Sista Augusti 2015 -Presentation

 
Idag har jag äntligen fått information om min linje (konstlinjen) med alla i klassen och lärarna. Sen gjorde vi också lite mer presentationer om oss. Min grupps var att rita oss som superhjältar så här över ser ni mig/min. Jag hade dock velat haft lite längre tid på mig.
 
Hur som helst satt vi ute på terrassen under middagen  (De gäller att passa på nu innan det blir för kallt) och nu har jag spelat spel med några från skrivarlinjen. 
 
// Elaine

Outfit 24/8-15 Jeans, ljusblått & Blommor

 
Blus - Primark / Jeans - Lindex / Ballerina - Primo Piano / Örhängen - Gina Tricot
 
Här är min outfit från förra måndagen, alltså första dagen på min nya skola. Blusen köpte jag på Primark.
 
// Elaine
 

Augusti 2015

 
 
Ja då var sista sommarmånaden slut ( jag hoppas på bra väder i september också). Det har varit den bästa månaden så här långt detta år. Äntligen blev det sommar och jag blev lite ledig frå sommarjobbet. Så då hann jag med mycket. London var det absolut bästa och att få fira min födelsedag där. Men jsg hann också med det här:
 
  • Firade min födelsedag med släkten en dag när jag hade kommit hem från London.
  • Jobbade det sista för sommaren, ca 6 strödagar.
  • Var till havet en sommarkväll med Niclas, Isabelle och Linnea.
  • Blev bjuden på en sen födelsedagsfika i efterskott av Josefin.
  • Var tvungen att ta ett jobbigt beslut om framtiden.
  • Badat i Niclas batunna.
  • Tagit ett dopp med Frida, Linnea, Niclas, Isabelle och Emil,
  • Haft en dag vid havet och spelat minigolf med Niclas.
  • Haft kräftskiva.
  • Haft min första körlektion och övningskört mycket.
  • Gjort en roadtrip med Niclas (och pappa) till vår sommarstuga.
  • Hälsat på farmor och mormor.
  • Haft någon/några sommarkvällar hos Niclas på landet.
  • Haft en sista middag med gänget (utom Linnea) innan hösten.
  • Flyttat för första gången.
  • Börjat på folkhögskola.
  • Varit på torgfest med Niclas.
// Elaine

Outfit 23/8-15 Blommor, Paisley & Vitt

 
 
Topp - VILA / Shorts - Mango / Ballerina - Primo Piano / Armband - H&M / Väska - Primark

Här är min outfit från förra söndagen
. Jag har tyvärr inte hunnit avända de här shortsen så mycket i år. Det har mest blivit sl eller så längre byxor. 
 
 
// Elaine
 
 

Outfit 22/8-15

 
Topp - Lili London / Kjol - Gina Tricot / Skor - Scorett / Armband - H&M
 
Denna outfit är så gammal som från en vecka. Jag hade den när Markus hade avskedsmiddag.
 
// Elaine
 
 

Stina Wollter

 
 
Detta kommer vara en av mina lärare i höst. Riktigt cool kvinna!
 
// Elaine

Första veckan på folkhögskola

 
 
 
Vilken vecka!
 
Jag sitter hemma (det riktiga hemma) igen, helst slut efter en första vecka på folkhögskolan. Den har varit så intensiv med nya människor och långa dagar. Men gär är en sammanfattning. Jag flyttade med mamma, pappa och Niclas i söndags och...
 
...I Måndags var det första dagen. Redan vid frukosten träffade jag lite nya männsikor. Det var en samling för alla på hela skolan (ca 100 pers) mitt på dagen där vi fick träffa lärare och se lokaler. Sen på kvällen var det sockerkaksbak på elevhemmet. 
 
I Tisdags var det lite inriktnignt på konstlinjen som jag går. Vi fick se olika sorters konst, prata lite mer med läraren och veta lite mer om varandra (jag har dock inte hunnit prata med alla än). Just denna dag var det dock lite extra jobbigt då jag kände att jag kanske hade gjort fel val när jag tackade nej till Beckmans...
 
I Onsdags kom en konstnär som hette Toumo Haapala och hade ett projekt med hela skolan. Vi fick i mindra grupper 2 dygn på oss att göra ett "happening" någonstans på skolans område. Min grupp skulle vara i bokskogen. Vi höll och pysslade/sammsades/jobbade ända från 9-21. Tavlan på bilden över bidrog jag med.
 
