja de passar alltså inte så bra så jag vet inte om jag ska prova dem med en blus och behålla dem eller skicka tillbaka dem. Baddräkten däremot passade men jag blev ändå lite osäker på den. Men jag tror att jag behåller den :)

Men sen var det ju en tredje sak i brevlådan och det var ett nyårskort från min mammas kompis Carina eller " Tant Carina" som jag kallade henne när jag var liten. I låg det också några slantar. Även om det inte hade behövts och var för mycket så blev jag riktigt glad. Tack Carina!
Gott nutt år tillbaka! :)




// Elaine

Kommentarer
Postat av: Lovisa

oom du blir alltför osäker på baddräkten och den råkar passa mig kan jag ju alltid testa! ;D Hahaha snygga armband! Lika där! xD HAha näädå men jo x)

2011-12-30 @ 20:30:48
URL: http://hallplatsverkligheten.blogg.se/
Postat av: BELLA - BELLZORS.SE ♥

sv: Jag har lagt till dej nu med :D Tack sötis <3



Ja det tycker jag! Att få god mat och umgås med sina närmsta är asvärt, och det är inte ofta det händer :)

2011-12-30 @ 22:41:58
URL: http://bellzors.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0