I Torsdags fortsatte vi att jobba med projektet. Sen vid 9 skulle hela skolan gå runt på de olika stationerna och titta på "föreställningarna" som var gjorda utav levande eld, musik och konst i mörkret. Det blev mycket häftigare än många trott och det var magiskt att se. Dock fick vi inte filma något så det finns bara i minnet (Eller den såliga bilden här över). Men ni ska veta att det var riktigt fint.. Vår i skogen var lite läskig att rigga upp eftersom det var kolsvart. 
 
Idag vaknade jag trött från gårdagen. Vid 9 hade vi samling i aulan där vi reflekterade över gårdagen med Toumo och alla. Efter det städade vi och åt lunch. Efter lunchen var det dags för info om lite extra val som vi ska ha och sen när vi hade slutat tog jag bussen hem med fyra andra tjejer. Jag har hunnit "lära känna" några hitills. 
 
Så nu ska jag ha en mysig kväll hemma och ladda batterier för nästa vecka.
 
//Elaine

Outfit 18/8-15 - Rosa &Guld

 
 
Klänning - Sisters Point / Sandaler - New Look / Väska - New Look / Örhängen - Ur&Penn / Cardigan - Lindex
 
Här är min outfit från förra måndagen.
 
// Elaine
 
 

Golden eiffeltower

 
Det här halsbandet från Ur&Penn fick jag i present utav min faster. Visst är det sött?
 
// Elaine

AQUA KISS

 
Jobbet hade fått in några bodymists från Victoria Secret och även om jag måste säga att jag redan har lite från detta märket och hypen har lagt sig en aning så gillar jag deras dofter. Jag har redan 4 andra mists men denna  tyckte jag stack ut lite och var mycket fräschare än de andra som är väldigt söta. Så ja jag köpte denna och med min personalrabatt kostade den mig ca 115 kr.
 
// Elaine
 
 

London dag/kväll 3 - London Eye

 
 4/8-15
 
Den sista kvällen i London (efter sightseeing och sen shopping på dagen) var vi ner till Themsen på kvällen. Min enda störa önskan med resan (förrutom att shoppa på Oxfordstrret) var att få åka London Eye. Det var ganska dyrt (23 pund per person - ca 300 kr) och en bra bit att köa men enligt oss var det värt det. De jobbade effektivt med köerna och hjulet stannade inte ens när ca 15 personer skulle på och av varje "bur" (med undantag om någon med rullstol skulle på). Därför gick det också precis lagom fort och det var både häftigt som mysigt att få se den utsikten över London innan solen gick ner.
 
Efter turen tog vi bussen tillbaka till Oxford Circus. Där var det fortfarande mycket folk trots att butikerna började stänga. Så därifrån vandrade vi tillbaka till hotellet. Dagen efter åkte vi hem så de här var de sista bilderna från resan.
 
// Elaine

24/8-15 Jag har flyttat/första dagen!

 
Hej! 
 
Jag tänkte meddela att jag lever. Jag flyttade igårkväll. Niclas var med så han stannade hela kvällen. Sen blev det dock mycket mer ensamt här när han hade åkt...
 
Hur som helst var det första dagen idag. Den har gått hyffsat bra men det är fortfarande mycket som är oklart och mitt rum känns inte riktigt hemtrevligt än. Så jag kan inte uttrycka mig om hur jag trivs än. Det får dröja några veckor.
 
Annars vill jag meddela att det där med internet inte är det lättaste... Jag hopoas verkligen att det inte bidrar till att jag slutar blogga. Jag får hitta en lösning så fortsätt kika in här. Jag har dessutom lite inlägg från London kvar att visa...
 
// Elaine

Avskedsmiddag hos Markus

 
 
Igår var vi bjudna till Markus på avskedamiddag. Han åker nämligen snart till Strasbourg och stannar där resten av året. Sen flyttar ju jag halvt. Så det var en trevlig kväll med grillat, efterrätt, sällskapsspel och chips. Vi får se när vi ses nästa gång.
 
// Elaine

Skönhetsprodukter att ta med

 
Jag har MASSA små duschcremer  att ta med nu när jag flyttar. Det mesta kommer i från "Bodyshop" och "I Love"...Men sen har jag också en handtvål, en duschcreme från Emma S, "Parfym" från Vistoria Secret, bodylotion från LdB och en hårinpacking från Amika.
 
// Elaine

Outfit 16/8-15

 
 
Klänning - Gina Tricot / Örhängen - Cubus / Solglasögon - New Look / Ballerina - Primo Piano / Tröja - Only
 
 Här är min outfit från i söndags när Niclas och jag gjorde en roadtrip.
 
// Elaine

Rosa, skimrande "ormskinn"

 
 
New Look - 2.5 pund/ 34 kr (ord. 4.99 pund/67 kr)
 
Det här solglasögonfodralet fyndade jag på New Looks rea när jag var I London. Jag har redan ett liknande i neaongult (som jag fyndade på H&M för 20 kr förra året) så jag tänkte att det kunde vara bra att ha ett till då jag har många solglasögon.
 
// Elaine

Fredag 21/8-15

 
 
Idag har jag varit hemma och försökt packa. Det skulle jag ha gjort igår också men det slutade med att jag fick hoppa in på jobbet och jobba från 12-21. Så den dagen försvann och jag fick faktiskt frågan om att jobba idag också men kände att det inte riktigt passade (även om det inte hade varit fel med pengar...). 
 
Hur som helst har jag också suttit lite på balkongen idag. Det gäller att njuuta nu innan mitt nya liv börjar och hösten är här... Jag var ner och handlade lite saker till en sallad till lunch och blandade ihop det med lite saker som fanns hemma. Så det blev en sallad gjord på färska champinjoner, tomat, kräftstjärtar, majs, fetaost, bördkrutonger och currysressing. Med andra ord skippade jag pastan.
 
// Elaine

Outfit 15/8-15

 
Topp - New Yorker / Jeanskjol - Gina Tricot / Solglasögon - New Look /Ballerina - Primo Piano / Armband - H&M
 
Här är en outfit från soliga lördags. Jag matchade den turkosa toppen med turkos ögonskugga och de nya solglasögonen från New Look.
 
// Elaine

Pink Opal

Isadora 27 kr (ord. 79 kr)
 
Jag köpte en kajalpenna på Kicks som skimmrar i rosa pärlemor (fanns i lime och blå också) i förra veckan. Den var på rea så du vet ni ju att jag passar på.
 
// Elaine

London dag 3 - Sightseeing

4/8-15
 
Tredje dagen i London tog vi en riktigt sightseeingtur och promenerade från "Trafalgar square"och "National museum" till "Big Ben", "Westminister Abbey" och "Buckingham Palace". Eftersom Westminister Abbey är så lik Notre Dame kändes det som att det var just Notre Dame. Vi gick dock inte in där utan gick istället vidare till Buckingham Palace där det precis var dags för vaktbyte vilket hade lockat mycket folk. 
 
Efter den promenade var vi trötta och satte oss ner och hade lite oicknick i en park vid Victoria Station med de andra innan vi sa hejdå till dem som skulle åka hem samma kväll. Vi skulle dock stanna en dag längre.
 
// Elaine
 

2 Bra videos

 
 
Dessa två videos från Yotube tycker jag är lite exta bra. Clara Henry, i den första, visar i stort sätt hur konstigt och kroppsfixerat dagens samhälle är. Självklart är det bra att ta hand om sig men är det inte en lite väl stor hets?
 
Sen känner jag så väl igen mig i den andra. Speciellt för några år sedan när det var avslutnignfest i grundskolan mm. Vad ofta man fick svara på frågan "Varför dricker du inte?". Det kan hända än idag. Visst får man ställa frågan men när folk inte kan acceptera ens beslut känns det tråkigt.
 
// Elaine
 
 

19/8-15 - Början på veckan

 
Hej!
 
Jag har inte uppdaterat något om de senaste två/3 lediga dagarna nu innan jag börjar skolan (igen). Men så här har början av (sista) veckan hemma sett ut:
 
I Måndags var jag hemma och satt ute i solen på balkongen. Jag försökte planera lite inför nästa vecka, betala räkningar och beställde nya linser bl.a. Sen på kvällen var pappa och jag ut och övningskörde. Denna gång gick det som inte gick bra förra gången bra och det som gick bra förra gången gick nu lite sämre. Sen var jag ut på en promenad i alla fall.
 
I Tisdags/igår var jag och hälsade på farmor. När Niclas hade slutat jobba kom han också över och drack lite kaffe och efter det åkte vi hem till honom på lander. Vi grillade korv med hans föräldrar och gick sen en rask promenad med hundarna och hans mamma. 
 
Idag/onsdag fick jag hoppa in och jobba några få timmar och efter det handlade jag lite nödvändigt inför nästa vecka. Efter det satt jag mig ute på balkongen och nöjt av sommarvärmen. Een nu har jag precis varit ute på en löprunda i skogen.
 
// Elaine

Blommigt paraply

 
 
New Look - 9.99 pund/ 135 kr
 
Det här härliga paraplyt köpte jag i på New Look i London. Jag bara älskar ju transparanta paraplyn så det var en självklarhet att detta skulle med hem. Dock fanns det ett ljusrosa (som liknade spets också) som jag också ville ha/ eller köpa istället. Men det blev detta tillslut.
 
// Elaine

Outfit 14/8-15

 
Blus - (Kjol) MQ / Kjol - New Yorker / Halsband - Gina Tricot / Örhängen - Ur&Penn / Sandaler - La redoute
 
Här är en outfit från i fredags förra veckan. Jag gillar verkligen mönstret på kjolen som är en topp ifrån Mqs sommarrea förra året.
 
// Elaine
 
 

London dag 2 - Pubbkväll

 
3/8-15
 
Andra kvällen i London åt vi hamburgare (med rosmarin på pommes firtten) på en angränsande gata till Oxfordstreet tillsammans med Ellen, Tessi, Filip plus deras vänner Louise och Patrik som också råkade vara i London vi samma tidpunkt. Sen senare på kvällen gick vi till deras favorit pubb - "The Plough" nära vårat hotell och British Museum. Även om jag var väldigt trött den kvällen och inte särskilt social (och inte heller är en riktig "pubbmänniska" för den delen) tyckte jag att det var en väldigt söt pubb, speciellt utifrån. Så det var kul att få uppleva något riktigt britiskt.
 
// Elaine
 

Outfit 13/8-15

 
 Topp - Bikbok / Jeans - Lindex / Hlasband - Gina Tricot / Hårklämma - Rusta / Ballerina - Primo Piano / Solhatt - Åhlens
 
Här är min outfit från i torsdags förra veckan. 
 
// Elaine

Sunnies from New Look

 
 
New Look - 4 pund/ 54 kr (ord. 8 pund/108 kr)
 
Dessa solglasögon fyndande jag i London på New Looks rea. Jag må ha en del solglasögon men saknarde ett par stora, runda svarta och med dessa fick jag ett par sådana fast lite roligare med silverblommor på sidorna. Jag hade nämligen också gått och tiittat på ett par "Hippie-solglasögon" (runda pilotbrillor) med fina guldblommor på sidorna men helst ärligt såg jag för rolig ut i dem så dessa var ett bättre alternativ.
 
// Elaine

16/8-15 - Roadtrip till stugan

 
 
Igår gjorde Niclas och jag en roadtrip upp till vår stuga över dagen. Pappa var redan där sen dagen innan så vi åt lunch med honom och sen åkte vi upp på ett berg och njöt av lugnet vid några gamla fäbodar. Vi tänkte kika om man kunde komma upp på toppen också men det gick inte. Efter det åkte vi tillbaka till stugan och solade/fikade med pappa. Sen åkte vi hem och stannade till en snabbis vid ett köpcenter (tack och lov utan shoppingresultat ändå).
 
Jobbet behövde också nämligen folk imorse så det tog riktigt emot att tacka nej till en söndags jobb (jag har fortfarande ångest över det, pengar är aldrig fel) men sammtidigt måste jag ha lite sommar
och tid med familjen/Niclas känner jag innan jag flyttar. Nog för att jag har haft det lite men de är tyävrr helgerna som de är lediga på.
 
Sista veckan hemma börjar nämligen idag...
 
// Elaine

Ny foundation

 
Här om dagen på stan var det enda som jag shoppade (nödvändigt) smink. Jag valde att fortsätta med det transparanta, mattande pudret från Elf men att testa en ny foundation. Jag valde då att testa den här oljefria från Lumene. Jag behöver verkligen en sådan. Jag tyckte inte riktigt att min förra (Maybeline Fit me) höll måttet.
 
// Elaine

Outfit 10/8-15 Blått, guld och somrigt

 
 
Topp - Primark / Kjol - Gina Tricot / Sandaler - New Look / Smycken - Gina Tricot / Slglasögon - H&M
 
Här är en outfit från i måndags. Jag invigde som ni ser den nya blusen/toppen från Primark.
Den passar bra soliga sommardagar.
 
// Elaine

Kräftskiva 2015

 
Igårkväll, efter solning och minigolf, blev det kräftskiva med mamma och Robin. 
 
// Elaine
 

15/8-15 Minigolf & Lunch

 
Här ser ni anledningen till att man inte ska förlita sig på sin mobilkamera...
 
Idag har det varit ytterligare en solig dag så jag och Niclas var iväg till en camping vid havet för att spela minigolf. Dock var banorna inge vidare där så vi åt bara lunch och satt sen och njöt i solen. Efter det åkte vi vidare till en annan minigolfbana. Där vann jag (även om Niclas spelade riktigt bra också).
 
// Elaine

Josefin & Vanja

 
Bildkälla: http://nyheter24.se/modette/podcast/803830-josefin-och-vanja
 
Jag har länge förstått mig på bloggar och på senaste tiden också börjat förstå mig på Youtube. Men det där med poddar (podcast) har jag inte riktigt börjat förstå mig på än. Men jag tror att Vanja Wikström och Josefin Dahlberg har fått mig att börja gilla det. För deras podcast är riktigt bra. De verkar som två jordnära tjejer och jag blir lugn av att lyssna på dem. Dessutom känns de som mina vänner. Så en applåd till dem!
 
Klicka här om ni vill till podcasten:
http://nyheter24.se/modette/podcast

Seaview Top

 
 
Primark - 3 pund/41 kr (ord. 8 pund/ 108.64
 
Här är första fyndet från Primark: En topp med hav och båtar på rean (Ja jag shoppar på rea fast jag är utomlands). Den passar bra till jeans och är väldigt lugtig att ha nu på sommaren. 
 
// Elaine
 
 

14/8-15 Simning, Nagellack & Övningskörning

 
Snabbtorkande nagellack från Primark.
 
Idag har jag haft en lat sommardag. Jag var hos Niclas igårkväll och badade badtunna så jag kom hem imorse, när han åkte till jobbet. Hur som helst var jag och morgonsimmade 1000 meter direkt efter. Annars satt jag ute och solade, målade naglarna och sen var pappa och jag ut och övningskörde.
 
// Elaine

Outfit 9/8-15 - Kalasoutfit

 
Klänning - New Look / Bälte - Kappahl / Skor - Bikbok / Kedjearmband - Snö of Sweden / Pärlarmband - H&M / Fjärilsarmband - Glitter 
 
I söndags invigde jag direkt klänningen som jag hittade i London. Jag matchade den med guldiga accessoarer och skor.
 
// Elaine
 

Vårt hotell - St. Giles London

 
 
I London bodde vi på ett hotell som hette "St Giles" och låg precis vid Tottenham Court Road och nära Oxfordstreet. Primark låg bara några steg ifrån hotellet och öppnade tidigt och stängde sent - snacka om farligt! Haha
 
Hur som hlst var hotellet bra. Det fanns en lobby med en concierge, pool/gym, bra frukost och bar, kasino och restaurang i samma byggnad. När det hällde rummet var dock inte vårat (på fjärde våningen) det bäst belägna då gatan låg precis nedanför oss men det får man väl räkna med om man vill bo centralt? Dock måste vi ha haft lite oturmed rummet för vi råkade ut för en "vattenläacka" morgonen vi skulle checka ut. Vattnet ville inte rinna ner i duschen och sen kom det upp i handfatet och började läcka ut på golvet....Så när vi öppnar dörren ut i korridoren är hela heltäckningsmatan dygnsur och då ser vi att det börjar seut så i rummet också. Eftersom det var ett elskåp som det rann under och vägg i vägg med vårt badrum kände vi inte för att vara kvar där. Men de var snälla och gav oss ett nytt rum på 3 h. Så det där avskräcker inte mig från att besöka hotellet igen. Det visade istället på riktigt bra service!
 
// Elane
 

13/8-15 Första körlektionen

Äntligen fick min vattenmelonslemonad med mynta igen.
 
Idag har jag haft min första körlektion! Sen efter det gick jag på stan en stund och sen hälsade jag på mirmor. Jag var där i två timmar och fortsatte sen till stan igen för att möta upp Niclas. Så vi forsatte till en dataffär och tillsist blev det kubbkväll med Niclas föräldrar.
 
// Elaine

Cameo Rose

 
 
 
New Look - 10 pund/136 kr (ord. 19.99 pund/ 271 kr)
 
Denna klänning hittade jag på New Look i London och fick den i födelsedagspresent utav Niclas. Men först tvekade jag så det slutade med att vi fick gå tillbaka nästa dag för att köpa den. Då visade det sig också att den var på rea. Hur som helst så är jag riktigt nöjd med den. Jag invigde den i söndags och hade gjort ett misstag om jag inte hade gått tillbaka för att köpa den.
 
// Elaine

Skimmrande tofflor

 River Island - 299 kr (ord. 579 kr)
 
Jag bara älskar dessa tofflor från River Island. Hade jag inte köpt mina andra på Dinsko hade jag lätt köpt dessa istället!
 
// Elaine

12/8-15 PLL, Simning & Sol

 
 
 
Idag började morgonen med avslöjandet av A i Pretty Little Liars. Jag måste säga att jag inte blev så förvånad då jag misstänkte den personen. Därför är jag lite besviken på något sätt och sen är det ju det att man måste vänta ett halvår till förtsättningen. 
 
Men hur som helst var jag och simmade 1000 meter efter PLL och sen satt jag på balkongen och solade hela eftermiddagen (Har aldrig solat så mycket denna sommar) samtidigt som jag gick igenom bilder och skummade igenom körkortsteoriboken. Sen blev det en kvällspromenad med lillebror.
 
// Elaine

London dag 2 - Min födelsedag

3/8-15
 
Dag 2 i London (första hela dagen) var min födelsedag. Den började med en god frukost (just då kom solen fram) och sen fortsatte den på stan. Jag följde med Niclas och Filip i gitarrbuttiker (verkligen det ultimata att göra på min födelsedag ;) och sen vandrde vi vidare till "Piccadilly Circus" och längs "Regent Street". Jag hittade mitt älskade Ted Baker men handlade inget. Men kläderna där inne var magiska. Dessutom var vi in på den största leksaksaffären - "Hamleys". Det var helt hysteriskt där inne...
 
Efter Regent Street mötte vi upp de andra på Oxfordstreet där vi tillsammans besökte Disneybutiken och Victoria Secret på "Bond Street". Men där handlade jag inte heller någonting. Det var mest kul att se butiken. 
 
 // Elaine

Presenter 2015

 
 
 

"Game Over Charles"

 
 
Jag är så himla spänd och exalterad! I natt sänds avsnittet vi alla fans av PLL har väntat på. Vi kommer äntligen få veta vem A är. Eller ja, det lovar producenterna i alla fall, men jag vågar inte ritkigt tro det (med tanke på att jag trodde det i vintras) förrens jag ser det...
 
Men gissa vem som kommer se det så fort hon vaknar imorgonbitti?
 
Lite snabb uppdatering: Idag har jag knappt gjort ett dugg, mest gått igenom bilder från London (gjort inlägg). Sen var jag äntligen ut och övningskörde lite igen och efter det blev det en promenad med pappa också. Så kvällen blev bättre än dagen.
 
// Elaine

London dag 1 - 2/8-15

 
2/8-15
 
Snart är det en vecka sedan jag var i London och därför är det väl på tiden att det kommer upp lite bilder?
 
Första dagen landade vi på Gatwick flygplats vid 2 britisk tid. Sedan tog vi tåget till "Victoria Station" i London och sedan en buss via Oxfordstreet till "Tottenham Court road" där vårt hotell låg. Så vi var på hotellet till halv 4/4. Efter att ha gjort oss hemmastadda gick vi ner och kikade lite på Oxfordstreet och sen mötte vi upp Niclas vänner för att äta middag för att Niclas kompis Tessi och jag fyllde år (dagarna efter varandra).. Det blev en italiensk restaurang vid "Queens Theatre" där deras fasvoritmusikal - Les miserables spelas.
 
Eftersom vi var så trötta efter resandet blev dock kvällen inte så mycket längre. Vi tog en kaffe på Cafe Néro och begav oss sen upp till våra kvarter.
 
// Elaine
 

Outfit 7/8-15 Vitt, Jeans, Rosa & Guld

 
 
 
Topp - Gina Tricot / Kjol - Gina Tricot / Halsband - Gina Tricot / Ballerina - Primo Piano / Halsband - Snö of Sweden / Solglasögon - H&M / Örhängen - Gina Tricot / Väska - New Look
 

Här lyckades jag få ihop en outfit med mycket ting från Gina Tricot. Den hade jag i fredags när vi hade en mysig fredagskväll (och sommarkväll!) vid havet.
 
// Elaine

10/8-15 Klippning & Bad

 
 
 
Idag har jag haft en lagom lugn dag. Jag sov ut, satt på balkongen i solen och sen tog jag moppen till min frissa och klippte mig (det var ett bra tag sedan jag var där nu). Efter det var jag iväg och badade med Niclas, Frida, Linnea, Isabelle och Emil.
 
Sen avslutades kvällen i Niclas badtunna idag igen. Haha
 
// Elaine

21-årskalas

 
 
 
Eftersom jag var i London när jag fyllde år hade jag kalas igår. Jag stod för allt med lite hjälp av familjen och Niclas. Det blev hamburgare med pommes till lunch och sen min marängtårta som jag också gjorde förra året när jag hade middag för vännerna. Dock blev jag mer nöjd med tårtan förra gången. Men allt  blev ändåt väldigt bra. 
 
Sen igårkväll var vi över till Niclas tillsammans med Matte och badade badtunna tills det började skymma. 
 
// Elaine

London shopping

 
Nu har jag fotat all shopping från London och Oxfordstreet så inom den närmsta tiden kommer det att dyka upp mycket fynd därifrån. Här har ni ett litet smakprov. Jag har shoppat på Forever 21. Primark, New Look, Accorize, Topshop men också Boots.
 
// Elaine
 

Middag vid havet

 
I fredags kväll var vi som sagt till havet och åt middag några utav oss i gänget. Vi satt vi hamnen cóch åt hamburgare, ribs och ocfilé och sen promenerade vi till klipprona. Där blev vi fotograferad utav en glad herre (var lite rädd för att låta kameran med Londonbilderna vara i någon okänds händer bara, jag brukar inte göra så...). Det förvandlades snabbt till något som kändes som en skolfotografering där i solnedgången men efter att ha tittat på dessa bilder börjar jag undra om han inte var en riktig fotograf för bra blev dem. 
 
Efter detta gick vi vidare och köpte kulklass vid hamnen igen innan vi drog oss hem.
 
// Elaine
 
 

Svårt beslut...

 
I London fick jag ett sms. I det stod det att jag hade kommit in på Beckmans kvällsskola ändå (var första reserv förrut). Jag har drömt om det beskedet (att komma in på Beckmans) så längde men eftersom jag ställt in mig att gå på folkhögskola först (har planerat allt) blev det jobbigt. Jag har alltid sagt att jag är  dum om jag tackar nej till Beckmans.. Men är jag verkligen redo för det?
 
Om jag fick välja skulle jag vilja ta Beckmans efter ett år på folkhögskola men tänk om det här är den enda chansen jag får till att gå på Beckmans? Jag är så förvirrad som man kan bli just nu... 
 
Hur ska jag göra? Jag vet inte vem jag ska lyssna på och jag vet inte vilken del av mig själv jag ska lyssna på. 
 
// Elaine

8/8 - 15 Packat upp, handlat & städat

 
 
Idag har jag haft så mycket att göra. Jag hade inte packat upp från London än så jag gjorde det och städade mitt superstökiga rum. Sen var jag ner och storhandlade till mitt födelsedagskalas och på morgon motionssimmade jag. Som belönging blev det sen en jättegod grillad lax till middag och nu har jag bara en mysig sommarkväll. Tänk att det ändå blev lite sommar nu ändå.
 
// Elaine

7/8-15 Sista jobbdagen

 
 Sommarens första (och enda?) kulglass med saltlakrits och kolasmak.
 
Jag hade sett fram emot att få sova ut imorse efter fem dagars jobb, fyra dagar i London och ett jobbpass (11-21) på det. Men det var bara att gå upp före kl 6 imorse då absolut ingen annan kunde jobba trots att jag hade sagt nej till att jobba idag fyra gånger. Men vad ska man göra då när det är kris på jobbet? Sen var det ju sista riktiga jobbpasset för den här sommaren. Lite sorgligt faktiskt. 
 
Hur som helst så var det en stressig dag men den slutade trevligt med Niclas, Linnea och Isabelle. Jag berättar mer imorgon.
 
// Elaine

Från Arlanda

 
Här är två bilder från Arlanda i söndags. Det var nämligen inte så långt ifrån att vi missade flyget... Vi var där och checkade in två timmar innan flyget skulle gå men sen efter säkerhetskontrollen blev vi lite väl lugna och råkade sitta och fika i en timme (jag drack isteet).
 
Sen ville jag gå in i Taxfeen och där hittade jag på den här fina version av en av Marc Jacobs parfymer. Jag förstod inte hur mycket klockan var så för en gångs skull var det Niclas som får säga åt mig vi måste och strax efter ropar de att flyget snart måste boardas. Så ja det hade kunnat blivit en kort resa...
 
// Elaine

6/8-15 Födelsedagsfika i efterskott

 
 
Det blev ingen vila här inte. Först jobb fem dagar och sen Lindon i fyra. Vi lande igår vid 8 och klockan 11 igår var jag på jobbet för att jobba 11-21. Tur nog gick dagen hyffsat (trots att jag inte vilat ut på ca 10 dagar) för att både Frida och Josefin jobbade (Dessutom hälsade Amanda på). Så jag hade rast med båda. Josefin var så söt som köpte sent födelsedagsfika till mig! Fin vän man har! 
 
Sen när jag kom hem väntade ett stort paket och ett kuvert på sängen. Det var en morgonrock från mamma och pappa och biobiljetter från Robin.
 
// Elaine

Prova något nytt

 
I London hittade jag en fantasmak som inte finns här - "Sur körsbär och äpple". Minst sagt annorlunda men smarrig enligt mig ( inte Niclas). 
 
Jag gillar att prova saker som inte finns i Sverige när jag är borta. Dock försökte jag hitta "Fish and chips" och "Red velvet cake"men det var inte det lättaste så jag missade tyvärr det.
 
// Elaine

Hotellfrukost

 
Sådan här god och minst sagt mäktig  frukost har jag ätit i tre dagar nu. Potatisbullar, äggröra, bacon och bröd bland annat. Man klaradd sig länge på det och klart det ska vara en rejäl frukost om man bor på hotell. 
 
Men jag måste säga att dagens frukost var mycket fräschare - kvarg och bär( Tack mamma), min standard. 
 
// Elaine

Bye London, Hello Sweden

I luften igår. Det är så härligt där uppe över molnen. 
 
Då var man hemma från London! Tråkigt men sant. Tiden har gått så himla fort. Hur som helst lamdade vi vid 8 igårkväll och lyfte frå Gatwick vid 5 (Brittisk tid). Jag lovar att jag har massor med shopping och historier att berätta sen! 
 
// Elaine

Kamel och fransar

 
349 kr & 399 kr - Gina Tricot 
 
 
Jag gillar skarpt dessa kjolar. Båda har den här "Cowboy-känslan" tack vare den bruna färgen.  Fransarna på den vänstra förstärker den känslan ännu mer och på den högra gillar jag färgen i kombination med guldknapparna.
 
// Elaine

Embroidered earings

 
Gina Tricot - 23 kr (ord. 79 kr)
 
Jag hittade ett par liknande örhängen som mitt halsband från Gina Tricot. Så jag var tvungen att köpa....
 
// Elaine
 
 

Primark och Oxfordstreet here I come!

 
Bildkälla: Primark.com
 
 
Nu får vi se om jag blir besviken eller inte på Primark!
 
// Elaine

21 år imorgon!

Bild från Gotland förra året..
 
Imorgon, den 3:e Augusti, fyller jag 21 år!
 
Var har tiden tagit vägen?! Så ikväll är sista kvällen (jag ska njuta) som jag är 20 år.. Jag får lite ångest när jag tänker på det...att jag aldrig mer kommer vara 20 år... Jag tror att det var den bästa åldern. 
 
// Elaine

London Baby!

 
Det finns väl ingen bid som passar bättre en dag som denna än denna? Jag är lika excited som Joey i Vänner.
 Vi får dock se om London slåt Paris ;) Haha
 
London, här kommer jag!
 
// Elaine

Inviger väskor

 
Nu, under resan till London, ska jag inviga min neccesär från Victoria Secret. Jag fick den i present förra året utav min faster som då hade varit i England. Nu får den komma tillbaka ;)
 
Sen ska jag också inviga min ryggsäck från Bikbok som jag fyndade på mellandagsrea i julas.
 
// Elaine
 

Sista Juli - PLL & Jobb

 
Gårdagens frukost - kvarg med bäroch iste.
 
Igår jobbade jag 8-18 och i torsdags mördarpasset från 11-2. Före att jag började jobba i torsdags fick jag i alla fall lite sovmorgon och sen såg jag senaste avsnittet av Pretty Little Liars. Man börjar äntligen få lite svar nu och det är bara två avsnittkvar till säsongsfinalen och man "ska få veta vem A är". We´ll se about that...
 
// Elaine

RSS 2.0